25 Eylül 2021 Cumartesi

Haftalık Burç Yorumları (27 Eylül - 3 Ekim 2021)


 27 Eylül 2021 yeni bir haftaya Ay ikizler burcunda hareket ederken başlıyoruz. İletişim, konuşma ve yazma ile ilgili sorunlar yaşanabilir. Yeni haftanın ilk günü hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Yeni eğitimlere başlayabilirsiniz. Yatırım konuları ilgi alanınıza girebilir. Finansal konularda yanlış yönlendirilmelere karşı dikkat ediniz. Kariyer alanınızda beklenmedik konular gündeminize gelebilir. Merkür Retro hareketine başlayacak. Merkür Retrosu 19 Ekim 2021 tarihine kadar devam edecektir. Yanlış anlaşılmalar, iletişimle ilgili problemler yaşanabilir. Merkür Retrosu ile birlikte gizlide kalmış konular duymadığımız konular ifşaa olabilir. Uzun zamandır görüşmediğiniz insanlarla Merkür Retrosu süresince karşılaşabilirsiniz. 

28 Eylül 2021 Ay ikizler burcunda hareket etmeye devam edecek. Gökyüzündeki Ay; Jüpiter ve Merkür ile olumlu açı yaparken Betelgeuse sabit yıldızı ile kavuşum yapacaktır. Saat 12.40 ile 14:40 arasındaki zaman diliminde gökyüzünde bereket enerjileri hakim olacak. Bu zaman diliminde dua edebilirsiniz, dilek dileyebilirsiniz, bir borcunuz varsa az da olsa bir ödeme yaparak ileriki günlerde bereket enerjisi ile bunu kapatmayı dileyebilirsiniz. Bu zaman diliminde bir saksıya buğday ekebilirsiniz. Sokak hayvanlarına bir kap yemek bir kap su bırakabilirsiniz. Kuşlara yem atabilirsiniz. Akşam saatlerinde Ay Yengeç burcunda hareket etmeye başlayacak. Mide hassasiyetleri yaşayabilirsiniz. 

29 Eylül 2021 Ay Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecek. Gün genelinde fevri tavırlar içerisinde olabilirsiniz. Zaman zaman duygularınızı dengelemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Çalışmak istemeyebilirsiniz. Kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Ödemeleriniz varsa bunlarla ilgili finansal sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Eğitimle ilgili konularda sıkıntı yaşıyorsanız olumlu gelişmeler ve fırsatlar karşınıza çıkabilir. Saat 19.21 ile 23.21 arasında gökyüzünde Ay Sirius sabit yıldızının kavuşumu gerçekleşecektir. Gökyüzünde gerçekleşecek bu özel zaman diliminde inançlarınıza göre dua edebilirsiniz. Dilek dileyebilirsiniz. 

30 Eylül 2021 Ay Yengeç burcunda ilerlemeye devam edecek. Dış görünüşünüzle ilgili bir takıntınız varsa bunu değiştirmek için karşınıza bir fırsat çıkabilir. Psikolojik olarak kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Hizmet sektöründe çalışanlar finansal konularda sıkıntı içerisine girebilir. Kronik bir rahatsızlığı olanlar yeni tedavi yöntemleri ile sağlığına kavuşma imkanları yakalayabilir. 

1 Ekim 2021 Ay Aslan burcunda hareket etmeye başlayacak. Sağlıkla ilgili pazar gününe kadar tansiyon yükselmeleri görülebilir. Kalp ve damar sağlığı ile ilgili rahatsızlıklarla ilgili şikayetlerde artış olabilir. Finansal konular da sıkıntılar gündeme gelebilir. Yapılacak ödemelerde sıkıntılar gelişebilir. Fiyat artışları, ekstra faturalar, sigortalar ya da kredi ile ilgili konular gündeme gelebilir. İkili ilişkilerde iletişim problemleri yaşanabilir. Hastane ve sağlıkla ile ilgili olumsuz haberler alınabilir. 

2 Ekim 2021 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecek. Yakın çevrenizdeki akraba, kardeş gibi yakınlarınızla olan ikili ilişkilerde iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki kişilerle görüşerek pozitif enerji ile dolabilirsiniz. Bugün yapacağınız sözleşmelerde maddi kayıplar yaşayabilirsiniz. Bu nedenle sözleşmelerin içeriğini okumanızda fayda var. 

3 Ekim 2021 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecek. Öğleden sonra Ay Başak burcuna geçiş yapacaktır. İkili ilişkilerde egodan kaynaklanan problemler yaşanabilir. Yeni ortak iş kurmak isteyenler varsa her hangi bir maddi kayıp olasılığına karşı önlem alınmalıdır. Aile içi ikili ilişkilerde gerginlikler yaşanabilir. 

Koç
Pazartesi ve salı günleri yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz. Eğitim konuları gündeme gelebilir. Arabanız varsa bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri aile ilişkileriniz, aile bireylerinin sorunları bunlar gündeme gelebilir. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Evinizle ilgili tadilat konuları varsa bunlar gündeminize gelebilir. Cuma ve cumartesi günleri hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocukları ile zaman geçirebilir. Onların sorunları ile ilgilenebilirsiniz. Partneri olanlar partneri ile ilgili iletişim problemleri yaşayabilirler. Eski sevgilinizle karşılaşabilirsiniz. Pazar günü evcil bir hayvanınız varsa sağlığı ile ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili özellikle sindirim sistemi ile ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz.

Boğa
Pazartesi ve salı günleri finansal konular gündeme gelebilir. Kazançlarınızla alakalı planlar yapabilirsiniz. Maddi ve manevi güvenlik konuları gündeminize gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri yakın çevrenizle ilgili konular gündeme gelebilir. Sosyal medya ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Eğitim konuları gündeme gelebilir. Arabanız varsa bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri aile ilişkileriniz, aile bireylerinin sorunları bunlar gündeme gelebilir. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Evinizle ilgili tadilat konuları varsa bunlar gündeminize gelebilir. Pazar günü hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocukları ile zaman geçirebilir. Onların sorunları ile ilgilenebilirsiniz. Partneri olanlar partneri ile ilgili iletişim problemleri yaşayabilirler. Eski sevgilinizle karşılaşabilirsiniz.

İkizler
Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkilerinizde kendinizi ön planda tutmak isteyebilirsiniz. Fikirlerinizin önemsenmesi konusunda yeteneklerinizi sergilemek isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri finansal konular gündeme gelebilir. Bütçe planlaması yapabilirsiniz. Gelirlerinizi artırmak için yeni çalışmalar yapabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri yakın çevrenizle ilgili konular gündeme gelebilir. Sosyal medya ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Eğitim konuları gündeme gelebilir. Arabanız varsa bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. Alışveriş ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Pazar günü aile ilişkileriniz, aile bireylerinin sorunları bunlar gündeme gelebilir. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Evinizle ilgili tadilat konuları varsa bunlar gündeminize gelebilir. Evinizin dekorasyonu ile ilgilenebilirsiniz. 

Yengeç 
Pazartesi ve salı günleri sağlığınızla ilgilenebilirsiniz. Hastane işlerinizi halledebilirsiniz. Bu iki gün boyunca inzivaya çekilebilirsiniz. Kendi iç sesinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri ikili ilişkilerinizde kendinizi ön planda tutmak isteyebilirsiniz. Fikirlerinizin önemsenmesi konusunda yeteneklerinizi sergilemek isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Spora başlamak isteyebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri finansal konular gündeme gelebilir. Bütçe planlaması yapabilirsiniz. Gelirlerinizi artırmak için yeni çalışmalar yapabilirsiniz. Maddi ve manevi olarak güvende hissetmek isteyebilirsiniz. Pazar günü yakın çevrenizle ilgili konular gündeme gelebilir. Sosyal medya ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Eğitim konuları gündem gelebilir. Arabanız varsa bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. Alışveriş ve ticaret konuları gündeme gelebilir.

Aslan
Pazartesi ve salı günleri iş toplantılarına katılabilirsiniz. Sivil toplum örgütlerinin faaliyetlerini destekleyebilirsiniz. Arkadaş çevrenizle bir araya gelebilirsiniz. Sosyal ve özgür olmak isteyebileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri sağlığınızla ilgilenebilirsiniz. Hastane işlerinizi halledebilirsiniz. Bu iki gün boyunca inzivaya çekilebilirsiniz. Kendi iç sesinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri ikili ilişkilerinizde kendinizi ön planda tutmak isteyebilirsiniz. Fikirlerinizin önemsenmesi konusunda yeteneklerinizi sergilemek isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Spora başlamak isteyebilirsiniz. Pazar günü finansal konular gündeme gelebilir. Bütçe planlaması yapabilirsiniz. Gelirlerinizi artırmak için yeni çalışmalar yapabilirsiniz. Maddi ve manevi olarak güvende hissetmek isteyebilirsiniz. 

Başak
Pazartesi ve salı günleri iş yeriniz ve çalışma alanınızda yoğun ve tempolu bir süreç geçirebilirsiniz. Zaman zaman iş arkadaşlarınız veya yöneticilerinizle iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız işinizle ilgili konularda aksamalar ve gecikmeler yaşanabilir. Katılacağınız bir iş görüşmesi veya toplantı ertelenebilir ya da iptal edilebilir. Çarşamba ve perşembe günleri iş toplantılarına katılabilirsiniz. Sivil toplum örgütlerinin faaliyetlerini destekleyebilirsiniz. Arkadaş çevrenizle bir araya gelebilirsiniz. Sosyal ve özgür olmak isteyebileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri sağlığınızla ilgilenebilirsiniz. Hastane işlerinizi halledebilirsiniz. Bu iki gün boyunca inzivaya çekilebilirsiniz. Kendi iç sesinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa açığa çıkabilir. Sizden saklanılan konular açığa çıkabilir. Pazar günü  ikili ilişkilerinizde kendinizi ön planda tutmak isteyebilirsiniz. Fikirlerinizin önemsenmesi konusunda yeteneklerinizi sergilemek isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Spora başlamak isteyebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. 

Terazi
Pazartesi ve salı günleri inançlarınızı sorgulayacağınız konular gündeme gelebilir. Hukuksal davalarınız varsa bunların seyri ile ilgili bilgi gelebilir. Eğitim almak isteyebilirsiniz. Yurt dışı ile bağlantısı olanlar yurt dışı görüşmeleri gündeminize gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri iş yeriniz ve çalışma alanınızda yoğun ve tempolu bir süreç geçirebilirsiniz. Zaman zaman iş arkadaşlarınız veya yöneticilerinizle iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız işinizle ilgili konularda aksamalar ve gecikmeler yaşanabilir. Katılacağınız bir iş görüşmesi veya toplantı ertelenebilir ya da iptal edilebilir. Cuma ve cumartesi günleri  iş toplantılarına katılabilirsiniz. Sivil toplum örgütlerinin faaliyetlerini destekleyebilirsiniz. Arkadaş çevrenizle bir araya gelebilirsiniz. Sosyal ve özgür olmak isteyebileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Pazar günü sağlığınızla ilgilenebilirsiniz. Hastane işlerinizi halledebilirsiniz. Bu iki gün boyunca inzivaya çekilebilirsiniz. Kendi iç sesinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa açığa çıkabilir. Sizden saklanılan konular açığa çıkabilir.

Akrep
Pazartesi ve salı günleri kronik olarak solunum rahatsızlığı olanlar sağlıkları ile ilgili rutin kontrolleri varsa aksatılmamalıdır. Ödemeler gündeme gelebilir. Maddi olarak bir alacağınız varsa bununla ilgili görüşmeler yapabilirsiniz. Miras konuları gündeme gelebilir. Kendinizle ilgili değiştirmek istediğiniz bir özelliğiniz varsa bununla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri  inançlarınızı sorgulayacağınız konular gündeme gelebilir. Hukuksal davalarınız varsa bunların seyri ile ilgili bilgi gelebilir. Eğitim almak isteyebilirsiniz. Yurt dışı ile bağlantısı olanlar yurt dışı görüşmeleri gündeminize gelebilir. Cuma ve cumartesi günleri iş yeriniz ve çalışma alanınızda yoğun ve tempolu bir süreç geçirebilirsiniz. Zaman zaman iş arkadaşlarınız veya yöneticilerinizle iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız işinizle ilgili konularda aksamalar ve gecikmeler yaşanabilir. Katılacağınız bir iş görüşmesi veya toplantı ertelenebilir ya da iptal edilebilir. Pazar günü  iş toplantılarına katılabilirsiniz. Sivil toplum örgütlerinin faaliyetlerini destekleyebilirsiniz. Arkadaş çevrenizle bir araya gelebilirsiniz. Sosyal ve özgür olmak isteyebileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. 

Yay
Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konular gündeme gelebilir. İletişim problemleri yaşanabilir. İmzalanacak sözleşmelerde gecikmeler yaşanabilir ya da sorunlar oluşabilir. Eski eş veya sevgili ile karşılaşabilirsiniz. Geri dönmek isteyebilirler. Çarşamba ve Perşembe günleri  kronik olarak sindirim rahatsızlığı olanlar sağlıkları ile ilgili rutin kontrolleri varsa aksatılmamalıdır. Ödemeler gündeme gelebilir. Maddi olarak bir alacağınız varsa bununla ilgili görüşmeler yapabilirsiniz. Miras konuları gündeme gelebilir. Kendinizle ilgili değiştirmek istediğiniz bir özelliğiniz varsa bununla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri inançlarınızı sorgulayacağınız konular gündeme gelebilir. Hukuksal davalarınız varsa bunların seyri ile ilgili bilgi gelebilir. Eğitim almak isteyebilirsiniz. Yurt dışı ile bağlantısı olanlar yurt dışı görüşmeleri gündeminize gelebilir. Pazar günü iş yeriniz ve çalışma alanınızda yoğun ve tempolu bir süreç geçirebilirsiniz. Zaman zaman iş arkadaşlarınız veya yöneticilerinizle iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız işinizle ilgili konularda aksamalar ve gecikmeler yaşanabilir. Katılacağınız bir iş görüşmesi veya toplantı ertelenebilir ya da iptal edilebilir.

Oğlak
Pazartesi ve Salı günleri evcil bir hayvanınız varsa sağlığı ile ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili özellikle sinir sistemi ve akciğerler ile ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Hizmet konuları ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. Günlük rutin işleriniz de yoğunluk yaşayabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri ikili ilişkilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konular gündeme gelebilir. İletişim problemleri yaşanabilir. İmzalanacak sözleşmelerde gecikmeler yaşanabilir ya da sorunlar oluşabilir. Eski eş veya sevgili ile karşılaşabilirsiniz. Geri dönmek isteyebilirler. Cuma ve cumartesi günleri  kronik olarak kalp ve damar rahatsızlığı olanlar sağlıkları ile ilgili rutin kontrolleri varsa aksatılmamalıdır. Ödemeler gündeme gelebilir. Maddi olarak bir alacağınız varsa bununla ilgili görüşmeler yapabilirsiniz. Miras konuları gündeme gelebilir. Kendinizle ilgili değiştirmek istediğiniz bir özelliğiniz varsa bununla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Pazar günü inançlarınızı sorgulayacağınız konular gündeme gelebilir. Hukuksal davalarınız varsa bunların seyri ile ilgili bilgi gelebilir. Eğitim almak isteyebilirsiniz. Yurt dışı ile bağlantısı olanlar yurt dışı görüşmeleri gündeminize gelebilir.

Kova
Pazartesi ve salı günleri hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocukları ile zaman geçirebilir. Onların sorunları ile ilgilenebilirsiniz. Partneri olanlar partneri ile ilgili iletişim problemleri yaşayabilirler. Eski sevginizle karşılaşabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri evcil bir hayvanınız varsa sağlığı ile ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili özellikle sindirim sistemi ile ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Hizmet konuları ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. Günlük rutin işleriniz de yoğunluk yaşayabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri ikili ilişkilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konular gündeme gelebilir. İletişim problemleri yaşanabilir. İmzalanacak sözleşmelerde gecikmeler yaşanabilir ya da sorunlar oluşabilir. Eski eş veya sevgili ile karşılaşabilirsiniz. Geri dönmek isteyebilirler. Pazar günü  kronik olarak sindirim sistemi ve bağırsaklarda rahatsızlığı olanlar sağlıkları ile ilgili hassasiyet yaşayabilir. Ödemeler gündeme gelebilir. Maddi olarak bir alacağınız varsa bununla ilgili görüşmeler yapabilirsiniz. Miras konuları gündeme gelebilir. Kendinizle ilgili değiştirmek istediğiniz bir özelliğiniz varsa bununla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz.

Balık
Pazartesi ve salı günleri  aile ilişkileriniz, aile bireylerinin sorunları bunlar gündeme gelebilir. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Evinizle ilgili tadilat konuları varsa bunlar gündeminize gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocukları ile zaman geçirebilir. Onların sorunları ile ilgilenebilirsiniz. Partneri olanlar partneri ile ilgili iletişim problemleri yaşayabilirler. Eski sevginizle karşılaşabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri evcil bir hayvanınız varsa sağlığı ile ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili özellikle sindirim sistemi ile ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Hizmet konuları ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. Günlük rutin işleriniz de yoğunluk yaşayabilirsiniz. Pazar günü ikili ilişkilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konular gündeme gelebilir. İletişim problemleri yaşanabilir. İmzalanacak sözleşmelerde gecikmeler yaşanabilir ya da sorunlar oluşabilir. Eski eş veya sevgili ile karşılaşabilirsiniz. Geri dönmek isteyebilirler. 

18 Eylül 2021 Cumartesi

Haftalık Burç Yorumları (20 - 26 Eylül 2021)

 


20 Eylül 2021 yeni haftaya Ay Balık burcunda hareket ederken başlıyoruz. Kendinizi duygusal, içe kapanık hissedebilirsiniz. Bugün yatırım yapmak isteyenler dikkat etmeliler. Yatırımlarınızı yaparken önünüzü net göremeyebilirsiniz. Aldanma ve aldatılma açıları gökyüzüne hakim olacaktır. Çocukların sağlıkları ile ilgili konularda beklenmedik haberler gelebilir. Sağlıkla ilgili olumsuz haberler alınabilir. Çocukların eğitimini ilgilendiren konularda yeni kararlar gündeme gelebilir.

21 Eylül 2021 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay Koç burcuna geçiş yapacaktır. Gün geneli kendinizi enerjik hissedebilirsiniz. Zaman zaman gergin ve agresif olabilirsiniz. Günün en önemli olayı saat 02:54 de 28°13’ Balık burcunda gerçekleşecek dolunay olacaktır. İdarecilerle ilgili beklenmedik haberler duyulabilir. Çocukların eğitimi ile ilgili konular gündeme gelebilir. Yurtdışı ticaret konuları ön plana çıkarken borsa ve döviz konuları ile ilgili hareketlenme gündeme gelebilir. Uluslararası anlaşmalar ve sözleşmelerle ilgili konularda problemler gelişebilir. Halk sağlığını ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Yöneticiler ve halk arasında gerginlikler yaşanabilir.

22 Eylül 2021 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sosyal medya da sağlıkla ilgili olumsuz haberler gelebilir. Yoğun çalışma temposu yaşanabilir. Sağlık konuları gündeme gelebilir. Enerjinizi dengelemek için yoga ve meditasyon ile uğraşabilirsiniz. Çalışma ortamınızdaki kişilerle iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Sorumlulukların alınması gereken bir zaman dilimi yaşayabilirsiniz.

23 Eylül 2021 Ay Koç burcunda ilerlemeye devam edecektir. Akşam saatlerine doğru Ay Boğa burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Gün genelinde aktif olup aceleyle hareket edebilirsiniz. Biraz gergin, sinirli olabilir zaman zaman yıkıcı tavırlar sergileyebilirsiniz. Akşam saatlerine doğru Ay’ın Boğa burcuna geçişi ile birlikte güvenlik arayışı içerisine girebilirsiniz. Konfor alanınızdan çıkmak istemeyebilirsiniz. Dinlenmek, yemek içmek ve keyif yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde problemler yaşanabilir. İletişim problemleri nedeniyle günlük rutin işler yerine getirilemeyebilir. Partneriniz veya ortaklarınız ile ilişkilerinizde beklenmedik yıkıcı problemler yaşayabilirsiniz.

24 Eylül 2021 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecektir. İkili ilişkilerde beklenmedik ani olaylar yaşanabilir. Dikkat edilmesi gereken bir süreçtir. Aile içi ikili ilişkilerde sıkıntılar gelişebilir. İlişkiler sizi zorlayabilir. Gün içerisinde ilişkide bulunduğunuz insanlarla ilgili beklenmedik olaylar yaşayabileceğiniz gibi hiç beklenmedik bir anda yeni ilişkilere başlayabilirsiniz.

25 Eylül 2021 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecektir. Aile içi ilişkilerde gerginlikler yaşanabilir. Jüpiterin etkisi ile olayları büyütme eğiliminde olabilirsiniz. Eğitim, krediler ve ödemelerle ilgili konular gündeme gelebilir. Bu konularda olumlu gelişmeler sağlanabilir. Sağlıkla ilgili beklenmedik haberler ve gelişmeler gündeme gelebilir.

26 Eylül 2021 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerine doğru Ay İkizler burcuna geçiş yapacaktır. Aile büyüklerinizden sağlık sorunları yaşayanlarla ilgili olumlu haberler alabilirsiniz. Gün genelinde olumlu enerjiler gökyüzüne hakim olacaktır. Özellikle kapalı alanlar, yaşlı bakım evleri, hastaneler gibi yerlerle ilgili konularda olumlu gelişmeler görülebilir.

Koç

Pazartesi ve Salı günleri sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Hastane işleriniz varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Salı günü gerçekleşecek olan dolunay sizin 12. evinizde gerçekleşecektir. Çarşamba ve Perşembe günleri dış görünüşünüzle ilgili değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde kendinizi ön planda tutmak isteyebilirsiniz. Sağlığınızda hassasiyetler oluşabilir. Cuma ve cumartesi günleri finansal kaynaklarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Kazançlar ve ödemelerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz.  Pazar günü yakın çevrenizdeki kişilerle olan ilişkileriniz gündeme gelebilir. Yoğun iletişim konuları gündeme gelebilir. Sosyal medyada fazla zaman geçirebilirsiniz.

Boğa

Pazartesi ve Salı günleri sosyal çevrenizle olan ilişkileriniz gündeme gelebilir. Toplantılara katılabilirsiniz. Toplumsal faaliyetler de bulunan derneklerin faaliyetlerine katılabilirsiniz. Salı günü meydana gelecek dolunay sizin 11. evinizde gerçekleşecektir. Çarşamba ve Perşembe günleri sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Hastane de kontrolleriniz varsa bunları aksatmamanızı öneririm. Cuma ve cumartesi günleri dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde kendinizi ön planda tutmak isteyebilirsiniz. Pazar günü finansal konular gündeminize gelebilir. Bütçenizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz.

İkizler

Pazartesi ve Salı günleri kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Yoğun iş temposu içerisine girebilirsiniz. Yeni girişimler gündeme gelebilir. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Salı günü meydana gelecek dolunay sizin 10. evinizde gerçekleşecektir. Çarşamba ve Perşembe günleri sosyal çevrenizdeki insanlarla etkinliklere ve faaliyetlere katılabilirsiniz. İş toplantıları gündeme gelebilir. Cuma ve Cumartesi günleri sağlığınızla yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Haftanın yorgunluğunu atmak için yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Pazar günü fiziksel sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. İmajınızda değişiklik yapmak isteyebilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi ve Salı günleri eğitim, seyahatler, ticaret gibi konular gündeminize gelebilir. Yurtdışında yaşayan tanıdığınız insanlarla iletişiminiz artabilir. İnandığınız konuları sorgulayabileceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Salı günü meydana gelecek dolunay sizin 9. evinizde gerçekleşecektir. Çarşamba ve Perşembe günleri kariyeriniz, işinizle ilgili projeleri ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Uzun zamandır ilgilendiğiniz bir işi bitirebilirsiniz. Nihai sonuç alabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri sosyal çevrenizle daha çok zaman geçirebilirsiniz. Toplum yararı için faaliyet gösteren dernek ve grupların etkinliklerine katılabilirsiniz. Pazar günü sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Gizlide kalmış okült konulara merak duyabilirsiniz.

Aslan

Pazartesi ve Salı günleri ödemeler, kredi konuları, vergiler gündeme gelebilir. Alacaklı olduğunuz finansal kaynaklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Salı günü meydana gelecek dolunay sizin 8. evinizde gerçekleşecektir. Çarşamba ve Perşembe günleri eğitim, seyahatler, ticaret gibi konular gündeminize gelebilir. Yurtdışında yaşayan tanıdığınız insanlarla iletişiminiz artabilir. İnandığınız konuları sorgulayabileceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri kariyeriniz, işinizle ilgili projeleri ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Uzun zamandır ilgilendiğiniz bir işi bitirebilirsiniz. Nihai sonuç alabilirsiniz. Pazar günü sosyal çevrenizle daha çok zaman geçirebilirsiniz. Toplum yararı için faaliyet gösteren dernek ve grupların etkinliklerine katılabilirsiniz.

Başak

Pazartesi ve Salı günleri İkili ilişkilerle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Ortaklarınız varsa bunlarla ilgili konular gündeme gelebilir. Sözleşmelerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Salı günü meydana gelecek dolunay sizin 7. evinizde gerçekleşecektir. Çarşamba ve Perşembe günleri ödemeler, kredi konuları, vergiler gündeme gelebilir. Alacaklı olduğunuz finansal kaynaklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Cuma ve cumartesi günleri eğitim, seyahatler, ticaret gibi konular gündeminize gelebilir. Yurtdışında yaşayan tanıdığınız insanlarla iletişiminiz artabilir. İnandığınız konuları sorgulayabileceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Pazar günü kariyeriniz, işinizle ilgili projeleri ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Uzun zamandır ilgilendiğiniz bir işi bitirebilirsiniz. Nihai sonuç alabilirsiniz.

Terazi

Pazartesi ve Salı günleri sağlık konuları gündeme gelebilir. Evcil hayvanınız varsa dostunuzun sağlık konuları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Rutin günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Size hizmet eden insanlar ile hizmet ettiğiniz kişilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Salı günü meydana gelecek dolunay sizin 6. evinizde gerçekleşecektir. Çarşamba ve Perşembe günleri İkili ilişkilerle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Ortaklarınız varsa bunlarla ilgili konular gündeme gelebilir. Sözleşmelerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Cuma ve cumartesi günleri ödemeler, kredi konuları, vergiler gündeme gelebilir. Alacaklı olduğunuz finansal kaynaklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Pazar günü eğitim, seyahatler, ticaret gibi konular gündeminize gelebilir. Yurtdışında yaşayan tanıdığınız insanlarla iletişiminiz artabilir. İnandığınız konuları sorgulayabileceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz.

Akrep

Pazartesi ve Salı günleri yatırımlarınız varsa bunlarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Çocuklarınız varsa onlarla daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Sorunları varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerle uğraşabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Salı günü meydana gelecek dolunay sizin 5. evinizde gerçekleşecektir. Çarşamba ve Perşembe günleri sağlık konuları gündeme gelebilir. Evcil hayvanınız varsa dostunuzun sağlık konuları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Rutin günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Size hizmet eden insanlar ile hizmet ettiğiniz kişilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Cuma ve cumartesi günleri İkili ilişkilerle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Ortaklarınız varsa bunlarla ilgili konular gündeme gelebilir. Sözleşmelerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Pazar günü ödemeler, kredi konuları, vergiler gündeme gelebilir. Alacaklı olduğunuz finansal kaynaklarla ilgili konular gündeme gelebilir.

Yay

Pazartesi ve Salı günleri ailenizle yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizle ilgili tadilat, dekorasyon değişiklikleri ya da taşınma gibi konular gündeminize gelebilir. Salı günü meydana gelecek dolunay sizin 4. evinizde gerçekleşecektir. Çarşamba ve Perşembe günleri yatırımlarınız varsa bunlarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Çocuklarınız varsa onlarla daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Sorunları varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerle uğraşabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri sağlık konuları gündeme gelebilir. Evcil hayvanınız varsa dostunuzun sağlık konuları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Rutin günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Size hizmet eden insanlar ile hizmet ettiğiniz kişilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Pazar günü İkili ilişkilerle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Ortaklarınız varsa bunlarla ilgili konular gündeme gelebilir. Sözleşmelerle ilgili konular gündeminize gelebilir.

Oğlak

Pazartesi ve Salı günleri yoğun iletişim içerisine girebilirsiniz. Medyayı yakından takip edebilirsiniz. Kısa seyahatler gündeminize gelebilir. Eğitimle ilgili konular gündeme gelebilir. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Salı günü meydana gelecek dolunay sizin 3. evinizde gerçekleşecektir. Çarşamba ve perşembe günleri ailenizle yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizle ilgili tadilat, dekorasyon değişiklikleri ya da taşınma gibi konular gündeminize gelebilir. Cuma ve cumartesi günleri yatırımlarınız varsa bunlarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Çocuklarınız varsa onlarla daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Sorunları varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerle uğraşabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Pazar günü sağlık konuları gündeme gelebilir. Evcil hayvanınız varsa dostunuzun sağlık konuları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Rutin günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Size hizmet eden insanlar ile hizmet ettiğiniz kişilerle ilgili konular gündeme gelebilir.

Kova

Pazartesi ve Salı günleri finansal konular gündeminize gelebilir. Bütçe hesaplaması ve planlaması yapabilirsiniz. Maddi ve manevi değer konuları gündeminize gelebilir. Güvenlik konuları gündeminize gelebilir. Salı günü meydana gelecek dolunay sizin 2. evinizde gerçekleşecektir. Çarşamba ve perşembe günleri yoğun iletişim içerisine girebilirsiniz. Medyayı yakından takip edebilirsiniz. Kısa seyahatler gündeminize gelebilir. Eğitimle ilgili konular gündeme gelebilir. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri ailenizle yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizle ilgili tadilat, dekorasyon değişiklikleri ya da taşınma gibi konular gündeminize gelebilir. Pazar günü yatırımlarınız varsa bunlarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Çocuklarınız varsa onlarla daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Sorunları varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerle uğraşabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz.

Balık

Pazartesi ve Salı günleri dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Ben – sen konuları ikili ilişkilerinize yansıyabilir. Salı günü meydana gelecek dolunay sizin 1. evinizde gerçekleşecektir. Çarşamba ve perşembe günleri finansal konular gündeminize gelebilir. Bütçe hesaplaması ve planlaması yapabilirsiniz. Maddi ve manevi değer konuları gündeminize gelebilir. Güvenlik konuları gündeminize gelebilir. Cuma ve cumartesi günleri yoğun iletişim içerisine girebilirsiniz. Medyayı yakından takip edebilirsiniz. Kısa seyahatler gündeminize gelebilir. Eğitimle ilgili konular gündeme gelebilir. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Pazar günü ailenizle yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizle ilgili tadilat, dekorasyon değişiklikleri ya da taşınma gibi konular gündeminize gelebilir.

11 Eylül 2021 Cumartesi

Haftalık Burç Yorumu (13 - 19 Eylül 2021)


13 Eylül 2021 Ay Yay burcunda hareket ederken haftaya başlıyoruz. Gün genelinde yurt dışı ticaret konuları, turizm, seyahatler ve eğitim ile ilgili konular, yeni ilişkiler ve anlaşmalar gündeme gelebilir. Beklenmedik gelirler ve giderler söz konusu olabilir. Eğitim alanında sağlıkla ilgili konularda sıkıntılar ortaya çıkabilir. Günlük rutin işlerle ilgili konularda problemler yaşanabilir. 

14 Eylül 2021 Ay Yay burcunda hareket etmeye devam edecek. Akşam saatlerinde ay Oğlak burcuna geçiş yapacaktır. Gün içinde sağlıkla ilgili problemler yaşanabilir. Özellikle zehirlenmeler görülebilir. Eğitim konuları ile ilgili sorunlar gündeme gelebilir. Tartışma ve kavgalarla ilgili haberler duyulabilir. İş ve siyasette yeni anlaşmalar ve sözleşmeler gündeme gelebilir. 

15 Eylül 2021 Ay Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Kariyer ve iş hayatı ile ilgili gün genelinde problemlerle karşılaşılabilir. Finansal konularda beklenmedik hareketlenme olabilir. Gün genelinde yapılacak sözleşmelerde maddi kayıplar yaşanabilir. 

16 Eylül 2021 Ay Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecek. Akşam saatlerinde ay Kova burcuna geçiş yapacaktır. Yoğun ve tempolu bir gün geçirebilirsiniz. Toplumsal duygu patlamaları ile ilgili konular gündeme gelebilir. Sosyal çevrenizdeki insanlarla problemler yaşanabilir. Yıkıcı tavırlar sergilenebilir. Sağlık konuları tetiklenebilir. Sağlıkla ilgili beklenmedik konular gündeme gelebilir. 

17 Eylül 2021 Ay Kova burcunda hareket etmeye devam edecektir. İkili ilişkilerde tartışmalardan uzak durulması gereken bir gün olacak. Toplum içindeki sorumlulukların alınmadığı ve sıkıntıların oluşacağı, gerek maddi ve gerekse manevi olarak ikili ilişkilerde problemler yaşanabilir. Finansal konularda sıkıntılar görülebilir. 

18 Eylül 2021 Ay Kova burcunda hareketine devam edecek. İkili ilişkilerle olan sözleşmelerde aldanma ve aldatılmalara dikkat edilmelidir. Özellikle tanımadığınız insanlara karşı dikkatli olunuz dolandırmak isteyebilirler. Sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. Beklenmedik duygusal patlamalar yaşanabilir. 

19 Eylül 2021 Ay Balık burcunda hareket etmeye başlayacak. İkili ilişkilerde beklenmedik sorunlar, tartışmalar yaşanabilir. Çevrenizdeki insanların ani çıkabilecek sağlıkla ilgili problemleri ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Gelirler ve ödemelerle ilgili unutulmuş faturalar gündeme gelebilir. 

Koç

Pazartesi ve salı günleri manevi duygularınız ön plana çıkabilir. Seyahat konuları gündeminize gelebilir. Yurtdışında yaşayan tanıdıklarınızla görüşebilirsiniz. Eşinizin ailesi ile zaman geçirebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri işinizle ilgili konuları gözden geçirebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri sosyal ortamlara girebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Sosyal aktivitelere katılabilirsiniz. Ailenizle sosyal olabilirsiniz. Birlikte aktivite yapabilirsiniz. Pazar günü sağlıkla ile ilgili konularınız gündeme gelebilir. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz.

Boğa

Pazartesi ve Salı günleri ödemeler ve finansal konular gündeminize gelebilir. Partnerinizden sağladığınız gelirleriniz varsa bununla ilgili konular gündeme gelebilir. Hayatınız da değiştirmek istediğiniz bir şey varsa bununla ilgili konular gündeme gelebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri manevi duygularınız ön plana çıkabilir. Seyahat konuları gündeminize gelebilir. Yurtdışında yaşayan tanıdıklarınızla görüşebilirsiniz. Eşinizin ailesi ile zaman geçirebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri kariyerinizde başlattığınız bir işi tamamlayabilirsiniz. İşinizle ilgili projelerinizi bitirebilirsiniz. İşinizden ayrılabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili değişimler yapabilirsiniz. Aile büyüklerinizle ilgilenebilirsiniz. Pazar günü sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sivil toplum kuruluşları gibi toplulukların faaliyetlerine katılabilirsiniz. 

İkizler 

Pazartesi ve Salı günleri ikili ilişkiler gündeme gelebilir. Sözleşmeler ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri ödemeler, partnerinizden gelen gelirler ve alacaklı olduğunuz gelirler ile ilgili konular gündeme gelebilir. Cuma ve Cumartesi günleri manevi duygularınız ön plana çıkabilir. Yurtdışında yaşayan tanıdıklarınızla görüşebilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. Eşiniz varsa eşinizin ailesi ile zaman geçirebilirsiniz. Kişisel gelişim konuları gündeminize gelebilir. Pazar günü işleriniz ve kariyerinizle ilgilenebilirsiniz. Yeni iş girişimleri yapabilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi ve salı günleri günlük rutin işlerinizle uğraşabilirsiniz. Evcil hayvanları olanlar onların bakımı ile ilgilenebilir. Sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Ortak yapılan işler ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Cuma ve Cumartesi günleri hayatınızda yeni bir sayfa açmak için gitmesi gereken ne varsa bunlar hayatınızdan çıkabilir. Alacaklarınız ve ödemeler ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Harcamalarınızla ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Sağlığınızda hassasiyet yaşayabilirsiniz. Pazar günü eğitim konuları ve seyahatler gündeminize gelebilir.

Aslan

Pazartesi ve Salı günleri partneriniz ve varsa çocuklarınız ile eğlenceli güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Hobilerinizle ve sanatla uğraşabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri günlük rutin işlerinizle ilgili yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili hassasiyet yaşayabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri ikili ilişkiler ile ilgili konular gündeme gelebilir. Ortak yapılan işler gündeme gelebilir. Pazar günü ödemeler, süresi bitmiş sigortalarla ilgilenebilirsiniz. Başkalarından alacaklı olduğunuz finansal konular gündeme gelebilir. 

Başak

Pazartesi ve Salı günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Aile bireylerinizle daha çok zaman geçirebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri partnerinizle ve varsa çocuklarınızla eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Yatırım konuları gündeme gelebilir. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri rutin işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili sıkıntılarınız varsa bununla ilgili tedavi süreci bitebilir. Evcil hayvanlarınızın sağlık problemleri ile ilgilenebilirsiniz. Pazar günü ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Yeni sözleşmeler yapılabilir, bazılarınız evlenebilir.

Terazi

Pazartesi ve Salı günleri yakın çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. İletişimle ilgili yoğunluk yaşayabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Aile içi aktiviteler de bulunabilirsiniz. Evinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri çocuklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Aşk ilişkilerinde partnerinizle olan ilişkinizde bazılarınız ilişkisini farklı boyuta taşırken bazılarınız bitirebilirsiniz. Yatırımlarla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Pazar günü  günlük rutin işleriniz fazlalaşabilir. Sağlık konuları gündeme gelebilir. Evcil hayvanı olanlar onların sağlık konuları ile ilgilenebilir. 

Akrep

Pazartesi ve Salı günleri finansal konular gündeminize gelebilir. Bütçe planlaması yapabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz. İletişim yoğunluğu yaşayabilirsiniz. Seyahate çıkabilirsiniz. Aracınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri ailevi konular gündeminize gelebilir. Aile içi gündem de olan bir konu bitebilir. Ailenizle daha çok zaman geçirebilirsiniz. Evinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Pazar günü yatırımlarınızla alakalı konular gündeme gelebilir. Partnerinizle varsa çocuklarınızla keyifli zaman geçirebilirsiniz. 

Yay 

Pazartesi ve Salı günleri fiziksel sağlığınızla ve dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Ben merkezci davranabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri maddi ve manevi değerler gündeminize gelebilir. Bütçe planlaması yapabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri yakın çevrenizle iletişim konuları gündeme gelebilir. Yakın çevrenizden görüştüğünüz kişilerle yollarınızı ayırabilirsiniz. Seyahat konusu gündeminize girebilir ve seyahate çıkabilirsiniz. Sosyal medya ve iletişim konuları ön planda olabilir. Pazar günü aile içi konular gündeme gelebilir. Evinizin dekorasyonu yada temizliği gibi konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi ve Salı günleri sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yoga ve meditasyon yapabilirsiniz. İç dünyanıza yönelebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri fiziksel görünüşünüz ve fiziksel sağlığınız ile yakından ilgilenebilirsiniz. Kendinizi ikili ilişkilerde ön planda tutmak isteyebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konularda tamamlanma yaşanabilir. Finansal konularda bütçe hesabı yapabilirsiniz. Harcamalarınızı ve kazançlarınızı değerlendirebilirsiniz. Size değer veren kişileri görüp değer vermeyenlerle yolunuzu ayırabilirsiniz. Pazar günü eğitim, seyahat ve alışveriş konuları gündeminize gelebilir. Sosyal medya ve iletişim konuları yoğunlaşabilir. 

Kova 

Pazartesi ve Salı günleri sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Grup olarak planlar yapabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Cuma ve Cumartesi günleri fiziksel sağlığınızı ilgilendiren olumsuz koşulları bırakabilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgili değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde kendinizi ön planda tutmak isteyebilirsiniz. Kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgili değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Pazar günü finansal konularınız, gelirleriniz ve sahip olduğunuz değerlerle ilgili konular gündeme gelebilir. Bütçe planlaması yapabilirsiniz. 

Balık

Pazartesi ve Salı günleri işinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Kariyerinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri sosyal çevrenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri içinize kapanabilirsiniz. Meditasyon ve yoga çalışmaları yapmak isteyebilirsiniz. İç dünyanızdaki gizlide kalmış taraflarınızı ortaya çıkartabilirsiniz. Pazar günü fiziksel dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. İkili ilişkilerde kendinizi ön planda tutmak isteyebilirsiniz. 

5 Eylül 2021 Pazar

Haftalık burç yorumları (06 - 12 Eylül 2021)



6 Eylül 2021 yeni haftaya Ay Aslan burcunda ilerlerken başlayacağız. Günün ilerleyen saatlerinde Ay Başak burcuna geçiş yapacaktır. Gün genelinde aile içi problemler yaşanabilir. Ödemeler ve harcamalar ile ilgili konularda problemler yaşanabilir. Aile içi çocukların eğitim konuları gündeme gelebilir. Sosyal çevrenizden insanlarla ilgili beklenmedik problemler gündeme gelebilir. 

7 Eylül 2021 Ay Başak burcunda ilerlemeye devam edecek. Günün en önemli olayı Başak burcunda meydana gelecek olan yeniay olacaktır. Anın yükseleni Aslan burcu olacaktır. Finansal konuların gündeme geleceği bir süreç olacaktır. Aile içi kariyer konuları ve bu konuda hayal kırıklıkları yaşanabilir. Çocukları ilgilendiren konularla ilgili beklenmedik ani kararlar alınabilir. Bazılarınız yeni hobiler ve kurslara başlayabilirsiniz. Bazılarınız ise yeni bir ilişki içerisine girebilirsiniz. 

8 Eylül 2021 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecek. Sabah saatlerine doğru Ay Terazi burcuna geçiş yapacaktır. Çocukların eğitimi ile ilgili konularda özellikle sosyal çevreden kaynaklı problemler gündeme gelebilir. Günlük rutin işlerle ilgili konularda olumlu enerjiler gökyüzüne hakim olacağından işlerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. 

9 Eylül 2021 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecek. Yanlış yatırım kararları alınabilir. Çocuklarla ilgili sağlık konuları gündeme gelebilir. Yeni hobiler edinmek için kurs alabilirsiniz. Bir hobinizi meslek edinebilirsiniz. 

10 Eylül 2021 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecek. Akşam saatlerinde Ay Akrep burcuna geçiş yapacaktır. Kariyerinizde gelişmek için yeni hedefler belirleyebilir, yeni yatırımlar yapabilirsiniz. Çocukların sağlık konuları ile ilgili ani beklenmedik haberler medya da çıkabilir. Eğitimle ilgili konularda problemler yaşanabilir. 

11 Eylül 2021 Ay Akrep burcunda hareketine devam edecek. Günlük rutin işler ve sorumlulukta bir artma yaşanabilir. Yoğun olacağınız bugün tüm işlerinizi problemsiz çözümleyebilirsiniz. Kronik rahatsızlığı olanlar sağlık kontrollerini aksatmamaları gerekir. 

12 Eylül 2021 Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecektir. Rutin yapılması gereken işlerle alakalı konularda problemler yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. Okült konular, yoga ve meditasyon gibi konulara yönelebilirsiniz. 
 

Koç

Pazartesi ve Salı günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Salı günü Başak burcunda meydana gelecek yeni ay sizin 6. evinizde gerçekleşecektir. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Yeni bir evcil hayvan edinebilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. Cumartesi ve Pazar günleri günü gelmiş sigortalar, finansal konular, ödemeler gündeme gelebilir. Kronik rahatsızlıklar tetiklenebilir. 

Boğa

Pazartesi  ve Salı günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Salı günü Başak burcunda meydana gelecek yeni ay sizin 5. evinizde gerçekleşecektir. Çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. 

İkizler

Pazartesi ve Salı günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Salı günü Başak burcunda meydana gelecek yeni ay sizin 4. evinizde gerçekleşecektir. Evinizle ve ailenizle ilgili yeni konular gündeminize gelebilir. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi ve Salı günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Salı günü Başak burcunda meydana gelecek yeni ay sizin 3. evinizde gerçekleşecektir. İletişim yoğunluğu, seyahatler gündeminize gelebilir. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. 

Aslan

Pazartesi ve Salı günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Salı günü Başak burcunda meydana gelecek yeni ay sizin 2. evinizde gerçekleşecektir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerler gündeme gelebilir. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu, seyahatler gündeminize gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konular gündeme gelebilir.

Başak

Pazartesi ve Salı günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Salı günü Başak burcunda meydana gelecek yeni ay sizin kendi evinizde gerçekleşecektir. Güzellik ve estetik konuları gündeminize gelebilir. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerler gündeme gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu, seyahatler gündeminize gelebilir. 

Terazi

Pazartesi ve Salı günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Salı günü Başak burcunda meydana gelecek yeni ay sizin 12. evinizde gerçekleşecektir. Yoga ve meditasyon yapabilir. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları gündeminize gelebilir. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerler gündeme gelebilir. 

Akrep

Pazartesi ve Salı günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Salı günü Başak burcunda meydana gelecek yeni ay sizin 11. evinizde gerçekleşecektir. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili tedavi edici bir süreye girebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları gündeminize gelebilir. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. 

Yay

Pazartesi ve Salı günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Salı günü Başak burcunda meydana gelecek yeni ay sizin 10. evinizde gerçekleşecektir. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Ya da yeni bir proje başlatabilirsiniz. Bazılarınız iş değişikliği yapabilir. Terfi konuları gündeme gelebilir. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi ve Salı günleri yurtdışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Salı günü Başak burcunda meydana gelecek yeni ay sizin 9. evinizde gerçekleşecektir. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Ya da yeni bir proje başlatabilirsiniz. Bazılarınız iş değişikliği yapabilir. Terfi konuları gündeme gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. 

Kova

Pazartesi ve Salı günleri değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Salı günü Başak burcunda meydana gelecek yeni ay sizin 8. evinizde gerçekleşecektir. Kronik rahatsızlığı olanlar bu rahatsızlıkları ile ilgili yeni bir tedavi sürecine girebilirler. Hal olmamış miras konuları varsa bunlar gündeminize gelebilir. Ödemeler, kredi ve sigortalarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri yurtdışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Ya da yeni bir proje başlatabilirsiniz. Bazılarınız iş değişikliği yapabilir. Terfi konuları gündeme gelebilir. 

Balık

Pazartesi ve Salı günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Salı günü Başak burcunda meydana gelecek yeni ay sizin 7. evinizde gerçekleşecektir. Partnerinizle yeni bir başlangıca imza atabilirsiniz. Bazılarınız ortak iş kurabilir. Bazılarınız ise yeni ilişkiler başlatabilir. Sözleşmeler gündeminize gelebilir. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Kronik rahatsızlığı olanlar bu rahatsızlıkları ile ilgili yeni bir tedavi sürecine girebilirler. Hal olmamış miras konuları varsa bunlar gündeminize gelebilir. Ödemeler, kredi ve sigortalarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri yurtdışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz.