30 Ocak 2022 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (31 Ocak - 6 Şubat 2022)

 


31 Ocak 2022 Haftaya Ay Oğlak burcunda hareket ederken başlıyoruz. Öğleden sonra Ay Kova burcuna geçiş yapacak. Gökyüzünün enerjisinin yoğunluğu duygulara yansıyacak. Geçmişten bu tarafa içinize attığınız dile getirmediğiniz konuları ortaya dökebilirsiniz. Duygularınızı dönüştürmek için içinizde biriktirdiğiniz ne varsa ortaya çıkabilir. 

1 Şubat 2022 Ay Kova burcunda hareket etmeye devam edecek. Saat 08:46 da 12°19' Kova burcunda Satürn kavuşumlu Uranüs kareli bir yeni ay gerçekleşecektir. İnternet, sosyal medya gibi alanlarda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Elektrik çarpmalarına karşı dikkatli olunmalıdır. Dünya üzerinde hak ve özgürlük arayışları gündeme gelebilir. Dünya genelinde elektrik ile ilgili sorunlar oluşabilir. Kalp damar sağlığı ile ilgili sorunlar ortaya çıkabilir.

2 Şubat 2022 Ay Kova burcunda hareket etmeye devam edecek. Öğleden sonra Ay Balık burcuna geçiş yapacaktır. Ay boşlukta olacaktır. Yeni bir işe başlamayınız. Rutin günlük işlerinizle ilgileniniz. Elektrik çarpmaları, bacak ve ayaklarla ilgili sorunlar yaşanabilir. 

3 Şubat 2022 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecek. Ay Jüpiter kavuşumu gökyüzünde kesinleşecek. Duygularınızı paylaşmak için mükemmel bir gün olacaktır. Dilek dilemek, dua etmek, şifa çalışmaları yapmak için destekleyici bir zaman dilimidir. Sevgi, değer duyguları, harekete geçme isteği ön planda olacak. Ruhunuzun derinliklerinde sakladığınız ne varsa bunlardan şifalanarak bırakmak için güzel bir gün. Sabah saatlerinde Merkür Retro durumundan çıkıp ileri hareketine başlayacak.

4 Şubat 2022 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecek. Akşam saatlerine doğru Ay Koç burcuna geçiş yapacak. Günün en önemli iki açısı Mars ve Jüpiter arasında gerçekleşecek olumlu açı yapacağınız işlerde destekleyici olacaktır. İkinci önemli açı ise Güneş Satürn kavuşumu olacaktır. Sağlık konuları gündeme gelebilir. Kemik ve dişlerle ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. 

5 Şubat 2022 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecek. Gün genelinde kendinizi gergin ve sinirli hissedebilirsiniz. Maddi konulalar ilgili problemler gündeme gelebilir. Sağlık konularına özellikle dikkat edilmesi gereken bir gün olacaktır. Sorumluluk almadığınız konular gündeme gelebilir. 

6 Şubat 2022 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecek. Gergin ve sinirli olabilirsiniz. Kırıcı sözlerden, tartışma ve kavgalardan uzak durunuz. Trafikte kazalara karşı dikkatli ve temkinli olunuz. Duygu ve düşüncelerinizin sınanacağı bir gün yaşayabilirsiniz. Hava olayları ve sıcaklıklarında değişiklikler görülebilir. 

Koç

Pazartesi ve Salı günleri sosyal çevrenizden insanlarla, arkadaşlarınız, iş çevrenizle daha sık görüşebilirsiniz ve zaman zaman iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Salı günü gerçekleşecek olan yeni ay bu konularla ilgili gelişmeleri hayatınıza getirecektir. Çarşamba ve Perşembe günleri duygusal olarak hassas olabilirsiniz. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri fiziksel sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Baş bölgesi ile ilgili ağrı ve hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Dış görünüşünüzde değişiklik yapabilirsiniz. Kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz.

Boğa

Pazartesi ve Salı günleri kariyeriniz ve işinizle alakalı konular, yaptığınız projeler ve işinizde aldığınız sorumluluklar gündeminizde olabilir. Salı günü gerçekleşecek olan yeni ay bu konularla ilgili gelişmeleri hayatınıza getirecektir. Çarşamba ve Perşembe günleri sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla, iş arkadaşlarınız ve sosyal gruplarla birlikte hareket edebileceğiniz konular gündeme gelebilir. Cuma, Cumartesi ve pazar günleri sağlık konuları gündeme gelebilir. Gizli düşmanlarınız varsa bu ortaya çıkabilir. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Boğaz ve boyun bölgesinde hassasiyetler yaşayabilirsiniz.

İkizler

Pazartesi ve Salı günleri eğitim konuları, mahkemeler, davalar gündeme gelebilir. Evliyseniz eşinizin aile bireyleri ile ilgili konular gündeme gelebilir. Salı günü gerçekleşecek olan yeni ay bu konularla ilgili gelişmeleri hayatınıza getirecektir. Çarşamba ve Perşembe günleri Kariyer ve sosyal statünüzle ilgili konular gündeminize gelebilir. İş yoğunluğunuz artabilir. Cuma, Cumartesi ve pazar günleri sosyal çevreniz, arkadaş çevreniz ve iş arkadaşlarınız ile ilgili iletişim konuları gündeme gelebilir. Gönüllü olduğunuz sosyal gruplar varsa bunların faaliyetlerine katılabilirsiniz. 

Yengeç 

Pazartesi ve Salı günleri ödemeler, alacaklar, miras gibi maddi konular gündeminize gelebilir. Zamanı gelmiş bitmiş bir sigortanız varsa bu gündeminize gelebilir. Salı günü gerçekleşecek olan yeni ay bu konularla ilgili gelişmeleri hayatınıza getirecektir.  Çarşamba ve Perşembe günleri inançlarla ilgili konular, eğitim, yurt dışı ile bağlantılı konular, varsa davalar ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Cuma, Cumartesi ve pazar günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir projeye başlayabilir ya da var olan bir projeyi geliştirebilirsiniz. Çalışma ortamında iletişim problemleri yaşanabilir. 

Aslan

Pazartesi ve Salı günleri İkili ilişkiler ve sözleşmelerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Bu konularda zaman zaman sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Salı günü gerçekleşecek olan yeni ay bu konularla ilgili gelişmeleri hayatınıza getirecektir. Çarşamba ve Perşembe günleri finansal konular, alacaklarınız, ödemeler gündeminize gelebilir. Kronik sağlık konularınız da hassasiyet yaşayabilirsiniz. Cuma, Cumartesi ve pazar günleri yurt dışı ticaret ve seyahat konuları, eğitimleriniz, davalar gündeminize gelebilir. 

Başak 

Pazartesi ve Salı günleri yoğun çalışma temposu içerisine girebilirsiniz. Çalışma ortamınızda ara ara gerginlikler yaşayabilirsiniz. Salı günü gerçekleşecek olan yeni ay bu konularla ilgili gelişmeleri hayatınıza getirecektir. Çarşamba ve Perşembe günleri ikili ilişkilerinizle alakalı konular gündeminize gelebilir. ikili ilişkilerde duygularınızı rahatlıkla ifade edebileceğiniz bir zaman dilimi yaşayabilirsiniz. Cuma, Cumartesi ve pazar günleri sağlığınızla ilgili hassasiyetler oluşabilir. yapmanız gereken ödemeler gündeminize gelebilir. Alışveriş yapma isteğiniz artabilir. 

Terazi

Pazartesi ve Salı günleri aşk ilişkiniz, çocuklar, yatırımlar ve kreatif yeteneklerinizle alakalı konular gündeminize gelebilir. Salı günü gerçekleşecek olan yeni ay bu konularla ilgili gelişmeleri hayatınıza getirecektir. Çarşamba ve Perşembe günleri yoğun bir çalışma ortamında kendinizi bulabilirsiniz. Sağlığınız ile ilgili hassasiyetler oluşabilir. Sağlıklı beslenmeye dikkat ediniz. Cuma, Cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkiler ve sözleşmeler gündeminize gelebilir. Partnerinizle aktiviteler yapabilirsiniz. 

Akrep

Pazartesi ve Salı günleri aileyi ilgilendiren konular gündeminize gelebilir. Evinizle ilgili bir tadilat konusu varsa bunlar gündeminize gelebilir. Salı günü gerçekleşecek olan yeni ay bu konularla ilgili gelişmeleri hayatınıza getirecektir.  Çarşamba ve Perşembe günleri yatırımlarınızı ilgilendiren konular gündeminize gelebilir. İlgilendiğiniz bir hobiniz varsa bununla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Aşk ilişkinizde duygusal anlar yaşayabilirsiniz. Cuma, Cumartesi ve pazar günleri yoğun bir çalışma temposu yaşayabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Evcil bir hayvanınız varsa bunun sağlık kontrolleri ile ilgilenebilirsiniz. 

Yay

Pazartesi ve Salı günleri iletişimle ilgili konularda problemler yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde sorunlar çıkabilir. Salı günü gerçekleşecek olan yeni ay bu konularla ilgili gelişmeleri hayatınıza getirecektir. Çarşamba ve Perşembe günleri aile içini ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Ailenizi ilgilendiren karar alınması gereken konular gündeminize gelebilir. Cuma, Cumartesi ve pazar günleri partnerinizle ilişkiniz gündeme gelebilir. Güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Yatırım konuları gündeminizi meşgul edebilir. 

Oğlak

Pazartesi ve Salı günleri finansal konular gündeminize gelebilir. Ödemeler ve bunları planlamak ayrıca maddi ve manevi sahip olduğunuz tüm değerlerinizi ilgilendiren konular yaşayabilirsiniz. Salı günü gerçekleşecek olan yeni ay bu konularla ilgili gelişmeleri hayatınıza getirecektir. Çarşamba ve Perşembe günleri iletişim, sosyal medya, eğitim, seyahat ve ticaret ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Cuma, Cumartesi ve pazar günleri aile içi ilgilenmeniz gereken konular gündeminize gelebilir.  Evinizle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. 

Kova 

Pazartesi ve Salı günleri kendinizi ön plana çıkartmaya çalışabilirsiniz. Fiziksel görünüşünüz ve sağlığınızla ilgilenebilirsiniz. Salı günü gerçekleşecek olan yeni ay bu konularla ilgili gelişmeleri hayatınıza getirecektir. Çarşamba ve Perşembe günleri Maddi ve manevi değer konuları gündeminize gelebilir. Cuma, Cumartesi ve pazar günleri yakın çevreniz ve kardeşlerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. İletişim, sosyal medya, seyahatler ve eğitim konuları gündeme gelebilir.

