6 Mart 2023 Pazartesi

Haftalık Burç Yorumları (6 Mart 2023 - 12 Mart 2023)

 


6 Mart 2023 Yeni haftaya Ay Aslan burcunda hareket ederken başlıyoruz. Saat 06:38 itibariyle Ay Başak burcuna geçiş yapacaktır. Sabah saatlerinde ikili ilişkilerde ego savaşları yaşanabilir. Seyahate çıkacaklar problemler yaşayabilir. Günün en önemli açısı Güneş ve Uranüs arasında gerçekleşecek olumlu açı olacaktır. İş toplantılarına katılacak olanlar yeni fırsatlar yakalayabilir.  Gün içerisinde konuşmalarınıza ve yazışmalarınıza dikkat etmeniz gereken bir gün olacaktır.

7 Mart 2023 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Saat 15:40 da 16°40' Başak burcunda gerçekleşecektir. Yükselen burç Aslan burcu olacaktır. Bu dolunayla birlikte Zümrüdü Anka misali küllerimizden yeniden doğuşu temsil etmektedir. Krizler, sıkıntılar ve problemler yaşanabilir. Tüm sıkıntılardan sonra yeniden toparlanma döneminin olacağını işaret etmektedir. Ülkemiz açısından baktığımızda siyasi yöneticiler, ünlüler, skandallar, dış politika ile ilgili sıkıntılar, sulardan gelebilecek zararlar, dolandırılma olayları ve sağlıkla ilgili problemler yaşanabilir. Tüm bu süreçler sonunda yeniden toparlanma süreci olacaktır. Karşınıza çıkacak fırsatları değerlendirmeyi unutmayınız. 

8 Mart 2023 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gün içinde gerek sözlü gerekse yazılı iletişim konularında problemler ortaya çıkabilir. Trafikte dalgınlıklara karşı dikkatli olunmalıdır. Ödemelerle ilgili beklenmedik sıkıntılar ve gecikmeler yaşanabilir. Saat 17:44 itibariyle Ay Terazi burcunda hareket etmeye başlayacaktır. 

9 Mart 2023 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecektir. Yakın çevrenizdeki kişilerle iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Sosyal platformlar da veya medya da karşılaştığınız haberlerden rahatsızlık duyabilirsiniz. Eğitim sektöründe problemler çıkabilir. Hukuksal davalarda beklenen sonuç çıkmayabilir. 

10 Mart 2023 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gün içinde beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. İş anlaşmaları ve seyahatlerle ilgili ani gelişmeler yaşanabilir. Aile içi miras konuları gündeme gelebilir. Maddi konularla ilgili sıkıntılar yaşanabilir. 

11 Mart 2023 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecektir. Saat 03:06 itibariyle Ay Akrep burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Aile içi sıkıntılar çıkabilir. Aile büyüklerinizin sağlık konularıyla yakından ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Günün en önemli açısı Venüs ve Mars arasında gerçekleşecektir. Finansal açıdan para kazanabileceğiniz fırsatlar karşınıza çıkabilir. Doğum haritalarınızdan alacağınız etkiler değişiklik gösterebileceğinden bazılarınız da ikili ilişkilerde şans yakalayabilir. 

12 Mart 2023 Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gecenin ilk dakikalarında Merkür ve Uranüs arasında olumlu açı oluşacaktır. Haberci rüyalar görebilirsiniz. Günün en önemli açısı Jüpiter ve Chiron arasında gerçekleşecektir. Aile bireylerinizi de ilgilendiren özellikle eğitim, hukuksal konular, seyahat gibi konularda beklenmedik gelişmeler olabilir. İşinizle ilgili sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Olayları fazla büyütmeden çözüm odaklı olmaya çalışmalısınız. Ailenizle birlikte sorunların üstesinden kolaylıkla gelebilirsiniz. 

Koç

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İşinizle ilgili önemli çalışmaları tamamlayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. Cumartesi ve pazar günleri sigortalar, finansal konular ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklar tetiklenebilir. 

Boğa

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. 

İkizler

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. 

Yengeç

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. 

Aslan

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Perşembe ve cuma günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu ve seyahatlerle yoğun bir gün geçirebilirsiniz.  Cumartesi ve pazar günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

Başak

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu, seyahatler gündeminize gelebilir.

Terazi

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları gündeminize gelebilir. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. 

Akrep

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili tedavi edici bir süreye girebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları gündeminize gelebilir. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. 

Yay

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Perşembe ve cuma günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz. 

Oğlak

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri yurtdışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Ya da yeni bir proje başlatabilirsiniz. Bazılarınız iş değişikliği yapabilir. Terfi konuları gündeme gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. 

Kova

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yurtdışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Ya da yeni bir proje başlatabilirsiniz. Bazılarınız iş değişikliği yapabilir. Terfi konuları gündeme gelebilir. 

Balık

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Perşembe ve cuma günleri değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Kronik rahatsızlığı olanlar bu rahatsızlıkları ile ilgili yeni bir tedavi sürecine girebilirler. Hal olmamış miras konuları varsa bunlar gündeminize gelebilir. Ödemeler, kredi ve sigortalarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder