13 Kasım 2022 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (14 Kasım 2022 - 20 Kasım 2022)


 

14 Kasım 2022 Yeni haftaya Ay Yengeç burcunda hareket ederken başlıyoruz. Öğleden sonra Ay Aslan burcuna geçiş yapacaktır. Saat 13:40 ile 15:47 arasında Ay boşlukta olacağından yeni bir işe başlanılmaz. Bu zaman içerisinde mevcut işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Gün içinde iş anlaşmaları yapılabilir. İş görüşmeleri kişisel haritalarınız da destek verirse olumlu sonuçlanacaktır. Maddi kazançlarınızı artıracak görüşmeler yapılabilir. Ortak işlere imza atılabilir. 

15 Kasım 2022 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün önemli 3 açısı gökyüzünde yerini alacaktır. Merkür ve  Plüton arasında gerçekleşecek olumlu açıyı Güneş ve Neptün arasında gerçekleşecek olumlu açı takip edecektir. Sabah saatlerinde yapılacak iş görüşmeleri, anlaşmalar olumlu sonuçlanacaktır. Kişisel doğum haritası destekleyenler terfi alabilir. Öğle saatlerinde Venüs ve Jüpiter arasında meydana gelecek olan olumlu açı maddi ve manevi olarak şans ve bereket getirebilir. 

16 Kasım 2022 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açıları Güneş ve Mars arasında gerçekleşecek uranüsyen açı ile Mars ve Jüpiter arasında gerçekleşecek olumlu açı olacaktır. Sabah saatlerinde gergin, çatışmacı olabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlarla ilgili problemler yaşanabilir. Gün içinde ikili ilişkilerde mesafeli, soğuk tavırlar sergileyebilirsiniz. Akşam saatlerinde iş toplantıları ve anlaşmalar olumlu sonuçlanabilir. 

17 Kasım 2022 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerine doğru Ay Başak burcuna geçiş yapacaktır. Gece 02:55 ile 04:03 arası Ay boşlukta olacaktır. Gün içinde ikili ilişkilerde problemler yaşanabilir. Ortak yapılan işlerde sorunlar oluşabilir. İşinizle ilgili maddi konularla ilgili pürüzler yaşanabilir. 

18 Kasım 2022 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gün içerisinde ödemeleriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Bankacılık işlemleri, kredi gibi konularınız varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Vergi ödemeleriniz varsa bunları yapabilirsiniz. Bazılarınız duygusal olarak yalnızlık duygusuna kapılabilir. Duygularınızı ifade etmek istemeyebilirsiniz. 

19 Kasım 2022 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Saat 11:46 ile 13:57 arasında Ay boşlukta olacaktır. Bu saatler arasında yeni bir işe başlamayınız. Var olan işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Akşam saatlerinde Ay Terazi burcuna geçiş yapacaktır. Gecenin ilk dakikalarında Güneş ve Plüton arasında gerçekleşecek pozitif açı ile hayatlarınızda güzel dönüşümler yaşanabilirsiniz. Kariyer alanında yeni fikirlere imza atabilirsiniz. Akşam saatlerinde Mars ve Neptün kare açı yapacaktır. Yatırımı olanlar kayıplar yaşayabilir. Çocuğu veya partneri olanlar tartışmalar yaşayabilir. 

20 Kasım 2022 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gün içinde beklenmedik sorumluluklar almak durumunda kalabilirsiniz. Boğaz ağrısı, baş dönmesi gibi sağlık sorunları ortaya çıkabilir. Dinlenmeye ihtiyacınızın olduğu bir gün. Kendinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. 

Koç

Pazartesi günü duygusal olabilirsiniz. Ailenizle veya evinizle ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri sosyal olabilirsiniz. Kendinize ve partnerinizle olan ilişkinize zaman ayırabilirsiniz. Çocuklarınız varsa onlarla keyifli zamanlar yaşayabilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerle ilgilenebilirsiniz. Bir kısmınız yatırımla ilgili konulara öncelik verebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri iş yoğunluğunuz artabilir. İş yoğunluğunda sağlığınızı ihmal etmeyiniz. Cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkiler ve aşk hayatınızla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Boğa

Pazartesi günü zihniniz yoğun olacak. Yakın çevreniz, akrabalarınız veya kardeşlerinizle olan iletişiminiz artabilir. Salı ve çarşamba günleri ailenizle ilgilenebilirsiniz. Aile içi konularda zaman zaman sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri sosyal hayatınız, aşk hayatınız varsa çocuklarınızla ilgili konularda keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz.

İkizler

Pazartesi günü finansal konulara olan ilginiz artabilir. Bütçenizi düzenleyebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri yakın çevrenizle olan iletişiminiz artabilir. Seyahat edebilirsiniz. Bir eğitime katılabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri ailevi konular, aileden gelecek haberlere yoğunlaşabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sosyal olabilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Çocuklarınız varsa onlarla keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Yengeç 

Pazartesi günü duygusal olabilirsiniz. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri finansal konularla ilgilenebilirsiniz. Ödemeler ve ticaret ile konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Duygusal harcamalardan kaçının. Perşembe ve cuma günleri yoğun haberleşme trafiği yaşayabilirsiniz. Karar almak ve bunu hayata geçirmek gibi girişimler içerisine girebilirsiniz. Yakın çevrenizle olan iletişiminizde artma yaşayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ailenizi de ilgilendiren konularla ilgili kararlar alabilirsiniz. Aile içi planlar yapabilirsiniz. Evinizin iç dekorasyonunda değişiklikler yapabilirsiniz. Evinizi düzenleyebilirsiniz. 

Aslan

Pazartesi günü biraz takıntılı olabilirsiniz. Yakınlarınızın konuşmalarına karşı alıngan tavır gösterebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir süreç olacaktır. Fiziksel görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri finansal konular ve bunların planlanmasıyla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yakın çevrenizle iletişimin artacağı bir gün olacaktır. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. 

Başak

Pazartesi günü sosyal çevrenizle yoğunluğunuz artabilir. Salı ve çarşamba günleri iç dünyanıza dönebilir içinize kapana bilirsiniz. Duygusal açıdan zaman zaman zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri kendiniz daha rahat ifade edebileceğiniz bir süreç olacaktır. Fiziksel görünüşünüzle ilgilenebileceğiniz bir süreç olacaktır. Cumartesi ve pazar günleri finansal planlamalar yapabilirsiniz. Gelir gider dengesi planı yapabilirsiniz. 

Terazi

Pazartesi günü kariyerinizle ilgili konular gündeme gelecektir. Salı ve çarşamba günleri sosyal çevrenizle ve iş arkadaşlarınızla olan iletişimde artma olacaktır. Ortak çalışmalar yapabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri iç dünyanıza dönebilirsiniz. Zaman zaman duygusal takıntılar yaşayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri fiziksel dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. İştahınız artabilir. 

Akrep

Pazartesi günü alışveriş yapabilirsiniz. Kişisel eğitiminizle ilgili kurslara katılabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri yoğun iş temposuna gireceğiniz bu günler yeni projelerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri sosyal çevrenizle olan iletişiminiz artabilir. Grup çalışmalarına katılabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri iç dünyanıza yönelebilirsiniz. Zaman zaman duygusal takıntılar yaşayabilirsiniz. 

Yay

Pazartesi günü finansal konularla ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri yeni bir eğitime katılabilirsiniz. Uluslararası bir işiniz varsa iş yoğunluğunuz artabilir. Perşembe ve cuma günleri kariyeriniz, işinizle ilgili konularda yoğunluk olabilir. Çalışmalarınız artabilir. Cumartesi ve pazar günleri sosyal çevrenizdeki insanlarla iletişiminiz artabilir. 

Oğlak

Pazartesi günü ikili görüşmelerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Biten sözleşmeler varsa yenileyebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri finansal konular, krediler, ödemeler ve miras gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri eğitim ve kişisel gelişimle ilgili konulara ilgi duyabilirsiniz. Alışveriş işlerinizi halledebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri işinizle ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. 

Kova

Pazartesi günü rutin günlük işleriniz artabilir. Evcil hayvanınız varsa veteriner kontrollerine götürebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkilerde ego çatışmaları olabilir. İkili ilişkiler ve iş ortakları ile iletişimin artacağı yeni sözleşmelerin gündeme gelebileceği bir süreç olacaktır. Perşembe ve cuma günleri finansal konularla ilgilenebilirsiniz. Ödemeler ve krediler gibi bankacılık işlerinize zaman ayırabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri kişisel gelişim konuları ile ilgilenebilir ve eğitim almaya karar verebilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı kişilerle görüşmeler yapabilirsiniz. Seyahate çıkabilirsiniz. 

Balık

Pazartesi günü partnerinize zaman ayırabilirsiniz. Çocuklarla zaman geçirebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri günlük rutin işlerle ilgilenilebilir. Hizmet alınan kişilerle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Sağlık konusunda hassasiyetler yaşanabilir. Perşembe ve cuma günleri ikili ilişkilerde iletişim artar. Yenilenecek sözleşmeler varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri finansal konular, ödemeler, sigorta ve krediler gibi konularda bütçe planlaması yapabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder