25 Mart 2021 Perşembe

25.03.2021 Gökyüzü Analizi


 Yeni bir güne başlarken herkese merhabalar. Uzun zaman yazamadım. Hem kendi sağlık sorunlarım hem de aile içi sağlık sorunları nedeniyle sizlerden ayrı kaldım. Çok şükür tekrar kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bu süreçte neler oldu öncelikle buna yer vermek istiyorum. 22 

Mart'ta Mars declicasyon açısından çıktı. Sınır dışı dediğimiz bir pozisyonda hareketine devam ediyor. Marsın etkilerini daha sert hissedebiliriz hayatlarımız da. Bu durum 26 Mayıs'a kadar sürecektir.

Bunun dışında gökyüzünde Merkür Mars karesi gerçekleşti ve devam etmektedir. Ani alınacak yanlış kararları, kavgaları, dil yaralarını göstermektedir.

Gökyüzünde Güneş Venüs kavuşumu hakim ani maddi kazanç ve harcamaları gösterir. Sevgiyi alma verme bunu hissettirme gibi konularda sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

Önemli bir açımız ise Mars Satürn arasındaki üçgen açıdır. Yeni girişimler yapmak isteyenler çıkabilir. Burada diğer gökyüzü kombinasyonlarımızı da dikkate almamız gerekiyor.

Satürn Uranüs karesinin enerjisini yine hissetmekte devam ediyoruz. Ani beklenmedik sıkıntılar, problemler yaşanılabilir. Maddi sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

Bugün ayrıca Ay Aslan burcunda hareketine devam ediyor. Gökyüzünde Aslan enerjisi var. İş ve özel yaşamımızla ilgili konularda istek ve taleplerimizi ifade edebilir sanatın her hangi bir alanına yönelik çalışmalarda bulunabilir doğa ve tabiatla bütünleşerek enerjimizi yükseltebiliriz. Bugünlerde kalp sağlığımıza dikkat etmeliyiz. Kalp ve omurilikle ilgili ameliyatlar mecbur olmadıkça yapılmamalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder