29 Ocak 2021 Cuma

MERKÜR RETROSUNA HAZIRMISINIZ?

 

Yılın ilk Merkür Retrosu başlıyor. 29 Ocak 2021 saat 18:52 itibariyle 26°23' Kova burcunda durağan durumuna geçecek olan Merkür gezegeni Kova burcundaki Retro hareketine 31 Ocak 2021 saat 18:52 de başlamış olacaktır. Merkür Retrosu 22 Şubat 2021 tarihinde 11°04' Kova burcunda ileri hareketine başlayacak. 

Retro denildiği zaman çoğunlukla geri giden bir gezegen olarak algılansa da gerçekte sadece gezegenin hızında bir yavaşlama oluyor. Bu tamamen dünyanın çekim alanı ile ilişkili bir durumdur. Ve biz dünyadan baktığımızda gezegeni geri gidiyormuş olarak algılıyoruz.

2021 yılı içerisinde üç Merkür Retrosu yaşayacağız. Tüm Merkür Retroları hava grubunda gerçekleşecek olup sırasıyla tarihleri şu şekildedir:

- 31 Ocak 2021 tarihinde 26°28'  Kova burcunda

- 30 Mayıs 2021 tarihinde 24°43' İkizler burcunda

- 28 Eylül 2021 tarihinde 25°26' Terazi burcunda gerçekleşecektir.

Merkür aklın gezegenidir, iletişim, konuşma, yazma, algılama, öğrenme, zeka, analitik ve mantıklı düşünme temsil ettiği konular arasındadır. Merkür Retro durumuna girdiğinde iletişimi temsil ettiği için kendinizi eksik ifade edebilir, anlatmak istediklerinizi tam ifade etmekte zorlanabilirsiniz. 

Mitolojik olarak baktığımızda Merkür tanrıların habercisidir. Doğum haritasındaki gezegenler arasındaki iletişimi ve koordinasyonu sağlayan Merkür'dür. Bilinçdışı ile bilinç arasında iletişimi kuran ayrıca rüyalar ve semboller gibi bilinçdışı imgelerin fark edilmesine ve anlaşılmasına yardım eder.

Merkür Retrosundan en çok etkilenecek burçlar İkizler, Başak ve Kova burçları olacaktır. Merkür Kova burcunda Retro yapacağından Kova burcu konularında bir gerileme yaşayabiliriz. Hak, hukuk, özgürlük ve bireysellik konuları ön plana çıkacaktır. Dünya genelinde bu konuların daha çok sorgulanmaya başlanması, özgürlük ve hak arayışlarının fazlalaşması görülebilir. 

Türkiye haritasına baktığımızda Merkür Retrosu 8. evde gerçekleşecektir. Sağlıkla ilgili konular, Sağlıkçıların hakları ve toplum sağlığını ilgilendiren konular ön plana çıkabilir. Finansal konularla alakalı sıkıntılar ve problemlerin olabileceğini bize işaret etmektedir. Ödenmesi gereken borçlarla alakalı sıkıntılar gündeme gelebilir.

Bu süreçte iletişimle alakalı konulara, dijital bankaçılıkla işlem yaparken dikkatli olunmalıdır. Kargoda gecikmeler yaşanabilir. Merkür Retrosunda elektronik eşyalarınız bozulabilir. Telefon rehberinizi, bilgisayarınızı, dijital ortamdaki verilerinizi yedeklemeyi unutmayınız. Merkür Retrosunda yeni bir elektronik eşya almayınız. Sıkıntılar çıkabilir. Merkür Retrosunda sözleşme yenilemekten uzak durunuz. Bir sözleşme yapmak zorunda isen maddeleri çok dikkatli okumalısınız. Alım satım işinden uzak durulması gereken bir dönemdir. Tadilat işleri yaptırmamaya çalışın sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Eski ilişkiler, aşklar, arkadaşlar geri dönebilir ve barışmak isteyebilir. Bu süreçte bitmiş olan ilişkileri tekrar hayatınıza almanızı tavsiye etmem. Retro bittikten sonra bu ilişkiler tekrar kopacaktır. Merkür Retrosunda yeni bir ilişkiye başlanılmaz yine iletişimsel sorunlar yaratacaktır. 

Burçlara göre baktığımızda;

KOÇ BURCU

Merkür sizin 11. evinizde geri hareketini gerçekleştirecektir. Sosyal çevre ilişkileriniz de problemler yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla aranızda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ilişkileriniz de bitişler olabilir. Arkadaşlarla aranızdaki eskide kalmış halledilmemiş konular gündeminize gelebilir. Kariyer çevrenizden olan beraber çalıştığınız veya iş yaptırdığınız kişilerle aranızda problemler çıkabilir. 

BOĞA BURCU

Merkür sizin 10. evinizde geri hareketini gerçekleştirecektir. Kariyer, iş hayatında yeni bir planınız varsa bunu Merkür retrosunda yapmayınız. Mutlaka bir yenilik ve sözleşme imzalamanız gerekirse tüm maddeleri okumanızı tavsiye ederim. Patronlarla iletişim sıkıntıları yaşayabilirsiniz. İşinizle ilgili önemli evraklarınızı yedeklemeyi unutmayınız. Ertelediğiniz işler gündeme gelebilir. Aile büyükleri ile iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 

İKİZLER BURCU

Merkür sizin 9. evinizde geri hareketini gerçekleştirecektir. Bu süreçte hayat görüşünüzü sorgulayabilirsiniz. Yurtdışı ile ilgili konular, yurtdışı ile alakalı ilişkilerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Seyahatler ve eğitimle alakalı konularda sıkıntılar çıkabilir. Bu süreçte yeni bir eğitim almaya başlamayınız. Hukuksal süreçlerle alakalı bir konu varsa bunlarla alakalı sıkıntılar ortaya çıkabilir. 

YENGEÇ BURCU

Merkür sizin 8. evinizde geri hareketini gerçekleştirecektir. Bu süreçte maddi konular gündeminizde olabilir. Aileyi ilgilendiren ortak harcamalarla ilgili bütçe planlaması yapmakta zorluk yaşayabilirsiniz. Beklenmedik borçlar ve ödemeler oluşabilir. Nafaka ve miras gelirleri ilgili konularda gecikmeler yaşayabilirsiniz. Uzun zamandır beklediğiniz ve alamadığınız bir para varsa retro da gelebilir. Kronik bir sağlık sorununuz problem çıkartabilir. 

ASLAN BURCU

Merkür sizin 7. evinizde geri hareketini gerçekleştirecektir. Bu süreçte ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Problemli ilişkileriniz bu süreçte bitebilir. İlişkilerinizde yaşayabileceğiniz bir tartışma olduğunda bu tartışmadan uzak durmanızı öneririm. İlişkileri sonlandırırken doğru kararlar veremeyebilirsiniz. Yeni sözleşmelere imza atmaktan kaçının. Mutlaka imzalamanız gereken sözleşmeler yapmanız gerekirse maddeleri tek tek okumanızı tavsiye ederim. 

BAŞAK BURCU

Merkür sizin 6. evinizde geri hareketini gerçekleştirecektir. İş ortamı ve rutin işlerinizde aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Hizmet aldığınız kişilerle iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Yazışmalarla ilgili problemler çıkabilir. İş başvurusu için uygun olmayan bir dönemdir. İşle ilgili sözleşme imzalamayınız. Ertelediğiniz işlerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Kronik sağlık sorunlarınız varsa bunlara Merkür Retrosunda dikkat etmelisiniz. Doktor kontrollerinizi aksatmayınız. Evcil hayvanlarınız varsa bununla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. 

TERAZİ BURCU

Merkür sizin 5. evinizde geri hareketini gerçekleştirecektir. Aşk ilişkilerinde problemler yaşayabilirsiniz. Geçmiş konular gündeme gelebilir. İlişkilerle ilgili önemli kararlar almaktan kaçınınız. Ebeveyn olanlar çocuklarınızla daha yakından ilgilenmeniz gereken durumlar olabilir. Bu süreçte yatırım yapmaktan kaçınınız. Kişisel yeteneklerinizi daha iyi ortaya çıkartabileceğiniz bir süreç olacaktır. 

AKREP BURCU

Merkür sizin 4. evinizde geri hareketini gerçekleştirecektir. Aile içi iletişim konularında sıkıntılar olabilir. Yanlış anlaşılmalar olabileceği gibi eskiden kalma konular ya da konuşulmayan sıkıntılar ortaya çıkabilir. Bu süreçte aile içi tartışmaları uzatmamaktan kaçınınız. Evinizdeki elektronik cihazlar bozulabilir. Aile içinde varsa sağlık problemleri bunlar nüksedebilir. 

YAY BURCU

Merkür sizin 3. evinizde geri hareketini gerçekleştirecektir. İletişim konularında problemler ve aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Zihinsel karışıklıklar yaşayabilirsiniz. Kararlarınızı doğruluğundan emin olamayabilirsiniz. Okuduğunuz bir kitabı anlayamayıp tekrar okumanız gerekebilir. Kardeşler, yakın akrabalarla ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. Yeni bir eğitim almaktan kaçınınız. Eğitim alanlarınız varsa bununla ilgili aksaklıklar yaşanabilir. Ticaretle uğraşanlar bu süreçte sorunlar yaşayabilirsiniz. Aracınız varsa bununla ilgili sorunlar çıkabilir. 

OĞLAK BURCU

Merkür sizin 2. evinizde geri hareketini gerçekleştirecektir. Finansal konularda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Gelir gider dengenize dikkat etmeniz gerekmektedir. Beklenmedik ya da unutulan bir ödeme karşınıza çıkabilir. Ya da bir ödemeyi iki kere yapabilirsiniz. Gereksiz harcamalardan kaçının. Merkür Retrosunda maddi değeri olan ve kaybettiğiniz eşyalarınızı bulabilirsiniz. Eskiden yaptığınız bir iş başvurusundan haber alabilirsiniz. 

KOVA BURCU

Merkür sizin 1. evinizde geri hareketini gerçekleştirecektir. İkili ilişkilerde iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Sen ben tartışmaları yaşanabilir. İlişkiler bitme noktasına gelebilir. Yeni bir ilişkiye bu süreçte başlamayınız. Yeni kararlar almayınız. Yeni başlangıçlar yapmayınız. Kronik sağlık problemleriniz varsa bunlar sıkıntı yaratabilir.

BALIK BURCU

Merkür sizin 12. evinizde geri hareketini gerçekleştirecektir. Takıntılar, korkular, endişeler nüksedebilir. Geçmişte yaşadığınız ve içinize attığınız konular takıntılara sebebiyet verebilir. Bu süreçte bir terapi, koçluk ya da astrolojik danışmanlık alabilirsiniz. Bu süreçte gizli düşmanlıklar, dedikodular ortaya çıkabilir. Zihinsel olarak kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. 

27 Ocak 2021 Çarşamba

ASLAN BURCUNDA DOLUNAY

 



28 Ocak 2021 tarihinde saat 22:16 da 09°05' Aslan burcunda dolunay gerçekleşecektir. Anın yükselen burcu Ankara'ya göre bakıldığında Terazi burcu olacaktır. Dolunaylar tamamlanma ve bitiş enerjisi taşımaktadır. Dolunay 11. evde gerçekleşecek olup Kova burcunda olan Güneş ve Jüpiter 5. evde kavuşum halde olacak. Boğa burcunda bulunan Mars ve Uranüs'ün dolunaya yapmış oldukları dik açı görülecektir. Güneş ve Jüpiter Kavuşumu ve Mars-Uranüs dik açısının oluşturduğu  olaylara Jüpiter büyütücü etki yapmaktadır. 
Aslan burcu aşk ve flörtler, hobiler, sanatsal faaliyetler, borsa ve spekülasyonlarla alakalıdır. Dolunay Mars'ın yapmış olduğu açılarla birlikte ekonomik piyasalarda beklenmedik ani çıkış ve düşüşler gözlenebilir. Sosyal gruplarla yapılan faaliyetlere ara vermek zorunda kalınabilir. Finansal kaynaklar ortaya çıkabilecek ani harcamalar ve borçlara ayırmak zorunda kalınabilir. 
Dolunay ile birlikte dünya genelinde yer sarsıntıları ve depremler gözlemlenebilir. Sağlık yönünden baktığımızda ise toplar damarlar, alkolizm, gırtlak, kalp ile ilgili problemler ortaya çıkabilir. Virüsle ilgili yeni mutasyonlar gündeme gelebileceği gibi dünya genelinde vaka sayılarında artış gözlemlenebilir. 
Ay duygularımızı işaret ettiği gibi Mundane Astroloji de halkı bize göstermektedir. Dolunay esnasında Ay'a Mars kare açı yaparken Satürn de karşıt açı yapmaktadır. Duygularınızda ego yaptığınız önem verdiğiniz konularla ilgili sıkıntılar çıkacaktır. Yine bu süreçte halkı ilgilendiren konularda sıkıntılar görülebilir.
Burçlara ve yükselen burçlara göre Dolunay'ın etkileri

KOÇ BURCU
Sevgili Koç ve yükselen Koç burçları; dolunay sizin 5. evinizde gerçekleşecektir. Aşk ve flört konuları ile ilgili konularda sıkıntılar görülebilir. Finansal olarak yapmış olduğunuz bir yatırım var ise bununla ilgili ani hareketlenmeler görülebilir. Bu süreçte borsa gibi yatırım araçlarından uzak durmakta fayda var. Önem verdiğiniz konulara karşı sosyal çevrenizden müdahale etmek isteyen kişiler hayatınıza müdahale etmek isteyebilirler ve sizi sıkabilirler.

BOĞA BURCU
Sevgili Boğa ve yükselen Boğa burçları; dolunay sizin 4. evinizde gerçekleşecektir. Aile ve aileyi ilgilendiren konular da sıkıntılar görülebilir. Bu süreçte kariyerinizden gelecek problemleri aile içine taşımamalısınız. Öfkeli ve sabırsızca davranabilirsiniz. Düşünmeden alınacak karar ve hemen eyleme geçmek ikili ilişkilerinizde dengeyi korumanızı zorlaştırabilir. 

İKİZLER BURCU
Sevgili ikizler ve yükselen İkizler burçları; dolunay sizin 3. evinizde gerçekleşecektir. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Aldığınız eğitimde derinleşmek isteyebilirsiniz. Seyahat konuları gündeminize gelebilir. Bir seyahat söz konusu ise sağlık konularına dikkat etmenizi öneririm. Yakın çevrenizin ve akrabalarınızın sağlıkla ilgili sıkıntıları gündeme gelebilir.  

YENGEÇ BURCU
Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç burçları; dolunay sizin 2. evinizde gerçekleşecektir. Finansal konularınızın gündeme gelebileceği bir süreçten geçeceksiniz. Bu süreçte aile içi maddi kaynaklarınızda bir azalma olabilir. Bir kredi ya da vergi ödemesi gündeminize gelebileceği gibi faturalarınız da bir artış nedeniyle elinizde kalacak miktar azalabilir. Sosyal çevrenizden gelebilecek beklenmedik sıkıntılar oluşabilir. 

ASLAN BURCU
Sevgili Aslan ve Aslan burçları; dolunay sizin 1. evinizde gerçekleşecektir. İkili ilişkilerinizle ilgili konuları büyütebilir. Ben sen çatışmaları gündeminize gelebilir. Kariyer alanınızda beklenmedik gelişmeler yaşayabilir ve sıkıntıya girebilirsiniz. Sizin için önemli olan ve taviz veremeyeceğiniz konularla alakalı ilişkilerinizde tavır alabilirsiniz. 

BAŞAK BURCU
Sevgili Başak ve Başak burçları; dolunay sizin 12. evinizde gerçekleşecektir. İçinizde yaşadığınız ve sizin için önemli olan konulara içsel bir yolculuk yapabilirsiniz. Dolunay'ın etkisi ile bacaklarda ağrı şikayetleri artabilir. Kalple ilgili bir sıkıntısı olan varsa sağlık kontrollerini yaptırmayı ihmal etmesin. Yurtdışı seyahat ve ticaretle ilgili konular gündeminde olanlar, hukuksal bir süreci bulunanlar ya da eğitim konuları ile ilgili konular gündeminizde ise bunlarla ilgili sıkıntı ve problemler olabilir. 

TERAZİ BURCU
Sevgili Terazi ve Terazi burçları; dolunay sizin 11. evinizde gerçekleşecektir. Sosyal çevreniz ve kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelirken, aşk, flört ilişkilerinizde ve varsa çocuklarınızla ilgili konularda sıkıntılar problemler yaşanabilir. Bu süreçte gelir dengenizi korumanız güçleşebilir. Maddi harcamalar artabileceği gibi beklediğiniz gelirlerde azalma olabilir.

AKREP BURCU
Sevgili Akrep ve Akrep burçları; dolunay sizin 10. evinizde gerçekleşecektir. Kariyerinizde tamamlamak istediğiniz bir projeniz varsa bununla ilgili konularda sonuçlar almaya başlayacaksınız. Aile içi konularda biraz problemler yaşayabilirsiniz. Derinlemesine incelemek istediğiniz bir konuya yeteri zamanı ayıramayabilirsiniz. Bu da sizin ikili ilişkilerde fevri davranmanıza sebebiyet verebilir. Yapmış olduğunuz veya yapacağınız sözleşmelerle alakalı problemler yaşayabilirsiniz. 

