28 Mart 2021 Pazar

TERAZİ SÜPER DOLUNAYI


 28 Mart 2021 saat 21:48 de 08°18' Terazi burcunda Diadem sabit yıldızı etkili Süper dolunay gerçekleşecektir. Anın yükseleni Akrep burcu olacaktır. Dolunay ikili ilişkilerde ben - sen ve biz konularını gündeme getirecektir. Anın yükseleni Akrep burcunda; ikili ilişkilerde kıskançlık, gizli konuların ortaya çıkmasından dolayı yaşanılacak krizleri ve problemleri işaret etmektedir. 

Dolunay Terazi burcunda olduğu için Terazi burcunun temsil ettiği konular gündeme gelecektir. İlişkilerin yönetilmesi, hak, adalet, estetik ve güzellik, yaratıcılık, uzlaşma, sanatsal konular, kararsızlık gibi konuları gündeme getirecektir. 
Dolunaya sağlık açısından baktığımızda böbrekler, bel bölgesi ve üreme organlarıyla ilgilidir. Bu bölgelerde hassasiyet görülebilir. 
Genel anlamda Terazi burcundaki dolunay; yöneticisi Venüs'ün temsil ettiği konuları karşımıza çıkartmaktadır. Yönetici Venüs gezegeni dolunay anında koç burcunda olduğundan dolayı zararlı pozisyondadır. Bu enerjinin yansıması ilişkilerde bencilce davranışları beraberinde getirecektir. Sevgiyi gösterme biçimi daha sert olabilir. Bazen de ani başlayan bir ilişkiyi bize göstermektedir. 
Ayrıca bu dolunay beraberinde finansal konularda sorunlar ortaya çıkartabilir. Ani dürtüsel harcamalardan ve yatırımlardan uzak durulması gerekmektedir. 
Şiron asteroidi de dolunay anında Ay'ın tam karşısında ve etki alanı içerisinde yer almaktadır. Yaralı şifacı olarak nitelendirdiğimiz Şiron; yaralandığınız ve travma alınan konularda şifa enerjisini göstererek bulunduğu alanda destekleyici ve iyileştirici etki gösterecektir. 
Diadem sabit yıldızı gökyüzünde hakim olacak. Diadem sabit yıldızı kadınlarda beğenilme gücünü temsil eden bir yıldızdır. Bu yıldız başkalarına aşırı hizmet eden kadınları, sevdiği uğruna çok şeyden vazgeçip kendini kurban eden kadınları göstermektedir. Kadınlarla ilgili adalet konuları gündeme gelebilir. 
Ay- Satürn- Ay Düğümleri-Mars arasında meydana gelecek olan Büyük Üçgen dediğimiz açı dolunay konularında hak edişleriniz varsa bunu hayatınıza getirecektir. Sorumluluklarınızın farkına varıp harekete geçtiğinizde kalıcı işlere imza atabilirsiniz. 
Dolunay anında Uranüs devrede olacaktır. Beklenmedik ve hızlı bir şekilde bahsettiğim konuları gündeme getirecektir. 
Hava olaylarında değişimler, yağışlar da dengesizlikler ve bununla beraber zirai alanlarda hasar görülebilir.  Satıcıları, esnafları halkı ilgilendiren konularda yeni kararlar alınabilir. Gündelik hayat ve topluluklarla ilgili yeni kurallar ve kararlar getirilebilir.


25 Mart 2021 Perşembe

25.03.2021 Gökyüzü Analizi


 Yeni bir güne başlarken herkese merhabalar. Uzun zaman yazamadım. Hem kendi sağlık sorunlarım hem de aile içi sağlık sorunları nedeniyle sizlerden ayrı kaldım. Çok şükür tekrar kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bu süreçte neler oldu öncelikle buna yer vermek istiyorum. 22 

Mart'ta Mars declicasyon açısından çıktı. Sınır dışı dediğimiz bir pozisyonda hareketine devam ediyor. Marsın etkilerini daha sert hissedebiliriz hayatlarımız da. Bu durum 26 Mayıs'a kadar sürecektir.

Bunun dışında gökyüzünde Merkür Mars karesi gerçekleşti ve devam etmektedir. Ani alınacak yanlış kararları, kavgaları, dil yaralarını göstermektedir.

Gökyüzünde Güneş Venüs kavuşumu hakim ani maddi kazanç ve harcamaları gösterir. Sevgiyi alma verme bunu hissettirme gibi konularda sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

Önemli bir açımız ise Mars Satürn arasındaki üçgen açıdır. Yeni girişimler yapmak isteyenler çıkabilir. Burada diğer gökyüzü kombinasyonlarımızı da dikkate almamız gerekiyor.

Satürn Uranüs karesinin enerjisini yine hissetmekte devam ediyoruz. Ani beklenmedik sıkıntılar, problemler yaşanılabilir. Maddi sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

Bugün ayrıca Ay Aslan burcunda hareketine devam ediyor. Gökyüzünde Aslan enerjisi var. İş ve özel yaşamımızla ilgili konularda istek ve taleplerimizi ifade edebilir sanatın her hangi bir alanına yönelik çalışmalarda bulunabilir doğa ve tabiatla bütünleşerek enerjimizi yükseltebiliriz. Bugünlerde kalp sağlığımıza dikkat etmeliyiz. Kalp ve omurilikle ilgili ameliyatlar mecbur olmadıkça yapılmamalıdır.

1 Mart 2021 Pazartesi

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

 


 2 Mart 2021 Salı günü Ay Terazi burcundaki hareketine devam ediyor. Hoşgörü ve iyimserlik duygularının hakim olduğu bugün fazla iyimserlik içinde olmak bazı yanlışları görmemizi engelleyebilir. Kandırılma ve aldatılmalara karşı dikkatli olunmalıdır.

KOÇ BURCU
Gün içerisinde beklenmedik olaylar yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde sıkıntılar görülebilir. Özellikle çalışma ortamınızdaki kişilerle olan iletişiminize dikkat ediniz. Farkında olmadan kalp kırılmalarına sebep olabilirsiniz. 

BOĞA BURCU
Gün içerisinde iş arkadaşlarınızla aktif çalışmaların yoğun olacağı bir gün olacaktır. Yapılması gereken ani önemli bir iş çıkabilir. Günün yorgunluğunu dinlenerek atmak ve kendinize akşam saatlerinden itibaren zaman ayırmak isteyebilir rutin işlerden uzaklaşmayı seçebilirsiniz.

İKİZLER BURCU
Gün içerisinde çocuklarla ve aşk temalarıyla ilgili konular gündemde olacaktır. İşlerinize ara verip bunların sorunları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Maddi olarak acil bir ödeme karşınıza çıkabilir. Yatırım düşüncesinde olanların beklenmesi gereken bir gün.

YENGEÇ BURCU
Aile, ev, yuva gibi konular gündemini koruyacak. Eğitim konuları ile ilgili ani kararlar alınabilir. İkili ilişkilerde sorumlulukların farkına varılıp buna göre hareket edilmesi gereken bir gün olacaktır. Öğleden sonra uzun bir süredir sosyalleşmediğinizi farkına varıp arkadaşlarınızla tekrar bir araya gelebilirsiniz.

ASLAN BURCU
Yakın çevrenizle iletişim içerisinde olacağınız bir gün olacak. Beklemediğiniz bir para girişi olabilir. Fakat bu bir kredi veya vergi ödemesine gidebilir. İşinizle alakalı çalışma ortamınızda sıkıntılar çıkabilir. Fazla takmayın, oluruna bırakın.

BAŞAK BURCU
Gün içerisinde değer duygunuzun ön planda olacağı, gerek maddi ve gerekse manevi konularda değer arayacaksınız. Çocuğu olanlar çocuklarıyla olan ilişkilerinde gerginlikler yaşayabilir. Çocukların eğitim konuları gündeme gelecektir. 

TERAZİ BURCU
Gün içerisinde Ay sizin burcunuzda hareket edecek. Ben sen konuları gündeminize sıklıkla gelecek. Ben kimim nasıl bir gelecek istiyorum gibi sorular kafanıza takılabilir. Aile bireylerinizle zaman zaman gerginlik yaşayabilirsiniz. Evinizde beklenmedik bir eşya bozulabilir. 

AKREP BURCU
Gizli konulara olan merakınız bugün yine devrede. İçsel dünyanızı dengeleyebileceğiniz bir gün olsa da yakın çevrenizdeki kardeşiniz, komşunuz gibi insanlarla aranızda gerginlikler çıkabilir. İkili ilişkilerde yaşanabilecek kavga ve tartışmalardan uzak durmanız yararınıza olacaktır. 

YAY BURCU
Sosyal çevrenizden gelecek ekstra iş yükü sizi kızdırabilir. Gergin bir ortamla uğraşırken aileniz yuvanız için ani harcamalar gündeme gelebilir. Gerek maddi gerekse manevi yönden youlduğunuzu fark edebilirsiniz.

OĞLAK BURCU
Çalışma ortamınızda; çalışmalarınızla ön planda olmak isteyebilirsiniz.  Kendinizle ve yapacaklarınızla ilgili ani kararlar alabilirsiniz. Bu kararlardan uzak durmanız gerekenler ve zarar verecek olanlar yeni bir konuya yatırım yapmak, yeni bir hobiye başlamak gibi konular yer almaktadır. 

KOVA BURCU
Eğitim, seyahat, ticaret, hukuksal süreçler ile ilgili konular gündeminizde olacaktır. Bunlarla ilgili maddi olarak ani kazançlar veya kayıplar yaşayabilirsiniz. Gün içerisinde yaşayacağınız gerginlikle kendinizle yalnız kalmak isteyebilirsiniz. 

BALIK BURCU
Ödemelerin gündemde olacağı bir gün yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili rutin kontrolleriniz varsa ihmal etmeyiniz. Sosyal çevrenizdeki insanlarla sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. Alışveriş isteğiniz olabilir. Dürtüsel harcamalardan kaçınmalısınız.