29 Nisan 2022 Cuma

Haftalık Burç Yorumları (2 Mayıs 2022 – 8 Mayıs 2022)


 


2 Mayıs 2022 Haftaya Ay Boğa burcunda hareket ederken başlıyoruz. Öğleden sonra Ay İkizler burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Gün içerisinde duygularınızla hareket edip kontrolsüzce harcamalar yapabilirsiniz. Maddi olarak sıkıntılar gündeme gelebilir. Gün içinde yakın çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Duygularınızı açıkça ifade edebilirsiniz.

3 Mayıs 2022 Ay İkizler burcunda hareket etmeye devam edecektir. Maddi ve manevi değerlerle ilgili konularda problemler gündeme gelebilir. Tartışma ve kavga gibi ortamlardan uzak durmalısınız. Yakın çevrenizden manevi destek alabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz.

4 Mayıs 2022 Ay İkizler burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gece saatlerinde Jüpiter ve Plüton arasında iyicil açı aktif olurken, Akşam saatlerinde Mars ve Uranüs arasındaki iyicil açı etkisini gösterecektir. Yakın çevrenizle olan ilişkileriniz, sosyal medya da kendinizi ön plana çıkartmak için destekleyici açılar gökyüzüne hakim olacaktır. Aile içi maddi konular gündeme gelebilir. İkili ilişkiler de duygularınızı yanlış ifade edebilirsiniz. Konuşmalarınıza dikkat etmeli tartışma ve kavgalardan uzak durmalısınız.

5 Mayıs 2022 Ay İkizler burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerine doğru Ay Yengeç burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açısı Güneş Uranüs kavuşumu olacaktır. Gün içerisinde yakın çevreniz, kardeşleriniz, akrabalarınız ve komşularınızla olan ilişkilerinizde problemler yaşayabilirsiniz. Aile içi konularda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Gün genelinde beklenmedik olaylarla karşılaşabilirsiniz.

6 Mayıs 2022 Ay Yengeç burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Günün en önemli açısı Merkür ve Venüs arasında gerçekleşecek olumlu açı olacaktır. Maddi ve değerlerle ilgili konularda yapacağınız planlar ve girişimlerden olumlu sonuçlar alabilirsiniz. İşinizle ilgili kazanç sağlayabileceğiniz anlaşmalara imza atabilirsiniz. Sosyal ve aktif olabilirsiniz. Sivil toplum kuruluşlarının faaliyetlerine katılabilirsiniz.

7 Mayıs 2022 Ay Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Öğleden sonra Ay Aslan burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Gün içinde ikili ilişkilerde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. İlişkilerde söz sahibi olma isteğiniz çevreniz tarafından yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilir. Bugün karşınıza beklenmedik ödemeler ve harcamalar çıkabilir.

8 Mayıs 2022 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecektir. İş yerinizde kendinizi ön plana çıkartabileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz. Sosyal çevrenizde harcamalarınız artabilir. Borç isteyen kişilere karşı temkinli olunuz.  Verdikleriniz geri gelmeyebilir.

Koç

Pazartesi günü finansal konular gündeme gelebilir. Bütçeniz ile ilgili planlamalar yapabilirsiniz.  Salı ve Çarşamba günleri yakın çevrenizle iletişim konuları gündeminize gelebilir. Seyahat edebilirsiniz. Aile içi maddi konular gündeme gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri beklenmedik harcamalar, yatırımlarla ilgili sıkıntılar görülebilir. Aile içi ilişkiler sağlamlaştırılabilir. Eviniz ile ilgili bir tadilat veya dekorasyon düzenleme gündeme gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Çocuklarla ilgili yeni kararlar alınabilir. Yatırım konuları, hobiler ve eğlence gündeme gelebilir. Fakat burada dikkat edilmesi gereken beklenmedik maddi kayıplar görülebilir. 

Boğa

Pazartesi günü ikili ilişkilerde kendinizi ön planda tutmak isteyebilirsiniz. Aile içi iletişim konuları ve kariyerinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri finansal kaynaklarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Maddi ve manevi değerler gündeme gelebilir. Aile içi ilişkiler ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. Çarşamba günü aile içi iletişimde daha sakin ve egodan uzak olunmalıdır. Perşembe ve Cuma günleri yakın çevrenizle olan ilişkiler gündeme gelebilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerin sağlık sorunları ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri aile içi konular gündeme gelebilir. Evinizin dekorasyonu ile ilgilenebilirsiniz. Aile içinde baskın olmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde gerginlikler yaşayabilirsiniz. 

İkizler

Pazartesi günü sağlık konuları gündeme gelebilir. Meditasyon ve yoga çalışmaları yapabilirsiniz. Yakın çevrenizle olan ilişkilerde ve iletişim ile ilgili konularda problemler yaşayabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri fiziksel sağlığınız ve dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde baskın karakter olmak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerin sağlık problemleri ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri finansal konular gündeme gelebilir. Bütçenizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili kişilerin sağlık problemleri gündeme gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri yakın çevrenizdeki kişilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Hastane, bakım evleri gibi kapalı alanlarda bulunan yakın çevrenizden kişiler varsa bunlarla alakalı konular gündem gelebilir. İletişim yoğunluğunuz artabilir. Seyahat konuları gündeme gelebilir. 

Yengeç

Pazartesi günü sosyal çevrenizle olan ilişkilerde iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Sosyal çevrenizden kişilerin sağlık problemlerini duyabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri meditasyon çalışmaları yapabilir iç sesinizi dinleyebilirsiniz. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri fiziksel dış görünüşünüzle alakalı takıntılar yaşayabilirsiniz. Kendinizle daha çok ilgilenmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ben diyerek kendi fikirlerinizin kabul görmesi için yeteneklerinizi ortaya koyabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular hayatınızda daha çok ön plana çıkacaktır. Manevi değerleri sorgulayabilirsiniz. Size değer veren insanlarla yolunuza devam etmeyi tercih edebilirsiniz. Finansal kaynaklarınızla ilgili yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Harcamalarınızı nasıl yapacağınız konusunda planlamalar yapabilirsiniz. 

Aslan 

Pazartesi günü toplum önündeki statünüzle alakalı konular gündeme gelebilir. İşinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri sosyal çevrenizdeki kişilerle iletişim konularında gerginlikler yaşayabilirsiniz. Sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarına katılabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri hastane kontrolleri gündeme gelebilir. Kendi iç dünyanıza yönelebilirsiniz. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. İç dünyanızın gizli kalmış yönlerini açığa çıkartabilirsiniz. Psikolojik hassasiyetler olabilir. Cumartesi ve Pazar günleri imaj değişikliği yapabilirsiniz. Fiziksel dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Her alanda ben buradayım demek isteyebilirsiniz. Yeteneklerinizi sergilemek ve sahne önünde olmak isteyebilirsiniz. Bu süreçte egoya dikkat etmelisiniz. Egodan kaynaklı yıkıcı davranışlardan kaçınmalısınız. 

Başak

Pazartesi günü kişisel eğitim, ticaret, yurt dışı ile bağlantılı konular, seyahatler gündeminize gelebilir. Ayrıca eşiniz varsa onun ailesi ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri işinizle alakalı konular gündeme gelebilir. Yeni bir iş projesine başlamak veya işinizde değişiklikler yapmak gündeminize gelebilir. Bazılarınız çalışma arkadaşları veya patron ünvanın da olan kişilerle problemler yaşayabilir. Perşembe ve Cuma günleri sosyal çevrenizle yapacağınız etkinlikler, toplantılar ve işler gündemde olacaktır. Yardım kuruluşlarının faaliyetlerine destek olabilirsiniz. Kişisel haritalarınıza göre değişmekle beraber bazılarınız sosyal çevrenizdeki kişilerle problemler yaşayabilir. Cumartesi ve Pazar günleri sağlığınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Hastaysanız yeni bir tedavi yöntemine başlanabilir. Yoga, meditasyon gibi çalışmalar içerisine girebilirsiniz. İç dünyanızın derinliklerinde saklı konuları açığa çıkartabilirsiniz. 

Terazi

Pazartesi günü finansal konular, başkalarından gelen gelirler ile ilgili konular gündeme gelebilir. Ödemeler, sigortalar, vergi ve kredi konuları da gündeme gelebilir. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Miras konuları gündem gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri kişisel gelişim ile ilgili konular, eğitimlerle ilgili gündemler yaşanabilir. Seyahat edilebilir. Ticaret ile ilgili konular bazen sıkıntılar ortaya çıkabilir. Perşembe ve Cuma günleri işinizle alakalı konular gündeme gelebilir. İş arkadaşlarınızla aranızda problemler çıkabilir. Zaman zaman işte aksaklıklar yaşanabilir. Cumartesi ve Pazar günü yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. Yeni bir arkadaş edinebilirsiniz. Yardım kuruluşlarının faaliyetlerine destek olabilirsiniz. 

Akrep

Pazartesi günü ikili ilişkiler, ortak yapılan işler ve ortaklıklarla ilgili konularda sıkıntılar yaşanabilir. Bunlarla olan ilişkinizi tekrar gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Süresi bitmiş sözleşmeler gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri ödemeler, sigortalar, kredi gibi konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Kronik bir rahatsızlığınız varsa hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Çözümlenmemiş miras konuları varsa gündeme gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri seyahatler gündeminize gelebilir. Ticaretle uğraşanlar ithalat ve ihraç işlerinizde aksamalar yaşayabilirsiniz. Kişisel gelişiminizle ilgili eğitimler alabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri bir iş projesine başlayabilirsiniz. İşinizle alakalı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Yay

Pazartesi günü günlük rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Zaman zaman aksamalar ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konulara dikkat etmelisiniz. Evcil hayvanınız varsa bunların bakımına ve sağlıkları ile ilgili konulara zaman ayırabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri ikili ilişkilerinizle alakalı konular gündeminize gelebilir. Ortak yaptığınız işler varsa bunlarla ilgili konularda problemler yaşayabilirsiniz. İnsanlarla aranızda iletişim problemleri olabilir. Perşembe ve Cuma günleri ödemeler, sigortalar, krediler gündeme gelebilir. Başkalarından alacaklı olduğunuz maddi konular gündem gelebilir. Kronik bir rahatsızlığınız varsa hassasiyetler oluşabilir. Cumartesi ve Pazar günleri kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. Seyahat konuları gündeme gelebilir. Yurtdışı bağlantılı bir iş yapıyorsanız bu işle ilgili konular gündeminize sık sık gelecektir. 

Oğlak

Pazartesi günü ikili ilişkiler, partneriniz varsa çocuklarınız ile ilgili konular gündeme gelebilir. Yatırım konuları ile ilgilenebilirsiniz. Bazılarınız tatile çıkabilir. Eğlenceli keyifli zaman geçirebilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri günlük rutin işlerinizde bir yoğunluk olabilir. Sağlığınızda hassasiyetler gelişebilir. Özellikle kulaklar başta olmak üzere sinir sistemini etkileyen hassasiyetler görülebilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Daha çok çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri ikili ilişkilerle ilgili konularda zaman zaman gerginlikler yaşanabilir. Ortak yapılan işlerde sorunlar yaşanabilir. Yenilenme zamanı gelmiş olan sözleşmeler gündeme gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri hayatınızda bazı konuların üzerine daha çok eğilmeniz gerekebilir. Artık devam ettiremeyeceğiniz durumları bitirmeli ve hayatınızda köklü değişiklikler yapmalısınız. Miras konuları gündem gelebilir. Alacaklı olduğunuz bir maddi konu varsa bununla ilgili konular gündeminize gelebilir. 

Kova

Pazartesi günü ailenizi ilgilendiren konular gündeminizi meşgul edecektir. Evinizle ilgili bir problem varsa bu gündem gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri ikili ilişkileriniz, çocuklar, hobileriniz, yatırımlarınız gibi konular gündeminizi meşgul edebilir. Bunlarla ilgili problemler varsa bunları çözümlemeye çalışabilirsiniz. Eğlenceli keyifli zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri günlük rutin işlerinizde bir yoğunluk yaşayabilirsiniz. Çok çalışmanız gerekebilir. Kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Sağlığınızda hassasiyet oluşabilir. Evcil bir hayvanınız varsa onun bakımı ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri ikili ilişkilerle alakalı konular gündeminizi uzun süre meşgul edecektir. Yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Yeni ortak bir iş girişiminde bulunabilirsiniz. Yeni sözleşmelere imza atabilirsiniz. Zaman zaman bunlarla alakalı ani gelişen olaylar gündeminize gelebilir. 

Balık

Pazartesi günü yakın çevrenizle ilgili problemler gündeminize gelebilir. Kısa seyahatler gündeminize gelebilir. Aracınızın bakımı ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Ertelediğiniz bir alışveriş varsa bu gündeminize gelebilir. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Sosyal medya ve iletişim konularında yoğunluk yaşayabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri ailenizi ilgilendiren konular gündem gelebilir. Evinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Bazılarınız taşınabilir, bazılarınız evinin tadilat konuları ile ilgilenebilir. Perşembe ve  Cuma günleri partneriniz varsa çocuklarınız ile ilgili konular daha bir ön plana çıkabilir. Sanatsal faaliyetlere katılabilir, hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Yatırım konuları ile ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri günlük rutin işlerinizde artma yaşayabilirsiniz. Daha çok sorumluluk almak durumunda kalabilirsiniz. Yeni bir evcil hayvana evinizi açabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular bunların tedavisi ile ilgili konular gündeminize gelebilir. 

 

Haftalık Burç Yorumları (25 Nisan 2022 - 1 Mayıs 2022)

 


25 Nisan 2022 Haftaya Ay Kova burcunda hareket ederken başlıyoruz. Gün içinde Ay Balık burcunda hareket etmeye başlayacak. Günün en önemli açısı Merkür ve Neptün arasında gerçekleşecektir. Hayallerinizi gerçekleştirmek için planlar yapabilirsiniz. Gün içinde duygularınızı ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Sosyal çevrenizle uyum içerisinde olabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz.

26 Nisan 2022 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gün içerisinde duygularınızla hareket etmek isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınız, sosyal çevrenizle birlikte uluslararası ile ilgili konular, eğitim konuları, ticaret, hukuk konuları ile ilgili girişimler için planlar yapabilirsiniz. Bazılarınız şehirler arası seyahat konuları ile ilgili planlar yapabilirsiniz.

27 Nisan 2022 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecek. Gece saatlerinde Ay Koç burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açıları Merkür ve Jüpiter arasında gerçekleşecek iyicil açı ile Venüs Neptün arasında gerçekleşecek kavuşum açısının enerjisi gökyüzünde yerini alacaktır. Gün genelinde kariyer odaklı olabilirsiniz. İşlerinizi büyütmek yeni projeler başlatmak için harekete geçebilirsiniz.

28 Nisan 2022 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Merkür ve Plüton arasında gerçekleşecek iyicil açı olacaktır. Gün içerisinde kredi, sigorta ve ödemeler ile ilgili konularda sosyal çevrenizdeki kişilerden fikir alabilir, yatırım ve miras gibi konularda yol gösterici olabilirler.

29 Nisan 2022 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gün içerisinde işlerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerin planlamasını yapabilirsiniz. Gün içerisinde sosyal çevrenizle birlikte hareket edebilirsiniz. Eğitim ve seyahat konuları gündeminize gelebilir.

30 Nisan 2022 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerine doğru Ay Boğa burcunda hareket etmeye başlayacak. Günün en önemli gökyüzü olayı Boğa burcunda meydana gelecek olan Güneş tutulması olacaktır. Saat 23:28 de gerçekleşecek Güneş tutulması 10°28’ Boğa burcunda gerçekleşecektir. Güneş tutulması anında yükselen burç Yay burcu olacaktır. Uranüs Güneş tutulmasında etkili olacaktır. Beklenmedik, hızlı başlangıçlar hayatınıza girebilir. Tutulma Güney Amerika, Antarktika, Pasifik bölgesinde etkili olacak, Türkiye’den gözlemlenmeyecektir. Su elementi aktif olacaktır. Tutulmanın yeryüzüne yansımasına baktığımızda ise; Dünya da sokak çatışmaları, protestolar, gösteriler görülebilir. Ekonomik, kıtlık ve yoksulluk dünya genelinde etkisini gösterecektir.

1 Mayıs 2022 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açıları Venüs Jüpiter kavuşumu ile Venüs Plüto iyicil açısı gökyüzünde hakim olacaktır. Kariyerle ilgili planlamalar yapılabilir. Sosyal olmak ve sosyal faaliyetleri olan grupların faaliyetlerine katılmak isteyebilirsiniz.

Koç

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri hastane ile ilgili işleriniz varsa bunu halledebilirsiniz. Meditasyon ve şifa çalışmaları yapabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri ilişkilerinizde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Sahip olduğunuz yeteneklerinizi kullanarak insanların içinde fark edilmek isteyebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri maddi ve manevi kazanç konularınız gündeme gelebilir. Bütçe planlaması yapabilirsiniz. 

Boğa
Pazartesi, salı ve çarşamba günleri sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Sivil toplum kuruluşlarının faaliyetlerine katılabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri hastane ile ilgili konular gündeme gelebilir. Psikolojik olarak gerginlikler hissedebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ilişkilerinizde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Sahip olduğunuz yeteneklerinizi kullanarak insanların içinde fark edilmek isteyebilirsiniz.

İkizler
Pazartesi, salı ve çarşamba günleri iş ve kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. İş görüşmelerine katılabilir. Sözleşmeler yapabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Sivil toplum kuruluşlarının faaliyetlerine katılabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri hastane ile ilgili konular gündeme gelebilir. Psikolojik olarak gerginlikler hissedebilirsiniz. Meditasyon ve şifa çalışmaları yapabilirsiniz. 

Yengeç
Pazartesi, salı ve çarşamba günleri eğitim, hukuk, yurtdışı ile bağlantılı konular gündeme gelebilir. Perşembe ve cuma günleri iş ve kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. İş görüşmeleri ile ilgili konular gündeminize gelebilir.  Sözleşmeler yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Sivil toplum kuruluşlarının faaliyetlerine katılabilirsiniz.

Aslan
Pazartesi, salı ve çarşamba günleri ödemeler, kredi ve sigorta konuları gündeme gelebilir. Kronik rahatsızlıklarınız varsa hassasiyetleriniz oluşabilir. Perşembe ve cuma günleri eğitim, hukuk, yurtdışı ile bağlantılı konular gündeme gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri iş ve kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Sözleşmeler yapabilirsiniz.

Başak
Pazartesi, salı ve çarşamba günleri ikili ilişkilerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Sözleşmeler ve ortaklıklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe ve cuma günleri ödemeler, kredi ve sigorta konuları gündeme gelebilir. Kronik rahatsızlıklarınız varsa hassasiyetleriniz oluşabilir. Cumartesi ve pazar günleri eğitim, hukuk, yurtdışı ile bağlantılı konular gündeme gelebilir.

Terazi
Pazartesi, salı ve çarşamba günleri iş yoğunluğunuz artabilir. Günlük rutin işlerinizle daha çok ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yanınızda çalışanlar varsa bunlarla ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe ve cuma günleri ikili ilişkilerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Sözleşmeler ve ortaklıklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri ödemeler, kredi ve sigorta konuları gündeme gelebilir. Kronik rahatsızlıklarınız varsa hassasiyetleriniz oluşabilir.

Akrep
Pazartesi, salı ve çarşamba günleri sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz. Yatırım ve borsa konuları gündeminize gelebilir. Çocuklarınız varsa çocuklarınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Perşembe ve cuma günleri iş yoğunluğunuz artabilir. Günlük rutin işlerinizle daha çok ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yanınızda çalışanlar varsa bunlarla ilgili konular gündeme gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkilerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Sözleşmeler ve ortaklıklarla ilgili konular gündeme gelebilir.

Yay
Pazartesi, salı ve çarşamba günleri aile içi ilişkilerle ilgili konular gündem gelebilir. Evinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizle ilgili bir tadilat işiniz varsa bununla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz. Yatırım ve borsa konuları gündeminize gelebilir. Çocuklarınız varsa çocuklarınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri iş yoğunluğunuz artabilir. Günlük rutin işlerinizle daha çok ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yanınızda çalışanlar varsa bunlarla ilgili konular gündeme gelebilir.

Oğlak
Pazartesi, salı ve çarşamba günleri yakın çevrenizle olan ilişkileriniz gündeme gelebilir. Seyahat konuları gündeminize gelebilir. Eğitim, sosyal medya ve iletişim konuları gündeminize gelebilir. Bu konularla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri aile içi ilişkilerle ilgili konular gündem gelebilir. Evinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizle ilgili bir tadilat işiniz varsa bununla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz. Yatırım ve borsa konuları gündeminize gelebilir. Çocuklarınız varsa çocuklarınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. 

Kova
Pazartesi, salı ve çarşamba günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Bütçenizle ilgili konularda kararlar alabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yakın çevrenizle olan ilişkileriniz gündeme gelebilir. Seyahat konuları gündeminize gelebilir. Eğitim, sosyal medya ve iletişim konuları gündeminize gelebilir. Bu konularla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri aile içi ilişkilerle ilgili konular gündem gelebilir. Evinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizle ilgili bir tadilat işiniz varsa bununla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Balık
Pazartesi, salı ve çarşamba günleri ilişkilerinizde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Sahip olduğunuz yeteneklerinizi kullanarak insanların içinde fark edilmek isteyebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri maddi ve manevi kazanç konularınız gündeme gelebilir. Bütçe planlaması yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yakın çevrenizle olan ilişkileriniz gündeme gelebilir. Seyahat konuları gündeminize gelebilir. Eğitim, sosyal medya ve iletişim konuları gündeminize gelebilir. Bu konularla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz.


17 Nisan 2022 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (18 Nisan 2022 - 24 Nisan 2022)

 


18 Nisan 2022 haftaya Ay Akrep burcunda hareket ederken başlıyoruz. Gizli de kalmış konular gün yüzüne çıkabilir. Haftanın ilk günü Güneş ve Plüton arasındaki kare açı kesinleşecek. Bu açı gökyüzünde enerjisini hissettirirken Ay ve Satürn arasındaki kare açı da gökyüzünde yerini almış olacak. Bu açıların etkisiyle kafadan alınabilecek bir darbe, bir travma olabilir. Kemik kırılmaları, ciddi yaralanmalar olabilir. Genel anlamda sağlıkla ilgili konular gündeme gelirken duygusal travmalar, kendinizi yanlış ifade etmek ya da ifade edememe gibi durumlar oluşabilir. Gün içinde eğitim, yurtdışı konuları, hukuksal konular ve inançlarınızı ilgilendiren konularda beklenmedik güzel haberler alınabilir. 

19 Nisan 2022 Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay Yay burcuna geçiş yapacaktır. Gün içinde kendinizi gergin, sinirli hissedebilirsiniz. Enerjinizi az hissedebilirsiniz. Çalışmakta zorlanabilirsiniz. Hayatınızı ilgilendiren konularda beklenmedik kararlar alabilirsiniz. Aile içi kararlar gündeme gelebilir.
 
20 Nisan 2022 Ay Yay burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerin de Güneş Boğa burcunda hareket etmeye başlayacak. Tüm Boğaların doğum günü kutlu olsun iyi ki varsınız. Gün içerisinde yay burcunda hareket eden Ay ani kararlar almanıza neden olabilir. İkili ilişkilerde maddi konularla ilgili tartışmalar yaşanabilir. Aile içi ve eşinizin ailesi ile ilgili konularda ani tepkiler verebilirsiniz. Konuşmalarınıza ve söylenebilecek sözlere dikkat etmenizde fayda var. 

21 Nisan 2022 Ay Yay burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabahın ilk ışıkları ile birlikte Ay Oğlak burcuna geçiş yapacaktır. İkili ilişkilerde sorumlulukların alındığı, pozitif enerjilerin hakim olduğu bir gün geçirebilirsiniz. Hobileriniz varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. 

22 Nisan 2022 Ay Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Çocukların eğitimi ile ilgili konular gündeme gelecektir. İkili ilişkilerde duygusal anlar yaşanabilir. Gün içinde duygularınızı sözlere dökerken soğuk ve kırıcı olabilirsiniz. Maddi konular ve ödemelerle ilgili konularda sıkıntılar yaşanabilir. 

23 Nisan 2022 Ay Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecektir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutlarım... Sabah saatlerinde gökyüzünde olumlu enerjiler hakim olacaktır. Bu süreçte duygularınızı daha rahat ifade edebilirsiniz.  Öğle saatlerine doğru Ay Kova burcuna geçiş yapacaktır. Öğleden sonra Ay ile Güneş arasında kesinleşecek kare açı duygusal olarak zorlanmanıza sebebiyet verebilir. Günlük rutin işlerden sıkılıp bulunduğunuz ortamdan çıkmak ve özgürce hareket etmek isteyebilirsiniz. Lakin ilgilenmek zorunda olduğunuz gerek eğitim, gerek aile konuları ve gerekse de işinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Özgürlüğünüzün kısıtlandığını hissedebilirsiniz. Bu günün enerjilerinin etkisiyle duygusal açlık yaşayabilir, iştahınız artabilir. 

24 Nisan 2022 Ay Kova burcunda hareket etmeye devam edecektir. Yargı ve Hukuk alanında sorunlar yaşanabilir. Uzlaşmalar çözümlenemeyebilir. Özellikle bugün konuşmalara, tartışmalara dikkat edilmelidir. Kendinizi ifade edemeyebilirsiniz. Yanlış anlaşılmalara müsait bir gün yaşanılabilir. 

Koç

Pazartesi günü alacaklarınız ve ödemelerinizle ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıkları olanlar rutin kontrollerine gidebilir. Ertelenmiş miras konuları gündeme gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri seyahat, eğitim gibi konular gündeminize gelebilir. Yurtdışı ile bağlantılı konular gündeme gelebilir. Varsa eşinizin ailesi ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Bir davanız varsa bununla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. İşinizde bir görev aldıysanız bununla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günü sosyal olmak isteyeceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınız ve dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz. 

Boğa

Pazartesi günü ikili ilişkiler, sözleşmeler, ortak yapılan işler gündeminize gelebilir. Gizli kalmış konular açığa çıkabilir. Salı ve çarşamba günleri alacaklarınız ve ödemelerinizle ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıkları olanlar rutin kontrollerine gidebilir. Ertelenmiş miras konuları gündeme gelebilir. Seyahat, eğitim gibi konular gündeminize gelebilir. Yurtdışı ile bağlantılı konular gündeme gelebilir. Varsa eşinizin ailesi ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Bir davanız varsa bununla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri gerçekleşecek eğitimler, seyahatler, hukuksal konular, yurtdışı ile bağlantılı konular gündeminize gelebilir bu konularla ilgili devam eden konular varsa bunlarla ilgili gelişmeler olabilir. Cumartesi ve pazar günü sosyal statünüzle ilgili konular gündeminize gelebilir. Kariyerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz.

İkizler

Pazartesi günü günlük rutin işlerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa bunların bakımları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sağlık konuları gündeminize gelebilir. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkiler ve sözleşmelerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Perşembe ve cuma günleri alacaklarınız ve ödemelerinizle ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıkları olanlar rutin kontrollerine gidebilir. Ertelenmiş miras konuları gündeme gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri eğitimler, seyahat, yurtdışı ticaret ve akraba ilişkileri planınızda varsa yurtdışı seyahatleri gündeminize gelebilir. Eşiniz varsa eşinizin aile ise ilgili konular ve seyahatler gündeminize gelebilir. 

Yengeç

Pazartesi günü aşk ilişkiniz, hobileriniz, yatırımlarınız ve varsa çocuklarınızla ilgili konular gündemde olabilir. Salı ve çarşamba günleri günlük rutin işlerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa bunların bakımları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sağlık konuları gündeminize gelebilir. Perşembe ve cuma günleri ikili ilişkiler, ortaklıklar, sözleşmelerle ilgili konular gündeme getirebilir. Ortak yapılan bir işi bitirebilirsiniz. İkili ilişkilerde ilişki farklı bir boyuta dönüşebilir. Cumartesi ve pazar günleri alacaklar ve ödemeler planlanabilir. Kronik sağlık sorunları nüksedebilir. Değiştirmek istediğiniz bir şey varsa bununla ilgilenebilirsiniz. 

Aslan

Pazartesi günü ailenizi ve yuvanızı ilgilendiren konular gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri çevrenizdeki çocuklar ile ilgili konular gündeme gelebilir. Sanatsal faaliyetler, yatırımlarınız ve aşk ilişkiniz ile yakından ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri günlük rutin işlerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa bunların bakımları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sağlık konuları gündeminize gelebilir. Tedavi olduğunuz bir sağlık sorununuz varsa bununla ilgili tedavi tamamlanabilir. Cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Sözleşmeler gündeminize gelebilir. Yeni sözleşmelere imza atmak gibi konular karşınıza çıkabilir. 

Başak

Pazartesi günü iletişimle ilgili konular gündeme gelebilir. Toplantılar, sosyal medya ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Salı ve çarşamba günleri eviniz ve aile ile ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe ve cuma günleri çevrenizdeki çocuklar ile ilgili konular gündeme gelebilir. Sanatsal faaliyetler, yatırımlarınız ve aşk ilişkiniz ile yakından ilgilenebilirsiniz. Bu konular ile ilgili tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri günlük rutin işlerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa bunların bakımları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sağlık konuları gündeminize gelebilir. 

Terazi

Pazartesi günü değer duygularınız ve maddi konularınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Salı ve çarşamba günleri iletişim konuları, sosyal medya, seyahat, alışverişler gibi konular gündeminize gelebilir. Perşembe ve cuma günleri evinizle ilgili ve ailenizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir ev alma yolundaysanız ya da aile kurmak gibi konular gündeminizde ise bu konular ile ilgili tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Ya da evinizi tadilat ettiriyorsanız artık bunun bitmesi gibi konular gündeme gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri çevrenizdeki çocuklar ile ilgili konular gündeme gelebilir. Sanatsal faaliyetler, yatırımlarınız ve aşk ilişkiniz ile yakından ilgilenebilirsiniz. 

Akrep

Pazartesi günü dış görünüşünüz, fiziksel sağlığınızla yakından ilgilenebilirsiniz. Kendinizi ön plana çıkartmak göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri değer duygularınız ve maddi konularınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Finansal durumunuzla ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Perşembe ve cuma iletişim konuları, sosyal medya, seyahat, alışverişler gibi konular gündeminize gelebilir. Yakın akrabalar ve kardeşler ile ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yuvanız ve ailenizle ilgilenebilirsiniz. Aile bireylerinizle zaman geçirebilirsiniz. 

Yay

Pazartesi günü hastane işleriniz varsa bunları halledebilirsiniz. Meditasyon ve şifa çalışmaları yapabilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bu açığa çıkabilir. Salı ve Çarşamba günleri dış görünüşünüz, fiziksel sağlığınızla yakından ilgilenebilirsiniz. Kendinizi ön plana çıkartmak göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri finansal olarak bir alacağınız varsa bunu alabilirsiniz. Finansal durumunuzla ilgili konular netleşebilir. Cumartesi ve pazar günleri yakın çevreniz ve kardeşlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sosyal medya ve iletişim konuları gündeminize gelebilir. Seyahat edebilirsiniz. Eğitim ve kurs gibi konular gündeminizi meşgul edebilir. 

Oğlak

Pazartesi günü sosyal çevrenizle daha çok zaman geçirebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri hastane ile ilgili konularınız varsa bunları halledebilirsiniz. Meditasyon ve Şifa çalışmaları yapabilirsiniz. Bir düşmanınız varsa bunun farkına varabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Kendinizi ikili ilişkilerde ön plana çıkartabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günü finansal kaynaklarınız ve gelirlerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz.

Kova 

Pazartesi günü işinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Yoğun çalışma ortamına girebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri sosyal veya iş çevrenizle toplantılara katılabilirsiniz. Sosyal olacağınız yoğun bir hafta yaşayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri iç dünyanıza yönelmek isteyebilirsiniz. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Meditasyon, astroloji ve şifa konularıyla ilgilenebilirsiniz. Sağlık ve hastane ile ilgili konular gündeme gelebilir. Arkanızdan iş çeviren insanları tespit edip onlardan uzaklaşabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günü kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili problemleriniz varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz.

Balık

Pazartesi günü seyahat, eğitim gibi konular gündeminize gelebilir. Yurtdışı ile bağlantılı konular gündeme gelebilir. Varsa eşinizin ailesi ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Bir davanız varsa bununla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri işiniz ve kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. İş yerinde çalıştığınız kişiler ve iş verenlerinizle iletişiminiz ile ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe ve cuma günleri sosyal çevrenizle olan ilişkilerinizi tekrar gözden geçirebilirsiniz. Sosyal çevrenizi değiştirmek isteyebilirsiniz. Sosyal sorumluluk projesinde görev alıyorsanız bununla ilgili bir tamamlanma yaşayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günü yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Sağlık sorunları varsa bununla ilgili hastane konuları gündeme gelebilir. Meditasyon ve şifa çalışmaları yapabilirsiniz. 


10 Nisan 2022 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (11 Nisan 2022 - 17 Nisan 2022)

 


11 Nisan 2022 Ay Aslan burcunda hareket ederken haftaya başlıyoruz. Beklenmedik ani gelişen duygusal patlamalar yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerde, sözleşmelerde problemler çıkabilir. Seyahat etmek isteyebilirsiniz. 

12 Nisan 2022 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecek. Akşam saatlerinde Ay Başak burcuna geçiş yapacak. Günün en önemli açısı Jüpiter Neptün kavuşumu olacaktır. Gün içerisinde duygularınızı ifade ederken sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Evli çiftler ilişkilerindeki gerçek duyguları saklayabilir. Dilek, dua, meditasyon için çok uygun bir gün. Özellikle saat 17.00 ile 18.00 arası ilahi enerjinin artacağı zamanlardır.

13 Nisan 2022 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Güneş ve Satürn arasında gerçekleşecek sextile açı olacaktır. Sosyal ortamlarda ön planda olacağınız bir zaman dilimi geçirebilirsiniz. Aşk ilişkilerinde sıkıntılar ve problemler görülebilir. Ani kararlar alınabilir. Yoga ve meditasyon gibi çalışmalara katılabilirsiniz.

14 Nisan 2022 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecek. Gecenin son dakikalarında Ay Terazi burcuna geçiş yapacak. Gün genelinde sert enerjiler gökyüzüne hakim olacak. Beklenmedik duygu patlamaları, duyguların aşırı büyütülmesi, ani alınacak kararlar ve duygularınızla hareket edip beklenmedik şekilde tartışma ve problemlerle karşılaşabilir bu tarz olaylar yaşanabilir. 

15 Nisan 2022 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecek. Gökyüzündeki enerjiler ani beklenmedik konuları gündeme getirecektir. Özellikle aşk, sevgi gibi duygusal konularda beklenmedik ani kararlar, ani duygu durumları getirebilir. Psikolojik olarak zorlanabilir, sabrınız adeta sınanıyor gibi hissedebilirsiniz. 

16 Nisan 2022 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sosyal çevrenize karşı daha iyi davranabilirsiniz. Günlük yaşantınızda sosyal çevrenizde olan kişilerle beklenmedik olaylar yaşayabilirsiniz. Yoğun bir tempo içinde olabilirsiniz. Sağlığınızı ihmal etmeyiniz. Günün en önemli açısı saat 21.55 de gerçekleşecek Terazi burcundaki dolunay olacaktır. Plütondan sert açılar almaktadır. Yükselen burç Akrep burcudur. 12- 30 Nisan arasında dünya üzerinde depremler görülebilir. Dolunayın etkisi ile ekonomik kriz daha da derinleşecektir. Gıda ve hayvancılık sektörleri derin yaralar alabilir. Terazi, Koç, Oğlak ve Yengeç burçları ve burçlarda gezegeni olanlar daha çok zorlanacaktır.

17 Nisan 2022 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecek. Sabah saatlerine yaklaşırken Ay Akrep burcuna geçiş yapacak. Gün genelinde Akrep burcunun enerjisini hayatlarımızda hissetmeye devam edeceğiz. Çalışma hayatınızla ilgili değişiklikler düşünülebilir. Bazıları işten ayrılmalar, çıkarılmalar yaşayabilir. Gün içerisinde sosyal aktivitelerle ilgilenebilirsiniz. 

Koç

Pazartesi ve salı günleri partneriniz veya çocuklarınızla olan ilişkileriniz gündeme gelebilir. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri iş temponuz artabilir. Bu günlerde sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Evcil hayvanınız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Partnerinizle olan ilişkiniz, biz diyebilmeniz için gerekli konular gündeme gelebilir. Pazar günü ödemelerin planlanması gündeminize gelebilir. Değiştirmek istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. 

Boğa

Pazartesi ve salı günleri ailevi konular gündeminize gelebilir. Ailenizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizde tadilat etmeniz gereken yer varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Bazılarınız yatırımları ile ilgili konulara ağırlık verirken bazılarınız sanatsal faaliyetlerle ilgilenebilir. Cuma ve Cumartesi günleri rutin günlük işlerinizle ilgilenebilirsiniz. İşleriniz yoğunlaşabilir. Yoğun koşuşturma içerisinde sağlığınızı ihmal etmemenizi öneririm. Pazar günü ikili görüşmeleriniz artabilir. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Ortak yaptığınız işler barsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. 

İkizler

Pazartesi ve salı günleri iletişim, seyahat, alışveriş ve eğitim ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Arabanız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Eviniz ile ilgili konular gündeme gelebilir. Cuma ve Cumartesi günleri hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Yatırım konuları ile ilgilenebilirsiniz. Partnerinizle varsa çocuklarınızla daha yakından ilgilenebilirsiniz. Keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Pazar günü günlük işleriniz artabilir. Hizmet konuları gündeme gelebilir. Evcil hayvanlarınızla ilgilenebilirsiniz. 

Yengeç

Pazartesi ve salı günleri finansal konular, maddi ve manevi değerler gündeme gelebilir. Kazançlar ve ödemeleri planlayabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri yoğun iletişim içerisine girebilirsiniz. Seyahat ve eğitim planlamaları gündeme gelebilir. Aracınız varsa bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Eviniz ile ilgili konular gündeme gelebilir. Evinizi düzenleyebilirsiniz. Pazar günü partnerinizle varsa çocuklarınızla keyifli eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. 

Aslan

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkilerde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ve sağlığınızla yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri finansal konular, maddi ve manevi değerler gündeme gelebilir. Kazançlar ve ödemeleri planlayabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızı artıracak girişimlerle ilgilenebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz. Yoğun iletişim odaklı, sosyal medya da daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Seyahat ve eğitim planlamaları gündeme gelebilir. Aracınız varsa bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Pazar günü ailevi konular gündeminize gelebilir. Ailenizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizde tadilat etmeniz gereken yer varsa bununla ilgilenebilirsiniz.

Başak

Pazartesi ve salı günleri sağlık kontrollerinizle ilgilenebilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu fark edebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri dış görünüşünüzü değiştirebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Fiziksel sağlığınız ve dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri maddi ve manevi değerleriniz gündeme gelebilir. Bütçeniz ile ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Pazar günü iletişim, seyahat, alışveriş ve eğitim ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Arabanız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. Yakın çevreniz, kardeşlerinizle iletişim içinde olabilirsiniz birlikte bugünü geçirebilirsiniz. 

Terazi

Pazartesi ve salı günleri sosyal olabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Toplantılara ve sosyal projelere katılabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri sağlık kontrollerinizle ilgilenebilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu fark edebilirsiniz. Yalnız kalmak ve iç dünyanıza yönelmek isteyebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri dış görünüşünüzü değiştirebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Fiziksel sağlığınız ve dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Pazar günü  maddi ve manevi değerleriniz gündeme gelebilir. Bütçeniz ile ilgili planlamalar yapabilirsiniz.

Akrep

Pazartesi ve salı günleri kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. İşinizde yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri sosyal olabilirsiniz. Toplantılara ve sosyal projelere katılabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri sağlık kontrollerinizle ilgilenebilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu fark edebilirsiniz. Yalnız kalmak ve iç dünyanıza yönelmek isteyebilirsiniz. Pazar günü dış görünüşünüzü değiştirebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Fiziksel sağlığınız ve dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. 

Yay

Pazartesi ve salı günleri yurtdışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konular gündeme gelebilir. Eğitim konuları gündeme gelebilir. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. İşinizde yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Yeni iş projelerine başlayabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri sosyal olabilirsiniz. Toplantılara ve sosyal projelere katılabilirsiniz. Pazar günü meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Yalnız kalmak ve iç dünyanıza yönelmek isteyebilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi ve salı günleri krediler, sigortalar ve ödemelerin planlanması gündeminize gelebilir. Değiştirmek istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Miras konuları gündeme gelebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri yurtdışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konular gündeme gelebilir. Eğitim konuları gündeme gelebilir. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. İşinizde yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Yeni iş projelerine başlayabilirsiniz. Pazar günü sevdiklerinizle sosyal etkinliklere katılabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. 

Kova

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Partnerinizle olan ilişkiniz, biz diyebilmeniz için gerekli konular gündeme gelebilir. Bitmiş sözleşmeler gündeminize gelebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri krediler, sigortalar ve ödemelerin planlanması gündeminize gelebilir. Değiştirmek istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Miras konuları gündeme gelebilir. Cuma ve Cumartesi günleri  yurtdışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konular gündeme gelebilir. Eğitim konuları gündeme gelebilir. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Pazar günü kariyerinizle ilgilenebilirsiniz. Yeni projeler planlayabilirsiniz. 

Balık

Pazartesi ve salı günleri iş temponuz artabilir. Bu günlerde sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Evcil hayvanınız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Partnerinizle olan ilişkiniz, biz diyebilmeniz için gerekli konular gündeme gelebilir. Bitmiş sözleşmeler gündeminize gelebilir. Cuma ve Cumartesi günleri krediler, sigortalar ve ödemelerin planlanması gündeminize gelebilir. Değiştirmek istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Miras konuları gündeme gelebilir. Pazar günü yurtdışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konular gündeme gelebilir. Eğitim konuları gündeme gelebilir. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. 

2 Nisan 2022 Cumartesi

Haftalık Burç Yorumları (04 Nisan 2022 - 10 Nisan 2022)


 4 Nisan 2022 Haftaya Ay Boğa burcunda hareket ederken başlıyoruz. Gün genelinde duygularınızı ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Özellikle ikili ilişkilerde yanlış anlaşılmalar, tartışmalar yaşanabilir. Bugün duygusal olarak yemek yeme isteğiniz fazlalaşabilir. 

5 Nisan 2022 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay İkizler burcuna geçiş yapacak. Günün en önemli açısı Mars ve Satürn kavuşumu olacaktır. Bu açı tüm haftaya damgasını vuracaktır. Mars ve Satürn zorlayıcı ve sert olayları beraberinde getiren iki gezegenin kavuşumu kesinleşecek. Mars Satürn kavuşumları hedef odaklı mücadele getirebilir. Başarısız olma korkusu, katılık, hareketin baskılanması, kavga ve tartışma çıkarma, öfke gibi duygu durumlarını açığa çıkartabilir. Venüs bugün Balık burcuna geçiş yapacak. 2 Mayıs 2022 tarihine kadar Balık burcunda kalacak. Venüs Balık burcunda yüceldiği yerdedir. Tanrısal bir sevgi arayışı içerisine girilebilir. Venüs Balık burcunda iken isteklere, sevgi alma ve verme konularında ilişkide olduğunuz kişilere karşı sınır koymakta zorlanabilirsiniz. Bu süreçte ikili ilişkilerde ilişkiyi kendi bakış açınıza göre yargılayıp aldanma ve aldatılmalar, düş kırıklıkları yanabilecek bir dönem olacaktır. Arkadaş ortamlarında şefkatli, duygusal ve hassas olabilirsiniz. Finansal konularda pratik kararlar veremeyebilirsiniz. 

6 Nisan 2022 Ay ikizler burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sosyal olmak isteyebileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Manevi duygularınız ön plana çıkabilir. Kişisel gelişiminize zaman ayırabilirsiniz. Kendinizi ön plana çıkartabileceğiniz, duygularınızı dışa vuracağınız bir gün geçirebilirsiniz. Duygusal yaralarınızın şifalanacağı, yaralarınızın sarılacağı ve kendinizi çok daha iyi hissedeceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz.

7 Nisan 2022 Ay İkizler burcunda hareket etmeye devam edecektir. Akşam saatlerinde Ay yengeç burcuna geçiş yapacak. Günün en önemli açısı Merkür Satürn arasında gerçekleşecek olumlu açı olacaktır. Bugün duygularınızı ifade ederken abartılı davranışlar sergileyebilirsiniz. Duygusal olarak aldatılmış hissi yaşanabilir. İş ortamında üzerinize beklemediğiniz bir sorumluluk alabilirsiniz. İkili ilişkilerde olumlu gelişmeler yaşanabilir. Ödemeler, kredi, vergi ve sigorta gibi konularda problemler yaşanabilir. 

8 Nisan 2022 Ay Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Merkür ve Mars arasında olumlu açısı olacaktır. Alacağınız kararlar için harekete geçebilirsiniz. Yoğun iletişim odaklı bir gün yaşayabilirsiniz. Eğitim konuları, hukuksal konular veya manevi konularla ilgili sıkıntılar yaşanabilir. 

9 Nisan 2022 Ay Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecek. Gün genelinde ikili ilişkilerde beklenmedik olaylar yaşayabilirsiniz. Kendinizi ifade etmekte güçlük yaşayabilirsiniz. Bekar olup ilişkisi olanlar yeni kararlar alabilir. 

10 Nisan 2022 Ay Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay Aslan burcunda hareket etmeye başlayacak. Günün en önemli açısı Merkür Plüton karesi olacaktır. Sevgiden ve şefkatten uzak, sivri dilli ve yaralayıcı konuşmalardan uzak durulmalıdır. Tartışmalar ve kavgalardan uzak durmanız gereken önemli bir gün. Sinirlere hakim olunmalıdır. Öfke krizlerinde kontrolü elden bırakılmamalıdır. Sert enerjilerin hakim olduğu bir gün yaşanacak. Dikkatli ve temkinli olunmalı. Evliliklerle ilgili şiddet olaylarına karşı dikkat edilmelidir. 

Koç

Pazartesi günü finansal konular gündeme gelebilir. Bütçeniz ile ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri yakın çevrenizle iletişim konuları gündeminize gelebilir. Seyahat edebilirsiniz. Aile içi maddi konular gündeme gelebilir. Cuma ve cumartesi günleri beklenmedik harcamalar, yatırımlarla ilgili sıkıntılar görülebilir. Aile içi ilişkiler gündeme gelebilir. Eviniz ile ilgili bir tadilat veya dekorasyon düzenleme gündeme gelebilir. Pazar günü yatırım konuları, hobiler ve eğlence gündeme gelebilir. 

Boğa

Pazartesi günü ikili ilişkilerde kendinizi ön planda tutmak isteyebilirsiniz. Aile içi iletişim konuları ve kariyerinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri finansal kaynaklarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Maddi ve manevi değerler gündeme gelebilir. Aile içi ilişkiler ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. Cuma ve Cumartesi günleri yakın çevrenizle olan ilişkiler gündeme gelebilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerin sağlık sorunları ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Pazar günü aile içi konular gündeme gelebilir. Evinizin dekorasyonu ile ilgilenebilirsiniz. Aile içinde baskın olmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde gerginlikler yaşayabilirsiniz. 

İkizler

Pazartesi günü sağlık konuları gündeme gelebilir. Meditasyon ve yoga çalışmaları yapabilirsiniz. Yakın çevrenizle olan ilişkilerde ve iletişim ile ilgili konularda problemler yaşayabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri fiziksel sağlığınız ve dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde baskın karakter olmak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerin sağlık problemleri ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri finansal konular gündeme gelebilir. Bütçenizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili kişilerin sağlık problemleri gündeme gelebilir. Pazar günü yakın çevrenizdeki kişilerle ilgili konular gündeme gelebilir. İletişim yoğunluğunuz artabilir. Seyahat konuları gündeme gelebilir. 

Yengeç

Pazartesi günü sosyal çevrenizle olan ilişkilerde iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Sosyal çevrenizden kişilerin sağlık problemlerini duyabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri hastane işleriniz varsa bunları halledebilirsiniz. Meditasyon çalışmaları yapabilir iç sesinizi dinleyebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri fiziksel dış görünüşünüzle alakalı takıntılar yaşayabilirsiniz. Kendinizle daha çok ilgilenmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ben diyerek kendi fikirlerinizin kabul görmesi için yeteneklerinizi ortaya koyabilirsiniz. Pazar günü maddi ve manevi değerlerle ilgili konular ön plana çıkabilir. Finansal kaynaklarınızla ilgili yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Harcamalarınızı nasıl yapacağınız konusunda planlamalar yapabilirsiniz. 

Aslan 

Pazartesi günü toplum önündeki statünüzle alakalı konular gündeme gelebilir. İşinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Salı, çarşamba ve perşembe günleri sosyal çevrenizdeki kişilerle iletişim konularında gerginlikler yaşayabilirsiniz. Sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarına katılabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri hastane kontrolleri gündeme gelebilir. Kendi iç dünyanıza yönelebilirsiniz. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. İç dünyanızın gizli kalmış yönlerini açığa çıkartabilirsiniz. Psikolojik hassasiyetler olabilir. Pazar günü imaj değişikliği yapabilirsiniz. Fiziksel dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Her alanda ben buradayım demek isteyebilirsiniz. Yeteneklerinizi sergilemek ve sahne önünde olmak isteyebilirsiniz. Bu süreçte egoya dikkat etmelisiniz. Egodan kaynaklı yıkıcı davranışlardan kaçınmalısınız. 

Başak

Pazartesi günü kişisel eğitim, ticaret, yurt dışı ile bağlantılı konular, seyahatler gündeminize gelebilir. Ayrıca eşiniz varsa onun ailesi ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Salı, çarşamba ve perşembe günleri işinizle alakalı konular gündeme gelebilir. Bazılarınız çalışma arkadaşları veya patron olan kişilerle problemler yaşayabilir. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri sosyal çevrenizle yapacağınız etkinlikler, toplantılar ve işler gündemde olacaktır. Yardım kuruluşlarının faaliyetlerine destek olabilirsiniz. Kişisel haritalarınıza göre değişmekle beraber bazılarınız sosyal çevrenizdeki kişilerle problemler yaşayabilir. Pazar günü sağlığınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yoga, meditasyon gibi çalışmalar içerisine girebilirsiniz. İç dünyanızın derinliklerinde saklı konuları açığa çıkartabilirsiniz. 

Terazi

Pazartesi günü finansal konular, başkalarından gelen gelirler ile ilgili konular gündeme gelebilir. Ödemeler, sigortalar, vergi ve kredi konuları da gündeme gelebilir. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Miras konuları gündem gelebilir. Salı, çarşamba ve perşembe günleri kişisel gelişim ile ilgili konular, eğitimlerle ilgili gündemler yaşanabilir. Seyahat edilebilir. Ticaret ile ilgili konular bazen sıkıntılar ortaya çıkabilir. Cuma ve cumartesi günleri işinizle alakalı konular gündeme gelebilir. İş arkadaşlarınızla aranızda problemler çıkabilir. Zaman zaman işte aksaklıklar yaşanabilir. Pazar günü sosyal çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Yardım kuruluşlarının faaliyetlerine destek olabilirsiniz. 

Akrep

Pazartesi günü ikili ilişkiler, ortak yapılan işler ve ortaklıklarla ilgili konularda sıkıntılar yaşanabilir. Bunlarla olan ilişkinizi tekrar gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Süresi bitmiş sözleşmeler gündeminize gelebilir. Salı, çarşamba ve perşembe günleri ödemeler, sigortalar, kredi gibi konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Kronik bir rahatsızlığınız varsa hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Çözümlenmemiş miras konuları varsa gündeme gelebilir. Cuma ve cumartesi günleri seyahatler gündeminize gelebilir. Ticaretle uğraşanlar ithalat ve ihraç işlerinizde aksamalar yaşayabilirsiniz. Kişisel gelişiminizle ilgili eğitimler alabilirsiniz. Pazar günü işinizle alakalı gelişmeler yaşayabilirsiniz. 

Yay

Pazartesi günü günlük rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Zaman zaman aksamalar ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konulara dikkat etmelisiniz. Evcil hayvanınız varsa bunların bakımına ve sağlıkları ile ilgili konulara zaman ayırabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkilerinizle alakalı konular gündeminize gelebilir. Ortak yaptığınız işler varsa bunlarla ilgili konularda problemler yaşayabilirsiniz. İnsanlarla aranızda iletişim problemleri olabilir. Cuma ve cumartesi günleri ödemeler, sigortalar, krediler gündeme gelebilir. Başkalarından alacaklı olduğunuz maddi konular gündem gelebilir. Kronik bir rahatsızlığınız varsa hassasiyetler oluşabilir. Pazar günü kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. Seyahat konuları gündeme gelebilir. Yurtdışı bağlantılı bir iş yapıyorsanız bu işle ilgili konular gündeminize sık sık gelecektir. 

Oğlak

Pazartesi günü ikili ilişkiler, partneriniz varsa çocuklarınız ile ilgili konular gündeme gelebilir. Yatırım konuları ile ilgilenebilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri günlük rutin işlerinizde bir yoğunluk olabilir. Sağlığınızda hassasiyetler gelişebilir. Özellikle kulaklar başta olmak üzere sinir sistemini etkileyen hassasiyetler görülebilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Daha çok çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri ikili ilişkilerle ilgili konularda zaman zaman gerginlikler yaşanabilir. Ortak yapılan işlerde sorunlar yaşanabilir. Yenilenme zamanı gelmiş olan sözleşmeler gündeme gelebilir. Pazar günü hayatınızda bazı konuların üzerine daha çok eğilmeniz gerekebilir. Artık devam ettiremeyeceğiniz durumları bitirmeli ve hayatınızda değişiklikler yapmalısınız. Miras konuları gündem gelebilir. Alacaklı olduğunuz bir maddi konu varsa bununla ilgili konular gündeminize gelebilir. 

Kova

Pazartesi günü ailenizi ilgilendiren konular gündeminizi meşgul edecektir. Evinizle ilgili bir problem varsa bu gündem gelebilir. Salı, çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkileriniz, çocuklar, hobileriniz, yatırımlarınız gibi konular gündeminizi meşgul edebilir. Bunlarla ilgili problemler varsa bunları çözümlemeye çalışabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri günlük rutin işlerinizde bir yoğunluk yaşayabilirsiniz. Çok çalışmanız gerekebilir. Kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Sağlığınızda hassasiyet oluşabilir. Evcil bir hayvanınız varsa onun bakımı ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Pazar günü ikili ilişkilerle alakalı konular gündeminizi uzun süre meşgul edecektir. Bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Ortak bir iş girişiminde bulunabilirsiniz. Sözleşmelere imza atabilirsiniz. Zaman zaman bunlarla alakalı ani gelişen sıkıntılar gündeminize gelebilir. 

Balık

Pazartesi günü yakın çevrenizle ilgili problemler gündeminize gelebilir. Kısa seyahatler gündeminize gelebilir. Aracınızın bakımı ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Ertelediğiniz bir alışveriş varsa bu gündeminize gelebilir. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Sosyal medya ve iletişim konularında yoğunluk yaşayabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri ailenizi ilgilendiren konular gündem gelebilir. Evinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Bazılarınız taşınabilir, bazılarınız evinin tadilat konuları ile ilgilenebilir. Cuma ve Cumartesi günleri partneriniz varsa çocuklarınız ile ilgili konular daha bir ön plana çıkabilir. Sanatsal faaliyetlere katılabilir, hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Yatırım konuları ile ilgilenebilirsiniz. Pazar günü günlük rutin işlerinizde artma yaşayabilirsiniz. Daha çok sorumluluk almak durumunda kalabilirsiniz. Yeni bir evcil hayvana evinizi açabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular bunların tedavisi ile ilgili konular gündeminize gelebilir.