30 Mayıs 2021 Pazar

Haftalık burç yorumu (31 Mayıs - 6 Haziran 2021)


 31 Mayıs 2021 haftaya Ay Kova burcunda hareket ederken başlıyoruz. Özgür olma duygusu, sıra dışı olma gibi duygular gündeminizde olabilir. Günün ilk açısı Ay Chiron arasında gerçekleşecek olumlu açı olacaktır. İkili ilişkilerde kapanmayan yaralar bir nebze de olsa şifa bulabilirsiniz. Gece gerçekleşecek Ay Uranüs kare açısı gerçekleşecektir. Ani duygusal dalgalanmalar gündeminize gelebilir. Sabahın ilk ışıkları ile birlikte Ay ve Satürn Retro arasında gerçekleşecek kavuşum açısı aşk ilişkilerinde, çocuklarınız konusunda almanız gereken sorumlulukları gündeme getirebilir. Mars Neptün arasındaki trine açı işinizle alakalı alacağınız sorumlulukların neler olacağını gün yüzüne çıkarabilir. 

1 Haziran 2021 Ay Kova burcundaki hareketine devam edecek. Günün ilk açısı Ay ve Mars arasında gerçekleşecek olan 150° lik açı meydana gelecektir. İşinizle alakalı ani kararlar alabilirsiniz. Yeni yatırımlar yapmak isteyebilirsiniz. Bunun için 23 Haziran 2021 Merkür Retrosu sonrasını beklemenizi önerebilirim. Ay Merkür Arasında trine açı oluşacak. Bu geçmiş günlerinizi size hatırlatabilir. Nostaljik anlar yaşayabilirsiniz. Ay Venüs arasındaki trine açı işinizle alakalı konularda kazanç sağlamanızı destekleyecektir. Duygularınızı rahatlıkla ifade edebileceğiniz bir zaman olacaktır. Öğle saatlerinde Ay Balık burcuna geçiş yapacak. Sezgileriniz güçlenebilir. Öğleden sonra Ay Jüpiter Kavuşumu olacaktır. Duygusal olarak hassas olabilirsiniz. İç dünyanıza yönelebilir yalnız kalmak isteyebilirsiniz. 

2 Haziran 2021 Ay Balık burcundaki hareketine devam edecek. Sabah saatlerinde gerçekleşecek Ay Güneş karesi ile duygusal mı yoksa mantıksal mı hareket etme konusunda içsel çatışma yaşayabilirsiniz. Öğleden önce Ay Uranüs arasında gerçekleşecek olumlu açı iç dünyanızı dışa yansıtmanızı sağlayacak. Duygularınıza kulak verip buna göre hareket edebilirsiniz. Sağlıkla ilgili özellikle boğaz bölgesi ve ayaklarıyla ilgili problemler yaşayanlar hastalıklarının bu zaman dilimiyle birlikte şikayetleri azalabilir. Öğleden sonra Güneş Chiron arasında gerçekleşecek olumlu açı uzakta kalmış özellikle yurt dışında tanıdıkları olanlar ikili ilişkilerinde olumlu fırsatlar yakalayabilir. Yurt dışı ticareti yapanlar daha önce kaçırdıkları bir ticari anlaşmayı tamamlayabilir ve fırsata dönüştürebilir. 

3 Haziran 2021 Ay Balık burcundaki hareketine devam edecek. İlişkilerinizde daha anlayışlı, uyumlu, pozitif bir etki bırakabilirsiniz. Günün ilk açısı sabahın ışıklarıyla birlikte gökyüzünde yerini alacak Ay Neptün kavuşumu olacaktır. İşinizde hayalinizi gerçekleştirecek çalışmalar yapabilirsiniz. İkinci açı Ay ve Retro pozisyonda olan Merkür arasında gerçekleşecek kare açı gökyüzüne hakim olacak. İşinize yeterli şekilde konsantre olamayabilirsiniz. Size anlatılanları anlamakta zorluk çekebilirsiniz. Öğleye doğru Ay Mars arasında gerçekleşecek trine açı sizi yaptığınız çalışmalarla ilgili hırslandırabilir. Kariyer alanında ön plana çıkmak odak noktanız olabilir. Öğleden sonra Ay Plüton arasında gerçekleşecek olumlu açı ailenizle birlikte evinizde yapacağınız değişiklikleri ön plana getirebilir. Akşam saatlerinde gerçekleşecek Güneş ve Retro Satürn arasındaki trine açı çocuklarınızın eğitimi ile ilgili konulardaki sıkıntıların giderilmesi için bir fırsat getirebilir. Günün son saatlerinde Ay Koç burcuna geçiş yapmış olacak.

4 Haziran 2021 Ay Koç burcunda hareketine devam ediyor. Günün ilk dakikalarında Ay Venüs karesi etkili olacak. İkili ilişkilerde değer duygularınızı sorgulayabilirsiniz. İkili ilişkilerde sorunlar getirebilir. Gecenin ilerleyen saatlerinde Venüs Jüpiter trine açısı gerçekleşecek. Değer duygularınızın ve maneviyatınızın artabileceği, aşk ilişkilerinizde ve çocuklarla olan sevgi uyumunu yakalayabileceğiniz bir zaman dilimi yaşayabilirsiniz. Gün içerisinde kendinizi cesur, enerjik ve biraz agresif hissedebilirsiniz. Küçük kazalar, sakarlıklar yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde Ay ve Chiron arasında kavuşum açısı gerçekleşecektir. İkili ilişkilerde kırıcı sözler söyleyebilir, agresif davranabilirsiniz. Kırabilir ve kırılabilirsiniz. Günün son saatleri Ay ve Retro Satürn arasında gerçekleşecek olumlu açı çocuklarınızla aranızdaki ilişkilerde almadığınız sorumluluklarınız varsa bunu fark etmenize sebep olabilir. Ayrıca aşk ilişkilerinde çözülemeyen sorunlar varsa bunlar üzerine konuşulabilir. 

5 Haziran 2021 Ay Koç burcundaki hareketine devam ederken gökyüzünde Koç burcunun enerjisi hakim olacak. Günün ilk açısı gece saatlerinde yaşanacak Ay Güneş arasındaki olumlu açı olacaktır. İkili ilişkilerinizde fikir alışverişi yapabileceğiniz bir zaman dilimi olabilir. Yeni bir eğitim almaya karar verebilirsiniz. Kendinizi kişisel olarak geliştirmek isteyebilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde Ay ve Retro Merkür arasında gerçekleşecek olumlu açı geçmişte öğrendiğiniz konuları hatırlamanıza sebebiyet verebilir. İçselleştiremediğiniz sorunlarınızla yüzleşebilirsiniz. Retro Merkür ve Neptün arasında gerçekleşecek kare açı gecenin ilerleyen saatlerinde gökyüzüne hakim olacak. Geçmiş hayal kırıklıklarınız aklınıza gelebilir. Duygularınızı ve inançlarınızı sorgulayabilirsiniz. Saat 22:45 de Mars Plüton karşıtlığı yaşanacak. Aile içi sorumluluklar ve değişimlerin farkına varmayı yoğun iş temposu nedeniyle unutmuş olabilirsiniz. Bu gökyüzü enerjisi ile bunların farkına varabilir ve düzeltmeniz gerekenleri düzeltebilirsiniz. 

6 Haziran 2021 Ay Koç burcundaki hareketine devam ediyor. Günün ilk açısı Ay Plüton arasında gerçekleşen kare açı olacaktır. İkili ilişkilerde duygusal patlamalar nedeniyle tartışmalar ve kavgalar yaşanabilir. Bu açının enerjisi gökyüzüne hakimken Ay Mars arasındaki kare açı da gökyüzünde yerini alacak. İkili ilişkilerde güç kavgaları yine bu açı ile tetiklenebilir. Günün ilk ışıkları ile birlikte Ay Boğa burcuna geçiş yapacak. Güven ortamınızı korumak isteyebilirsiniz. Aşırı yemek yeme eğilimi bu günlerde sıklıkla görülebilir. Öğle saatlerinde Ay Jüpiter arasında olumlu bir açı gerçekleşecek. Bu açı aşk ilişkilerinde partnerinizle aranızdaki ilişkide olumlu duyguları gün yüzüne çıkartabilir. Çocuğu olanlar çocuklarıyla olan ilişkilerini bu süreçte sağlamlaştırabilir ve hoş vakit geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde Ay Venüs arasında gerçekleşecek olumlu açı ikili ilişkilerde değer ve sevgi duygularını açığa çıkartabilir. 

Koç

Pazartesi ve Salı günleri sosyal çevrenizden insanlarla, arkadaşlarınız, iş çevrenizle daha sık görüşebilirsiniz ve zaman zaman iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri duygusal olarak hassas olabilirsiniz. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri fiziksel sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Baş bölgesi ile ilgili ağrı ve hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Dış görünüşünüzde değişiklik yapabilirsiniz. Kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Pazar günü bütçe planlamaları yapabilirsiniz. Maddi harcamalar gündeme gelebilir.

Boğa

Pazartesi ve Salı günleri kariyeriniz ve işinizle alakalı konular, yaptığınız projeler ve işinizde aldığınız sorumluluklar gündeminizde olabilir. Çarşamba ve Perşembe günleri sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla, iş arkadaşlarınız ve sosyal gruplarla birlikte hareket edebileceğiniz konular gündeme gelebilir. Cuma ve Cumartesi günleri sağlık konuları gündeme gelebilir. Gizli düşmanlarınız varsa bu ortaya çıkabilir. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Pazar günü dış görünüşünüz ve fiziksel sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kişisel bakım yapabilirsiniz. Boğaz ve boyun bölgesinde hassasiyetler yaşayabilirsiniz.

İkizler

Pazartesi ve Salı günleri eğitim konuları, mahkemeler, davalar gündeme gelebilir. Evliyseniz eşinizin aile bireyleri ile ilgili konular gündeme gelebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri Kariyer ve sosyal statünüzle ilgili konular gündeminize gelebilir. İş yoğunluğunuz artabilir. Cuma ve Cumartesi günleri sosyal çevreniz, arkadaş çevreniz ve iş arkadaşlarınız ile ilgili iletişim konuları gündeme gelebilir. Gönüllü olduğunuz sosyal gruplar varsa bunların faaliyetlerine katılabilirsiniz. Pazar günü iç dünyanıza çekilip dinlenmek isteyebilirsiniz. Meditasyon ve şifa çalışmaları yapmak isteyebilirsiniz.

Yengeç 

Pazartesi ve Salı günleri ödemeler, alacaklar, miras gibi maddi konular gündeminize gelebilir. Günü gelmiş bitmiş bir sigortanız varsa bu gündeminize gelebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri inançlarla ilgili konular, eğitim, yurt dışı ile bağlantılı konular, varsa davalar ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Cuma ve Cumartesi günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir projeye başlayabilir ya da var olan bir projeyi geliştirebilirsiniz. Çalışma ortamında iletişim problemleri yaşanabilir. Pazar günü sosyal çevrenizdeki insanlarla daha çok vakit geçirebilirsiniz. 

Aslan

Pazartesi ve Salı günleri İkili ilişkiler ve sözleşmelerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Bu konularda zaman zaman sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri finansal konular, alacaklarınız, ödemeler gündeminize gelebilir. Kronik sağlık konularınız da hassasiyet yaşayabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri yurt dışı ticaret ve seyahat konuları, eğitimleriniz, davalar gündeminize gelebilir. Pazar günü kariyerinizle ilgili yeni stratejiler belirleyebilirsiniz. Yeni girişimler için plan yapabilirsiniz.

Başak 

Pazartesi ve Salı günleri yoğun çalışma temposu içerisine girebilirsiniz. Çalışma ortamınızda ara ara gerginlikler yaşayabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri ikili ilişkilerinizle alakalı konular gündeminize gelebilir. ikili ilişkilerde duygularınızı rahatlıkla ifade edebileceğiniz bir zaman dilimi yaşayabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri sağlığınızla ilgili hassasiyetler oluşabilir. yapmanız gereken ödemeler gündeminize gelebilir. Alışveriş yapma isteğiniz artabilir. Pazar günü kişisel eğitim konuları gündeminize gelebilir. Eşinizin ailesi ile ilgili konular gündeminize gelebilir. 

Terazi

Pazartesi ve Salı günleri aşk ilişkiniz, çocuklar, yatırımlar ve kreatif yeteneklerinizle alakalı konular gündeminize gelebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri yoğun bir çalışma ortamında kendinizi bulabilirsiniz. Sağlığınız ile ilgili hassasiyetler oluşabilir. Sağlıklı beslenmeye dikkat ediniz. Cuma ve Cumartesi günleri ikili ilişkiler ve sözleşmeler gündeminize gelebilir. Partnerinizle aktiviteler yapabilirsiniz. Pazar günü finansal konular gündeme gelebilir. Boğaz ve boyun bölgesinde hassasiyetler oluşabilir. 

Akrep

Pazartesi ve Salı günleri aileyi ilgilendiren konular gündeminize gelebilir. Evinizle ilgili bir tadilat konusu varsa bunlar gündeminize gelebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri yatırımlarınızı ilgilendiren konular gündeminize gelebilir. İlgilendiğiniz bir hobiniz varsa bununla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Aşk ilişkinizde duygusal anlar yaşayabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri yoğun bir çalışma temposu yaşayabilirsiniz. Pazar gününe iş bırakmamak için çok fazla sorumluluk altına girebilirsiniz.Pazar günü partnerinizle birlikte zaman geçirebilirsiniz. İkili ilişkilerle ilgili konular gündeminize gelebilir. 

Yay

Pazartesi ve Salı günleri iletişimle ilgili konularda problemler yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde sorunlar çıkabilir. Çarşamba ve Perşembe günleri aile içini ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Ailenizi ilgilendiren karar alınması gereken konular gündeminize gelebilir. Cuma ve Cumartesi günleri partnerinizle ilişkiniz gündeme gelebilir. Güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Yatırım konuları gündeminizi meşgul edebilir. Pazar günü rutin yapmanız gereken işlerle ilgilenebilirsiniz. Evcil hayvanları olanlar dostları ile ilgilenebilirler. Boğaz ve boyun ağrıları görülebilir.

Oğlak

Pazartesi ve Salı günleri finansal konular gündeminize gelebilir. Ödemeler ve bunları planlamak ayrıca maddi ve manevi sahip olduğunuz tüm değerlerinizi ilgilendiren konular yaşayabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri iletişim, sosyal medya, eğitim, seyahat ve ticaret ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Cuma ve Cumartesi günleri aile içi ilgilenmeniz gereken konular gündeminize gelebilir.  Evinizle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Pazar günü partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocukları ile zaman geçirebilir. 

Kova 

Pazartesi ve Salı günleri kendinizi ön plana çıkartmaya çalışabilirsiniz. Fiziksel görünüşünüz ve sağlığınızla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri Maddi ve manevi değer konuları gündeminize gelebilir. Cuma ve Cumartesi günleri yakın çevreniz ve kardeşlerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. İletişim, sosyal medya, seyahatler ve eğitim konuları gündeme gelebilir. Pazar günü ailenizle zaman geçirebilirsiniz. Evinizde değişiklikler yapabilirsiniz.

Balık 

Pazartesi ve Salı günleri sağlık kontrolleriniz geldiyse bunları yaptırabilirsiniz. İçsel huzuru bulmak için çalışmalar yapabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön plana çıkmak isteyebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri finansal konular gündeminize gelebilir. Harcamalar ve ödemeler gündeminize gelebilir. Pazar günü yakın çevrenizin sağlık konuları ile ilgilenmek isteyebilirsiniz. Sosyal medya, iletişim gibi konularda problemler yaşayabilirsiniz.

23 Mayıs 2021 Pazar

Haftalık burç yorumu (24 - 30 Mayıs 2021)


Haftanın en önemli gezegen olayları 24 Mayıs 2021 Satürn Retrosu, 26 Mayıs 2021 Yay burcunda Ay tutulması ve 30 Mayıs 2021 Merkür Retrosu olacaktır. 
Yeni bir haftaya Ay Terazi burcunda ilerlerken başlayacağız. 24 Mayıs 2021 günün ilk açısı Ay Plüton arasındaki kare açı olacaktır. Duygularınız size eşitlikten yana olmanızı söylerken Plütonun sert açısı ile ilişkide olduğunuz insanlardan soğuk ve sert tepkiler görebilirsiniz. Duygularınız incinebilir. Sabahın ilk ışıklarıyla beraber Ay Akrep burcuna geçiş yapacaktır. Bunu takip eden ilk saatlerde Ay Jüpiter arasında olumlu bir açı oluşacak. Günlük rutin planlamalarınızı yaparken kendinizi rahat ifade edebileceğiniz, isteklerinizi gerçekleştirebileceğiniz anlar yaşayabilirsiniz. Öğle saatlerine doğru Ay ve Güneş arasında meydana gelecek olan açı zaman zaman duygularınızı ifade ederken aşırı tavırlar sergilemenize sebebiyet verebilir. Aniden bir seyahat kararı alabilirsiniz. Gizli de kalmış konulara merak duyup araştırma yapabilirsiniz. Bir eğitim gündeminize gelebilir. Akşam saatlerinde Venüs Juno arasında yaşanacak karşıtlık açı ikili ilişkilerde tartışmalara ve değer duygularının sorgulanmasına sebebiyet verebilir. 

25 Mayıs 2021 Ay Akrep burcundaki hareketine devam edecek. İlk açı Ay Chiron arasında gerçekleşecek. İkili ilişkilerde ani duygusal gerginlikler yaşanabilir. Maddi kayıplar getirebilir. Bu açı gökyüzüne hakim olduğu süreçte Ay Uranüs arasındaki karşıtlık açı yerini alacaktır. İkili ilişkilerde hak ve özgürlük konuları gündeme gelebilir. Aile içi gerginlikler yaşanabilir. Ani tartışmalar sonucunda alınacak ani ayrılık kararlarına karşı dikkatli olun ve bu kararı erteleyiniz. Günün ilerleyen saatlerinde Ay Venüs 150° açısı ile Ay Mars trine açısı gökyüzünde enerjisini hissettirecektir. Maddi kaynaklarınızla alakalı ani yatırımlar yapmak isteyebilirsiniz. Ay Neptün trine açısı sezgilerinizin artmasına sebebiyet verecektir. Akşam saatlerinde Ay Merkür 150° açı maddi konularda ani planlamalar ani yatırım kararları vermenize sebebiyet  verebilir. 

26 Mayıs 2021 Ay Akrep burcundaki hareketine devam ediyor. Günün ilk dakikalarında Ay Plüton arasında olumlu bir açı gerçekleşecektir. Duygularınızı rahatlıkla ifade edebileceğiniz bir zaman dilimi olacaktır. Ayrıca yaşadıklarınızı irdeleyip duygusal dönüşümünüze ışık tutabilirsiniz. Günün ilk ışıkları ile Ay Yay burcuna geçiş yapacak ve bu burçtaki ilk açısını Jüpiter ile yapacak. Ay Jüpiter arasındaki kare açı duygusal gerginliklere ve olayları büyütmenize sebebiyet verebilir. Saat 14:13 itibariyle Yay burcunda Ay tutulması meydana gelecektir. Ay tutulması sonlanma ve tamamlanma enerjisi taşıyacaktır. Yay burcu doğum haritanızda hangi eve düşüyorsa bu konular da bir tamamlanma meydana gelecektir. 

27 Mayıs 2021 Ay Yay burcunda hareketine devam edecek. Günün ilk açısı Ay Uranüs arasındaki beklenmedik ani açı meydana gelecektir. Duygusal dalgalanmalar yaşayabileceğiniz bir zaman olacaktır. Ay Satürn arasındaki olumlu açı gökyüzüne hakim olurken aile içi değer duyguları ön plana çıkabilir. Öğleden sonra kesinleşecek Ay Mars 150° açısı ani seyahatleri gündeme getirebilir. Akşam saatlerinde Ay Venüs karşıtlık açısı olacak. Duygu karmaşası yaşayabilirsiniz. Kendinizi değersiz hissedebilirsiniz. Ay Neptün karesi ticaret ve yatırımlarla alakalı aldanmalar ve aldatılmaları getirebilir. Ay Merkür arasındaki karşıtlık açı ise kendinizi ifade etmenize engel olabilir. Ayrıca öğrenmek istediğiniz bir konuyu öğrenmekte sıkıntı yaşayabilirsiniz. Günü son açısı gece gerçekleşecek Venüs Neptün karesi olacaktır. İnançlarınızla ilgili konularda kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. Çocukların eğitimi ile ilgili konularda sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

28 Mayıs 2021 Ay Yay burcundaki hareketine devam ederken gecenin ilerleyen saatlerinde Oğlak burcuna geçiş yapacak. Bu burçta Ayın ilk açısı Satürn ile yapacağı olumsuz açı olacaktır. Aile içi iletişim problemleri yaşanabilir. Günün ilk ışıkları ile kesinleşecek olan Ay Jüpiter olumlu açısı Partneriniz ve çocuklarla olan iletişiminizi destekleyecektir. Akşam saatlerinde gerçekleşecek Ay Güneş arasındaki açı ani duygusal tepkilere ve duygusal olarak hassas olmanıza sebebiyet verebilir. 

29 Mayıs 2021 Ay Oğlak burcundaki hareketine devam edecek. Günün ilk açısı Ay Uranüs arasında gerçekleşecek trine açı olacak. İkili ilişkilerde duygusal anlar yaşayabilirsiniz. Günün ilk ışıklarında Merkür Venüs kavuşum gerçekleşecek. Maddi kaynaklarınızla ilgili planlar yaparken yanılmalar yaşayabilirsiniz. Merkür durağan pozisyonda olduğu bir gün yaşanacak. Ay Mars arasında yaşanacak olan karşıtlık yoğun çalışma temponuz yüzünden aile içi sorumluluklarınızı aksatabileceğinizi vurgulamaktadır. Akşam saatlerinde Ay Neptün arasında gerçekleşecek olumlu açı aile içi hoş zaman geçirebilmeniz için fırsat sunacaktır. Gece saatlerinde gerçekleşecek Ay Merkür  ve Ay Venüs açıları eğitimle ilgili konuları gündeme getirebilir. Seyahat etmek isteyebilirsiniz. Bu konuda planlamalar yapabilirsiniz.

30 Mayıs 2021  Ay Oğlak burcunda hareket ederken sabahın ilk ışıkları ile birlikte Kova burcuna geçiş yapacak. Günün en önemli gezegen olayı Merkür Retrosu olacaktır. İletişimle ilgili kullandığımız cihazlar başta olmak üzere elektronik eşyalarda bozulmalar görülebilir. İkili ilişkilerde gerginlikler ve iletişimden kaynaklı problemler ve tartışmalar çıkabilir. Günün ilk açısı Ay Plüton arasındaki kavuşum açısı olacaktır. Aile içi yeni kararlar alınabilir. Ekstra sorumluluk alınabilir. Akşam saatlerinde Venüs Plüton arasındaki açı ikili ilişkilerde ani tartışmalar, problemler getirebilir. Gecenin ve haftanın son açısı Ay Güneş trine açısı olacaktır. Kişisel gelişiminiz için çalışmalar yapabilirsiniz. Kendinizi aile içinde çok rahat ifade edebileceğiniz bir zaman dilimi olacaktır. 

Koç

Pazartesi ve Salı günleri ödemeler ve alacaklarınız varsa bunlar gündeminize gelebilir. Pazartesi günü gerçekleşecek Satürn retrosu sosyal çevrenizle olan ilişkilerinizde sıkıntılar getirebilir. Sizden gizlenmiş konular açığa çıkabilir. Çarşamba günü yaşanacak Ay tutulması sizin 9. evinizde gerçekleşecektir. Eğitim, seyahat, yurtdışı konuları, felsefe ve inanç konuları ile ilgili bir tamamlanma bir bitiş yaşayabilirsiniz. Perşembe günü içsel gerginlikler yaşayabilirsiniz. İç dünyanıza çekilebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Yoğun çalışma temposu ile birlikte alacağınız kararlar gündeminize gelebilir. Pazar günü sosyal çevrenizle iletişiminizde aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Pazar günü başlayacak Merkür Retrosu sizi iletişim konuları, seyahatler ve eğitim alanlarında etkileyecektir. Aracınızla ilgili konular gündeminize gelebilir.

Boğa

Pazartesi ve Salı günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Pazartesi günü gerçekleşecek Satürn Retrosu kariyer alanınızda sıkıntılar yaşamanıza sebebiyet verebilir. Çarşamba günü yaşanacak Ay tutulması sizin 8. evinizde gerçekleşecektir. Bir borcunuz varsa bunu kapatabilirsiniz. Kronik rahatsızlıklarınız varsa bunlarla ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe günü değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri eğitim konuları ön planda olabilir. Seyahatler gündeminize gelebilir. Eşinizin ailesi ile ilgili konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Pazar günü kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Pazar günü başlayacak Merkür Retrosu maddi kaynaklarınızla ilgili kararlarınızda problemler yaşamanıza sebebiyet verebilir. 

İkizler

Pazartesi ve Salı günleri günlük rutin işleriniz ve genel sağlığınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Pazartesi günü gerçekleşecek Satürn Retrosu eğitimlerle ilgili konularda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Çarşamba günü yaşanacak Ay tutulması sizin 7. evinizde gerçekleşecektir. İkili ilişkilerde, sözleşmelerde problemler yaşayabilirsiniz. Perşembe günü ben sen çatışmaları yaşanabilir. Cuma ve cumartesi günleri ödemeler, krediler gündeme gelebilir. Pazar günü eğitim, seyahat konuları gündeminize gelebilir. Pazar günü başlayacak Merkür Retrosu içinize kapanmanıza sebebiyet verebilir. Kendinizi ifade etmekte sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi ve Salı günleri yatırımlarınız gündeme gelebilir. Pazartesi günü gerçekleşecek Satürn Retrosu maddi konularda sıkıntılar getirebilir. Çocuklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Aşk ilişkinizde partnerinizle aranızda sorunlar varsa bunlar gündeme gelebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri günlük rutin işlerin artabilir. Evcil hayvanları olanlar dostlarını veterinere götürme gibi konular karşılarına çıkabilir. Çarşamba günü yaşanacak Ay tutulması sizin 6. evinizde gerçekleşecektir. Üstünde çalıştığınız bir işi tamamlayabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili hassasiyetler oluşabilir. Cuma ve Cumartesi günleri ikili ilişkiler ile ilgili konular gündeme gelebilir. Pazar günü ödemeler gündeminize gelebilir. Yine başkalarından gelir elde ediyorsanız bu konular gündeminize gelebilir. Pazar günü başlayacak Merkür Retrosu iç dünyanıza yönelmenize sebebiyet verebilir. Geçmişte yaşadığınız psikolojik bir problem varsa bu rahatsızlık gündeme gelebilir. 

Aslan 

Pazartesi ve Salı günleri aile içi konular gündeminize gelebilir. Pazartesi günü gerçekleşecek Satürn Retrosu ikili ilişkilerle ilgili problemler getirebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri aşk ilişkiniz, çocuklarınız varsa çocuklarınızla ilgili, kreatif yönünüz varsa bunlar gündeminize gelebilir. Çarşamba günü meydana gelecek olan Ay tutulması sizin 5. evinizde gerçekleşecektir. Aşk, çocuklar, yatırımlar ve hobilerle alakalı konular gündeminize gelebilir. Cuma ve Cumartesi günleri günlük çalışmalarınız artabilir. Sorumluluklarınız sizi yorabilir. Pazar günü ikili ilişkilerde iletişim konuları gündeme gelebilir. Pazar günü başlayacak Merkür Retrosu sosyal çevrenizle olan ilişkilerinizde problem yaşamanıza sebebiyet verebilir. 

Başak

Pazartesi ve Salı günleri yakın çevrenizle olan ilişkileriniz gündeme gelebilir. Pazartesi günü gerçekleşecek Satürn Retrosu rutin işlerinizde ve hizmet ettiğiniz kişilerle aranızda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri aile içi konular gündeme gelebilir. Çarşamba günü gerçekleşecek Ay tutulması sizin 4. evinizde gerçekleşecektir. Ailevi konularla ilgili bir tamamlama yaşayabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri Aşk ilişkiniz, etrafınızdaki çocuklar, hobilerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Pazar günü günlük işlerle alakalı konular gündeminize gelebilir. Pazar günü başlayacak olan Merkür Retrosu sağlıkla ilgili hassasiyet getirebilir. Rutin işlerinizde aksamalar olabilir. 

Terazi

Pazartesi ve Salı günü finansal kaynaklarınız, yatırımlarınız, ödemeleriniz gündeme gelebilir. Pazartesi günü gerçekleşecek Satürn Retrosu yatırımlar, çocuklar ve aşk ilişkinizde sorunlar çıkartabilir. Çarşamba ve Perşembe günleri yakın çevrenizle olan iletişiminiz gündeme gelebilir. Çarşamba günü gerçekleşecek Ay tutulması sizin 3. evinizde gerçekleşecektir. Yakın çevrenizde sağlık problemi yaşayan varsa bunların sağlıkları ile ilgili duyumlar alabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri aile içi konular gündeminize gelebilir. Pazar günü hobiler, aşk ilişkileri gündeminize gelebilir. Pazar günü başlayacak Merkür Retrosu eğitim konularıyla ilgili problemler getirebilir. 

Akrep

Pazartesi ve Salı günleri fiziksel dış görünüşünüz ve sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Pazartesi gerçekleşecek Satürn Retrosu aile içi konuları gündeminize getirebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündem gelebilir. Çarşamba günü gerçekleşecek Ay tutulması sizin 2. evinizde gerçekleşecektir. Maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Cuma ve Cumartesi günleri yakın çevrenizle olan iletişiminiz ve eğitimlerle ilgili konular gündeme gelebilir. Pazar günü aile içi konular gündemde olacaktır. Pazar günü başlayacak Merkür Retrosu ödemeler ve alacaklar konusunda gecikmeler yaşatabilir. 

Yay

Pazartesi ve Salı günleri iç dünyanıza yönelebilirsiniz. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Pazartesi gerçekleşecek Satürn Retrosu yakın çevrenizle ilgili iletişim konularında sorunlar getirebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri fiziksel sağlığınız, dış görünüşünüzle ilgili konular gündeme gelebilir. Çarşamba günü gerçekleşecek Ay Tutulması sizin 1. evinizde gerçekleşecektir. İç dünyanız, dış görünüşünüz ve bunlarla ilgili konular gündeminize gelebilir.  Cuma ve cumartesi günleri maddi konular gündeminize gelebilir. Pazar günü yakın çevreniz, akraba ve kardeşlerinizle ilgili haberler alabilirsiniz. Pazar günü başlayacak Merkür Retrosu ikili ilişkilerde yanlış anlaşılmanıza neden olabilir.

Oğlak

Pazartesi ve Salı günleri sosyal çevrenizle olan ilişkileriniz gündeme gelebilir. Pazartesi gerçekleşecek Satürn Retrosu maddi kaynaklarla ilgili konularda sıkıntılar yaşamanıza sebebiyet verebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri içinize kapanabilirsiniz. Sizden gizlenen konular açığa çıkabilir. Çarşamba günü gerçekleşecek Ay tutulması sizin 12. evinizde gerçekleşecektir. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Psikolojinizi ilgilendiren konularda sorunlar ortaya çıkabilir. Cuma ve Cumartesi günleri fiziksel dış görünüşünüzle ilgili konular gündeminize gelebilir. Pazar günü finansal kaynaklarınız ile ilgili planlamalarınız gündeminize gelebilir. Pazar günü başlayacak Merkür Retrosu günlük ilgilendiğiniz işlerinizde gecikmelere sebebiyet verebilir. 

Kova

Pazartesi ve Salı günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Pazartesi gerçekleşecek Satürn Retrosu sağlıkla ilgili konuları tekrar gündeminize getirebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri sosyal çevrenizle ilişkileriniz artabilir. Çarşamba günü gerçekleşecek Ay tutulması sizin 11. evinizde gerçekleşecektir. Sosyal çevrenizden ayrılabilirsiniz. Yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri iç dünyanıza yönelebilir meditasyon yapabilirsiniz. Pazar günü dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Pazar günü başlayacak Merkür Retrosu yatırım, ikili ilişkiler, çocuklarla olan iletişim ile ilgili problemler getirebilir.

Balık

Pazartesi ve Salı günleri eğitim, ticaret ve yurtdışı ile ilgili konular gündeme gelebilir. Pazartesi gerçekleşecek Satürn Retrosu iç dünyanızla ilgili konuları gündeme getirebilir. Sağlıkla ilgili konular da sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri kariyeriniz ve işinizle alakalı konular gündeminize gelebilir. Çarşamba günü gerçekleşecek Ay tutulması sizin 10. evinizde gerçekleşecektir. Kariyerinizde yapmış olduğunuz bir çalışmayı tamamlayabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri sosyal çevrenizle iletişiminiz artabilir. arkadaşlarınızla hoş vakitler geçirebilirsiniz. Pazar günü sağlığınızla yakından ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Pazar günü başlayacak Merkür Retrosu aile içi iletişimle ilgili konularda sıkıntılar yaratabilir. 

16 Mayıs 2021 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (17 - 23 Mayıs 2021)

 

Yeni bir haftaya başlarken Jüpiter Balık burcuna 14 Mayıs 2021 tarihinde geçti. Jüpiter 21 Haziran 2021 tarihinde Balık burcunda retro hareketine başlayacak. 28 Temmuz 2021 tarihine kadar Balık burcunda kalacak. Bu tarihten itibaren Kova burcundaki transitine geri dönecek. Jüpiter Balık burcunda merhameti ve sevecenliği büyütür. Yaşamın gerçeklerinden uzak olabilecek idealler ön plandadır. Bu ideallerin arayışı büyük hayal kırıklıkları ve aldanmalarla sonuçlanabilir. Mistisizm ve spiritüel konularla yakından ilgilenilebilir. 

Haftanın ilk günü 17 Mayıs 2021 günü Ay yengeç burcunda olacak. Ailenizin, çocuklarınızın, sevdiklerinizin ihtiyaçlarını gidermeye, yaşadığınız yeri güzelleştirmeye eğiliminiz artabilir. Günün önemli açısı Güneş Plüton arasındaki trine açı olacaktır. Çocukların eğitimi ile ilgili konularda olumlu kararlar alınabilir. Uranüs'ün Ay düğümlerine yapacağı açılar yurtdışı kaynaklı beklenmedik ani haberlerin geleceğini yine eğitimle ilgili konularda ani gelişmeler yaşanabileceğini göstermektedir. Akşam saatlerine doğru Ay Aslan burcuna geçiş yapacaktır. Sosyal çevrenizde kendinizi ön planda görmek, dikkatleri üzerinize çekmek isteyebilirsiniz.

18 Mayıs 2021 Salı günü Ay Aslan burcundaki hareketine devam edecek. Yaratıcı fikirlerinizin artacağı ve onaylanma ihtiyacınızın tetiklendiği bir süreç. Çocuklarla ilgili sıkıntılar gündeminize gelebilir. Günün en önemli açıları Ay Venüs arasındaki sextile açısı olacaktır. Sosyal çevreniz sayesinde gelir elde edebilirsiniz. Online yapılan grup eğitimlere katılabilirsiniz. Öğleden sonra Venüs Chiron arasında gerçekleşen olumlu açı maddi olarak hak ettiğiniz fakat alamadığınız bir kazancı alabilirsiniz. Geleceğinizi şekillendirecek kararlar alabilirsiniz. Yurt dışından gelecek haberler ve gelişmeler artacak. Krediler ve vergilerle alakalı yeni planlamalar, düzenlemeler gündeme gelebilir. 

19 Mayıs 2021 Çarşamba günü Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecek. Duygularınızı rahatlıkla ifade edebileceğiniz. Partnerinizle olan ilişkinizde gizli de kalmış duygularınızı açığa çıkartabileceğiniz bir zaman dilimi olacaktır. Henüz evlilik kararı almamış beraber yaşan çiftlerden ani kararlar çıkabilir. Günün ilerleyen saatlerinde Merkür Juno karşıtlığı yaşanacak. Yoğun iş görüşmeleri nedeniyle aile içi konulardan uzaklaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde çevrenizdeki çocuklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Saat 22:12 itibariyle kesinleşecek Ay Güneş olumsuz açısı nedeniyle zaman zaman duygu patlamaları yaşayabilirsiniz. Kendinizi ifade etmeniz zorlaşabilir. İç dünyanız da çatışmalar yaşayabilirsiniz. 

20 Mayıs 2021 Perşembe günü Ay Başak burcundaki hareketine başlayacak. Günün ilk açısı Ay Jüpiter karşıtlığı olacaktır. Duygusal takıntılar yaşayabilirsiniz. İkinci önemli açı Venüs Satürn trine açısı olacaktır. Finansal konularda artma yaşayabilirsiniz. Çocuklarınızın eğitimi için güzel fırsatlar bulabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde Ay Uranüs arasında olumlu açı yaşayacağız. Kişisel gelişim ile ilgili konulara eğilim gösterebilirsiniz. Hisleriniz artabilir. 

21 Mayıs 2021 Güneş ikizler burcuna geçiş yapacak. Ay başak burcundaki hareketine devam edecek. Detay gerektiren işlerinizi bu süreçte yapabilirsiniz. Günün ilk açısı Ay Jüpiter arasındaki 150° açı gökyüzüne hakim olacaktır. Çocukların gerek duygusal gerekse genel sağlıkları ile ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sorumluluk almak zorunda kalabilirsiniz. Gecenin ilerleyen saatlerinde Ay Venüs olumsuz açısı devreye girecek. Kendinizi değersiz hissedebilirsiniz. Değer duygularını sorgulayabilirsiniz. Günün ilk ışıklarında Ay Mars arasındaki olumlu açı işinize başlarken size ekstra enerji katacaktır. Öğleden sonra Ay Merkür olumsuz açısı iş ortamında gerginliklere sebebiyet verebilir. Ay Neptün arasındaki karşıtlık açısı ben sen ilişkilerinde aldatılma konularını gün yüzüne çıkartabilir. Akşam saatlerinde Güneş Jüpiter karesi eğitim ve çalışmalarla ilgili konulara ara vermek isteyebileceğinizi, günlük rutin işlerinizi gözünüzde çok büyütebileceğinizi göstermektedir. Günün ilerleyen saatlerinde bir hobiye başlayabilirsiniz. Çocuklarınızla çocuk olmak isteyebilir onlarla keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. 

22 Mayıs 2021 Cumartesi günü Ay Başak burcunda güne başlayacağız. Sabahın ilk ışıklarında Ay Terazi burcuna geçmiş olacak. Estetik ve güzellikle ilgili konular gündeminize gelebilir. Günün ilk açısı Ay Jüpiter 150° açısı gündeminize gelebilir. Fiziksel sağlığınızla yakından ilgilenebilirsiniz. Günlük işlerinizi bitirmek isteyebilirsiniz. Bu açıya Ay Güneş trine açısı eşlik edecek. İnançlarınız ve eğitimlerinizle ilgili kendinizi geliştirebileceğiniz konulara yönelip çalışmalar yapabilirsiniz. 

23 Mayıs 2021 haftanın son günü Ay Terazi burcundaki hareketine devam edecek. Günün ilk açısı Ay Chiron karşıtlığı olacak. Duygusal yaralar alabilir, var olan yaralarınız duygusal anlar yaşamanıza sebebiyet verebilir. Ay Uranüs arasında meydana gelecek olan 150° açı değer duygularınız ve maneviyatınızla ilgili beklenmedik ruhsal gelişmeler yaşayabilirsiniz. Günün 3. önemli açısı Ay Satürn arasında yaşanacak trine açısı olacaktır. Aşk ilişkisinde ve çocuklarınızla olan ilişkilerinizde aldığınız sorumlulukların manevi olarak karşılığını kat kat alabilirsiniz. Günün diğer açısı Merkür Neptün olumsuz açısı görülmektedir. Ortak iş yapanların aldatılmaları, ortaklarıyla olan ilişkilerinde problemler çıkabilir. Ay Venüs olumlu açısı maddi kazançları artırmak için doğru planlar yapılabileceğini göstermektedir. Ay Mars Karesi gün içinde gökyüzünde yerini alacak. Sosyal çevrenizden kişilerle maddi konular yüzünden tartışmalar yaşayabilirsiniz. Öğle saatlerinde partnerinizle romantik bir zaman geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde Ay Neptün arasındaki açı partnerinizle hayalleriniz üzerinde konuşabilir, ortak kararlar alabilirsiniz. Haftanın son açısı Ay Merkür arasındaki üçgen açı olacaktır. Finansal kaynaklarınızı büyütebileceğiniz çalışmalar yapabilirsiniz.

Koç

Haftanın ilk günü duygusal olabilirsiniz. Ailevi konular gündeminize gelebilir. Öğleden sonra Ay Aslan burcuna geçiş yapacak ve Perşembe gününe kadar Ay Aslan burcunda olacak. Sosyal olabileceğiniz, Aşk ilişkileriyle ilgili konular gündemde olabilir. Çocuklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Sanatsal faaliyetlerle ilgilenebilirsiniz. Bir kısmınız yatırımla ilgili konulara öncelik verebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri iş yoğunluğunuz artabilir. İş yoğunluğunda sağlığınızı ihmal etmeyiniz. Pazar günü ikili ilişkiler ve aşk hayatınızla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Boğa

Haftanın ilk günü zihniniz yoğun olacak. Yakın çevrenizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Öğleden sonra Ay Aslan burcuna geçiş yapacak ve Perşembe gününe kadar Aslan burcunda olacaktır. Ailevi konular gündeme gelebilir. Aile içi konularda zaman zaman sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri sosyal hayatınız, aşk hayatınız varsa çocuklarınızla ilgili konularda keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Pazar günü rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz.

İkizler

Haftanın ilk günü finansal konular gündeminizde olabilir. Öğleden sonra Ay Aslan burcuna geçiş yapacak ve Perşembe gününe kadar Aslan burcunda olacaktır. Yakın çevrenizle olan iletişiminiz, planlar ve kararlar gündeme gelebilir. Eğitim ile ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe, cuma, cumartesi ailevi konular, aileden gelecek haberler gündeminize gelebilir. Pazar günü sosyal olabilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Çocuklarınız varsa onlarla keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Yengeç 

Haftanın ilk günü duygusal olabilirsiniz. Öğleden sonra Ay Aslan burcuna geçiş yapacak ve Perşembe gününe kadar Aslan burcunda olacaktır. Finansal konular gündeminize gelebilir. Ödemeler ve ticaret ile konular gündeme gelebilir. Duygusal harcamalardan kaçının. Perşembe, cuma, cumartesi günleri iletişim konuları gündeme gelebilir. Karar almak ve bunu hayata geçirmek gibi girişimler içerisine girebilirsiniz. Yakın çevrenizle olan iletişiminizde artma yaşayabilirsiniz. Pazar günü ailevi konular gündeme gelebilir. Aile içi planlar yapabilirsiniz.

Aslan

Haftanın ilk günü biraz takıntılı olabilirsiniz. Öğleden sonra Ay Aslan burcuna geçiş yapacak ve perşembe gününe kadar Aslan burcunda olacaktır. Kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir süreç olacaktır. Fiziksel görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Perşembe, cuma, cumartesi günleri finansal konular ve bunların planlanması gündeminize gelebilir. Pazar günü yakın çevrenizle iletişimin artacağı bir gün olacaktır. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. 

Başak

Haftanın ilk günü sosyal çevrenizle yoğunluğunuz artabilir. Öğleden sonra Ay Aslan burcuna geçiş yapacak ve perşembe gününe kadar Aslan burcunda olacaktır. İç dünyanıza dönebilir içinize kapanabilirsiniz. Duygusal açıdan zaman zaman zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Perşembe, cuma, cumartesi günleri kendiniz daha rahat ifade edebileceğiniz bir süreç olacaktır. Fiziksel görünüşünüzle ilgilenebileceğiniz bir süreç olacaktır. Pazar günü finansal planlamalar yapabilirsiniz. Gelir gider dengesi planı yapabilirsiniz. 

Terazi

Haftanın ilk günü kariyerinizle ilgili konular gündeme gelecektir. Öğleden sonra Ay Aslan burcuna geçiş yapacak ve perşembe gününe kadar Aslan burcunda olacaktır. Sosyal çevrenizle ve iş arkadaşlarınızla olan iletişimde artma olacaktır. Ortak çalışmalar yapabilirsiniz. Perşembe, cuma, cumartesi günleri iç dünyanıza dönebilirsiniz. Zaman zaman duygusal takıntılar yaşayabilirsiniz. Pazar günü fiziksel dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. İştahınız artabilir. 

Akrep

Haftanın ilk günü alışveriş, eğitim ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Öğleden sonra Ay Aslan burcuna geçiş yapacak ve perşembe gününe kadar Aslan burcunda olacaktır. Yoğun iş temposuna gireceğiniz bu günler yeni projelerle uğraşmak gibi konular gündeminize gelebilir. Perşembe, cuma, cumartesi günleri sosyal çevrenizle olan iletişiminiz artabilir. Grup çalışmaları gündeme gelebilir. Pazar günü iç dünyanıza yönelebilirsiniz. Zaman zaman duygusal takıntılar yaşayabilirsiniz. 

Yay

Haftanın ilk günü finansal konular gündeme gelebilir. Öğleden sonra Ay Aslan burcuna geçiş yapacak ve perşembe gününe kadar Aslan burcunda olacaktır. Eğitim konuları gündeme gelebilir. Uluslararası ticaret konuları gündemde olacaktır. Perşembe, cuma, cumartesi günleri kariyeriniz, işinizle ilgili konularda yoğunluk olabilir. Çalışmalarınız artabilir. Pazar günü sosyal çevrenizdeki insanlarla iletişiminiz artabilir. 

Oğlak

Haftanın ilk günü ikili ilişkiler gündeme gelecektir. Öğleden sonra Ay Aslan burcuna geçiş yapacak ve perşembe gününe kadar Aslan burcunda olacaktır. Finansal konular, krediler, ödemeler ve miras gibi konular gündeminize gelebilir. Sağlıkla ilgili konular gündem gelebilir. Perşembe, cuma, cumartesi günleri eğitim ve kişisel gelişimle ilgili konular gündeme gelebilir. Ticaret konuları gündeme gelebilir. Pazar günü işinizle ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili yeni projeler gündeminize gelebilir. 

Kova

Haftanın ilk günü rutin günlük işleriniz gündeme gelecektir. Öğleden sonra Ay Aslan burcuna geçiş yapacak ve perşembe gününe kadar Aslan burcunda olacaktır. İkili ilişkilerde ego çatışmaları olabilir. İkili ilişkiler ve iş ortakları ile iletişimin artacağı yeni sözleşmelerin gündeme gelebileceği bir süreç olacaktır. Perşembe, cuma, cumartesi günleri finansal konularla ilgili konular gündeme gelecektir. Ödemeler ve krediler gündeme gelebilir. Pazar günü kişisel gelişim konuları ile ilgilenmek ve eğitim almak gündeminize gelebilir. Yurtdışı bağlantılı kişilerle görüşmeler yapabilirsiniz. Seyahatler gündeminize gelebilir. 

Balık

Haftanın ilk günü aşk ilişkileri, çocuklarla ilişkiler gündeme gelebilir. Öğleden sonra Ay Aslan burcuna geçiş yapacak ve perşembe gününe kadar Aslan burcunda olacaktır. Günlük rutin işlerle ilgilenilebilir. Hizmet alınan kişilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Sağlık konusunda hassasiyetler yaşanabilir. Perşembe, cuma, cumartesi günleri ikili ilişkilerde iletişim artar. Yenilenecek sözleşmeler gündeme gelebilir. Pazar günü finansal konular, ödemeler, sigorta ve krediler gibi konular gündeminize gelebilir.

11 Mayıs 2021 Salı

Boğa Yeni Ayı

 


11 Mayıs 2021 saat 21:59 da 21°17' Boğa burcunda yeni ay gerçekleşecektir. Anın yükseleni yay burcu olacaktır. Yeni ay anın haritasında 5. evde olacaktır. Balık burcundaki Neptün ve Oğlak burcundaki Plüto yeni aya olumlu açılar yapmaktadır. Kova burcundaki Satürn ile Merkür arasında trine açı olacaktır. Yeni ay yeni başlangıçlar demektir. Tüm bu göksel enerjinin bereketli ve olumlu enerjiler yansıttığını söyleyebiliriz. Boğa burcu maddi ve manevi anlamda güvende hissetme duygusuyla alakalıdır. Yeme içme ve barınma gibi konuları temsil eder. Maddi kaynaklarımız, paramız, doğal kaynaklarımız, topraktan gelen bereket ve topraksal kaynaklarımızı Boğa burcu yönetir. Manevi olarak ilişkilerde güven ve istikrarı temsil eder. Konfor alanının içinde güven içinde olmayı temsil eder. Keyif ve huzur isteğini ön plana çıkartacaktır. İletişim ve günlük hayat, ticaretle ilgili aktiviteler, seyahat ve eğitim konuları aktif olacaktır. Maddi ve manevi güven arayışını ortaya çıkartabilmek için yeteneklerinizi kullanarak çalışmalarınızı artırabilir yeni projelere başlayabilirsiniz. Kendinizi bir alanda geliştirmek için eğitim alabilirsiniz. Yeni ay 5. evde gerçekleşecek. Çocukların ve gençlerin eğitimleri ile ilgili yeni kararlar alınabilir. Yeni düzenlemeler yapılabilir. Seyahat ile ilgili konular, iç ve dış turizm aktifleşebilir. 

Bu yeni ay'dan en çok etkilenen burçlar ise Boğa, Akrep, Kova ve Aslan burçları olacaktır. Doğum haritanızda 21° ve yakınlarında kişisel bir gezegeniniz varsa bu yeni aydan güçlü etkiler alabilirsiniz. Yeni ayın etkisi 15 gün boyunca aktif olarak giderek artarak hayatlarınıza etki edecektir.

Koç

Yeni ay sizin 2. evinizde olacaktır. Yeni kazanç kapılarını, yeni  maddi girişlerin olabileceğini göstermektedir. Finansal olarak kendinizi güvende hissetmek isteyeceksiniz. Manevi olarak ilişkilerinizde güven arayışı ön planda olacaktır. Değer duygunuzu artırmak isteyebilirsiniz.

Boğa

Yeni ay sizin 1. evinizde olacaktır. Kendinizle ilgilenmek, fiziksel görünüşünüzde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Diyete ve spora başlamak isteyebilirsiniz. İlişkileriniz de ön planda olmak kendinizi gerek ilişkileriniz de gerekse işinizde ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. 

İkizler

Yeni ay sizin 12. evinizde gerçekleşecektir. Sağlıkla ilgili problemleriniz varsa bunun tedavisinin olumlu sonuçlar vereceğini göstermektedir. Kendi iç dünyanızın gelişmesi için meditasyon yapabilir, kişisel gelişim ve astroloji gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Kendinizi geliştirmek için eğitim almaya karar verebilirsiniz.

Yengeç

Yeni ay sizin 11. evinizde gerçekleşecektir. Yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. Sosyal gruplara, gönüllü olarak faaliyet gösteren gruplara katılmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek onlarla bir projeye başlayabilirsiniz.

Aslan

Yeni ay sizin 10. evinizde gerçekleşecektir. Kariyerinizle ilgili yeni gelişmeler yaşayabilir. Yeni projeler başlatabilirsiniz. Yeni anlaşmalara imza atabilirsiniz. Bazılarınız işini değiştirebilir. İşinizi büyütmek için yeni girişimler yapabilirsiniz.

Başak

Yeni ay sizin 9. evinizde gerçekleşecektir. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Seyahatler gündeminize gelebilir. Hukuk davaları olanlar davanın seyri yeni bir sürece doğru dönüşebilir. Manevi konulara olan ilgi artabilir. Bu konularla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. 

Terazi 

Yeni ay sizin 8. evinizde gerçekleşecektir. Hayatınızda değişmesini istediğiniz ne varsa bunu değiştirmek için çalışmalar yapabilirsiniz. Hayatınızda yeni bir sayfa açabilirsiniz. Krediler ve ödemeler ile ilgili konular gündeminize gelebilir. 

Akrep 

Yeni ay sizin 7. evinizde gerçekleşecektir. Yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Var olan ilişkiyi evliliğe taşıyabilirsiniz. Bazılarınız yeni iş ortaklıkları kurabilir. İşinizle alakalı yeni sözleşmeler yapabilirsiniz. 

Yay

Yeni ay sizin 6. evinizde gerçekleşecektir. Günlük rutin işlerinizde artma yaşayabilirsiniz. Yeni projeler başlatabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konularda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni bir evcil hayvan alabilirsiniz. Rutin işlerinizle ilgili bir plan yapabilirsiniz.

 Oğlak

Yeni ay sizin 5. evinizde gerçekleşecektir. Yeni bir sanatsal faaliyete başlayabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Hobinizden para kazanmak isteyebilirsiniz. Yeni yatırımlar yapabilirsiniz. Yeni bir aşk ilişkisine başlayabilirsiniz. Bazılarınız bebek haberi alabilir. 

Kova

Yeni ay sizin 4. evinizde olacaktır. Yeni bir ev almak veya yeni bir eve taşınmak gibi konular gündeminize gelebilir. Aile içi yeni kararlar alınabilir. Evinizin dekorasyonunda değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Yeni ev eşyaları alabilirsiniz. 

Balık

Yeni ay sizin 3. evinizde gerçekleşecektir. Yakın çevrenizle olan ilişkileriniz ön planda olacaktır. Akrabalarınızla görüşmeleriniz artabilir. Kardeşiniz varsa bunlarla ortak işler yapabilirsiniz. Yeni bir eğitime katılabilirsiniz. Seyahat etmek gibi konular gündeminize gelebilir. 

Danışmanlık ve eğitim için ulaşmak isterseniz sosyal medya hesaplarım:

Facebook: https://www.facebook.com/eacikel.ikib

İnstagram: https://www.instagram.com/astrologemelacikel/

Twitter: https://twitter.com/astrologemel

email: astrologemelacikel@gmail.com

9 Mayıs 2021 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (10 - 16 Mayıs 2021)


 Haftanın ilk saatlerinde Ay'ın Koç burcundaki transitindeki hareketi ile yeni haftaya merhaba diyeceğiz. 10 Mayıs 2021 sabahı Ay Boğa burcundaki transitine başlamış olacak. Gün içinde Boğa enerjisinin enerjisi altında olacağınız bir gün olacaktır. Kendinizi güvende hissettiğiniz alanlar da daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Maddi ve manevi güven duygusu içerisinde olmak önemli olacaktır. Ay ve Jüpiter arasında yaşanacak olumlu açı iç dünyanızı dışa vurmanıza yardımcı olacaktır. Duygularınızı daha rahat ifade etmenizi sağlayacaktır. 

11 Mayıs 2021 Boğa burcunda hareket eden Ay, Mars gezegeni ile olumlu açılar yapacaktır. Aşk ilişkilerinde beklenmedik evlilik teklifleri gelebilir. Çocuklarla iyi ilişkiler kurabilir hoş vakit geçirebilirsiniz. Gün içerisinde Merkür ve Chiron arasında olumlu açılar meydana gelecektir. Aile içi yaşanan bir sağlık sorunu varsa bununla ilgili bir tedavi süreci olumlu sonuçlanabilir. Güzel haberler alınabilir. Günün en önemli açısı saat 21:59 da gerçekleşecek Boğa burcundaki yeniay olacaktır. Etkisi 1 hafta sürecektir. 

12 Mayıs 2021 Ay Boğa burcundaki hareketine devam edecek. Ay Boğa burcunda hareket ettiği süreç içerisinde aşırı yemek yeme eğilimi görülebilir. Boğaz ve boyun bölgelerinde hassasiyetler oluşabilir. Günün ilk saatlerinde Mars Chiron karesi oluşacaktır. Aile içi Tartışmalar ve kavgalar görülebilir. Ani çıkacak olan tartışmalardan uzak durmaya çalışınız. Yine gün içerisinde Ay Plüton arasında meydana gelecek olan trine açı maddi ve manevi değerlerde artma olabileceğini vurgulamaktadır. Günün ilerleyen saatlerinde Ay ile Jüpiter arasında gerçekleşecek kare dediğimiz olumsuz açı maddi ve manevi değer duygularını aşırı büyütme eğilimi içerisinde olunabileceğini vurgulamaktadır. Öğleden sonra Ay İkizler burcuna geçiş yapacak. Ay bu konumda iken daha aktif, konuşkan, iletişim odaklı olabilirsiniz. İkizler burcunun yönetici gezegeni gece saatlerinde Satürn ile olumlu açı içerisine girecek. Günlük rutin işlerle ilgili bilgi edinmek, çalışma ortamını daha iyi bir hale getirip finansal kaynakları artırmak için daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir. 

13 Mayıs 2021 Ay İkizler burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün ilk önemli açısı gece 01:20 de gerçekleşecek olan Ay Venüs kavuşum açısı olacaktır. Duygularınızı, sevginizi dile getirebileceğiniz bir zaman dili olacaktır. İkinci önemli açı Mars ve Ay düğümleri arasında gerçekleşecek olan açı olacaktır. Sağlıkla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Günün ilerleyen saatlerinde Güneş Neptün olumlu açısı gökyüzüne hakim olacaktır. Yakın çevrenize karşı özverili, anlayışlı olabilirsiniz. Öğleden sonra Ay Chiron olumlu açısı aile içinde var olan sorunların çözülebilmesi için bir fırsat sunuyor. Gelecek ile ilgili planlar yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde Ay Satürn trine açısı ile gün içerisinde yapılan ikili görüşmelerden olumlu haberler alabilirsiniz. İş yerinizde iletişimde olacağınız kişilerle aranızda gerginlikler yaşayabilirsiniz.

14 Mayıs 2021 Ay İkizler burcunda hareket etmeye devam edecek. Yazılı ve sözlü iletişime ön vereceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. İş ve ortak yapılan işlerle ilgili can sıkıcı haberlerin gelebileceği bir gün geçirebilirsiniz. Maddi sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Para ile ilgili alacak verecek konuları yaşayanlar problemlerle karşılaşabilirsiniz.

15 Mayıs 2021 Ay gece saatlerinde ikizler burcundaki seyrine devam edecek. Günün ilk ışıklarında Yengeç burcuna geçmiş olacak. İkili ilişkiler, aile ve çocuklar ile ilgili ilişkiler ön planda olacaktır. Sevgi ve şefkat duygularını yoğun hissedebilirsiniz. Korumacı tavırlar sergileyebilirsiniz. Günün en önemli açısı Ay Jüpiter trine açısı olacaktır. Yakın çevre, akraba ilişkileri gün içerisinde ön planda olacaktır. Venüs ve Merkür kavuşumu ikili ilişkilerde aşk, sevgi ve iletişimi ön planda tutacaktır. Sevdiğiniz değer verdiğiniz kişilerle iletişim kurmak isteyebilirsiniz. Mars ve Satürn arasındaki açı yakın çevrenizdeki kişilerle ilgili ani haberler alabileceğinizi göstermektedir. Akşam saatlerinde gerçekleşecek olan Ay Mars kavuşum açısı gizli de kalmış konuları araştırma eğilimine geçebileceğinizi göstermektedir. Kıskançlık duygularınız artabilir. 

16 Mayıs 2021 Ay Yengeç burcundaki hareketine devam edecek. Aile içi yaşanacak sorunlar gündeme gelebilir. Aile bireylerinin sağlık sorunlarıyla ilgilenmeniz gerekebilir. Ay Uranüs arasında gerçekleşecek olumlu açı kronik rahatsızlığı olanların şikayetlerini azaltabilir. Venüs Mars arasındaki olumlu açı ikili ilişkilerde yaşanmış olan gerginlikleri azaltabilir. Aile içi maddi destek gelebilir. 

Koç

Haftanın ilk günü ben ve biz olmak gibi ilişkilerde değer duygusu ön planda olacaktır. Sosyal çevrenizdeki kişilerle yoğun iletişim içerisine girebilirsiniz. Salı günü yeni ay enerjisinin en üst düzeyde olduğu bir gün olacaktır. Sizin 2. evinizde olacak yeni ay; yeni kazanç kapılarını, yeni maddi girişlerin olabileceğini göstermektedir. Çarşamba günü yeni ayın enerjisini devam ettirdiği yine maddi konular gündeme gelebilir. Ayrıca yakın akrabalarınız ve kardeşiniz varsa bunlarla iletişiminiz artabilir. Perşembe ve cuma günleri yazılı, sözlü iletişim, medya ,haberleşme konuları gündeme gelebilir. Seyahat etme isteği açığa çıkabilir. Cumartesi ve pazar günleri aile içi iletişim, evinizle ilgili konular, ev değişikliği gibi konular gündeminize gelebilir. 

Boğa

Haftanın ilk günü pazartesi günü kendi iç dünyanızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Ayrıca gizli düşmanlarınız varsa bunlar açığa çıkabilir. Meditasyon, kişisel gelişim gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Salı günü yeni ay enerjisinin en üst düzeyde olduğu bir gün olacaktır. Sizin burcunuzda olacak yeni ay 1. evinizde olacaktır. Kendinizle ilgilenmek, fiziksel görünüşünüz de değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Çarşamba günü yeni ayın enerjisini devam ettirdiği ve kendinizle ilgilenmeniz gereken bir gün olduğunu vurguluyor. Diyete başlamak isteyebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri maddi ve manevi konular gündeminize gelebilir. Finansal konularda kararlar alabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yakın çevrenizle ilgili konular gündeminize gelebilir. İletişim ve seyahat konuları ile ilgili kararlar alabilirsiniz. Sevdiklerinizi görmek isteyebilirsiniz.

İkizler

Haftanın ilk günü sosyal çevrenizle olan iletişimizde artma olacaktır. İçinde olduğunuz bir sosyal grup varsa bu gruplardan haberler alabilirsiniz. Salı günü yeni ay enerjisi gökyüzüne hakim olacak. Sizin 12. evinizde gerçekleşecek yeni ay; sağlıkla ilgili probleminiz varsa bunun tedavisinin olumlu sonuçlar vereceğini göstermektedir. Kendi iç dünyanızın gelişmesi için meditasyon yapabilir, kişisel gelişim ve astroloji gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba günü yeni ayın enerjisi devam edecek ve kendinizi geliştirmek için eğitim almaya karar verebilirsiniz. Bir kursa katılmak isteyebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri dış görünüşünüz, kişisel bakımınız, sağlığınız gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri kendinize bir bütçe yapmak isteyebilirsiniz. Gelirlerinizi ve giderlerinizi planlayabilirsiniz.

Yengeç

Haftanın ilk günü iş yoğunluğunuz artabilir. Mesai arkadaşlarınızla ortak çalışmalar yapabilirsiniz. Maddi kazançlar gündeminizde olabilir. Salı günü yeni ay enerjisinin en üst seviyede hissedebilirsiniz. Sizin 11. evinizde gerçekleşecek yeni ay; sosyal çevrenizle olan iletişimde artma yaşamanızı sağlarken, yeni arkadaşlıklar yeni bir sosyal çevreye girme olasılığını hayatınıza getirebilir. Çarşamba günü yeni ayın enerjisi devam edecek yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Yeni gruplara girebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri sakin kalmak isteyebilirsiniz. İç dünyanıza yönelebilirsiniz. Meditasyon yapabilirsiniz. Sağlık konularına dikkat etmeniz gerekebilir. Cumartesi ve pazar günleri sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Beslenme ve yeme içme konuları gündeme gelebilir. Mide hassasiyeti yaşayabilirsiniz.

Aslan

Haftanın ilk günü eğitim konuları gündeminize gelebilir. Seyahat etmek isteyebilirsiniz. Yurt dışı ile iletişiminiz de artma olabilir. Salı günü yeni ay enerjisi gökyüzüne hakim olacak. Sizin 10. evinizde kariyerinizde yeni gelişmeler, yeni anlaşmalar yapabilirsiniz. Bazılarınız yeni bir iş girişimi içerisine girebilir. Çarşamba günü yeni ayın etkisi devam edecek. Kariyerinizde yaşayacağınız gelişmelerle birlikte yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri sosyal çevrenizle olan iletişim daha çok artabilir. Yeni gruplar ve tabii ki eski dostlarınızla da iletişim içinde olacağınız yoğun iki gün yaşayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri kişisel gelişim konularıyla, sağlığınızla, iç dünyanızla yakından ilgilenebilirsiniz. 

Başak

Haftanın ilk günü krediler, ödemeler gündeminize gelebilir. Eğitim, hukuk gibi konular gündeminize gelebilir. Manevi yönden içsel huzuru artırmak için çalışmalar yapabilirsiniz. Salı günü yeni ay enerjisini yoğun olarak hissedeceksiniz. Sizin 9. evinizde gerçekleşecektir. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Ticari bir girişime girebilirsiniz. Manevi konulara yönelebilirsiniz. Çarşamba günü yeni ayın etkisi devam edecek. Günün ilerleyen saatlerinde işinizle alakalı görüşmelerinizde artma yaşayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri kariyerinizle ilgili konularda çalışmalar yapabilirsiniz. Bu konularda eğitim alabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla ve sosyal çevrenizle görüşmeleriniz artabilir. 

Terazi

Haftanın ilk günü ikili ilişkiler ve sözleşmelerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Ödemeler ve kredi gibi konular da haftanın ilk gününde sizi meşgul edecek konular arasında olabilir. Salı günü yeni ay enerjisi ile dolup taşacaksınız. Sizin 8. evinizde gerçekleşecektir. Hayatınız da yeni bir sayfa açabilirsiniz. Değişim ve dönüşüm istiyorsanız yeni bir başlangıç için bu yeni ay uygun olacaktır. Çarşamba günü yeni ayın etkisi devam edecek ve yapmanız gereken ödemeler varsa bunları ödeyebilirsiniz. Miras konusu gündeminize gelebilir. Kronik rahatsızlıklarınızla ilgili yeni tedavi yöntemleri karşınıza çıkabilir. Perşembe ve cuma günleri yurt dışı tanıdıklarınızla olan iletişiminiz artabilir. Yurt dışı ticaret işleri ile uğraşanlar yeni sözleşmelere imza atabilir. Cumartesi ve pazar günleri gelecek ve kariyer planlamaları yapabilirsiniz. Aile büyüklerinizi ziyaret etmek isteyebilirsiniz.

Akrep

Haftanın ilk günü partnerinizle olan ilişkiniz ön plana gelebilir. Rutin işlerinizle ilgilenmek zorunda kalacağınız bir gün olacaktır. Kendinizi aşırı yormayınız. Salı günü yeni ayın yüksek enerjisi sizin 7. evinizde olacaktır. İkili ilişkilerde ben yerine biz demek en iyisi olacaktır. Yeni ilişkiler başlayabilir, var olan bir ilişki evliliğe dönebilir. Çarşamba günü yeni ayın etkisi devam edecek. Yeni başlangıçlara karar verebilirsiniz. Yeni bir sözleşmeye imza atabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri kredi, ödeme ve borçlarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Ayrıca miras ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri evli olanlar eşinizin ailesi ile ilgilenebilirsiniz. Yurtdışında yaşayan akrabalarınızla görüşmeler yapabilirsiniz.

Yay

Haftanın ilk günü yatırımlarınız, aşk ilişkiniz, çocuğunuz varsa çocuklarınız ile ilgili konularla haftaya başlayacaksınız. Ara ara gergin hissedebilirsiniz. Salı günü yeni ayın yüksek enerjisi gökyüzünde olacak. Sizin 6. evinizde gerçekleşecek yeni ay; sağlığınızla ilgili konuları gündeme getirebilir. Evcil bir hayvana yuvanızı açabilirsiniz. Rutin işlerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Çarşamba günü yeni ayın etkisi devam edecek iş yoğunluğunuz artabilir. Perşembe ve cuma günleri ikili ilişkiler de iletişim artabilir. Sözleşmeler gündeme gelebilir. Avukatlık işleriniz varsa avukatınızla iletişim içerisine girebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri sağlık konuları ile ilgilenebilirsiniz. Ödemeleriniz gündeme gelebilir. Sizden saklanılmış olan konuları öğrenebilirsiniz. 

Oğlak

Haftanın ilk günü aile içinizi ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Çocuğu olanlar çocuklarıyla yakından ilgilenebilir. Salı günü yeni ayın enerjisi en üst seviyede olacaktır. Sizin 5. evinizde gerçekleşecek yeni ay ile birlikte sanatsal faaliyetlere, eğlenceye yönelebilirsiniz. Bir ilişkisi olmayanlara bir aşk gelebilir. Yatırım ile ilgili konular ilginizi çekebilir. Çarşamba günü yeni ayın etkisi devam edecek. Yeni bir hobi edinmek isteyebilirsiniz. Partnerinizle yakından ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri kendinizi rutin işlerinizin içinde bulabilirsiniz. İşlerinizi planlayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkiler gündemde olacak. Eşinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. 

Kova

Haftanın ilk günü yakın çevrenizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Kardeşleriniz varsa onlarla ilgilenebilirsiniz. Salı günü yeni ayı enerjisi sizi saracak. Sizin 4. evinizde gerçekleşecek yeni ay aile içi iletişim konularını, ev ile ilgili dekorasyon konularını gündeme getirebilir. Çarşamba günü yeni ayın etkisi devam edecek. Yeni yuva kurmak, yeni bir ev almak, yeni bir eve taşınmak kısaca aileyi ilgilendiren konuları gündeminize getirebilir. Perşembe ve cuma günleri yatırım konuları gündeminize gelebilir. Çocuğu olanlar çocukları ile ve partnerleri ile eğlenceli zaman geçirebilir. Cumartesi ve pazar günleri rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Genel sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evcil hayvanlarınız varsa bununla ilgilenmek isteyebilirsiniz. 

Balık

Haftanın ilk günü finansal konular gündeminizde olacaktır. Gelirleriniz ve harcamalarınızla ilgili planlar yapabilirsiniz. Salı günü yeni ay enerjisi en üst noktada olacak. Sizin 3. evinizde gerçekleşecek yeni ay; yakın çevreniz, kardeş, akraba ile ilişkilerinizi gündeme getirebilir. Eğitim konuları, seyahat etmek, ticaret konuları gündeminize gelebilir. Çarşamba günü yeni ayın etkisi devam edecek. Yakın çevrenizle yoğun iletişim içerisine girebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri aile içi iletişiminiz artabilir. Eviniz ile ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri partneriniz, varsa çocuklarınız ile ilgilenebilirsiniz. Sanatsal faaliyetler, bir hobinizle ilgilenebilirsiniz. Yatırım ile ilgili planlar yapabilirsiniz. 

2 Mayıs 2021 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (3 - 9 Mayıs 2021)


 Haftaya Ay Kova burcundaki transiti ile başlıyoruz. 3 Mayıs 2021  Güneş Satürn karesi ile Merkür Jüpiter karesinin enerjisi gökyüzüne hakim olacak. Finansal konularda zorlanmalar yaşanacağı, ödemelerin gündeme gelebileceği bir gün olacaktır. Ayrıca karşılıklı iletişim kurduğunuz kişilerle inanç ve fikirlerinizi ifade ederken aşırı fevri davranışlardan kaçınılması gereken bir gün olacaktır. ikili ilişkilerde yaşanabilecek tartışmaları büyütebilirsiniz. Çocuğu olanlar bugünü onlara karşı olan sorumlulukların farkına varıp, çocuklarıyla daha yakından ilgilenmeleri gerekeceği bir gün olacaktır. Eğitim konusu ön planda olacaktır. 

4 Mayıs 2021  Ay Kova burcunda hareket etmeye devam ediyor. Aile içi planlamaların yapılacağı; eğitim ile ilgili harcamaların gündeme geleceği bir gün olacaktır. İkili ilişkilerde eski sorunlar gündeme gelebilir. Karşılıklı çözüm odaklı konuşulursa bir çok sorunun üstesinden gelebileceğiniz bir enerji gökyüzünde olacaktır. 

5 Mayıs 2021 Ay Kova burcunda hareket ederken Ay - Jüpiter kavuşumu saat 03:05 itibariyle gökyüzüne hakim olacak. Duygularınızın, inançlarınızın, maneviyat duygunuzun yüksek olacağı bir zaman dilimi olacaktır. İç dünyanıza ışık tutarak sizi rahatsız eden duyguları değiştirmek için kişisel gelişimle ilgili araştırmalar yapabilirsiniz. Sevgi ile ilgili konularda ikili ilişkilerde zaman zaman problemlerin gündeme gelebileceği bir gün olacaktır. Akşam saatlerinde Ay Balık burcuna geçiş yapacak. Sezgilerinizin artış göstereceği bir zaman dilimi olacaktır. Ay Balık burcuna geçmesi ile birlikte ayaklarınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. 

6 Mayıs 2021 Ay Balık burcunda ilerlemeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Venüs - Plüton arasındaki trine açı olacaktır. Aile ve sevgi ilişkilerinde güzel anlar yaşamak ve dönüşümler getirecektir. Aile içi ilişkilerin fazlalaşması birlikte daha çok vakit geçirebileceğiniz fırsatlar karşınıza çıkabilir. İş ortaklıkları ve sözleşmelerle ilgili yeni yapılanmalar olabilir

7 Mayıs 2021  Ay Balık burcundaki hareketine devam edecektir. Öğleden sonra Koç burcuna geçiş yapacaktır. Aile içi konular yerini çocukların eğitimine zaman ayırmak, onlarla olan ilişkilerinizi düzenlemek için bir fırsat vermektedir. Öğleden sonra ben - sen tartışmaları çıkabilir. Ara ara gerginlikler yaşanabilir. 

8 Mayıs 2021  Ay Koç burcunda hareketine devam edecektir. Koç burcunun vermiş olduğu enerji ile birlikte aktif, sabırsız, heyecanlı olunabilir. Kendinizi enerjik hissedebilirsiniz. Günün en önemli açısı Venüs - Jüpiter karesi olacaktır. Aile içi ilişkilerde yanlış anlaşılmalar sonucu olayları büyütmek ve tartışmalara zemin hazırlamak gibi konular gündeme gelecektir. Maddi konularda zorlanmalar yine gökyüzünde hissedilecek enerjiler arasında olacaktır. 

9 Mayıs 2021 Ay Koç burcundaki hareketine devam edecektir. Gün boyu rutin işlerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Gün içinde baş ağrısı ve migren atakları gelişebilir. Finansal kaynaklarınızı artırmak için neler yapabileceğiniz gibi konulara eğilebilirsiniz. Çalışma ortamınızı düzenlemek isteyebilirsiniz. Yapacağınız işleri planlayabilirsiniz. Evcil dostlarınıza zaman ayırabilirsiniz. Sağlık konuları gündeminize gelebilir. 

Koç

Haftanın ilk günü sosyal çevrenizle olan bağlantılarınız yoğunlaşabilir. İletişim yoğunluğu yaşayabilirsiniz. Maddi konularla ilgili sıkıntılar gündeminize gelebilir. Alacaklı olduğunuz gelirler de gecikmeler yaşayabilirsiniz. Salı günü sosyal çevrenizle ve çalışma arkadaşlarınızla iletişiminiz artabilir. Çarşamba günü kendinizi duygusal olarak karmaşık hissedebilirsiniz. Duygularınızı net ifade edebileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri kariyeriniz ve finansal kaynaklarınız açısından olumlu açıların olduğu güzel fırsatların karşınıza çıkabileceği bir gün olacaktır. Hafta sonu kendinizle ve sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kişisel bakımınız ve dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Hafta sonu abartılı harcamalar yapabilirsiniz. 

Boğa

Haftanın ilk günü toplum önündeki statünüzle, kariyerinizle ilgileneceksiniz. Kariyerinizde ön plana çıkmak isteyebilirsiniz. Merkür Jüpiter karesi kendinizi ifade etme konusunda sıkıntılar getirebilir. Salı ve Çarşamba günleri duygularınızı abartabilirsiniz. İşlerinizle daha yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri sosyal çevrenize olan ilginiz artacaktır. Kişisel gelişim konularına eğiliminiz artabilir. Bu konuda araştırmalar yapabilirsiniz. Eğitimle ilgili konular gündeminize gelebilir. Hafta sonu kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. 

İkizler

Haftanın ilk günü eğitimle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bilgiler öğrenmek isteyebilir, merak ettiğiniz konuları araştırabilirsiniz. Felsefi konulara eğiliminiz artabilir. Salı ve Çarşamba günleri maneviyata eğiliminiz artabilir. Kariyerinizle ilgili çalışmalar gündeminizi meşgul edecektir. Perşembe ve Cuma günleri sağlığınızla yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Tedavi olduğunuz bir rahatsızlığınız varsa bunula ilgili olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Hafta sonu ikili ilişkilerinizde içinize attığınız sıkıntı ve problemler gün yüzüne çıkabilir. Seyahat etme isteğiniz oluşabilir. 

Yengeç

Haftanın ilk günü finansal kaynaklar ve giderler gündeminize gelebilir. Sosyal çevrenizi değiştirmek isteyebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri duygularınızda değişim dönüşüm yaşayabilirsiniz. Duygularınızı abartabilirsiniz. Miras konuları gündeminize gelebilir. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri eğitim ve seyahat ile ilgili konular ön planda olabilir. Sosyal çevrenizden kişilerle ikili ilişkilerinizde güzel dönüşümler yaşayabilirsiniz. Maddi ve manevi değerleriniz artabilir. Hafta sonu kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Sosyal çevrenizde değişimler yaşayabilirsiniz.

Aslan

Haftanın ilk günü ikili ilişkilerle ilgili iletişim konuları gündeme gelecektir. İşleri ile ilgili sözleşme yapacak olanlar sıkıntılarla karşılaşabilir. Salı ve Çarşamba günleri ikili ilişkilerle ve ortaklık kurduğunuz insanlarla iletişiminiz artabilir. Perşembe ve Cuma günleri duygularınızı saklayabilir ve içinize atabilirsiniz. Yoğun çalışma temposuna girebilirsiniz. Yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Hafta sonu eğitim konuları gündeminize gelebilir. Yurtdışı bağlantılı konular gündeminize gelebilir. Hafta içi yoğunluğunuz hafta sonu da devam edecektir. 

Başak

Haftanın ilk günü rutin işleriniz gündeme gelecektir. Çalışmalarınızla ilgili kendinizi geliştirmek isteyebilirsiniz. Bu konularda çalışmalar yapabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri iş yoğunluğunuz artabilir. Sağlığınız dikkat etmeyi unutmayınız. Perşembe ve Cuma günleri ikili ilişkiler ve sözleşmeler ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Çocuğu olanlar onların eğitim konuları ile ilgilenebilirler. Doğum haritası uygun olan bekar başakların aşk ilişkilerinde gelişmeler görülebilir. Hafta sonu finansal konular gündeme gelebilir. Sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. 

Terazi 

Haftanın ilk günü aşk ilişkileri, çocuklar, yatırım gibi konular gündeme gelebilir. Çocuğu olanlar onların sorunlarıyla ilgilenmek durumunda kalabilirler. Salı ve Çarşamba günleri partnerinizle beraber olmak onunla daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Kendinize yeni bir sanatsal faaliyet bulabilirsiniz. Yeni bir hobiye başlayabilirsiniz. Perşembe ve Çarşamba günleri günlük rutin uğraşlarınız da bir yoğunluk yaşayabilirsiniz. Yatırım konuları gündeminize gelebilir. Ödemelerinizi planlamak isteyebilirsiniz. Hafta sonu ikili ilişkilerde gerginlikler yaşayabilirsiniz. Daha sakin ve fevri davranışlardan kaçınmalısınız.

Akrep

 Haftanın ilk günü aile içi iletişim konuları ve aile içi alınacak kararlar gündeme gelebilir. Aile içi ilişkilerde zaman zaman sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Konuşmaları yanlış anlayıp abartabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri aile ve yuvanızı ilgilendiren konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Duygularınızı abartabilirsiniz. Aşırı duygusal davranışlar sergileyebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri yakın çevrenizle, akrabalarınızla varsa kardeşlerinizle iletişiminiz artacaktır. Eğitim konuları gündeme gelebilir. Duygusal konular aşk ve flört ikili ilişkilerle ilgili kararlar alınabilir. Aşk ilişkilerinde evlilik kararı çıkabilir. Hafta sonu aile içi gerginlikler, acele alınacak kararlar gündeme gelebilir. 

Yay 

Haftanın ilk günü iletişim, seyahat ve eğitim gibi konular gündeminize gelebilir. Hizmet alanında çalışanlar iletişim problemleriyle sıklıkla karşılaşacakları bir gün olacaktır. Salı ve Çarşamba günleri iletişim konuları gündeme gelecektir. Duygularınızı net ifade edebileceğiniz fakat biraz abartabileceğiniz bir gün olacaktır. Yakın çevrenizle akrabalarınızla beraber olmak isteyebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri aile içi iletişim konuları ve kararlar gündem gelecektir. Finansal kaynaklarınızla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bazılarınız yeni iş projeleri geliştirebilir. Hafta sonu aşk ilişkinizde, çocuklarınızla zaman geçirmeye fırsat bulamayabilirsiniz. Çalışma isteğini abartabilirsiniz. 

Oğlak

Haftanın ilk günü finansal konular gündeminize gelecektir. Değer duygularının ön planda olduğu bu hafta maddi ve manevi değerler ön planda olacaktır. Yatırımlarınızla ilgili sıkıntılar oluşabilir. Yanlış bir yatırım yaptığınızı fark edebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri finansal konulara takılabilir. Bu konu da planlar yapabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri yakın çevre ilişkileri ve iletişim konuları gündeme gelecektir. Çocuğu olanlar çocuklarıyla zaman geçirmeyi tercih edebilir. Yeni yatırımlar karşınıza çıkabilir. Dikkatli olmanızda fayda var. İyi gibi görünen bir yatırım sonrasında zarara uğratabilir. Hafta sonu ailenizle yeni planlar yapabilirsiniz. Aile içi alacağınız kararlar da net karar vermeye çalışınız. 

Kova

Haftanın ilk günü kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak isteği oluşabilir. Yakın çevrenizle görüşmek istemeyebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilip iletişimde uzak kalabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri duygularınızı net ifade edebildiğiniz bir gün olacaktır. Kendinizi ifade ederken abartılı olabilirsiniz. İsteklerinizi ve hissettiklerinizi açığa çıkartabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri finansal konular ve ödemelerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanların sağlık problemlerini duyabilirsiniz. Hafta sonu iletişim ağırlıklı iki gün sizi bekliyor olacak. Kendinizi geliştirmek için kitap okuyabilir ya da sosyal medya da çeşitli çalışmalara katılabilirsiniz. 

Balık

Haftanın ilk günü sağlıkla ilgili alanlar gündeminize gelecektir. Hastane ile ilgili işleriniz varsa bunlar gündeme gelecektir. Yakın çevrenizdeki kişilerin sağlık sorunlarıyla ilgili haberler alabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri içe kapanık bir hal sergileyebilirsiniz. Meditasyon çalışmaları yapabileceğiniz bir gün. Kendi iç sesinizi dinleyebileceğiniz sezgilerinize güvenebileceğiniz bir zaman dilimi olacaktır. Perşembe ve Cuma günleri kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel görünüşünüzle yakından ilgilenebileceğiniz bir zaman dilimi. Sağlıklı beslenme ve diyet gibi konular gündeminize gelebilir. Hafta sonu finansal konular gündeminizde olacaktır. Beklenmedik harcamalar gündeminize gelebilir.