28 Şubat 2021 Pazar

Günlük Burç Yorumları 1 Mart 2021

 


Mart ayına merhaba dediğimiz bugün, güne Ay Terazi burcunda başlıyoruz. Ay'ın Terazi burcunda olduğu günlerde; uyum, ahenk, denge ,duygusal tatmin, sevgi, huzur ihtiyaçlarımızın ön planda olduğu, estetik, zarafet, güzellik kaygılarımızın arttığı, kararsız bir ruh hali içinde olabilirsiniz. 

Gün içerisinde işinize yeterince konsantre olamayabilirsiniz. Gün içerisinde sosyal olabileceğiniz gruplarla bir araya gelebilirsiniz. Öğle saatlerinden itibaren ikili ilişkilerin getirdiği sorumluluklar artarken, bir sözleşme yapmak isteyenler için uygun zaman dilimidir. Eğitim konuları ile ilgili karar verebileceğiniz bir gün. Kendinize yatırım yapmak isteyebilir ve online eğitimlere katılma kararı alabilirsiniz. 

Burçlara göre ;

KOÇ BURCU

İkili ilişkiler gündeminizde olacağı bir gün içerisinde olacaksınız. Sosyal çevrenizdeki insanlara bugün daha dikkatli olmanız gerekir. Beklemediğiniz sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu öğrenebilirsiniz. Gün içerisinde maddi kaynaklarınızda ani kazanç ya da kayıplar görülebilir. 

BOĞA BURCU

Çalışma alanınızı düzenlemek isteyebilirsiniz. Çalışmalarınızda iş yükünüz gün genelinde fazla olabilir. Sağlığınıza dikkat ediniz. Kendinizi fazla yormayınız. Sosyal çevrenizden arkadaşlarınızla bir araya gelmek isteyebilirsiniz. Çalışmalarınızla ilgili çevrenizden fikir alabilirsiniz.

İKİZLER BURCU

Çocuğu olanlar çocuklarıyla yakından ilgilenmek isteyebilir. Eğitim konuları gündeme gelebilir. Bu konuyla ilgili alacağınız olumlu haberler sizi mutlu edecektir. Kariyerinizle ilgili yeni gelişmeler görülebilir. 

YENGEÇ BURCU

Aile içi konuların gündem de olacağı bir gün olacak. Ailenizle, evinizle yakından ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Beklediğiniz bir para elinize geçebilir. Partnerinizden maddi ve manevi destek bulacağınız bir gün olacak. Şehirler arası seyahatler gündeminize gelebilir.

ASLAN BURCU

Kardeşleriniz, yakın akrabalarınızla daha yakın olmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olacağınız. Sahnede parlayacağınız bir gün olacaktır. Kişisel gelişim konuları ile ilgili maddi harcamalarda bulunabilirsiniz. 

BAŞAK BURCU

Maddi kaynaklarınızın yönetimi, bütçe planlaması gibi konular gündeminize gelebilir. Yapacağınız işlerde verim alacağınız güzel bir gün olacaktır. İkili ilişkilerde ani sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Ani başlayacak bir aşk kapınızı çalabilir. Beklenmedik bir seyahat gündeminize gelebilir. 

TERAZİ BURCU

Bugün kendinize zaman ayırmak, kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocuklarının güzel haberlerini alabilirler. İşinizle alakalı beklenmedik yeni bir iş alabilirsiniz. Maddi olarak kaynaklarınızda hareketlenmeler olacaktır. 

AKREP BURCU

Kendi iç dünyanızdaki uyumunuzu hayatınıza yansıtma şansını yakalayabilirsiniz. Aile bireylerinizden sevindirici güzel haberler alabilirsiniz. İkili ilişkileriniz de ani çıkacak olaylara karşı fazla tepki göstermemeye çalışın. Aşk hayatınızda sürprizler sizi bekliyor.

YAY BURCU

Sosyal çevrenizle keyifler zamanlar geçireceğiniz bir gündesiniz. Kardeşlerinizden, yakın akrabalarınızdan güzel haberler alabilirsiniz. Aile içi maddi ve manevi ani gelişmeler yaşanabilir. Sağlık problemlerine dikkat etmelisiniz. Fazladan iş yükü karşınıza çıkabilir. 

OĞLAK BURCU

İşinizle alakalı tüm sorumlulukları alıp görevlerinizi bir uyum içerisinde tamamlayacaksınız. Maddi kaynaklarınızı artırmak için gün içerisinde fırsatlar çıkacak bunu değerlendirmenizi tavsiye ederim. Bekar oğlaklar için aşk kapıyı çalabilir. 

KOVA BURCU

Gün içerisinde yeni konulara merak duyabilirsiniz. Online eğitimlere katılmak isteyebilirsiniz. Eğitimle ve bilgi ile ilgili konular gün boyunca aktif olacaktır. Kendinizi rahatlıkla ifade edebileceğiniz bir gün olacak. Maddi kaynaklarınızı artırmak için yaptığınız çalışmalardan beklenmedik sonuçlar alabilirsiniz. 

BALIK BURCU

Gün içerisinde vergi, borç gibi konular gündeminize gelebilir. Maddi kaynaklarınızı planlamak isteyebilirsiniz. Gün içerisinde enerjinizi artırmak için meditasyon yapabilirsiniz. Ruhsal farkındalığınızı artıracak faaliyetlere katılabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder