26 Mart 2023 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (27 Mart 2023 - 2 Nisan 2023)

 


27 Mart 2023 Yeni haftaya Ay İkizler burcunda hareket ederken başlıyoruz. Duygularınızı rahatlıkla ifade edebileceğiniz bir gün olacaktır. Pozitif duygular içerisinde olabilirsiniz. Daha önce tartıştığınız ya da ayrıldığınız bir ilişkiniz varsa bununla ilgili gelişmeler yaşanabilirsiniz. 

28 Mart 2023 Ay ikizler burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Merkür ve Jüpiter kavuşumu olacaktır. Fırsatlarla, sürpriz haberlerle karşılaşabilirsiniz. Öğle saatlerinde Ay Yengeç burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Beslenme, koruma ve korunma gibi duygular ön planda olacaktır. Şefkat ve merhamet duyguları ön planda olacaktır. 

29 Mart 2023 Ay Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Evinizin bakımı ile ilgilenmek isteyebilirsiniz. Aile içi iletişiminiz artabilir. İş ve kariyer alanında kazançlarınızda artma yaşayabilirsiniz. Ödemelerinizi kolaylıkla yapma fırsatı yakalayabilirsiniz.

30 Mart 2023 Ay Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerinde gergin ve tartışmalara açık olabilirsiniz. Akşam saatlerinde kesinleşecek Mars ve Satürn olumlu açısı ekstra sorumluluk almanıza neden olabilir. 

31 Mart 2023 Ay Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün ilk saatlerinde Ay Aslan burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açısı Venüs ve Uranüs kavuşumu olacaktır. Ekonomik olarak beklenmeyen ani hareketlilik yaşanabilir. Sosyal çevreyle olan ilişkilerde gün içinde gerginlikler yaşanabilir. 

1 Nisan 2023 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sivil toplum kuruluşlarıyla ilgili maddi konuları ilgilendiren haberler duyabiliriz. Eğitimle ilgili gelişmeler yaşanabilir. Tartıştığınız ve küs olduğunuz kişiler varsa bunlarla barışma şansı yakalayabilirsiniz. 

2 Nisan 2023 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecektir. Öğleden sonra Ay Başak burcuna geçiş yapacaktır. Bazılarınız bebek haberi alabilir. Bazıları için hayalindeki aşkı bulabileceği bir gün olacaktır. Aile büyüklerinin sağlık sorunları gündeme gelebilir. 

Koç

Pazartesi günü yakın çevrenizle olan ilişkilerde iletişim odaklı olabilirsiniz. Seyahate çıkabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri aile içi ilişkiler ve eviniz ile ilgili konular gündeme gelebilir. Aile içi yeni kararlar alınabilir. Evinizle ilgilenebilirsiniz. Yeni eşyalar alabilirsiniz ya da yeni bir eve taşınabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri kreatif yönünüz ortaya çıkabilir. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Çocuklarla veya partnerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgilenebilirsiniz. Pazar günü yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İşinizle ilgili önemli çalışmaları tamamlayabilirsiniz.

Boğa

Pazartesi günü finansal kaynaklarınızın planlanmasını yapabilirsiniz. Harcamalar ve bütçe planlaması yapabilirsiniz. Salı, Çarşamba ve perşembe günleri yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz. Yakın çevrenizle olan iletişiminiz fazlalaşabilir. Seyahat edebilirsiniz. Sosyal medya da geçirdiğiniz zaman artabilir. Cuma ve Cumartesi günleri ailenizle vakit geçirebilirsiniz. Evinizle ilgilenebilirsiniz. Ailevi konular gündeminize gelebilir. Ailenizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizde tadilat etmeniz gereken yer varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Pazar günü sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz.

İkizler

Pazartesi günü fiziksel sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Ben merkezci hareket edebilirsiniz. Salı, Çarşamba ve perşembe günleri finansal kaynaklarınızla ilgili kararlar alabilirsiniz. Harcamalarınızı ve bütçenizi gözden geçirebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri yakın çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. İletişiminiz artabilir. Seyahat edebilirsiniz. İletişim, seyahat, alışveriş ve eğitim ile ilgili konular ilginizi çekebilir. Arabanız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Pazar günü ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi günü hastane işleriniz varsa bunları yapabilirsiniz. İç dünyanıza çekilebilirsiniz. Meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Salı, Çarşamba ve perşembe günleri kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kendinizi ön plana çıkartabilirsiniz. İmajınız da değişiklik yapabilirsiniz. Estetik ve güzellikle ilgili konular dikkatinizi çekebilir. Cuma ve Cumartesi günleri finansal konular, harcamalar ve bütçe planlaması konuları ilginizi çekebilir. Değer duygularınız ön plana çıkabilir. Finansal konular, maddi ve manevi değerler gündeme gelebilir. Kazançlar ve ödemeleri planlayabilirsiniz. Pazar günü yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz.

Aslan

Pazartesi günü sosyal çevrenizle daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Salı, Çarşamba ve perşembe günleri hastane ile ilgili işleriniz varsa bunları halledebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza dönüp meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Kişisel gelişiminizle ilgili konulara yönelebilirsiniz. Sağlıklı beslenmeyi hayatınıza katabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri kişisel bakımınızla ilgilenebilirsiniz. İkili ilişkilerde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ve sağlığınızla yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Pazar günü finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir.

Başak

Pazartesi günü kariyeriniz ve işinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Salı, Çarşamba ve perşembe günleri sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. Toplantılara ve sosyal çalışmalara katılabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Sağlık kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu fark edebilirsiniz. Pazar günü fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz.

Terazi

Pazartesi günü seyahat, eğitim ve yurt dışı bağlantılı konular ilgi alanınıza girebilir. İnançlarınızla alakalı konularda araştırma yapabilirsiniz. Salı, Çarşamba ve perşembe günleri kariyer konuları aktifleşecektir. Yeni bir iş veya bir proje başlatabilirsiniz. İşinizle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri arkadaş gruplarınızla sosyal olabileceğiniz bir gün sizi beklemektedir. Sosyal olabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Toplantılara ve sosyal projelere katılabilirsiniz. Pazar günü yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz.

Akrep

Pazartesi günü başkalarından alacağınız paralar veya miras varsa bunlarla ilgili konular odak noktanız olabilir. Ödemeleriniz vergi, kredi, sigorta, faturalarınız gibi borçlarınızla ilgilenebilirsiniz. Kronik sağlık sorununuz varsa kontrole gidebilirsiniz. Salı, Çarşamba ve perşembe günleri inançlarınız ve değerleriniz ile ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri kariyerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. İşiniz, patronunuz, iş arkadaşlarınız veya iş yeriniz ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Pazar günü  sosyal olmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınıza daha çok zaman ayıracaksınız.

Yay

Pazartesi günü ikili ilişkilerle ilgili konular daha çok ön plana çıkabilir. Ortak yapılacak işler ön plana çıkabilir. Salı, Çarşamba ve perşembe günleri kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklarınızla ilgili hassasiyetler görülebilir. Miras ve alacaklı olduğunuz gelirlerle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Cuma ve Cumartesi günleri kişisel gelişim ile ilgili konular ve seyahatler ilgi odağınız olabilir. Tatile çıkabilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Pazar günü kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir.

Oğlak 

Pazartesi günü rutin yaptığınız günlük işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sağlık konularında hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Salı, Çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkileriniz gündeme gelebilir. Biten sözleşmeleriniz varsa bunları yenileyebilirsiniz. Avukatlarınızla yapmanız gereken görüşmeleriniz varsa bunları yapabilirsiniz. Yeni ortak bir iş anlaşması yapabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri ödemeleriniz, kredi, sigorta gibi konuları gözden geçirebilirsiniz. Değiştirmek istediğiniz bir yer varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Krediler, sigortalar ve ödemelerin planlanmasını yapabilirsiniz. Pazar günü yurtdışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz.

Kova

Pazartesi günü sanatsal etkinliklere katılabilirsiniz. Yatırım konuları ile ilgilenebilirsiniz. Çocuklar veya partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Salı, Çarşamba ve perşembe günleri rutin günlük işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Evinize evcil bir hayvan alabilirsiniz. Rutin işleriniz artabilir. Başkalarına hizmet ettiğiniz konulara bir yenisini ekleyebilirsiniz. Yeni iş girişimleri yapabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri ikili görüşmeleriniz artabilir. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Sosyal olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Bitmiş sözleşmeleri yenileyebilirsiniz. Pazar günü değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz.

Balık 

Pazartesi günü ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizde bir değişiklik yapacaksanız bunlarla ilgilenebilirsiniz. Salı, Çarşamba ve  perşembe günleri yatırım konuları ilginizi çekebilir.  Yeni bir hobiye başlangıç yapabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgilenebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri rutin işlerinizi düzenleyebilirsiniz. Çalışma ortamınızın düzenlenmesi gibi konularıyla ilgilenebilirsiniz. Bu günlerde sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Evcil hayvanınız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Pazar günü ikili ilişkiler gündeminize gelebilir.

19 Mart 2023 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (20 Mart 2023 - 26 Mart 2023)


 

20 Mart 2023 Yeni haftaya Ay Balık burcunda hareket ederken başlıyoruz. Günün en önemli açısı Güneş ve Plüton arasında gerçekleşecek açı olacaktır. Çalışma ortamınızla alakalı konularda değişiklikler yaşayabilirsiniz. Hizmet aldığınız veya hizmet ettiğiniz kişilerle ilgili sorumluluklarda değişiklikler yaşanabilir. Değişim ve dönüşüm zamanını işaret etmektedir. Hayatımızın içinde değişmesi gereken konular değişmeye başlar.

 21 Mart 2023 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecektir. Güneş Koç burcuna geçiş yapacaktır. Bu vesile ile sevgili Koç burçlarının doğum günü kutlu olsun. Gün genelinde Koç burcunda gerçekleşecek yeni ayın enerjisi hakim olacaktır. Akşam saatlerinde Ay Koç burcuna geçiş yapacaktır. Saat 20:23 de Koç burcunda Yeni ay gerçekleşecektir. Anın yükseleni Terazi burcu olacaktır. Sağlıkla ilgili konular, çalışma hayatı ve günlük yaşamla ilgili konular karşımıza daha çok çıkacaktır. Ortak iş birliği yaptığımız insanlarla uyum içinde olmaya önem vermeliyiz. Tartışmacı, bencil ve ben merkezli tavırlardan kaçınmalıyız. Özellikle eş ve partnerinizle olan ilişkinizde duygusal yıkımlara sebebiyet verebilecek davranışlardan kaçınınız. Hastane, bakım evleri, hapishaneler de olaylar yaşanabilir. Trafik kazalarına karşı dikkatli olunmalıdır. Ünlüler ve sanatçılar ile ilgili gündemler oluşabilir. Eğitim, hukuk, yurtdışı ithalat ve ihracat konularıyla ilgili yeni kararlar alınabilir. Zehirlenme, aldatılma, dolandırıcılık konularına dikkat edilmelidir. Yangınlara karşı dikkatli olunmalıdır.

 22 Mart 2023 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Beklenmedik sıkıntılar gün içerisinde karşınıza çıkabilir. Duygularınızı açıkça ifade etmekte zorluk yaşayabilirsiniz. Eğitim konularında sıkıntı oluşabilir. Seyahate çıkacaklar sorunlarla karşılaşabilir.

 23 Mart 2023 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Akşam saatlerinde Ay Boğa burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Plüton Kova burcuna geçiş yapacaktır. Gün içerisinde güvenli olarak gördüğünüz alanların, kişilerin aslında öyle olmadığını fark edebilirsiniz. Duygusal yönden çöküntülere karşı dikkatli olunuz. Olayların iyi tarafını görmeye çalışınız. Tartışma ve kavgalardan uzak durunuz. İş kayıpları, işten çıkarılma gibi sıkıntılar oluşabilir. Duygusal olarak zorlayıcı bir gün yaşayabilirsiniz.

 24 Mart 2023 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecektir. Maddi kaynaklarınızla ilgili gündemleriniz olabilir. Aldanma ve aldatılmalara karşı dikkatli olunuz. Zehirlenmelere karşı dikkat edilmelidir. Tartışma ortamlarından uzak durulmalıdır.

 25 Mart 2023 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gün içinde beklenmedik ani olaylar gelişebilir. Sosyal ortamlarda gerginlikler yaşanabilir. Günün önemli açıları Mars ve Plüton arasında gerçekleşecek sert açı ile Venüs ve Neptün arasında gerçekleşecek sert açı yaşanacaktır. Maddi olarak dolandırıcılığa karşı dikkatli olunmalıdır. Ekonomik kayıplar yaşanabilir. Yangın ve patlamalara karşı dikkatli olunmalıdır.

 26 Mart 2023 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün ilk saatlerinde Ay İkizler burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Aile büyükleri ile ilgili iletişim problemleri yaşayabilirsiniz.

 Koç

Pazartesi ve Salı günleri sağlığınızla yakından ilgilenebilirsiniz. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri toplum içinde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili gündemleriniz olabilir. Finansal kaynaklarınızı artırmak için kararlar alabilirsiniz. Pazar günü yakın çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Eğitim konularına zaman ayırabilirsiniz.

Boğa

Pazartesi ve Salı günleri sosyal çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Aktif olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri sağlığınızla ilgili kontrolleriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri toplum içinde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Pazar günü maddi ve manevi değer konuları gündeme gelebilir. Finansal kaynaklarınızı artırmak için kararlar alabilirsiniz.

İkizler

Pazartesi ve Salı günleri iş temponuz artabilir. Toplantılara katılabilirsiniz. İşinizle ilgili yeni kararlar alabilir, yeni projeler başlatabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri sosyal çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Aktif olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri sağlığınızla ilgili kontrolleriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz. Pazar günü toplum içinde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi ve Salı günleri eğitim konuları gündeme gelebilir. Yurt dışında yaşayan iletişim de olduğunuz kişilerle olan ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Eşiniz varsa eşinizin ailesini ziyarete gidebilirsiniz. Seyahate çıkabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri iş temponuz artabilir. Toplantılara katılabilirsiniz. İşinizle ilgili yeni kararlar alabilir, yeni projeler başlatabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri sosyal çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Aktif olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Pazar günleri sağlığınızla ilgili hassasiyetleriniz oluşabilir. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz.

Aslan

Pazartesi ve Salı günleri sigortalar ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Başkalarından alacaklı olduğunuz maddi kaynaklar gündeme gelebilir. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili kontrollere gidebilirsiniz. Ayak sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri yeni bir eğitime katılabilirsiniz. Yurt dışında yaşayan iletişim de olduğunuz kişilerle olan ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz. Eşiniz varsa eşinizin ailesi ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Seyahate çıkabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri iş temponuz artabilir. Toplantılara katılabilirsiniz. İşinizle ilgili yeni kararlar alabilir, yeni projeler başlatabilirsiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Pazar günü sosyal çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Aktif olacağınız bir gün geçirebilirsiniz.

Başak

Pazartesi ve Salı günleri ikili ilişkilerde beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Günü gelmiş sözleşmeler karşınıza çıkabilir. Ortaklıklarınız varsa bunlarla olan ikili ilişkinizde beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Çarşamba ve Perşembe günleri sigortalar, ödemelerinizle ilgilenebilirsiniz. Başkalarından alacaklı olduğunuz maddi kaynaklar gündeme gelebilir. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili kontrollere gidebilirsiniz. Ayak sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri kişisel eğitiminizle alakalı konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yurt dışında yaşayan iletişim de olduğunuz kişilerle olan ilişkilerinizle ilgili gelişmeler yaşanabilir. Eşiniz varsa eşinizin ailesi ile ilgilenebilirsiniz. Seyahate çıkabilirsiniz. Pazar günü iş temponuz artabilir. Toplantılara katılabilirsiniz. İşinizle ilgili yeni kararlar alabilir, yeni projeler başlatabilirsiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda yeni kararlar alabilirsiniz. 

Terazi

Pazartesi ve Salı günleri günlük rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa genel sağlık bakımları ile ilgilenebilirsiniz. Ayaklarınız da ağrı gibi rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri ikili ilişkilerde beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yenilenmesi gereken sözleşmelerle ilgilenebilirsiniz. Ortaklıklarınız varsa bunlarla olan ikili ilişkinizde beklenmedik gelişmeler olabilir.  Cuma ve cumartesi günleri sigortalar ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Başkalarından alacaklı olduğunuz maddi kaynaklar ile ilgili gelişmeler yaşanabilir. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili kontrollere gidebilirsiniz. Ayak sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Pazar günü eğitim konuları gündeme gelebilir. Yurt dışında yaşayan iletişim de olduğunuz kişilerle olan ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Eşiniz varsa eşinizin ailesi ile ilgilenebilirsiniz. 

Akrep

Pazartesi ve Salı günleri partnerinizle güzel bir zaman geçirebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocukları ile güzel keyifli zaman geçirebilir. Sanat faaliyetlerine katılabilirsiniz. Hobileriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir hobi edinebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri günlük rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa genel sağlık bakımları ile ilgilenebilirsiniz. Ayaklarınız da ağrı ve hassasiyet  yaşayabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri ikili ilişkilerde beklenmedik gelişmeler olabilir. Günü gelmiş sözleşmeler karşınıza çıkabilir. Pazar günü başkalarından alacaklı olduğunuz maddi kaynaklar, miras gibi konularla uğraşabilirsiniz. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili kontrollere gidebilirsiniz. Ayak sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz.

Yay

Pazartesi ve Salı günleri evinizde yaptıracağınız bir tadilat varsa bu gündeme gelebilir. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Ev alımı ya da satışı ile ilgili konular karşınıza çıkabilir. Çarşamba ve Perşembe günleri partnerinizle güzel bir zaman geçirebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocukları ile güzel keyifli zaman geçirebilir. Sanat faaliyetlerine katılabilirsiniz. Hobileriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir hobi edinebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri günlük rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa genel sağlık bakımları ile ilgilenebilirsiniz. Ayaklarınız da ağrı ve hassasiyet yaşayabilirsiniz. Pazar günü ikili ilişkilerde beklenmedik sürprizler yaşayabilirsiniz. Süresi bitmiş sözleşmeler karşınıza çıkabilir bunları yenilemek isteyebilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi ve Salı günleri iletişiminiz artabilir. Yakın çevrenizden kişilerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sosyal medya da daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Aracınız varsa bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri evinizde yaptıracağınız bir tadilat varsa bununla uğraşabilirsiniz. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Ev alımı, kiralama ya da satışı ile ilgili gündeminiz oluşabilir. Cuma ve cumartesi günleri partnerinizle güzel bir zaman geçirebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocukları ile güzel keyifli zaman geçirebilir. Sanat faaliyetlerine katılabilirsiniz. Hobileriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir hobi edinebilirsiniz. Pazar günü günlük rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa genel sağlık bakımları ile ilgilenebilirsiniz. Ayaklarınız da ağrı gibi rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili sıkıntılar oluşabilir.

Kova

Pazartesi ve Salı günleri maddi ve manevi değerlerle ilgilenebilirsiniz. Bütçenizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Kendinizi güvende hissetmek isteyebilirsiniz. Finansal kaynaklarınızı artırmak için planlar yapabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri yakın çevrenizden kişilerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sosyal medya da daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Aracınız varsa bakımı ile ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri evinizde yaptıracağınız bir tadilat varsa bununla uğraşabilirsiniz. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Pazar günü partnerinizle güzel bir zaman geçirebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocukları ile güzel keyifli zaman geçirebilir. Sanat faaliyetlerine katılabilirsiniz. Hobileriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir hobi edinebilirsiniz.

Balık

Pazartesi ve Salı günleri kendinizi ikili ilişkilerde ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüz de değişiklik yapabilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Diyete başlayabilir, spor yapabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Bütçenizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Kendinizi güvende hissetmek isteyebilirsiniz. Finansal kaynaklarınızı artırmak için planlar yapabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri yakın çevrenizden kişilerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sosyal medya da daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Aracınız varsa bakımı ile ilgilenmek isteyebilirsiniz. Pazar günü evinizde yaptıracağınız bir tadilat varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Ev alımı ya da satışı ile ilgili konularla uğraşabilirsiniz.

 

 

12 Mart 2023 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (13 Mart 2023 - 19 Mart 2023)

 


13 Mart 2023 Yeni haftaya Ay Akrep burcunda hareket ederken başlıyoruz. Sezgileriniz daha kuvvetli olacaktır. Merhamet ve empati duygularınız ön planda olacaktır. Kazançlarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Saat 09:58 ile 10:21 arasında Ay boşlukta hareket edecektir. Ay boşlukta olduğu zamanlarda yeni başlangıçlar yapılmamalıdır. Rutin işlerinize devam edebilirsiniz. Ay saat 10:21 itibariyle Yay burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Eğitim kurumlarıyla ilgili sıkıntılar ortaya çıkabilir. Yurtdışı ithalat ve ihracat konularında problemler yaşanabilir. 

14 Mart 2023 Ay Yay burcunda hareket etmeye devam edecektir. Çalışma ortamınızda yaşadığınız bir sorun varsa bunu çözümleyebilirsiniz. İş yerinde yaptığınız çalışmalarla takdir toplayabilirsiniz. Sosyal çevrenizde gelebilecek beklenmedik ani problemlere karşı dikkatli olunmalıdır. Sarsıcı olaylara karşı temkinli olmak gerekir. 

15 Mart 2023 Ay Yay burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gecenin ilk saatlerinde Mars Neptün karesi aktif olacaktır. Aldatılmalara, dolandırılmalara ve kandırılmalara karşı dikkatli ve uyanık olmanız gereken bir hafta olacaktır. Özellikle iş ve kariyeriniz de problemler yaşayabilirsiniz. Saat 11:50 ile 15:06 arası Ay boşlukta hareket edecektir. Ay boşlukta hareket ettiği zaman diliminde yeni bir işe başlanılmaz. Var olan işlerinize devam edebilirsiniz. Saat 15:06 itibariyle Ay Oğlak burcuna geçiş yapacaktır. Sorumluluklarınızın farkında olup çalışma odaklı olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. 

16 Mart 2023 Ay Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün önemli ve sert açıları güne damgasını vuracaktır. Gökyüzünde oluşacak ilk açı saat 02:39 da Güneş Neptün kavuşumu olacaktır. İkinci açı saat 20:12 de Merkür ve Neptün arasında gerçekleşecek kavuşum açısı olacaktır. 3. açımız saat 21:09 da Güneş Mars karesi olacaktır. 4. ve son açı Saat 22:58 de Venüs ve Plüton arasında gerçekleşecek kare açı olacaktır. İş ortamında aldatılmalar ve dolandırılmalara karşı dikkatli olunmalıdır. İşle ilgili imzalanacak sözleşmelerde özellikle dikkat edilmelidir. Tartışma ve kavgalardan uzak durulmalıdır. Sağlık problemlerine özellikle zehirlenmelere karşı dikkatli olunmalıdır. Sosyal çevrenizdeki insanlarla problemler yaşayabilirsiniz. 

17 Mart 2023 Ay Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saat 07:48 de Merkür Mars karesi gökyüzünde hakim olacaktır. Özellikle iş yerinizde veya üstlerinizle sözlü tartışmalar yaşanabilir. Agresif ve gergin bir iletişim dili kullanılabilir. Günün en önemli ikinci açısı saat 13:44 itibariyle Güneş Merkür kavuşumu gerçekleşecektir. İçinizden geleni olduğu gibi söyleyebilirsiniz. Tüm dünya için gergin günlerden geçeceğimiz bir hafta yaşayacağız. İkili ilişkilerde anlaşmazlıklar yaşanabilir. Sivil toplum örgütleri ile ilgili olumsuz haberler alınabilir. Akşam saatlerinde Ay Kova burcunda hareket etmeye başlayacaktır.

18 Mart 2023 Ay Kova burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Venüs ve Satürn arasında pozitif açı gerçekleşecektir. Sosyal çevrenizdeki kişilerle seyahate çıkabilirsiniz. Eğitimlere katılabilirsiniz. Akşam saatlerinde ani duygusal hareketlerde bulunabilirsiniz. 

19 Mart 2023 Ay Kova burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Merkür ve Plüton arasında gerçekleşecek olumlu açı olacaktır. Ortak yapılan işlerde olumlu gelişmeler yaşanabilir. Anlaşmalar imzalanabilir. Saat 13:33 ile 18:12 arasında Ay boşlukta hareket edecektir. Günlük rutin işlerinize devam edebilirsiniz. Bu zaman diliminde yeni bir işe başlanılmamalıdır. Saat 18:12 itibariyle Ay Balık burcuna geçiş yapacaktır. Bitkilerinize bakım yapabilir. Su verebilirsiniz. Akşam saatlerinde duygularınızı ifade etmekte zorlanabilirsiniz. İç dünyanıza yönelmek isteyebilirsiniz.

Koç

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz. Hukuksal davalarınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler olabilir. Perşembe ve cuma günleri kariyeriniz ve işinizle ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz.

Boğa

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Perşembe ve cuma günleri seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz. Hukuksal davalarınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler olabilir. Cumartesi ve pazar günleri işinizle ilgili yurtdışı bağlantılı konularınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. 

İkizler

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konular da gelişmeler yaşanabilir. Perşembe ve cuma günleri ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Hayatınızdan çıkması gereken insanlardan ayrılabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri işinizle ilgili yurtdışı bağlantılı konularınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. 

Yengeç

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Günlük rutin işleriniz artabilir. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Perşembe ve cuma günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konular da gelişmeler yaşanabilir. İkili ilişkilerinizde tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Bazı ilişkileriniz bitebilir. Cumartesi ve pazar günleri ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Hayatınızdan çıkması gereken insanlardan ayrılabilirsiniz.

Aslan

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgili konuları duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Günlük işlerinizle ilgili konuları tamamlayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konular da gelişmeler yaşanabilir. İkili ilişkilerinizde tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Bazı ilişkileriniz bitebilir.

Başak

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Perşembe ve cuma günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgili konuları duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Günlük işlerinizle ilgili konuları tamamlayabilirsiniz.

Terazi

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Ailenizle zaman geçirebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgili konuları duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz.

Akrep

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olurken, finansal planlamalar yapabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Ailenizle zaman geçirebilirsiniz.

Yay

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe ve cuma günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olurken, finansal planlamalar yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz.

Oğlak 

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri hastane kontrollerinize gidebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olurken, finansal planlamalar yapabilirsiniz.

Kova

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri sosyal yoğunluğunuz artabilir. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri hastane kontrollerinize gidebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. 

Balık

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri kariyerinizle ve işinizle ilgilenebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Yoğun iş temposu yaşayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri sosyal yoğunluğunuz artabilir. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri hastane kontrollerinize gidebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült, psikoloji, astroloji gibi konularla ilgilenebilirsiniz. 

6 Mart 2023 Pazartesi

Haftalık Burç Yorumları (6 Mart 2023 - 12 Mart 2023)

 


6 Mart 2023 Yeni haftaya Ay Aslan burcunda hareket ederken başlıyoruz. Saat 06:38 itibariyle Ay Başak burcuna geçiş yapacaktır. Sabah saatlerinde ikili ilişkilerde ego savaşları yaşanabilir. Seyahate çıkacaklar problemler yaşayabilir. Günün en önemli açısı Güneş ve Uranüs arasında gerçekleşecek olumlu açı olacaktır. İş toplantılarına katılacak olanlar yeni fırsatlar yakalayabilir.  Gün içerisinde konuşmalarınıza ve yazışmalarınıza dikkat etmeniz gereken bir gün olacaktır.

7 Mart 2023 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Saat 15:40 da 16°40' Başak burcunda gerçekleşecektir. Yükselen burç Aslan burcu olacaktır. Bu dolunayla birlikte Zümrüdü Anka misali küllerimizden yeniden doğuşu temsil etmektedir. Krizler, sıkıntılar ve problemler yaşanabilir. Tüm sıkıntılardan sonra yeniden toparlanma döneminin olacağını işaret etmektedir. Ülkemiz açısından baktığımızda siyasi yöneticiler, ünlüler, skandallar, dış politika ile ilgili sıkıntılar, sulardan gelebilecek zararlar, dolandırılma olayları ve sağlıkla ilgili problemler yaşanabilir. Tüm bu süreçler sonunda yeniden toparlanma süreci olacaktır. Karşınıza çıkacak fırsatları değerlendirmeyi unutmayınız. 

8 Mart 2023 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gün içinde gerek sözlü gerekse yazılı iletişim konularında problemler ortaya çıkabilir. Trafikte dalgınlıklara karşı dikkatli olunmalıdır. Ödemelerle ilgili beklenmedik sıkıntılar ve gecikmeler yaşanabilir. Saat 17:44 itibariyle Ay Terazi burcunda hareket etmeye başlayacaktır. 

9 Mart 2023 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecektir. Yakın çevrenizdeki kişilerle iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Sosyal platformlar da veya medya da karşılaştığınız haberlerden rahatsızlık duyabilirsiniz. Eğitim sektöründe problemler çıkabilir. Hukuksal davalarda beklenen sonuç çıkmayabilir. 

10 Mart 2023 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gün içinde beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. İş anlaşmaları ve seyahatlerle ilgili ani gelişmeler yaşanabilir. Aile içi miras konuları gündeme gelebilir. Maddi konularla ilgili sıkıntılar yaşanabilir. 

11 Mart 2023 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecektir. Saat 03:06 itibariyle Ay Akrep burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Aile içi sıkıntılar çıkabilir. Aile büyüklerinizin sağlık konularıyla yakından ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Günün en önemli açısı Venüs ve Mars arasında gerçekleşecektir. Finansal açıdan para kazanabileceğiniz fırsatlar karşınıza çıkabilir. Doğum haritalarınızdan alacağınız etkiler değişiklik gösterebileceğinden bazılarınız da ikili ilişkilerde şans yakalayabilir. 

12 Mart 2023 Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gecenin ilk dakikalarında Merkür ve Uranüs arasında olumlu açı oluşacaktır. Haberci rüyalar görebilirsiniz. Günün en önemli açısı Jüpiter ve Chiron arasında gerçekleşecektir. Aile bireylerinizi de ilgilendiren özellikle eğitim, hukuksal konular, seyahat gibi konularda beklenmedik gelişmeler olabilir. İşinizle ilgili sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Olayları fazla büyütmeden çözüm odaklı olmaya çalışmalısınız. Ailenizle birlikte sorunların üstesinden kolaylıkla gelebilirsiniz. 

Koç

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İşinizle ilgili önemli çalışmaları tamamlayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. Cumartesi ve pazar günleri sigortalar, finansal konular ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklar tetiklenebilir. 

Boğa

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. 

İkizler

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. 

Yengeç

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. 

Aslan

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Perşembe ve cuma günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu ve seyahatlerle yoğun bir gün geçirebilirsiniz.  Cumartesi ve pazar günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

Başak

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu, seyahatler gündeminize gelebilir.

Terazi

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları gündeminize gelebilir. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. 

Akrep

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili tedavi edici bir süreye girebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları gündeminize gelebilir. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. 

Yay

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Perşembe ve cuma günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz. 

Oğlak

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri yurtdışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Ya da yeni bir proje başlatabilirsiniz. Bazılarınız iş değişikliği yapabilir. Terfi konuları gündeme gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. 

Kova

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yurtdışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Ya da yeni bir proje başlatabilirsiniz. Bazılarınız iş değişikliği yapabilir. Terfi konuları gündeme gelebilir. 

Balık

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Perşembe ve cuma günleri değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Kronik rahatsızlığı olanlar bu rahatsızlıkları ile ilgili yeni bir tedavi sürecine girebilirler. Hal olmamış miras konuları varsa bunlar gündeminize gelebilir. Ödemeler, kredi ve sigortalarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz.