27 Şubat 2022 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (28 Şubat - 6 Mart 2022)

 


28 Şubat 2022 Yeni haftaya Ay Kova burcunda hareket ederken başlıyoruz. Maddi ve manevi olarak beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Ruhunuzu yaralayan kalp kırıklıklarınıza ait problemlere şifa bulabileceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerde bağımsız ve özgür olmak isteyebilirsiniz. Zaman zaman kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Beklenmedik marjinal kararlar verebilirsiniz. 

01 Mart 2022 Ay Kova burcunda hareket etmeye devam edecek. Kendinizi gün içinde ifade etmekte zorlanabilirsiniz. İsteklerinizi geri plana atabilir, içinize kapanabilirsiniz. Sorumluluklarınızın yoğunlaşacağı bir gün geçirebilirsiniz. 

02 Mart 2022 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Balık burcunda meydana gelecek yeni ay olacaktır. Jüpiterin etkisini hissedeceğimiz bir yeniay yaşayacağız. Yeniayın etkisi ile birlikte daha duygusal olabilirsiniz. İç dünyanıza yönelebilir, kendi iç sesinizi dinleyebilirsiniz. Anın haritasında Neptün'ün yeniaya yaptığı açının etkisiyle konsantrasyon eksikliği, dalgınlıklar, aldanma ve aldatılma olayları görülebilir. Yeniayın etkisiyle aşırı yağışlar ve sel gibi doğa olayları görülebilir. Ayrıca zehirlenmeler meydana gelebilir. Sağlık açısından vücutta ödem görülebilir. Ekonomik olarak zorlanmalar görülebilir. 

03 Mart 2022 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli iki açısı Mars ve Venüs'ün Plüton ile kavuşum açısıdır. Ekonomik sıkıntıların derinleşmesi hissedilebilir. Aldanma ve aldatılmalar görülebilir. Tartışma ve kavgalar büyüyebilir. Yangın, savaş ve patlamalar görülebilir. Evliliklerde bitişler yaşanabilir. 

04 Mart 2022 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerinde Ay Koç burcuna geçiş yapacaktır. Yeni iş projeleri karşınıza çıkabilir. Fırsatları kaçırmayın. Kendinizi enerjik hissedebilirsiniz. 

05 Mart 2022 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Güneş Jüpiter kavuşum açısıdır. Bugün karşınıza çeşitli fırsatlar çıkabilir. Güzel haberler alabilirsiniz. Sağlık sorunları olanlar tedavileri ile ilgili sevindirici haberler alabilir. 

06 Mart 2022 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay Boğa burcuna geçiş yapacak. Günün en önemli açısı Venüs ve Mars arasında gerçekleşecek olan kavuşum açısı olacaktır. Maddi ve manevi değerlerle ilgili verilecek kararlar doğrultusunda hareket etmeyi bize ifade eder. Fakat bunun etkisi toplum içerisinde tartışmalar, kavgalar, çatışmalar gibi ayırıcı unsurlar getirebilir. Ekonomik olarak yeni kararlar gelebilir. Alınan kararlar sonucu ekonomik olarak çok zorlanılabilir. 

Koç

Pazartesi ve salı günleri sosyal çevrenizle toplantılara katılabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilirsiniz. Çarşamba günü meydana gelecek yeniay sizin 12. evinizde gerçekleşecektir. Sağlık konuları ile ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Meditasyon ve yoga gibi çalışmalara başlayabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri hastane işleriniz varsa bunu halledebilirsiniz. İç dünyanıza çekilebilir meditasyon ve yoga çalışmaları yapabilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu öğrenebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri kendinizi ön planda tutmak her işte kendinizi göstermek isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ben merkezci davranışlar sergileyebilirsiniz. Pazar günü finansal kaynaklarınız, bütçeniz ile ilgili planlamalar ve kontroller yapabilirsiniz. Maddi ve manevi konular gündeminize gelebilir. 

Boğa

Pazartesi ve salı günleri yoğun iş temposu içerisine girebilirsiniz. İşinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Çarşamba günü meydana gelecek yeniay sizin 11. evinizde gerçekleşecektir. Yeni bir sosyal topluluğun içine girebilirsiniz. Yeni arkadaşlıklar edinebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Hastane randevunuz varsa bunları halledebilirsiniz. Meditasyon ve Yoga çalışmalarınızı yapabilirsiniz. Pazar günü dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kişisel bakımlarınızı yapabilirsiniz. İlişkilerinizde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Ben merkezci davranışlar sergileyebilirsiniz.

İkizler

Pazartesi ve salı günleri eğitimle ilgili konular, seyahat, ticaret gibi konular gündeminize gelebilir. Çarşamba günü meydana gelecek yeniay sizin 10. evinizde gerçekleşecektir. Çarşamba ve perşembe günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. İş yoğunluğunuz artabilir. Cuma ve Cumartesi günleri sosyal çevrenizle bir araya gelebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilirsiniz. Sosyal olacağınız 3 gün yaşayabilirsiniz. Pazar günü iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon gibi çalışmalar için uygun bir gün olacaktır. 

Yengeç

Pazartesi ve salı günleri finansal konular ve ödemeler gündeminize gelebilir. Hayatınızda değişiklik yapmak istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili kararlar alabilirsiniz. Sizden gizlenene konular varsa bunlar ortaya çıkabilir. Çarşamba günü meydana gelecek yeniay sizin 9. evinizde gerçekleşecektir. Çarşamba ve perşembe günleri eğitimle, seyahat veya ticaret konuları ortaya çıkabilir. Yurtdışı ile bağlantısı olan kişilerle iletişime geçebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri iş yoğunluğunuz artabilir. Yeni bir iş için girişimde bulunabilirsiniz. Pazar günü sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınız ve dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz.

Aslan

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkiler ve bitmiş olan sözleşmelerin yenilenmesi gibi konular gündeminize gelebilir. Çarşamba günü meydana gelecek yeniay sizin 8. evinizde gerçekleşecektir. Çarşamba ve perşembe günleri ödemeler ve finansal konular gündeme gelebilir. Başkalarından gelecek maddi kaynaklar gündeminize gelebilir. Banka kredileri, sigortalar, vergi gibi ödemelerde gündeme gelebilir. Cuma ve Cumartesi günleri eğitim, seyahat, ticaret ve yurtdışı ile bağlantılı konular gündeme gelebilir. Bu günlerde inançlarınızla çelişen konular karşınıza çıkabilir. Pazar günü işlerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kariyerinizde yeni hedefler belirleyebilirsiniz. 

Başak

Pazartesi ve salı günleri günlük rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sağlık konulara gündeme gelebilir. Evcil hayvanınız varsa dostunuzun veteriner kontrolüne gidebilirsiniz. Çarşamba günü meydana gelecek yeniay sizin 7. evinizde gerçekleşecektir. Çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Cuma ve Cumartesi günleri krediler, sigortalar ve ödemelerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Kronik rahatsızlıklarınızla ilgilenebilirsiniz. Miras konuları gündeme gelebilir. Eşinizin gelirleri ile ilgili konular gündeme gelebilir. Pazar günü eğitim, seyahat ve yurtdışı bağlantılı konular gündeme gelebilir. Eşiniz varsa ailesini ziyaret edebilirsiniz. 

Terazi

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkilerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yatırım konuları ile ilgilenebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz. Çarşamba günü meydana gelecek yeniay sizin 6. evinizde gerçekleşecektir. Çarşamba ve perşembe günleri günlük rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Cuma ve Cumartesi günleri ortaklıklarınızla, eşinizle ilişkileriniz yoğunluk kazanabilir. İlişkilerinizle daha yakından ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Bitmiş sözleşmeleriniz varsa bunları yenileyebilirsiniz. Pazar günü kronik sağlığınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Ödemelerinizi planlayabilirsiniz. 

Akrep

Pazartesi ve salı günleri aile içi ilişkiler ve evinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Evinizde yaptırmanız gereken bir tadilat işiniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba günü meydana gelecek yeniay sizin 5. evinizde gerçekleşecektir. Çarşamba ve perşembe günleri sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgilenebilirsiniz. Eğlenmek için faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Aşk ve flört ilişkileri gündeminize gelebilir. Çocuğu olanlar çocukları ile ilgilenebilir. Cuma ve Cumartesi günleri rutin günlük yapmanız gereken işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili hassasiyetleriniz olabilir. Baş ağrısı görülebilir. Pazar günü ikili ilişkilerinizle ilgilenebilirsiniz. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz.

Yay

Pazartesi ve salı günleri yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz. İletişim odaklı bir gün geçirebilirsiniz. Çarşamba günü meydana gelecek yeniay sizin 4. evinizde gerçekleşecektir. Çarşamba ve perşembe günleri aileyi ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Evinizde bir tadilat yapacaksanız bu gündeme gelebilir. Cuma ve Cumartesi günleri partnerinizle beraber eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Finansal yatırımlarınız gündeme gelebilir. Sanatsal faaliyetlerle uğraşabilirsiniz. Pazar günü günlük rutin işlerinizle uğraşabilirsiniz. Yeni bir haftaya başlamadan önce yapmanız gereken işleri bitirebilirsiniz. Sağlık konusunda hassas olabilirsiniz. Boğaz ağrısı görülebilir. 

Oğlak

Pazartesi ve salı günleri finansal konular gündeminize gelebilir. Bütçenizi planlayabilirsiniz. Çarşamba günü meydana gelecek yeniay sizin 3. evinizde gerçekleşecektir. Çarşamba ve perşembe günleri yakın çevrenizle olan ilişkileriniz yoğunlaşabilir. Sosyal medya ve iletişim konuları ön plana çıkabilir. Cuma ve Cumartesi günleri aileyi ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Aile içi iletişim atabilir. Evinizle ilgili yapılacak bir değişiklik ve tadilat gündeme gelebilir. Pazar günü aşk ilişkileri gündeme gelebilir. Eğlenmek isteyebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Çocuğu olanlar çocuklarıyla daha çok zaman geçirebilirler.

Kova

Pazartesi ve salı günleri ben merkezci olup fark edilmek isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla yakından ilgilenebilirsiniz. Sağlıklı beslenmek isteyebilirsiniz. Çarşamba günü meydana gelecek yeniay sizin 2. evinizde gerçekleşecektir. Çarşamba ve perşembe günleri finansal konularınız gündeme gelebilir. Kazançlarınızı artırmak için yeni arayışlar içerisine girebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz. Medya ve iletişimle ilgili konular gündeminize gelebilir. Eğitim ve seyahat ile ilgili konular ön plana çıkabilir. Aracı olanlar araçlarıyla ilgilenebilir. Pazar günü aile içi ilişkiler ve yuvanızı ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Evinizde yapmak istediğiniz değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. 

Balık

Pazartesi ve salı günleri hastane ile ilgili işleriniz varsa bunları halledebilirsiniz. İç dünyanıza yönelebilir, meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Çarşamba günü meydana gelecek yeniay sizin 1. evinizde gerçekleşecektir. Çarşamba ve perşembe günleri fiziksel sağlığınızla ilgilenebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. İkili ilişkilerde ben merkezci olabilirsiniz ve kendinizi ön plana çıkartmak için her işte öne atılabilirsiniz. İnsanlara yapabildiklerinizi kanıtlamak isteyebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri finansal konular ortaya çıkabilir. Bütçe planlaması yapabilirsiniz. Ödemeler gündeminize gelebilir. Yatırımlarınızla ilgilenebilirsiniz. Pazar günü yakın çevrenizle, kardeşlerinizle ilgilenebilir. Onlarla daha çok zaman geçirebilirsiniz. Sosyal medya da iletişim odaklı olabilirsiniz. Aldığınız bir eğitimle ilgilenebilirsiniz.

20 Şubat 2022 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (21 Şubat-27 Şubat 2022)

 

21 Şubat 2022- Ay Terazi burcunda hareket ederken yeni haftaya başlayacağız. Öğleden sonra Ay Akrep burcunda hareket etmeye başlayacak. Gün içerisinde kedinizi çok rahat ifade edebilirsiniz. Enerjiniz yüksek ve her ortamda ön plana çıkabilirsiniz. İkili ilişkilere karşı temkinli olmak isteyebilirsiniz. Gün içerisinde kalp kırıklıkları yaşanabilir.

22 Şubat 2022- Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecek. Duygularınızı baskılayabileceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Bugün ağzınızdan çıkan sözlere özellikle dikkat etmeniz gerekir. Kırıcı ve aşağılayıcı tarzda konuşmalar yapabilirsiniz. Ya da bu tarz konuşmalara maruz kalabilirsiniz. Sakladığınız herhangi bir konu var ise gün yüzüne çıkabilir.

23 Şubat 2022- Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecektir. Öğleden sonra ay Yay burcunda hareket etmeye başlayacak. İstediğiniz, hayalini kurduğunuz ne varsa bu konularla ilgili harekete geçebilirsiniz. Hayalini kurduğunuz almak istediğiniz bir eğitim varsa bunu almaya başlayabilirsiniz.

24 Şubat 2022- Ay Yay burcunda hareket etmeye devam edecek. Gün içerisinde kendinizi gergin, sıkılmış, yorgun hissedebilirsiniz. Ani duygu değişimleri yaşayabilirsiniz. Özgür ve bağımsız hareket etmek isteyebilirsiniz. Size şifa gibi gelecek bir haber alabilirsiniz. Maddi veya manevi konuda gelecek olan haber yeni fırsatları karşınıza çıkartabilir.

25 Şubat 2022- Ay Yay burcunda hareket etmeye devam edecek. Akşam saatlerinde ay Oğlak burcuna geçiş yapacak. Özgürce fikirlerinizi ifade etmekte zorlanacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Konuşmalarınız sert ve sivri dilli olabilirsiniz. Eleştirici düşünce yapısı içerisinde olabilirsiniz. Fikir ayrılıkları ile karşılaşabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Acele karar vermekten kaçınınız.

26 Şubat 2022- Ay Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecek. Gün içerisinde pozitif ve enerjik hissedebilirsiniz. Öğle saatlerinde mantığınızla hareket etmeniz gereken bir zaman dilimi olacaktır. Duygularınızın ön planda olacağı kararlardan kaçınınız.

27 Şubat 2022-Ay Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecek. Bugün özellikle çevrenizdeki kadınlara karşı dikkatli olmanızda yarar var. Beklenmedik haberler, kadınlara yönelik yapılmış şiddet gibi olayların haberleri gündeme gelebilir. Ayrıca dost gibi görünen fakat arkanızdan fesatlık düşünecek kişilere karşı temkinli olunuz.

Koç

Pazartesi günü ikili ilişkilerdeki gelişmeler gündeminize gelebilir. Salı ve çarşamba günleri ödemeler, vergi ve kredi gibi konular gündeminize gelebilir. Kronik rahatsızlıklarınız varsa rahatsızlık hissedebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri almanız gereken veya aldığınız bir eğitim varsa bununla ilgili konular, çalışmalar gündeminize gelebilir. Seyahatler gündeminize gelebilir. Eşinizin ailesi ile ilgili konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günü kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir.

Boğa

Pazartesi günü günlük rutin işleriniz ve genel sağlığınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. İşleriniz artabilir yoğun çalışma temposu içerisine girebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkilerde, sözleşmelerde problemler yaşayabilirsiniz. Ben sen çatışmaları yaşanabilir. Perşembe ve cuma günleri ödemeler, krediler gündeme gelebilir. Kronik bir rahatsızlığınız varsa tedavinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günü eğitim, seyahat konuları gündeminize gelebilir. Eşinizin ailesi ile ilgili konular gündeme gelebilir.

İkizler

Pazartesi günü yatırımlarınız gündeme gelebilir. Çocuklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Aşk ilişkinizde partnerinizle aranızda sorunlar varsa bunlar gündeme gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri günlük rutin işlerin artabilir. Evcil hayvanları olanlar dostlarını veterinere götürme gibi konular karşılarına çıkabilir. Üstünde çalıştığınız bir işi tamamlayabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili hassasiyetler oluşabilir. Perşembe ve Cuma günleri ikili ilişkiler ile ilgili konular gündeme gelebilir. Cumartesi ve  Pazar günleri ödemelerinizle ilgili bütçe planlaması yapabilirsiniz. Başkalarından gelir elde ediyorsanız bu konular gündeminize gelebilir.

Yengeç

Pazartesi günü aile içi konular gündeminize gelebilir. Evinizle ilgilenmek, ailenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri aşk ilişkiniz, çocuklarınız varsa çocuklarınızla ilgili, kreatif yönünüz varsa bunlar gündeminize gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri günlük çalışmalarınız artabilir. Sorumluluklarınız sizi yorabilir. Cumartesi ve Pazar günleri ikili ilişkilerde iletişim konuları gündeme gelebilir. Ortak yaptığınız işler varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir.

Aslan

Pazartesi günü yakın çevrenizle olan ilişkileriniz gündeme gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri aile içi konular gündeme gelebilir. Evinizle ve ailenizle yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri aşk ilişkiniz, etrafınızdaki çocuklar, hobilerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Cumartesi ve Pazar günü günlük rutin işlerinizle uğraşabilirsiniz.  

Başak

Pazartesi günü finansal kaynaklarınız, yatırımlarınız, ödemeleriniz gündeme gelebilir. Salı ve  Çarşamba günleri yakın çevrenizle olan iletişiminiz gündeme gelebilir. Yakın çevrenizde sağlık problemi yaşayan varsa bunların sağlıkları ile ilgili duyumlar alabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri aile içi konular gündeminize gelebilir. Cumartesi ve Pazar günü hobiler, aşk ilişkileri gündeminize gelebilir. Çocuklarla zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

Terazi

Pazartesi günü fiziksel dış görünüşünüz ve sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündem gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri yakın çevrenizle olan iletişiminiz ve eğitimlerle ilgili konular gündeme gelebilir. Cumartesi ve Pazar günü aile içi konular gündemde olacaktır. 

Akrep

Pazartesi günü iç dünyanıza yönelebilirsiniz. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri fiziksel sağlığınız, dış görünüşünüzle ilgili konular gündeme gelebilir. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri maddi konular gündeminize gelebilir. Cumartesi ve Pazar günü yakın çevreniz, akraba ve kardeşlerinizle ilgili haberler alabilirsiniz.

Yay

Pazartesi günü sosyal çevrenizle olan ilişkileriniz gündeme gelebilir. Salı ve çarşamba günleri içinize kapanabilirsiniz. Sizden gizlenen konular açığa çıkabilir. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Psikolojinizi ilgilendiren konularda sorunlar ortaya çıkabilir. Perşembe ve Cuma günleri fiziksel dış görünüşünüzle ilgili konular gündeminize gelebilir. Cumartesi ve Pazar günü finansal kaynaklarınız ile ilgili planlamalarınız gündeminize gelebilir.

Oğlak

Pazartesi günü kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri sosyal çevrenizle ilişkileriniz artabilir. Sosyal çevrenizden ayrılabilirsiniz. Yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri iç dünyanıza yönelebilir meditasyon yapabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günü dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön plana çıkmak isteyebilirsiniz.

Kova

Pazartesi günü eğitim, ticaret ve yurtdışı ile ilgili konular gündeme gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri kariyeriniz ve işinizle alakalı konular gündeminize gelebilir. Kariyerinizde yapmış olduğunuz bir çalışmayı tamamlayabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri sosyal çevrenizle iletişiminiz artabilir. Arkadaşlarınızla hoş vakitler geçirebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri sağlığınızla yakından ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Balık

Pazartesi günü ödemeler, süresi bitmiş sigortalar, krediler, vergi gibi finansal konular gündeme gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri eğitim, ticaret ve yurtdışı ile ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe ve cuma günleri kariyeriniz ve işinizle alakalı konular gündeminize gelebilir. Kariyerinizde yapmış olduğunuz bir çalışmayı tamamlayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sosyal çevrenizle iletişiminiz artabilir. Arkadaşlarınızla hoş vakitler geçirebilirsiniz.


13 Şubat 2022 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (14 Şubat- 20 Şubat 2022)

 


14 Şubat 2022 Yeni haftaya Ay Yengeç burcunda hareket ederken başlıyoruz. Öğleden sonra Ay Aslan burcunda hareket etmeye başlayacak. Haftanın ilk günü rutin yaptığınız işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Hizmet ettiğiniz kişilerle ya da hizmet aldığınız kişilerle sözlü tartışmalar yaşayabilirsiniz. Kulak ve boğazda ağrı olabilir. Mide de hassasiyet yaşanabilir. Gıda zehirlenmelerine karşı dikkatli olunmalıdır. İkili ilişkilerde özellikle sevgililer gününde yaşanacak hediyeleşmelerde beğenilmeme gibi hoşnutsuzluklar olabilir. İkili ilişkilerde soğuk davranışlar hissedilebilir. Bugün özellikle sözlerinize dikkat etmeniz ve ılımlı davranmanız gerekebilir.

15 Şubat 2022 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecek. İncindiğiniz, içinize attığınız konularda yaralarınızı sarabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Duygularınızı rahatlıkla ifade edebileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Maddi konularda sıkıntılar ortaya çıkabilir. Beklenmedik harcamalar gündeminize gelebilir. Özellikle ruhsal durumunuzda meydana gelebilecek değişiklikleri gidermek için alışverişe yönelebilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi ifade etmekte zorluk yaşayabilirsiniz.

16 Şubat 2022 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün son dakikalarında Ay Başak burcuna geçiş yapacak. Gün genelinde ikili ilişkilerde gerginlikler yaşanabilir. Saat 19:56 da Aslan burcunda dolunay gerçekleşecektir. Anın yükselen burcu Başak burcu olacaktır. Dolunay Ay düğümlerine kare açı yapmaktadır. Maddi ve manevi değerlerle ilgili sıkıntılar fazlalaşabilir. Ticaret, alışveriş gibi konularda sıkıntılar meydana gelebilir. Borsada manipülasyonlar görülebilir. Yatırımlarda yanlış kararlar alınabilir. Bu süreçte işten çıkarılmalar görülebilir. Kariyerle ilgili sıkıntılar fazlalaşabilir. İşinizle ilgili tıkanıklıklar yaşanabilir.

17 Şubat 2022 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecek. İkili ilişkilerde duygularınızı yanlış yansıtabilirsiniz. Sözleriniz partneriniz tarafından yanlış anlaşılabilir. Olayları büyütme eğilimi içerisine girebilirsiniz. Gizlenilen duygular gün yüzüne çıkabilir. Ödemeler ile ilgili konularda beklenmedik sıkıntılar yaşanabilir. Maddi ve manevi konularda marjinal kararlar alınabilir.

18 Şubat 2022 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Jüpiter ve Uranüs arasında gerçekleşecek sextile açısı dediğimiz olumlu açı olacaktır. Gün içerisinde beklenmedik fırsatlar karşınıza çıkabilir. Fırsatları iyi değerlendirmeniz gereken bir gün yaşanacak. Özellikle maddi ve manevi konularla ilgili kararlar alabilirsiniz. Bu kararlarla ilgili harekete geçmek isteyebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili önünüzü net göremeyebilirsiniz. Özellikle bütçe planlaması yaparken önünüzü görmekte zorlanabilirsiniz.

19 Şubat 2022 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay Terazi burcuna geçiş yapacak. Duygularınızı çok rahat ifade edebileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Yeni kararlar alabilirsiniz. Partnerinizle aranızda bir sorun varsa bunu çözmek için adım atabilirsiniz. Maddi getirisi olan sözleşmelere imza atabilirsiniz.

20 Şubat 2022 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecek. Ödemeler gündeme gelebilir. Bu ödemeler ile ilgili sıkıntılar gelişebilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili beklenmedik gelişmeler gündeminize gelebilir. Çocukların eğitim konuları gündeme gelebilir. Bu konularda aksamalar yaşanabilir. Aldanma ve aldatılmalara karşı dikkatli olunmalıdır.

Koç

Pazartesi günü duygusal olabilirsiniz. Ailevi konular gündeminize gelebilir. Salı ve çarşamba günleri sosyal olabileceğiniz, aşk ilişkileriyle ilgili konular gündemde olabilir. Çocuklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Sanatsal faaliyetlerle ilgilenebilirsiniz. Bir kısmınız yatırımla ilgili konulara öncelik verebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri iş yoğunluğunuz artabilir. İş yoğunluğunda sağlığınızı ihmal etmeyiniz. Cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkiler ve aşk hayatınızla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Boğa

Pazartesi günü zihniniz yoğun olacak. Yakın çevrenizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Salı ve çarşamba günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Aile içi konularda zaman zaman sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri sosyal hayatınız, aşk hayatınız varsa çocuklarınızla ilgili konularda keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz.

İkizler

Pazartesi günü finansal konular gündeminizde olabilir. Salı ve çarşamba günleri yakın çevrenizle olan iletişiminiz, planlar ve kararlar gündeme gelebilir. Eğitim ile ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe ve cuma günleri ailevi konular, aileden gelecek haberler gündeminize gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri sosyal olabilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Çocuklarınız varsa onlarla keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Yengeç 

Pazartesi günü duygusal olabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri finansal konular gündeminize gelebilir. Ödemeler ve ticaret ile konular gündeme gelebilir. Duygusal harcamalardan kaçının. Perşembe ve cuma günleri iletişim konuları gündeme gelebilir. Karar almak ve bunu hayata geçirmek gibi girişimler içerisine girebilirsiniz. Yakın çevrenizle olan iletişiminizde artma yaşayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Aile içi planlar yapabilirsiniz.

Aslan

Pazartesi günü biraz takıntılı olabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir süreç olacaktır. Fiziksel görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri finansal konular ve bunların planlanması gündeminize gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri yakın çevrenizle iletişimin artacağı bir gün olacaktır. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. 

Başak

Pazartesi günü sosyal çevrenizle yoğunluğunuz artabilir. Salı ve çarşamba günleri iç dünyanıza dönebilir içinize kapanabilirsiniz. Duygusal açıdan zaman zaman zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri kendiniz daha rahat ifade edebileceğiniz bir süreç olacaktır. Fiziksel görünüşünüzle ilgilenebileceğiniz bir süreç olacaktır. Cumartesi ve pazar günleri finansal planlamalar yapabilirsiniz. Gelir gider dengesi planı yapabilirsiniz. 

Terazi

Pazartesi günü kariyerinizle ilgili konular gündeme gelecektir. Salı ve çarşamba günleri sosyal çevrenizle ve iş arkadaşlarınızla olan iletişimde artma olacaktır. Ortak çalışmalar yapabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri iç dünyanıza dönebilirsiniz. Zaman zaman duygusal takıntılar yaşayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri fiziksel dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. İştahınız artabilir. 

Akrep

Pazartesi günü alışveriş, eğitim ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Salı ve çarşamba günleri yoğun iş temposuna gireceğiniz bu günler yeni projelerle uğraşmak gibi konular gündeminize gelebilir. Perşembe ve cuma günleri sosyal çevrenizle olan iletişiminiz artabilir. Grup çalışmaları gündeme gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri iç dünyanıza yönelebilirsiniz. Zaman zaman duygusal takıntılar yaşayabilirsiniz. 

Yay

Pazartesi günü finansal konular gündeme gelebilir. Salı ve çarşamba günleri eğitim konuları gündeme gelebilir. Uluslararası ticaret konuları gündemde olacaktır. Perşembe ve cuma günleri kariyeriniz, işinizle ilgili konularda yoğunluk olabilir. Çalışmalarınız artabilir. Cumartesi ve pazar günleri sosyal çevrenizdeki insanlarla iletişiminiz artabilir. 

Oğlak

Pazartesi günü ikili ilişkiler gündeme gelecektir. Salı ve çarşamba günleri finansal konular, krediler, ödemeler ve miras gibi konular gündeminize gelebilir. Sağlıkla ilgili konular gündem gelebilir. Perşembe ve cuma günleri eğitim ve kişisel gelişimle ilgili konular gündeme gelebilir. Ticaret konuları gündeme gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri işinizle ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili yeni projeler gündeminize gelebilir. 

Kova

Pazartesi günü rutin günlük işleriniz gündeme gelecektir. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkilerde ego çatışmaları olabilir. İkili ilişkiler ve iş ortakları ile iletişimin artacağı yeni sözleşmelerin gündeme gelebileceği bir süreç olacaktır. Perşembe ve cuma günleri finansal konularla ilgili konular gündeme gelecektir. Ödemeler ve krediler gündeme gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri kişisel gelişim konuları ile ilgilenmek ve eğitim almak gündeminize gelebilir. Yurtdışı bağlantılı kişilerle görüşmeler yapabilirsiniz. Seyahatler gündeminize gelebilir. 

Balık

Pazartesi günü aşk ilişkileri, çocuklarla ilişkiler gündeme gelebilir. Salı ve çarşamba günleri günlük rutin işlerle ilgilenilebilir. Hizmet alınan kişilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Sağlık konusunda hassasiyetler yaşanabilir. Perşembe ve cuma günleri ikili ilişkilerde iletişim artar. Yenilenecek sözleşmeler gündeme gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri finansal konular, ödemeler, sigorta ve krediler gibi konular gündeminize gelebilir.

6 Şubat 2022 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (7 Şubat- 13 Şubat 2022)

 


7 Şubat 2022 Yeni haftaya Ay Koç burcunda hareket ederken başlıyoruz. Gece saatlerinde Ay Boğa burcuna geçiş yapacak. İnandıklarınız konusunda mücadele etmek isteyebilirsiniz. Özgür olmak isteyebilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki kişilerle birlikte hareket etmek isteyebilirsiniz. Güven alanınızda olmak isteyebilirsiniz. Bugün iştahınızda bir artma yaşayabilirsiniz. 

8 Şubat 2022 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecek. Sosyal ortamlardan kendinizi soyutlamak isteyebilirsiniz. Bulunduğunuz sosyal çevrede beklenmedik problemler ve sorunlar çıkabilir. Kendinizi ifade etmekte sorun yaşayabilirsiniz. İşinizle ilgili çalışmalar fazlalaşabilir. 

9 Şubat 2022 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecek. Öğleden sonra Ay İkizler burcunda hareket etmeye başlayacak. İşinizle ilgili değişik fikirler aklınıza gelebilir. Yeni bir proje başlatmak isteyebilirsiniz. Araştırma ve bilgi içeren çalışmalar yapmak isteyebilirsiniz. Kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. 

10 Şubat 2022 Ay İkizler burcunda hareket etmeye devam edecek. Gün içerisinde işten çıkartılma gibi iş alanlarında sorunlar yaşanabilir. İnandığınız konular hakkında çelişki yaşayabilirsiniz. Duygularınızı aşırı büyütüp çevrenizdeki kişilere karşı kırıcı olabilirsiniz. 

11 Şubat 2022 Ay İkizler burcunda hareket etmeye devam edecek. Sabah saatlerinde dikkat dağınıklığı görülebilir. Aldatılmalara karşı temkinli olunmalıdır. Konuşmalarınıza dikkat etmeniz gereken önemli bir gün. Plüton ve Merkür arasında gerçekleşecek olan kavuşum açısı yeni fikirleri, yeni değişiklikleri ve yeni kararları gündeme getirebilir. Gün genelinde duygusal dalgalanmalar olabilir. Kırıcı ve üzücü tavırlar sergilenebilir. Yıkıcı dediğimiz sözcükler ağzınızdan dökülebilir. Duygusal tartışmalardan uzak durmanız gereken bir süreç yaşanacak. Saat 22:30 itibariyle gece 02:30 kadar bolluk ve bereket için dua edebilir, dilek dileyebilirsiniz. 

12 Şubat 2022 Ay ikizler burcunda hareket etmeye devam edecek. Gecenin ilk saatlerinde Ay Yengeç burcuna geçiş yapacaktır. Duygularınız mantığınıza göre ön planda olabilir. İkili ilişkilerde beklenmedik duygu patlamaları yaşanabilir. Sevgi ,saygı ve şefkat duygularından uzak aceleci, sert mizaçlı davranışlar sergileyebilirsiniz. Akşam saatlerinde daha duygusal olabilirsiniz. Mide ve bağırsak ile ilgili sorunlar görülebilir. 

13 Şubat 2022 Ay Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecek. Saat 05:24 itibari ile Ay Sirius sabit yıldızı kavuşumu gerçekleşecektir. Meditasyon ve şifa çalışmaları için uygun bir süreçtir.  Aile içi tartışmalar görülebilir. Aileniz ve işinizle aynı anda ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki kişiler size sorun çıkarabilir. Sizi zorlayabilir. Beklenmedik nedenlerden kaynaklı çevrenizdeki kişilere mesafe koyabilirsiniz. 

Koç 

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri maddi ve manevi değerler, finansal harcamalarınız ve bütçeniz gündeme gelebilir. Perşembe ve cuma günleri yakın çevrenizle olan ilişkiler gündeminize gelebilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Sosyal medya ve iletişim konuları artabilir. Cumartesi ve pazar günleri aile içi ilişkiler ve eviniz ile ilgili konular gündeme gelebilir. Aile içi yeni kararlar alınabilir. Evinizle ilgilenebilirsiniz. 

Boğa

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri kendinizle ilgilenmek ve kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ben vurgusu fazlalaşabilir. Perşembe ve cuma günleri finansal kaynaklarınızın planlanmasını yapabilirsiniz. Harcamalar ve bütçe planlaması gündeme gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz. Yakın çevrenizle olan iletişiminiz fazlalaşabilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. Sosyal medya da geçirdiğiniz zaman artabilir. 

İkizler

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri iç dünyanızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Sizin için gizli olan konularla ilgilenebilirsiniz. Hastane ile ilgili işleriniz varsa bunu yapabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri fiziksel sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Ben merkezci hareket edebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri finansal kaynaklarınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Harcamalarınızı ve bütçenizi gözden geçirebilirsiniz. Finansal kaynaklarınızı artırmak için yeni projelere atılım yapmak isteyebilirsiniz. 

Yengeç

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Sivil toplum örgütlerinin faaliyetlerine katılabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri hastane işleriniz varsa bunları yapabilirsiniz. İç dünyanıza çekilebilirsiniz. Meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde kendinizi ön plana çıkartabilirsiniz. İmajınızda değişiklik yapabilirsiniz. Estetik ve güzellikle ilgili konular gündeme gelebilir. 

Aslan

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri kariyeriniz ve işinizle ilgilenebilirsiniz. İş yerinizde ikili ilişkilerde yanlış anlaşılma durumları oluşabilir. Perşembe ve cuma günleri sosyal çevrenizle daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri hastane ile ilgili işleriniz varsa bunları halledebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza dönüp meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Kişisel gelişiminizle ilgili konulara yönelebilirsiniz. Sağlıklı beslenmeyi hayatınıza katabilirsiniz. 

Başak

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri eğitim, seyahat, yurt dışı ticaret ve iletişim konuları gündeme gelebilir. Perşembe ve cuma günleri kariyeriniz ve işinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Toplantılara ve sosyal çalışmalara katılabilirsiniz. İkili ilişkilerde zaman zaman sorunlar ortaya çıkabilir.

Terazi

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri başkalarından gelecek gelirler, ödemeler, sigortalar, sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Değiştirmek istediğiniz bir şey varsa bunu yapabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri seyahat, eğitim ve yurt dışı bağlantılı konular gündeminize gelebilir. İnançlarınızla alakalı konularda araştırma yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri kariyer konuları aktifleşecektir.  Yeni bir iş veya bir proje başlatabilirsiniz. İşinizle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. 

Akrep

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri ikili ilişkiler, biten sözleşmelerin yenilenmesi gibi konular gündeme gelebilir. Ortaklıklar kurulabilir ya da ortak yaptığınız işler varsa bu konular gündeminize gelebilir. Perşembe ve cuma günleri başkalarından alacağınız paralar veya miras varsa bunlarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Ödemeleriniz vergi, kredi, sigorta, faturalarınız gibi borçlarınızla ilgilenebilirsiniz. Kronik sağlık sorununuz varsa kontrole gidebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri inançlarınız ve değerleriniz ile ilgili konular gündeme gelebilir. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Seyahat ve tatil planlarınız olabilir. Yurtdışı bağlantılı işleriniz ve seyahat planlarınız olabilir. 

Yay

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri günlük rutin çalışmalarınız, sorumluluklarınız ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe ve cuma günleri ikili ilişkilerle ilgili konular daha çok ön plana çıkabilir. Ortak yapılacak işler gündeme gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklarınız nüksedebilir.  Evinizde hayatınızda değiştirmek istediğiniz ne varsa bunu değiştirmek için kolları sıvayabilirsiniz. Sizin için artık değişim ve dönüşüm zamanıdır. Miras ve alacaklı olduğunuz gelirlerle ilgili konular gündeminize gelebilir. 

Oğlak 

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri çocuklarınız varsa bunlarla ilgili konular, aşk ilişkinizle ilgili konular, yatırımlarınız ve sanatsal yeteneklerinizle alakalı konular gündeminize gelebilir. Perşembe ve cuma günleri rutin yaptığınız günlük işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sağlık konularında hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkileriniz gündeme gelebilir.  Biten sözleşmeleriniz varsa bunları yenileyebilirsiniz. Avukatlarınızla yapmanız gereken görüşmeleriniz varsa bunlar gündeminize gelebilir. Yeni ortak bir iş anlaşması yapabilirsiniz. 

Kova

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri aileyi ilgilendiren konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizde bir tadilat yapılacaksa bu konular gündeme gelebilir. Perşembe ve cuma günleri sanatsal etkinliklere katılabilirsiniz. Yatırım konuları ile ilgilenebilirsiniz. Çocuklar veya partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri rutin günlük işlerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir.  Evinize evcil bir hayvan alabilirsiniz. Rutin işleriniz artabilir. Başkalarına hizmet ettiğiniz konulara bir yenisini ekleyebilirsiniz. Yeni iş girişimleri yapabilirsiniz.

Balık 

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri yakın çevrenizle ilgili konular gündeminize gelebilir. İletişimde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. Aracınızla ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Evinizde bir değişiklik yapacaksanız bunlarla ilgilenebilirsiniz.  Cumartesi ve pazar günleri yatırımlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Yeni bir hobiye başlangıç yapabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bazılarınıza ise yeni bir bebek haberi gelebilir. Henüz bir aşk ilişkisi olmayanlar için güzel bir aşk başlayabilir.