YAY BURCU
Sevgili Yay ve Yay burçları; dolunay sizin 9. evinizde gerçekleşecektir. Eğitim konuları, yurtdışı yakın akrabalar, seyahatler, ticaret, hukuksal süreçler bunlarla ilgili konularda bir tamamlanma süreci yaşayacaksınız. Evcil hayvanı olanlar dostlarının sağlıklarıyla daha yakından ilgilenmek durumunda kalabilirler. Sağlık konuları gündeme gelebilir. 

OĞLAK BURCU
Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak burçları; dolunay sizin 8. evinizde gerçekleşecektir. Finansal kaynaklarınız ve yatırımlarla alakalı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili kalp ve damar problemleri yaşayanlar varsa ilaçlarını almayı ve doktor kontrollerini yaptırmadılarsa bunu yaptırmalarını tavsiye ediyorum. 

KOVA BURCU
Sevgili Kova ve yükselen Kova burçları; dolunay sizin 7. evinizde gerçekleşecektir. İkili ilişkilerde ben sen çatışması ve ego çatışmaları gündeminize gelebilir. Bu durum aile içi ilişkilerinize de yansıyabilir. Bu süreçte yürümeyen ortaklıklarınız ve ikili ilişkileriniz varsa bunlarla alakalı sonlanmalar yaşayabilirsiniz. 

BALIK BURCU
Sevgili Balık ve yükselen Balık burçları; dolunay sizin 6. evinizde gerçekleşecektir. Yoğun iş temposuna girebilirsiniz. İşinizde bir projeyi tamamlayabilirsiniz. Evcil hayvanı olanlar bu süreçte dostlarınızın sağlık problemleri gündeme gelebilir. Finansal harcamalarınız artabilir, bütçenizde sıkıntılar ortaya çıkabilir. Sağlıkta damarlar ve sinirlerle ilgili problemler görülebilir. 

12 Ocak 2021 Salı

OĞLAK BURCUNDA YENİ AY


  2021 yılının ilk yeni ayı 13 Ocak 2021 saat 08:00 de 23°13' Oğlak burcunda gerçekleşecek. Peacock sabit yıldızı ile birlikte Plüton kavuşumlu bir yeni ay gerçekleşecektir. Anın yükselen burcu Oğlak burcu olacaktır. 

Oğlak burcu astroloji de disiplin, çalışma, kurallara uymak, kariyer, iş hayatı, planlı ve programlı olmak, hırs, liderler gibi konuları kapsar. Oğlak burcu toprak elementinden olduğu için maddesel dünya ve uygulamalarla ilgilidir. Cilt, kemikler, eklemler ve dişler ile ilgili sağlık konuları gündeme gelebilir. 

Plüto değişim ve dönüşümlerle alakalıdır. Var olan düzenin yıkılıp yerine yenisinin gelmesidir. Plütonun anın haritasında etkisi var olan dış dünya düzenine olan yaklaşımın değişeceğini göstermektedir. 

Kişisel doğum haritalarında Oğlak burcu hangi evde ise bu konular da yeni ay etki edecek. Hayatınızdan çıkması gereken ne varsa kalıcı olarak hayatınızdan çıkacaktır. Plütonik dönüşümler zorlayıcı olacaktır. Değişim ve dönüşümden kaçamayacağız ve hayatlarımız da yeni bir şeylerin başlaması için gerekli olan dönüşümler olacaktır. 

Mars'ın Boğa burcunda bulunması ve Uranüs gezegeni ile kavuşumu, Kova burcundaki Satürn ve Jüpiter ile kare açı yapacak. Sıkışmış enerjilerin açığa çıkması olarak yorumlayabiliriz. Mars gezegeninin enerjisi kendisini çatışma, kaza, sarsıntılar ve depremler dünya genelinde görülebilir. Yine bu süreçte dünya geneline baktığımızda ani gelişen şiddet olayları yaşanabilir. Finansal konularda zorlanmalar ortaya çıkabilir.

Neptün Ay düğümlerine kare açı yapıyor. Fikir ve iletişimle ilgili konular da Neptün gerçekleri görmemizi engelleyebilir. Finansal konular da sıkıntıları gündeme getirecektir. 

Uluslararası anlaşmalar, iş ilişkileri, evlilik ve boşanma konularında yaşanacak artışlar, ulusal anlaşmazlıklar ve müdahale gibi konuları gündeme getirebilir. 

Yeni ay ile birlikte 15- 20 gün gökyüzünde sert enerjiler hakim olacaktır. Bu süreç zorlayıcı etkiler getirebilir. Temkinli ve sakin kalmaya çalışılmalıdır. 

BURÇLARA VE YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE

KOÇ BURCU

Yeni ay 10. evinizde olacak. İş hayatınız, Kariyer alanınız da meydana gelecek olan yeni ay; yeni sorumlulukların altına girmenize neden olabilir. Ast üst ilişkilerini ön plana çıkartabilir. Grup çalışmalarında sorumluluk alma değişim ve dönüşümü gündeminize taşıyabilir. 

BOĞA BURCU

Yeni ay sizin 9. evinizde olacak. Hukuksal konularla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Yurt dışı kaynaklı işleriniz de ve ilişkilerinizde değişim ve dönüşüm yaşayabilirsiniz.

İKİZLER BURCU

Yeni ay sizin 8. evinizde olacaktır. Finansal konular gündeminizde olacaktır. Borç ve kredi konuları ile ilgilenebilirsiniz. Finansal konularda değişim dönüşüm yaşarken, sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Sağlıkla ilgili kontrollerinizi yaptırmayı unutmayınız. 

YENGEÇ BURCU

Yeni ay sizin 7. evinizde olacaktır. İkili ilişkilerinizde, ortak işlerinizde yeni sorumluluklar yeni yükümlülükler getirebilir. Sözleşmeler ve anlaşmalar gündeme gelebilir. Bu konularla alakalı değişim dönüşüm yaşayabilirsiniz.

ASLAN BURCU

Yeni ay sizin 6. evinizde olacaktır. Günlük rutin işlerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Evcil hayvanlarınızın sağlık konuları gündeme gelebilir. Sağlıkla ilgili rutin kontrollerinizi ihmal etmeyiniz. Değişim ve dönüşümü getiren yeni ay ile birlikte sorumluluklarınız artabilir. 

BAŞAK BURCU

Yeni ay sizin 5. evinizde olacak. Aşk ve flört hayatınızda, varsa çocuklarınızın hayatında değişim dönüşüm yaşayabilirsiniz. Hobileriniz ve sanatla ilgileniyorsanız bunlarla ilgili konular ön plana çıkabilir. Bu dönemde yatırım konularında manipülasyonlar yaşanabilir. 

TERAZİ BURCU

Yeni ay sizin 4. evinizde olacak. Aile içini ilgilendiren konular da değişim yaşanacak. İyi gitmeyen bir evliliğiniz varsa bu son bulabilir. Ya da gayrimenkulünüz varsa bununla ilgili konular gündeminize gelebilir. 

AKREP BURCU

Yeni ay sizin 3. evinizde olacak. Yakın akrabalarınız, kardeşleriniz ve komşularınızla ilişkilerinizi tekrar gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Seyahat konuları gündeminize gelebilir. Trafikte dikkat etmeniz gereken bir dönem. Medya, yazılı basın, eğitim, ticaret gibi konular da değişim yaşayabilirsiniz.

YAY BURCU

Yeni ay sizin 2. evinizde olacaktır. Finansal kaynaklarınız ve maddi kaynaklarınızı elde etme şeklinizde, kariyerinizde, işinizde değişim ve dönüşüm yaşayabilirsiniz. Bu süreçte maddi kaynaklarınızın yönetimi sizi zorlayabilir. Yeni kaynaklar bulmak için sorumluluk altına girebilirsiniz. 

OĞLAK BURCU

Yeni ay sizin 1. evinizde olacak. Fiziksel dış görünüşünüz de değişikliğe gidebilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Kendinizle ilgilenmek ve var olan zararlı alışkanlıklarınızı bırakmak zorunda kalabilirsiniz. İkili ilişkilerde problemler yaşayabilirsiniz.

KOVA BURCU

Yeni ay sizin 12. evinizde olacak. Gizli de kalmış konular açığa çıkabilir. Gizli bir düşmanınızı öğrenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili konulara daha dikkat etmek isteyebilirsiniz. İç dünyanıza yönelebilir ve kişisel gelişimle farkındalık kazanmak için eğitimler alabilirsiniz. Bu eğitimlerle iç dünyanızı keşfedebilirsiniz. Astroloji ve okült konulara ilginiz artabilir. 

BALIK BURCU

Yeni ay sizin 11. evinizde olacaktır. Sosyal çevrenizin değişimi gündeminize gelebilir. Eski sosyal çevrenizdeki insanlarla aranızdaki ilişkiyi tekrar gözden geçirebilir bitmesi gereken ilişkileri sonlandırabilirsiniz. Yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz.