16 Ekim 2020 Cuma

Terazi burcunda Yeni ay

 

16 Ekim 2020 saat 22:30 itibariyle 23°53' Terazi burcunda Yeni ay gerçekleşecektir. Anın yükseleni yengeç burcu olacaktır. Spica kavuşumlu bu yeni ay Satürn, Plüto ve Jüpiter den kare açı alması, Retro Mars karşıtlığının bu kare açılara eşlik etmesi nedeniyle Spica sabit yıldızının etkisini göremeyeceğimiz gibi, bu yeni ay açıları gereği sert bir yeni ay olacaktır. 

Uranüs ve Retro Merkür karşıtlıkları ile Neptün ve Venüs karşıtlığı da gökyüzünde yerini almış durumda. Retro Mars'ın hem Jüpiter ve hem de Plüto arasında yapmış olduğu kare açı da gökyüzünde yerini almış. 

★Aile içi ilişkilerin imtihanları ve sevginin sınanması yine bu yeni ay ile birlikte hissedilebilecek enerjilerdir. Tartışmalar, kavga, şiddet gibi olaylar görülebilir. Boşanmalar gündeme gelebilir. Bitmesi gereken ilişkiler biter. 

★Hukuksal konularda maddi kayıplar, uluslararası ticaretler de sıkıntılar, Eğitim konularında problemler gündeme gelebilir. 

★Maddi konular ve yatırımlarla ilgili net karar veremez ve önünüzü göremeyebilirsiniz. Yatırım kararları alırken yanılabilirsiniz. 

★Çalışma alanında patronlarınızla olan ilişkilerde problemler yaşayabilirsiniz. Tartışmalardan ve gergin ortamlardan uzak durunuz. 

★Sanatçılarla ilgili üzücü haberleri sosyal medyadan duyabiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder