27 Haziran 2023 Salı

Haftalık Burç Yorumları ( 26 Haziran 2023 - 2 Temmuz 2023)

 


26 Haziran 2023 Yeni haftaya Ay Başak burcunda hareket ederken başlıyoruz. Gecenin ilk saatlerinde Ay Terazi burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Günün en önemli açıları Merkür ve Neptün karesi ile Mars ve Uranüs arasında gerçekleşecek kare açı olacaktır. Karar vermeniz gereken konularda zorlanabilirsiniz. Net kararlar almak için uygun bir gün değil. Ani gelişen kalp problemleri ciddiye alınmalıdır. Tartışmalar, kavgalar yaşanabilir. Mangal, ateş yakarken dikkatli olunmalıdır. 

27 Haziran 2023 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Merkür ve Plüton arasında gerçekleşecek uranüsyen açı olacaktır. Yakın çevrenizle alakalı beklenmedik haberler alabilirsiniz. Trafikte özellikle dikkat edilmesi gereken bir gün olacaktır. 

28 Haziran 2023 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecektir. Öğleden sonra Ay Akrep burcunda hareket etmeye başlayacaktır. İletişimin yoğun olacağı bir gün yaşayabilirsiniz. Meditasyon, dua gibi çalışmalar için uygun bir gün olacaktır. 

29 Haziran 2023 Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açıları Güneş ve Satürn arasında gerçekleşecek trine açı ile Venüs ve Chiron arasında gerçekleşecek trine açı gökyüzüne hakim olacaktır. Küslerin barışacağı pozitif bir gün geçirebilirsiniz. Sizi kısıtlayan konuların artık son bulduğu bir zaman dilimi sizleri bekliyor olacak.

30 Haziran 2023 Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecektir. Akşam saatlerinde Ay Yay burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Günün en önemli açısı Merkür ve Satürn arasında gerçekleşecek trine açı olacaktır. Aile büyükleriyle kaliteli zaman geçirebilirsiniz. Birlikte seyahat planlaması yapabilir. Keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. 

1 Temmuz 2023 Ay Yay burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açıları Güneş ve Merkür kavuşumu ile bu kavuşuma Jüpiterin olumlu açısı eşlik oluyor olacaktır. Düşündüğünüz yapmak istediğiniz ne varsa gökyüzü destekleyecektir. 

2 Temmuz 2023 Ay Yay burcunda hareket etmeye devam edecektir. Akşam saatlerinde Ay Oğlak burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Günün en önemli açısı Venüs ve Uranüs arasında gerçekleşecek kare açı olacaktır. Ani harcamalar, maddi kayıplar yaşanabilir. İkili ilişkilerinizde problemler yaşanabilir. 

Koç

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri sigortalar, finansal konular ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklar tetiklenebilir. Cumartesi ve pazar günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz. 

Boğa

Pazartesi ve salı günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. Cumartesi ve pazar günleri sigortalar, finansal konular ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklar tetiklenebilir. 

İkizler

Pazartesi ve salı günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir.

Yengeç

Pazartesi ve salı günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz.

Aslan

Pazartesi ve salı günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu ve seyahatlerle yoğun bir gün geçirebilirsiniz.  Çarşamba, perşembe ve cuma günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz.

Başak

Pazartesi ve salı günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu, seyahatler gündeminize gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizi temizleyebilir, dekorasyon değişiklikleri yapabilirsiniz.

Terazi

Pazartesi ve salı günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları gündeminize gelebilir. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu, seyahatler gündeminize gelebilir.

Akrep

Pazartesi ve salı günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili tedavi edici bir süreye girebilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları gündeminize gelebilir. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz.

Yay

Pazartesi ve salı günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları gündeminize gelebilir. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi ve salı günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Ya da yeni bir proje başlatabilirsiniz. Bazılarınız iş değişikliği yapabilir. Terfi konuları gündeme gelebilir. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz.

Kova

Pazartesi ve salı günleri yurtdışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Ya da yeni bir proje başlatabilirsiniz. Bazılarınız iş değişikliği yapabilir. Terfi konuları gündeme gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz.

Balık

Pazartesi ve salı günleri değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Kronik rahatsızlığı olanlar bu rahatsızlıkları ile ilgili yeni bir tedavi sürecine girebilirler. Çözüme kavuşmamış miras konuları varsa bunlar gündeminize gelebilir. Ödemeler, kredi ve sigortalarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir iş projesi üzerine düşünebilirsiniz. 

18 Haziran 2023 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (19 Haziran 2023 - 25 Haziran 2023)

 


19 Haziran 2023 Yeni haftaya Ay Yengeç burcunda hareket ederken başlıyoruz. Günün önemli açıları Güneş ve Neptün arasında gerçekleşecek kare açı ile Jüpiter ve Satürn arasında gerçekleşecek sextile açı gökyüzünde enerjisini hissettirecektir. Ayrıca bu hafta güzel bir zaman dilimi olacak. Ay ve Sirius kavuşumu gökyüzünde yerini alırken, Güneş ve Betelgeuse sabit yıldızı kavuşum halinde olacaktır. Bereket, bolluk, aşk ve para enerjileri gökyüzünde yerini almış durumda. Güneş ve Betelgeuse sabit yıldızı kavuşumu ile ortaya çıkan enerji 19-20-21 Haziran günlerinde etkisine devam edecektir. 

20 Haziran 2023 Ay Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı saat 18:41 de Güneş ve Betelgeuse kavuşumu kesinleşecektir. Paranızın bereketlenmesi için bir kumbara alıp birikim yapmaya başlayabilirsiniz. Ya da bankada bir yatırım hesabı açabilirsiniz. Sevdiğiniz birisi var ve söyleyemiyorsunuz. Bugün sevdiğinizi söyleyin. 

21 Haziran 2023 Ay Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün ilk saatlerinde Ay Aslan burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açıları Güneş ve Plüton arasında gerçekleşecek uranüsyen açı ile Mars ve Merkür arasında olumlu açı olacaktır. Plüton gün içerisinde özellikle ikili ilişkilerde zorlayabilir. Sağlık konularına dikkat edilmesi gereken bir hafta olacaktır. Gün genelinde her şey üstünüze geliyor gibi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde iletişimle ilgili sıkıntılar azalacaktır. Daha keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. 

22 Haziran 2023 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Merkür ve Chiron arasında gerçekleşecek olumlu açı olacaktır. İkili ilişkilerde yaşadığınız sorunların düzeltilebileceği, iletişimin ön planda olacağı bir gün geçirebilirsiniz. 

23 Haziran 2023 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecektir. Öğleden sonra Ay Başak burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Günün en önemli açısı Mars ve Chiron arasında oluşacak olumlu açı olacaktır. İkili ilişkilerinizde gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ortaklıklar kurabilirsiniz. 

24 Haziran 2023 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Ego takıntıları yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz. Birlikte seyahat edebilirsiniz. 

25 Haziran 2023 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Kronik rahatsızlığı olanlar hassasiyetler yaşayabilir. Finansal konularla ilgili problemler yaşanabilir. Tartışmalardan uzak durulması gereken bir gün yaşayabilirsiniz. 

Koç

Pazartesi ve salı günleri aile içi ilişkiler ve eviniz ile ilgili konular gündeme gelebilir. Aile içi yeni kararlar alınabilir. Evinizle ilgilenebilirsiniz. Yeni eşyalar alabilirsiniz ya da yeni bir eve taşınabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri kreatif yönünüz ortaya çıkabilir. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Çocuklarla veya partnerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgilenebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İşinizle ilgili önemli çalışmaları tamamlayabilirsiniz.

Boğa

Pazartesi ve salı günleri yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz. Yakın çevrenizle olan iletişiminiz fazlalaşabilir. Seyahat edebilirsiniz. Sosyal medya da geçirdiğiniz zaman artabilir. Çarşamba ve perşembe günleri ailenizle vakit geçirebilirsiniz. Evinizle ilgilenebilirsiniz. Ailevi konular gündeminize gelebilir. Ailenizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizde tadilat etmeniz gereken yer varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz.

İkizler

Pazartesi ve salı günleri finansal kaynaklarınızla ilgili kararlar alabilirsiniz. Harcamalarınızı ve bütçenizi gözden geçirebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri yakın çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. İletişiminiz artabilir. Seyahat edebilirsiniz. İletişim, seyahat, alışveriş ve eğitim ile ilgili konular ilginizi çekebilir. Arabanız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi ve salı günleri kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kendinizi ön plana çıkartabilirsiniz. İmajınız da değişiklik yapabilirsiniz. Estetik ve güzellikle ilgili konular dikkatinizi çekebilir. Çarşamba ve perşembe günleri finansal konular, harcamalar ve bütçe planlaması konuları ilginizi çekebilir. Değer duygularınız ön plana çıkabilir. Finansal konular, maddi ve manevi değerler gündeme gelebilir. Kazançlar ve ödemeleri planlayabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz.

Aslan

Pazartesi ve salı günleri hastane ile ilgili işleriniz varsa bunları halledebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza dönüp meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Kişisel gelişiminizle ilgili konulara yönelebilirsiniz. Sağlıklı beslenmeyi hayatınıza katabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri kişisel bakımınızla ilgilenebilirsiniz. İkili ilişkilerde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ve sağlığınızla yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir.

Başak

Pazartesi ve salı günleri sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. Toplantılara ve sosyal çalışmalara katılabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Sağlık kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu fark edebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz.

Terazi

Pazartesi ve salı günleri kariyer konuları aktifleşecektir. Yeni bir iş veya bir proje başlatabilirsiniz. İşinizle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri arkadaş gruplarınızla sosyal olabileceğiniz bir gün sizi beklemektedir. Sosyal olabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Toplantılara ve sosyal projelere katılabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz.

Akrep

Pazartesi ve salı günleri inançlarınız ve değerleriniz ile ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri kariyerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. İşiniz, patronunuz, iş arkadaşlarınız veya iş yeriniz ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri  sosyal olmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınıza daha çok zaman ayıracaksınız.

Yay

Pazartesi ve salı günleri kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklarınızla ilgili hassasiyetler görülebilir. Miras ve alacaklı olduğunuz gelirlerle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Çarşamba ve perşembe günleri kişisel gelişim ile ilgili konular ve seyahatler ilgi odağınız olabilir. Tatile çıkabilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir.

Oğlak 

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkileriniz gündeme gelebilir. Biten sözleşmeleriniz varsa bunları yenileyebilirsiniz. Avukatlarınızla yapmanız gereken görüşmeleriniz varsa bunları yapabilirsiniz. Yeni ortak bir iş anlaşması yapabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri ödemeleriniz, kredi, sigorta gibi konuları gözden geçirebilirsiniz. Değiştirmek istediğiniz bir yer varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Krediler, sigortalar ve ödemelerin planlanmasını yapabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri yurtdışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz.

Kova

Pazartesi ve salı günleri rutin günlük işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Evinize evcil bir hayvan alabilirsiniz. Rutin işleriniz artabilir. Başkalarına hizmet ettiğiniz konulara bir yenisini ekleyebilirsiniz. Yeni iş girişimleri yapabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri ikili görüşmeleriniz artabilir. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Sosyal olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Bitmiş sözleşmeleri yenileyebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz.

Balık 

Pazartesi ve salı günleri yatırım konuları ilginizi çekebilir.  Yeni bir hobiye başlangıç yapabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri rutin işlerinizi düzenleyebilirsiniz. Çalışma ortamınızın düzenlenmesi gibi konularıyla ilgilenebilirsiniz. Bu günlerde sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Evcil hayvanınız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir.

12 Haziran 2023 Pazartesi

Haftalık Burç Yorumları (12 Haziran 2023 - 18 Haziran 2023)


12 Haziran 2023 Yeni haftaya Ay Koç burcunda hareket ederken başlıyoruz. İkili ilişkiler ve iletişimin ön planda olacağı bir gün yaşayabilirsiniz. Yeni anlaşmalar ve ortaklıklar için uygun bir zaman dilimi olacak. 

13 Haziran 2023 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün son saatlerinde Ay Boğa burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açısı Venüs ve Satürn arasında gerçekleşecek 150° lik uranüsyen açı olacaktır. Maddi ve manevi yönden beklenmedik sıkıntılar yaşanabilir. Çalışma ortamında özellikle maddi konularla ilgili sorumluluk üstlenmek durumunda kalabilirsiniz. 

14 Haziran 2023 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gün içerisinde duygusal olabilirsiniz. Olayları içinizde büyütebilirsiniz. Sevdiklerinize karşı mesafeli davranabilirsiniz. Gereksiz boş harcamalardan kaçınmalısınız. Maddi sıkıntılar ortaya çıkabilir. 

15 Haziran 2023 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Merkür ve Satürn arasında gerçekleşecek kare açı olacaktır. İletişimle ilgili problemler yaşanabilir. İletişim tarzınız soğuk ve mesafeli olabilir. Bir toplantı veya görüşme yapacaksanız bununla ilgili aksamalar yaşanabilir. 

16 Haziran 2023 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerinde Ay İkizler burcuna geçiş yapacaktır. Kişisel eğitimlerinize zaman ayırabilirsiniz. İş toplantıları ile ilgili problemler yaşanabilir. 

17 Haziran 2023 Ay İkizler burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Merkür ve Venüs arasında gerçekleşecek olumlu açı olacaktır. Maddi ve manevi konularla ilgili kararlar alınabilir. Sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. 

18 Haziran 2023 Ay İkizler burcunda hareket etmeye devam edecektir. Öğleden sonra Ay Yengeç burcunda hareket etmeye başlayacak. Günün en önemli açısı saat 07:37 itibariyle gerçekleşecek 26°43' İkizler burcunda yeniay olacaktır. Anın yükseleni Yengeç burcu olacaktır. Yeni ayın etkilediği burçlar  İkizler, Yay, Başak ve Balık burçları olacaktır. Satürn S pozisyonda yeni ay anında gökyüzünde enerjisini hissettirecektir. Karmik sorunlar ortaya çıkabilir. Finansal konular ve bankacılık işlemleri ile alakalı sıkıntılar ortaya çıkabilir. İkili ilişkilerde sıkıntılar ortaya çıkabilir. Kemik sağlığına dikkat edilmelidir. Diş ve kemik sağlığına dikkat edilmelidir. Maddi kaynaklarınızı kullanırken dikkat edilmelidir. Kazalara ve dolandırılmalara karşı dikkatli olunması gereken bir süreç olacaktır. 

 Koç

Pazartesi ve salı günleri toplum içinde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili gündemleriniz olabilir. Finansal kaynaklarınızı artırmak için kararlar alabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri yakın çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Eğitim konularına zaman ayırabilirsiniz. Kişisel eğitiminizle ilgilenebilirsiniz. 

Boğa

Pazartesi ve salı günleri sağlığınızla ilgili kontrolleriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri toplum içinde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri maddi ve manevi değer konuları gündeme gelebilir. Finansal kaynaklarınızı artırmak için kararlar alabilirsiniz.

İkizler

Pazartesi ve salı günleri sosyal çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Aktif olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri sağlığınızla ilgili kontrolleriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri toplum içinde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi ve salı günleri iş temponuz artabilir. Toplantılara katılabilirsiniz. İşinizle ilgili yeni kararlar alabilir, yeni projeler başlatabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa onun sağlığı ile ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri sosyal çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Aktif olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri sağlığınızla ilgili hassasiyetleriniz oluşabilir. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz.

Aslan

Pazartesi ve salı günleri yeni bir eğitime katılabilirsiniz. Yurt dışında yaşayan iletişim de olduğunuz kişilerle olan ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz. Eşiniz varsa eşinizin ailesi ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Seyahate çıkabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri iş temponuz artabilir. Toplantılara katılabilirsiniz. İşinizle ilgili yeni kararlar alabilir, yeni projeler başlatabilirsiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri sosyal çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. 

Başak

Pazartesi ve salı günleri sigortalar, ödemelerinizle ilgilenebilirsiniz. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili kontrollere gidebilirsiniz. Ayak sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri kişisel eğitiminizle alakalı konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yurt dışında yaşayan iletişim de olduğunuz kişilerle olan ilişkilerinizle ilgili gelişmeler yaşanabilir. Eşiniz varsa eşinizin ailesi ile ilgilenebilirsiniz. Seyahate çıkabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri iş temponuz artabilir. Toplantılara katılabilirsiniz. İşinizle ilgili yeni kararlar alabilir, yeni projeler başlatabilirsiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda yeni kararlar alabilirsiniz. 

Terazi

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkilerde beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yenilenmesi gereken sözleşmelerle ilgilenebilirsiniz. Ortaklıklarınız varsa bunlarla olan ikili ilişkinizde beklenmedik gelişmeler olabilir.  Çarşamba ve perşembe günleri sigortalar ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Başkalarından alacaklı olduğunuz maddi kaynaklar ile ilgili gelişmeler yaşanabilir. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili kontrollere gidebilirsiniz. Ayak sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri eğitim konuları gündeme gelebilir. Yurt dışında yaşayan iletişim de olduğunuz kişilerle olan ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Eşiniz varsa eşinizin ailesi ile ilgilenebilirsiniz. 

Akrep

Pazartesi ve salı günleri günlük rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa genel sağlık bakımları ile ilgilenebilirsiniz. Ayaklarınız da ağrı ve hassasiyet  yaşayabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkilerde beklenmedik gelişmeler olabilir. Günü gelmiş sözleşmeler karşınıza çıkabilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri başkalarından alacaklı olduğunuz maddi kaynaklar, miras gibi konularla uğraşabilirsiniz. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili kontrollere gidebilirsiniz. Ayak sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz.

Yay

Pazartesi ve salı günleri partnerinizle güzel bir zaman geçirebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocukları ile güzel keyifli zaman geçirebilir. Sanat faaliyetlerine katılabilirsiniz. Hobileriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir hobi edinebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri günlük rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa genel sağlık bakımları ile ilgilenebilirsiniz. Ayaklarınız da ağrı ve hassasiyet yaşayabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkilerde beklenmedik sürprizler yaşayabilirsiniz. Süresi bitmiş sözleşmeler karşınıza çıkabilir bunları yenilemek isteyebilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi ve salı günleri evinizde yaptıracağınız bir tadilat varsa bununla uğraşabilirsiniz. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Ev alımı, kiralama ya da satışı ile ilgili gündeminiz oluşabilir. Çarşamba ve perşembe günleri partnerinizle güzel bir zaman geçirebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocukları ile güzel keyifli zaman geçirebilir. Sanat faaliyetlerine katılabilirsiniz. Hobileriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir hobi edinebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri günlük rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa genel sağlık bakımları ile ilgilenebilirsiniz. Ayaklarınız da ağrı gibi rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili sıkıntılar oluşabilir.

Kova

Pazartesi ve salı günleri yakın çevrenizden kişilerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sosyal medya da daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Aracınız varsa bakımı ile ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri evinizde yaptıracağınız bir tadilat varsa bununla uğraşabilirsiniz. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri partnerinizle güzel bir zaman geçirebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocukları ile güzel keyifli zaman geçirebilir. Sanat faaliyetlerine katılabilirsiniz. Hobileriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir hobi edinebilirsiniz.

Balık

Pazartesi ve salı günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Bütçenizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Kendinizi güvende hissetmek isteyebilirsiniz. Finansal kaynaklarınızı artırmak için planlar yapabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri yakın çevrenizden kişilerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sosyal medya da daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Aracınız varsa bakımı ile ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri evinizde yaptıracağınız bir tadilat varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Ev alımı ya da satışı ile ilgili konularla uğraşabilirsiniz.

5 Haziran 2023 Pazartesi

Haftalık Burç Yorumları (5 Haziran 2023 - 11 Haziran 2023)


5 Haziran 2023 Yeni haftaya Ay Yay burcunda hareket ederken başlıyoruz. Sabah saatlerinde Ay Oğlak burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Günün en önemli açısı Venüs ve Plüton arasında gerçekleşecek karşıt açı olacaktır. Maddi ve manevi konularda sıkıntılar yaşanabilir. Ortak yapılan işlerde problemler çıkabilir. 

6 Haziran 2023 Ay Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gün içinde Ay'ın konumlarına göre ikili ilişkilerde beklenmedik iletişim problemleri yaşanabilir. Ego çatışmalarıyla karşı karşıya kalınabilir. 

7 Haziran 2023 Ay Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerinde Ay Kova burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Gün içerisinde ikili ilişkilerde sıkıntılar yaşanabilir. Ortak yapılan işlerde maddi kayıplar yaşanabilir. Aile içi yaşanan olayları büyütme eğilimine girebilirsiniz. 

8 Haziran 2023 Ay Kova burcunda hareket etmeye devam edecektir. İkili ilişkilerde, ortaklıklar da  çatışmalar ve kavgalar yaşanabilir. Gün içinde hobilerinizle ilgilenmek, çocuklarla zaman geçirmek için güzel fırsatlar oluşacak. 

9 Haziran 2023 Ay Kova burcunda hareket etmeye devam edecektir. Öğleden sonra Ay Balık burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Maddi ve manevi değerlerinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Ortaklık ve yeni anlaşmalar imzalayabilirsiniz.

10 Haziran 2023 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Merkür ve Neptün arasında gerçekleşecek olumlu açı olacaktır. Hayallerinizi dile getirebilirsiniz. Bazılarınız hayallerini gerçekleştirmek için yatırım fırsatı yakalayabilir. Sözleşme fırsatlarını iyi değerlendirmek gerekir. Ani harcamalar karşınıza çıkabilir. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir gün yaşayabilirsiniz. Yoğun temponuzun içerisinde yorgun hissedebilirsiniz. 

11 Haziran 2023 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecektir. Öğleden sonra Ay Koç burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Günün iki önemli açısı haftanın son gününe damgasını vuracaktır. İlk açı öğle saatlerinde Merkür ve Plüton arasında gerçek olumlu açı olacaktır. Hayatınızda değiştireceğiniz konularla alakalı yardım alabilirsiniz. Bu konularla ilgili iletişiminiz artabilir. İkinci açı ise akşam saatlerinde Venüs ve Jüpiter arasında gerçekleşecek kare açı olacaktır. Maddi olarak sıkıntılarınız artabilir. Harcamalarınız artabilir. 

Koç

Pazartesi ve salı günleri kariyeriniz ve işinizle ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült, psikoloji, astroloji gibi konularla ilgilenebilirsiniz. 

Boğa

Pazartesi ve salı günleri seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz. Hukuksal davalarınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler olabilir. Çarşamba ve perşembe günleri işinizle ilgili yurt dışı bağlantılı konularınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Cuma, cumartesi ve pazar günü sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz.

İkizler

Pazartesi ve salı günleri ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Hayatınızdan çıkması gereken insanlardan ayrılabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri işinizle ilgili yurt dışı bağlantılı konularınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konular da gelişmeler yaşanabilir. İkili ilişkilerinizde tamamlanma yaşayabilirsiniz. Bazı ilişkileriniz bitebilir. Çarşamba ve perşembe günleri ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Hayatınızdan çıkması gereken insanlardan ayrılabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri işinizle ilgili yurt dışı bağlantılı konularınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz.

Aslan

Pazartesi ve salı günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Günlük işlerinizle ilgili konuları tamamlayabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konular da gelişmeler yaşanabilir. İkili ilişkilerinizde tamamlanma yaşayabilirsiniz. Bazı ilişkileriniz bitebilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Hayatınızdan çıkması gereken insanlardan ayrılabilirsiniz.

Başak

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgili konuları duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Günlük işlerinizle ilgili konuları tamamlayabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konular da gelişmeler yaşanabilir. İkili ilişkilerinizde tamamlanma yaşayabilirsiniz. Bazı ilişkileriniz bitebilir. 

Terazi

Pazartesi ve salı günleri ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Ailenizle zaman geçirebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgili konuları duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Günlük işlerinizle ilgili konuları tamamlayabilirsiniz.

Akrep

Pazartesi ve salı günleri iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Ailenizle zaman geçirebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgili konuları duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz.

Yay

Pazartesi ve salı günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olurken, finansal planlamalar yapabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Ailenizle zaman geçirebilirsiniz.

Oğlak 

Pazartesi ve salı günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olurken, finansal planlamalar yapabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz.

Kova

Pazartesi ve salı günleri hastane kontrollerinize gidebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olurken, finansal planlamalar yapabilirsiniz. 

Balık

Pazartesi ve salı günleri sosyal yoğunluğunuz artabilir. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri hastane kontrollerinize gidebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült, psikoloji, astroloji gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir.