16 Eylül 2020 Çarşamba

BAŞAK YENİ AYI


 17 Eylül 2020 saat 14:00 de 25°00' Başak burcunda Labrum sabit yıldızı kavuşumlu bir yeni ay meydana gelecektir. Anın yükseleni yay burcu olacaktır. Başak burcundaki yeni ay anın gökyüzü haritasına göre 9. evde gerçekleşecektir. 

Koç burcunda Retro harekette olan Mars yeni aya 150° açı yapmaktadır. Ayrıca Yeni ay Plüton Rx ve Satürn Rx 120° lik bir açı yapmaktadır. Yeni ay; Ay düğümlerine, anın yükselen burcuna kare açı (90°) yapmaktadır. Şimdi bunları beraber inceleyelim. 

Yeni ay 9. ev konularını içermektedir. Eğitimler, yurt dışı ile ilgili konular, yabancılar, medya, satış pazarlama işleri özellikle ithalat ve ihracat konuları, uzak akrabalar, inançlar, yurt dışı seyahat konuları, hukuksal konular ve akademik eğitimleri de kapsamaktadır.

Yeni ayın bir diğer teması ise hastalıklar olacaktır. Virüs ve parazitlerin neden olduğu hastalıklar da artış meydana gelebilir. Ay büyüdükçe giderek artan ateşli hastalıklarda artış görülebilir. Bu hastalıkların başında covid gelmektedir. Dikkat edilmesi ve korunulması gereken bir süreçtir. 

Eğitim konuları ile ilgili aile içi yeni kararlar ve beklenmedik girişimler yapılabilir. Yeni bir eğitim almak isteyebilirsiniz. Yine aile içinde bir gerginlik yaratmamak için dikkat edilmelidir. Ani sinirlenme, öfke patlaması gibi duygu durumları karşınıza çıkabilir. Aile bireylerinin kalplerini kırmaktan kaçınınız. 9. ev konuları ile ilgili aile içi gerginlikler olabilir. Zaman zaman tartışma, öfke patlamaları gibi kendini gösterebilir. 

Yeni ay ikili ilişkilerde de pürüzlere sebebiyet verebilir. Geçmiş konular gündeminize gelebilir. Özellikle bilinç altınıza attığınız sorunları irdeleyebilirsiniz. Yanlış anlaşılmamak için ikili ilişkilerde kelimelerinizi dikkatli seçmelisiniz.

Yeni ay ülkemizin 4. evinde gerçekleşecektir. Ülke toprakları, çiftçileri ilgilendiren durumlar, doğa ve hava olaylarında ani değişimler görülebilir. Yeni ay esnasında Mars gezegeninin retro olduğunu ve yaptığı açılar beklenmedik kayıpları da işaret etmektedir. 

Yine bu etkiler ışığında sağlığınıza dikkat etmeniz önemlidir. Dengeli beslenme ve uyku düzenine önem veriniz. Sosyal mesafe kurallarını ihmal etmeyiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder