16 Mayıs 2021 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (17 - 23 Mayıs 2021)

 

Yeni bir haftaya başlarken Jüpiter Balık burcuna 14 Mayıs 2021 tarihinde geçti. Jüpiter 21 Haziran 2021 tarihinde Balık burcunda retro hareketine başlayacak. 28 Temmuz 2021 tarihine kadar Balık burcunda kalacak. Bu tarihten itibaren Kova burcundaki transitine geri dönecek. Jüpiter Balık burcunda merhameti ve sevecenliği büyütür. Yaşamın gerçeklerinden uzak olabilecek idealler ön plandadır. Bu ideallerin arayışı büyük hayal kırıklıkları ve aldanmalarla sonuçlanabilir. Mistisizm ve spiritüel konularla yakından ilgilenilebilir. 

Haftanın ilk günü 17 Mayıs 2021 günü Ay yengeç burcunda olacak. Ailenizin, çocuklarınızın, sevdiklerinizin ihtiyaçlarını gidermeye, yaşadığınız yeri güzelleştirmeye eğiliminiz artabilir. Günün önemli açısı Güneş Plüton arasındaki trine açı olacaktır. Çocukların eğitimi ile ilgili konularda olumlu kararlar alınabilir. Uranüs'ün Ay düğümlerine yapacağı açılar yurtdışı kaynaklı beklenmedik ani haberlerin geleceğini yine eğitimle ilgili konularda ani gelişmeler yaşanabileceğini göstermektedir. Akşam saatlerine doğru Ay Aslan burcuna geçiş yapacaktır. Sosyal çevrenizde kendinizi ön planda görmek, dikkatleri üzerinize çekmek isteyebilirsiniz.

18 Mayıs 2021 Salı günü Ay Aslan burcundaki hareketine devam edecek. Yaratıcı fikirlerinizin artacağı ve onaylanma ihtiyacınızın tetiklendiği bir süreç. Çocuklarla ilgili sıkıntılar gündeminize gelebilir. Günün en önemli açıları Ay Venüs arasındaki sextile açısı olacaktır. Sosyal çevreniz sayesinde gelir elde edebilirsiniz. Online yapılan grup eğitimlere katılabilirsiniz. Öğleden sonra Venüs Chiron arasında gerçekleşen olumlu açı maddi olarak hak ettiğiniz fakat alamadığınız bir kazancı alabilirsiniz. Geleceğinizi şekillendirecek kararlar alabilirsiniz. Yurt dışından gelecek haberler ve gelişmeler artacak. Krediler ve vergilerle alakalı yeni planlamalar, düzenlemeler gündeme gelebilir. 

19 Mayıs 2021 Çarşamba günü Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecek. Duygularınızı rahatlıkla ifade edebileceğiniz. Partnerinizle olan ilişkinizde gizli de kalmış duygularınızı açığa çıkartabileceğiniz bir zaman dilimi olacaktır. Henüz evlilik kararı almamış beraber yaşan çiftlerden ani kararlar çıkabilir. Günün ilerleyen saatlerinde Merkür Juno karşıtlığı yaşanacak. Yoğun iş görüşmeleri nedeniyle aile içi konulardan uzaklaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde çevrenizdeki çocuklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Saat 22:12 itibariyle kesinleşecek Ay Güneş olumsuz açısı nedeniyle zaman zaman duygu patlamaları yaşayabilirsiniz. Kendinizi ifade etmeniz zorlaşabilir. İç dünyanız da çatışmalar yaşayabilirsiniz. 

20 Mayıs 2021 Perşembe günü Ay Başak burcundaki hareketine başlayacak. Günün ilk açısı Ay Jüpiter karşıtlığı olacaktır. Duygusal takıntılar yaşayabilirsiniz. İkinci önemli açı Venüs Satürn trine açısı olacaktır. Finansal konularda artma yaşayabilirsiniz. Çocuklarınızın eğitimi için güzel fırsatlar bulabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde Ay Uranüs arasında olumlu açı yaşayacağız. Kişisel gelişim ile ilgili konulara eğilim gösterebilirsiniz. Hisleriniz artabilir. 

21 Mayıs 2021 Güneş ikizler burcuna geçiş yapacak. Ay başak burcundaki hareketine devam edecek. Detay gerektiren işlerinizi bu süreçte yapabilirsiniz. Günün ilk açısı Ay Jüpiter arasındaki 150° açı gökyüzüne hakim olacaktır. Çocukların gerek duygusal gerekse genel sağlıkları ile ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sorumluluk almak zorunda kalabilirsiniz. Gecenin ilerleyen saatlerinde Ay Venüs olumsuz açısı devreye girecek. Kendinizi değersiz hissedebilirsiniz. Değer duygularını sorgulayabilirsiniz. Günün ilk ışıklarında Ay Mars arasındaki olumlu açı işinize başlarken size ekstra enerji katacaktır. Öğleden sonra Ay Merkür olumsuz açısı iş ortamında gerginliklere sebebiyet verebilir. Ay Neptün arasındaki karşıtlık açısı ben sen ilişkilerinde aldatılma konularını gün yüzüne çıkartabilir. Akşam saatlerinde Güneş Jüpiter karesi eğitim ve çalışmalarla ilgili konulara ara vermek isteyebileceğinizi, günlük rutin işlerinizi gözünüzde çok büyütebileceğinizi göstermektedir. Günün ilerleyen saatlerinde bir hobiye başlayabilirsiniz. Çocuklarınızla çocuk olmak isteyebilir onlarla keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. 

22 Mayıs 2021 Cumartesi günü Ay Başak burcunda güne başlayacağız. Sabahın ilk ışıklarında Ay Terazi burcuna geçmiş olacak. Estetik ve güzellikle ilgili konular gündeminize gelebilir. Günün ilk açısı Ay Jüpiter 150° açısı gündeminize gelebilir. Fiziksel sağlığınızla yakından ilgilenebilirsiniz. Günlük işlerinizi bitirmek isteyebilirsiniz. Bu açıya Ay Güneş trine açısı eşlik edecek. İnançlarınız ve eğitimlerinizle ilgili kendinizi geliştirebileceğiniz konulara yönelip çalışmalar yapabilirsiniz. 

23 Mayıs 2021 haftanın son günü Ay Terazi burcundaki hareketine devam edecek. Günün ilk açısı Ay Chiron karşıtlığı olacak. Duygusal yaralar alabilir, var olan yaralarınız duygusal anlar yaşamanıza sebebiyet verebilir. Ay Uranüs arasında meydana gelecek olan 150° açı değer duygularınız ve maneviyatınızla ilgili beklenmedik ruhsal gelişmeler yaşayabilirsiniz. Günün 3. önemli açısı Ay Satürn arasında yaşanacak trine açısı olacaktır. Aşk ilişkisinde ve çocuklarınızla olan ilişkilerinizde aldığınız sorumlulukların manevi olarak karşılığını kat kat alabilirsiniz. Günün diğer açısı Merkür Neptün olumsuz açısı görülmektedir. Ortak iş yapanların aldatılmaları, ortaklarıyla olan ilişkilerinde problemler çıkabilir. Ay Venüs olumlu açısı maddi kazançları artırmak için doğru planlar yapılabileceğini göstermektedir. Ay Mars Karesi gün içinde gökyüzünde yerini alacak. Sosyal çevrenizden kişilerle maddi konular yüzünden tartışmalar yaşayabilirsiniz. Öğle saatlerinde partnerinizle romantik bir zaman geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde Ay Neptün arasındaki açı partnerinizle hayalleriniz üzerinde konuşabilir, ortak kararlar alabilirsiniz. Haftanın son açısı Ay Merkür arasındaki üçgen açı olacaktır. Finansal kaynaklarınızı büyütebileceğiniz çalışmalar yapabilirsiniz.

Koç

Haftanın ilk günü duygusal olabilirsiniz. Ailevi konular gündeminize gelebilir. Öğleden sonra Ay Aslan burcuna geçiş yapacak ve Perşembe gününe kadar Ay Aslan burcunda olacak. Sosyal olabileceğiniz, Aşk ilişkileriyle ilgili konular gündemde olabilir. Çocuklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Sanatsal faaliyetlerle ilgilenebilirsiniz. Bir kısmınız yatırımla ilgili konulara öncelik verebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri iş yoğunluğunuz artabilir. İş yoğunluğunda sağlığınızı ihmal etmeyiniz. Pazar günü ikili ilişkiler ve aşk hayatınızla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Boğa

Haftanın ilk günü zihniniz yoğun olacak. Yakın çevrenizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Öğleden sonra Ay Aslan burcuna geçiş yapacak ve Perşembe gününe kadar Aslan burcunda olacaktır. Ailevi konular gündeme gelebilir. Aile içi konularda zaman zaman sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri sosyal hayatınız, aşk hayatınız varsa çocuklarınızla ilgili konularda keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Pazar günü rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz.

İkizler

Haftanın ilk günü finansal konular gündeminizde olabilir. Öğleden sonra Ay Aslan burcuna geçiş yapacak ve Perşembe gününe kadar Aslan burcunda olacaktır. Yakın çevrenizle olan iletişiminiz, planlar ve kararlar gündeme gelebilir. Eğitim ile ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe, cuma, cumartesi ailevi konular, aileden gelecek haberler gündeminize gelebilir. Pazar günü sosyal olabilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Çocuklarınız varsa onlarla keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Yengeç 

Haftanın ilk günü duygusal olabilirsiniz. Öğleden sonra Ay Aslan burcuna geçiş yapacak ve Perşembe gününe kadar Aslan burcunda olacaktır. Finansal konular gündeminize gelebilir. Ödemeler ve ticaret ile konular gündeme gelebilir. Duygusal harcamalardan kaçının. Perşembe, cuma, cumartesi günleri iletişim konuları gündeme gelebilir. Karar almak ve bunu hayata geçirmek gibi girişimler içerisine girebilirsiniz. Yakın çevrenizle olan iletişiminizde artma yaşayabilirsiniz. Pazar günü ailevi konular gündeme gelebilir. Aile içi planlar yapabilirsiniz.

Aslan

Haftanın ilk günü biraz takıntılı olabilirsiniz. Öğleden sonra Ay Aslan burcuna geçiş yapacak ve perşembe gününe kadar Aslan burcunda olacaktır. Kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir süreç olacaktır. Fiziksel görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Perşembe, cuma, cumartesi günleri finansal konular ve bunların planlanması gündeminize gelebilir. Pazar günü yakın çevrenizle iletişimin artacağı bir gün olacaktır. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. 

Başak

Haftanın ilk günü sosyal çevrenizle yoğunluğunuz artabilir. Öğleden sonra Ay Aslan burcuna geçiş yapacak ve perşembe gününe kadar Aslan burcunda olacaktır. İç dünyanıza dönebilir içinize kapanabilirsiniz. Duygusal açıdan zaman zaman zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Perşembe, cuma, cumartesi günleri kendiniz daha rahat ifade edebileceğiniz bir süreç olacaktır. Fiziksel görünüşünüzle ilgilenebileceğiniz bir süreç olacaktır. Pazar günü finansal planlamalar yapabilirsiniz. Gelir gider dengesi planı yapabilirsiniz. 

Terazi

Haftanın ilk günü kariyerinizle ilgili konular gündeme gelecektir. Öğleden sonra Ay Aslan burcuna geçiş yapacak ve perşembe gününe kadar Aslan burcunda olacaktır. Sosyal çevrenizle ve iş arkadaşlarınızla olan iletişimde artma olacaktır. Ortak çalışmalar yapabilirsiniz. Perşembe, cuma, cumartesi günleri iç dünyanıza dönebilirsiniz. Zaman zaman duygusal takıntılar yaşayabilirsiniz. Pazar günü fiziksel dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. İştahınız artabilir. 

Akrep

Haftanın ilk günü alışveriş, eğitim ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Öğleden sonra Ay Aslan burcuna geçiş yapacak ve perşembe gününe kadar Aslan burcunda olacaktır. Yoğun iş temposuna gireceğiniz bu günler yeni projelerle uğraşmak gibi konular gündeminize gelebilir. Perşembe, cuma, cumartesi günleri sosyal çevrenizle olan iletişiminiz artabilir. Grup çalışmaları gündeme gelebilir. Pazar günü iç dünyanıza yönelebilirsiniz. Zaman zaman duygusal takıntılar yaşayabilirsiniz. 

Yay

Haftanın ilk günü finansal konular gündeme gelebilir. Öğleden sonra Ay Aslan burcuna geçiş yapacak ve perşembe gününe kadar Aslan burcunda olacaktır. Eğitim konuları gündeme gelebilir. Uluslararası ticaret konuları gündemde olacaktır. Perşembe, cuma, cumartesi günleri kariyeriniz, işinizle ilgili konularda yoğunluk olabilir. Çalışmalarınız artabilir. Pazar günü sosyal çevrenizdeki insanlarla iletişiminiz artabilir. 

Oğlak

Haftanın ilk günü ikili ilişkiler gündeme gelecektir. Öğleden sonra Ay Aslan burcuna geçiş yapacak ve perşembe gününe kadar Aslan burcunda olacaktır. Finansal konular, krediler, ödemeler ve miras gibi konular gündeminize gelebilir. Sağlıkla ilgili konular gündem gelebilir. Perşembe, cuma, cumartesi günleri eğitim ve kişisel gelişimle ilgili konular gündeme gelebilir. Ticaret konuları gündeme gelebilir. Pazar günü işinizle ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili yeni projeler gündeminize gelebilir. 

Kova

Haftanın ilk günü rutin günlük işleriniz gündeme gelecektir. Öğleden sonra Ay Aslan burcuna geçiş yapacak ve perşembe gününe kadar Aslan burcunda olacaktır. İkili ilişkilerde ego çatışmaları olabilir. İkili ilişkiler ve iş ortakları ile iletişimin artacağı yeni sözleşmelerin gündeme gelebileceği bir süreç olacaktır. Perşembe, cuma, cumartesi günleri finansal konularla ilgili konular gündeme gelecektir. Ödemeler ve krediler gündeme gelebilir. Pazar günü kişisel gelişim konuları ile ilgilenmek ve eğitim almak gündeminize gelebilir. Yurtdışı bağlantılı kişilerle görüşmeler yapabilirsiniz. Seyahatler gündeminize gelebilir. 

Balık

Haftanın ilk günü aşk ilişkileri, çocuklarla ilişkiler gündeme gelebilir. Öğleden sonra Ay Aslan burcuna geçiş yapacak ve perşembe gününe kadar Aslan burcunda olacaktır. Günlük rutin işlerle ilgilenilebilir. Hizmet alınan kişilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Sağlık konusunda hassasiyetler yaşanabilir. Perşembe, cuma, cumartesi günleri ikili ilişkilerde iletişim artar. Yenilenecek sözleşmeler gündeme gelebilir. Pazar günü finansal konular, ödemeler, sigorta ve krediler gibi konular gündeminize gelebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder