11 Aralık 2021 Cumartesi

Haftalık Burç Yorumları (13 Aralık - 19 Aralık 2021)




 13 Aralık 2021 Yeni haftaya Ay Koç burcunda hareket ederken başlayacağız. Gün içerisinde sosyal olmak ve sorumluluklarınız bilinci ile hareket edebilirsiniz. Sabit fikirli ve ne istediğinizi bilen bir tavır ile hareket etmek isteyebilirsiniz. 

14 Aralık 2021 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecek. Öğle saatlerinde Ay Boğa burcuna geçiş yapacaktır. Ay Boğa burcuna geçiş yapana kadar olan süreçte duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. İşiniz ve kariyerinizle ilgili problemler ortaya çıkabilir. Maddi ve manevi değerlerle ilgili problemler yaşanabilir. İkili ilişkilerde tartışmalar yaşanabilir. Kişisel gelişim ile ilgilenebilirsiniz. Yalnız kalmak ve önünüzü görmek adına inzivaya çekilebilirsiniz. 

15 Aralık 2021 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecektir. Konfor alanınızdan çıkmak istemeyebilirsiniz. Fikirleriniz daha sabit olup net kararlar alabilirsiniz. Sosyal statünüz, işiniz ve kariyerinizle ilgili gerek üstleriniz gerekse iş arkadaşlarınızla problemler yaşayabilirsiniz. Fiziksel dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kendinizi geliştirmek için yeni fikirlere açık olabilirsiniz. 

16 Aralık 2021 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecektir. Ay gece yarısına yaklaşırken İkizler burcuna geçiş yapacaktır. Sağlığınızla ilgili bir problem varsa bununla ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek için çalışmalar yapabilirsiniz. Beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Seyahat konuları gündeminize gelebilir. İşinizle ilgili kazançlarınızı artırmak için çalışmalar yapabilirsiniz. Sosyal çevrenizde yaşanacak tartışma ve kavgalardan uzak durmanız gereken bir gün olacaktır. Ufak bir tartışma büyük kavgalara sebebiyet  verebilir. 

17 Aralık 2021 Ay İkizler burcunda hareket etmeye devam edecektir. İkili ilişkiler, ortaklıklar ve partnerinizle olan ilişkilerinizde tartışmalar yaşanabilir. Kendinizi ilişkinizde ön planda tutmak isteyebilirsiniz. Fakat bu ilişkilerinizde sorunlara sebebiyet verebilir. Maddi ve manevi değerlerinizi ilgilendiren konularla alakalı beklenmedik haberler alabilirsiniz. Bir alacağınızdan kaynaklı hukuksal bir davanız varsa bu konuyla ilgili beklenmedik haberler ve gelişmeler olabilir. Kariyeriniz ve işinizle ilgili finansal kaynaklarınızı artırmak için yeni fikirler aklınıza gelebilir. 

18 Aralık 2021 Ay İkizler burcunda hareket etmeye devam edecektir. Maddi ve manevi değerlerinizi sorgulayabilirsiniz. Beklenmedik harcamalar karşınıza çıkabilir. Bu süreçte bütçenizi yanlış planlayabilir önünüzü görmekte zorlanabilirsiniz. Aldanma ve aldatılmalara karşı dikkatli ve temkinli olunuz. Gıda zehirlenmelerine karşı dikkatli olunmalı, bilmediğiniz yerde yemek yemekten kaçınmalısınız. 

19 Aralık 2021 Ay İkizler burcunda hareket etmeye devam edecektir. Öğle saatlerinde Ay Yengeç burcuna geçiş yapacaktır. İşinizle ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Beklenmedik maddi kayıplarınız olabilir. Harcamalarınıza ve yapacağınız yatırımlara dikkat etmeniz gerekebilir. Eğitim, yurtdışı ticaret konuları, hukuksal konularla ilgili can sıkıcı haberler alabilirsiniz. Sosyal medya ve haber kanallarında konu ile ilgili haberler gündeminize gelebilir. Yakın çevrenizden kişilerin sağlıkları ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Beklenmedik harcamalar, seyahatler olabilir. Trafikte problemler yaşanabilir. Günün en önemli olayı ikizler burcunda gerçekleşecek dolunay olacaktır. Saat 07:35 de gerçekleşecek dolunay anın haritasında 1-7 aksında gerçekleşecektir. Ben - sen çatışmalarının öne çıkacağı, ikili ilişkilerin sınanacağı bir dolunay gökyüzüne hakim olacaktır. Anın haritasında Venüs Oğlak burcunda durağan harekette ve plütonla kavuşum halinde olacaktır. Venüs durağan pozisyonu sonrasında retro hareketine başlayacaktır. Venüs; maddi değerlerimiz, finansal kaynaklarımızı, manevi değer duygularımız, sevgi, estetik, sanat ve güzellikle alakalı bir gezegen ve bu konularda duraksama ve gerileme yaşanacağını işaret etmektedir. Dolunayın etkisi ile ikili ilişkilerde sorunlar yaşanabilir. Finansal konularda zorlanmalar yaşanabilir. 

Koç

Pazartesi günü ben ve biz olmak gibi ilişkilerde değer duygusu ön planda olacaktır. Sosyal çevrenizdeki kişilerle yoğun iletişim içerisine girebilirsiniz. Salı, Çarşamba ve perşembe günleri güven duyduğunuz konfor alanınızdan çıkmak istemeyebilirsiniz. Maddi ve manevi değerlerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Finansal kaynaklarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Kaynaklarınızı yönetmekte zorlanabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri yazılı, sözlü iletişim, medya ,haberleşme konuları gündeme gelebilir. Seyahat etme isteği açığa çıkabilir. Sosyal medya haberleri ilginizi çekebilir. Alışveriş konuları gündeme gelebilir. Pazar günü gerçekleşecek dolunay sizin 3. evinizde meydana gelecektir. Yakın çevrenizdeki insanlarla olan ilişkilerinizde bitişler meydana gelebilir. Yazışmalı bir görüşmeniz varsa bu sonuçlanır. İletişimle ilgili konular gündeme gelebilir. 

Boğa

Pazartesi günü kendi iç dünyanızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Ayrıca gizli düşmanlarınız varsa bunlar açığa çıkabilir. Meditasyon, kişisel gelişim gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri kendinizle ilgilenmek, fiziksel görünüşünüz de değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön plana çıkmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde çıkabilecek olası tartışmalardan uzak durmanız gerekmektedir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri maddi ve manevi konular gündeminize gelebilir. Finansal konularda kararlar alabilirsiniz. Pazar günü meydana gelecek dolunay sizin 2. evinizde gerçekleşecektir. Maddi ve manevi değerlerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Finansal kaynaklarınızla ilgili konular gündeme gelecektir. 

İkizler

Pazartesi günü sosyal çevrenizle olan iletişimizde artma olacaktır. İçinde olduğunuz bir sosyal grup varsa bu gruplardan haberler alabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri sağlıkla ilgili probleminiz varsa bunun tedavisi ile ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kendi iç dünyanızın gelişmesi için meditasyon yapabilir, kişisel gelişim ve astroloji gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri dış görünüşünüz, kişisel bakımınız, sağlığınız gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Pazar günü meydana gelecek dolunay sizin burcunuzda gerçekleşecektir. Sağlığınızı ilgilendiren konular gündeme gelebilir. İkili ilişkilerde problemlerle karşılaşabilirsiniz. 

Yengeç

Pazartesi günü iş yoğunluğunuz artabilir. Mesai arkadaşlarınızla ortak çalışmalar yapabilirsiniz. Maddi kazançlar gündeminizde olabilir. Salı, çarşamba ve perşembe günleri sosyal çevrenizle olan iletişimde artma yaşayabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri sakin kalmak isteyebilirsiniz. İç dünyanıza yönelebilirsiniz. Meditasyon yapabilirsiniz. Sağlık konularına dikkat etmeniz gerekebilir. Pazar günü meydana gelecek dolunay sizin 12. evinizde gerçekleşecektir. Gizlide kalmış konular gündeme gelebilir. Sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. 

Aslan

Pazartesi günü eğitim konuları gündeminize gelebilir. Seyahat etmek isteyebilirsiniz. Yurt dışı ile iletişiminiz de artma olabilir. Salı, çarşamba ve perşembe günleri kariyeriniz ve işinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Kariyerinizde yaşayacağınız gelişmelerle birlikte yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri sosyal çevrenizle olan iletişim daha çok artabilir. Sosyal gruplar ve eski dostlarınızla iletişim içinde olacağınız yoğun iki gün yaşayabilirsiniz. Pazar günü meydana gelecek dolunay sizin 11. evinizde gerçekleşecektir. Bazılarınızın aşk hayatında problemler oluşabilir. Bazılarınız ise sosyal çevrenizde olup anlaşamadığınız insanlarla iletişimini sonlandırabilir. 

Başak

Pazartesi günü krediler, ödemeler gündeminize gelebilir. Eğitim, hukuk gibi konular gündeminize gelebilir. Manevi yönden içsel huzuru artırmak için çalışmalar yapabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Ticari bir girişime girebilirsiniz. Manevi konulara yönelebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri kariyerinizle ilgili konularda çalışmalar yapabilirsiniz. Bu konularda eğitim alabilirsiniz. Pazar günü meydana gelecek dolunay sizin 10. evinizde gerçekleşecektir. İşinizle ilgili bir çalışmayı ya da projeyi tamamlayabilirsiniz. Ya da bazılarınız işinden ayrılabilir. 

Terazi

Pazartesi günü ikili ilişkiler ve sözleşmelerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Ödemeler ve kredi gibi konular da haftanın ilk gününde sizi meşgul edecek konular arasında olabilir. Salı, çarşamba ve perşembe günleri ödemeler, krediler ve alacaklı olduğunuz gelirlerinizle ilgili konular gündeme gelebilir.  Yapmanız gereken ödemeler varsa bunları ödeyebilirsiniz. Miras konusu gündeminize gelebilir. Kronik rahatsızlıklarınız varsa bunlar gündeminize gelebilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri yurt dışı tanıdıklarınızla olan iletişiminiz artabilir. Yurt dışı ticaret işleri ile uğraşanlar işleri ile ilgili konular gündeme gelebilir. Pazar günü meydana gelecek olan dolunay sizin 9. evinizde gerçekleşecektir. Bir eğitimi tamamlayabilirsiniz. Hukuksal bir davanız varsa bununla ilgili süreç tamamlanır ve karar çıkabilir. Yurt dışı ile bağlantılı bir işiniz varsa bu işinizle ilgili sonuçlar alabilirsiniz. 

Akrep

Pazartesi günü partnerinizle olan ilişkiniz ön plana gelebilir. Rutin işlerinizle ilgilenmek zorunda kalacağınız bir gün olacaktır. Kendinizi aşırı yormayınız. Salı, çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Bitmiş sözleşmelerin yenilenmesi gündeminize gelebilir. Ortak iş yapanlar ortaklarıyla olan ilişkilerinde sıkıntılarla karşılaşabilirler. Cuma, cumartesi ve pazar günleri kredi, ödeme ve borçlarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Ayrıca miras ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Kronik rahatsızlıklarınız gündeminize gelebilir. Pazar günü meydana gelecek dolunay sizin 8. evinizde gerçekleşecektir. Yaptığınız bir araştırma varsa bunu tamamlayabilirsiniz. Hayatınızda değer verdiğiniz kişilerin kaybı yaşanabilir. 

Yay

Pazartesi günü yatırımlarınız, aşk ilişkiniz, çocuğunuz varsa çocuklarınız ile ilgili konularla haftaya başlayacaksınız. Ara ara gergin hissedebilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri sağlığınızla ilgili konuları gündeme getirebilir. Evcil bir hayvana yuvanızı açabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Rutin işlerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkiler de iletişim artabilir. Sözleşmeler gündeme gelebilir. Avukatlık işleriniz varsa avukatınızla iletişim içerisine girebilirsiniz. Pazar günü meydana gelecek dolunay sizin 7. evinizde gerçekleşecektir. İkili ilişkilerinizde bitişler olabilir. Partnerinizle veya ortaklarınızla ilişkilerinizde problemler yaşayabilirsiniz. Ben sen tartışmaları gündeme gelebilir.  

Oğlak

Pazartesi günü aile içinizi ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Çocuğu olanlar çocuklarıyla yakından ilgilenebilir. Salı, çarşamba ve perşembe günleri sanatsal faaliyetlere, eğlenceye yönelebilirsiniz. Bir ilişkisi olmayanlara bir aşk gelebilir. Yatırım ile ilgili konular ilginizi çekebilir. Yeni bir hobi edinmek isteyebilirsiniz. Partnerinizle yakından ilgilenebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri kendinizi rutin işlerinizin içinde bulabilirsiniz. İşlerinizi planlayabilirsiniz. Pazar günü meydana gelecek dolunay sizin 6. evinizde gerçekleşecektir. Yaptığınız günlük işlerde ve çalışmalarda tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konularda sıkıntılar oluşabilir. 

Kova

Pazartesi günü yakın çevrenizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Kardeşleriniz varsa onlarla ilgilenebilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri aile içi iletişim konuları, ev ile ilgili dekorasyon konuları, yuvanızla ilgili konuları gündeme getirebilir. Aile büyüklerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri yatırım konuları gündeminize gelebilir. Çocuğu olanlar çocukları ile ve partnerleri ile eğlenceli zaman geçirebilir. Pazar günün meydana gelecek dolunay sizin 5. evinizde gerçekleşecektir. Bir yatırımın varsa bununla ilgili yatırımı yapmaktan vazgeçebilirsiniz. Yapmış olduğunuz bir sanatsal faaliyet varsa bunlar sonlanabilir. Aşk ilişkisi olanların aşk ilişkileri ile ilgili konular gündeme gelebilir. İlişkilerinde sorunlar çıkabilir. 

Balık

Pazartesi günü finansal konular gündeminizde olacaktır. Gelirleriniz ve harcamalarınızla ilgili planlar yapabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri yakın çevreniz, kardeş, akraba ile ilişkilerinizi gündeme getirebilir. Eğitim konuları, seyahat etmek, ticaret konuları gündeminize gelebilir. Yakın çevrenizle yoğun iletişim içerisine girebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri aile içi iletişiminiz artabilir. Eviniz ile ilgilenmek isteyebilirsiniz. Pazar günü meydana gelecek dolunay sizin 4. evinizde gerçekleşecektir. Ailenizi ilgilendiren konularla ilgili bir sonlanma ve bitiş olabilir. Aile büyüklerinizin sağlık sorunları gündeme gelebilir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder