28 Ağustos 2023 Pazartesi

Haftalık Burç Yorumları (28 Ağustos 2023 - 3 Eylül 2023)

 


28 Ağustos 2023 Yeni haftaya Ay Oğlak burcunda hareket ederken başlıyoruz. Akşam saatlerinde Ay Kova burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Gün içerisinde ailemiz, örf ve adetlerimizi ilgilendiren konular karşınıza çıkabilir. Ailenizde veya evinizde köklü değişiklikler yaşanabilir. Aile bireylerinizden birisinin evden taşınması olabilir. İl ve ülke değişiklikleri olabilir. Bazılarınız aile büyüklerinizi ziyaret etmek isteyebilirsiniz.

29 Ağustos 2023 Ay Kova burcunda hareket etmeye devam edecektir. Çocuklarınız varsa onların sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. Borsa da spekülasyonlar olabilir. Maddi kayıplara dikkat edilmelidir. Duygusal anlar yaşanabilir. Özgürlük isteği görülebilir. Bazılarınız aşk hayatında sıkıntılarla karşılaşabilir. 

30 Ağustos 2023 Ay Kova burcunda hareket etmeye devam edecektir. Öğleden sonra Ay Balık burcunda hareket etmeye başlayacaktır. İkili ilişkilerde beklenmedik ayrılıklar yaşanabilir. Maddi kayıplara karşı dikkatli olunmalıdır. Ödemeler dengesini iyi kurmanız gerekmektedir. Hobilerinize zaman ayıramayabilirsiniz. Eski aşklarla karşılaşabilirsiniz. Çocuklarınız varsa sağlıklarına dikkat edilmelidir. 

31 Ağustos 2023 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Balık burcunda meydana gelecek dolunay olacaktır. Saat 04:35 de gerçekleşecek dolunay da yükselen burç Aslan olacaktır. İkili ilişkilerde ben sen çatışmaları, Duygusal takıntılar, ego problemleri, sert ve sivri dilli tartışmalar yaşanabilir. Gizli ilişkiler açığa çıkabilir. Maddi kayıplar yaşanabilir. Sağlıkla ilgili konularda problemler yaşanabilir. Enfeksiyonlarda artış görülebilir. 

1 Eylül 2023 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecektir. Öğleden sonra Ay Koç burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Sağlık konuları ön planda olacaktır. İkili ilişkilerde tartışmalar yaşanabilir. 

2 Eylül 2023 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Mars ve Satürn arasında gerçekleşecek uranüsyen açı olacaktır. İkili ilişkilerde beklenmedik tavırlar, tartışmalar yaşanabilir. Problemler ortaya çıkabilir. Maddi gelirlerde sıkıntılar görülebilir. Ayrılıklar yaşanabilir. 

3 Eylül 2023 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Akşam saatlerinde Ay Boğa burcuna geçiş yapacaktır. İkili ilişkilerde yaşanabilecek olası olumsuzluklara karşı dikkatli olunmalıdır. Konuları sakin kalarak çözüme ulaştırma yoluna gidilmelidir. Akşam saatlerinde ödemeler, krediler, maddi kaynaklarınızı ilgilendiren konularda planlamalar yapabilirsiniz. 

Koç

Pazartesi günü kariyeriniz ve işinizle ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült, psikoloji, astroloji gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir.

Boğa

Pazartesi günü seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz. Hukuksal davalarınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler olabilir. Salı ve çarşamba günleri işinizle ilgili yurt dışı bağlantılı konularınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Perşembe ve cuma günleri sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült, psikoloji, astroloji gibi konularla ilgilenebilirsiniz.

İkizler

Pazartesi günü ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Hayatınızdan çıkması gereken insanlardan ayrılabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri günleri işinizle ilgili yurt dışı bağlantılı konularınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Perşembe ve cuma günleri seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi günü ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konular da gelişmeler yaşanabilir. İkili ilişkilerinizde tamamlanma yaşayabilirsiniz. Bazı ilişkileriniz bitebilir. Salı ve çarşamba günleri ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Hayatınızdan çıkması gereken insanlardan ayrılabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri işinizle ilgili yurt dışı bağlantılı konularınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz.

Aslan

Pazartesi günü günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Günlük işlerinizle ilgili konuları tamamlayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konular da gelişmeler yaşanabilir. İkili ilişkilerinizde tamamlanma yaşayabilirsiniz. Bazı ilişkileriniz bitebilir. Perşembe ve cuma günleri ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Hayatınızdan çıkması gereken insanlardan ayrılabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri işinizle ilgili yurt dışı bağlantılı konularınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz.

Başak

Pazartesi günü ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgili konuları duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Günlük işlerinizle ilgili konuları tamamlayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konular da gelişmeler yaşanabilir. İkili ilişkilerinizde tamamlanma yaşayabilirsiniz. Bazı ilişkileriniz bitebilir. Cumartesi ve pazar günleri ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Hayatınızdan çıkması gereken insanlardan ayrılabilirsiniz. 

Terazi

Pazartesi günü ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Ailenizle zaman geçirebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgili konuları duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Günlük işlerinizle ilgili konuları tamamlayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Hayatınızdan çıkması gereken insanlardan ayrılabilirsiniz. 

Akrep

Pazartesi günü iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Ailenizle zaman geçirebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgili konuları duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Günlük işlerinizle ilgili konuları tamamlayabilirsiniz.

Yay

Pazartesi günü maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olurken, finansal planlamalar yapabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Ailenizle zaman geçirebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgili konuları duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz.

Oğlak 

Pazartesi günü kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Salı ve çarşamba günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olurken, finansal planlamalar yapabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Ailenizle zaman geçirebilirsiniz.

Kova

Pazartesi günü hastane kontrollerinize gidebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe ve cuma günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olurken, finansal planlamalar yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. 

Balık

Pazartesi günü sosyal yoğunluğunuz artabilir. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri  hastane kontrollerinize gidebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült, psikoloji, astroloji gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olurken, finansal planlamalar yapabilirsiniz.


20 Ağustos 2023 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (21 Ağustos 2023 - 27 Ağustos 2023)

 


21 Ağustos 2023 Yeni haftaya Ay Terazi burcunda hareket ederken başlıyoruz. Günün en önemli açısı Güneş ve Plüton arasında gerçekleşecek uranüsyen açı olacaktır. Ani beklenmedik olaylar, değişimler, patlamalar, depremler, kalp krizleri vakalarında artış görülebilir. Finansal konularla ilgili köklü değişiklikler görülebilir. 

22 Ağustos 2023 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gecenin ilk saatlerinde Ay Akrep burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Merkür gezegeni Retro hareketine başlamadan önce durağan pozisyonuna geçiyor. Günün en önemli açılarından birincisi Retro Venüs ve Jüpiter arasında gerçekleşecek kare açı olacaktır. İkincisi ise Mars ve Neptün arasında gerçekleşecek karşıtlık olacaktır. Sert tartışmalardan, olayları büyütmekten kaçınınız. Aile içi yaşanabilecek gerginliklerden uzak durmanızda fayda var. 

23 Ağustos 2023 Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sosyal çevrenizden elde edeceğiniz gelirlerinizde azalma olabilir. Ödemelerle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Beklenmedik problemler karşısında gerginlikler yaşayabilirsiniz. Enfeksiyonların neden olduğu hastalıklarda artış yaşanabilir. 

24 Ağustos 2023 Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerinde Ay Yay burcuna geçiş yapacaktır. Merkür Başak burcunda Retro hareketine başlıyor. Merkür'ün temsil ettiği sözel ve yazılı iletişim, toplantılar, teknolojik aletler, sinir sistemi, kulak rahatsızlıkları gibi konularda sorunlar yaşanabilir. Merkür Retrosu 16 Eylül 2023 de sona erecektir. 

25 Ağustos 2023 Ay Yay burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Mars ve Plüton arasında gerçekleşecek trine açı olacaktır. İşiniz ve kariyerinizle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. Gelirlerinizi artırmak için yeni sorumlukların altına girebilirsiniz. 

26 Ağustos 2023 Ay Yay burcunda hareket etmeye devam edecektir. Öğleden sonra Ay Oğlak burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Gün içinde ikili ilişkilerle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Ortak iş yaptığınız kişilerle anlaşmazlıklar çıkabilir. 

27 Ağustos 2023 Ay Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Güneş ve Satürn karşıtlığı olacaktır. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir gün. Cilt sorunları, alerji, egzama görülebilir. Diş ve kemik ağrıları ve sorunları yaşanabilir. Kendinizi gün içerisinde ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Beklenmedik ani harcamalarınız olabilir. 

Koç

Pazartesi günü ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. Salı ve çarşamba günleri sigortalar, finansal konular ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklar tetiklenebilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Pazar günü kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir iş projesi üzerine düşünebilirsiniz. 

Boğa

Pazartesi günü yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri sigortalar, finansal konular ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklar tetiklenebilir. Pazar günü yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz.

İkizler

Pazartesi günü sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. Pazar günü sigortalar, finansal konular ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklar tetiklenebilir. 

Yengeç

Pazartesi günü ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Salı ve çarşamba günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Pazar günü ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir.

Aslan

Pazartesi günü yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu ve seyahatlerle yoğun bir gün geçirebilirsiniz.  Salı ve çarşamba günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Pazar günü yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz.

Başak

Pazartesi günü finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu, seyahatler gündeminize gelebilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizi temizleyebilir, dekorasyon değişiklikleri yapabilirsiniz. Pazar günü sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz.

Terazi

Pazartesi günü fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları gündeminize gelebilir. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu, seyahatler gündeminize gelebilir. Pazar günü ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizi temizleyebilir, dekorasyon değişiklikleri yapabilirsiniz.

Akrep

Pazartesi günü yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili tedavi edici bir süreye girebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları gündeminize gelebilir. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Pazar günü yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu, seyahatler gündeminize gelebilir.

Yay

Pazartesi günü sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları gündeminize gelebilir. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Pazar günü finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. 

Oğlak

Pazartesi günü kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Ya da yeni bir proje başlatabilirsiniz. Bazılarınız iş değişikliği yapabilir. Terfi konuları gündeme gelebilir. Salı ve çarşamba günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz. Pazar günü fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları gündeminize gelebilir. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz.

Kova

Pazartesi günü yurtdışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Ya da yeni bir proje başlatabilirsiniz. Bazılarınız iş değişikliği yapabilir. Terfi konuları gündeme gelebilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Pazar günü yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz.

Balık

Pazartesi günü değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Kronik rahatsızlığı olanlar bu rahatsızlıkları ile ilgili yeni bir tedavi sürecine girebilirler. Çözüme kavuşmamış miras konuları varsa bunlar gündeminize gelebilir. Ödemeler, kredi ve sigortalarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Salı ve çarşamba günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir iş projesi üzerine düşünebilirsiniz. Pazar günü sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz.

14 Ağustos 2023 Pazartesi

Haftalık Burç Yorumları (14 Ağustos 2023 - 20 Ağustos 2023)

 


14 Ağustos 2023 Yeni haftaya Ay Yengeç burcunda hareket ederken başlıyoruz. Öğle saatlerinde Ay Aslan burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açısı Retro Venüs ve Chiron arasında gerçekleşecek trine açı olacaktır. Maddi ve manevi sıkıntıların çözümü için fırsatlar karşınıza çıkabilir. 

15 Ağustos 2023 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gün genelinde duygularınızı abartabilirsiniz. Ego çatışmaları görülebilir. Yaşayacağınız olayları büyütme eğilimi içerisine girebilirsiniz. 

16 Ağustos 2023 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli olayı Aslan burcunda gerçekleşecek yeni ay olacaktır. Saat 12:38 de kesinleşecek yeni ay anında yükselen burç Akrep burcu olacaktır. Uranüs kareli yeniay etkisi altındaki gökyüzüne Mars'ın Uranüs'e yapmış olduğu trine açı ile Merkür ve Chiron arasındaki 150° lik açı eşlik edecektir. Aynı zamanda Plüton ve Neptün de enerjisini hissettirecek. Aşk ilişkilerinde ani bitişler görülebilir. Maddi konularda sıkıntılar ortaya çıkabilir. İletişim, medya, haberleşme, öğretim kurumlarıyla ilgili konular gündem oluşturacaktır. Çocuklar ve kadınlarla ilgili olaylar görülebilir. Suç oranlarında artış yaşanabilir. Kriminal olaylar yaşanabilir. Sanatçı kayıpları, sulardan gelebilecek tehlikeler, dolandırılma olayları, deprem ve ekonomik zorluklar Yeni ay ile birlikte ortaya çıkabilecek konular olacaktır. 

17 Ağustos 2023 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gecenin ilk saatlerinde Ay Başak burcuna geçiş yapacaktır. Gün içerisinde kendinizi soyutlayabilirsiniz. İç dünyanıza yönelmek isteyebilirsiniz. Olaylar karşısında soğuk ve ilgisiz görünebilirsiniz. Eğitimle ilgili konularda sorumluluk almaktan kaçabilirsiniz. 

18 Ağustos 2023 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Kariyerinizle ilgili düzenlemeler ve planlamalar yapabilirsiniz. Yeni sözleşmeler imzalayabilirsiniz. Çalışma ortamınızı düzenlemek isteyebilirsiniz. 

19 Ağustos 2023 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Öğleden sonra Ay Terazi burcuna geçiş yapacaktır. Gün içinde kariyer odaklı olabilirsiniz. Kazançlarınızı artırmak için yeni kararlar alabilir ve çalışmalara başlayabilirsiniz. Akşam saatlerinde iletişim problemleri ile karşılaşabilirsiniz. 

20 Ağustos 2023 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Güneş ve Neptün arasında gerçekleşecek 150° lik açı olacaktır. Bazılarınız için ani gelen bir seyahat olabileceği gibi aile içi sürprizler yaşanabilir. Maddi konularda dolandırıcılık konularına dikkat edilmelidir.

Koç

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri kreatif yönünüz ortaya çıkabilir. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Çocuklarla veya partnerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İşinizle ilgili önemli çalışmaları tamamlayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Sevdiklerinizle zaman geçirebilirsiniz. 

Boğa

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri ailenizle vakit geçirebilirsiniz. Evinizle ilgilenebilirsiniz. Ailevi konular gündeminize gelebilir. Ailenizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizde tadilat etmeniz gereken yer varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İşinizle ilgili önemli çalışmaları tamamlayabilirsiniz.

İkizler

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri yakın çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. İletişiminiz artabilir. Seyahat edebilirsiniz. İletişim, seyahat, alışveriş ve eğitim ile ilgili konular ilginizi çekebilir. Arabanız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri finansal konular, harcamalar ve bütçe planlaması konuları ilginizi çekebilir. Değer duygularınız ön plana çıkabilir. Finansal konular, maddi ve manevi değerler gündeme gelebilir. Kazançlar ve ödemeleri planlayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

Aslan

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri kişisel bakımınızla ilgilenebilirsiniz. İkili ilişkilerde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ve sağlığınızla yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz.

Başak

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Sağlık kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu fark edebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir.

Terazi

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri arkadaş gruplarınızla sosyal olabileceğiniz bir gün sizi beklemektedir. Sosyal olabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Toplantılara ve sosyal projelere katılabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz.

Akrep

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri kariyerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. İşiniz, patronunuz, iş arkadaşlarınız veya iş yeriniz ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Perşembe ve cuma günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınıza daha çok zaman ayıracaksınız. Cumartesi ve pazar günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz.

Yay

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri kişisel gelişim ile ilgili konular ve seyahatler ilgi odağınız olabilir. Tatile çıkabilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınıza daha çok zaman ayıracaksınız.

Oğlak 

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri ödemeleriniz, kredi, sigorta gibi konuları gözden geçirebilirsiniz. Değiştirmek istediğiniz bir yer varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Krediler, sigortalar ve ödemelerin planlanmasını yapabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yurtdışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Bunlarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. 

Kova

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri ikili görüşmeleriniz artabilir. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Sosyal olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Bitmiş sözleşmeleri yenileyebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yurtdışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz.

Balık 

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri rutin işlerinizi düzenleyebilirsiniz. Çalışma ortamınızın düzenlenmesi gibi konularıyla ilgilenebilirsiniz. Bu günlerde sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Evcil hayvanınız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Düzenleme yapmak istediğiniz ne varsa bunlara yönelebilirsiniz. 

6 Ağustos 2023 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (7 Ağustos 2023 - 13 Ağustos 2023)

 


7 Ağustos 2023 Yeni haftaya Ay Koç burcunda hareket ederken başlıyoruz. Sabah saatlerinde Ay Boğa burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Günün en önemli açısı Güneş ve Jüpiter arasında gerçekleşecek kare açı olacaktır. Bu açı kişisel isteklerin büyüdüğünü gösterir. Bu sağlıksız büyümeye, abartıya ve kendini üstün görmeye yol açar. Kibir ve egodan uzak durulması gereken bir gün olacaktır. 

8 Ağustos 2023 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gün içerisinde iletişim ön planda olacaktır. Sözel ve yazılı iletişim de yoğunluk yaşayabilirsiniz. Akraba ve yakın çevrenizle ilgilenmeniz gerekebilir. Aracınız varsa bakımı ile ilgilenebilirsiniz. 

9 Ağustos 2023 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecektir. Öğleden sonra Ay İkizler burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Günün en önemli açısı Venüs ve Uranüs arasında kare açı olacaktır. Maddi ve manevi konularda ani yaşanacak sert olaylar görülebilir. Ekonomik göstergelerde sert yükselişler olabilir. 

10 Ağustos 2023 Ay İkizler burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Merkür ve Jüpiter arasında gerçekleşecek trine açı olacaktır. Sözel ve yazılı iletişim de, karşılıklı anlaşmalarda fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Olumlu gelişmeler yaşanabilir. 

11 Ağustos 2023 Ay İkizler burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Mars ve Chiron arasında gerçekleşecek uranüsyen açı olacaktır. Kazalara karşı dikkatli olunmalıdır. Beklenmedik maddi kayıplar yaşanabilir. 

12 Ağustos 2023 Ay İkizler burcunda hareket etmeye devam edecektir. Saat 00:03 de Ay ve Betelgeuse kavuşumu olacaktır. Bereketiniz için dua edebilir, dilek dileyebilirsiniz. Gecenin ilk yarısında Ay Yengeç burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Günün en önemli açısı Güneş ve Chiron arasında gerçekleşecek trine açı olacaktır. Özellikle iyileştirmek istediğiniz bir sorununuz varsa bunula ilgili gün içerisinde girişimlerde bulunabilirsiniz. Olumlu sonuçlar alabilirsiniz. 

13 Ağustos 2023 Ay Yengeç burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Günün en önemli açısı Güneş ve Retro Venüs kavuşumu olacaktır. Maddi ve manevi olarak Venüsün etkilerini hissedebileceğiniz bir gün yaşanacak. Aşk, para, güvenlik gibi konular ön planda olacaktır. Bazılarınız aradığı aşkı bulacaktır. 

Koç

Pazartesi ve salı günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili gündemleriniz olabilir. Finansal kaynaklarınızı artırmak için kararlar alabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri yakın çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Eğitim konularına zaman ayırabilirsiniz. Kişisel eğitiminizle ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri evinizde yaptıracağınız bir tadilat varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Ev alımı ya da satışı ile ilgili konularla uğraşabilirsiniz.

Boğa

Pazartesi ve salı günleri toplum içinde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri maddi ve manevi değer konuları gündeme gelebilir. Finansal kaynaklarınızı artırmak için kararlar alabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yakın çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Eğitim konularına zaman ayırabilirsiniz. Kişisel eğitiminizle ilgilenebilirsiniz. 

İkizler

Pazartesi ve salı günleri sağlığınızla ilgili kontrolleriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri toplum içinde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri maddi ve manevi değer konuları gündeme gelebilir. Finansal kaynaklarınızı artırmak için kararlar alabilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi ve salı günleri sosyal çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Aktif olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri sağlığınızla ilgili hassasiyetleriniz oluşabilir. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri toplum içinde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz.

Aslan

Pazartesi ve salı günleri iş temponuz artabilir. Toplantılara katılabilirsiniz. İşinizle ilgili yeni kararlar alabilir, yeni projeler başlatabilirsiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri sosyal çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sağlığınızla ilgili hassasiyetleriniz oluşabilir. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz.

Başak

Pazartesi ve salı günleri kişisel eğitiminizle alakalı konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yurt dışında yaşayan iletişim de olduğunuz kişilerle olan ilişkilerinizle ilgili gelişmeler yaşanabilir. Eşiniz varsa eşinizin ailesi ile ilgilenebilirsiniz. Seyahate çıkabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri iş temponuz artabilir. Toplantılara katılabilirsiniz. İşinizle ilgili yeni kararlar alabilir, yeni projeler başlatabilirsiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sosyal çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

Terazi

Pazartesi ve salı günleri sigortalar ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Başkalarından alacaklı olduğunuz maddi kaynaklar ile ilgili gelişmeler yaşanabilir. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili kontrollere gidebilirsiniz. Ayak sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri eğitim konuları gündeme gelebilir. Yurt dışında yaşayan iletişim de olduğunuz kişilerle olan ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Eşiniz varsa eşinizin ailesi ile ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri işinizle ilgili yeni kararlar alabilir, yeni projeler başlatabilirsiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda yeni kararlar alabilirsiniz.

Akrep

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkilerde beklenmedik gelişmeler olabilir. Süresi bitmiş sözleşmeler karşınıza çıkabilir. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri başkalarından alacaklı olduğunuz maddi kaynaklar, miras gibi konularla uğraşabilirsiniz. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili kontrollere gidebilirsiniz. Ayak sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri yurt dışında yaşayan iletişim de olduğunuz kişilerle olan ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Eşiniz varsa eşinizin ailesi ile ilgilenebilirsiniz.

Yay

Pazartesi ve salı günleri günlük rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa genel sağlık bakımları ile ilgilenebilirsiniz. Ayaklarınız da ağrı ve hassasiyet yaşayabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri ikili ilişkilerde beklenmedik sürprizler yaşayabilirsiniz. Süresi bitmiş sözleşmeler karşınıza çıkabilir bunları yenilemek isteyebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri başkalarından alacaklı olduğunuz maddi kaynaklar, miras gibi konularla uğraşabilirsiniz. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili kontrollere gidebilirsiniz. 

Oğlak

Pazartesi ve salı günleri partnerinizle güzel bir zaman geçirebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocukları ile güzel keyifli zaman geçirebilir. Sanat faaliyetlerine katılabilirsiniz. Hobileriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir hobi edinebilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri günlük rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa genel sağlık bakımları ile ilgilenebilirsiniz. Ayaklarınız da ağrı gibi rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili sıkıntılar oluşabilir. Cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkilerde beklenmedik sürprizler yaşayabilirsiniz. Süresi bitmiş sözleşmeler karşınıza çıkabilir bunları yenilemek isteyebilirsiniz.

Kova

Pazartesi ve salı günleri evinizde yaptıracağınız bir tadilat varsa bununla uğraşabilirsiniz. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri partnerinizle güzel bir zaman geçirebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocukları ile güzel keyifli zaman geçirebilir. Sanat faaliyetlerine katılabilirsiniz. Hobileriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir hobi edinebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri günlük rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa genel sağlık bakımları ile ilgilenebilirsiniz. Ayaklarınız da ağrı gibi rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz. 

Balık

Pazartesi ve salı günleri yakın çevrenizden kişilerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sosyal medya da daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Aracınız varsa bakımı ile ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri evinizde yaptıracağınız bir tadilat varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Ev alımı ya da satışı ile ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri partnerinizle güzel bir zaman geçirebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocukları ile güzel keyifli zaman geçirebilir. Sanat faaliyetlerine katılabilirsiniz. Hobileriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir hobi edinebilirsiniz.

1 Ağustos 2023 Salı

Haftalık Burç Yorumları (31 Temmuz 2023 - 6 Ağustos 2023)

 


31 Temmuz 2023 Yeni haftaya Ay Oğlak burcunda hareket ederken başlıyoruz. İş yerleri ve iş çevrenizle toplantıların olumlu geçebileceği bir gün. Sosyal çevrenizdeki kişilerle maddi kazançlarınızı artırmak için girişimlerde bulunabilirsiniz. 

1 Ağustos 2023 Ay Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerinde Ay Kova burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Günün en önemli açısı saat 21:31 de gerçekleşecek Kova dolunayı olacaktır. Anın yükseleni Balık burcu olacaktır. Sahne önünde olmak ve kendinizi göstermek isteyeceğiniz enerjilerin hakim olduğu bir dolunay ile karşı karşıya olacağız. Eğlenmek, hobilerle uğraşmak, sanatsal yanınızın ortaya çıkması dolunayın getirileri olacaktır. Dolunay anında Venüs Retro pozisyonda olduğu için ilişkilerde ve maddi konularda sıkıntılar ortaya çıkabilir. Maddi konularda dolandırılmalara karşı dikkatli olunmalıdır. 

2 Ağustos 2023 Ay Kova burcunda hareket etmeye devam edecektir. Psikolojik takıntılara karşı dikkatli olunmalıdır. Duygusal anlar yaşanabilir. Ego savaşlarına dikkat edilmelidir. Konuşmalarınız yanlış anlaşılabilir. 

3 Ağustos 2023 Ay Kova burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerinde Ay Balık burcuna geçiş yapacaktır. Duygularınız derinleşebilir. Haberci rüyalar görebilirsiniz. Eş zamanlılıklar yaşayabilirsiniz. Meditasyon ve dua çalışmaları yaparak gününüzü değerlendirebilirsiniz. Ayrıca evinizdeki bitkileri Ay Balık burcunda hareket ettiği süre içerisinde sulayabilirsiniz. 

4 Ağustos 2023 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecektir. Beklenmedik finansal girişimler yapabilirsiniz. Venüsün retro durumunu unutmadan hareket etmeniz gerekmektedir. Kayıplar yaşanabilir. 

5 Ağustos 2023 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecektir.  Sabah saatlerinde Ay Koç burcuna geçiş yapacaktır. Bencil davranışlar yapabilirsiniz. Fevri söylemlerden ve davranışlardan kaçınmanız gereken bir gün yaşayabilirsiniz. 

6 Ağustos 2023 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Kendi iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. 

Koç

Pazartesi günü kariyeriniz ve işinizle ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült, psikoloji, astroloji gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir.

Boğa

Pazartesi günü seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz. Hukuksal davalarınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler olabilir. Salı ve çarşamba günleri işinizle ilgili yurt dışı bağlantılı konularınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Perşembe ve cuma günleri sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült, psikoloji, astroloji gibi konularla ilgilenebilirsiniz.

İkizler

Pazartesi günü ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Hayatınızdan çıkması gereken insanlardan ayrılabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri günleri işinizle ilgili yurt dışı bağlantılı konularınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Perşembe ve cuma günleri seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi günü ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konular da gelişmeler yaşanabilir. İkili ilişkilerinizde tamamlanma yaşayabilirsiniz. Bazı ilişkileriniz bitebilir. Salı ve çarşamba günleri ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Hayatınızdan çıkması gereken insanlardan ayrılabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri işinizle ilgili yurt dışı bağlantılı konularınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz.

Aslan

Pazartesi günü günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Günlük işlerinizle ilgili konuları tamamlayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konular da gelişmeler yaşanabilir. İkili ilişkilerinizde tamamlanma yaşayabilirsiniz. Bazı ilişkileriniz bitebilir. Perşembe ve cuma günleri ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Hayatınızdan çıkması gereken insanlardan ayrılabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri işinizle ilgili yurt dışı bağlantılı konularınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz.

Başak

Pazartesi günü ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgili konuları duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Günlük işlerinizle ilgili konuları tamamlayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konular da gelişmeler yaşanabilir. İkili ilişkilerinizde tamamlanma yaşayabilirsiniz. Bazı ilişkileriniz bitebilir. Cumartesi ve pazar günleri ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Hayatınızdan çıkması gereken insanlardan ayrılabilirsiniz. 

Terazi

Pazartesi günü ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Ailenizle zaman geçirebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgili konuları duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Günlük işlerinizle ilgili konuları tamamlayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Hayatınızdan çıkması gereken insanlardan ayrılabilirsiniz. 

Akrep

Pazartesi günü iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Ailenizle zaman geçirebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgili konuları duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Günlük işlerinizle ilgili konuları tamamlayabilirsiniz.

Yay

Pazartesi günü maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olurken, finansal planlamalar yapabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Ailenizle zaman geçirebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgili konuları duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz.

Oğlak 

Pazartesi günü kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Salı ve çarşamba günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olurken, finansal planlamalar yapabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Ailenizle zaman geçirebilirsiniz.

Kova

Pazartesi günü hastane kontrollerinize gidebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe ve cuma günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olurken, finansal planlamalar yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. 

Balık

Pazartesi günü sosyal yoğunluğunuz artabilir. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri  hastane kontrollerinize gidebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült, psikoloji, astroloji gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olurken, finansal planlamalar yapabilirsiniz.