26 Nisan 2021 Pazartesi

Haftalık Burç Yorumu (26 Nisan-2 Mayıs 2021)


 Haftaya Ay Terazi burcunda hareket halindeyken başlıyoruz. 26 Nisan 2021 Ay Terazi burcunda hareket ederken maddi ve manevi değerler ön planda olacaktır. Gün içinde Ay Plüto karesi gerçekleşecektir. Duygusal patlamalar, kendini değersiz hissetme gibi duygu durumunu etkileyici bir enerji gökyüzüne hakim olacaktır. Maddi olarak kayıplar da bu süreçte gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde Ay Akrep burcuna geçiş yapacaktır. Ay Akrep burcunda ilerlerken kuşkularınız ve kıskançlık duygularınız tavan yapabilir. Merkür Venüs kavuşumu ikili ilişkilerde tutku ve kıskançlığı beraberinde getirecektir. 

27 Nisan 2021 Ay Akrep burcundaki hareketine devam ediyor olacak. Günün en önemli göksel olayı saat 06:31 de gerçekleşecek Akrep burcu dolunayıdır. Dolunay sağlıkla ilgili konuları gündeme getirecektir. Hastaneler, sağlık kuruluşları, tedaviler bunlarla ilgili konular ve haberler ön planda olacaktır. Çocukların sağlığını ilgilendiren haberleri duyabiliriz.
28 Nisan 2021 Ay Akrep burcunda hareketine devam edecek. Sezgileriniz üst düzeyde olabilir. Etrafınızdaki her şeyi kontrol etmek isteyebilirsiniz. Günün ilk saatlerinde Ay Neptün arasında olumlu olan açılar aile içi ilişkilerinizde olumlu etkiler verecektir. İlerleyen saatler de Ay Jüpiter karesi etkisi altında olunacak. Yakın çevreniz olan ilişkilerde sorunlar yaşayabilirsiniz. Duygularınızı ifade ediş tarzınız abartılı şekilde olabilir. Sağlıkla ilgili konulara ekstra dikkat edilmelidir. Ay ilerleyen saatlerde Yay burcuna geçiş yapmış olacaktır.
29 Nisan 2021 Ay Yay burcunda ilerlemeye devam edecektir. Hareket etmek, dışarıda zaman geçirmek, seyahat etmek isteyebilirsiniz. Geçmiş konular gündeminize gelebilir. Eski tanıdıklarınızla karşılaşabilirsiniz. Beklenmedik ani işler karşınıza çıkabilir. Boğaz ağrıları gündeme gelebilir. 
30 Nisan 2021 Ay Yay burcunda ilerlerken günün en önemli açıları Güneş Uranüs kavuşumu açısı olacaktır. Uranüs sağı solu belli olmayan, yaratacağı enerji ani ve beklenmedik olaylar getiren bir gezegen olduğunu düşünürsek; Güneşle yapmış olduğu kavuşum gün içinde karşılaşacağımız olaylar sürpriz niteliğinde olacaktır. Tabii ki bu sürpriz iyi olabileceği gibi kötü de olabilir o yüzden dikkatli ve temkinli olmakta fayda var. Gün içerisinde ikili ilişkilerinizle ilgili ani kararlar almaktan kaçının. Yapmanız gereken bir sözleşme varsa maddi olarak getirisini iyi hesaplamanız gerekmektedir. 
1 Mayıs 2021 Ay Oğlak burcunda ilerleyecek. Duygusallıktan uzak mantıkla harekete edilen bir gün olacak. Yine maddi ve manevi konular gündeme gelecektir. Yatırımlarda maddi kayıplar yaşanabilir. Yeni iş sözleşmeleri yapacak olanlar sözleşmeleri iyi okuyup doğru karar vermelisiniz. 
2 Mayıs 2021 Ay Oğlak burcundaki hareketine devam edecektir. Ev, emlak, inşaat konuları gündeminizde olabilir. Disiplin gerektiren işlerle uğraşabilirsiniz. Gelirlerinizi artırmak için yeni iş ortaklıkları kurulabilir. Yeni sözleşmelere imza atabilirsiniz. Artan çalışma temposu nedeniyle bağışıklık sisteminize özen gösteriniz. Dinlenmeyi ihmal etmeyiniz. Kemiklerde ağrı ve hassasiyet olabilir. 

KOÇ

Haftanın ilk günü Ay Terazi burcunda olacak ikili ilişkiler, aşk hayatınız, iş ortaklarınızla olan ilişkiler gündeminizde olacaktır. Ay Plüto karesi ikili ilişkilerde  takıntı ve problemler getirebilir. Daha temkinli olmanızda yarar var. Salı günü gerçekleşecek Dolunay ile birlikte maddi konular gündeminize gelecektir. Sağlık konuları gündeminize gelebilir. Çarşamba - Cuma günleri arası eğitim konuları ile ilgili haberler alabilirsiniz. Yurtdışı ile bağlantılı konular gündeme gelebilir. Hafta sonu kariyer ile ilgili konular gündeminizde olacaktır. 

BOĞA

Pazartesi Ay Terazi burcunda olacak yoğun iş temposu içine girebilirsiniz. Sağlık ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Ay Plüto karesi duygusal açıdan zorlanmaları getirirken kronik bir sağlık probleminiz varsa kontrollerinizi yaptırmayı unutmayınız. Salı günü gerçekleşecek Dolunay ile birlikte ikili ilişkilerde bir tamamlanma bir netlik olacaktır. Ortaklıklarla ilgili verilmesi gereken bir karar verilebilir. Süren bir dava varsa bu sonuçlanabilir. Çarşamba - Cuma günleri arası maddi kaynaklarla ilgili konular gündeminizde olacaktır. Ödemelerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Hafta sonu maneviyatla ilgili konular gündeminize gelebilir. Eşinizin ailesi ile ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Yurtdışı ile ilgili konular burada bulunan tanıdıklarınızla iletişim kurabilirsiniz. Eğitim ve seyahat konuları gündeme gelebilir.

İKİZLER 

Pazartesi Ay Terazi burcunda olacak aşk, sosyal hayat, hobiler, yatırımlar, çocuklar gündeminizde olacaktır. Ay Plüto karesi bu konularla ilgili ortaya çıkabilecek problemleri vurguluyor. Takıntılar oluşabilir. Salı günü Akrep burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Çalışma hayatınız rutin işlerinizle alakalı konularda bir düzenleme yapabilirsiniz. Sağlık konuları ile ilgili konularınız ön plana çıkabilir. Diyete başlamak isteyenler bu konuda karar alabilirsiniz. Evcil hayvanları olanlar küçük dostlarınızın bakımları gündeme gelebilir. Çarşamba - Cuma günleri arasında İkili ilişkileriniz gündemde olacak. Aşk ilişkilerinde ve iş ile ilgili ortaklıklarda uyumlu iletişimi yakalayabilirsiniz. Hafta sonu Ay Oğlak burcunda olacak Maddi konular, ödemeler gündeminizde olacaktır. 

YENGEÇ 

Pazartesi Ay Terazi burcunda olacak aile, yuva konuları gündeminizde olacaktır. Ay Plüto karesi bu konularda problemler sıkıntılar getirebilir. Aile içi konular, sağlık konuları, gayri menkulünüzü ilgilendiren sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Salı günü Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay sizin 5. evinizde gerçekleşecektir. Aşk hayatınızda bir problem varsa bununla ilgili kararlar alınabilir. Çocuklarla ilgili konularda kararlar alınabilir. Bir hobiye başlama ya da bitirme kararı alınabilir. Çarşamba - cuma günleri arası Ay Yay burcunda olacak. Yoğun iş temposu, kariyerle ilgili konular, sağlık konuları, evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Hafta sonu ikili ilişkiler gündeminiz de olacaktır. Partnerinizle vakit geçirmek isteyeceksiniz. 

ASLAN 

Pazartesi Ay Terazi burcunda haftaya başlıyoruz. Kararlar ve planlar vereceğiniz bir gün olabilir. Kardeşler ve yakın çevrenizle ilgili iletişim yoğun olabilir. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Ticari konular ile ilgili konularda problemler yaşayabilirsiniz. Ay plüto karesi bu konularla ilgili problemler, sıkıntılar, takıntılar getirebilir. Salı günü gerçekleşecek Akrep Dolunayı aile, yuva, yaşam alanınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Çarşamba - Cuma günü Ay Yay burcunda hareket edecektir. Aşk, çocuklar, hobiler bu konular gündeminize gelebilir. Hafta sonu Rutin işlerle uğraşabilirsiniz. Sağlık konuları gündeminizde olabilir. Diş ve kemiklerle ilgili hassasiyetiniz olabilir. 

BAŞAK 

Pazartesi Ay Terazi burcunda olacaktır. Maddi kaynaklarınız ve manevi değerlerinizle ilgili konular gündeminize gelecektir. Ay Plüto karesi bu konularla ilgili takıntılar, problemler getirecektir. Salı günü Akrep burcunda gerçekleşecek olan dolunay sizin 3. evinizde olacaktır. Yakın çevreniz ve kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde, Eğitim konuları, seyahat ve ticaret ile konuları gündeme getirecektir. Çarşamba- Cuma günleri arasında Ay Yay burcunda olacaktır. Aile içi maneviyatla ilgili konular gündeme gelebilir. Hafta sonu Aşk ilişkileri, çocuklar için daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Bazılarınız sanatsal faaliyetler yapabilir. 

TERAZİ

Pazartesi Ay sizin burcunuzda ilerleyecek. Duygularınızı ifade etmek, dış görünüşünüzle ilgilenmek gibi konular gündeminize gelecektir. Ay Plüto karesi ikili ilişkilerde problemler ve sorun yaşatabilir. Kronik sağlık problemleriniz varsa bu rahatsızlıklar nüksedebilir, Salı günü Akrep burcunda meydana gelecek olan dolunay sizin 2. evinizde gerçekleşecektir. Maddi konular gündeminizde olacaktır. Kariyerle ilgili konular, mal mülk alış ve satışı ile ilgili konular gündeme gelebilir. Çarşamba- Cuma günleri arasında Ay Yay burcunda olacaktır. Zihinsel faaliyetlerin artacağı, eğitim, ticaret, yakın akraba ve kardeşler ile ilgili konular gündeme gelebilir. Hafta sonu Ay Oğlak burcunda olacaktır. Aile içi ilişkiler, sevmek sevilmek, şefkat duyguları ön plana çıkacaktır. Ev işleriyle ilgilenebilirsiniz.

AKREP 

Ay Terazi burcunda 12. evinizde olacaktır. Duygularınızı paylaşmadığınız, içinize kapandığınız, bazı konuları büyüttüğünüz bir gün olabilir. Ay Plüto karesi bu konularda takıntılar, öfke, olayları büyütmek gibi etkiler verebilir. Salı günü Akrep Burcunda meydana gelecek dolunay hayatınızda sizinle ilgili konularda bir netleşme getirecektir. Bir kararı ya da bir planı netleştirebilirsiniz. İkili ilişkilerle ilgili kararlar verebilirsiniz. Çarşamba - Cuma günleri arasında Ay Yay burcunda olacaktır. Maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. hafta sonu Ay Oğlak burcunda olacaktır. Yakın çevrenizle olan ilişkileriniz, ticaret, Alışveriş gibi konular gündeme gelebilir. Aracınızla ilgili konular gündeme gelebilir. İletişim ve eğitim konuları gündemde olabilir. 

YAY

Pazartesi Ay Terazi burcunda sizin 11. evinizde olacaktır. Sosyal çevreniz, iş arkadaşlarınız, üyesi olduğunuz gruplar varsa bunlarla ilgili konular gündeme gelebilir. Ay Plüto karesi bu konularda problemler ve sorunlar ortaya çıkabilir. Salı günü Ay Akrep burcunda dolunay gerçekleşecektir. İç dünyanıza yöneldiğiniz, takıntıların gelişebileceği bir süreç olabilir. Sağlık konuları ön planda olacaktır.  Çarşamba- Cuma günleri arası Ay Yay burcunda ilerleyecek. Duygularınızı rahat ifade edebildiğiniz, ikili ilişkilerin ön planda olduğu, dış görünüşünüzle ilgili değişiklik yapabileceğiniz bir süreç olabilir. Hafta sonu maddi kaynaklar, gelirler ve ödemelerle ilgili konular gündeminize gelebilir. 

OĞLAK

Pazartesi Ay Terazi burcunda olacaktır. Kariyer, işiniz ile ilgili konular gündeminize gelecektir. İş yerinde ilişkide olduğunuz iş arkadaşlarınız patronlarınız ile Ay Plüto karesi etkisiyle problemler çıkabilir. Salı günü Akrep burcunda yaşanacak olan dolunay ile birlikte sosyal çevrenizle olan ilişkileriniz, gruplar ve iş arkadaşlarınızla ilgili konularda bir netlik bir karar verme durumunuz ortaya çıkabilir. Bitmesi gereken ilişkiler dolunayla birlikte bitebilir. Çarşamba- Cuma günleri Ay Yay burcunda olacaktır. İçinize kapanabilir, meditasyon, dua etmek gibi çalışmalar gündeminize gelebilir. Sağlık konuları gündeminize gelebilir. Hafta sonu Ay sizin burcunuzda olacaktır. Kendinizle, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde duygularınızı rahatlıkla ifade edebileceğiniz bir zaman dilimi olacaktır. 

KOVA 

Pazartesi Ay Terazi burcunda olacaktır. Eğitim, yurtdışı seyahat ve iletişim konuları, ticaret, hukuksal davalar gibi konular gündeminize gelebilir. Ay Plüto karesi bu konular ile ilgili konularda takıntılar, sorunlar ve problemler yaşanabilir. Salı günü meydana gelecek olan Akrep dolunayı sizin 10. evinizde gerçekleşecektir. Kariyerinizle ilgili bir karar aşamasında olabilirsiniz bu netleşecektir. Yapmakta olduğunuz bir iş bir proje tamamlanacaktır. İş yerinizde ikili ilişkiler gündeme gelebilir. Çarşamba-Cuma günü Ay Yay burcunda ilerleyecektir. Sosyal çevreniz, iş arkadaşlarınız, sosyal gruplarınız bu konular gündeminize gelebilir. Hafta sonu sağlık konuları gündeme gelebilir. İç dünyanıza yönelebilir ve içsel yolculuğunuzla huzurlu bir hafta sonu geçirmek isteyebilirsiniz. 

BALIK
Pazartesi Ay Terazi burcunda olacaktır. Maddi kaynaklar ve ödemeler gündemde olabilir. Sağlık konuları rutin kontroller ön planda olabilir. Ay Plüto karesi bu konularda sıkıntı ve problemler yaşanabileceğini işaret ediyor. Salı günü Akrep burcunda meydana gelecek Dolunay eğitim, yurtdışı, hukuksal davalar, ticaret, seyahat gibi konuları gündeme getirecektir. Çarşamba- Cuma günleri arasında Ay Yay burcunda ilerleyecektir. Kariyer, işinizle alakalı konuları ön plana çıkaracaktır. İş arkadaşlarınız ve patronlarınızla ilişkileriniz yine gündemde olacak konular arasında olacaktır. Hafta sonu Ay Oğlak burcunda olacaktır. Sosyal olmak, arkadaşlarınız ve gruplarla görüşmek isteyebilirsiniz. Onlardan gelecek haberler gündeminizde olabilir. 
 

19 Nisan 2021 Pazartesi

Betelgeuse Mars kavuşumu

 



Betelgeuse sabit yıldızı;  Hz Fatima'nın eli, kadından gelen ilahi yardım. Şans ve bereketi temsil eden bir sabit yıldızdır. İnsanlara sonsuz şans, güç verir. Betelgeuse sabit yıldızının Güneş, Ay, Venüs, Mars kavuşum hareketinde insanların hayatını kolaylaştıran olumlu etkilere, şansa, talihe sebebiyet veren bir sabit yıldızdır.
Betelgeuse, el cevze, Cevze'nin eli yani gizemli kadının desteği eli isimleriyle anılır. Bu yıldız tanrıdan gelen karşılıksız ve sorunsuz yardımı veren bir sabit yıldızdır. 
Mars ve Betelgeuse sabit yıldızı kavuşumu 20-21-22 Nisan günlerinde gerçekleşecektir. Bu zaman diliminde çevrenizdeki kadın ve çocuklara iyilikler yapın. Onları mutlu edin. Yardım elinizi uzatın. İlahi yaratıcı yardımlarınızın karşılığını sizlere verecektir. 
Bu günler de başka neler yapabilirsiniz. Bereket sembolü olan buğdaydan 7 tane alıp bunları toprağa ekin. Dileğinizi dileyin. Büyüyen olmuş buğdayları kuşlara verin. 
Yeni bir cüzdan ya da kumbara alabilirsiniz içine para koymayı unutmayınız. Bolluk ve bereket hepimizin olsun. Sevgilerimle...


18 Nisan 2021 Pazar

HAFTALIK BURÇ YORUMU (19-25 NİSAN)

 

Haftaya Ay Yengeç burcunda ilerlerken başlıyoruz.19 Nisan 2021 haftanın ilk günü Merkür burç değiştirerek Boğa burcuna geçiş yapacak. Merkür Boğa burcundayken iletişim tarzı daha somut ve pratik olurken karar alınacak konular da sabit fikirli olma enerjisini verecektir. 

Akşam saatlerinde ise Güneş Boğa burcuna geçecek. Bu vesile ile tüm Boğa burçlarının doğum gününü şimdiden kutlarım. Gün genelinde duyguların rahatlıkla ifade edebileceği bir gün geçirirken, alıngan, kırılgan olmamaya özen gösterilmelidir. Sevilen kişilerle keyifli vakit geçirme isteği artabilir. Aile içi güzel haberler alınabilir.

20 Nisan 2021 Ay yengeç burcundaki hareketine gece boyunca devam ederken sabah saatlerinde Aslan burcuna geçiş yapacak. Gün içerisinde ön planda olmak ve dikkatleri üzerinize çekmek gibi istekler oluşabilir. Bu tavır çevredeki kişiler tarafından hoş karşılanmayabilir. Seyahat edecek olanlar bir takım sorunlarla karşılaşabilir.

21 Nisan 2021 Ay Aslan burcundaki hareketine devam edecektir. Eğitim, seyahat veya uluslararası ilişkilerde sorunlar çıkabilir. Çalışma ortamında istenilen verim alınamayabilir. Gelecekle ilgili yeni kararlar alınabilecek bir gün olacaktır. 

22 Nisan 2021 gün boyu Aslan burcunda hareket edecek olan Ay akşama doğru Başak burcuna geçiş yapacak. İkili ilişkilerde ani kararlar alınabilir. Var olan ilişkilerde evlilik kararları çıkabilir. Gün boyu kariyer ile ilgili yapılacak atılımlar da kolaylıklarla karşılaşılacaktır. 

23 Nisan 2021 Ay Başak burcunda hareketine devam edecektir. Öğleden sonra Mars burç değiştirecek ve Yengeç burcuna geçiş yapacaktır. Mars'ın bu konumu sorunlarla doğrudan yüzleşmeyi engeller. Olaylar karşısında tarafsız olmakta güçlük çekilir ve eleştiriler karşısında duygusal tepkiler verilebilir. İletişimde bulunduğunuz ve görüştüğünüz kişilerle çatışmalar artabilir.  Mars'ın yaratacağı bu etkiler 11 Haziran 2021 tarihine kadar ara ara günlük hayatta hissedilecektir. Bunun haricinde gün içerisinde detaycı, titiz, zaman zaman şüpheci, temizlik ve hijyen konularında takıntılı olunabilir. Günün enerjisini olumlu kullanmak için detay ve incelik gerektiren işlerle ilgilenilebilir. Yeni bilgiler öğrenmek için eğitim alınabilir. Sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir.

24 Nisan 2021 Ay Başak burcundaki hareketine devam ederken akşam saatlerinde Terazi burcuna geçiş yapacaktır. Eğitim ve çalışma hayatında yerine getirilmesi gereken sorumlulukların farkına varılması gerekmektedir. Bu konuda çalışmaların hız kazanması gerekmektedir. İkili ilişkilerde hayal kırıklıklarının getireceği tartışmalardan ve kavgalardan uzak durulmalıdır.

25 Nisan 2021 Ay Terazi burcunda ilerlemeye devam edecektir. Huzur ihtiyacınızın ön planda olacağı, güzellik ile ilgili konularla ilgilenebileceğiniz bir gün olacaktır. Zaman zaman kararsız bir ruh hali içerisinde olabilirsiniz. Finansal konularla ilgilenilebilir. Dengeli bir bütçe planı oluşturmak için çalışma yapabilirsiniz.

Haftalık burç yorumları; 

KOÇ BURCU

Bu hafta maddi kazançlarınızı artırmak için planlar yapabilirsiniz. Fakat haftanın genelinde beklenmedik ani harcamalarınız olabilir. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyeceksiniz. Aşk ve flört ilişkilerinizde kendinizi değersiz hissedebilirsiniz. İlişkilerinizdeki detaycılığa fazla önem verip dengeyi bulmakta zorlanabilirsiniz. Geçmiş günlere özlem duyabilirsiniz. 

BOĞA BURCU

Fiziksel görünüşünüze önem vereceksiniz. Eğitim ile ilgili konular bu hafta gündeminizde olacaktır. İş yükünüzde artış yaşayabilirsiniz. Aile içi gerginlikler ve problemlerle karşılaşabilirsiniz. Daha sakin ve yapıcı davranmaya özen göstermelisiniz. Dış görünüşünüzde değişiklik yapmak isteyeceksiniz. İşinizle ilgili yeni atılımlar ve girişimler yapmak isteyebilirsiniz. Karar vermeden önce ayrıntılara dikkat etmenizi öneririm. 

İKİZLER BURCU

Finansal konular bu hafta gündeminizi meşgul edecek. Fırsatları iyi kullanabilirseniz maddi kazançlarınızda bir artma görülecektir. Yakın çevrenizdeki insanların sağlık problemlerini duyabilirsiniz. Eğitim, seyahat gibi konular gündeminize gelebilir. Bu konular ile ilgili alacağınız sorumluluklar ilerlemeniz için gerekli olacaktır.

YENGEÇ BURCU

Seyahat etmek yeni yerler görmek isteyebilirsiniz. Yurtdışındaki ülkelerle ilgili araştırmalar yapabilirsiniz. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Beklenmedik bir ödeme karşınıza çıkabilir.  İkili ilişkilerinizde ben sen çatışmaları çıkabilir. Sosyal çevrenizdeki insanlardan değer vermediklerinizi hayatınızdan çıkarabilirsiniz.  

ASLAN BURCU

Haftanın ilk günü yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Hayatınız da değiştirmek istediğiniz konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Kariyerinizi ilgilendirecek konularda ani beklenmedik kararlar alabilirsiniz. Geçmişte yapmış olduğunuz yatırımlar ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermeyi unutmayınız.

BAŞAK BURCU

Sosyal çevrenizle ilişkilerinizin artacağı bir hafta olacak. Beraber iş yaptığınız insanlarla çalışma yükünüz artacaktır. Yeni bir aşk ilişkisi karşınıza çıkabilir. Yatırımlarla ilgili karar alırken dikkatli olmanız gerekmektedir. Yanlış yönlendirmeler olabilir. İşinizle ilgili alacağınız yeni sorumluluklar kariyerde ilerlemenizi sağlayacaktır. Yurt dışı bağlantılı iş yapanlar iletişim problemleri yaşayabilirler. Seyahat edecek olanlar problemlerle karşılaşabilir. 

TERAZİ BURCU

Kariyeriniz ve yatırımlarınızla ilgili ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kurumlara yapılacak ödemeler karşınıza çıkabilir. Ortaklarınızdan ya da partnerinizden maddi destek alabilirsiniz. Miras gibi bir alacağınız varsa bununla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yakın akrabalarınızın sağlık sorunları ile ilgili haberler alabilirsiniz. Aşk ilişkilerinizde geçmiş konular gündeminize gelebilir. Yoğun ve yorucu geçecek bir haftadan sonra hafta sonu kendinizle ilgilenmek isteyeceksiniz.

AKREP BURCU

Çocukların eğitimi ile yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Çocukluğunuzda hayalini kurduğunuz bir şey varsa bunu gerçekleştirebilirsiniz. Sanatsal konulara merakınız artabilir. Aile ile yapılacak seyahatler gündeminize gelebilir. İşinizle ilgili yapmış olduğunuz sözleşmeler de sıkıntılar çıkabilir. Ortak yapılan işlerde anlaşmazlıklar görülebilir. Maddi konularda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Duygusal olarak kendinizi güçlü hissedebilirsiniz.

YAY BURCU

Aile içi maddi yatırımlarınız ve ödemeleriniz gündeme gelebilir. Varsa bir borcunuzu kapatabilirsiniz. Eğitim ve çalışma ortamı ile ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Ani çıkabilecek tartışmalardan uzak durunuz. Çalışma şeklinizle ilgili yeni kararlar gündeminize gelebilir. Yakın çevrenizdeki akrabalarınızla yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Önceden planı yapılmış bir seyahatiniz varsa ertelenebilir. 

OĞLAK BURCU

İkili ilişkilerinizde iletişimin ön planda olduğu bir hafta yaşayacaksınız. Ödemeler ve yatırımlarla ilgili konularda sıkıntılar çıkabilir. İlişkilerinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Yeni bir hobiyle ilgilenme kararı alabilirsiniz. İşinizle ilgili yeni sorumluluklar ve kazanç fırsatları karşınıza çıkabilir. Yanlış yatırım kararları nedeniyle maddi kayıplar yaşayabilirsiniz. 

KOVA BURCU

Çalışma ortamınızda daha çok zaman geçirmeyi tercih edebilirsiniz. Maddi kaynaklarınızı artırmak için çalışmalar yapabilirsiniz. Kendinizi ön planda tutmak isteyebilirsiniz. Haftanın ilk iki günü mide ile ilgili şikayetleriniz oluşabilir. Aile içi ilişkilerde gerginlikler yaşayabilirsiniz. Aileyi ilgilendiren konularda ani kararlar alabilirsiniz. Ev alma ya da satma konuları gündeme gelebilir. 

BALIK BURCU

Aşk ve partnerinizle ilgili konular gündeminize gelecektir. Bazılarınız çocuklarınızla yakından ilgilenmek onlarla daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanların sağlıkları ile ilgili can sıkıcı haberler alabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili beklemediğiniz haberler alabilirsiniz. Hayatınızla ilgili yeni kararlar ve değişiklikler yapabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde detaycı ve titiz davranabilirsiniz.

15 Nisan 2021 Perşembe

VENÜS BOĞA BURCUNDA

 

14 Nisan 2021 - 9 Mayıs 2021 tarihleri arasında Venüs yöneticisi olduğu Boğa burcunda olacak. Venüs Boğa burcunda hareket ederken rahatınıza daha düşkün olmayı tercih edebilirsiniz. Konfor alanınızdan çıkmak istemeyebilirsiniz. Keyfine düşkünlük getirecektir. Aynı zamanda tenselliğe ve beş duyuyu doyurmaya düşkünlük, yeme içme isteğinin artması görülebilir. 

Zevk ve maddi değerlere düşkünlük ve buna bağlı olarak maddeye fazla değer vermek ön planda olacaktır. Bu süreçte kendi değerinizi sahip olduklarınızla ölçüp kıyaslama yapabilirsiniz. Tüm bunların geçici bir süreç olduğunu unutmayınız. 

Aşk ilişkilerinde sadakat, sahiplenme ve güvende hissetmek ön planda olacaktır. Bazı ilişkiler de kalıcılık aranacak. Venüs güzelliğin, estetiğin sembolüdür. Venüs'ün yöneticisi olduğu Boğa burcunda iken çevrenizde gördüğünüz her şeyde, yediğiniz yemekte bile estetik arayabilirsiniz.

14 Nisan 2021 - 9 Mayıs 2021 tarihleri arasında gezegen etkileşimlerine göre önemli tarihler olacaktır. Bunlar:

22 Nisan 2021 tarihinde Venüs; Uranüs ve Mars ile yapmış olduğu açılar nedeniyle; aşklar, flörtler ve ikili ilişkilerde beklenmedik sıkıntılar görülebilir. Kişisel doğum haritasına göre bazılarınıza bu tarihte yeni bir aşk gelebilir. Yine bu tarihte yatırım konularına dikkatle yaklaşılmalıdır. 

23 Nisan 2021 tarihinde yeni sözleşmelere imza atılabilir. İlişkisi olanlar ilişkisini kalıcı hale getirmek için karar alabilir. 

24 Nisan 2021 tarihinde finansal olarak sıkıntı yaşayabilirsiniz. Daha önce yapmış olduğunuz yatırımlarınızdan istediğiniz kazancı elde edememiş olabilirsiniz. 

25 Nisan 2021 tarihinde dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Değersizlik duygusuna kapılabilirsiniz.

2 Mayıs 2021 tarihinde Venüs ve Neptün arasında yaşanacak güzel bir açı gökyüzünde oluşacaktır. Bu tarihte sanat dallarından birisinde eğitim almak isteyebilirsiniz. Ayrıca hayalinizdeki bir aşk karşınıza çıkabilir. 

5 Mayıs 2021 tarihinde maddi kaynaklarınıza ve yakın çevrenizle olan ilişkilere dikkat edilmesi gereken bir gün olacaktır. 

6 Mayıs 2021 tarihinde yapmış olduğunuz işinizden finansal getiri elde edebilirsiniz. 

Tüm bu süreçlerde aşırıya kaçmaktan kaçınınız. Venüs Boğa burcunda hareket ederken Uranüs ile yapmış olduğu kavuşumlar nedeniyle Venüs'le ilgili konular da anilik getirecektir. Hep birlikte güzel bir süreç yaşamak dileğiyle...

11 Nisan 2021 Pazar

KOÇ BURCUNDA YENİ AY

 


12 Nisan 2021 tarihinde sabah 05:30 da 22°24' Koç burcunda Baten Kaitos sabit yıldızı etkisinde bir yeni ay gerçekleşecektir. Ankara konumuna göre yeni ayın yükseleni 01°31' Koç burcu olacaktır. 

Yeni aylar; yeryüzüne bir şeylerin başlamasına sebebiyet veren başlatma enerjisi yayar. Koç burcu Mars gezegeninin yönettiği bir burç olduğunu düşünürsek bu başlangıçlar hızlı olacaktır. 

Baten Kaitos sabit yıldızının yeni ay üzerindeki etkileri gemi kazaları, sudan gelecek kazalar, boğulma tehlikeleri, duygusal sorunlar, psikolojik problemler, ekonomik sorunlar ve göç gibi konuları gündeme getirebilir.

Yeni Ay etkisi altında olduğumuz bu günlerde hızlı hareket etmek, hızlı karar vermek isteyebilirsiniz. Daha iyi düşünerek yanlış davranışlardan ve kararlardan kaçınmaya çalışınız. Ben merkezci olmak, sinirli olmak, iletişimde kırıcı olmak yeni ayın temaları arasında yer almaktadır. 

Yeni ay ile birlikte ülkemizde yerel yönetimler, belediyeler ve meclis ile ilgili çalışmalarında yeni düzenlemelere gidilebilir. Sivil toplum örgütleri ve halk temsilcilerinin çalışmaları gündeme gelebilir. İklimsel hava değişimleri görülebilir. Sağlıkla ilgili yeni bilgiler ortaya çıkabilir. 

Yeni ayın sağlık üzerindeki etkileri ise baş ve yüz bölgesi ağrı ve yaralanmaları, abse, omurga sorunları, bel ağrıları görülebilir. 

Yeni ay yeni kararları beraberinde getirecektir. Özellikle pandemi yönetimi ile ilgili yeni kararlar ve kısıtlamalar gündeme gelecektir. 

Burçlara göre baktığımızda;

KOÇ BURCU

Yeni ay sizin burcunuzda gerçekleşiyor ve 1. evinizde olacaktır. Kendinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Fiziksel görünüşünüzü değiştirmek isteyebilirsiniz. İlişkilerinizi gözden geçirmek isteyebilirsiniz. İlişkilerinizle ilgili ani kararlar almaktan kaçınınız. 

BOĞA BURCU

Yeni ay sizin 12. evinizde gerçekleşecektir. Kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Bir hastalığınız varsa bunun tedavisine başlayabilirsiniz. İç dünyanızda yüzleşmeniz gereken içsel sorunlarınızla yüzleşebilirsiniz. Maneviyat konularına merakınız artabilir ve bu konularda araştırmalar yapabilirsiniz. 

İKİZLER BURCU

Yeni ay sizin 11. evinizde gerçekleşecektir. Yeni bir sosyal çevre edinmek isteyebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Kalabalık ortamlardan uzak durmamız gereken bir süreçte gezmek ve sosyal olmak isteyeceksiniz. Sosyal çevrenizden kişilerle sorunlar yaşamamak için bu süreçte konuşmalarınız daha sakin olmalıdır. Ani kararlar almayınız.

YENGEÇ BURCU

Yeni ay sizin 10. evinizde gerçekleşecektir. Kariyer alanın da yeni işler, yeni projeler başlatabilirsiniz. Çalışma ortamınız da üstlerinizle ya da çalışma arkadaşlarınızla konuşurken sivri dilli olmamaya dikkat ediniz. Yeni kararlar alırken kapsamlı olarak düşünerek alınmalıdır. 

ASLAN BURCU

Yeni ay sizin 9. evinizde gerçekleşecektir. Eğitim öğretim konuları, yurtdışı ilişkileri, seyahat gibi konuları gündeme getirecektir. Taşınma yer değişikliği konuları gündeme gelebilir. Yeni bir eğitime başlamak isteyebilirsiniz. Felsefe konuları ile ilgilenebilirsiniz. 

BAŞAK BURCU

Yeni ay sizin 8. evinizde olacaktır. Hayatınız da yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Değişim ve dönüşüm yapmak isteyebilirsiniz. Bu süreçte sağlık ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Kredi çekmek, sigorta yenilemeleri gibi konular gündeme gelebilir. 

TERAZİ BURCU

Yeni ay sizin 7. evinizde olacaktır. İkili ilişkiler, ortaklıklar, sözleşmeler gibi konular gündeme gelecektir. Yeni ilişkiler, yeni anlaşmalar yapılabilir. İlişkilerinizde ben sen demek yerine biz demeyi tercih edebilirsiniz. Ani kararlar alabilirsiniz. 

AKREP BURCU

Yeni ay sizin 6. evinizde olacaktır. Hizmet aldığınız insanlar ve hizmet ettiğiniz çalışma ortamınızla ilgili yeni kararlar, yeni çalışma şekli ile ilgili kararlar alınabilir. Bir kısmınız çalışma ortamında değişiklik yapmak isteyebilir. Yeni işler ve projelere başlayabilirsiniz. 

YAY BURCU

Yeni ay sizin 5. evinizde olacaktır. Yeni bir aşk kapınızı çalabilir. Yeni bir bebek haberi evinize neşe olabilir. Yeni bir hobiye, bir kursa başlayabilirsiniz. Çocuğu olanlar çocuklarının geleceği ile ilgili kararlar alabilir. 

OĞLAK BURCU

Yeni ay sizin 4. evinizde olacaktır. Aile konuları gündeme gelecektir. Aileyi ilgilendiren bir taşınma konusu gündeme gelebilir. Aile içinde yeni kararlar alabilirsiniz. Evinizin dekorasyonunu değiştirmek isteyebilirsiniz. Aileyi ilgilendiren yeni başlangıçlar gündeme gelebilir. 

KOVA BURCU

Yeni ay sizin 3. evinizde gerçekleşecektir. Eğitim, seyahat, iletişim, yakın çevrenizle ilgili konular gündeminize gelecektir. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Bir seyahat gündeminize gelebilir. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. İletişim konularında bir artış yaşayabilirsiniz. 

BALIK BURCU

Yeni ay sizin 2. evinizde gerçekleşecektir. Maddi ve manevi değerler gündeminize gelecektir. Yeni kazançlar gündeminize gelirken aynı zamanda yeni harcamalar da gündemde olacaktır. Yeni bir finansal kaynak bulabilir ve gelirlerinizi artırabilirsiniz. Bu yeni ayla beraber ani harcamalar gündeminize gelse de ihtiyacınız olmayan şeyleri almaktan kaçının.