25 Eylül 2021 Cumartesi

Haftalık Burç Yorumları (27 Eylül - 3 Ekim 2021)


 27 Eylül 2021 yeni bir haftaya Ay ikizler burcunda hareket ederken başlıyoruz. İletişim, konuşma ve yazma ile ilgili sorunlar yaşanabilir. Yeni haftanın ilk günü hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Yeni eğitimlere başlayabilirsiniz. Yatırım konuları ilgi alanınıza girebilir. Finansal konularda yanlış yönlendirilmelere karşı dikkat ediniz. Kariyer alanınızda beklenmedik konular gündeminize gelebilir. Merkür Retro hareketine başlayacak. Merkür Retrosu 19 Ekim 2021 tarihine kadar devam edecektir. Yanlış anlaşılmalar, iletişimle ilgili problemler yaşanabilir. Merkür Retrosu ile birlikte gizlide kalmış konular duymadığımız konular ifşaa olabilir. Uzun zamandır görüşmediğiniz insanlarla Merkür Retrosu süresince karşılaşabilirsiniz. 

28 Eylül 2021 Ay ikizler burcunda hareket etmeye devam edecek. Gökyüzündeki Ay; Jüpiter ve Merkür ile olumlu açı yaparken Betelgeuse sabit yıldızı ile kavuşum yapacaktır. Saat 12.40 ile 14:40 arasındaki zaman diliminde gökyüzünde bereket enerjileri hakim olacak. Bu zaman diliminde dua edebilirsiniz, dilek dileyebilirsiniz, bir borcunuz varsa az da olsa bir ödeme yaparak ileriki günlerde bereket enerjisi ile bunu kapatmayı dileyebilirsiniz. Bu zaman diliminde bir saksıya buğday ekebilirsiniz. Sokak hayvanlarına bir kap yemek bir kap su bırakabilirsiniz. Kuşlara yem atabilirsiniz. Akşam saatlerinde Ay Yengeç burcunda hareket etmeye başlayacak. Mide hassasiyetleri yaşayabilirsiniz. 

29 Eylül 2021 Ay Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecek. Gün genelinde fevri tavırlar içerisinde olabilirsiniz. Zaman zaman duygularınızı dengelemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Çalışmak istemeyebilirsiniz. Kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Ödemeleriniz varsa bunlarla ilgili finansal sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Eğitimle ilgili konularda sıkıntı yaşıyorsanız olumlu gelişmeler ve fırsatlar karşınıza çıkabilir. Saat 19.21 ile 23.21 arasında gökyüzünde Ay Sirius sabit yıldızının kavuşumu gerçekleşecektir. Gökyüzünde gerçekleşecek bu özel zaman diliminde inançlarınıza göre dua edebilirsiniz. Dilek dileyebilirsiniz. 

30 Eylül 2021 Ay Yengeç burcunda ilerlemeye devam edecek. Dış görünüşünüzle ilgili bir takıntınız varsa bunu değiştirmek için karşınıza bir fırsat çıkabilir. Psikolojik olarak kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Hizmet sektöründe çalışanlar finansal konularda sıkıntı içerisine girebilir. Kronik bir rahatsızlığı olanlar yeni tedavi yöntemleri ile sağlığına kavuşma imkanları yakalayabilir. 

1 Ekim 2021 Ay Aslan burcunda hareket etmeye başlayacak. Sağlıkla ilgili pazar gününe kadar tansiyon yükselmeleri görülebilir. Kalp ve damar sağlığı ile ilgili rahatsızlıklarla ilgili şikayetlerde artış olabilir. Finansal konular da sıkıntılar gündeme gelebilir. Yapılacak ödemelerde sıkıntılar gelişebilir. Fiyat artışları, ekstra faturalar, sigortalar ya da kredi ile ilgili konular gündeme gelebilir. İkili ilişkilerde iletişim problemleri yaşanabilir. Hastane ve sağlıkla ile ilgili olumsuz haberler alınabilir. 

2 Ekim 2021 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecek. Yakın çevrenizdeki akraba, kardeş gibi yakınlarınızla olan ikili ilişkilerde iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki kişilerle görüşerek pozitif enerji ile dolabilirsiniz. Bugün yapacağınız sözleşmelerde maddi kayıplar yaşayabilirsiniz. Bu nedenle sözleşmelerin içeriğini okumanızda fayda var. 

3 Ekim 2021 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecek. Öğleden sonra Ay Başak burcuna geçiş yapacaktır. İkili ilişkilerde egodan kaynaklanan problemler yaşanabilir. Yeni ortak iş kurmak isteyenler varsa her hangi bir maddi kayıp olasılığına karşı önlem alınmalıdır. Aile içi ikili ilişkilerde gerginlikler yaşanabilir. 

Koç
Pazartesi ve salı günleri yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz. Eğitim konuları gündeme gelebilir. Arabanız varsa bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri aile ilişkileriniz, aile bireylerinin sorunları bunlar gündeme gelebilir. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Evinizle ilgili tadilat konuları varsa bunlar gündeminize gelebilir. Cuma ve cumartesi günleri hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocukları ile zaman geçirebilir. Onların sorunları ile ilgilenebilirsiniz. Partneri olanlar partneri ile ilgili iletişim problemleri yaşayabilirler. Eski sevgilinizle karşılaşabilirsiniz. Pazar günü evcil bir hayvanınız varsa sağlığı ile ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili özellikle sindirim sistemi ile ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz.

Boğa
Pazartesi ve salı günleri finansal konular gündeme gelebilir. Kazançlarınızla alakalı planlar yapabilirsiniz. Maddi ve manevi güvenlik konuları gündeminize gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri yakın çevrenizle ilgili konular gündeme gelebilir. Sosyal medya ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Eğitim konuları gündeme gelebilir. Arabanız varsa bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri aile ilişkileriniz, aile bireylerinin sorunları bunlar gündeme gelebilir. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Evinizle ilgili tadilat konuları varsa bunlar gündeminize gelebilir. Pazar günü hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocukları ile zaman geçirebilir. Onların sorunları ile ilgilenebilirsiniz. Partneri olanlar partneri ile ilgili iletişim problemleri yaşayabilirler. Eski sevgilinizle karşılaşabilirsiniz.

İkizler
Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkilerinizde kendinizi ön planda tutmak isteyebilirsiniz. Fikirlerinizin önemsenmesi konusunda yeteneklerinizi sergilemek isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri finansal konular gündeme gelebilir. Bütçe planlaması yapabilirsiniz. Gelirlerinizi artırmak için yeni çalışmalar yapabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri yakın çevrenizle ilgili konular gündeme gelebilir. Sosyal medya ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Eğitim konuları gündeme gelebilir. Arabanız varsa bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. Alışveriş ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Pazar günü aile ilişkileriniz, aile bireylerinin sorunları bunlar gündeme gelebilir. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Evinizle ilgili tadilat konuları varsa bunlar gündeminize gelebilir. Evinizin dekorasyonu ile ilgilenebilirsiniz. 

Yengeç 
Pazartesi ve salı günleri sağlığınızla ilgilenebilirsiniz. Hastane işlerinizi halledebilirsiniz. Bu iki gün boyunca inzivaya çekilebilirsiniz. Kendi iç sesinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri ikili ilişkilerinizde kendinizi ön planda tutmak isteyebilirsiniz. Fikirlerinizin önemsenmesi konusunda yeteneklerinizi sergilemek isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Spora başlamak isteyebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri finansal konular gündeme gelebilir. Bütçe planlaması yapabilirsiniz. Gelirlerinizi artırmak için yeni çalışmalar yapabilirsiniz. Maddi ve manevi olarak güvende hissetmek isteyebilirsiniz. Pazar günü yakın çevrenizle ilgili konular gündeme gelebilir. Sosyal medya ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Eğitim konuları gündem gelebilir. Arabanız varsa bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. Alışveriş ve ticaret konuları gündeme gelebilir.

Aslan
Pazartesi ve salı günleri iş toplantılarına katılabilirsiniz. Sivil toplum örgütlerinin faaliyetlerini destekleyebilirsiniz. Arkadaş çevrenizle bir araya gelebilirsiniz. Sosyal ve özgür olmak isteyebileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri sağlığınızla ilgilenebilirsiniz. Hastane işlerinizi halledebilirsiniz. Bu iki gün boyunca inzivaya çekilebilirsiniz. Kendi iç sesinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri ikili ilişkilerinizde kendinizi ön planda tutmak isteyebilirsiniz. Fikirlerinizin önemsenmesi konusunda yeteneklerinizi sergilemek isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Spora başlamak isteyebilirsiniz. Pazar günü finansal konular gündeme gelebilir. Bütçe planlaması yapabilirsiniz. Gelirlerinizi artırmak için yeni çalışmalar yapabilirsiniz. Maddi ve manevi olarak güvende hissetmek isteyebilirsiniz. 

Başak
Pazartesi ve salı günleri iş yeriniz ve çalışma alanınızda yoğun ve tempolu bir süreç geçirebilirsiniz. Zaman zaman iş arkadaşlarınız veya yöneticilerinizle iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız işinizle ilgili konularda aksamalar ve gecikmeler yaşanabilir. Katılacağınız bir iş görüşmesi veya toplantı ertelenebilir ya da iptal edilebilir. Çarşamba ve perşembe günleri iş toplantılarına katılabilirsiniz. Sivil toplum örgütlerinin faaliyetlerini destekleyebilirsiniz. Arkadaş çevrenizle bir araya gelebilirsiniz. Sosyal ve özgür olmak isteyebileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri sağlığınızla ilgilenebilirsiniz. Hastane işlerinizi halledebilirsiniz. Bu iki gün boyunca inzivaya çekilebilirsiniz. Kendi iç sesinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa açığa çıkabilir. Sizden saklanılan konular açığa çıkabilir. Pazar günü  ikili ilişkilerinizde kendinizi ön planda tutmak isteyebilirsiniz. Fikirlerinizin önemsenmesi konusunda yeteneklerinizi sergilemek isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Spora başlamak isteyebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. 

Terazi
Pazartesi ve salı günleri inançlarınızı sorgulayacağınız konular gündeme gelebilir. Hukuksal davalarınız varsa bunların seyri ile ilgili bilgi gelebilir. Eğitim almak isteyebilirsiniz. Yurt dışı ile bağlantısı olanlar yurt dışı görüşmeleri gündeminize gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri iş yeriniz ve çalışma alanınızda yoğun ve tempolu bir süreç geçirebilirsiniz. Zaman zaman iş arkadaşlarınız veya yöneticilerinizle iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız işinizle ilgili konularda aksamalar ve gecikmeler yaşanabilir. Katılacağınız bir iş görüşmesi veya toplantı ertelenebilir ya da iptal edilebilir. Cuma ve cumartesi günleri  iş toplantılarına katılabilirsiniz. Sivil toplum örgütlerinin faaliyetlerini destekleyebilirsiniz. Arkadaş çevrenizle bir araya gelebilirsiniz. Sosyal ve özgür olmak isteyebileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Pazar günü sağlığınızla ilgilenebilirsiniz. Hastane işlerinizi halledebilirsiniz. Bu iki gün boyunca inzivaya çekilebilirsiniz. Kendi iç sesinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa açığa çıkabilir. Sizden saklanılan konular açığa çıkabilir.

Akrep
Pazartesi ve salı günleri kronik olarak solunum rahatsızlığı olanlar sağlıkları ile ilgili rutin kontrolleri varsa aksatılmamalıdır. Ödemeler gündeme gelebilir. Maddi olarak bir alacağınız varsa bununla ilgili görüşmeler yapabilirsiniz. Miras konuları gündeme gelebilir. Kendinizle ilgili değiştirmek istediğiniz bir özelliğiniz varsa bununla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri  inançlarınızı sorgulayacağınız konular gündeme gelebilir. Hukuksal davalarınız varsa bunların seyri ile ilgili bilgi gelebilir. Eğitim almak isteyebilirsiniz. Yurt dışı ile bağlantısı olanlar yurt dışı görüşmeleri gündeminize gelebilir. Cuma ve cumartesi günleri iş yeriniz ve çalışma alanınızda yoğun ve tempolu bir süreç geçirebilirsiniz. Zaman zaman iş arkadaşlarınız veya yöneticilerinizle iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız işinizle ilgili konularda aksamalar ve gecikmeler yaşanabilir. Katılacağınız bir iş görüşmesi veya toplantı ertelenebilir ya da iptal edilebilir. Pazar günü  iş toplantılarına katılabilirsiniz. Sivil toplum örgütlerinin faaliyetlerini destekleyebilirsiniz. Arkadaş çevrenizle bir araya gelebilirsiniz. Sosyal ve özgür olmak isteyebileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. 

Yay
Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konular gündeme gelebilir. İletişim problemleri yaşanabilir. İmzalanacak sözleşmelerde gecikmeler yaşanabilir ya da sorunlar oluşabilir. Eski eş veya sevgili ile karşılaşabilirsiniz. Geri dönmek isteyebilirler. Çarşamba ve Perşembe günleri  kronik olarak sindirim rahatsızlığı olanlar sağlıkları ile ilgili rutin kontrolleri varsa aksatılmamalıdır. Ödemeler gündeme gelebilir. Maddi olarak bir alacağınız varsa bununla ilgili görüşmeler yapabilirsiniz. Miras konuları gündeme gelebilir. Kendinizle ilgili değiştirmek istediğiniz bir özelliğiniz varsa bununla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri inançlarınızı sorgulayacağınız konular gündeme gelebilir. Hukuksal davalarınız varsa bunların seyri ile ilgili bilgi gelebilir. Eğitim almak isteyebilirsiniz. Yurt dışı ile bağlantısı olanlar yurt dışı görüşmeleri gündeminize gelebilir. Pazar günü iş yeriniz ve çalışma alanınızda yoğun ve tempolu bir süreç geçirebilirsiniz. Zaman zaman iş arkadaşlarınız veya yöneticilerinizle iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız işinizle ilgili konularda aksamalar ve gecikmeler yaşanabilir. Katılacağınız bir iş görüşmesi veya toplantı ertelenebilir ya da iptal edilebilir.

Oğlak
Pazartesi ve Salı günleri evcil bir hayvanınız varsa sağlığı ile ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili özellikle sinir sistemi ve akciğerler ile ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Hizmet konuları ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. Günlük rutin işleriniz de yoğunluk yaşayabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri ikili ilişkilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konular gündeme gelebilir. İletişim problemleri yaşanabilir. İmzalanacak sözleşmelerde gecikmeler yaşanabilir ya da sorunlar oluşabilir. Eski eş veya sevgili ile karşılaşabilirsiniz. Geri dönmek isteyebilirler. Cuma ve cumartesi günleri  kronik olarak kalp ve damar rahatsızlığı olanlar sağlıkları ile ilgili rutin kontrolleri varsa aksatılmamalıdır. Ödemeler gündeme gelebilir. Maddi olarak bir alacağınız varsa bununla ilgili görüşmeler yapabilirsiniz. Miras konuları gündeme gelebilir. Kendinizle ilgili değiştirmek istediğiniz bir özelliğiniz varsa bununla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Pazar günü inançlarınızı sorgulayacağınız konular gündeme gelebilir. Hukuksal davalarınız varsa bunların seyri ile ilgili bilgi gelebilir. Eğitim almak isteyebilirsiniz. Yurt dışı ile bağlantısı olanlar yurt dışı görüşmeleri gündeminize gelebilir.

Kova
Pazartesi ve salı günleri hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocukları ile zaman geçirebilir. Onların sorunları ile ilgilenebilirsiniz. Partneri olanlar partneri ile ilgili iletişim problemleri yaşayabilirler. Eski sevginizle karşılaşabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri evcil bir hayvanınız varsa sağlığı ile ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili özellikle sindirim sistemi ile ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Hizmet konuları ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. Günlük rutin işleriniz de yoğunluk yaşayabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri ikili ilişkilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konular gündeme gelebilir. İletişim problemleri yaşanabilir. İmzalanacak sözleşmelerde gecikmeler yaşanabilir ya da sorunlar oluşabilir. Eski eş veya sevgili ile karşılaşabilirsiniz. Geri dönmek isteyebilirler. Pazar günü  kronik olarak sindirim sistemi ve bağırsaklarda rahatsızlığı olanlar sağlıkları ile ilgili hassasiyet yaşayabilir. Ödemeler gündeme gelebilir. Maddi olarak bir alacağınız varsa bununla ilgili görüşmeler yapabilirsiniz. Miras konuları gündeme gelebilir. Kendinizle ilgili değiştirmek istediğiniz bir özelliğiniz varsa bununla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz.

Balık
Pazartesi ve salı günleri  aile ilişkileriniz, aile bireylerinin sorunları bunlar gündeme gelebilir. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Evinizle ilgili tadilat konuları varsa bunlar gündeminize gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocukları ile zaman geçirebilir. Onların sorunları ile ilgilenebilirsiniz. Partneri olanlar partneri ile ilgili iletişim problemleri yaşayabilirler. Eski sevginizle karşılaşabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri evcil bir hayvanınız varsa sağlığı ile ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili özellikle sindirim sistemi ile ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Hizmet konuları ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. Günlük rutin işleriniz de yoğunluk yaşayabilirsiniz. Pazar günü ikili ilişkilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konular gündeme gelebilir. İletişim problemleri yaşanabilir. İmzalanacak sözleşmelerde gecikmeler yaşanabilir ya da sorunlar oluşabilir. Eski eş veya sevgili ile karşılaşabilirsiniz. Geri dönmek isteyebilirler. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder