18 Eylül 2021 Cumartesi

Haftalık Burç Yorumları (20 - 26 Eylül 2021)

 


20 Eylül 2021 yeni haftaya Ay Balık burcunda hareket ederken başlıyoruz. Kendinizi duygusal, içe kapanık hissedebilirsiniz. Bugün yatırım yapmak isteyenler dikkat etmeliler. Yatırımlarınızı yaparken önünüzü net göremeyebilirsiniz. Aldanma ve aldatılma açıları gökyüzüne hakim olacaktır. Çocukların sağlıkları ile ilgili konularda beklenmedik haberler gelebilir. Sağlıkla ilgili olumsuz haberler alınabilir. Çocukların eğitimini ilgilendiren konularda yeni kararlar gündeme gelebilir.

21 Eylül 2021 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay Koç burcuna geçiş yapacaktır. Gün geneli kendinizi enerjik hissedebilirsiniz. Zaman zaman gergin ve agresif olabilirsiniz. Günün en önemli olayı saat 02:54 de 28°13’ Balık burcunda gerçekleşecek dolunay olacaktır. İdarecilerle ilgili beklenmedik haberler duyulabilir. Çocukların eğitimi ile ilgili konular gündeme gelebilir. Yurtdışı ticaret konuları ön plana çıkarken borsa ve döviz konuları ile ilgili hareketlenme gündeme gelebilir. Uluslararası anlaşmalar ve sözleşmelerle ilgili konularda problemler gelişebilir. Halk sağlığını ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Yöneticiler ve halk arasında gerginlikler yaşanabilir.

22 Eylül 2021 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sosyal medya da sağlıkla ilgili olumsuz haberler gelebilir. Yoğun çalışma temposu yaşanabilir. Sağlık konuları gündeme gelebilir. Enerjinizi dengelemek için yoga ve meditasyon ile uğraşabilirsiniz. Çalışma ortamınızdaki kişilerle iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Sorumlulukların alınması gereken bir zaman dilimi yaşayabilirsiniz.

23 Eylül 2021 Ay Koç burcunda ilerlemeye devam edecektir. Akşam saatlerine doğru Ay Boğa burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Gün genelinde aktif olup aceleyle hareket edebilirsiniz. Biraz gergin, sinirli olabilir zaman zaman yıkıcı tavırlar sergileyebilirsiniz. Akşam saatlerine doğru Ay’ın Boğa burcuna geçişi ile birlikte güvenlik arayışı içerisine girebilirsiniz. Konfor alanınızdan çıkmak istemeyebilirsiniz. Dinlenmek, yemek içmek ve keyif yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde problemler yaşanabilir. İletişim problemleri nedeniyle günlük rutin işler yerine getirilemeyebilir. Partneriniz veya ortaklarınız ile ilişkilerinizde beklenmedik yıkıcı problemler yaşayabilirsiniz.

24 Eylül 2021 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecektir. İkili ilişkilerde beklenmedik ani olaylar yaşanabilir. Dikkat edilmesi gereken bir süreçtir. Aile içi ikili ilişkilerde sıkıntılar gelişebilir. İlişkiler sizi zorlayabilir. Gün içerisinde ilişkide bulunduğunuz insanlarla ilgili beklenmedik olaylar yaşayabileceğiniz gibi hiç beklenmedik bir anda yeni ilişkilere başlayabilirsiniz.

25 Eylül 2021 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecektir. Aile içi ilişkilerde gerginlikler yaşanabilir. Jüpiterin etkisi ile olayları büyütme eğiliminde olabilirsiniz. Eğitim, krediler ve ödemelerle ilgili konular gündeme gelebilir. Bu konularda olumlu gelişmeler sağlanabilir. Sağlıkla ilgili beklenmedik haberler ve gelişmeler gündeme gelebilir.

26 Eylül 2021 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerine doğru Ay İkizler burcuna geçiş yapacaktır. Aile büyüklerinizden sağlık sorunları yaşayanlarla ilgili olumlu haberler alabilirsiniz. Gün genelinde olumlu enerjiler gökyüzüne hakim olacaktır. Özellikle kapalı alanlar, yaşlı bakım evleri, hastaneler gibi yerlerle ilgili konularda olumlu gelişmeler görülebilir.

Koç

Pazartesi ve Salı günleri sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Hastane işleriniz varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Salı günü gerçekleşecek olan dolunay sizin 12. evinizde gerçekleşecektir. Çarşamba ve Perşembe günleri dış görünüşünüzle ilgili değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde kendinizi ön planda tutmak isteyebilirsiniz. Sağlığınızda hassasiyetler oluşabilir. Cuma ve cumartesi günleri finansal kaynaklarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Kazançlar ve ödemelerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz.  Pazar günü yakın çevrenizdeki kişilerle olan ilişkileriniz gündeme gelebilir. Yoğun iletişim konuları gündeme gelebilir. Sosyal medyada fazla zaman geçirebilirsiniz.

Boğa

Pazartesi ve Salı günleri sosyal çevrenizle olan ilişkileriniz gündeme gelebilir. Toplantılara katılabilirsiniz. Toplumsal faaliyetler de bulunan derneklerin faaliyetlerine katılabilirsiniz. Salı günü meydana gelecek dolunay sizin 11. evinizde gerçekleşecektir. Çarşamba ve Perşembe günleri sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Hastane de kontrolleriniz varsa bunları aksatmamanızı öneririm. Cuma ve cumartesi günleri dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde kendinizi ön planda tutmak isteyebilirsiniz. Pazar günü finansal konular gündeminize gelebilir. Bütçenizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz.

İkizler

Pazartesi ve Salı günleri kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Yoğun iş temposu içerisine girebilirsiniz. Yeni girişimler gündeme gelebilir. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Salı günü meydana gelecek dolunay sizin 10. evinizde gerçekleşecektir. Çarşamba ve Perşembe günleri sosyal çevrenizdeki insanlarla etkinliklere ve faaliyetlere katılabilirsiniz. İş toplantıları gündeme gelebilir. Cuma ve Cumartesi günleri sağlığınızla yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Haftanın yorgunluğunu atmak için yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Pazar günü fiziksel sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. İmajınızda değişiklik yapmak isteyebilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi ve Salı günleri eğitim, seyahatler, ticaret gibi konular gündeminize gelebilir. Yurtdışında yaşayan tanıdığınız insanlarla iletişiminiz artabilir. İnandığınız konuları sorgulayabileceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Salı günü meydana gelecek dolunay sizin 9. evinizde gerçekleşecektir. Çarşamba ve Perşembe günleri kariyeriniz, işinizle ilgili projeleri ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Uzun zamandır ilgilendiğiniz bir işi bitirebilirsiniz. Nihai sonuç alabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri sosyal çevrenizle daha çok zaman geçirebilirsiniz. Toplum yararı için faaliyet gösteren dernek ve grupların etkinliklerine katılabilirsiniz. Pazar günü sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Gizlide kalmış okült konulara merak duyabilirsiniz.

Aslan

Pazartesi ve Salı günleri ödemeler, kredi konuları, vergiler gündeme gelebilir. Alacaklı olduğunuz finansal kaynaklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Salı günü meydana gelecek dolunay sizin 8. evinizde gerçekleşecektir. Çarşamba ve Perşembe günleri eğitim, seyahatler, ticaret gibi konular gündeminize gelebilir. Yurtdışında yaşayan tanıdığınız insanlarla iletişiminiz artabilir. İnandığınız konuları sorgulayabileceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri kariyeriniz, işinizle ilgili projeleri ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Uzun zamandır ilgilendiğiniz bir işi bitirebilirsiniz. Nihai sonuç alabilirsiniz. Pazar günü sosyal çevrenizle daha çok zaman geçirebilirsiniz. Toplum yararı için faaliyet gösteren dernek ve grupların etkinliklerine katılabilirsiniz.

Başak

Pazartesi ve Salı günleri İkili ilişkilerle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Ortaklarınız varsa bunlarla ilgili konular gündeme gelebilir. Sözleşmelerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Salı günü meydana gelecek dolunay sizin 7. evinizde gerçekleşecektir. Çarşamba ve Perşembe günleri ödemeler, kredi konuları, vergiler gündeme gelebilir. Alacaklı olduğunuz finansal kaynaklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Cuma ve cumartesi günleri eğitim, seyahatler, ticaret gibi konular gündeminize gelebilir. Yurtdışında yaşayan tanıdığınız insanlarla iletişiminiz artabilir. İnandığınız konuları sorgulayabileceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Pazar günü kariyeriniz, işinizle ilgili projeleri ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Uzun zamandır ilgilendiğiniz bir işi bitirebilirsiniz. Nihai sonuç alabilirsiniz.

Terazi

Pazartesi ve Salı günleri sağlık konuları gündeme gelebilir. Evcil hayvanınız varsa dostunuzun sağlık konuları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Rutin günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Size hizmet eden insanlar ile hizmet ettiğiniz kişilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Salı günü meydana gelecek dolunay sizin 6. evinizde gerçekleşecektir. Çarşamba ve Perşembe günleri İkili ilişkilerle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Ortaklarınız varsa bunlarla ilgili konular gündeme gelebilir. Sözleşmelerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Cuma ve cumartesi günleri ödemeler, kredi konuları, vergiler gündeme gelebilir. Alacaklı olduğunuz finansal kaynaklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Pazar günü eğitim, seyahatler, ticaret gibi konular gündeminize gelebilir. Yurtdışında yaşayan tanıdığınız insanlarla iletişiminiz artabilir. İnandığınız konuları sorgulayabileceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz.

Akrep

Pazartesi ve Salı günleri yatırımlarınız varsa bunlarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Çocuklarınız varsa onlarla daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Sorunları varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerle uğraşabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Salı günü meydana gelecek dolunay sizin 5. evinizde gerçekleşecektir. Çarşamba ve Perşembe günleri sağlık konuları gündeme gelebilir. Evcil hayvanınız varsa dostunuzun sağlık konuları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Rutin günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Size hizmet eden insanlar ile hizmet ettiğiniz kişilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Cuma ve cumartesi günleri İkili ilişkilerle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Ortaklarınız varsa bunlarla ilgili konular gündeme gelebilir. Sözleşmelerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Pazar günü ödemeler, kredi konuları, vergiler gündeme gelebilir. Alacaklı olduğunuz finansal kaynaklarla ilgili konular gündeme gelebilir.

Yay

Pazartesi ve Salı günleri ailenizle yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizle ilgili tadilat, dekorasyon değişiklikleri ya da taşınma gibi konular gündeminize gelebilir. Salı günü meydana gelecek dolunay sizin 4. evinizde gerçekleşecektir. Çarşamba ve Perşembe günleri yatırımlarınız varsa bunlarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Çocuklarınız varsa onlarla daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Sorunları varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerle uğraşabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri sağlık konuları gündeme gelebilir. Evcil hayvanınız varsa dostunuzun sağlık konuları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Rutin günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Size hizmet eden insanlar ile hizmet ettiğiniz kişilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Pazar günü İkili ilişkilerle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Ortaklarınız varsa bunlarla ilgili konular gündeme gelebilir. Sözleşmelerle ilgili konular gündeminize gelebilir.

Oğlak

Pazartesi ve Salı günleri yoğun iletişim içerisine girebilirsiniz. Medyayı yakından takip edebilirsiniz. Kısa seyahatler gündeminize gelebilir. Eğitimle ilgili konular gündeme gelebilir. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Salı günü meydana gelecek dolunay sizin 3. evinizde gerçekleşecektir. Çarşamba ve perşembe günleri ailenizle yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizle ilgili tadilat, dekorasyon değişiklikleri ya da taşınma gibi konular gündeminize gelebilir. Cuma ve cumartesi günleri yatırımlarınız varsa bunlarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Çocuklarınız varsa onlarla daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Sorunları varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerle uğraşabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Pazar günü sağlık konuları gündeme gelebilir. Evcil hayvanınız varsa dostunuzun sağlık konuları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Rutin günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Size hizmet eden insanlar ile hizmet ettiğiniz kişilerle ilgili konular gündeme gelebilir.

Kova

Pazartesi ve Salı günleri finansal konular gündeminize gelebilir. Bütçe hesaplaması ve planlaması yapabilirsiniz. Maddi ve manevi değer konuları gündeminize gelebilir. Güvenlik konuları gündeminize gelebilir. Salı günü meydana gelecek dolunay sizin 2. evinizde gerçekleşecektir. Çarşamba ve perşembe günleri yoğun iletişim içerisine girebilirsiniz. Medyayı yakından takip edebilirsiniz. Kısa seyahatler gündeminize gelebilir. Eğitimle ilgili konular gündeme gelebilir. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri ailenizle yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizle ilgili tadilat, dekorasyon değişiklikleri ya da taşınma gibi konular gündeminize gelebilir. Pazar günü yatırımlarınız varsa bunlarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Çocuklarınız varsa onlarla daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Sorunları varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerle uğraşabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz.

Balık

Pazartesi ve Salı günleri dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Ben – sen konuları ikili ilişkilerinize yansıyabilir. Salı günü meydana gelecek dolunay sizin 1. evinizde gerçekleşecektir. Çarşamba ve perşembe günleri finansal konular gündeminize gelebilir. Bütçe hesaplaması ve planlaması yapabilirsiniz. Maddi ve manevi değer konuları gündeminize gelebilir. Güvenlik konuları gündeminize gelebilir. Cuma ve cumartesi günleri yoğun iletişim içerisine girebilirsiniz. Medyayı yakından takip edebilirsiniz. Kısa seyahatler gündeminize gelebilir. Eğitimle ilgili konular gündeme gelebilir. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Pazar günü ailenizle yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizle ilgili tadilat, dekorasyon değişiklikleri ya da taşınma gibi konular gündeminize gelebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder