24 Nisan 2023 Pazartesi

Haftalık Burç Yorumları (24 Nisan 2023 - 30 Nisan 2023)


 

24 Nisan 2023 Yeni haftaya Ay İkizler burcunda hareket ederken başlayacağız. Günün en önemli açısı Retro Merkür'ün Mars ile sextile açı yapması olacaktır. Akşam saatlerinde Ay Yengeç burcuna geçiş yapacaktır. Gün içinde uzun zamandır ilgilenmediğiniz konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yapılacak anlaşmalarda ve ortaklıklarda problemler çıkabilir. Akşam saatlerinde ödemeler ve bankacılık işlemleri ile ilgilenilebilir. 

25 Nisan 2023 Ay Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Güneş ve Satürn arasında sextile açı gerçekleşecektir. Gün genelinde yoğun çalışma temposu içerisinde olabilir. Sorumluluklarınızı alıp kariyerinizde farkındalıklar yaratabilirsiniz. 

26 Nisan 2023 Ay Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Ortak yapılacak işlerde sorunlar oluşabilir. Maddi konularda partnerinizden destek alabilirsiniz. Kariyer konularında gelişmeler yaşanabilir. Bir kısım bekarlar aradıkları aşkla karşılaşabilir. 

27 Nisan 2023 Ay Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerinde Ay Aslan burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açısı Mars ve Chiron arasında gerçekleşecek olan kare açı olacaktır. İlişki kurduğunuz insanlarla tartışma veya bir kavga yaşanabilir. Maddi kaynaklarla ilgili sıkıntılar ortaya çıkabilir. Sosyal ortamlarda beklenmedik sıkıntılar yaşanabilir. 

28 Nisan 2023 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gün içinde Ay'ın gezegenlerle yapmış olduğu etkileşimler sosyal alanlarda gerginliklere neden olabilir. Ödemelerle ilgili gecikmeler yaşanabilir. Yanlış anlaşılmalardan kaynaklı gecikmeler ve tartışmalar yaşanabilir. 

29 Nisan 2023 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecektir. Akşam saatlerinde Ay Başak burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Günün en önemli açısı Mars ve Uranüs arasında gerçekleşecek sextile açı olacaktır. İkili ilişkilerde beklenmedik problemler yaşanabilir. Duygu patlamaları yaşanabilir. 

30 Nisan 2023 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Maddi kazançlarla ilgili bir gelişme yaşanabilir. Hastane veya bakımevi ziyareti yapabilirsiniz. Meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Ayak kemikleri ile ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Psikolojik takıntılar yaşanabilir. 

Koç

Pazartesi günü yakın çevrenizle olan ilişkilerde iletişim odaklı olabilirsiniz. Seyahate çıkabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri aile içi ilişkiler ve eviniz ile ilgili konular gündeme gelebilir. Aile içi yeni kararlar alınabilir. Evinizle ilgilenebilirsiniz. Yeni eşyalar alabilirsiniz ya da yeni bir eve taşınabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri kreatif yönünüz ortaya çıkabilir. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Çocuklarla veya partnerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgilenebilirsiniz. Pazar günü yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İşinizle ilgili önemli çalışmaları tamamlayabilirsiniz.

Boğa

Pazartesi günü finansal kaynaklarınızın planlanmasını yapabilirsiniz. Harcamalar ve bütçe planlaması yapabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz. Yakın çevrenizle olan iletişiminiz fazlalaşabilir. Seyahat edebilirsiniz. Sosyal medya da geçirdiğiniz zaman artabilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri ailenizle vakit geçirebilirsiniz. Evinizle ilgilenebilirsiniz. Ailevi konular gündeminize gelebilir. Ailenizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizde tadilat etmeniz gereken yer varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Pazar günü sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz.

İkizler

Pazartesi günü fiziksel sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Ben merkezci hareket edebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri finansal kaynaklarınızla ilgili kararlar alabilirsiniz. Harcamalarınızı ve bütçenizi gözden geçirebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri yakın çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. İletişiminiz artabilir. Seyahat edebilirsiniz. İletişim, seyahat, alışveriş ve eğitim ile ilgili konular ilginizi çekebilir. Arabanız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Pazar günü ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi günü hastane işleriniz varsa bunları yapabilirsiniz. İç dünyanıza çekilebilirsiniz. Meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kendinizi ön plana çıkartabilirsiniz. İmajınız da değişiklik yapabilirsiniz. Estetik ve güzellikle ilgili konular dikkatinizi çekebilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri finansal konular, harcamalar ve bütçe planlaması konuları ilginizi çekebilir. Değer duygularınız ön plana çıkabilir. Finansal konular, maddi ve manevi değerler gündeme gelebilir. Kazançlar ve ödemeleri planlayabilirsiniz. Pazar günü yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz.

Aslan

Pazartesi günü sosyal çevrenizle daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri hastane ile ilgili işleriniz varsa bunları halledebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza dönüp meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Kişisel gelişiminizle ilgili konulara yönelebilirsiniz. Sağlıklı beslenmeyi hayatınıza katabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri kişisel bakımınızla ilgilenebilirsiniz. İkili ilişkilerde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ve sağlığınızla yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Pazar günü finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir.

Başak

Pazartesi günü kariyeriniz ve işinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. Toplantılara ve sosyal çalışmalara katılabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Sağlık kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu fark edebilirsiniz. Pazar günü fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz.

Terazi

Pazartesi günü seyahat, eğitim ve yurt dışı bağlantılı konular ilgi alanınıza girebilir. İnançlarınızla alakalı konularda araştırma yapabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri kariyer konuları aktifleşecektir. Yeni bir iş veya bir proje başlatabilirsiniz. İşinizle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri arkadaş gruplarınızla sosyal olabileceğiniz bir gün sizi beklemektedir. Sosyal olabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Toplantılara ve sosyal projelere katılabilirsiniz. Pazar günü yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz.

Akrep

Pazartesi günü başkalarından alacağınız paralar veya miras varsa bunlarla ilgili konular odak noktanız olabilir. Ödemeleriniz vergi, kredi, sigorta, faturalarınız gibi borçlarınızla ilgilenebilirsiniz. Kronik sağlık sorununuz varsa kontrole gidebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri inançlarınız ve değerleriniz ile ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri kariyerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. İşiniz, patronunuz, iş arkadaşlarınız veya iş yeriniz ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Pazar günü  sosyal olmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınıza daha çok zaman ayıracaksınız.

Yay

Pazartesi günü ikili ilişkilerle ilgili konular daha çok ön plana çıkabilir. Ortak yapılacak işler ön plana çıkabilir. Salı ve çarşamba günleri kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklarınızla ilgili hassasiyetler görülebilir. Miras ve alacaklı olduğunuz gelirlerle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri kişisel gelişim ile ilgili konular ve seyahatler ilgi odağınız olabilir. Tatile çıkabilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Pazar günü kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir.

Oğlak 

Pazartesi günü rutin yaptığınız günlük işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sağlık konularında hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkileriniz gündeme gelebilir. Biten sözleşmeleriniz varsa bunları yenileyebilirsiniz. Avukatlarınızla yapmanız gereken görüşmeleriniz varsa bunları yapabilirsiniz. Yeni ortak bir iş anlaşması yapabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri ödemeleriniz, kredi, sigorta gibi konuları gözden geçirebilirsiniz. Değiştirmek istediğiniz bir yer varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Krediler, sigortalar ve ödemelerin planlanmasını yapabilirsiniz. Pazar günü yurtdışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz.

Kova

Pazartesi günü sanatsal etkinliklere katılabilirsiniz. Yatırım konuları ile ilgilenebilirsiniz. Çocuklar veya partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri rutin günlük işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Evinize evcil bir hayvan alabilirsiniz. Rutin işleriniz artabilir. Başkalarına hizmet ettiğiniz konulara bir yenisini ekleyebilirsiniz. Yeni iş girişimleri yapabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri ikili görüşmeleriniz artabilir. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Sosyal olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Bitmiş sözleşmeleri yenileyebilirsiniz. Pazar günü değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz.

Balık 

Pazartesi günü ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizde bir değişiklik yapacaksanız bunlarla ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri yatırım konuları ilginizi çekebilir.  Yeni bir hobiye başlangıç yapabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgilenebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri rutin işlerinizi düzenleyebilirsiniz. Çalışma ortamınızın düzenlenmesi gibi konularıyla ilgilenebilirsiniz. Bu günlerde sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Evcil hayvanınız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Pazar günü ikili ilişkiler gündeminize gelebilir.

17 Nisan 2023 Pazartesi

Haftalık Burç Yorumları (17 Nisan 2023 - 23 Nisan 2023)

 


17 Nisan 2023 Yeni haftaya Ay Balık burcunda hareket ederken başlıyoruz. Özellikle aile içi ilişkilerin güçleneceği güzel bir gün geçirebilirsiniz. Kırgın olanların barışması için olumlu gelişmeler ve sürprizler yaşanabilir. 

18 Nisan 2023 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gecenin ilerleyen saatlerinde Ay Koç burcuna geçiş yapacaktır. Geçmiş konular gündeminize gelebilir. Sağlıkla ilgili takıntılar oluşabilir. Kronik rahatsızlıklar nüksedebilir. 

19 Nisan 2023 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Eğitim konularıyla ilgili problemler yaşanabilir. Çocukların eğitimi ile yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Seyahatler ertelenebilir. Yurtdışı ile bağlantılı konularda sıkıntılar çıkabilir. 

20 Nisan 2023 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerinde Ay Boğa burcuna geçiş yapacaktır. Boğa burcuna geçmeden önce Saat 07:12 de 29°50' Koç burcunda Hibrid bir Güneş Tutulması meydana gelecektir. Yükselen burç Boğa burcu olacaktır. En çok etkilenen burçlar Koç, Terazi, Yengeç ve Oğlak burçları olacaktır. Olumlu etkilenen burçlar ise İkizler, Aslan, Terazi, Yay ve Kova burçları olacaktır. Anaretic derecede olacak tutulma sert etkilere sahip olacaktır. Kafa aralanmaları, beyinle ilgili tüm hastalıklar, baş ağrısı ve migren gibi şikayetler görülebilir. Akşam saatlerinde Güneş ve Plüton arasındaki kare açı kesinleşecektir. Trafik kazaları, patlamalar görülebilir. Dikkatli ve temkinli olmakta yarar var. 

21 Nisan 2023 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecektir. Ortak yapılacak işlere imza atılabilir. Evlilik kararları alınabilir. Anlaşmalar yapılabilir. Seyahate çıkılabilir. Güzel ve sürpriz dolu bir gün geçirebilirsiniz. 

22 Nisan 2023 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecektir. Öğle saatlerinde Ay İkizler burcuna geçiş yapacaktır. Gün içinde ikili görüşmeler yoğunluk kazanacaktır. Yapılması gereken anlaşmalarla ilgilenebilirsiniz. Aile içi ikili ilişkilerinizde duygularınızı ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Duygularınızı saklamayı tercih de edebilirsiniz. Aile de bulunan erkek bireylerle ilgili sıkıntılar olabilir. 

23 Nisan 2023 Ay İkizler burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sevdiklerinizle birlikte olacağınız güzel anlar yaşayabilirsiniz. Ödemeleriniz varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Sağlık sorunlarınız varsa bunların tedavisi sonuçlanabilir. Kendinizi sağlıklı ve zinde hissedebilirsiniz. 

 Koç

Pazartesi günü sağlığınızla yakından ilgilenebilirsiniz. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri toplum içinde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili gündemleriniz olabilir. Finansal kaynaklarınızı artırmak için kararlar alabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yakın çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Eğitim konularına zaman ayırabilirsiniz. Kişisel eğitiminizle ilgilenebilirsiniz. 

Boğa

Pazartesi günü sosyal çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Aktif olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri sağlığınızla ilgili kontrolleriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri toplum içinde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri maddi ve manevi değer konuları gündeme gelebilir. Finansal kaynaklarınızı artırmak için kararlar alabilirsiniz.

İkizler

Pazartesi günü iş temponuz artabilir. Toplantılara katılabilirsiniz. İşinizle ilgili yeni kararlar alabilir, yeni projeler başlatabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri sosyal çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Aktif olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri sağlığınızla ilgili kontrolleriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri toplum içinde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi günü eğitim konuları gündeme gelebilir. Yurt dışında yaşayan iletişim de olduğunuz kişilerle olan ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Eşiniz varsa eşinizin ailesini ziyarete gidebilirsiniz. Seyahate çıkabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri iş temponuz artabilir. Toplantılara katılabilirsiniz. İşinizle ilgili yeni kararlar alabilir, yeni projeler başlatabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa onun sağlığı ile ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri sosyal çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Aktif olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sağlığınızla ilgili hassasiyetleriniz oluşabilir. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz.

Aslan

Pazartesi günü sigortalar ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Başkalarından alacaklı olduğunuz maddi kaynaklar gündeme gelebilir. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili kontrollere gidebilirsiniz. Ayak sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri yeni bir eğitime katılabilirsiniz. Yurt dışında yaşayan iletişim de olduğunuz kişilerle olan ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz. Eşiniz varsa eşinizin ailesi ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Seyahate çıkabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri iş temponuz artabilir. Toplantılara katılabilirsiniz. İşinizle ilgili yeni kararlar alabilir, yeni projeler başlatabilirsiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sosyal çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Aktif olacağınız bir gün geçirebilirsiniz.

Başak

Pazartesi günü ikili ilişkilerde beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Günü gelmiş sözleşmeler karşınıza çıkabilir. Ortaklıklarınız varsa bunlarla olan ikili ilişkinizde beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Salı ve çarşamba günleri sigortalar, ödemelerinizle ilgilenebilirsiniz. Başkalarından alacaklı olduğunuz maddi kaynaklar gündeme gelebilir. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili kontrollere gidebilirsiniz. Ayak sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri kişisel eğitiminizle alakalı konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yurt dışında yaşayan iletişim de olduğunuz kişilerle olan ilişkilerinizle ilgili gelişmeler yaşanabilir. Eşiniz varsa eşinizin ailesi ile ilgilenebilirsiniz. Seyahate çıkabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri iş temponuz artabilir. Toplantılara katılabilirsiniz. İşinizle ilgili yeni kararlar alabilir, yeni projeler başlatabilirsiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda yeni kararlar alabilirsiniz. 

Terazi

Pazartesi günü günlük rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa genel sağlık bakımları ile ilgilenebilirsiniz. Ayaklarınız da ağrı gibi rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkilerde beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yenilenmesi gereken sözleşmelerle ilgilenebilirsiniz. Ortaklıklarınız varsa bunlarla olan ikili ilişkinizde beklenmedik gelişmeler olabilir.  Perşembe ve cuma günleri sigortalar ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Başkalarından alacaklı olduğunuz maddi kaynaklar ile ilgili gelişmeler yaşanabilir. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili kontrollere gidebilirsiniz. Ayak sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri eğitim konuları gündeme gelebilir. Yurt dışında yaşayan iletişim de olduğunuz kişilerle olan ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Eşiniz varsa eşinizin ailesi ile ilgilenebilirsiniz. 

Akrep

Pazartesi günü partnerinizle güzel bir zaman geçirebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocukları ile güzel keyifli zaman geçirebilir. Sanat faaliyetlerine katılabilirsiniz. Hobileriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir hobi edinebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri günlük rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa genel sağlık bakımları ile ilgilenebilirsiniz. Ayaklarınız da ağrı ve hassasiyet  yaşayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri ikili ilişkilerde beklenmedik gelişmeler olabilir. Günü gelmiş sözleşmeler karşınıza çıkabilir. Cumartesi ve pazar günleri başkalarından alacaklı olduğunuz maddi kaynaklar, miras gibi konularla uğraşabilirsiniz. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili kontrollere gidebilirsiniz. Ayak sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz.

Yay

Pazartesi günü evinizde yaptıracağınız bir tadilat varsa bu gündeme gelebilir. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Ev alımı ya da satışı ile ilgili konular karşınıza çıkabilir. Salı ve çarşamba günleri partnerinizle güzel bir zaman geçirebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocukları ile güzel keyifli zaman geçirebilir. Sanat faaliyetlerine katılabilirsiniz. Hobileriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir hobi edinebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri günlük rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa genel sağlık bakımları ile ilgilenebilirsiniz. Ayaklarınız da ağrı ve hassasiyet yaşayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkilerde beklenmedik sürprizler yaşayabilirsiniz. Süresi bitmiş sözleşmeler karşınıza çıkabilir bunları yenilemek isteyebilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi günü iletişiminiz artabilir. Yakın çevrenizden kişilerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sosyal medya da daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Aracınız varsa bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri evinizde yaptıracağınız bir tadilat varsa bununla uğraşabilirsiniz. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Ev alımı, kiralama ya da satışı ile ilgili gündeminiz oluşabilir. Perşembe ve cuma günleri partnerinizle güzel bir zaman geçirebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocukları ile güzel keyifli zaman geçirebilir. Sanat faaliyetlerine katılabilirsiniz. Hobileriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir hobi edinebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri günlük rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa genel sağlık bakımları ile ilgilenebilirsiniz. Ayaklarınız da ağrı gibi rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili sıkıntılar oluşabilir.

Kova

Pazartesi günü maddi ve manevi değerlerle ilgilenebilirsiniz. Bütçenizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Kendinizi güvende hissetmek isteyebilirsiniz. Finansal kaynaklarınızı artırmak için planlar yapabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri yakın çevrenizden kişilerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sosyal medya da daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Aracınız varsa bakımı ile ilgilenmek isteyebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri evinizde yaptıracağınız bir tadilat varsa bununla uğraşabilirsiniz. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri partnerinizle güzel bir zaman geçirebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocukları ile güzel keyifli zaman geçirebilir. Sanat faaliyetlerine katılabilirsiniz. Hobileriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir hobi edinebilirsiniz.

Balık

Pazartesi günü kendinizi ikili ilişkilerde ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüz de değişiklik yapabilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Diyete başlayabilir, spor yapabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Bütçenizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Kendinizi güvende hissetmek isteyebilirsiniz. Finansal kaynaklarınızı artırmak için planlar yapabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yakın çevrenizden kişilerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sosyal medya da daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Aracınız varsa bakımı ile ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri evinizde yaptıracağınız bir tadilat varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Ev alımı ya da satışı ile ilgili konularla uğraşabilirsiniz.

10 Nisan 2023 Pazartesi

Haftalık Burç Yorumları (10 Nisan 2023 - 16 Nisan 2023)


 

10 Nisan 2023 Yeni haftaya Ay Yay burcunda hareket ederken başlıyoruz. Beklenmedik iş anlaşmaları yapabilirsiniz. Kazançlarınızı artırabileceğiniz insanlar karşınıza çıkabilir. Bazılarınız sürpriz evlilik teklifleri alabilir. Bugünden itibaren 10- 11-12 Nisan günleri Yusufçuk günleri olarak adlandırdığımız yılın en şanslı günleri olacaktır. Bu günlerde kalpten bir dilek, bir dua edebilirsiniz. Güneş Jüpiter kavuşumunu yaşayacağımız bu günleri iyi değerlendirin. 

11 Nisan 2023 Ay Yay burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Venüs ve Plüton arasında olumlu açı oluşacaktır. Güneş Jüpiter kavuşumu etkisini artıracaktır. Şanslı günlerde karşınıza çıkan fırsatları kaçırmayınız. Bu gökyüzü kombinasyonun şanslı burçları Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay ve Kova burçları olacaktır. Saat 21: 42 itibariyle Ay Oğlak burcunda hareket etmeye başlayacaktır. 

12 Nisan 2023 Ay Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Yakın çevrenizdeki kişilerle ikili görüşmeler yapabilirsiniz. Ortaklıklar kurabileceğiniz güzel bir zaman dilimi olacak. Fırsatları kaçırmayın. 

13 Nisan 2023 Ay Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Yakın çevrenizdeki kişilerle samimi ilişkiler kurabileceğiniz güzel bir gün geçirebilirsiniz. Gün içinde baş ağrısı yaşanabilir. Kardeşler aralarındaki ufak problemleri büyütebilir. 

14 Nisan 2023 Ay Kova burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Aile içi ilişkilerde problemler yaşanabilir. Evinizde yapmak istediğiniz değişiklikleri yapabilirsiniz. Günün en önemli açısı Venüs ve Satürn arasında gerçekleşecek sert açı olacaktır. Finansal yönden sıkıntılara işaret etmektedir. Ödemelerle ilgili sıkıntılar ortaya çıkabilir. Aile içi tartışmalardan uzak durunuz. 

15 Nisan 2023 Ay Kova burcunda hareket etmeye devam edecektir. Aile içi ilişkilerde problemler yaşanabilir. Kişisel harcamalarınız artabilir. İkili ilişkilerde beklenmedik tepkiler alabilirsiniz. Gün içinde sorumluluklarınız artabilir. 

16 Nisan 2023 Ay Kova burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gecenin ilk saatlerinde Ay Balık burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Partnerinizle geleceğe dair planlar yapabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Çocukların eğitimi ile ilgilenebilirsiniz. 

Koç

Pazartesi ve salı günleri seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz. Hukuksal davalarınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler olabilir. Çarşamba ve Perşembe günleri kariyeriniz ve işinizle ilgilenebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz. Pazar günü sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült, psikoloji, astroloji gibi konularla ilgilenebilirsiniz. 

Boğa

Pazartesi ve salı günleri ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz. Hukuksal davalarınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler olabilir. Cuma ve Cumartesi günleri işinizle ilgili yurtdışı bağlantılı konularınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Pazar günü sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz.

İkizler

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konular da gelişmeler yaşanabilir. Çarşamba ve Perşembe günleri ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Hayatınızdan çıkması gereken insanlardan ayrılabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri işinizle ilgili yurtdışı bağlantılı konularınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Pazar günü seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi ve salı günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Günlük rutin işleriniz artabilir. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konular da gelişmeler yaşanabilir. İkili ilişkilerinizde tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Bazı ilişkileriniz bitebilir. Cuma ve Cumartesi günleri ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Hayatınızdan çıkması gereken insanlardan ayrılabilirsiniz. Pazar günü işinizle ilgili yurtdışı bağlantılı konularınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz.

Aslan

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgili konuları duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Günlük işlerinizle ilgili konuları tamamlayabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konular da gelişmeler yaşanabilir. İkili ilişkilerinizde tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Bazı ilişkileriniz bitebilir. Pazar günü ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Hayatınızdan çıkması gereken insanlardan ayrılabilirsiniz.

Başak

Pazartesi ve salı günleri ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Çarşamba ve Perşembe günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgili konuları duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Günlük işlerinizle ilgili konuları tamamlayabilirsiniz. Pazar günü ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konular da gelişmeler yaşanabilir. İkili ilişkilerinizde tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Bazı ilişkileriniz bitebilir. 

Terazi

Pazartesi ve salı günleri iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Ailenizle zaman geçirebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgili konuları duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Pazar günü günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Günlük işlerinizle ilgili konuları tamamlayabilirsiniz.

Akrep

Pazartesi ve salı günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olurken, finansal planlamalar yapabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Ailenizle zaman geçirebilirsiniz. Pazar günü ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgili konuları duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz.

Yay

Pazartesi ve salı günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olurken, finansal planlamalar yapabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Pazar günü ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Ailenizle zaman geçirebilirsiniz.

Oğlak 

Pazartesi ve salı günleri hastane kontrollerinize gidebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Cuma ve Cumartesi günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olurken, finansal planlamalar yapabilirsiniz. Pazar günü iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz.

Kova

Pazartesi ve salı günleri sosyal yoğunluğunuz artabilir. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe hastane kontrollerinize gidebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Pazar günü maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olurken, finansal planlamalar yapabilirsiniz. 

Balık

Pazartesi ve salı günleri kariyerinizle ve işinizle ilgilenebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Yoğun iş temposu yaşayabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri sosyal yoğunluğunuz artabilir. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri hastane kontrollerinize gidebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült, psikoloji, astroloji gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Pazar günü kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir.


4 Nisan 2023 Salı

Terazi Dolunayı


 6 Nisan 2023 Saat 07:34 de 16°07' Terazi burcunda Merga Sabit yıldızı kavuşumlu Dolunay meydana gelecektir. Anın yükseleni Boğa burcu olacaktır. Dolunayın etkileri saklıda kalmış gizlenmiş konular açığa çıkacaktır. Sağlık konuları, iş hayatı ve ortamında meydana gelebilecek sorunlar gündeme gelebilir. Olaylar ve kavramları büyütücü etkisiyle Jüpiter enerjisini hissettirecektir. Yaralı şifacı Chiron da devrede olacaktır. Sağlıkla ilgili problemler artabilir. Özellikle boğaz sorunları, baş ağrıları, denge problemleri yaşanabilir. İkili ilişkilerde tartışmalar, kavgalar ve tatsız olaylar yaşanabilir. 

Ülkemiz açısında değerlendirirsek yeni kanunlar ve kararlar alınabilir. Ülke yöneticileri ile ilgili konular gündeme gelebilir. Yurt dışı ticaret konuları ile ilgili sıkıntılar ortaya çıkabilir. Sıra dışı aşk ilişkileri, skandal aşklar gündeme gelebilir. 

3 Nisan 2023 Pazartesi

Haftalık Burç Yorumları (3 Nisan 2023 - 9 Nisan 2023)

 


3 Nisan 2023 Yeni haftaya Ay Başak burcunda hareket ederken başlayacağız. Günün en önemli açısı Merkür ve Plüton arasında gerçekleşecek kare açı olacaktır. Güvenlikle ilgili problemler yaşanabilir. Hava şartlarında değişimler görülebilir. Toprak kayması olabilir. Büyük kavgalar, sert söylemler yaşanabilir. İnternet bağlantı sıkıntıları yaşanabilir. Sağlık problemleri yaşanabilir. 

4 Nisan 2023 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Duygularınızı olaylar karşısında ani olarak gösterebilirsiniz. Olayları fazla büyütme eğilimi içerisine girebilirsiniz. İkili ilişkiler, ortak çalışmalar için uygun bir gün olacaktır.

5 Nisan 2023 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün ilk saatlerinde Ay Terazi burcuna geçiş yapacaktır. Gece saat 03:29 da Mars Ay Düğümlerine olumlu açı yapacaktır etkilerini uzun süre hissedeceğimiz bu kombinasyon özellikle ikili ilişkiler, ortak yapılan işlerle ilgili olumlu etkilere sahip olacaktır. Günün önemli ikinci açısı akşam saatlerinde Merkür ve Satürn arasında gerçekleşecektir. Aile büyükleriyle güzel zamanlar geçirilebilir. Beklediğiniz bir haber varsa bunlar gelebilir. Hayatınıza yeni sorumluluk getirecek konulara imza atabilirsiniz. 

6 Nisan 2023 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı gecenin ilk saatinde gerçekleşecek Güneş Chiron kavuşumu olacaktır. Sağlığınıza özellikle dikkat etmeniz gereken bir zaman dilimi olacaktır. Kafa çarpmaları, beyin kanaması, kafadan alınabilecek travmalara dikkat edilmelidir. 

7 Nisan 2023 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gece saatlerinde Merkür Kuzey Ay Düğümü ile kavuşum yapacaktır. Gün içerisinde gelecekle ilgili kararlar alınabilir. Ortaklıklara imza atılabilir. Sabah saatlerinde Ay Akrep burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Akşam saatlerinde geçmişe bir özlem duyabilirsiniz. Geçmişte ilişkiniz olan kişilerle karşılaşabilirsiniz. Gün bitmeden Venüs ve Neptün arasında olumlu açılar gökyüzüne hakim olacaktır. Özellikle ikili ilişkilerinizi güçlendirmek için olumlu bir açı olacaktır. 

8 Nisan 2023 Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerinde Merkür ve Mars arasında olumlu açı olacaktır. İkili ilişkilerde yeni kararlar alınabilir. Ortak iş anlaşmaları yapılabilir. İş yoğunluğunuz artabilir. Öğleden sonra ikili ilişkilerde tartışmalar yaşanabilir. 

9 Nisan 2023 Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecektir. Öğleden sonra Ay Yay burcunda hareket etmeye başlayacaktır. İkili ilişkilerde ben sen çatışmaları yaşanabilir. Akşam saatlerinde maddi ve manevi değerlerle ilgili aile bireyleriyle problemler oluşabilir. 

Koç

Pazartesi ve salı günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İşinizle ilgili önemli çalışmaları tamamlayabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri sigortalar, finansal konular ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklar tetiklenebilir. 

Boğa

Pazartesi ve salı günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. 

İkizler

Pazartesi ve salı günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. 

Yengeç

Pazartesi ve salı günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Çarşamba ve  Perşembe günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. 

Aslan

Pazartesi ve salı günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu ve seyahatlerle yoğun bir gün geçirebilirsiniz.  Cuma, cumartesi ve pazar günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

Başak

Pazartesi ve salı günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu, seyahatler gündeminize gelebilir.

Terazi

Pazartesi ve salı günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları gündeminize gelebilir. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. 

Akrep

Pazartesi ve salı günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili tedavi edici bir süreye girebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları gündeminize gelebilir. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. 

Yay

Pazartesi ve salı günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz. 

Oğlak

Pazartesi ve salı günleri yurtdışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Ya da yeni bir proje başlatabilirsiniz. Bazılarınız iş değişikliği yapabilir. Terfi konuları gündeme gelebilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. 

Kova

Pazartesi ve salı günleri değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri yurtdışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Cuma, Cumartesi ve pazar günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Ya da yeni bir proje başlatabilirsiniz. Bazılarınız iş değişikliği yapabilir. Terfi konuları gündeme gelebilir. 

Balık

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Kronik rahatsızlığı olanlar bu rahatsızlıkları ile ilgili yeni bir tedavi sürecine girebilirler. Hal olmamış miras konuları varsa bunlar gündeminize gelebilir. Ödemeler, kredi ve sigortalarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz.