29 Ağustos 2022 Pazartesi

Haftalık Burç Yorumları (29 Ağustos 2022 - 4 Eylül 2022)

 


29 Ağustos 2022 Yeni haftaya Ay Başak burcunda hareket ederken başlıyoruz. Öğleden sonra Ay Terazi burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Çalışma ortamınız da iletişim odaklı yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.

 

30 Ağustos 2022 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Güneş ve Jüpiter arasında gerçekleşecektir. Gün içinde sağlıkla ilgili problemler gündeme gelebilir. Ani kazalara karşı dikkatli olunmalıdır. Çalışma ortamınız da işinizle alakalı fırsatlar karşınıza çıkabilir.

 

31 Ağustos 2022 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecektir. Akşam saatlerinde Ay Akrep burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açısı Venüs ve Neptün arasında gerçekleşecek. Maddi konularla ilgili ani kararlar vermemek lazım. Yanlış kararlar verilebilir. Yanlış yatırımlara yönelebilirsiniz. İş ortamında yaşanacak gerginliklere karşı dikkatli olunmalıdır.

 

1 Eylül 2022 Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Mars ve Jüpiter arasında gerçekleşecektir. Ortak yapılan işlerde yeni iş anlaşmaları ve fırsatlar karşınıza çıkabilir. Yeni ortaklıklar kurulabilir. İkili ilişkilerde sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

 

2 Eylül 2022 Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Venüs ve Plüton arasında gerçekleşecektir. İkili ilişkilerinizde beklenmedik gerginlikler, sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

 

3 Eylül 2022 Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gecenin ilk saatinde Ay Yay burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açısı Merkür ve Jüpiter arasında gerçekleşecektir. Sağlık konuları ile ilgili haberler duyabilirsiniz. Bakım evleri ve hastanelerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Harcama yaparken dikkatli olunması gereken bir gün yaşayabilirsiniz. Bankacılık işlemleri, ödemeler, krediler gibi maddi kaynaklarınızı ilgilendiren konularda problemler yaşanabilir.

 

4 Eylül 2022 Ay Yay burcunda hareket etmeye devam edecektir. Seyahat etmek isteyebilirsiniz. Eğitim konuları gündeme gelebilir. Yaşadığınız alanınız, evinizle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. Sağlıkla ilgili sıkıntılar ortaya çıkabilir. Trafikte dikkatli olunmalıdır.

 

Koç

Pazartesi günü yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İşinizle ilgili önemli çalışmaları tamamlayabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. Perşembe ve cuma günleri günü gelmiş sigortalar, finansal konular ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklar tetiklenebilir. Cumartesi ve Pazar günleri manevi duygularınız ön plana çıkabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yurtdışında yaşayan tanıdıklarınızla görüşebilirsiniz. Eşinizin ailesi ile zaman geçirebilirsiniz. Eğitim konuları ön plana gelebilir.

Boğa

Pazartesi günü sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Salı ve Çarşamba, günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. Cumartesi ve Pazar günleri ödemeler ve finansal konularla ilgilenebilirsiniz. Partnerinizden sağladığınız gelirleriniz varsa bununla ilgili gecikmeler yaşanabilir. Hayatınızda değiştirmek istediğiniz bir şey varsa bununla ilgili kararlar verebilirsiniz.

İkizler

Pazartesi günü ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri ikili ilişkiler gündeme gelebilir. Yenilenmesi gereken sözleşmeleri yenileyebilirsiniz. Hukuksal bir davanız varsa Avukatınızla konuyla ilgili görüşme sağlayabilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi günü yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Salı ve Çarşamba, günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri günlük rutin işlerinizle uğraşabilirsiniz. Evcil hayvanları olanlar onların bakımı ile ilgilenebilir. Sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz.

Aslan

Pazartesi günü finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu ve seyahatlerle yoğun bir gün geçirebilirsiniz.  Perşembe ve cuma günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri partneriniz varsa çocuklarınız ile eğlenceli güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Hobilerinizle ve sanatla uğraşabilirsiniz.

Başak

Pazartesi günü fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Salı ve Çarşamba, günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu, seyahatler gündeminize gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri ailenizle ve evinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Aile bireylerinizle daha çok zaman geçirebilirsiniz. 

Terazi

Pazartesi günü yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Salı ve Çarşamba, günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları gündeminize gelebilir. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri yakın çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. İletişimle ilgili yoğunluk yaşayabilirsiniz.

Akrep

Pazartesi günü sosyal olmak isteyebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili tedavi edici bir süreye girebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları gündeminize gelebilir. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri finansal konular gündeminize gelebilir. Bütçe planlaması yapabilirsiniz.

Yay

Pazartesi günü kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba, günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri fiziksel sağlığınızla ve dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Ben merkezci davranabilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi günü yurtdışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Salı ve Çarşamba, günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Ya da yeni bir proje başlatabilirsiniz. Bazılarınız iş değişikliği yapabilir. Terfi konuları gündeme gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yoga ve meditasyon yapabilirsiniz. İç dünyanıza yönelebilirsiniz.

Kova

Pazartesi günü değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri yurtdışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Ya da yeni bir proje başlatabilirsiniz. Bazılarınız iş değişikliği yapabilir. Terfi konuları gündeme gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Grup olarak planlar yapabilirsiniz. 

Balık

Pazartesi günü ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Kronik rahatsızlığı olanlar bu rahatsızlıkları ile ilgili yeni bir tedavi sürecine girebilirler. Hal olmamış miras konuları varsa bunlar gündeminize gelebilir. Ödemeler, kredi ve sigortalarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar işinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Kariyerinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. 

21 Ağustos 2022 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (22 Ağustos 2022 - 28 Ağustos 2022)

 


22 Ağustos 2022 Yeni haftaya ay ikizler burcunda hareket ederken başlıyoruz. Sabah saatlerine doğru ay yengeç burcunda hareket etmeye başlayacak. İkili ilişkiler de ön planda olmak isteyebilirsiniz. İletişimin yoğun olacağı bir gün yaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde duygusal dalgalanmalar görülebilir. Abartılı ve fevri davranışlar sergilenebilir.

 23 Ağustos 2022 Ay yengeç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Merkür ve Plüton arasında gerçekleşecek olumlu açı olacaktır. Yenilikler için kararlar alabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerine katılabilirsiniz. Beklenmedik sorumlulukların altına girebilirsiniz.

 24 Ağustos 2022 Ay yengeç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Öğleden sonra ay aslan burcuna geçiş yapacaktır. Sosyal çevrenizdeki kişilerle uyumlu olabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla yeni projeler hakkında beyin fırtınası yapabilirsiniz.

 25 Ağustos 2022 Ay aslan burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gün içinde özellikle arkadaş gruplarınız ya da iş arkadaşlarınız aracılığı ile fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ay ve Jüpiter arasında kesinleşecek olumlu açı rahat ve huzurlu bir gün yaşanabileceğini göstermektedir.

 26 Ağustos 2022 Ay aslan burcunda hareket etmeye devam edecektir. Genel olarak gün içinde duygularınızı saklamak isteyebilirsiniz. Kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Duygusal dalgalanmalar yaşanabilir. Kişisel sağlıkla ilgili hassasiyet gelişebilir.

 27 Ağustos 2022 Ay aslan burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerine doğru ay başak burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Sabah saatlerinde Venüs ve Uranüs arasında sert açı gerçekleşecektir. Maddi kaynaklarla ilgili sıkıntılar, problemler görülebilir. Para piyasalarında ani beklenmedik dalgalanmalar yaşanabilir. Yine sabah saatlerinde gerçekleşecek Güneş ve Mars arasındaki sert açıya dikkat etmek gerekiyor. Özellikle kazalara karşı çok dikkatli olunmalıdır. Trafikte, otobüs seyahatlerinde dikkat edilmelidir. Kavga ve tartışmalardan kaçınılmalıdır. Saat 11:17 itibariyle Başak burcunda bir yeni ay geçekleşecektir. 4°03’ Başak burcunda gerçekleşecek yeni ayın yükseleni Akrep burcu olacaktır. Aldatma ve aldatılmalar ortaya çıkabilir. Maddi ve manevi kayıplar yaşanabilir. Evli çiftler tartışmalar, kavgalar yaşayabilir. Aldatma olayları, evliliklerde ani ayrılık kararları alınabilir. Özellikle maddi olarak sıkıntılar hissedilir derecede artabilir. Doğum haritasında güzel etkiler alanlar için beklenmedik fırsatlar aniden karşılarına çıkabilir.

 28 Ağustos 2022 Ay başak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Yeni sorumluluklar üstlenmeniz gerekebilir. Duygusal olarak takıntılar ve sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Maddi sıkıntılar gündeme gelebilir. Günlük rutin işlerinizde aksaklıklar yaşayabilirsiniz.

 Koç

Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri duygusal olabilirsiniz. Ailevi konular gündeminize gelebilir. Aile bireylerinizle yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Perşembe ve Cuma günleri sosyal olabilir, aşk ilişkileriyle ilgili konular gündemde olabilir. Çocuklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Sanatsal faaliyetlerle ilgilenebilirsiniz. Bir kısmınız yatırımla ilgili konulara öncelik verebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri günlük rutin işleriniz artabilir. İş yoğunluğunda sağlığınızı ihmal etmeyiniz. Detay gerektiren işlerinizi yapabilirsiniz.

Boğa

Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri zihniniz yoğun olacak. Yakın çevrenizle ilgili konular gündeminize gelebilir. İletişim yoğunluğu yaşayabilirsiniz. Kısa seyahatlere çıkabilirsiniz. Aracınızın bakımı ile ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Aile içi konularda zaman zaman sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri sosyal hayatınız, aşk hayatınız varsa çocuklarınızla ilgili konularda keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

İkizler

Pazartesi, Salı ve Çarşamba  günleri finansal konular gündeminizde olabilir. Harcamalarınızla ilgili konuları gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Maddi ve manevi değerlerinizi sorgulama ihtiyacı hissedebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri yakın çevrenizle olan iletişiminiz, planlar ve kararlar gündeme gelebilir. Eğitim ile ilgili konular gündeme gelebilir. İletişim yoğunluğu yaşayabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri ailevi konular, aileden gelecek haberler gündeminize gelebilir. Evinizi dekore edebilirsiniz.

Yengeç 

Pazartesi,  Salı ve Çarşamba günleri duygusal ve şefkatli olabilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Geçmiş konulara ilgi duyabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri finansal konular gündeminize gelebilir. Ödemeler ve ticaret ile konular gündeme gelebilir. Duygusal harcamalardan kaçının. Cumartesi ve Pazar günleri iletişim konuları gündeme gelebilir. Karar almak ve bunu hayata geçirmek gibi girişimler içerisine girebilirsiniz. Yakın çevrenizle olan iletişiminizde artma yaşayabilirsiniz. Aracınızın bakımı ile ilgilenebilirsiniz.

Aslan

Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri biraz takıntılı olabilirsiniz. Sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Biraz yalnız kalmak inzivaya çekilme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir süreç olacaktır. Fiziksel görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri finansal konular ve bunların planlanması gündeminize gelebilir. Harcamalarınızı daha detaylı bir şekilde planlamak isteyebilirsiniz.

Başak

Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri sosyal çevrenizle yoğunluğunuz artabilir. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Üye olduğunuz bir dernek varsa bunun faaliyetlerine katılabilirsiniz. Perşembe ve Cuma  günleri iç dünyanıza dönebilir içinize kapanabilirsiniz. Duygusal açıdan zaman zaman zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri  kendiniz daha rahat ifade edebileceğiniz bir süreç olacaktır. Fiziksel görünüşünüzle ilgilenebileceğiniz bir süreç olacaktır.

Terazi

Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri kariyerinizle ilgili konular gündeme gelecektir. İşlerinizle ilgili sıkıntılar gündeme gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri sosyal çevrenizle ve iş arkadaşlarınızla olan iletişimde artma olacaktır. Ortak çalışmalar yapabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri iç dünyanıza dönebilirsiniz. Zaman zaman duygusal takıntılar yaşayabilirsiniz. Meditasyon ve yoga çalışmalarına katılabilirsiniz.

Akrep

Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri alışveriş, eğitim ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Beklenmedik seyahatler gündeme gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri yoğun iş temposuna gireceğiniz bu günler yeni projelerle uğraşmak gibi konular gündeminize gelebilir. İşinizde zaman zaman sıkıntılar yaşayabilirsiniz.  Cumartesi ve Pazar günleri  sosyal çevrenizle olan iletişiminiz artabilir. Grup çalışmaları gündeme gelebilir.

Yay

Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri finansal konular gündeme gelebilir. Ödemeler ve vergiler gündeme gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri eğitim konuları gündeme gelebilir. Uluslararası ticaret konuları gündemde olacaktır. Cumartesi ve Pazar günleri kariyeriniz, işinizle ilgili konularda yoğunluk olabilir. Çalışmalarınız artabilir.

Oğlak

Pazartesi, Salı  ve Çarşamba günleri ikili ilişkiler gündeme gelecektir. Ortak yaptığınız işler varsa bunlarla ilgili konularda sıkıntılar çıkabilir. Partnerinizle tartışmalar yaşayabilirsiniz. Perşembe ve Cuma  günleri finansal konular, krediler, ödemeler ve miras gibi konular gündeminize gelebilir. Sağlıkla ilgili konular gündem gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri eğitim ve kişisel gelişimle ilgili konular gündeme gelebilir. Ticaret konuları gündeme gelebilir.

Kova

Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri rutin günlük işleriniz gündeme gelecektir. Günlük işlerinizde artma olabilir. İşleriniz de sorunlar yaşayabilirsiniz. Kronik rahatsızlıklarınız nüksedebilir. Kemik ve kas ağrıları yaşayabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri ikili ilişkilerde ego çatışmaları olabilir. İkili ilişkiler ve iş ortakları ile iletişimin artacağı yeni sözleşmelerin gündeme gelebileceği bir süreç olacaktır. Cumartesi ve Pazar günleri finansal konularla ilgili konular gündeme gelecektir. Ödemeler ve krediler gündeme gelebilir.

Balık

Pazartesi, Salı ve çarşamba günleri aşk ilişkileri, çocuklarla ilişkiler gündeme gelebilir. Sanatsal faaliyetlerle ilgilenebilirsiniz. Yatırım ile ilgili konuları takip edebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri günlük rutin işlerle ilgilenilebilir. Hizmet alınan kişilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Sağlık konusunda hassasiyetler yaşanabilir. Cumartesi ve Pazar günleri  ikili ilişkilerde iletişim artar. Yenilenecek sözleşmeler gündeme gelebilir.

14 Ağustos 2022 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (15 Ağustos 2022 - 21 Ağustos 2022)


15 Ağustos 2022 Yeni haftaya Ay Koç burcunda hareket ederken başlıyoruz. Günün en önemli açısı Mars ve Plüton arasında gerçekleşecek olumlu açı olacaktır. Hayatınızda köklü değişiklik yapmak için fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde ön planda olmak, dikkat çekmek isteyebilirsiniz. 

16 Ağustos 2022 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Merkür ve Uranüs arasında gerçekleşecek olumlu açı olacaktır. Gün içinde ilginç fikirler aklınıza gelebilir. Beklenmedik fırsatlar karşınıza çıkabilir. Duygularınızı kontrol etmeniz gereken bir gün olacaktır. Duygusal patlamalar yaşayabilirsiniz. 

17 Ağustos 2022 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerinde Ay Boğa burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Günün en önemli açısı Güneş ve Neptün arasında yaşanacak uranüsyen açı olacaktır. Deniz kazaları, boğulmalar görülebilir. Zehirlenme vakaları görülebilir. Dikkatli ve temkinli olmanız gereken bir gün olacaktır. 

18 Ağustos 2022 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gökyüzünde iki açı hakim olacak ve etkisini gösterecektir. Venüs ve Retro Jüpiter olumlu açısı ile Merkür ve Satürn arasında gerçekleşecek uranüsyen açı etkisini gösterecektir. Aşk ilişkilerinde olumlu rüzgarlar eserken beklenmedik duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Kulak ağrısı, diş ağrısı, kemik ağrısı gibi problemler yaşanabilir. Beklenmedik sorumluluklar almanız gerekebilir. Akşam saatlerinde duygularınızı gizleyebilir, çevrenizdeki kişilere karşı mesafeli davranışlar sergileyebilirsiniz. 

19 Ağustos 2022 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecektir. Öğleden sonra ay ikizler burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açısı Güneş Plüton arasında gerçekleşecek uranüsyen açı olacaktır. Beklenmedik kazalar, kemik kırılmaları, kalp krizleri görülebilir. Sabah saatlerinde gergin hissedebilirsiniz. Tartışmalar ve kavgalar çıkabilir. Gergin ortamlardan uzak durmanızda yarar var. Yangın, patlama, sanatçı kaybı yaşanabilir. 

20 Ağustos 2022 Ay İkizler burcunda hareket etmeye devam edecektir. Bugün Mars ikizler burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Gün içinde iletişim odaklı olabilirsiniz. Karşınıza fırsatlar çıkabilir. İkili ilişkilerde maddi ve manevi konularda olumlu olaylar karşınıza çıkabilir. 

21 Ağustos 2022 Ay ikizler burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Merkür ve Neptün arasında gerçekleşecek karşıt açı olacaktır. Sorumluluklarınızın farkında olacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Bugün aldanma ve aldatılmalara karşı dikkatli ve temkinli olmanızda yarar var. Özellikle sosyal medya üzerinden gelebilecek dolandırıcılara karşı dikkatli olunmalıdır. Her söze inanmamanız gereken bir gün. Duyduklarınızı sorgulamadan kararlar almayınız. Tartışmalı ortamlarla karşılaşabilirsiniz. Sakin ve dikkatli olmayı ihmal etmeyiniz. 

Koç

Pazartesi ve salı günleri ben ve biz olmak gibi ilişkilerde değer duygusu ön planda olacaktır. Sosyal çevrenizdeki kişilerle yoğun iletişim içerisine girebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri maddi konularla ilgilenebilirsiniz. Harcamalarınızı planlayabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri yazılı, sözlü iletişim, medya, haberleşme gibi konularda artış yaşanabilir. Seyahat etme isteği açığa çıkabilir. 

Boğa

Pazartesi ve salı günleri kendi iç dünyanızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Ayrıca gizli düşmanlarınız varsa bunlar açığa çıkabilir. Meditasyon, kişisel gelişim gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri kendinizle ilgilenmek, fiziksel görünüşünüz de değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri maddi ve manevi konular gündeminize gelebilir. Finansal konularda kararlar alabilirsiniz. 

İkizler

Pazartesi ve salı günleri sosyal çevrenizle olan iletişimiz de artma olacaktır. İçinde olduğunuz bir sosyal grup varsa bu gruplardan haberler alabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri kendi iç dünyanızın gelişmesi için meditasyon yapabilir, kişisel gelişim ve astroloji gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Bir kursa katılmak isteyebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri dış görünüşünüz, kişisel bakımınız, sağlığınız gibi konularla ilgilenebilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi ve salı günleri iş yoğunluğunuz artabilir. Mesai arkadaşlarınızla ortak çalışmalar yapabilirsiniz. Maddi kazançlar gündeminizde olabilir. Çarşamba ve perşembe günleri sosyal çevrenizle olan iletişiminiz de artma yaşamanızı sağlarken, arkadaşlıklar, yeni bir sosyal çevreye girme olasılığını hayatınıza getirebilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri sakin kalmak isteyebilirsiniz. İç dünyanıza yönelebilirsiniz. Meditasyon yapabilirsiniz. Sağlık konularına dikkat etmeniz gerekebilir. 

Aslan

Pazartesi ve salı günleri eğitim konuları gündeminize gelebilir. Seyahat etmek isteyebilirsiniz. Yurt dışı ile iletişiminiz de artma olabilir. Çarşamba ve Perşembe günleri kariyerinizde gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kariyerinizde yaşayacağınız gelişmelerle birlikte yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri sosyal çevrenizle olan iletişim daha çok artabilir. Yeni gruplar ve tabii ki eski dostlarınızla da iletişim içinde olabilirsiniz.

Başak

Pazartesi ve salı günleri krediler, ödemeler gündeminize gelebilir. Eğitim, hukuk gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Manevi yönden içsel huzuru artırmak için çalışmalar yapabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Ticari bir girişime girebilirsiniz. Manevi konulara yönelebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri işinizle alakalı görüşmelerinizde artma yaşayabilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri kariyerinizle ilgili konularda çalışmalar yapabilirsiniz. Bu konularda eğitim alabilirsiniz.

Terazi

Pazartesi ve Salı günleri ikili ilişkiler ve sözleşmelerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Ödemeler ve kredi gibi konular da haftanın ilk gününde sizi meşgul edecek konular arasında olabilir. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri yapmanız gereken ödemeler varsa bunları ödeyebilirsiniz. Miras konusu gündeminize gelebilir. Kronik rahatsızlıklarınızla ilgili yeni tedavi yöntemleri karşınıza çıkabilir. Cumartesi ve Pazar günleri yurt dışı tanıdıklarınızla olan iletişiminiz artabilir. Yurt dışı ticaret işleri ile uğraşanlar yeni sözleşmelere imza atabilir.

Akrep

Pazartesi ve salı günleri partnerinizle olan ilişkiniz ön plana gelebilir. Rutin işlerinizle ilgilenmek zorunda kalacağınız bir gün olacaktır. Kendinizi aşırı yormayınız. Çarşamba ve Perşembe günleri ikili ilişkilerde ben yerine biz demek en iyisi olacaktır. İkili ilişkilerde problemler ortaya çıkabilir. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri kredi, ödeme ve borçlarla ilgilenebilirsiniz. Ayrıca miras ile ilgili konular karşınıza çıkabilir. 

Yay

Pazartesi ve salı günleri yatırımlarınız, aşk ilişkiniz, çocuğunuz varsa çocuklarınız ile ilgili konularla haftaya başlayacaksınız. Ara ara gergin hissedebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri sağlığınızla ilgilenmeniz gerekebilir. Kronik rahatsızlıklar nüks edebilir.  Evcil bir hayvanınız varsa sağlık sorunu yaşayabilir.  Rutin işlerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkiler de iletişim artabilir. Bitmiş sözleşmeleri yenileyebilirsiniz. Avukatlık işleriniz varsa avukatınızla iletişim içerisine girebilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi ve salı günleri aile içi sorunları ile ilgilenebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocuklarıyla yakından ilgilenebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri sanatsal faaliyetlere, eğlenceye yönelebilirsiniz. Partnerinizle problemler yaşayabilirsiniz. Yatırım ile ilgili konular ilginizi çekebilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri kendinizi rutin işlerinizin içinde bulabilirsiniz. İşlerinizi planlayabilirsiniz. 

Kova

Pazartesi ve salı günleri yakın çevrenizle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Kardeşleriniz varsa onlarla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri aile içi iletişim konuları, ev ile ilgili dekorasyon konuları ile yakından ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Taşınmak ya da evinizi satmak isteyebilirsiniz. Yaşlı aile bireylerinizle ilgilenebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri yatırım konuları ile yakından ilgilenebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocukları ve partnerleri ile eğlenceli zaman geçirebilir.

Balık

Pazartesi ve Salı günleri finansal konular gündeminizde olacaktır. Gelirleriniz ve harcamalarınızla ilgili planlar yapabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri yakın çevreniz, kardeş, akraba ile ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz. Eğitim konuları, seyahat etmek veya alışveriş konuları ilgileneceğiniz konular olacaktır. Yakın çevrenizle yoğun iletişim içerisine girebilirsiniz. Cuma, Cumartesi ve pazar günleri aile içi iletişiminiz artabilir. Eviniz ile ilgilenmek isteyebilirsiniz. 

 


9 Ağustos 2022 Salı

Haftalık Burç Yorumları (8 Ağustos 2022 - 14 Ağustos 2022)


8 Ağustos 2022 Yeni haftaya Ay Yay burcunda hareket ederken başlıyoruz. Akşam saatlerinde Ay Oğlak burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Gün içinde aktif, hareketli hissedebilirsiniz. Aile içi ikili ilişkilerinizde beklenmedik ve ani gelişen tartışmalar veya kavgalar yaşayabilirsiniz. Maddi olarak aldanma, aldatılma ve dolandırıcılık gibi konulara dikkat etmeyi unutmayınız. Bugün gelişecek olaylar aniden ve beklenmedik bir şekilde karşınıza çıkacaktır. 

9 Ağustos 2022 Ay Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün önemli açıları Venüs ve Plüton arasında gerçekleşecek karşıt açı ile Merkür ve Jüpiter arasında gerçekleşecek açı güne damgasını vuracaktır. Maddi ve manevi konularda, sözleşmeler, ikili ilişkilerde sıkıntılar ortaya çıkabilir. Gün içinde abartılı, yanlış anlaşılmalara neden olabilecek iletişim tarzınız olabilir. Maddi ve manevi güvenlik arayışı içerisine girebilirsiniz. Unuttuğunuz bir ödeme veya ekstra bir harcama karşınıza çıkabilir. 

10 Ağustos 2022 Ay Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Akşam saatlerinde Ay Kova burcuna geçiş yapacaktır. Ani duygu dalgalanmaları yaşayabilirsiniz. Duygularınızı belli etmek istemeseniz de gün içinde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Ben sen çatışmaları yaşayabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. İkili ilişkilerde ayrılıklar yaşanabilir. 

11 Ağustos 2022 Ay Kova burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Güneş ve Uranüs Karesi olacaktır. Beklenmeyen ani sert olaylar bu açının etkisiyle karşınıza çıkabilir. Ayrıntılara takılıp ikili ilişkilerde tartışmalar yaşayabilirsiniz. 

12 Ağustos 2022 Ay Kova burcunda hareket etmeye devam edecektir. Akşam saatlerinde Ay Balık burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Günün en önemli olayı 19°Kova burcunda gerçekleşecek dolunay olacaktır. Anın yükseleni Aslan burcu olacaktır. Dolunay anında Satürn kavuşumu ve Uranüs karesi devrede olacaktır. Sıkıntılar yaşayacak burçlar Aslan, Kova, Boğa ve Akrep burçları olacaktır. Ani yaşanacak şok olaylar bu dolunayla birlikte hayatınıza damga vuracaktır. Sağlık sorunları, kazalar, beklenmeyen ani üzücü olaylarla karşılaşabilirsiniz. İkili ilişkiler, evlilikler, ortaklıklar da krizler ve ani bitişler görülecektir. Kalp rahatsızlıkları ve boyun bölgesi ile ilgili sağlık sorunları gündeme gelebilir. Dolunayın etkisi ile tüm dünya genelinde sert olayların yaşanmasına sebep olacak enerjiler hakim olacaktır. Depremler, patlamalar, kazalar, uçak kazaları, isyanlar ve baş kaldırışlar, özgürlük arayışları, sanatçı kayıpları, eğlence mekanlarında yaşanacak sert olaylar, ekonomik sıkıntılar, siber saldırılar, İnternet problemleri ve öfke patlamaları ile yaşanabilecek üzücü olaylar tüm dünyada yaşanabilecek etkiler olarak karşımıza çıkmaktadır. 

13 Ağustos 2022 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecektir. Yanlış anlaşılmalar, aldatılmalar, takıntılar gün boyunca karşılaşacağınız iletişim sorunları güne damgasını vuracaktır. Ne istediğinizi ifade ederken güçlük yaşayabilirsiniz. 

14 Ağustos 2022 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecektir. Akşam saatlerinde Ay Koç burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Gün içinde beklenmedik ani tepkiler verebilirsiniz. Kemiklerle ilgili ağrılar ve rahatsızlıklar görülebilir. 

Koç

Pazartesi günü manevi duygularınız ön plana çıkabilir. Seyahat konuları gündeminize gelebilir. Yurt dışında yaşayan tanıdıklarınızla görüşebilirsiniz. Eşinizin ailesi ile zaman geçirebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri işinizle ilgili konuları gözden geçirebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri sosyal ortamlara girebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Sosyal aktivitelere katılabilirsiniz. Ailenizle sosyal olabilirsiniz. Birlikte aktivite yapabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri sağlıkla ile ilgili konularınız gündeme gelebilir. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz.

Boğa

Pazartesi günü ödemeler ve finansal konular gündeminize gelebilir. Partnerinizden sağladığınız gelirleriniz varsa bununla ilgili konular gündeme gelebilir. Hayatınız da değiştirmek istediğiniz bir şey varsa bununla ilgili konular gündeme gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri manevi duygularınız ön plana çıkabilir. Seyahat konuları gündeminize gelebilir. Yurtdışında yaşayan tanıdıklarınızla görüşebilirsiniz. Eşinizin ailesi ile zaman geçirebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri kariyerinizde başlattığınız bir işi tamamlayabilirsiniz. İşinizle ilgili projelerinizi bitirebilirsiniz. İşinizden ayrılabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili değişimler yapabilirsiniz. Aile büyüklerinizle ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sivil toplum kuruluşları gibi toplulukların faaliyetlerine katılabilirsiniz. 

İkizler 

Pazartesi günü ikili ilişkiler gündeme gelebilir. Sözleşmeler ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri ödemeler, partnerinizden gelen gelirler ve alacaklı olduğunuz gelirler ile ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri manevi duygularınız ön plana çıkabilir. Yurtdışında yaşayan tanıdıklarınızla görüşebilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. Eşiniz varsa eşinizin ailesi ile zaman geçirebilirsiniz. Kişisel gelişim konuları gündeminize gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri işleriniz ve kariyerinizle ilgilenebilirsiniz. Yeni iş girişimleri yapabilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi günü günlük rutin işlerinizle uğraşabilirsiniz. Evcil hayvanları olanlar onların bakımı ile ilgilenebilir. Sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Ortak yapılan işler ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Perşembe ve Cuma günleri hayatınızda yeni bir sayfa açmak için gitmesi gereken ne varsa bunlar hayatınızdan çıkabilir. Alacaklarınız ve ödemeler ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Harcamalarınızla ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Sağlığınızda hassasiyet yaşayabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri eğitim konuları ve seyahatler gündeminize gelebilir.

Aslan

Pazartesi günü partneriniz ve varsa çocuklarınız ile eğlenceli güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Hobilerinizle ve sanatla uğraşabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri günlük rutin işlerinizle ilgili yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili hassasiyet yaşayabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri ikili ilişkiler ile ilgili konular gündeme gelebilir. Ortak yapılan işler gündeme gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri ödemeler, süresi bitmiş sigortalarla ilgilenebilirsiniz. Başkalarından alacaklı olduğunuz finansal konular gündeme gelebilir. 

Başak

Pazartesi günü ailevi konular gündeme gelebilir. Aile bireylerinizle daha çok zaman geçirebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri partnerinizle ve varsa çocuklarınızla eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Yatırım konuları gündeme gelebilir. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri rutin işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili sıkıntılarınız varsa bununla ilgili tedavi süreci bitebilir. Evcil hayvanlarınızın sağlık problemleri ile ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Yeni sözleşmeler yapılabilir, bazılarınız evlenebilir.

Terazi

Pazartesi günü yakın çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. İletişimle ilgili yoğunluk yaşayabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Aile içi aktiviteler de bulunabilirsiniz. Evinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri çocuklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Aşk ilişkilerinde partnerinizle olan ilişkinizde bazılarınız ilişkisini farklı boyuta taşırken bazılarınız bitirebilirsiniz. Yatırımlarla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Cumartesi ve Pazar günleri  günlük rutin işleriniz fazlalaşabilir. Sağlık konuları gündeme gelebilir. Evcil hayvanı olanlar onların sağlık konuları ile ilgilenebilir. 

Akrep

Pazartesi günü finansal konular gündeminize gelebilir. Bütçe planlaması yapabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz. İletişim yoğunluğu yaşayabilirsiniz. Seyahate çıkabilirsiniz. Aracınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri ailevi konular gündeminize gelebilir. Aile içi gündem de olan bir konu bitebilir. Ailenizle daha çok zaman geçirebilirsiniz. Evinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri yatırımlarınızla alakalı konular gündeme gelebilir. Partnerinizle varsa çocuklarınızla keyifli zaman geçirebilirsiniz. 

Yay 

Pazartesi günü fiziksel sağlığınızla ve dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Ben merkezci davranabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri maddi ve manevi değerler gündeminize gelebilir. Bütçe planlaması yapabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri yakın çevrenizle iletişim konuları gündeme gelebilir. Yakın çevrenizden görüştüğünüz kişilerle yollarınızı ayırabilirsiniz. Seyahat konusu gündeminize girebilir ve seyahate çıkabilirsiniz. Sosyal medya ve iletişim konuları ön planda olabilir. Cumartesi ve Pazar günleri aile içi konular gündeme gelebilir. Evinizin dekorasyonu yada temizliği gibi konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi günü sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yoga ve meditasyon yapabilirsiniz. İç dünyanıza yönelebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri fiziksel görünüşünüz ve fiziksel sağlığınız ile yakından ilgilenebilirsiniz. Kendinizi ikili ilişkilerde ön planda tutmak isteyebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konularda tamamlanma yaşanabilir. Finansal konularda bütçe hesabı yapabilirsiniz. Harcamalarınızı ve kazançlarınızı değerlendirebilirsiniz. Size değer veren kişileri görüp değer vermeyenlerle yolunuzu ayırabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri eğitim, seyahat ve alışveriş konuları gündeminize gelebilir. Sosyal medya ve iletişim konuları yoğunlaşabilir. 

Kova 

Pazartesi günü sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Grup olarak planlar yapabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri fiziksel sağlığınızı ilgilendiren olumsuz koşulları bırakabilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgili değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde kendinizi ön planda tutmak isteyebilirsiniz. Kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgili değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri finansal konularınız, gelirleriniz ve sahip olduğunuz değerlerle ilgili konular gündeme gelebilir. Bütçe planlaması yapabilirsiniz. 

Balık

Pazartesi günü işinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Kariyerinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri sosyal çevrenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri iç dünyanıza dönebilir, duygularınızı irdeleyebilirsiniz. Meditasyon ve yoga çalışmaları yapmak isteyebilirsiniz. İç dünyanızdaki gizlide kalmış taraflarınızı ortaya çıkartabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri fiziksel dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. İkili ilişkilerde kendinizi ön planda tutmak isteyebilirsiniz.