18 Nisan 2021 Pazar

HAFTALIK BURÇ YORUMU (19-25 NİSAN)

 

Haftaya Ay Yengeç burcunda ilerlerken başlıyoruz.19 Nisan 2021 haftanın ilk günü Merkür burç değiştirerek Boğa burcuna geçiş yapacak. Merkür Boğa burcundayken iletişim tarzı daha somut ve pratik olurken karar alınacak konular da sabit fikirli olma enerjisini verecektir. 

Akşam saatlerinde ise Güneş Boğa burcuna geçecek. Bu vesile ile tüm Boğa burçlarının doğum gününü şimdiden kutlarım. Gün genelinde duyguların rahatlıkla ifade edebileceği bir gün geçirirken, alıngan, kırılgan olmamaya özen gösterilmelidir. Sevilen kişilerle keyifli vakit geçirme isteği artabilir. Aile içi güzel haberler alınabilir.

20 Nisan 2021 Ay yengeç burcundaki hareketine gece boyunca devam ederken sabah saatlerinde Aslan burcuna geçiş yapacak. Gün içerisinde ön planda olmak ve dikkatleri üzerinize çekmek gibi istekler oluşabilir. Bu tavır çevredeki kişiler tarafından hoş karşılanmayabilir. Seyahat edecek olanlar bir takım sorunlarla karşılaşabilir.

21 Nisan 2021 Ay Aslan burcundaki hareketine devam edecektir. Eğitim, seyahat veya uluslararası ilişkilerde sorunlar çıkabilir. Çalışma ortamında istenilen verim alınamayabilir. Gelecekle ilgili yeni kararlar alınabilecek bir gün olacaktır. 

22 Nisan 2021 gün boyu Aslan burcunda hareket edecek olan Ay akşama doğru Başak burcuna geçiş yapacak. İkili ilişkilerde ani kararlar alınabilir. Var olan ilişkilerde evlilik kararları çıkabilir. Gün boyu kariyer ile ilgili yapılacak atılımlar da kolaylıklarla karşılaşılacaktır. 

23 Nisan 2021 Ay Başak burcunda hareketine devam edecektir. Öğleden sonra Mars burç değiştirecek ve Yengeç burcuna geçiş yapacaktır. Mars'ın bu konumu sorunlarla doğrudan yüzleşmeyi engeller. Olaylar karşısında tarafsız olmakta güçlük çekilir ve eleştiriler karşısında duygusal tepkiler verilebilir. İletişimde bulunduğunuz ve görüştüğünüz kişilerle çatışmalar artabilir.  Mars'ın yaratacağı bu etkiler 11 Haziran 2021 tarihine kadar ara ara günlük hayatta hissedilecektir. Bunun haricinde gün içerisinde detaycı, titiz, zaman zaman şüpheci, temizlik ve hijyen konularında takıntılı olunabilir. Günün enerjisini olumlu kullanmak için detay ve incelik gerektiren işlerle ilgilenilebilir. Yeni bilgiler öğrenmek için eğitim alınabilir. Sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir.

24 Nisan 2021 Ay Başak burcundaki hareketine devam ederken akşam saatlerinde Terazi burcuna geçiş yapacaktır. Eğitim ve çalışma hayatında yerine getirilmesi gereken sorumlulukların farkına varılması gerekmektedir. Bu konuda çalışmaların hız kazanması gerekmektedir. İkili ilişkilerde hayal kırıklıklarının getireceği tartışmalardan ve kavgalardan uzak durulmalıdır.

25 Nisan 2021 Ay Terazi burcunda ilerlemeye devam edecektir. Huzur ihtiyacınızın ön planda olacağı, güzellik ile ilgili konularla ilgilenebileceğiniz bir gün olacaktır. Zaman zaman kararsız bir ruh hali içerisinde olabilirsiniz. Finansal konularla ilgilenilebilir. Dengeli bir bütçe planı oluşturmak için çalışma yapabilirsiniz.

Haftalık burç yorumları; 

KOÇ BURCU

Bu hafta maddi kazançlarınızı artırmak için planlar yapabilirsiniz. Fakat haftanın genelinde beklenmedik ani harcamalarınız olabilir. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyeceksiniz. Aşk ve flört ilişkilerinizde kendinizi değersiz hissedebilirsiniz. İlişkilerinizdeki detaycılığa fazla önem verip dengeyi bulmakta zorlanabilirsiniz. Geçmiş günlere özlem duyabilirsiniz. 

BOĞA BURCU

Fiziksel görünüşünüze önem vereceksiniz. Eğitim ile ilgili konular bu hafta gündeminizde olacaktır. İş yükünüzde artış yaşayabilirsiniz. Aile içi gerginlikler ve problemlerle karşılaşabilirsiniz. Daha sakin ve yapıcı davranmaya özen göstermelisiniz. Dış görünüşünüzde değişiklik yapmak isteyeceksiniz. İşinizle ilgili yeni atılımlar ve girişimler yapmak isteyebilirsiniz. Karar vermeden önce ayrıntılara dikkat etmenizi öneririm. 

İKİZLER BURCU

Finansal konular bu hafta gündeminizi meşgul edecek. Fırsatları iyi kullanabilirseniz maddi kazançlarınızda bir artma görülecektir. Yakın çevrenizdeki insanların sağlık problemlerini duyabilirsiniz. Eğitim, seyahat gibi konular gündeminize gelebilir. Bu konular ile ilgili alacağınız sorumluluklar ilerlemeniz için gerekli olacaktır.

YENGEÇ BURCU

Seyahat etmek yeni yerler görmek isteyebilirsiniz. Yurtdışındaki ülkelerle ilgili araştırmalar yapabilirsiniz. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Beklenmedik bir ödeme karşınıza çıkabilir.  İkili ilişkilerinizde ben sen çatışmaları çıkabilir. Sosyal çevrenizdeki insanlardan değer vermediklerinizi hayatınızdan çıkarabilirsiniz.  

ASLAN BURCU

Haftanın ilk günü yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Hayatınız da değiştirmek istediğiniz konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Kariyerinizi ilgilendirecek konularda ani beklenmedik kararlar alabilirsiniz. Geçmişte yapmış olduğunuz yatırımlar ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermeyi unutmayınız.

BAŞAK BURCU

Sosyal çevrenizle ilişkilerinizin artacağı bir hafta olacak. Beraber iş yaptığınız insanlarla çalışma yükünüz artacaktır. Yeni bir aşk ilişkisi karşınıza çıkabilir. Yatırımlarla ilgili karar alırken dikkatli olmanız gerekmektedir. Yanlış yönlendirmeler olabilir. İşinizle ilgili alacağınız yeni sorumluluklar kariyerde ilerlemenizi sağlayacaktır. Yurt dışı bağlantılı iş yapanlar iletişim problemleri yaşayabilirler. Seyahat edecek olanlar problemlerle karşılaşabilir. 

TERAZİ BURCU

Kariyeriniz ve yatırımlarınızla ilgili ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kurumlara yapılacak ödemeler karşınıza çıkabilir. Ortaklarınızdan ya da partnerinizden maddi destek alabilirsiniz. Miras gibi bir alacağınız varsa bununla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yakın akrabalarınızın sağlık sorunları ile ilgili haberler alabilirsiniz. Aşk ilişkilerinizde geçmiş konular gündeminize gelebilir. Yoğun ve yorucu geçecek bir haftadan sonra hafta sonu kendinizle ilgilenmek isteyeceksiniz.

AKREP BURCU

Çocukların eğitimi ile yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Çocukluğunuzda hayalini kurduğunuz bir şey varsa bunu gerçekleştirebilirsiniz. Sanatsal konulara merakınız artabilir. Aile ile yapılacak seyahatler gündeminize gelebilir. İşinizle ilgili yapmış olduğunuz sözleşmeler de sıkıntılar çıkabilir. Ortak yapılan işlerde anlaşmazlıklar görülebilir. Maddi konularda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Duygusal olarak kendinizi güçlü hissedebilirsiniz.

YAY BURCU

Aile içi maddi yatırımlarınız ve ödemeleriniz gündeme gelebilir. Varsa bir borcunuzu kapatabilirsiniz. Eğitim ve çalışma ortamı ile ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Ani çıkabilecek tartışmalardan uzak durunuz. Çalışma şeklinizle ilgili yeni kararlar gündeminize gelebilir. Yakın çevrenizdeki akrabalarınızla yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Önceden planı yapılmış bir seyahatiniz varsa ertelenebilir. 

OĞLAK BURCU

İkili ilişkilerinizde iletişimin ön planda olduğu bir hafta yaşayacaksınız. Ödemeler ve yatırımlarla ilgili konularda sıkıntılar çıkabilir. İlişkilerinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Yeni bir hobiyle ilgilenme kararı alabilirsiniz. İşinizle ilgili yeni sorumluluklar ve kazanç fırsatları karşınıza çıkabilir. Yanlış yatırım kararları nedeniyle maddi kayıplar yaşayabilirsiniz. 

KOVA BURCU

Çalışma ortamınızda daha çok zaman geçirmeyi tercih edebilirsiniz. Maddi kaynaklarınızı artırmak için çalışmalar yapabilirsiniz. Kendinizi ön planda tutmak isteyebilirsiniz. Haftanın ilk iki günü mide ile ilgili şikayetleriniz oluşabilir. Aile içi ilişkilerde gerginlikler yaşayabilirsiniz. Aileyi ilgilendiren konularda ani kararlar alabilirsiniz. Ev alma ya da satma konuları gündeme gelebilir. 

BALIK BURCU

Aşk ve partnerinizle ilgili konular gündeminize gelecektir. Bazılarınız çocuklarınızla yakından ilgilenmek onlarla daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanların sağlıkları ile ilgili can sıkıcı haberler alabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili beklemediğiniz haberler alabilirsiniz. Hayatınızla ilgili yeni kararlar ve değişiklikler yapabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde detaycı ve titiz davranabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder