13 Ekim 2020 Salı

MERKÜR RETROSU VE ETKİLERİ


 13 Ekim 2020 tarihinde saat gece 04:04 de Merkür durağan durumuna geçecek. 15 Ekim 2020 saat 04:05 itibariyle Merkür Retro hareketine başlayacak. Akrep burcunda Retro konumunda olacak Merkür anın haritasında 3. evde retro hareketine başlayacak. 4 Kasım 2020 saat 20:49 da retro hareketinden çıkmış olacak. Merkür retroya geçtiği anda bulunduğu pozisyon gereği Alphecca ve Acrux sabit yıldızları ile kavuşumda olacak. 

İletişimde problemler, algılama güçlüğü, seyahatler de problemler, ulaşımda problemler görülebilir. Bu süreçte takıntılı düşünceler gelişebilir. Gizli de kalmış içinizde sakladığınız kin, öfke ve intikam duyguları ortaya çıkabilir. Merkür Retroda iken doğru kararlar almakta zorlanılabilir. Yanlış kararlar alınabilir. Mars Retrosunun devam ettiği bu süreçte Merkür'ün Retro olması; özellikle geçmişten kalan husumet gibi olayların tekrar alevlenmesine sebebiyet verebilir. Gizlenmiş konular gün yüzüne çıkabilir. Taciz ve tecavüz olayları yine bu süreçte gündeme gelebilir. 

Merkür Retrosu süresince maddi kaynakların kullanımı ve bütçe planlamasında zorlanmalar görülebilir. Kredi ve vergi gibi yükümlülükler fazlalaşabilir ve bütçenizi planlarken hesapta olmayan harcamalar olabilir. 

Merkür Retroda iken gökyüzünde meydana gelecek açıları incelediğimizde; ilk açı 18 Ekim 2020 tarihinde saat 17:48 itibariyle Venüs ve Neptün arasında yaşanacak karşıtlık açısı hizmet sektöründe yaşanabilecek problemleri ve sağlıkla ilgili konular da yanlış anlaşılmalar sonucu istenmeyen sonuçlar görülebilir.

19 Ekim 2020 tarihinde saat 14:01 gibi Retro Mars ve Jüpiter arasında 90°lik sert bir açı gerçekleşecektir. Yönetici pozisyonda olan kişilerin ve çalışanların sağlıklarına dikkat etmesi gerektiğinin altını çizen bir açı gökyüzünde olacaktır. Anlaşmazlıklar ve ikili ilişkilerde iletişim problemleri yüzünden çatışma, öfke patlaması görülebilir. Ayrıca gökyüzünde meydana gelecek Venüs ve Mars ile 150 ° ani açı sebebiyle çıkabilecek kavgalarda yaralanmalar görülebilir. 

20 Ekim 2020 tarihinde saat 4:10 başlayacak olan Retro Merkür ve Uranüs arasındaki karşıtlık açısı gün boyu etkisini gösterecek olup; sen ben ilişkilerini ve kişisel özgürlüğünüzü sorgulayabileceğiniz bir zaman olacaktır. Bu zaman diliminde partneriniz veya eşinizle tartışmalardan uzak durunuz.

23 Ekim 2020 tarihinde Retro Merkür ve Chiron arasında saat 00:48 itibariyle gerçekleşecek olan 150° açı özellikle ilişkilerde ani gerçekleşecek olan tartışma ve kavgaların büyüyüp istenmeyen sonuçlara sebep olabileceğini göstermektedir.

Merkür Retrosu sürecinde ikili ilişkilerde iletişim problemlerine dikkat edilmelidir. Sosyal mesafe kurallarına kesinlikle uyulmalıdır. Merkür Retrosu sürecinde Mars Retrosunun da devam ettiğini ve gökyüzünde gerçekleşecek açıları da dikkate alırsak ateşli hastalıklar da artma görülebilir. Dikkatli ve temkinli olmayı unutmayınız. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder