14 Kasım 2020 Cumartesi

Akrep Yeni ayı


 15 Kasım 2020 saat 08:07 de 23°17' Akrep burcunda yeni ay gerçekleşecektir. Anın yükselen burcu yine Akrep burcu olacaktır. Yeni ay ile birlikte Akrep burcu temalarının hem toplumsal hem de bireysel olarak daha ön planda olacağı bir süreçte olacağız. Kişisel doğum haritanızda Akrep burcu hangi evinizde ise bu evin konuları ile ilgili değişim ve dönüşüm yaşayacaksınız. 

Yeni ay Unukalhai ve Agena sabit yıldızlarının güçlü enerjileri etkisi altında gerçekleşecektir. Anın haritasında 12. evde gerçekleşecek olan yeni ayın etkilerine bakacak olursak; sağlık konularında problem yaşayanlar bu süre içerisinde biraz olsun kendilerini daha iyi hissedebilirler. Fakat sevgi ilişkilerinde yeni başlayacak ilişkilerde düş kırıklıkları yaşanabilir. Bazıları bu süreçte aldatıldığını öğrenip problemler ve sıkıntılar yaşayabilir. 

Sipiritüel çalışmalar yapılabilir. Kişisel gelişim araştırmaları ve çalışmalarına ağırlık verilebilir. Yeni ay ile birlikte sosyal ortamlardan uzak kalabilirsiniz. Maddi konular da, harcamalar da daha dikkatli olmanızı öneririm. Aile içi iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Tartışma ve kavgalardan bu süreç içerisinde uzak durunuz. 

Çevrenizdeki çocuklara dikkat ediniz. Bu süreçte çocuklarınızı yalnız bırakmayınız. Sağlıklarıyla ve problemleriyle yakından ilgileniniz. 

Mundane Astrolojisine göre Yeni ay ülkemizin 5. evinde meydana geliyor. Eğlence mekanları ile ilgili yeni düzenlemeler getirilebilir. Borsa ve Spekülasyonlarla ilgili gizli olan konular açığa çıkabilir. Sağlık yönünden özellikle rahim ve cinsel bölgedeki rahatsızlıklar da iyileşmeler görülebilir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder