1 Mart 2021 Pazartesi

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

 


 2 Mart 2021 Salı günü Ay Terazi burcundaki hareketine devam ediyor. Hoşgörü ve iyimserlik duygularının hakim olduğu bugün fazla iyimserlik içinde olmak bazı yanlışları görmemizi engelleyebilir. Kandırılma ve aldatılmalara karşı dikkatli olunmalıdır.

KOÇ BURCU
Gün içerisinde beklenmedik olaylar yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde sıkıntılar görülebilir. Özellikle çalışma ortamınızdaki kişilerle olan iletişiminize dikkat ediniz. Farkında olmadan kalp kırılmalarına sebep olabilirsiniz. 

BOĞA BURCU
Gün içerisinde iş arkadaşlarınızla aktif çalışmaların yoğun olacağı bir gün olacaktır. Yapılması gereken ani önemli bir iş çıkabilir. Günün yorgunluğunu dinlenerek atmak ve kendinize akşam saatlerinden itibaren zaman ayırmak isteyebilir rutin işlerden uzaklaşmayı seçebilirsiniz.

İKİZLER BURCU
Gün içerisinde çocuklarla ve aşk temalarıyla ilgili konular gündemde olacaktır. İşlerinize ara verip bunların sorunları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Maddi olarak acil bir ödeme karşınıza çıkabilir. Yatırım düşüncesinde olanların beklenmesi gereken bir gün.

YENGEÇ BURCU
Aile, ev, yuva gibi konular gündemini koruyacak. Eğitim konuları ile ilgili ani kararlar alınabilir. İkili ilişkilerde sorumlulukların farkına varılıp buna göre hareket edilmesi gereken bir gün olacaktır. Öğleden sonra uzun bir süredir sosyalleşmediğinizi farkına varıp arkadaşlarınızla tekrar bir araya gelebilirsiniz.

ASLAN BURCU
Yakın çevrenizle iletişim içerisinde olacağınız bir gün olacak. Beklemediğiniz bir para girişi olabilir. Fakat bu bir kredi veya vergi ödemesine gidebilir. İşinizle alakalı çalışma ortamınızda sıkıntılar çıkabilir. Fazla takmayın, oluruna bırakın.

BAŞAK BURCU
Gün içerisinde değer duygunuzun ön planda olacağı, gerek maddi ve gerekse manevi konularda değer arayacaksınız. Çocuğu olanlar çocuklarıyla olan ilişkilerinde gerginlikler yaşayabilir. Çocukların eğitim konuları gündeme gelecektir. 

TERAZİ BURCU
Gün içerisinde Ay sizin burcunuzda hareket edecek. Ben sen konuları gündeminize sıklıkla gelecek. Ben kimim nasıl bir gelecek istiyorum gibi sorular kafanıza takılabilir. Aile bireylerinizle zaman zaman gerginlik yaşayabilirsiniz. Evinizde beklenmedik bir eşya bozulabilir. 

AKREP BURCU
Gizli konulara olan merakınız bugün yine devrede. İçsel dünyanızı dengeleyebileceğiniz bir gün olsa da yakın çevrenizdeki kardeşiniz, komşunuz gibi insanlarla aranızda gerginlikler çıkabilir. İkili ilişkilerde yaşanabilecek kavga ve tartışmalardan uzak durmanız yararınıza olacaktır. 

YAY BURCU
Sosyal çevrenizden gelecek ekstra iş yükü sizi kızdırabilir. Gergin bir ortamla uğraşırken aileniz yuvanız için ani harcamalar gündeme gelebilir. Gerek maddi gerekse manevi yönden youlduğunuzu fark edebilirsiniz.

OĞLAK BURCU
Çalışma ortamınızda; çalışmalarınızla ön planda olmak isteyebilirsiniz.  Kendinizle ve yapacaklarınızla ilgili ani kararlar alabilirsiniz. Bu kararlardan uzak durmanız gerekenler ve zarar verecek olanlar yeni bir konuya yatırım yapmak, yeni bir hobiye başlamak gibi konular yer almaktadır. 

KOVA BURCU
Eğitim, seyahat, ticaret, hukuksal süreçler ile ilgili konular gündeminizde olacaktır. Bunlarla ilgili maddi olarak ani kazançlar veya kayıplar yaşayabilirsiniz. Gün içerisinde yaşayacağınız gerginlikle kendinizle yalnız kalmak isteyebilirsiniz. 

BALIK BURCU
Ödemelerin gündemde olacağı bir gün yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili rutin kontrolleriniz varsa ihmal etmeyiniz. Sosyal çevrenizdeki insanlarla sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. Alışveriş isteğiniz olabilir. Dürtüsel harcamalardan kaçınmalısınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder