26 Aralık 2021 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (27 Aralık 2021 - 02 Ocak 2022)


27 Aralık 2021 Yeni haftaya Ay Terazi burcunda hareket ederken başlıyoruz. Günün ilk dakikalarında ilhan gerektiren bir işiniz varsa gökyüzünde destek alabilirsiniz. Sabahın ilk ışıklarında aile içi tartışmalar yaşanabilir. İkili ilişkilerde ben sen tartışmaları gündeme gelebilir. Eğitim, hukuk gibi alanlarda problemler yaşanabilir. Sağlıkla ilgili haberler gelebilir. 
28 Aralık 2021 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecektir. İkili ilişkilerde problemler kavgalar yaşanabilir. Yanlış yatırımlar yapılabilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeme gelecektir. Kazançlarınızı yanlış değerlendirebilirsiniz.
29 Aralık 2021 Ay Akrep burcunda hareket etmeye başlayacaktır.  Günün en önemli iki açısı Mars ve Uranüs arasında gerçekleşecek olan uranüsyen açı ile Merkür ve Retro Venüs Arasında gerçekleşecek kavuşum açısı olacaktır. Mars ve Uranüs arasındaki açı ani ve beklenmedik olaylara sebebiyet verebilir. Tartışma, kavga, yangın, düşmanlıklar, çatışma gibi konulara sebebiyet verebilir. Retro Venüs ile Merkür'ün yaptığı açı ise eski sevgililerden haber alabilirsiniz ya da hayatınıza girmek isteyebilirler. Günün sonuna doğru kendinizi gergin hissedebilirsiniz.
30 Aralık 2021 Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Merkür plüton kavuşum açısı olacaktır. Sözlerinize dikkat etmeli, kırıcı ve yargılayıcı konuşmalardan uzak durmanız gerekmektedir. Yakın çevrenizle ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Sosyal çevrenizin içerisinde kendinizi değiştirebilirsiniz. 
31 Aralık 2021 Ay Yay burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Duygularınızı büyütebilir, her şeye karşı alınganlık sergileyebilirsiniz. Aile içi beklenmedik değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Gece saatlerinde kalbinizin sesini dinleyip buna göre hareket etmek isteyeceksiniz. 
Yeni yılınız kutlu olsun! 2022 sağlık, mutluluk, başarı ve huzur getirsin.
01 Ocak 2022 Ay Yay burcunda hareket etmeye devam edecektir. Öğle saatlerinde gerçekleşecek Güneş Uranüs 120 lik açısı hayatınıza beklenmedik sürprizleri getirebilir. 
02 Ocak 2022 Ay Oğlak burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Günün en önemli açısı saat 21:33 de 12° Oğlak burcunda gerçekleşecek Yeni ay olacaktır. Anın yükselen burcu Başak burcu olacaktır. 10- 15 derece Oğlak, Yengeç, Başak ve Balık burçlarında kişisel gezegenleri olanlar daha çok etki altına girecektir. Evliliklerde alınacak yeni kararlar gündeme gelebilir. Boşanma vakalarında artış görülebilir. Yeniay Uranüs ile 150 lik açı yapmaktır. Olaylar ani yaşanır. Venüs Plüton kavuşumu da gökyüzünde yerini alacaktır. Saldırılar ve cinayet haberleri alınabilir. Dikkatli ve temkinli olunuz. Tüm bu açılara Satürn Uranüs karesi eşlik edecektir. ve sıkıntılı beklenmedik haberler alınacağını ve olaylar yaşanacağını göstermektedir. Yeni ay ve Dolunayların etkileri önceden hissedilmeyi başlandığı düşünülecek olursak yeni yıl kutlamasını evinizde güvenli bir ortamda yapmanızı tavsiye ederim. 
KOÇ
Pazartesi ve salı günleri  ikili ilişkiler, aşk hayatınız, iş ortaklarınızla olan ilişkiler gündeminizde olacaktır.  Çarşamba ve perşembe günleri maddi konular gündeminize gelecektir. Ödemeler ve kredi ile ilgili konular gündeminizde olacaktır. Sağlık konuları gündeminize gelebilir. Cuma ve cumartesi günleri arası eğitim konuları ile ilgili haberler alabilirsiniz. Yurtdışı ile bağlantılı konular gündeme gelebilir. Pazar günü gerçekleşecek yeniay sizin 10. evinizde olacaktır. Kariyer ile ilgili konular gündeminizde olacaktır. Yeni iş projeleri başlatabilir, iş değişikliği yaşayabilirsiniz. 

BOĞA

Pazartesi ve salı günleri yoğun iş temposu içine girebilirsiniz. Sağlık ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Kronik bir sağlık probleminiz varsa kontrollerinizi yaptırmayı unutmayınız. Çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkilerinizde gelişmeler olabilir. Ortaklıklarla ilgili verilmesi gereken bir karar karşınıza çıkabilir. Süren bir dava varsa bu sonuçlanabilir. Cuma ve cumartesi günleri arası maddi kaynaklarla ilgili konular gündeminizde olacaktır. Ödemelerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Pazar günü gerçekleşecek yeniay sizin 9. evinizde olacaktır. Maneviyatla ilgili konular gündeminize gelebilir. Eşinizin ailesi ile ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Yurtdışı ile ilgili konular burada bulunan tanıdıklarınızla iletişim kurabilirsiniz. Eğitim ve seyahat konuları gündeme gelebilir.

İKİZLER 

Pazartesi ve salı günleri aşk, sosyal hayat, hobiler, yatırımlar, çocuklar gündeminizde olacaktır. Takıntılar oluşabilir. Çarşamba ve perşembe günleri çalışma hayatınız rutin işlerinizle alakalı konularda bir düzenleme yapabilirsiniz. Sağlık konuları ile ilgili konularınız ön plana çıkabilir. Diyete başlamak isteyenler bu konuda karar alabilirsiniz. Evcil hayvanları olanlar küçük dostlarınızın bakımları gündeme gelebilir. Cuma ve cumartesi günleri arasında ikili ilişkileriniz gündemde olacak. Aşk ilişkilerinde ve iş ile ilgili ortaklıklarda uyumlu iletişimi yakalayabilirsiniz. Pazar günü gerçekleşecek yeniay sizin 8. evinizde olacaktır. Maddi konular, ödemeler gündeminizde olacaktır. 

YENGEÇ 

Pazartesi ve salı günleri aile, yuva konuları gündeminizde olacaktır. Aile içi konular, sağlık konuları, gayri menkulünüzü ilgilendiren sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri aşk hayatınızda bir problem varsa bununla ilgili kararlar alınabilir. Çocuklarla ilgili konularda kararlar alınabilir. Bir hobiye başlama ya da bitirme kararı alınabilir. Cuma ve cumartesi günleri yoğun iş temposu, kariyerle ilgili konular, sağlık konuları, evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Pazar günü gerçekleşecek yeniay sizin 7. evinizde olacaktır. İkili ilişkiler gündeminiz de olacaktır. Partnerinizle vakit geçirmek isteyeceksiniz yeni kararlar alabilirsiniz.

ASLAN 

Pazartesi ve salı günleri kararlar ve planlar vereceğiniz bir gün olabilir. Kardeşler ve yakın çevrenizle ilgili iletişim yoğun olabilir. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Ticari konular ile ilgili konularda problemler yaşayabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri aile, yuva, yaşam alanınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Cuma ve cumartesi günleri aşk, çocuklar, hobiler bu konular gündeminize gelebilir. Pazar günü gerçekleşecek yeniay sizin 6. evinizde olacaktır. Rutin işlerinizde artma olabilir. Sağlık konuları gündeminizde olabilir. Diş ve kemiklerle ilgili hassasiyetiniz olabilir. Evcil hayvan edinebilirsiniz. 

BAŞAK 

Pazartesi ve salı günleri maddi kaynaklarınız ve manevi değerlerinizle ilgili konular gündeminize gelecektir. Çarşamba ve perşembe günleri yakın çevreniz ve kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde, Eğitim konuları, seyahat ve ticaret ile konuları gündeme getirecektir. Cuma ve cumartesi günleri aile içi maneviyatla ilgili konular gündeme gelebilir. Pazar günü gerçekleşecek yeniay sizin 5. evinizde olacaktır. Aşk ilişkileri, çocuklar için daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Bazılarınız sanatsal faaliyetler yapabilir. 

TERAZİ

Pazartesi ve salı günleri duygularınızı ifade etmek, dış görünüşünüzle ilgilenmek gibi konular gündeminize gelecektir. Kronik sağlık problemleriniz varsa bu rahatsızlıklar nüksedebilir.  Çarşamba ve perşembe günleri maddi konular gündeminizde olacaktır. Kariyerle ilgili konular, mal mülk alış ve satışı ile ilgili konular gündeme gelebilir. Cuma ve cumartesi günleri zihinsel faaliyetlerin artacağı, eğitim, ticaret, yakın akraba ve kardeşler ile ilgili konular gündeme gelebilir. Pazar günü gerçekleşecek yeniay sizin 4. evinizde olacaktır. Aile içi ilişkiler, sevmek sevilmek, şefkat duyguları ön plana çıkacaktır. Ev işleriyle ilgilenebilirsiniz.

AKREP 

Pazartesi ve salı günleri duygularınızı paylaşmadığınız, içinize kapandığınız, bazı konuları büyüttüğünüz bir gün olabilir. Çarşamba ve perşembe günleri kendinizle ilgili konularda bir netleşme yaşayabilirsiniz. Bir kararı ya da bir planı netleştirebilirsiniz. İkili ilişkilerle ilgili kararlar verebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Pazar günü gerçekleşecek yeni ay sizin 3. evinizde olacaktır. Yakın çevrenizle olan ilişkileriniz, ticaret, Alışveriş gibi konular gündeme gelebilir. Aracınızla ilgili konular gündeme gelebilir. İletişim ve eğitim konuları gündemde olabilir. 

YAY

Pazartesi ve salı günleri  sosyal çevreniz, iş arkadaşlarınız, üyesi olduğunuz gruplar varsa bunlarla ilgili konular gündeme gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri iç dünyanıza yöneldiğiniz, takıntıların gelişebileceği bir süreç olabilir. Sağlık konuları ön planda olacaktır.  Cuma ve cumartesi günleri duygularınızı rahat ifade edebildiğiniz, ikili ilişkilerin ön planda olduğu, dış görünüşünüzle ilgili değişiklik yapabileceğiniz bir süreç olabilir. Pazar günü yeniay sizin 2. evinizde gerçekleşecektir.  Maddi kaynaklar, gelirler ve ödemelerle ilgili konular gündeminize gelebilir. 

OĞLAK

Pazartesi ve salı günleri kariyer, işiniz ile ilgili konular gündeminize gelecektir. İş yerinde ilişkide olduğunuz iş arkadaşlarınız patronlarınız ile problemler çıkabilir. Çarşamba ve perşembe günleri sosyal çevrenizle olan ilişkileriniz, gruplar ve iş arkadaşlarınızla ilgili konularda bir netlik bir karar verme durumunuz ortaya çıkabilir. Cuma ve cumartesi günleri içinize kapanabilir, meditasyon, dua etmek gibi çalışmalar gündeminize gelebilir. Sağlık konuları gündeminize gelebilir. Pazar günü gerçekleşecek yeni ay sizin burcunuzda olacaktır yani 1. evinizde olacaktır.  Kendinizle, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde duygularınızı rahatlıkla ifade edebileceğiniz bir zaman dilimi olacaktır. 

KOVA 

Pazartesi ve salı günleri eğitim, yurtdışı seyahat ve iletişim konuları, ticaret, hukuksal davalar gibi konular gündeminize gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri kariyerinizle ilgili bir karar aşamasında olabilirsiniz bu netleşecektir. Yapmakta olduğunuz bir iş bir proje tamamlanacaktır. İş yerinizde ikili ilişkiler gündeme gelebilir. Cuma ve cumartesi günleri sosyal çevreniz, iş arkadaşlarınız, sosyal gruplarınız bu konular gündeminize gelebilir. Pazar günü gerçekleşecek yeni ay sizin 12. evinizde olacaktır. Sağlık konuları gündeme gelebilir. İç dünyanıza yönelebilir ve içsel yolculuğunuzla huzurlu bir hafta sonu geçirmek isteyebilirsiniz. 

BALIK
Pazartesi ve salı günleri maddi kaynaklar ve ödemeler gündemde olabilir. Sağlık konuları rutin kontroller ön planda olabilir.  Çarşamba ve perşembe günleri  eğitim, yurtdışı, hukuksal davalar, ticaret, seyahat gibi konuları gündeme getirecektir. Cuma ve cumartesi günleri arasında kariyer, işinizle alakalı konuları ön plana çıkaracaktır. İş arkadaşlarınız ve patronlarınızla ilişkileriniz yine gündemde olacak konular arasında olacaktır. Pazar günü gerçekleşecek yeniay sizin 11. evinizde olacaktır.  Sosyal olmak, arkadaşlarınız ve gruplarla görüşmek isteyebilirsiniz. Onlardan gelecek haberler gündeminizde olabilir. 
 

19 Aralık 2021 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (20 Aralık - 26 Aralık 2021)


 20 Aralık 2021 Yeni haftaya Ay yengeç burcunda hareket ederken başlayacağız. Merhamet ve şefkat duyguları içerisinde olurken; aile, beslenme ve barınma gibi ihtiyaçların giderilmesi ile ilgili konular gündeme gelebilir. İkili ilişkilerde tartışmalardan uzak durmalıdır. Sözlü tartışmalarda kırıcı olabilirsiniz. Gün genelinde işinizle ilgilenmek istemeyebilirsiniz. Akşam saatlerinde beklenmedik haberler duyabilirsiniz. Venüs retrosunu hissetmeye başladığımız şu günlerde Maddi ve manevi değerlerle ilgili sıkıntılar gündeme gelebilir. Venüs rahat edemediği Oğlak burcunda üstelik retro harekete geçecek ekonomik olarak problemlerin fazlalaşacağı, kısıtlı kaynakları kullanırken bir kez daha düşünmemiz gereken bir zamanı göstermektedir. İkili ilişkilerde sorunlar oluşurken intikam almak isteyen kişilerin sert tutumlarına karşı dikkatli olmakta yarar var. 

21 Aralık 2021 Ay yengeç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerinde Ay Neptün üçgen açısı ile güne başlıyoruz. Sosyal çevrenizdeki ikili ilişkileri düzeltebileceğiniz bir zaman dilimi oluşacaktır. Duygularınızı rahatlıkla ifade edebileceğiniz bir süreç yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde beklenmedik sorumluluklar üzerinize alabilirsiniz. Sosyal ortamlarda tartışma ve problemler çıkabilir dikkatli olmakta yarar var. 

22 Aralık 2021 Ay yengeç burcunda hareket etmeye devam edecek. Gecenin ilk saatlerinde Ay Aslan burcuna geçiş yapacaktır. Duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Kendinizle ilgili beklenmedik kararlar alabilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili sıkıntılar gündeme gelebilir. Kalp rahatsızlıkları olanlar sağlık kontrollerini mutlaka yaptırmalıdır. Ani duygusal patlamalar yaşanabilir. 

23 Aralık 2021 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gün genelinde beklenmedik haberler alabilirsiniz. Hayal kırıklıkları oluşabilir. İkili ilişkilerde aldatıldığını öğrenenler olabilir. 

24 Aralık 2021 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecektir. Öğle saatlerine yaklaşırken Ay Başak burcuna geçiş yapmış olacak. Venüs Retrosunu hayatınızda etkisini hissedebileceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Finansal olarak zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Duygusal patlamalar yaşayabilirsiniz. Bugün saat 10:16 itibariyle kesinleşecek Uranüs Satürn karesi genel anlamda çok zorlanılacağını göstermektedir. Fiyat artışları, vergi, kredi gibi konular ile finansal kaynaklarda yatırım konuları ile ilgili sıkıntılar, problemler görülebilir. 

25 Aralık 2021 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Yakın çevrenizde bulunan kişiler ile ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Gün genelinde sakarlık, tembellik gibi konular ön planda olacaktır. İkili ilişkilerle ilgili yanlış kararlar alabilirsiniz. Öğleden sonra gerçekleşecek Retro Venüs - Plüton kavuşumu gerek ikili ilişkileri gerekse maddi kaynakları zorlayacaktır. İkili ilişkilerde bitişler yaşanabilir. Maddi kaynaklarda azalma yaşanabilir. 

26 Aralık 2021 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecektir. İkili ilişkilerde aldanma, aldatılma gibi konular gündeme gelebilir. Olayları fazla büyütme eğilimi içerisine girebilirsiniz. Çocuklarla olan iletişiminizi artırabilirsiniz. 

Koç

Pazartesi ve Salı günleri duygusal olabilirsiniz. Ailevi konular gündeminize gelebilir. Aile bireylerinizle yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri sosyal olabilir, aşk ilişkileriyle ilgili konular gündemde olabilir. Çocuklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Sanatsal faaliyetlerle ilgilenebilirsiniz. Bir kısmınız yatırımla ilgili konulara öncelik verebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri günlük rutin işleriniz artabilir. İş yoğunluğunda sağlığınızı ihmal etmeyiniz. Detay gerektiren işlerinizi yapabilirsiniz.

Boğa

Pazartesi ve Salı günleri zihniniz yoğun olacak. Yakın çevrenizle ilgili konular gündeminize gelebilir. İletişim yoğunluğu yaşayabilirsiniz. Kısa seyahatler gündeminize gelebilir. Aracınızın bakımı ile ilgili konular gündeme gelebilir. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Aile içi konularda zaman zaman sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri sosyal hayatınız, aşk hayatınız varsa çocuklarınızla ilgili konularda keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

İkizler

Pazartesi ve Salı  günleri finansal konular gündeminizde olabilir. Harcamalarınızla ilgili konuları gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Maddi ve manevi değerlerinizi sorgulama ihtiyacı hissedebilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri yakın çevrenizle olan iletişiminiz, planlar ve kararlar gündeme gelebilir. Eğitim ile ilgili konular gündeme gelebilir. İletişim yoğunluğu yaşayabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri ailevi konular, aileden gelecek haberler gündeminize gelebilir. Evinizi dekore edebilirsiniz.

Yengeç 

Pazartesi ve Salı günleri duygusal ve şefkatli olabilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Geçmiş konulara ilgi duyabilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri finansal konular gündeminize gelebilir. Ödemeler ve ticaret ile konular gündeme gelebilir. Duygusal harcamalardan kaçının. Cumartesi ve Pazar günleri iletişim konuları gündeme gelebilir. Karar almak ve bunu hayata geçirmek gibi girişimler içerisine girebilirsiniz. Yakın çevrenizle olan iletişiminizde artma yaşayabilirsiniz. Aracınızın bakımı ile ilgilenebilirsiniz.

Aslan

Pazartesi ve Salı günleri biraz takıntılı olabilirsiniz. Sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Biraz yalnız kalmak inzivaya çekilme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir süreç olacaktır. Fiziksel görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri finansal konular ve bunların planlanması gündeminize gelebilir. Harcamalarınızı daha detaylı bir şekilde planlamak isteyebilirsiniz.

Başak

Pazartesi ve Salı günleri sosyal çevrenizle yoğunluğunuz artabilir. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Üye olduğunuz bir dernek varsa bunun faaliyetlerine katılabilirsiniz. Çarşamba,  Perşembe ve Cuma  günleri iç dünyanıza dönebilir içinize kapanabilirsiniz. Duygusal açıdan zaman zaman zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri  kendiniz daha rahat ifade edebileceğiniz bir süreç olacaktır. Fiziksel görünüşünüzle ilgilenebileceğiniz bir süreç olacaktır.

Terazi

Pazartesi ve Salı günleri kariyerinizle ilgili konular gündeme gelecektir. İşlerinizle ilgili sıkıntılar gündeme gelebilir. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri sosyal çevrenizle ve iş arkadaşlarınızla olan iletişimde artma olacaktır. Ortak çalışmalar yapabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri iç dünyanıza dönebilirsiniz. Zaman zaman duygusal takıntılar yaşayabilirsiniz. Meditasyon ve yoga çalışmalarına katılabilirsiniz.

Akrep

Pazartesi ve  Salı günleri alışveriş, eğitim ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Beklenmedik seyahatler gündeme gelebilir. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri yoğun iş temposuna gireceğiniz bu günler yeni projelerle uğraşmak gibi konular gündeminize gelebilir. İşinizde zaman zaman sıkıntılar yaşayabilirsiniz.  Cumartesi ve Pazar günleri  sosyal çevrenizle olan iletişiminiz artabilir. Grup çalışmaları gündeme gelebilir.

Yay

Pazartesi ve Salı günleri finansal konular gündeme gelebilir. Ödemeler ve vergiler gündeme gelebilir. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri eğitim konuları gündeme gelebilir. Uluslararası ticaret konuları gündemde olacaktır. Cumartesi ve Pazar günleri kariyeriniz, işinizle ilgili konularda yoğunluk olabilir. Çalışmalarınız artabilir.

Oğlak

Pazartesi ve Salı  günleri ikili ilişkiler gündeme gelecektir. Ortak yaptığınız işler varsa bunlarla ilgili konularda sıkıntılar çıkabilir. Partnerinizle tartışmalar yaşayabilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma  günleri finansal konular, krediler, ödemeler ve miras gibi konular gündeminize gelebilir. Sağlıkla ilgili konular gündem gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri eğitim ve kişisel gelişimle ilgili konular gündeme gelebilir. Ticaret konuları gündeme gelebilir.

Kova

Pazartesi ve Salı günleri rutin günlük işleriniz gündeme gelecektir. Günlük işlerinizde artma olabilir. İşleriniz de sorunlar yaşayabilirsiniz. Kronik rahatsızlıklarınız nüksedebilir. Kemik ve kas ağrıları yaşayabilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri ikili ilişkilerde ego çatışmaları olabilir. İkili ilişkiler ve iş ortakları ile iletişimin artacağı yeni sözleşmelerin gündeme gelebileceği bir süreç olacaktır. Cumartesi ve Pazar günleri finansal konularla ilgili konular gündeme gelecektir. Ödemeler ve krediler gündeme gelebilir.

Balık

Pazartesi ve Salı günleri aşk ilişkileri, çocuklarla ilişkiler gündeme gelebilir. Sanatsal faaliyetlerle ilgilenebilirsiniz. Yatırım ile ilgili konuları takip edebilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri günlük rutin işlerle ilgilenilebilir. Hizmet alınan kişilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Sağlık konusunda hassasiyetler yaşanabilir. Cumartesi ve Pazar günleri  ikili ilişkilerde iletişim artar. Yenilenecek sözleşmeler gündeme gelebilir.

 

11 Aralık 2021 Cumartesi

Haftalık Burç Yorumları (13 Aralık - 19 Aralık 2021)




 13 Aralık 2021 Yeni haftaya Ay Koç burcunda hareket ederken başlayacağız. Gün içerisinde sosyal olmak ve sorumluluklarınız bilinci ile hareket edebilirsiniz. Sabit fikirli ve ne istediğinizi bilen bir tavır ile hareket etmek isteyebilirsiniz. 

14 Aralık 2021 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecek. Öğle saatlerinde Ay Boğa burcuna geçiş yapacaktır. Ay Boğa burcuna geçiş yapana kadar olan süreçte duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. İşiniz ve kariyerinizle ilgili problemler ortaya çıkabilir. Maddi ve manevi değerlerle ilgili problemler yaşanabilir. İkili ilişkilerde tartışmalar yaşanabilir. Kişisel gelişim ile ilgilenebilirsiniz. Yalnız kalmak ve önünüzü görmek adına inzivaya çekilebilirsiniz. 

15 Aralık 2021 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecektir. Konfor alanınızdan çıkmak istemeyebilirsiniz. Fikirleriniz daha sabit olup net kararlar alabilirsiniz. Sosyal statünüz, işiniz ve kariyerinizle ilgili gerek üstleriniz gerekse iş arkadaşlarınızla problemler yaşayabilirsiniz. Fiziksel dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kendinizi geliştirmek için yeni fikirlere açık olabilirsiniz. 

16 Aralık 2021 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecektir. Ay gece yarısına yaklaşırken İkizler burcuna geçiş yapacaktır. Sağlığınızla ilgili bir problem varsa bununla ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek için çalışmalar yapabilirsiniz. Beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Seyahat konuları gündeminize gelebilir. İşinizle ilgili kazançlarınızı artırmak için çalışmalar yapabilirsiniz. Sosyal çevrenizde yaşanacak tartışma ve kavgalardan uzak durmanız gereken bir gün olacaktır. Ufak bir tartışma büyük kavgalara sebebiyet  verebilir. 

17 Aralık 2021 Ay İkizler burcunda hareket etmeye devam edecektir. İkili ilişkiler, ortaklıklar ve partnerinizle olan ilişkilerinizde tartışmalar yaşanabilir. Kendinizi ilişkinizde ön planda tutmak isteyebilirsiniz. Fakat bu ilişkilerinizde sorunlara sebebiyet verebilir. Maddi ve manevi değerlerinizi ilgilendiren konularla alakalı beklenmedik haberler alabilirsiniz. Bir alacağınızdan kaynaklı hukuksal bir davanız varsa bu konuyla ilgili beklenmedik haberler ve gelişmeler olabilir. Kariyeriniz ve işinizle ilgili finansal kaynaklarınızı artırmak için yeni fikirler aklınıza gelebilir. 

18 Aralık 2021 Ay İkizler burcunda hareket etmeye devam edecektir. Maddi ve manevi değerlerinizi sorgulayabilirsiniz. Beklenmedik harcamalar karşınıza çıkabilir. Bu süreçte bütçenizi yanlış planlayabilir önünüzü görmekte zorlanabilirsiniz. Aldanma ve aldatılmalara karşı dikkatli ve temkinli olunuz. Gıda zehirlenmelerine karşı dikkatli olunmalı, bilmediğiniz yerde yemek yemekten kaçınmalısınız. 

19 Aralık 2021 Ay İkizler burcunda hareket etmeye devam edecektir. Öğle saatlerinde Ay Yengeç burcuna geçiş yapacaktır. İşinizle ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Beklenmedik maddi kayıplarınız olabilir. Harcamalarınıza ve yapacağınız yatırımlara dikkat etmeniz gerekebilir. Eğitim, yurtdışı ticaret konuları, hukuksal konularla ilgili can sıkıcı haberler alabilirsiniz. Sosyal medya ve haber kanallarında konu ile ilgili haberler gündeminize gelebilir. Yakın çevrenizden kişilerin sağlıkları ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Beklenmedik harcamalar, seyahatler olabilir. Trafikte problemler yaşanabilir. Günün en önemli olayı ikizler burcunda gerçekleşecek dolunay olacaktır. Saat 07:35 de gerçekleşecek dolunay anın haritasında 1-7 aksında gerçekleşecektir. Ben - sen çatışmalarının öne çıkacağı, ikili ilişkilerin sınanacağı bir dolunay gökyüzüne hakim olacaktır. Anın haritasında Venüs Oğlak burcunda durağan harekette ve plütonla kavuşum halinde olacaktır. Venüs durağan pozisyonu sonrasında retro hareketine başlayacaktır. Venüs; maddi değerlerimiz, finansal kaynaklarımızı, manevi değer duygularımız, sevgi, estetik, sanat ve güzellikle alakalı bir gezegen ve bu konularda duraksama ve gerileme yaşanacağını işaret etmektedir. Dolunayın etkisi ile ikili ilişkilerde sorunlar yaşanabilir. Finansal konularda zorlanmalar yaşanabilir. 

Koç

Pazartesi günü ben ve biz olmak gibi ilişkilerde değer duygusu ön planda olacaktır. Sosyal çevrenizdeki kişilerle yoğun iletişim içerisine girebilirsiniz. Salı, Çarşamba ve perşembe günleri güven duyduğunuz konfor alanınızdan çıkmak istemeyebilirsiniz. Maddi ve manevi değerlerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Finansal kaynaklarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Kaynaklarınızı yönetmekte zorlanabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri yazılı, sözlü iletişim, medya ,haberleşme konuları gündeme gelebilir. Seyahat etme isteği açığa çıkabilir. Sosyal medya haberleri ilginizi çekebilir. Alışveriş konuları gündeme gelebilir. Pazar günü gerçekleşecek dolunay sizin 3. evinizde meydana gelecektir. Yakın çevrenizdeki insanlarla olan ilişkilerinizde bitişler meydana gelebilir. Yazışmalı bir görüşmeniz varsa bu sonuçlanır. İletişimle ilgili konular gündeme gelebilir. 

Boğa

Pazartesi günü kendi iç dünyanızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Ayrıca gizli düşmanlarınız varsa bunlar açığa çıkabilir. Meditasyon, kişisel gelişim gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri kendinizle ilgilenmek, fiziksel görünüşünüz de değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön plana çıkmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde çıkabilecek olası tartışmalardan uzak durmanız gerekmektedir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri maddi ve manevi konular gündeminize gelebilir. Finansal konularda kararlar alabilirsiniz. Pazar günü meydana gelecek dolunay sizin 2. evinizde gerçekleşecektir. Maddi ve manevi değerlerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Finansal kaynaklarınızla ilgili konular gündeme gelecektir. 

İkizler

Pazartesi günü sosyal çevrenizle olan iletişimizde artma olacaktır. İçinde olduğunuz bir sosyal grup varsa bu gruplardan haberler alabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri sağlıkla ilgili probleminiz varsa bunun tedavisi ile ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kendi iç dünyanızın gelişmesi için meditasyon yapabilir, kişisel gelişim ve astroloji gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri dış görünüşünüz, kişisel bakımınız, sağlığınız gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Pazar günü meydana gelecek dolunay sizin burcunuzda gerçekleşecektir. Sağlığınızı ilgilendiren konular gündeme gelebilir. İkili ilişkilerde problemlerle karşılaşabilirsiniz. 

Yengeç

Pazartesi günü iş yoğunluğunuz artabilir. Mesai arkadaşlarınızla ortak çalışmalar yapabilirsiniz. Maddi kazançlar gündeminizde olabilir. Salı, çarşamba ve perşembe günleri sosyal çevrenizle olan iletişimde artma yaşayabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri sakin kalmak isteyebilirsiniz. İç dünyanıza yönelebilirsiniz. Meditasyon yapabilirsiniz. Sağlık konularına dikkat etmeniz gerekebilir. Pazar günü meydana gelecek dolunay sizin 12. evinizde gerçekleşecektir. Gizlide kalmış konular gündeme gelebilir. Sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. 

Aslan

Pazartesi günü eğitim konuları gündeminize gelebilir. Seyahat etmek isteyebilirsiniz. Yurt dışı ile iletişiminiz de artma olabilir. Salı, çarşamba ve perşembe günleri kariyeriniz ve işinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Kariyerinizde yaşayacağınız gelişmelerle birlikte yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri sosyal çevrenizle olan iletişim daha çok artabilir. Sosyal gruplar ve eski dostlarınızla iletişim içinde olacağınız yoğun iki gün yaşayabilirsiniz. Pazar günü meydana gelecek dolunay sizin 11. evinizde gerçekleşecektir. Bazılarınızın aşk hayatında problemler oluşabilir. Bazılarınız ise sosyal çevrenizde olup anlaşamadığınız insanlarla iletişimini sonlandırabilir. 

Başak

Pazartesi günü krediler, ödemeler gündeminize gelebilir. Eğitim, hukuk gibi konular gündeminize gelebilir. Manevi yönden içsel huzuru artırmak için çalışmalar yapabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Ticari bir girişime girebilirsiniz. Manevi konulara yönelebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri kariyerinizle ilgili konularda çalışmalar yapabilirsiniz. Bu konularda eğitim alabilirsiniz. Pazar günü meydana gelecek dolunay sizin 10. evinizde gerçekleşecektir. İşinizle ilgili bir çalışmayı ya da projeyi tamamlayabilirsiniz. Ya da bazılarınız işinden ayrılabilir. 

Terazi

Pazartesi günü ikili ilişkiler ve sözleşmelerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Ödemeler ve kredi gibi konular da haftanın ilk gününde sizi meşgul edecek konular arasında olabilir. Salı, çarşamba ve perşembe günleri ödemeler, krediler ve alacaklı olduğunuz gelirlerinizle ilgili konular gündeme gelebilir.  Yapmanız gereken ödemeler varsa bunları ödeyebilirsiniz. Miras konusu gündeminize gelebilir. Kronik rahatsızlıklarınız varsa bunlar gündeminize gelebilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri yurt dışı tanıdıklarınızla olan iletişiminiz artabilir. Yurt dışı ticaret işleri ile uğraşanlar işleri ile ilgili konular gündeme gelebilir. Pazar günü meydana gelecek olan dolunay sizin 9. evinizde gerçekleşecektir. Bir eğitimi tamamlayabilirsiniz. Hukuksal bir davanız varsa bununla ilgili süreç tamamlanır ve karar çıkabilir. Yurt dışı ile bağlantılı bir işiniz varsa bu işinizle ilgili sonuçlar alabilirsiniz. 

Akrep

Pazartesi günü partnerinizle olan ilişkiniz ön plana gelebilir. Rutin işlerinizle ilgilenmek zorunda kalacağınız bir gün olacaktır. Kendinizi aşırı yormayınız. Salı, çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Bitmiş sözleşmelerin yenilenmesi gündeminize gelebilir. Ortak iş yapanlar ortaklarıyla olan ilişkilerinde sıkıntılarla karşılaşabilirler. Cuma, cumartesi ve pazar günleri kredi, ödeme ve borçlarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Ayrıca miras ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Kronik rahatsızlıklarınız gündeminize gelebilir. Pazar günü meydana gelecek dolunay sizin 8. evinizde gerçekleşecektir. Yaptığınız bir araştırma varsa bunu tamamlayabilirsiniz. Hayatınızda değer verdiğiniz kişilerin kaybı yaşanabilir. 

Yay

Pazartesi günü yatırımlarınız, aşk ilişkiniz, çocuğunuz varsa çocuklarınız ile ilgili konularla haftaya başlayacaksınız. Ara ara gergin hissedebilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri sağlığınızla ilgili konuları gündeme getirebilir. Evcil bir hayvana yuvanızı açabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Rutin işlerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkiler de iletişim artabilir. Sözleşmeler gündeme gelebilir. Avukatlık işleriniz varsa avukatınızla iletişim içerisine girebilirsiniz. Pazar günü meydana gelecek dolunay sizin 7. evinizde gerçekleşecektir. İkili ilişkilerinizde bitişler olabilir. Partnerinizle veya ortaklarınızla ilişkilerinizde problemler yaşayabilirsiniz. Ben sen tartışmaları gündeme gelebilir.  

Oğlak

Pazartesi günü aile içinizi ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Çocuğu olanlar çocuklarıyla yakından ilgilenebilir. Salı, çarşamba ve perşembe günleri sanatsal faaliyetlere, eğlenceye yönelebilirsiniz. Bir ilişkisi olmayanlara bir aşk gelebilir. Yatırım ile ilgili konular ilginizi çekebilir. Yeni bir hobi edinmek isteyebilirsiniz. Partnerinizle yakından ilgilenebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri kendinizi rutin işlerinizin içinde bulabilirsiniz. İşlerinizi planlayabilirsiniz. Pazar günü meydana gelecek dolunay sizin 6. evinizde gerçekleşecektir. Yaptığınız günlük işlerde ve çalışmalarda tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konularda sıkıntılar oluşabilir. 

Kova

Pazartesi günü yakın çevrenizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Kardeşleriniz varsa onlarla ilgilenebilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri aile içi iletişim konuları, ev ile ilgili dekorasyon konuları, yuvanızla ilgili konuları gündeme getirebilir. Aile büyüklerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri yatırım konuları gündeminize gelebilir. Çocuğu olanlar çocukları ile ve partnerleri ile eğlenceli zaman geçirebilir. Pazar günün meydana gelecek dolunay sizin 5. evinizde gerçekleşecektir. Bir yatırımın varsa bununla ilgili yatırımı yapmaktan vazgeçebilirsiniz. Yapmış olduğunuz bir sanatsal faaliyet varsa bunlar sonlanabilir. Aşk ilişkisi olanların aşk ilişkileri ile ilgili konular gündeme gelebilir. İlişkilerinde sorunlar çıkabilir. 

Balık

Pazartesi günü finansal konular gündeminizde olacaktır. Gelirleriniz ve harcamalarınızla ilgili planlar yapabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri yakın çevreniz, kardeş, akraba ile ilişkilerinizi gündeme getirebilir. Eğitim konuları, seyahat etmek, ticaret konuları gündeminize gelebilir. Yakın çevrenizle yoğun iletişim içerisine girebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri aile içi iletişiminiz artabilir. Eviniz ile ilgilenmek isteyebilirsiniz. Pazar günü meydana gelecek dolunay sizin 4. evinizde gerçekleşecektir. Ailenizi ilgilendiren konularla ilgili bir sonlanma ve bitiş olabilir. Aile büyüklerinizin sağlık sorunları gündeme gelebilir. 

4 Aralık 2021 Cumartesi

Haftalık Burç Yorumları (6 Aralık - 12 Aralık 2021)


 

6 Aralık 2021 Yeni haftaya ay Oğlak burcunda hareket ederken başlayacağız. Gün genelinde işinizle ilgili işleri hızlı bir şekilde bitirmek yerine tüm sorumluluklarınızı alarak en ince detaya kadar dikkat ederek çalışmalarınızı başarılı bir şekilde sonuçlandırabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde kişilerin gizli de kalmış duygularını açığa çıkartmaya çalışabilirsiniz. Ortak yapılacak çalışmalar karşınıza çıkabilir. İşiniz, kariyeriniz ve sosyal statünüzü ilgilendiren bir fırsat yakalayabilirsiniz. Alerji, diş ve kemik ağrıları yaşanabilir.

7 Aralık 2021 Ay Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecek. Öğleden sonra Ay Kova burcunda hareket etmeye başlayacaktır. İkili ilişkilerde duygusallıktan uzak ciddi, soğukkanlı, geleneksel yaklaşabilir, maddi ve manevi değerlere önem verebilirsiniz. Bugün kariyeriniz, işinizle ilgili sıkıntılı haberler alabilirsiniz. Ani duygusal tepkiler verebilirsiniz.

8 Aralık 2021 Ay Kova burcunda hareket etmeye devam edecek. Gün genelinde özgürce hareket etmek isteyebilirsiniz. Yeni ve farklı fikirler üretebilirsiniz. Ödemeler gündeminize gelebilir. Finansal kaynaklarınızı ilgilendiren durumlar gündeme gelebilir. Kredi, sigorta gibi konular gündeme gelebilir. Çocukların eğitimi ile ilgili problemler ortaya çıkabilir. Sosyal çevrenizde beklenmedik konularla karşılaşabilirsiniz. Varis ve alt baldır ağrıları yaşanabilir.

9 Aralık 2021 Ay Kova burcunda hareket etmeye devam edecek. Akşam saatlerinde Ay Balık burcunda hareket etmeye başlayacak. Gün genelinde iletişim odaklı olabilirsiniz. Bazı konularda takıntılı olabileceğiniz bir gün. Eğitim, hukuk, yurt dışı ilişkilerin gündeme geleceği ve duygusal takıntılar oluşabilir.

10 Aralık 2021 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecek. Gün içerisinde ani duygusal kararlar verebilirsiniz. Zaman zaman düşüncelerinizde dağınıklık, üzerinizde bir uyuşukluk hissedebilirsiniz. Sezgilerinizin arttığı bu zaman diliminde sanatsal faaliyetlerle uğraşabilirsiniz. Bugün alacağınız kararlar ile olumlu sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Kandırılma ve aldatılmalara karşı dikkatli ve temkinli olmakta yarar var. Ayaklarınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz.

11 Aralık 2021 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecek. Gün içerisinde enerjiniz düşmüş hissedebilirsiniz. İş ortamında ilişkide olduğunuz kişilerle maddi ve manevi yapılacak anlaşmalar olumlu gelebilir. Hizmet aldığınız ve hizmet ettiğiniz kişilerle aranızda problemler çıkabilir. Günün en önemli açıları Venüs ve Plüton arasında gerçekleşecek kavuşum açısı olacaktır. Maddi ve manevi değerlerle ilgili kalıcı değişikliklerin olacağını göstermektedir. Ortak iş yapıyorsanız ortaklarınızla ikili ilişkilerinizde, sözleşmelerinizde değişim ve dönüşüm yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde doğum haritanızda aldığınız etkiye göre değişim ve dönüşüm hayatınıza yansıyacaktır. İletişimin yoğun olduğu bir akşam yaşayabilirsiniz.

12 Aralık 2021 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecek. Gecenin ilk saatlerinde Ay Koç burcuna geçiş yapacaktır. Sabahın ilk saatlerinde Güneş Neptün karesi gökyüzüne hakim olacak. Kariyeriniz ve yaptığınız işinizle ilgili konularda karar vermekte zorlanabilirsiniz. Hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde işinizle ilgili yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Gün içerisinde baş ağrıları ve migren atakları yaşayabilirsiniz.

 

 

Koç

Pazartesi ve salı günleri kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Yoğun çalışma temposu ile birlikte alacağınız kararlar gündeminize gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri sosyal çevrenizle iletişiminizde aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Sosyal çevrenizle toplantılara katılabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri hastane işleriniz varsa bunu halledebilirsiniz. İç dünyanıza çekilebilir meditasyon ve yoga çalışmaları yapabilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu öğrenebilirsiniz. Pazar günü ben ve biz olmak gibi ilişkilerde değer duygusu ön planda olacaktır. Sosyal çevrenizdeki kişilerle yoğun iletişim içerisine girebilirsiniz. 

Boğa

Pazartesi ve Salı günleri eğitim konuları ön planda olabilir. Seyahatler gündeminize gelebilir. Eşinizin ailesi ile ilgili konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yoğun iş temposu içerisine girebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilirsiniz. Pazar günü kendi iç dünyanızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Ayrıca gizli düşmanlarınız varsa bunlar açığa çıkabilir. Meditasyon, kişisel gelişim gibi konularla ilgilenebilirsiniz.

İkizler

Pazartesi ve salı günleri ödemeler, krediler gündeme gelebilir. Alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar gündeminize gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri eğitim, seyahat konuları gündeminize gelebilir. Kendinizi ifade etmekte sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. İş yoğunluğunuz artabilir. Pazar günü günleri sosyal çevrenizle olan iletişimizde artma olacaktır. İçinde olduğunuz bir sosyal grup varsa bu gruplardan haberler alabilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi ve Salı günleri ikili ilişkiler ile ilgili konular gündeme gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri ödemeler gündeminize gelebilir. Yine başkalarından gelir elde ediyorsanız bu konular gündeminize gelebilir. Hayatınızda değişiklik yapmak istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili kararlar alabilirsiniz. Sizden gizlenene konular varsa bunlar ortaya çıkabilir. Cuma ve cumartesi günleri eğitimle, seyahat veya ticaret konuları ortaya çıkabilir. Yurtdışı ile bağlantısı olan kişilerle iletişime geçebilirsiniz. Pazar günü iş yoğunluğunuz artabilir. Maddi kazançlar gündeminizde olabilir.

Aslan 

Pazartesi ve salı günleri günlük çalışmalarınız artabilir. Sorumluluklarınız sizi yorabilir. Çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkiler ve bitmiş olan sözleşmelerin yenilenmesi gibi konular gündeminize gelebilir. Cuma ve cumartesi günleri ödemeler ve finansal konular gündeme gelebilir. Başkalarından gelecek maddi kaynaklar gündeminize gelebilir. Banka kredileri, sigortalar, vergi gibi ödemelerde gündeme gelebilir. Pazar günü eğitim konuları gündeminize gelebilir. Seyahat etmek isteyebilirsiniz. Yurt dışı ile iletişiminiz de artma olabilir.

Başak

Pazartesi ve salı günleri aşk ilişkiniz, etrafınızdaki çocuklar, hobilerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri günlük işlerle alakalı konular gündeminize gelebilir. Sağlık konulara gündeme gelebilir. Evcil hayvanınız varsa dostunuzun veteriner kontrolüne gidebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Pazar günü günleri krediler, ödemeler gündeminize gelebilir. Eğitim, hukuk gibi konular gündeminize gelebilir. Manevi yönden içsel huzuru artırmak için çalışmalar yapabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Ticari bir girişime girebilirsiniz. Manevi konulara yönelebilirsiniz. 

Terazi

Pazartesi ve salı günleri aile içi konular gündeminize gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri hobiler, aşk ilişkileri gündeminize gelebilir. Yatırım konuları ile ilgilenebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri günlük rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Pazar günü ikili ilişkiler ve sözleşmelerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Ödemeler ve kredi gibi konular da haftanın ilk gününde sizi meşgul edecek konular arasında olabilir.

Akrep

Pazartesi ve salı günleri yakın çevrenizle olan iletişiminiz ve eğitimlerle ilgili konular gündeme gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri aile içi konular gündemde olacaktır.  Aile içi ilişkiler ve evinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Evinizde yaptırmanız gereken bir tadilat işiniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgilenebilirsiniz. Eğlenmek için faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Aşk ve flört ilişkileri gündeminize gelebilir. Çocuğu olanlar çocukları ile ilgilenebilir. Pazar günü partnerinizle olan ilişkiniz ön plana gelebilir. Rutin işlerinizle ilgilenmek zorunda kalacağınız bir gün olacaktır. Kendinizi aşırı yormayınız.

Yay

Pazartesi ve salı günleri maddi konular gündeminize gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri yakın çevreniz, akraba ve kardeşlerinizle ilgili haberler alabilirsiniz. İletişim odaklı bir gün geçirebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri aileyi ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Evinizde bir tadilat yapacaksanız bu gündeme gelebilir. Pazar günü yatırımlarınız, aşk ilişkiniz, çocuğunuz varsa çocuklarınız ile ilgili konularla haftaya başlayacaksınız. Ara ara gergin hissedebilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi ve salı günleri fiziksel dış görünüşünüzle ilgili konular gündeminize gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri finansal kaynaklarınız ile ilgili planlamalarınız gündeminize gelebilir. Cuma ve cumartesi günleri yakın çevrenizle olan ilişkileriniz yoğunlaşabilir. Sosyal medya ve iletişim konuları ön plana çıkabilir. Pazar günü aile içinizi ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Çocuğu olanlar çocuklarıyla yakından ilgilenebilir.

Kova

Pazartesi ve salı günleri iç dünyanıza yönelebilir meditasyon yapabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Ben merkezci olup fark edilmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla yakından ilgilenebilirsiniz. Sağlıklı beslenmek isteyebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri finansal konularınız gündeme gelebilir. Kazançlarınızı artırmak için yeni arayışlar içerisine girebilirsiniz. Pazar günü yakın çevrenizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Kardeşleriniz varsa onlarla ilgilenebilirsiniz. 

Balık

Pazartesi ve salı günleri sosyal çevrenizle iletişiminiz artabilir. Arkadaşlarınızla hoş vakitler geçirebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri sağlığınızla yakından ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Hastane ile ilgili işleriniz varsa bunları halledebilirsiniz. İç dünyanıza yönelebilir, meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri fiziksel sağlığınızla ilgilenebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. İkili ilişkilerde ben merkezci olabilirsiniz ve kendinizi ön plana çıkartmak için her işte öne atılabilirsiniz. İnsanlara yapabildiklerinizi kanıtlamak isteyebilirsiniz. Pazar günü finansal konular gündeminizde olacaktır. Gelirleriniz ve harcamalarınızla ilgili planlar yapabilirsiniz.