13 Eylül 2020 Pazar

14 Eylül 2020 Gökyüzü Analizi

 


14 Eylül 2020 Ay gün genelinde Aslan burcunda olacaktır. Gün içinde çevrenizdeki insanların dikkatini çekmek isteyebilirsiniz. Her şeyi ben bilirim, ben en iyisini yaparım gibi egolardan uzak durmanızı tavsiye ederim. Gösteriş için para harcamaktan kaçının. 

Saat 08:17 itibariyle Ay-Şiron arasında iyicil açılar mevcut. Kariyerinizle ilgili yapmak istediğiniz atılımlarla ilgili çalışma alanınızda yeni bir düzenleme yapabilirsiniz. Çalışma stilinizi değiştirebilirsiniz.

Saat 09:53 de günün ikinci açısı gerçekleşiyor. Lucifer Venüs- Ay kavuşumu Şiron Trinesi Uranüs karesi açıları gökyüzünde gerçekleşecektir. Bu zaman diliminde kariyerinizle ilgili yapacağınız girişimler de dikkatli olmanızı tavsiye ederim. İş sözleşme ve ortaklıklar da problemlerle karşılaşabilirsiniz. 

Saat 12:34 da Ay- Uranüs karesi gerçekleşecektir. Bu saat civarında kredi çekmek, yatırım yapmak gibi konulardan uzak durmalısınız. Yanlış yatırımlar yapıp zarar edebilirsiniz. Ayrıca çocuklarınız için yapacağınız harcamaları ileri bir saate ertelemeniz gerekmektedir. Bu zaman diliminde yine duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. 

Günün son açısı saat 17:53 de Merkür- Ay arasında 60° iyicil bir açı gerçekleşecektir. Duygularınızı rahatlıkla ifade edebileceğiniz bir zaman dilimi. İkili ilişkiler de bulunduğunuz kişilerle ilişkilerinizi düzenleyebilirsiniz. Kendinizi ve duygularınızı daha rahat ifade edebilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder