16 Eylül 2020 Çarşamba

BAŞAK YENİ AYI


 17 Eylül 2020 saat 14:00 de 25°00' Başak burcunda Labrum sabit yıldızı kavuşumlu bir yeni ay meydana gelecektir. Anın yükseleni yay burcu olacaktır. Başak burcundaki yeni ay anın gökyüzü haritasına göre 9. evde gerçekleşecektir. 

Koç burcunda Retro harekette olan Mars yeni aya 150° açı yapmaktadır. Ayrıca Yeni ay Plüton Rx ve Satürn Rx 120° lik bir açı yapmaktadır. Yeni ay; Ay düğümlerine, anın yükselen burcuna kare açı (90°) yapmaktadır. Şimdi bunları beraber inceleyelim. 

Yeni ay 9. ev konularını içermektedir. Eğitimler, yurt dışı ile ilgili konular, yabancılar, medya, satış pazarlama işleri özellikle ithalat ve ihracat konuları, uzak akrabalar, inançlar, yurt dışı seyahat konuları, hukuksal konular ve akademik eğitimleri de kapsamaktadır.

Yeni ayın bir diğer teması ise hastalıklar olacaktır. Virüs ve parazitlerin neden olduğu hastalıklar da artış meydana gelebilir. Ay büyüdükçe giderek artan ateşli hastalıklarda artış görülebilir. Bu hastalıkların başında covid gelmektedir. Dikkat edilmesi ve korunulması gereken bir süreçtir. 

Eğitim konuları ile ilgili aile içi yeni kararlar ve beklenmedik girişimler yapılabilir. Yeni bir eğitim almak isteyebilirsiniz. Yine aile içinde bir gerginlik yaratmamak için dikkat edilmelidir. Ani sinirlenme, öfke patlaması gibi duygu durumları karşınıza çıkabilir. Aile bireylerinin kalplerini kırmaktan kaçınınız. 9. ev konuları ile ilgili aile içi gerginlikler olabilir. Zaman zaman tartışma, öfke patlamaları gibi kendini gösterebilir. 

Yeni ay ikili ilişkilerde de pürüzlere sebebiyet verebilir. Geçmiş konular gündeminize gelebilir. Özellikle bilinç altınıza attığınız sorunları irdeleyebilirsiniz. Yanlış anlaşılmamak için ikili ilişkilerde kelimelerinizi dikkatli seçmelisiniz.

Yeni ay ülkemizin 4. evinde gerçekleşecektir. Ülke toprakları, çiftçileri ilgilendiren durumlar, doğa ve hava olaylarında ani değişimler görülebilir. Yeni ay esnasında Mars gezegeninin retro olduğunu ve yaptığı açılar beklenmedik kayıpları da işaret etmektedir. 

Yine bu etkiler ışığında sağlığınıza dikkat etmeniz önemlidir. Dengeli beslenme ve uyku düzenine önem veriniz. Sosyal mesafe kurallarını ihmal etmeyiniz. 

13 Eylül 2020 Pazar

14 Eylül 2020 Gökyüzü Analizi

 


14 Eylül 2020 Ay gün genelinde Aslan burcunda olacaktır. Gün içinde çevrenizdeki insanların dikkatini çekmek isteyebilirsiniz. Her şeyi ben bilirim, ben en iyisini yaparım gibi egolardan uzak durmanızı tavsiye ederim. Gösteriş için para harcamaktan kaçının. 

Saat 08:17 itibariyle Ay-Şiron arasında iyicil açılar mevcut. Kariyerinizle ilgili yapmak istediğiniz atılımlarla ilgili çalışma alanınızda yeni bir düzenleme yapabilirsiniz. Çalışma stilinizi değiştirebilirsiniz.

Saat 09:53 de günün ikinci açısı gerçekleşiyor. Lucifer Venüs- Ay kavuşumu Şiron Trinesi Uranüs karesi açıları gökyüzünde gerçekleşecektir. Bu zaman diliminde kariyerinizle ilgili yapacağınız girişimler de dikkatli olmanızı tavsiye ederim. İş sözleşme ve ortaklıklar da problemlerle karşılaşabilirsiniz. 

Saat 12:34 da Ay- Uranüs karesi gerçekleşecektir. Bu saat civarında kredi çekmek, yatırım yapmak gibi konulardan uzak durmalısınız. Yanlış yatırımlar yapıp zarar edebilirsiniz. Ayrıca çocuklarınız için yapacağınız harcamaları ileri bir saate ertelemeniz gerekmektedir. Bu zaman diliminde yine duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. 

Günün son açısı saat 17:53 de Merkür- Ay arasında 60° iyicil bir açı gerçekleşecektir. Duygularınızı rahatlıkla ifade edebileceğiniz bir zaman dilimi. İkili ilişkiler de bulunduğunuz kişilerle ilişkilerinizi düzenleyebilirsiniz. Kendinizi ve duygularınızı daha rahat ifade edebilirsiniz.



12 Eylül 2020 Cumartesi

13 EYLÜL 2020 GÜNLÜK ASTROLOJİ ANALİZİ

 


13 Eylül 2020 ilk dakikalarından itibaren gün boyunca Ay yengeç burcunda olacaktır. Ay yengeç burcunda transitte olduğu günler annemiz, ailemiz, sevdiklerimiz, evimiz, geçmişe duyulan özlem ve kadınlarla ilgili konular gündeme gelir. Bu Pazar gününü ailenizle, çocuklarınızla zaman geçirerek, geçmişte yaptığınız uzun zaman yapmadığınız manevi olarak sizi rahatlatacak konulara eğilebilirsiniz. 

Bazılarınız ise kendi iç dünyasına çekilip; duygularının ve yaşadıklarının analizini yapabilir. Bu analizi yaparken geçmişte bıraktığınız ve sizi duygusal olarak etkileyen konuları tamamen değiştirme ve yaşanmamış gibi kabul edebilirsiniz. 

Gün boyu Jüpiter durağan pozisyonda olacaktır. İyilik yap iyilik bul günlerindeyiz. Çevrenizde yardıma ihtiyacı olan canlılara yardım edin. Sokak hayvanlarına su ve yem koyabilirsiniz. Yardıma ihtiyacı olan bir kişiye yardım eli uzatabilirsiniz. Jüpiter Retrodan çıkıp artık normal seyrine devam etmeye hazırlanıyor. 

Günün ilk açısı Ay ve Güneş arasında saat 01:43 gerçekleşecektir. Duygularınızı rahatlıkla ifade edebileceğiniz bir zaman dilimi. Kendinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Geçmişte yapmak istediğiniz bir fikri hayata geçirmek için planlar yapabilirsiniz.

Saat 05:19 da ise Ay-Plüton karşıtlığı yaşayacağız.  Varsa çocuklarınıza karşı yoksa partnerinizle aranızdaki ilişkilerde şefkat ve merhamet duygularınızı bu saat diliminde yeterince gösteremeyebilirsiniz. 

Günün üçüncü açısı Ay ve Satürn arasında yaşanacaktır. Satürn duygu ve düşüncelerinizi kısıtlayacaktır. Gitmek istediğiniz bir yer varsa iptal edebilirsiniz. Seyahate çıkmak gibi konulara net karar veremeyebilirsiniz. Eğitim almak veya vermek gibi konular gündeminizde ise yine bu konularla ilgili net kararlar veremeyebilirsiniz. Duygularınız sizi yanıltabilir. Ayrıca aldığınız eğitimlerin yeterli olmadığını düşünebilirsiniz. 

Öğleden sonra Ay ve Mars arasında sert bir açı bizleri bekliyor. İkili ilişkilerde özellikle kardeşler ve akrabalar arasında istenmeyen kavgalar ve tartışmalar gerçekleşebilir. Ortağınız varsa ve ticaretle uğraşıyorsanız problemler yaşayabilirsiniz. Bu süreçte sakin kalınız ve tartışmalardan uzak  durunuz. 

Akşam saat 18:33 de Ay Aslan burcuna geçiş yapacaktır. Çocuğu olan kişilerin bu zaman dilimini çocuklarıyla geçirmesini, onların sıkıntıları varsa onlara yardımcı olmalarını öneririm. Ay Aslan burcunda iken egomuzu kontrol altında tutmalı ve aşırı gururlanma ve böbürlenme gibi tavırlardan uzak durulması gerekmektedir. Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle, sevgilerimle...


9 Eylül 2020 Çarşamba

Mars Retrosu Başlıyor

 



Mars 10 Eylül 2020 tarihinde koç burcunda retro hareketine başlayacaktır. 15 Kasım 2020 tarihine kadar retro da kalacaktır. Yani Mars bu süreç de geri harekette olacaktır. 
Mars fiziksel enerjimizi yönetir. Eyleme geçme, hareket etme, yaşam enerjisi kabiliyeti, mücadele gücümüz, dayanıklılığımız, savunma gücümüz Mars gezegeni ile alakalıdır. 
Retro zamanlar da Mars'ın enerjisi azaldığı için yaşam enerjisinde azalmalar görülebilir. Mars aynı zamanda savunma sistemi ile alakalı olduğu için fiziksel olarak kendinizi güçsüz, yorgun, halsiz hissedebilirsiniz. Mars retrosunda bağışıklık sisteminizi güçlü tutmanız gerekir. Özellikle pandemi sürecinde olduğumuzu düşünürsek iki kat önlem almalıyız. 

Mars ayrıca yangınlar, kavga, öfke ve kazalarla da alakalıdır. Dikkatli ve temkinli olmakta fayda vardır. Mars retrolarında cerrahi girişimlerden kaçınmalısınız. İstenmeyen sonuçlar oluşabilir. 

Mars retrosu askeri hareketliliği de temsil etmektedir. Savaş potansiyelinin artması olarak da görülür. 

30 Eylül 2020 tarihinde Satürn, Plüto, Jüpiter kavuşumu Mars'a kare açı yapacaktır. Bu zaman diliminde dünya genelinde pandemi vakalarında artış olabilir. 

Mars retrosu devam ederken 15 Ekim 2020 ile 4 Kasım 2020 arasında Merkür retrosu olacak. Bu tarih aralığında çok daha dikkatli olmakta fayda var. Kendinizi ifade etmek de güçlük çekebilirsiniz. Marsın Retro da olduğunu düşünürsek ani öfke patlamaları, kavgalar bu süreçte daha fazla olacaktır. 

Ülkemiz haritasına baktığımızda ülkemizin natal haritasında 10. evde gerileyecektir. Yöneticilerin almış olduğu kararlar gündeme gelebilir. Ülkemizin diğer ülkeler karşısındaki imajını artırmak için çalışmalar yapılabilir. Mars retrosunda ihracattan elde edilen gelirler de azalma görülebilir.

Burçlara olan etkilerine baktığımız da;

Yükselen Koç ve Koç burçları

Sevgili Koçlar Mars retrosu sizin 1. evinizde gerçekleşecektir. Mars retrosu süresince kendinizi yorgun, halsiz hissedebilirsiniz. Daha fazla mücadele etmeniz gereken sorunlar oluşabilir. Olaylara karşı fazla tepki verebilirsiniz. Kazalara karşı dikkatli olunuz. Dengeli beslenmeyi ve uykunuzu almaya dikkat ediniz.

Yükselen Boğa ve Boğa burçları

Sevgili Boğalar Mars retrosu sizin 12. evinizde gerçekleşecektir. İç dünyanıza dönmek isteyebilirsiniz. Kendinize karşı öz eleştiri yapabilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız ve gizlediğiniz duygularınız açığa çıkabilir. Öfke ve kızgınlıklar yaşayabilirsiniz. Ruhsal ve fiziksel sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Dengeli beslenme ve uyku saatlerinize dikkat ediniz. Ruhsal dinginlik için terapi, meditasyon ve dua çalışmaları yaparak ruhunuzu şifalandırabilirsiniz. 

Yükselen İkizler ve İkizler burçları

Sevgili İkizler Mars retrosu sizin 11. evinizde gerçekleşecektir. Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla olan ilişkilerde gerginlikler yaşayabilirsiniz. Kavga, öfke gibi ilişkilere zarar verecek durumlardan kaçınınız. Sosyal çevrenizdeki insanlarla rekabete girmekten kaçınınız. Olayların büyümemesi için sakin kalmaya çalışın. Gereksiz tartışmalardan uzak durunuz.

Yükselen Yengeçler ve Yengeç burçları

Sevgili Yengeçler Mars retrosu sizin 10. evinizde gerçekleşecektir. İş ve kariyer alanında gereksiz rekabetten kaçınılmalı. Tartışma ve kavgalardan uzak durulmalıdır. Bu dönemde iş değiştirmek yeni işe başlamak için uygun değildir. Mars retrosunda kendinizi yorgun bitkin hissedebilirsiniz. Bu çalışma şeklinize de yansıya bilir. Çalışmak istemeyebilirsiniz.

Yükselen Aslanlar ve Aslan burçları

Sevgili Aslanlar Mars retrosu sizin 9. evinizde gerçekleşecek. Eğitimler, seyahatler, yurtdışı bağlantılı işler, hukuksal konular gündeminizde olabilir. Eğitim alanında problemler yaşayabilirsiniz. Çıkmak istediğiniz bir seyahatte aksilikler, problemler ve kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Yurtdışı bağlantılı ithalat ve ihracat konularında yavaşlama ve problemler olabilir. Hukuksal davalarınız varsa bunlar da istediğiniz sonucu alamayabilirsiniz. Davalar da ertelenme ve istediğiniz sonucu elde edememe gibi problemlerle karşılaşabilirsiniz. 

Yükselen Başaklar ve Başak burçları

Sevgili Başaklar Mars retrosu sizin 8. evinizde gerçekleşecektir. Eşinizden , ailenizden, iş ortağınızdan kısaca size maddi destekten bulunan kişilerden gelen maddi kaynaklar da azalma yaşayabilirsiniz. Kredi, borçlar ve vergi ödemelerinde problemlerle karşılaşabilirsiniz. Miras ve nafaka gibi gelir kaynaklarıyla ilgili paylaşım ve ödeme konusunda problemler kavgalar yaşanabilir. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Ayrıca sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Dengeli beslenmeyi unutmayınız.

Yükselen Teraziler ve Terazi burçları

Sevgili Teraziler Mars retrosu sizin 7. evinizde gerçekleşecektir. Eş, iş ortağı gibi ilişkileriniz de problemler yaşayabilirsiniz. İlişkisi olanlar bu süreçte partnerleri ile kavgalardan uzak durmalılar. Öfke ile kalkan zararla oturur sözünü unutmayınız. Yeni bir ilişkiye başlamak veya yeni bir ortaklık kurmak bu süreçte uygun değildir. 

Yükselen Akrepler ve Akrep burçları

Sevgili Akrepler Mars retrosu sizin 6. evinizde gerçekleşecektir. Sağlığınıza özen göstermeniz gereken bir döneme giriyorsunuz. Doktor kontrollerinizi ihmal etmeyiniz. Bağışıklık sisteminizi güçlendirin. Dengeli beslenin, zamanında uyuyun. Doktorunuza danışarak Vitamin takviyesi alabilirsiniz. 

Yükselen Yaylar ve Yay burçları

Sevgili Yaylar Mars retrosu sizin 5. evinizde gerçekleşecektir. Aşk ve flört hayatınızda gerginlikler, kavgalar ve problemler görülebilir. Çocuklarınızla daha çok ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Spor yapıyorsanız yaralanmalara ve spor kazalarına karşı dikkatli olunuz. Yeni bir sanatsal faaliyet içine girmek isteyebilirsiniz ama erteleyin. sorunlarla karşılaşabilirsiniz. 

Yükselen Oğlaklar ve Oğlak burçları

Sevgili Oğlaklar Mars retrosu sizin 4. evinizde gerçekleşecektir. Aile üyeleri ile aranızda zaman zaman tartışma ve kavgalar çıkabilir. Bu süreçte ani alınacak ailesel kararlardan kaçınmanız gerekmektedir. Yine mars retrosu zamanları içerisinde ev alım satım işleri, taşınma gibi konulara girmeyin. Beklemediğiniz problemlerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. 

Yükselen Kovalar ve Kova burçları

Sevgili Kovalar Mars retrosu sizin 3. evinizde gerçekleşecektir. Komşular, akrabalar, kardeşlerle olan diyaloglar da fevri tavırlarınıza dikkat edin. Kalp kırmamaya çalışın. Kavga ve öfke patlamalarından uzak durunuz. Seyahat gündeminiz varsa trafikte dikkatli olun. Eğitim ve seminer gibi konularda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. 

Yükselen Balıklar ve Balık burçları

Sevgili Balıklar Mars retrosu sizin 2. evinizde olacaktır. Değerlerle alakalı bir ev olduğundan dolayı kendinizi değersiz hissedebilirsiniz. Ayrıca bu süreç içerisinde maddi kaynaklarınızı yönetirken problemler yaşayabilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat ediniz. Gereksiz harcamalardan kaçının.