13 Şubat 2022 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (14 Şubat- 20 Şubat 2022)

 


14 Şubat 2022 Yeni haftaya Ay Yengeç burcunda hareket ederken başlıyoruz. Öğleden sonra Ay Aslan burcunda hareket etmeye başlayacak. Haftanın ilk günü rutin yaptığınız işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Hizmet ettiğiniz kişilerle ya da hizmet aldığınız kişilerle sözlü tartışmalar yaşayabilirsiniz. Kulak ve boğazda ağrı olabilir. Mide de hassasiyet yaşanabilir. Gıda zehirlenmelerine karşı dikkatli olunmalıdır. İkili ilişkilerde özellikle sevgililer gününde yaşanacak hediyeleşmelerde beğenilmeme gibi hoşnutsuzluklar olabilir. İkili ilişkilerde soğuk davranışlar hissedilebilir. Bugün özellikle sözlerinize dikkat etmeniz ve ılımlı davranmanız gerekebilir.

15 Şubat 2022 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecek. İncindiğiniz, içinize attığınız konularda yaralarınızı sarabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Duygularınızı rahatlıkla ifade edebileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Maddi konularda sıkıntılar ortaya çıkabilir. Beklenmedik harcamalar gündeminize gelebilir. Özellikle ruhsal durumunuzda meydana gelebilecek değişiklikleri gidermek için alışverişe yönelebilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi ifade etmekte zorluk yaşayabilirsiniz.

16 Şubat 2022 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün son dakikalarında Ay Başak burcuna geçiş yapacak. Gün genelinde ikili ilişkilerde gerginlikler yaşanabilir. Saat 19:56 da Aslan burcunda dolunay gerçekleşecektir. Anın yükselen burcu Başak burcu olacaktır. Dolunay Ay düğümlerine kare açı yapmaktadır. Maddi ve manevi değerlerle ilgili sıkıntılar fazlalaşabilir. Ticaret, alışveriş gibi konularda sıkıntılar meydana gelebilir. Borsada manipülasyonlar görülebilir. Yatırımlarda yanlış kararlar alınabilir. Bu süreçte işten çıkarılmalar görülebilir. Kariyerle ilgili sıkıntılar fazlalaşabilir. İşinizle ilgili tıkanıklıklar yaşanabilir.

17 Şubat 2022 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecek. İkili ilişkilerde duygularınızı yanlış yansıtabilirsiniz. Sözleriniz partneriniz tarafından yanlış anlaşılabilir. Olayları büyütme eğilimi içerisine girebilirsiniz. Gizlenilen duygular gün yüzüne çıkabilir. Ödemeler ile ilgili konularda beklenmedik sıkıntılar yaşanabilir. Maddi ve manevi konularda marjinal kararlar alınabilir.

18 Şubat 2022 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Jüpiter ve Uranüs arasında gerçekleşecek sextile açısı dediğimiz olumlu açı olacaktır. Gün içerisinde beklenmedik fırsatlar karşınıza çıkabilir. Fırsatları iyi değerlendirmeniz gereken bir gün yaşanacak. Özellikle maddi ve manevi konularla ilgili kararlar alabilirsiniz. Bu kararlarla ilgili harekete geçmek isteyebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili önünüzü net göremeyebilirsiniz. Özellikle bütçe planlaması yaparken önünüzü görmekte zorlanabilirsiniz.

19 Şubat 2022 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay Terazi burcuna geçiş yapacak. Duygularınızı çok rahat ifade edebileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Yeni kararlar alabilirsiniz. Partnerinizle aranızda bir sorun varsa bunu çözmek için adım atabilirsiniz. Maddi getirisi olan sözleşmelere imza atabilirsiniz.

20 Şubat 2022 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecek. Ödemeler gündeme gelebilir. Bu ödemeler ile ilgili sıkıntılar gelişebilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili beklenmedik gelişmeler gündeminize gelebilir. Çocukların eğitim konuları gündeme gelebilir. Bu konularda aksamalar yaşanabilir. Aldanma ve aldatılmalara karşı dikkatli olunmalıdır.

Koç

Pazartesi günü duygusal olabilirsiniz. Ailevi konular gündeminize gelebilir. Salı ve çarşamba günleri sosyal olabileceğiniz, aşk ilişkileriyle ilgili konular gündemde olabilir. Çocuklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Sanatsal faaliyetlerle ilgilenebilirsiniz. Bir kısmınız yatırımla ilgili konulara öncelik verebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri iş yoğunluğunuz artabilir. İş yoğunluğunda sağlığınızı ihmal etmeyiniz. Cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkiler ve aşk hayatınızla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Boğa

Pazartesi günü zihniniz yoğun olacak. Yakın çevrenizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Salı ve çarşamba günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Aile içi konularda zaman zaman sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri sosyal hayatınız, aşk hayatınız varsa çocuklarınızla ilgili konularda keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz.

İkizler

Pazartesi günü finansal konular gündeminizde olabilir. Salı ve çarşamba günleri yakın çevrenizle olan iletişiminiz, planlar ve kararlar gündeme gelebilir. Eğitim ile ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe ve cuma günleri ailevi konular, aileden gelecek haberler gündeminize gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri sosyal olabilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Çocuklarınız varsa onlarla keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Yengeç 

Pazartesi günü duygusal olabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri finansal konular gündeminize gelebilir. Ödemeler ve ticaret ile konular gündeme gelebilir. Duygusal harcamalardan kaçının. Perşembe ve cuma günleri iletişim konuları gündeme gelebilir. Karar almak ve bunu hayata geçirmek gibi girişimler içerisine girebilirsiniz. Yakın çevrenizle olan iletişiminizde artma yaşayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Aile içi planlar yapabilirsiniz.

Aslan

Pazartesi günü biraz takıntılı olabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir süreç olacaktır. Fiziksel görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri finansal konular ve bunların planlanması gündeminize gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri yakın çevrenizle iletişimin artacağı bir gün olacaktır. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. 

Başak

Pazartesi günü sosyal çevrenizle yoğunluğunuz artabilir. Salı ve çarşamba günleri iç dünyanıza dönebilir içinize kapanabilirsiniz. Duygusal açıdan zaman zaman zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri kendiniz daha rahat ifade edebileceğiniz bir süreç olacaktır. Fiziksel görünüşünüzle ilgilenebileceğiniz bir süreç olacaktır. Cumartesi ve pazar günleri finansal planlamalar yapabilirsiniz. Gelir gider dengesi planı yapabilirsiniz. 

Terazi

Pazartesi günü kariyerinizle ilgili konular gündeme gelecektir. Salı ve çarşamba günleri sosyal çevrenizle ve iş arkadaşlarınızla olan iletişimde artma olacaktır. Ortak çalışmalar yapabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri iç dünyanıza dönebilirsiniz. Zaman zaman duygusal takıntılar yaşayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri fiziksel dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. İştahınız artabilir. 

Akrep

Pazartesi günü alışveriş, eğitim ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Salı ve çarşamba günleri yoğun iş temposuna gireceğiniz bu günler yeni projelerle uğraşmak gibi konular gündeminize gelebilir. Perşembe ve cuma günleri sosyal çevrenizle olan iletişiminiz artabilir. Grup çalışmaları gündeme gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri iç dünyanıza yönelebilirsiniz. Zaman zaman duygusal takıntılar yaşayabilirsiniz. 

Yay

Pazartesi günü finansal konular gündeme gelebilir. Salı ve çarşamba günleri eğitim konuları gündeme gelebilir. Uluslararası ticaret konuları gündemde olacaktır. Perşembe ve cuma günleri kariyeriniz, işinizle ilgili konularda yoğunluk olabilir. Çalışmalarınız artabilir. Cumartesi ve pazar günleri sosyal çevrenizdeki insanlarla iletişiminiz artabilir. 

Oğlak

Pazartesi günü ikili ilişkiler gündeme gelecektir. Salı ve çarşamba günleri finansal konular, krediler, ödemeler ve miras gibi konular gündeminize gelebilir. Sağlıkla ilgili konular gündem gelebilir. Perşembe ve cuma günleri eğitim ve kişisel gelişimle ilgili konular gündeme gelebilir. Ticaret konuları gündeme gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri işinizle ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili yeni projeler gündeminize gelebilir. 

Kova

Pazartesi günü rutin günlük işleriniz gündeme gelecektir. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkilerde ego çatışmaları olabilir. İkili ilişkiler ve iş ortakları ile iletişimin artacağı yeni sözleşmelerin gündeme gelebileceği bir süreç olacaktır. Perşembe ve cuma günleri finansal konularla ilgili konular gündeme gelecektir. Ödemeler ve krediler gündeme gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri kişisel gelişim konuları ile ilgilenmek ve eğitim almak gündeminize gelebilir. Yurtdışı bağlantılı kişilerle görüşmeler yapabilirsiniz. Seyahatler gündeminize gelebilir. 

Balık

Pazartesi günü aşk ilişkileri, çocuklarla ilişkiler gündeme gelebilir. Salı ve çarşamba günleri günlük rutin işlerle ilgilenilebilir. Hizmet alınan kişilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Sağlık konusunda hassasiyetler yaşanabilir. Perşembe ve cuma günleri ikili ilişkilerde iletişim artar. Yenilenecek sözleşmeler gündeme gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri finansal konular, ödemeler, sigorta ve krediler gibi konular gündeminize gelebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder