27 Haziran 2023 Salı

Haftalık Burç Yorumları ( 26 Haziran 2023 - 2 Temmuz 2023)

 


26 Haziran 2023 Yeni haftaya Ay Başak burcunda hareket ederken başlıyoruz. Gecenin ilk saatlerinde Ay Terazi burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Günün en önemli açıları Merkür ve Neptün karesi ile Mars ve Uranüs arasında gerçekleşecek kare açı olacaktır. Karar vermeniz gereken konularda zorlanabilirsiniz. Net kararlar almak için uygun bir gün değil. Ani gelişen kalp problemleri ciddiye alınmalıdır. Tartışmalar, kavgalar yaşanabilir. Mangal, ateş yakarken dikkatli olunmalıdır. 

27 Haziran 2023 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Merkür ve Plüton arasında gerçekleşecek uranüsyen açı olacaktır. Yakın çevrenizle alakalı beklenmedik haberler alabilirsiniz. Trafikte özellikle dikkat edilmesi gereken bir gün olacaktır. 

28 Haziran 2023 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecektir. Öğleden sonra Ay Akrep burcunda hareket etmeye başlayacaktır. İletişimin yoğun olacağı bir gün yaşayabilirsiniz. Meditasyon, dua gibi çalışmalar için uygun bir gün olacaktır. 

29 Haziran 2023 Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açıları Güneş ve Satürn arasında gerçekleşecek trine açı ile Venüs ve Chiron arasında gerçekleşecek trine açı gökyüzüne hakim olacaktır. Küslerin barışacağı pozitif bir gün geçirebilirsiniz. Sizi kısıtlayan konuların artık son bulduğu bir zaman dilimi sizleri bekliyor olacak.

30 Haziran 2023 Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecektir. Akşam saatlerinde Ay Yay burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Günün en önemli açısı Merkür ve Satürn arasında gerçekleşecek trine açı olacaktır. Aile büyükleriyle kaliteli zaman geçirebilirsiniz. Birlikte seyahat planlaması yapabilir. Keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. 

1 Temmuz 2023 Ay Yay burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açıları Güneş ve Merkür kavuşumu ile bu kavuşuma Jüpiterin olumlu açısı eşlik oluyor olacaktır. Düşündüğünüz yapmak istediğiniz ne varsa gökyüzü destekleyecektir. 

2 Temmuz 2023 Ay Yay burcunda hareket etmeye devam edecektir. Akşam saatlerinde Ay Oğlak burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Günün en önemli açısı Venüs ve Uranüs arasında gerçekleşecek kare açı olacaktır. Ani harcamalar, maddi kayıplar yaşanabilir. İkili ilişkilerinizde problemler yaşanabilir. 

Koç

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri sigortalar, finansal konular ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklar tetiklenebilir. Cumartesi ve pazar günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz. 

Boğa

Pazartesi ve salı günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. Cumartesi ve pazar günleri sigortalar, finansal konular ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklar tetiklenebilir. 

İkizler

Pazartesi ve salı günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir.

Yengeç

Pazartesi ve salı günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz.

Aslan

Pazartesi ve salı günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu ve seyahatlerle yoğun bir gün geçirebilirsiniz.  Çarşamba, perşembe ve cuma günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz.

Başak

Pazartesi ve salı günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu, seyahatler gündeminize gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizi temizleyebilir, dekorasyon değişiklikleri yapabilirsiniz.

Terazi

Pazartesi ve salı günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları gündeminize gelebilir. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu, seyahatler gündeminize gelebilir.

Akrep

Pazartesi ve salı günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili tedavi edici bir süreye girebilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları gündeminize gelebilir. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz.

Yay

Pazartesi ve salı günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları gündeminize gelebilir. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi ve salı günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Ya da yeni bir proje başlatabilirsiniz. Bazılarınız iş değişikliği yapabilir. Terfi konuları gündeme gelebilir. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz.

Kova

Pazartesi ve salı günleri yurtdışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Ya da yeni bir proje başlatabilirsiniz. Bazılarınız iş değişikliği yapabilir. Terfi konuları gündeme gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz.

Balık

Pazartesi ve salı günleri değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Kronik rahatsızlığı olanlar bu rahatsızlıkları ile ilgili yeni bir tedavi sürecine girebilirler. Çözüme kavuşmamış miras konuları varsa bunlar gündeminize gelebilir. Ödemeler, kredi ve sigortalarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir iş projesi üzerine düşünebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder