14 Aralık 2020 Pazartesi

YILIN SON GÜNEŞ TUTULMASI

 

2020 Yılı hepimiz için zor bir yıl oldu ve olmaya devam ediyor. Bu yılın son tutulması 14 Aralık 2020 saat 19:16 da 23°08' Yay burcunda bir Güneş tutulması ile gerçekleşecek. Tutulma Pasifik Okyanusu, Güney Amerika, Antarktika, Şili, Arjantin, Atlantik Okyanusundan görünecektir. Türkiye'den izlenemeyecektir.Tutulma anın haritasında yükselen burç Yengeç burcu olacaktır. Güney Ay Düğümünün etkisinde olan bir tutulma olacaktır. Yani geçmiş karmik hak edişlerinizi alacağınızı göstermektedir. Ani bitişler ve başlangıçlar olacaktır. Neptün'ün sert açı yaptığı tutulma yaşanılan olayların ilerisini görmekte zorlanılacağını işaret etmektedir. Anın haritasında 6. evde gerçekleşecek tutulma sağlıkla ilgili alınan yanlış kararlar gündeme taşıyabilir. Tutulmanın görüleceği yerler de sert hava olayları ve doğal afetler gerçekleşebilir. Tüm dünya genelinde etkilerinin hissedileceği bir Güneş tutulması olacaktır. Bireysel olarak doğum haritanızla anın göksel haritasının yapacağı kombinasyonlarla alacağınız etkilerde değişiklik gösterecektir. Burçlara göre baktığımızda

KOÇ BURCU

Tutulma sizin 9. evinizde gerçekleşecektir. Yurt dışı seyahat, ticaret gibi konular gündeme gelebilir. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Yabancı bir dil öğrenmek için eğitime başlayabilirsiniz. Uzak akrabalarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Kişisel gelişim, felsefe ve inançlarla ilgili konular hakkında daha fazla bilgi almak isteyebilir ve bunların eğitimlerine başlayabilirsiniz.

BOĞA BURCU

Tutulma sizin 8. evinizde gerçekleşecektir. Bu ev değişim ve dönüşümle alakalı bir yerdir. Fakat bu dönüşüm zorlayıcı olabilir. Finansal olarak zorlanabilirsiniz. Kredi, vergi, faturalar gibi ödemeler gündeminize gelebilir. Paylaşımlı bir mal ve miras gündeme gelebilir. Sağlık sorunları yaşanabilir.

İKİZLER BURCU

Tutulma sizin  7. evinizde gerçekleşecektir. İkili ilişkiler, ortaklıklar, evlilikle ilgili konular gündeme gelecektir. İlişkiler de yeni başlangıçlar olacağı gibi bitişler de gündeme gelebilir. Anlaşma ve sözleşmelerle ilgili değişiklikler gündeme gelebilir.

YENGEÇ BURCU

Tutulma sizin 6. evinizde gerçekleşecektir. Çok çalışmanız gereken bir süreç yaşayabilirsiniz. Fakat bunun karşılığında az değer görebilirsiniz. Yeni bir evcil hayvan almaya karar verebilirsiniz. Gündelik hayatınızdaki insanlarla ve yaptığınız işlerle alakalı değişiklikler gündeme gelebilir. Sağlıkla ilgili bağışıklık sisteminizi güçlü tutmak için hayat tarzınızda değişiklik yapabilirsiniz.

ASLAN BURCU

Tutulma sizin 5. evinizde gerçekleşecektir. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Çocuk sahibi olmak isteyenler bununla ilgili gelişmeler yaşayabilir. Sahip olduğunuz bir yeteneğiniz gün yüzüne çıkabilir. Sanatsal faaliyetleri hayatınıza dahil edebilir. Bu konularla ilgili kurslara kayıt olabilirsiniz.

BAŞAK BURCU

Tutulma sizin 4. evinizde gerçekleşecektir. Yeni bir ev alabilirsiniz. Ya da sahip olduğunuz bir evi satabilir daha iyisini almak isteyebilirsiniz. Taşınma konuları gündeme gelebilir. Aile ve yuva kurmak isteyenler için gelişmeler olacaktır. Aile içi alınacak yeni kararlar da gündeminize gelebilir.

TERAZİ BURCU

Tutulma sizin 3. evinizde gerçekleşecektir. Her türlü görsel ve sözel iletişim ile alakalı değişimler hayatınıza girecektir. Fikirlerinizi yazıya dökebilir bunu diğer insanlarla paylaşmak isteyebilirsiniz. Medya da göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Kısa seyahatler gündeminize gelebilir. 1. dereceden akrabalar, kardeş ve komşularla iletişiminiz artabilir. 

AKREP BURCU

Tutulma sizin 2. evinizde gerçekleşecektir. Maddi kazançlarınız da, gelirleriniz de artma olabilir. Gelir elde ettiğiniz kaynaklar da değişiklik yaşayabilirsiniz. Farklı bir işten gelir elde etmeye başlayabilirsiniz. Öz kaynaklarınızı ilgilendiren değişiklikler yaşayabilirsiniz.

YAY BURCU

Tutulma sizin 1. evinizde gerçekleşecektir. Fiziksel görünüşünüzde değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Diyete ve spora başlayabilirsiniz. Sağlığınızla yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kıyafet tarzınızda değişiklik yapabilirsiniz. Toplum karşısındaki duruşunuzu gözden geçirip bununla ilgili değişikliklere gidebilirsiniz.

OĞLAK BURCU

Tutulma sizin 12. evinizde gerçekleşecektir. Rüyalarınız ve bilinçaltına attığınız konular gündeminize gelebilir. Bu konularla ilgili şifa çalışmalarına katılabilirsiniz. Çevrenizden sakladığınız veya sizden saklanılan ve ortaya çıkmasının istenilmediği konular gündeme gelebilir. 

KOVA BURCU

Tutulma sizin 11.evinizde gerçekleşecektir. İçinde bulunduğunuz sosyal ortamlar değişebilir. Hayatınıza yeni insanlar girebilir. Var olan arkadaşlarınızdan hayatınızdan çıkarmak istediklerinizi çıkartabilirsiniz. Ortak bir amaca hizmet veren gruplara katılabilirsiniz. Sosyal çevreniz genişleyebilir.

BALIK BURCU

Tutulma sizin 10. evinizde gerçekleşecektir. İşve kariyer alanınızda yeni girişimler ve atılımlar söz konusu olacaktır. Üstleriniz ve patronlarınızla aranızdaki ilişkiler de gelişmeler olabilir. Yeni başarılara imza atabilirsiniz. İş yerinizde statünüz değişebilir. Kariyer alanında başarı ve popülerlik kazanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder