2 Mayıs 2021 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (3 - 9 Mayıs 2021)


 Haftaya Ay Kova burcundaki transiti ile başlıyoruz. 3 Mayıs 2021  Güneş Satürn karesi ile Merkür Jüpiter karesinin enerjisi gökyüzüne hakim olacak. Finansal konularda zorlanmalar yaşanacağı, ödemelerin gündeme gelebileceği bir gün olacaktır. Ayrıca karşılıklı iletişim kurduğunuz kişilerle inanç ve fikirlerinizi ifade ederken aşırı fevri davranışlardan kaçınılması gereken bir gün olacaktır. ikili ilişkilerde yaşanabilecek tartışmaları büyütebilirsiniz. Çocuğu olanlar bugünü onlara karşı olan sorumlulukların farkına varıp, çocuklarıyla daha yakından ilgilenmeleri gerekeceği bir gün olacaktır. Eğitim konusu ön planda olacaktır. 

4 Mayıs 2021  Ay Kova burcunda hareket etmeye devam ediyor. Aile içi planlamaların yapılacağı; eğitim ile ilgili harcamaların gündeme geleceği bir gün olacaktır. İkili ilişkilerde eski sorunlar gündeme gelebilir. Karşılıklı çözüm odaklı konuşulursa bir çok sorunun üstesinden gelebileceğiniz bir enerji gökyüzünde olacaktır. 

5 Mayıs 2021 Ay Kova burcunda hareket ederken Ay - Jüpiter kavuşumu saat 03:05 itibariyle gökyüzüne hakim olacak. Duygularınızın, inançlarınızın, maneviyat duygunuzun yüksek olacağı bir zaman dilimi olacaktır. İç dünyanıza ışık tutarak sizi rahatsız eden duyguları değiştirmek için kişisel gelişimle ilgili araştırmalar yapabilirsiniz. Sevgi ile ilgili konularda ikili ilişkilerde zaman zaman problemlerin gündeme gelebileceği bir gün olacaktır. Akşam saatlerinde Ay Balık burcuna geçiş yapacak. Sezgilerinizin artış göstereceği bir zaman dilimi olacaktır. Ay Balık burcuna geçmesi ile birlikte ayaklarınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. 

6 Mayıs 2021 Ay Balık burcunda ilerlemeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Venüs - Plüton arasındaki trine açı olacaktır. Aile ve sevgi ilişkilerinde güzel anlar yaşamak ve dönüşümler getirecektir. Aile içi ilişkilerin fazlalaşması birlikte daha çok vakit geçirebileceğiniz fırsatlar karşınıza çıkabilir. İş ortaklıkları ve sözleşmelerle ilgili yeni yapılanmalar olabilir

7 Mayıs 2021  Ay Balık burcundaki hareketine devam edecektir. Öğleden sonra Koç burcuna geçiş yapacaktır. Aile içi konular yerini çocukların eğitimine zaman ayırmak, onlarla olan ilişkilerinizi düzenlemek için bir fırsat vermektedir. Öğleden sonra ben - sen tartışmaları çıkabilir. Ara ara gerginlikler yaşanabilir. 

8 Mayıs 2021  Ay Koç burcunda hareketine devam edecektir. Koç burcunun vermiş olduğu enerji ile birlikte aktif, sabırsız, heyecanlı olunabilir. Kendinizi enerjik hissedebilirsiniz. Günün en önemli açısı Venüs - Jüpiter karesi olacaktır. Aile içi ilişkilerde yanlış anlaşılmalar sonucu olayları büyütmek ve tartışmalara zemin hazırlamak gibi konular gündeme gelecektir. Maddi konularda zorlanmalar yine gökyüzünde hissedilecek enerjiler arasında olacaktır. 

9 Mayıs 2021 Ay Koç burcundaki hareketine devam edecektir. Gün boyu rutin işlerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Gün içinde baş ağrısı ve migren atakları gelişebilir. Finansal kaynaklarınızı artırmak için neler yapabileceğiniz gibi konulara eğilebilirsiniz. Çalışma ortamınızı düzenlemek isteyebilirsiniz. Yapacağınız işleri planlayabilirsiniz. Evcil dostlarınıza zaman ayırabilirsiniz. Sağlık konuları gündeminize gelebilir. 

Koç

Haftanın ilk günü sosyal çevrenizle olan bağlantılarınız yoğunlaşabilir. İletişim yoğunluğu yaşayabilirsiniz. Maddi konularla ilgili sıkıntılar gündeminize gelebilir. Alacaklı olduğunuz gelirler de gecikmeler yaşayabilirsiniz. Salı günü sosyal çevrenizle ve çalışma arkadaşlarınızla iletişiminiz artabilir. Çarşamba günü kendinizi duygusal olarak karmaşık hissedebilirsiniz. Duygularınızı net ifade edebileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri kariyeriniz ve finansal kaynaklarınız açısından olumlu açıların olduğu güzel fırsatların karşınıza çıkabileceği bir gün olacaktır. Hafta sonu kendinizle ve sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kişisel bakımınız ve dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Hafta sonu abartılı harcamalar yapabilirsiniz. 

Boğa

Haftanın ilk günü toplum önündeki statünüzle, kariyerinizle ilgileneceksiniz. Kariyerinizde ön plana çıkmak isteyebilirsiniz. Merkür Jüpiter karesi kendinizi ifade etme konusunda sıkıntılar getirebilir. Salı ve Çarşamba günleri duygularınızı abartabilirsiniz. İşlerinizle daha yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri sosyal çevrenize olan ilginiz artacaktır. Kişisel gelişim konularına eğiliminiz artabilir. Bu konuda araştırmalar yapabilirsiniz. Eğitimle ilgili konular gündeminize gelebilir. Hafta sonu kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. 

İkizler

Haftanın ilk günü eğitimle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bilgiler öğrenmek isteyebilir, merak ettiğiniz konuları araştırabilirsiniz. Felsefi konulara eğiliminiz artabilir. Salı ve Çarşamba günleri maneviyata eğiliminiz artabilir. Kariyerinizle ilgili çalışmalar gündeminizi meşgul edecektir. Perşembe ve Cuma günleri sağlığınızla yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Tedavi olduğunuz bir rahatsızlığınız varsa bunula ilgili olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Hafta sonu ikili ilişkilerinizde içinize attığınız sıkıntı ve problemler gün yüzüne çıkabilir. Seyahat etme isteğiniz oluşabilir. 

Yengeç

Haftanın ilk günü finansal kaynaklar ve giderler gündeminize gelebilir. Sosyal çevrenizi değiştirmek isteyebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri duygularınızda değişim dönüşüm yaşayabilirsiniz. Duygularınızı abartabilirsiniz. Miras konuları gündeminize gelebilir. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri eğitim ve seyahat ile ilgili konular ön planda olabilir. Sosyal çevrenizden kişilerle ikili ilişkilerinizde güzel dönüşümler yaşayabilirsiniz. Maddi ve manevi değerleriniz artabilir. Hafta sonu kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Sosyal çevrenizde değişimler yaşayabilirsiniz.

Aslan

Haftanın ilk günü ikili ilişkilerle ilgili iletişim konuları gündeme gelecektir. İşleri ile ilgili sözleşme yapacak olanlar sıkıntılarla karşılaşabilir. Salı ve Çarşamba günleri ikili ilişkilerle ve ortaklık kurduğunuz insanlarla iletişiminiz artabilir. Perşembe ve Cuma günleri duygularınızı saklayabilir ve içinize atabilirsiniz. Yoğun çalışma temposuna girebilirsiniz. Yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Hafta sonu eğitim konuları gündeminize gelebilir. Yurtdışı bağlantılı konular gündeminize gelebilir. Hafta içi yoğunluğunuz hafta sonu da devam edecektir. 

Başak

Haftanın ilk günü rutin işleriniz gündeme gelecektir. Çalışmalarınızla ilgili kendinizi geliştirmek isteyebilirsiniz. Bu konularda çalışmalar yapabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri iş yoğunluğunuz artabilir. Sağlığınız dikkat etmeyi unutmayınız. Perşembe ve Cuma günleri ikili ilişkiler ve sözleşmeler ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Çocuğu olanlar onların eğitim konuları ile ilgilenebilirler. Doğum haritası uygun olan bekar başakların aşk ilişkilerinde gelişmeler görülebilir. Hafta sonu finansal konular gündeme gelebilir. Sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. 

Terazi 

Haftanın ilk günü aşk ilişkileri, çocuklar, yatırım gibi konular gündeme gelebilir. Çocuğu olanlar onların sorunlarıyla ilgilenmek durumunda kalabilirler. Salı ve Çarşamba günleri partnerinizle beraber olmak onunla daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Kendinize yeni bir sanatsal faaliyet bulabilirsiniz. Yeni bir hobiye başlayabilirsiniz. Perşembe ve Çarşamba günleri günlük rutin uğraşlarınız da bir yoğunluk yaşayabilirsiniz. Yatırım konuları gündeminize gelebilir. Ödemelerinizi planlamak isteyebilirsiniz. Hafta sonu ikili ilişkilerde gerginlikler yaşayabilirsiniz. Daha sakin ve fevri davranışlardan kaçınmalısınız.

Akrep

 Haftanın ilk günü aile içi iletişim konuları ve aile içi alınacak kararlar gündeme gelebilir. Aile içi ilişkilerde zaman zaman sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Konuşmaları yanlış anlayıp abartabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri aile ve yuvanızı ilgilendiren konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Duygularınızı abartabilirsiniz. Aşırı duygusal davranışlar sergileyebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri yakın çevrenizle, akrabalarınızla varsa kardeşlerinizle iletişiminiz artacaktır. Eğitim konuları gündeme gelebilir. Duygusal konular aşk ve flört ikili ilişkilerle ilgili kararlar alınabilir. Aşk ilişkilerinde evlilik kararı çıkabilir. Hafta sonu aile içi gerginlikler, acele alınacak kararlar gündeme gelebilir. 

Yay 

Haftanın ilk günü iletişim, seyahat ve eğitim gibi konular gündeminize gelebilir. Hizmet alanında çalışanlar iletişim problemleriyle sıklıkla karşılaşacakları bir gün olacaktır. Salı ve Çarşamba günleri iletişim konuları gündeme gelecektir. Duygularınızı net ifade edebileceğiniz fakat biraz abartabileceğiniz bir gün olacaktır. Yakın çevrenizle akrabalarınızla beraber olmak isteyebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri aile içi iletişim konuları ve kararlar gündem gelecektir. Finansal kaynaklarınızla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bazılarınız yeni iş projeleri geliştirebilir. Hafta sonu aşk ilişkinizde, çocuklarınızla zaman geçirmeye fırsat bulamayabilirsiniz. Çalışma isteğini abartabilirsiniz. 

Oğlak

Haftanın ilk günü finansal konular gündeminize gelecektir. Değer duygularının ön planda olduğu bu hafta maddi ve manevi değerler ön planda olacaktır. Yatırımlarınızla ilgili sıkıntılar oluşabilir. Yanlış bir yatırım yaptığınızı fark edebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri finansal konulara takılabilir. Bu konu da planlar yapabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri yakın çevre ilişkileri ve iletişim konuları gündeme gelecektir. Çocuğu olanlar çocuklarıyla zaman geçirmeyi tercih edebilir. Yeni yatırımlar karşınıza çıkabilir. Dikkatli olmanızda fayda var. İyi gibi görünen bir yatırım sonrasında zarara uğratabilir. Hafta sonu ailenizle yeni planlar yapabilirsiniz. Aile içi alacağınız kararlar da net karar vermeye çalışınız. 

Kova

Haftanın ilk günü kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak isteği oluşabilir. Yakın çevrenizle görüşmek istemeyebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilip iletişimde uzak kalabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri duygularınızı net ifade edebildiğiniz bir gün olacaktır. Kendinizi ifade ederken abartılı olabilirsiniz. İsteklerinizi ve hissettiklerinizi açığa çıkartabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri finansal konular ve ödemelerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanların sağlık problemlerini duyabilirsiniz. Hafta sonu iletişim ağırlıklı iki gün sizi bekliyor olacak. Kendinizi geliştirmek için kitap okuyabilir ya da sosyal medya da çeşitli çalışmalara katılabilirsiniz. 

Balık

Haftanın ilk günü sağlıkla ilgili alanlar gündeminize gelecektir. Hastane ile ilgili işleriniz varsa bunlar gündeme gelecektir. Yakın çevrenizdeki kişilerin sağlık sorunlarıyla ilgili haberler alabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri içe kapanık bir hal sergileyebilirsiniz. Meditasyon çalışmaları yapabileceğiniz bir gün. Kendi iç sesinizi dinleyebileceğiniz sezgilerinize güvenebileceğiniz bir zaman dilimi olacaktır. Perşembe ve Cuma günleri kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel görünüşünüzle yakından ilgilenebileceğiniz bir zaman dilimi. Sağlıklı beslenme ve diyet gibi konular gündeminize gelebilir. Hafta sonu finansal konular gündeminizde olacaktır. Beklenmedik harcamalar gündeminize gelebilir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder