29 Kasım 2020 Pazar

30 KASIM 2020 AY TUTULMASI

 


30 Kasım 2020 saat 12:29 da 08°38' İkizler burcunda 116 saros döngüsüne sahip bir Ay tutulması gerçekleşecektir. 116 saros döngüsü 993 yılında gerçekleşmiş bir tutulmaya başlamıştır. Aynı 116 saros döngüsünde daha önce 20 Kasım 2002 de Ay Tutulması olmuştu. Nasa'nın verilerine göre 30 Kasım da yaşayacağımız Ay tutulması bu saros döngüsünde 58. tutulma olacaktır. Anın yükselen burcu Kova burcu olacaktır. Tutulma Asya, Avustralya, Pasifik ve Amerika'dan görülecektir. 

Tutulma Doğunun gözcüsü Aldeberan sabit yıldızı ile Batının gözcüsü Anteres Sabit yıldızı etkileri altında olacaktır. Aldeberan sabit yıldızı sınavsal bir sabit yıldızdır. Ticarette, sözde, yazı da, başarı da dürüstlüğünüzü ve ahlakınızı ne kadar korudunuz? Bununla ilgili sınavlara tabii tutacaktır. Güç ve Otorite sahibi kişilerin dürüstlüklerinin sorgulanacağı bir süreçtir. Aldeberan sabit yıldızı mahşerin dört atlısı Mikail meleği ile alakalıdır. Bu Ay tutulması sonlanmaları da beraberinde getirecektir. Kayıplar olacaktır. Tabii ki her bitiş bir başlangıcın da habercisidir. Bu tutulmanın etkisi 10 Haziran 2021 kadar devam edecektir. Tüm dünyayı etkisi altına almış olan salgın bu tarihe kadar kontrol altına alınacaktır. Ekonomik olarak baktığımızda ise beklenmedik harcamalar gündeminize gelebilir. Bu süreçte gelirler de azalma görülebilir. Kredi, vergi, borçlar zorlayabilir.

Ülkemizin Ay düğümlerine 3- 9 aksında sert açılar yapan Ay tutulması  skandal haberler duymamıza, devlet yöneticilerin halkından sakladığı konular ortaya çıkacak. Dürüstlük sınavları verilecek. Medya da çıkan haberlerin ne kadar doğruluk ve dürüstlük içinde verildiği sorgulanacak. Tüm dünya geneli için gerçekleri ortaya çıkartacak bir tutulma olacaktır. Borsa ve piyasalar da spekülasyonlar görülecektir. Yeni kısıtlamalar gündeme gelecektir.

BURÇLARA ETKİSİ

KOÇ BURCU: Aşk ve flört ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Aynı zaman da kısa kısa seyahatler, eğitim ile ilgili konular gündeme gelebilir. 

BOĞA BURCU: Maddi kaynakların artması ve bunun için yapılacak girişimleri tetikleyecektir. Kendi öz değerinizin farkına varmak gibi konuları da gündeme getirecektir.

İKİZLER BURCU: Ben sen gibi ikili ilişkileri gündeme getirecektir. Ayrıca dış görünüşünüzle yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz.

YENGEÇ BURCU: Günlük çalışma ortamının düzenlenmesi, yeni kuralların belirlenmesi, aile büyüklerinin sağlık problemleri gündeme gelebilir.

ASLAN BURCU: Sosyal ortamlar ve çocuklarla ilgili konular, hobiler, sanat gibi faaliyetlerin gündeme gelebilir. 

BAŞAK BURCU: Aile ile ilgili konular ve kariyer ile ilgili konular gündeme gelebilir.

TERAZİ BURCU: İletişim, seyahat, eğitim gibi konular gündeminize gelecektir. Yeni insanlarla tanışma ve yeni ortamlara girebilirsiniz.

AKREP BURCU: Maddi gelirler de artış görülebilir. Eviniz de değişiklikler yapabilirsiniz. Değişim ve dönüşüm isteyebilirsiniz.

YAY BURCU: İkili ilişkiler de, iş ortaklığı gibi bir oluşumunuz varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.

OĞLAK BURCU: Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Günlük çalışmalar sizi yorabilir. Sağlıklı beslenmeyi ve dinlenmeyi unutmayınız. 

KOVA BURCU: Çocuğu olanlar bu süreçte çocuklarının eğitimi, gelişimi gibi konularla daha çok ilgilenmek zorunda kalabilir. Bir kısım kovalar sosyal çevresi artabilir.

BALIK BURCU: Aile içi konular ve kariyer ile ilgili konular gündeme gelirken maddi kaynaklar da bir artış görülebilir. 

Astrolojik bireysel danışmanlık almak ve eğitimlere katılmak için email: sira.astroloji@gmail.com adresinden başvurabilirsiniz.

19 Kasım 2020 Perşembe

19 Kasım 2020 Günlük Analiz


 Güne ay oğlak burcu transiti ile başlıyoruz. Plüto ile kavuşum halde bulunan ay, ruhsal olarak dönüşmek için sorumlulukların alınması gerektiğini vurguluyor. Gökyüzünde kesinleşen Venüs Satürn karesi gerek maddi yönden sıkıntılar yaşanılacağını gerekse de sevgi konularında sıkıntıların ön planda olacağını gösteriyor. Bu süreçte maddi kaynaklarınız yetersiz gelebilir. Gelmesi gereken bir maddi gelir de problemler çıkabilir. Yine bu gezegen kombinasyonu karşılıklı sevgi alışverişin de duygularınızı belli edemeyeceğiniz gibi, size duygularını göstermeye çalışan kişileri de bu süreçte fark etmekte zorlanabilirsiniz. Satürn Güneş ile güzel bir açı yapması bu saydığım etkileri hafifletmektedir. Ayrıca daha önce almadığınız sorumlulukları görmenizi sağlayarak asıl hedefinize ulaşmanız konusunda destekleyecektir. Bugün üzerinizde daha fazla sorumluluk ve iş yükü hissedebilirsiniz. Gün içerisinde zamanın hızlı geçtiğini hissedebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeyi ihmal etmeyiniz. Güzel bir gün diliyorum. Sevgilerimle...

 

14 Kasım 2020 Cumartesi

Akrep Yeni ayı


 15 Kasım 2020 saat 08:07 de 23°17' Akrep burcunda yeni ay gerçekleşecektir. Anın yükselen burcu yine Akrep burcu olacaktır. Yeni ay ile birlikte Akrep burcu temalarının hem toplumsal hem de bireysel olarak daha ön planda olacağı bir süreçte olacağız. Kişisel doğum haritanızda Akrep burcu hangi evinizde ise bu evin konuları ile ilgili değişim ve dönüşüm yaşayacaksınız. 

Yeni ay Unukalhai ve Agena sabit yıldızlarının güçlü enerjileri etkisi altında gerçekleşecektir. Anın haritasında 12. evde gerçekleşecek olan yeni ayın etkilerine bakacak olursak; sağlık konularında problem yaşayanlar bu süre içerisinde biraz olsun kendilerini daha iyi hissedebilirler. Fakat sevgi ilişkilerinde yeni başlayacak ilişkilerde düş kırıklıkları yaşanabilir. Bazıları bu süreçte aldatıldığını öğrenip problemler ve sıkıntılar yaşayabilir. 

Sipiritüel çalışmalar yapılabilir. Kişisel gelişim araştırmaları ve çalışmalarına ağırlık verilebilir. Yeni ay ile birlikte sosyal ortamlardan uzak kalabilirsiniz. Maddi konular da, harcamalar da daha dikkatli olmanızı öneririm. Aile içi iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Tartışma ve kavgalardan bu süreç içerisinde uzak durunuz. 

Çevrenizdeki çocuklara dikkat ediniz. Bu süreçte çocuklarınızı yalnız bırakmayınız. Sağlıklarıyla ve problemleriyle yakından ilgileniniz. 

Mundane Astrolojisine göre Yeni ay ülkemizin 5. evinde meydana geliyor. Eğlence mekanları ile ilgili yeni düzenlemeler getirilebilir. Borsa ve Spekülasyonlarla ilgili gizli olan konular açığa çıkabilir. Sağlık yönünden özellikle rahim ve cinsel bölgedeki rahatsızlıklar da iyileşmeler görülebilir.