Balık 

Pazartesi ve Salı günleri sağlık kontrolleriniz geldiyse bunları yaptırabilirsiniz. İçsel huzuru bulmak için çalışmalar yapabilirsiniz. Salı günü  gerçekleşecek olan yeni ay bu konularla ilgili gelişmeleri hayatınıza getirecektir. Çarşamba ve Perşembe günleri dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön plana çıkmak isteyebilirsiniz. Cuma, Cumartesi ve pazar günleri finansal konular gündeminize gelebilir. Harcamalar ve ödemeler gündeminize gelebilir. 

23 Ocak 2022 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (24 Ocak - 30 Ocak 2022)



24 Ocak 2022 Yeni haftaya Ay Terazi burcunda hareket ederken başlıyoruz. Duygusal dalgalanmaların görülebileceği bir gün yaşayabilirsiniz. Günlük rutin işlerinizde çalışmalarınızı disiplinli bir şekilde yapabilecek motivasyonu kendinizde görebilirsiniz. Gereksiz harcamalardan kaçınılması gereken bir süreçtir. Unutulmuş ödemeler karşınıza çıkabilir. 

25 Ocak 2022 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün ilk ışıkları ile birlikte Ay Akrep burcuna geçiş yapacak. Gün içerisinde duygusal patlamalar yaşanabilir. Kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Günlük rutin işlerinizle ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Evcil bir hayvanınız varsa sağlık sorunları gündeme gelebilir. İmzalanması gereken sözleşmelerle ilgili gelişmeler yaşanabilir. Gün içerisinde yakın çevrenizdeki kişilerden beklenmedik kırıcı davranışlar görebilirsiniz. 

26 Ocak 2022 Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecek. İnandıklarınızı sorgulayabilir ve çelişki içerisine düşebilirsiniz. Harcamalarınızı kontrollü yapmanız gereken bir süreç içerisindeyiz. İsteklerinizi ertelemeniz gereken bir süreç. Günlük rutin işlerinizi yapmak gün içerisinde size sıkıcı gelebilir. Çalışma ortamında gerginlikler yaşayabilirsiniz. 

27 Ocak 2022 Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerinde Ay Yay burcuna geçiş yapacaktır. Çalışma ortamınızda ön plana çıkabileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz. Aile içi ikili ilişkilerde yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Olayları büyütmeden konuşarak çözümleme yoluna gitmelisiniz. 

28 Ocak 2022 Ay Yay burcunda hareket etmeye devam edecek. Eski aşkınız karşınıza çıkabilir ya da sizinle iletişime geçebilir. Ruhen yaralandığınız bir konuda şifalanabilirsiniz. Karşınıza bununla ilgili fırsatlar çıkabilir. Gün içerisinde özgür bir ruh hali içerisinde olabilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Aldanma ve aldatılmalara karşı dikkat edilmesi gereken bir gün yaşayabilirsiniz. 

29 Ocak 2022 Ay Yay burcunda hareket etmeye devam edecek Öğle saatlerinde Ay Oğlak burcuna geçiş yapacaktır. Merkür ve Plüton kavuşum açısı kesinleşecek. Geçmişte kalmış konularla yüzleşebilirsiniz. Saklanılan bilgiler gün yüzüne çıkabilir. Ani kararlar vermek isteyebileceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Güzel fırsatlar yakalayabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Venüs Retro hareketinden çıkıyor. 

30 Ocak 2022 Ay Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Güneş Uranüs karesi olacaktır. Ani oluşacak hava olayları, beklenmedik yer sarsıntıları olabilir. Gün içerisinde zaman zaman gerginlikler yaşayabilirsiniz. 

KOÇ
Pazartesi günü  ikili ilişkiler, aşk hayatınız, iş ortaklarınızla olan ilişkiler gündeminizde olacaktır.  Salı ve Çarşamba günleri maddi konular gündeminize gelecektir. Ödemeler ve kredi ile ilgili konular gündeminizde olacaktır. Sağlık konuları gündeminize gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri arası eğitim konuları ile ilgili haberler alabilirsiniz. Yurtdışı ile bağlantılı konular gündeme gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri kariyer ile ilgili konular gündeminizde olacaktır. İşinizle ilgili konular, toplantılar, sözleşmeler gündeme gelebilir.

BOĞA

Pazartesi günü yoğun iş temposu içine girebilirsiniz. Sağlık ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Kronik bir sağlık probleminiz varsa kontrollerinizi yaptırmayı unutmayınız. Salı ve Çarşamba günleri ikili ilişkilerinizde gelişmeler olabilir. Ortaklıklarla ilgili verilmesi gereken bir karar karşınıza çıkabilir. Süren bir dava varsa bu sonuçlanabilir. Perşembe ve Cuma günleri arası maddi kaynaklarla ilgili konular gündeminizde olacaktır. Ödemelerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri maneviyatla ilgili konular gündeminize gelebilir. Eşinizin ailesi ile ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Yurtdışı ile ilgili konular burada bulunan tanıdıklarınızla iletişim kurabilirsiniz. Eğitim ve seyahat konuları gündeme gelebilir.

İKİZLER 

Pazartesi günü aşk, sosyal hayat, hobiler, yatırımlar, çocuklar gündeminizde olacaktır. Takıntılar oluşabilir. Salı ve Çarşamba günleri çalışma hayatınız rutin işlerinizle alakalı konularda bir düzenleme yapabilirsiniz. Sağlık konuları ile ilgili konularınız ön plana çıkabilir. Diyete başlamak isteyenler bu konuda karar alabilirsiniz. Evcil hayvanları olanlar küçük dostlarınızın bakımları gündeme gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri arasında ikili ilişkileriniz gündemde olacak. Aşk ilişkilerinde ve iş ile ilgili ortaklıklarda uyumlu iletişimi yakalayabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri maddi konular, ödemeler gündeminizde olacaktır. 

YENGEÇ 

Pazartesi günü aile, yuva konuları gündeminizde olacaktır. Aile içi konular, sağlık konuları, gayri menkulünüzü ilgilendiren sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri aşk hayatınızda bir problem varsa bununla ilgili kararlar alınabilir. Çocuklarla ilgili konularda kararlar alınabilir. Bir hobiye başlama ya da bitirme kararı alınabilir. Perşembe ve Cuma günleri yoğun iş temposu, kariyerle ilgili konular, sağlık konuları, evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Cumartesi ve  Pazar günleri ikili ilişkiler gündeminiz de olacaktır. Partnerinizle vakit geçirmek isteyeceksiniz yeni kararlar alabilirsiniz.

ASLAN 

Pazartesi günü kararlar ve planlar vereceğiniz bir gün olabilir. Kardeşler ve yakın çevrenizle ilgili iletişim yoğun olabilir. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Ticari konular ile ilgili konularda problemler yaşayabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri aile, yuva, yaşam alanınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri aşk, çocuklar, hobiler bu konular gündeminize gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri rutin işlerinizde artma olabilir. Sağlık konuları gündeminizde olabilir. Diş ve kemiklerle ilgili hassasiyetiniz olabilir. Evcil hayvan edinebilirsiniz. 

BAŞAK 

Pazartesi günü maddi kaynaklarınız ve manevi değerlerinizle ilgili konular gündeminize gelecektir. Salı ve Çarşamba günleri yakın çevreniz ve kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde, Eğitim konuları, seyahat ve ticaret ile konuları gündeme getirecektir. Perşembe ve Cuma günleri aile içi maneviyatla ilgili konular gündeme gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri aşk ilişkileri, çocuklar için daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Bazılarınız sanatsal faaliyetler yapabilir. 

TERAZİ

Pazartesi günü duygularınızı ifade etmek, dış görünüşünüzle ilgilenmek gibi konular gündeminize gelecektir. Kronik sağlık problemleriniz varsa bu rahatsızlıklar nüksedebilir. Salı ve Çarşamba günleri maddi konular gündeminizde olacaktır. Kariyerle ilgili konular, mal mülk alış ve satışı ile ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri zihinsel faaliyetlerin artacağı, eğitim, ticaret, yakın akraba ve kardeşler ile ilgili konular gündeme gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri aile içi ilişkiler, sevmek sevilmek, şefkat duyguları ön plana çıkacaktır. Ev işleriyle ilgilenebilirsiniz.

AKREP 

Pazartesi günü duygularınızı paylaşmadığınız, içinize kapandığınız, bazı konuları büyüttüğünüz bir gün olabilir. Salı ve Çarşamba günleri kendinizle ilgili konularda bir netleşme yaşayabilirsiniz. Bir kararı ya da bir planı netleştirebilirsiniz. İkili ilişkilerle ilgili kararlar verebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri yakın çevrenizle olan ilişkileriniz, ticaret, Alışveriş gibi konular gündeme gelebilir. Aracınızla ilgili konular gündeme gelebilir. İletişim ve eğitim konuları gündemde olabilir. 

YAY

Pazartesi günü  sosyal çevreniz, iş arkadaşlarınız, üyesi olduğunuz gruplar varsa bunlarla ilgili konular gündeme gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri iç dünyanıza yöneldiğiniz, takıntıların gelişebileceği bir süreç olabilir. Sağlık konuları ön planda olacaktır. Perşembe ve  Cuma günleri duygularınızı rahat ifade edebildiğiniz, ikili ilişkilerin ön planda olduğu, dış görünüşünüzle ilgili değişiklik yapabileceğiniz bir süreç olabilir. Cumartesi ve Pazar günleri maddi kaynaklar, gelirler ve ödemelerle ilgili konular gündeminize gelebilir. 

OĞLAK

Pazartesi günü kariyer, işiniz ile ilgili konular gündeminize gelecektir. İş yerinde ilişkide olduğunuz iş arkadaşlarınız patronlarınız ile problemler çıkabilir. Salı ve Çarşamba günleri sosyal çevrenizle olan ilişkileriniz, gruplar ve iş arkadaşlarınızla ilgili konularda bir netlik bir karar verme durumunuz ortaya çıkabilir. Perşembe ve Cuma günleri içinize kapanabilir, meditasyon, dua etmek gibi çalışmalar gündeminize gelebilir. Sağlık konuları gündeminize gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri kendinizle, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde duygularınızı rahatlıkla ifade edebileceğiniz bir zaman dilimi olacaktır. 

KOVA 

Pazartesi günü eğitim, yurtdışı seyahat ve iletişim konuları, ticaret, hukuksal davalar gibi konular gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri kariyerinizle ilgili bir karar aşamasında olabilirsiniz bu netleşecektir. Yapmakta olduğunuz bir iş bir proje tamamlanacaktır. İş yerinizde ikili ilişkiler gündeme gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri sosyal çevreniz, iş arkadaşlarınız, sosyal gruplarınız bu konular gündeminize gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri iç dünyanıza yönelebilir ve içsel yolculuğunuzla huzurlu bir hafta sonu geçirmek isteyebilirsiniz. 

BALIK
Pazartesi günü maddi kaynaklar ve ödemeler gündemde olabilir. Sağlık konuları rutin kontroller ön planda olabilir.  Salı ve Çarşamba günleri  eğitim, yurtdışı, hukuksal davalar, ticaret, seyahat gibi konuları gündeme getirecektir. Perşembe ve Cuma günleri arasında kariyer, işinizle alakalı konuları ön plana çıkaracaktır. İş arkadaşlarınız ve patronlarınızla ilişkileriniz yine gündemde olacak konular arasında olacaktır. Cumartesi ve  Pazar günleri sosyal olmak, arkadaşlarınız ve gruplarla görüşmek isteyebilirsiniz. Onlardan gelecek haberler gündeminizde olabilir. 
 

15 Ocak 2022 Cumartesi

Haftalık Burç Yorumları (17 Ocak - 23 Ocak 2022)


 17 Ocak 2022 Yeni haftaya Ay Yengeç burcunda hareket ederken başlıyoruz. Şefkat, merhamet ve sevgi duygularına önem verilmesi gereken bir gün yaşanacak. Merkür ve Venüs retrosu içerisinde olduğumuz bu hafta konuşmalarınıza dikkat etmeli, kalp kırmaktan uzak durmaya çalışın. İkili ilişkilerde özellikle evliliklerde empati kurmak, işlerde yardımcı olmak, tartışmaları büyütmeden konuşarak sorunları halletmek bugün yaşanacak gökyüzü kombinasyonu açısından önemli. Ani fevri hareketlerden, beklenmedik ters tepkilerden kaçınılması gereken bir gün yaşanabilir. Çocuklarda ani ateşlenme ve hastalık riski oluşabilir. 

18 Ocak 2022 Ay Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay Aslan burcuna geçiş yapacak. Günün en önemli olayı Yengeç burcunda gerçekleşecek dolunay olacaktır. Saat 02:48 de gerçekleşecek olan dolunay Yengeç burcunda olup, yükselen burç Akrep burcu olacaktır. Ev, yuva temaları ön planda olacaktır. Plütonik bir dolunay yaşayacağız. Plüto güneş kavuşumunun yılın en tehlikeli günleri içerisinde olduğumuzu unutmamalıyız. Kavga, şiddet, hızlı gelişebilecek krizlerden uzak durulmalıdır. Plütonun olduğu yerde hiç bir şey eskisi gibi olmaz. 

19 Ocak 2022 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecek. Ani duygu değişimleri yaşanabilir. Sosyal çevrenizdeki kişilerle maddi ve manevi olarak problemler yaşayabilirsiniz. Partnerinizle, varsa çocuklarınızla ilgili sıkıntılar yaşayabilirsiniz. 

20 Ocak 2022 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecek. Akşam saatlerinde Ay Başak burcunda hareket etmeye başlayacak. Eşinizin veya çocuğunuzun sağlığı ile yakından ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ani beklenmedik olaylar gündeme gelebilir. İkili ilişkilerde problemler yaşayabilirsiniz. 

21 Ocak 2022 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecek. Yoğun iş yükünün olduğu bir gün geçirebilirsiniz. Yorgunluk ve buna bağlı olarak sağlıkla ilgili sıkıntılar oluşabilir. İkili ilişkilerle ilgili problemler gündeminize gelebilir. Çocuklarla ilgili sıkıntılar gündeme gelebilir. Gün içinde çevrenize karşı duygusuz, soğuk davranışlar içerisine girebilirsiniz. 

22 Ocak 2022 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecek. İkili ilişkilerde, ortaklıklarda sözleşmelerde aldatılmalara karşı dikkatli ve temkinli olunuz. Akşam saatlerinde kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Tartışmalardan uzak durunuz. 

23 Ocak 2022 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecek. Gecenin ilk saatlerinde Ay Terazi burcuna geçiş yapacak. İkili ilişkilerde kendinizi ön plana çıkarmak isteyebilirsiniz. Günlük rutin işlerinizde yoğunluk oluşabilir. İlgi alanınız sanatsal faaliyetlere, partnerinizle veya çocuklarla geçireceğiniz zamana kayabilir. Maddi ve manevi değerlerle ilgili aile içinde sıkıntılar gündeminize gelebilir. 

Koç

Pazartesi günü duygusal olabilirsiniz. Salı günü gerçekleşecek dolunay sizin 4. evinizde gerçekleşecektir. Ailevi konular gündeminize gelebilir. Salı, Çarşamba ve perşembe günleri sosyal olabileceğiniz, aşk ilişkileriyle ilgili konular gündemde olabilir. Çocuklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Sanatsal faaliyetlerle ilgilenebilirsiniz. Bir kısmınız yatırımla ilgili konulara öncelik verebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri iş yoğunluğunuz artabilir. İş yoğunluğunda sağlığınızı ihmal etmeyiniz. Pazar günü ikili ilişkiler ve aşk hayatınızla ilgili sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

Boğa

Pazartesi günü zihniniz yoğun olacak. Salı günü gerçekleşecek dolunay sizin 3. evinizde gerçekleşecektir. Yakın çevrenizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Salı, çarşamba ve perşembe günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Aile içi konularda zaman zaman sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri sosyal hayatınız, aşk hayatınız varsa çocuklarınızla ilgili konularda keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Pazar günü rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz.

İkizler

Pazartesi günü finansal konular gündeminizde olabilir. Salı günü gerçekleşecek dolunay sizin 2. evinizde gerçekleşecektir. Maddi ve manevi değerlerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Salı, çarşamba ve perşembe günleri yakın çevrenizle olan iletişiminiz, planlar ve kararlar gündeme gelebilir. Eğitim ile ilgili konular gündeme gelebilir. Cuma ve cumartesi günleri ailevi konular, aileden gelecek haberler gündeminize gelebilir. Pazar günü sosyal olabilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Çocuklarınız varsa onlarla keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Yengeç 

Pazartesi günü duygusal olabilirsiniz. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Salı günü gerçekleşecek dolunay sizin 1. evinizde gerçekleşecektir. İkili ilişkilerde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsin. İkili ilişkilerde sorunlar yaşayabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri finansal konular gündeminize gelebilir. Ödemeler ve ticaret ile konular gündeme gelebilir. Duygusal harcamalardan kaçının. Cuma ve  cumartesi günleri iletişim konuları gündeme gelebilir. Karar almak ve bunu hayata geçirmek gibi girişimler içerisine girebilirsiniz. Yakın çevrenizle olan iletişiminizde artma yaşayabilirsiniz. Pazar günü ailevi konular gündeme gelebilir. Aile içi planlar yapabilirsiniz.

Aslan

Pazartesi günü biraz takıntılı olabilirsiniz. Salı günü gerçekleşecek dolunay sizin 12. evinizde gerçekleşecektir. Sağlığınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Mide ile ilgili şikayetlerinizde artma yaşayabilirsiniz. İç dünyanıza çekilmek ve yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir süreç olacaktır. Fiziksel görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri finansal konular ve bunların planlanması gündeminize gelebilir. Pazar günü yakın çevrenizle iletişimin artacağı bir gün olacaktır. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. 

Başak

Pazartesi günü sosyal çevrenizle yoğunluğunuz artabilir. Salı günü gerçekleşecek dolunay sizin 11. evinizde gerçekleşecektir. Sosyal çevrenizde değer verdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi tekrar gözden geçirmek isteyebilirsiniz.  Salı, çarşamba ve perşembe günleri iç dünyanıza dönebilir içinize kapanabilirsiniz. Duygusal açıdan zaman zaman zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri kendiniz daha rahat ifade edebileceğiniz bir süreç olacaktır. Fiziksel görünüşünüzle ilgilenebileceğiniz bir süreç olacaktır. Pazar günü finansal planlamalar yapabilirsiniz. Gelir gider dengesi planı yapabilirsiniz. 

Terazi

Pazartesi günü kariyerinizle ilgili konular gündeme gelecektir. Salı günü gerçekleşecek dolunay sizin 10. evinizde gerçekleşecektir. Kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Aile büyüklerinizin sağlık sorunları gündeme gelebilir.  Salı, çarşamba ve perşembe günleri sosyal çevrenizle ve iş arkadaşlarınızla olan iletişimde artma olacaktır. Ortak çalışmalar yapabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri iç dünyanıza dönebilirsiniz. Zaman zaman duygusal takıntılar yaşayabilirsiniz. Pazar günü fiziksel dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. İştahınız artabilir. 

Akrep

Pazartesi günü alışveriş, eğitim ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Salı günü gerçekleşecek dolunay sizin 9. evinizde gerçekleşecektir. Araştırma yapmak, eğitim almak, gizlide kalmış konularla ilgili araştırmalar gündeminize gelebilir. Aldığınız bir eğitimi tamamlayabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri yoğun iş temposuna gireceğiniz bu günler yeni projelerle uğraşmak gibi konular gündeminize gelebilir. Cuma ve cumartesi günleri sosyal çevrenizle olan iletişiminiz artabilir. Grup çalışmaları gündeme gelebilir. Pazar günü iç dünyanıza yönelebilirsiniz. Zaman zaman duygusal takıntılar yaşayabilirsiniz. 

Yay

Pazartesi günü finansal konular gündeme gelebilir. Salı günü gerçekleşecek dolunay sizin 8. evinizde gerçekleşecektir. Mide ve bağırsak sistemi ile ilgili rahatsızlıklarınız varsa nüksedebilir. Hayatınızda değiştirmeniz gereken konular gündeminize gelebilir. Salı, çarşamba ve perşembe günleri eğitim konuları gündeme gelebilir. İnançlarınızla ilgili konular gündemde olacaktır. Cuma ve cumartesi günleri kariyeriniz, işinizle ilgili konularda yoğunluk olabilir. Çalışmalarınız artabilir. Pazar günü sosyal çevrenizdeki insanlarla iletişiminiz artabilir. 

Oğlak

Pazartesi günü ikili ilişkiler gündeme gelecektir. Salı günü gerçekleşecek dolunay sizin 7. evinizde gerçekleşecektir. İkili ilişkilerde bitişler yaşanabilir. Salı, çarşamba ve perşembe günleri finansal konular, krediler, ödemeler ve miras gibi konular gündeminize gelebilir. Sağlıkla ilgili konular gündem gelebilir. Cuma ve cumartesi günleri eğitim ve kişisel gelişimle ilgili konular gündeme gelebilir. Ticaret konuları gündeme gelebilir. Pazar günü işinizle ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili yeni projeler gündeminize gelebilir. 

Kova

Pazartesi günü rutin günlük işleriniz gündeme gelecektir. Salı günü gerçekleşecek dolunay sizin 6. evinizde gerçekleşecektir. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Mide hassasiyetiniz oluşabilir. Evcil hayvanınız varsa sağlık konuları gündeme gelebilir. Salı, çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkilerde ego çatışmaları olabilir. İkili ilişkiler ve iş ortakları ile iletişimin artacağı yeni sözleşmelerin gündeme gelebileceği bir süreç olacaktır. Cuma ve cumartesi günleri finansal konularla ilgili konular gündeme gelecektir. Ödemeler ve krediler gündeme gelebilir. Pazar günü kişisel gelişim konuları ile ilgilenmek ve eğitim almak gündeminize gelebilir. Yurtdışı bağlantılı kişilerle görüşmeler yapabilirsiniz. Seyahatler gündeminize gelebilir. 

Balık

Pazartesi günü aşk ilişkileri, çocuklarla ilişkiler gündeme gelebilir. Salı günü gerçekleşecek dolunay sizin 5. evinizde gerçekleşecektir. Partnerinizle olan ilişkinizde sıkıntılar oluşabilir. Çocuğu olanlar çocuklarıyla daha yakından ilgilenmek durumunda kalabilir. Salı, çarşamba ve perşembe günleri günlük rutin işlerle ilgilenilebilir. Hizmet alınan kişilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Sağlık konusunda hassasiyetler yaşanabilir. Cuma ve cumartesi günleri ikili ilişkilerde iletişim artar. Yenilenecek sözleşmeler gündeme gelebilir. Pazar günü finansal konular, ödemeler, sigorta ve krediler gibi konular gündeminize gelebilir.

9 Ocak 2022 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (10 Ocak 2022 - 16 Ocak 2022)

 


10 Ocak 2022 Ay Koç burcunda hareket ediyor olacak. Gün genelinde aktif olabilirsiniz. Ani gerginlikler yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde Ay Boğa burcunda hareket etmeye başlayacak. Kendinizi güvende hissettiğiniz alanlarda kalmak isteyebilirsiniz. Psikolojik olarak kendinizi sürekli bir şeyler yemek yerken bulabilirsiniz. İkili ilişkilerde duygusal dalgalanmalar ve patlamalar yaşayabilirsiniz. 

11 Ocak 2022 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Güneş ve Neptün arasında gerçekleşecek olumlu açı olacaktır. Sorumluluk aldığınız konularda fırsatlar karşınıza çıkabilir. Gün genelinde duygularınızı dışa vurmak isteyebilirsiniz. Bu süreçte kırıcı ve soğuk davranışlar içerisine girebilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerden bu tarz yaklaşımlarla karşılaşabilirsiniz. Maddi ve manevi değerlerde değişimler görülebilir. 

12 Ocak 2022 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecek. Aldanma ve aldatılmalara karşı dikkatli olunmalıdır. Tartışmalardan ve kavgalardan uzak durunuz. Haberci dediğimiz rüyalar görebileceğiniz bir gün olacaktır. Sosyal ve toplumsal konuları ilgilendiren gelişmeler yaşanabilir. Ateşli hastalıklarda artış yaşanabilir.

13 Ocak 2022 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay İkizler burcuna geçiş yapacak. Duygularınızı olumsuz yönde büyütebilirsiniz. Motivasyonunuz öğle saatlerinde düşse de akşam saatlerinde daha da rahatlayacaksınız. İletişiminiz yoğunlaşabilir. 

14 Ocak 2022 Ay İkizler burcunda hareket etmeye devam edecektir. Duygularınızı rahatlıkla ifade edebileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Yakın çevrenizde konuştuklarınıza dikkat edin. Yanlış anlaşılmalar ve dedikodu gibi durumlar oluşabilir. Finansal konularda karar vermeniz gereken bir durumda aceleci ve duygusal kararlar vermekten kaçınınız. Bugün itibariyle Merkür Retrosu başlayacak. 5 Şubat 2022 tarihine kadar retroda kalacaktır. Bu süreç içerisinde yanlış anlaşılmalar ve yanlış karar vermeler yaşanabilir. Bu süreç içerisinde yeni bir başlangıç yapılmamalıdır. İmza atmanız gereken konularda problemler yaşanabilir. Merkür retroların da elektronik aletlerde arızalar çıkabilir. 

15 Ocak 2022 Ay İkizler burcunda hareket etmeye devam edecek. Akşam saatlerinde Ay Yengeç burcunda hareket etmeye başlayacak. Duygusal aldanma, aldatılma ve aldatmak gibi konulara dikkat edilmelidir. Bugün kalp kırmamaya özen gösteriniz. Gökyüzünde sert açıların mevcut olduğu bir gün. Venüs ve Merkür retrolarının gökyüzünde hakim olduğu zaman diliminde finansal problemler ortaya çıkabilir. Finansal kararlar yanlış verilebilir. Ayrıca değer verdiğiniz kişilerle aranızda kırgınlıklar ve ayrılıklar yaşanabilir. 

16 Ocak 2022 Ay yengeç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Güneş ile Plütonun kavuşum açısı olacaktır. Güçlü bir dönüşüm döngüsü içerisine girildiğinin habercisi olan bu kavuşum şiddet olaylarını, değişimleri, kötü giden hayatınızda ne varsa bu çıkacaktır. Yapmayı ertelediğiniz ne varsa yapmak zorunda kalabilirsiniz. Yakın çevrenizde veya ailenizde yaşlı bireylerin kayıpları gündeme gelebilir. Plüton geldiği yeri mutlaka değiştirir. Doğum haritalarınızda hangi konumdaysa o alanla ilgili konularda hayatınızda değişiklik getirecektir. 

Koç

Pazartesi günü ben ve biz olmak gibi ilişkilerde değer duygusu ön planda olacaktır. Sosyal çevrenizdeki kişilerle yoğun iletişim içerisine girebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Gelirleriniz ve giderlerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz.  Perşembe, cuma ve cumartesi günleri yakın akrabalarınız ve kardeşiniz varsa bunlarla iletişiminiz artabilir. Yazılı, sözlü iletişim, medya ,haberleşme konuları gündeme gelebilir. Seyahat etme isteği açığa çıkabilir. Pazar günü aile içi iletişim, evinizle ilgili konular, ev değişikliği gibi konular gündeminize gelebilir. 

Boğa

Pazartesi günü kendi iç dünyanızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Ayrıca gizli düşmanlarınız varsa bunlar açığa çıkabilir. Meditasyon, kişisel gelişim gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri kendinizle ilgilenmek, fiziksel görünüşünüz de değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Diyete başlamak isteyebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri maddi ve manevi konular gündeminize gelebilir. Finansal konularda kararlar alabilirsiniz. Pazar günü yakın çevrenizle ilgili konular gündeminize gelebilir. İletişim ve seyahat konuları ile ilgili kararlar alabilirsiniz. Sevdiklerinizi görmek isteyebilirsiniz.

İkizler

Pazartesi günü sosyal çevrenizle olan iletişimizde artma olacaktır. İçinde olduğunuz bir sosyal grup varsa bu gruplardan haberler alabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri sağlıkla ilgili konular gündeminizde olabilir. Kendi iç dünyanızın gelişmesi için meditasyon yapabilir, kişisel gelişim ve astroloji gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri dış görünüşünüz, kişisel bakımınız, sağlığınız gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Pazar günü kendinize bir bütçe yapmak isteyebilirsiniz. Gelirlerinizi ve giderlerinizi planlayabilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi günü iş yoğunluğunuz artabilir. Mesai arkadaşlarınızla ortak çalışmalar yapabilirsiniz. Maddi kazançlar gündeminizde olabilir. Salı ve çarşamba günleri sosyal çevrenizle olan iletişiminizde artma yaşayabilirsiniz. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri yalnız kalmak isteyebilirsiniz. İç dünyanıza yönelebilirsiniz. Meditasyon yapabilirsiniz. Sağlık konularına dikkat etmeniz gerekebilir. Pazar günü sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Beslenme ve yeme içme konuları gündeme gelebilir. Mide hassasiyeti yaşayabilirsiniz.

Aslan

Pazartesi günü eğitim konuları gündeminize gelebilir. Seyahat etmek isteyebilirsiniz. Yurt dışı ile iletişiminiz de artma olabilir. Salı ve çarşamba günleri kariyerinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri sosyal çevrenizle olan iletişim daha çok artabilir. Eski dostlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Pazar günü kişisel gelişim konularıyla, sağlığınızla, iç dünyanızla yakından ilgilenebilirsiniz. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz.

Başak

Pazartesi günü krediler, ödemeler gündeminize gelebilir. Eğitim, hukuk gibi konular gündeminize gelebilir. Manevi yönden içsel huzuru artırmak için çalışmalar yapabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri eğitim ile ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Manevi konulara yönelebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri kariyerinizle ilgili konularda çalışmalar yapabilirsiniz. Bu konularda eğitim alabilirsiniz. Pazar günü sosyal olmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla ve sosyal çevrenizle görüşmeleriniz artabilir. 

Terazi

Pazartesi günü ikili ilişkiler ve sözleşmelerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Ödemeler ve kredi gibi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Salı ve Çarşamba günleri yapmanız gereken ödemeler, faturalar ve vergiler gündeminize gelebilir. Miras konusu gündeminize gelebilir. Kronik rahatsızlıklarınızla ilgili kontrollerinizi yaptırmayı ihmal etmeyiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri yurt dışı tanıdıklarınızla olan iletişiminiz artabilir. Yurt dışı ticaret işleri ile uğraşanlar sorunlarla karşılaşabilir. Pazar günü işinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Aile büyüklerinizi ziyaret etmek isteyebilirsiniz.

Akrep

Pazartesi günü partnerinizle olan ilişkiniz ön plana gelebilir. Rutin işlerinizle ilgilenmek zorunda kalacağınız bir gün olacaktır. Kendinizi aşırı yormayınız. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkilerde ben yerine biz demek en iyisi olacaktır. Ortaklılarla ilgili problemler ortaya çıkabilir. Biten sözleşmeleriniz varsa bunları yenilemek gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri kredi, ödeme ve borçlarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Ayrıca miras ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Pazar günü evli olanlar eşinizin ailesi ile ilgilenebilirsiniz. Yurtdışında yaşayan akrabalarınızla görüşmeler yapabilirsiniz.

Yay

Pazartesi günü yatırımlarınız, aşk ilişkiniz, çocuğunuz varsa çocuklarınız ile ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Ara ara gergin hissedebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri sağlığınızla ilgili konuları gündeme getirebilir. Evcil hayvanınız varsa onun sağlığı ile ilgilenmek isteyebilirsiniz. Rutin işlerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Çarşamba günü iş yoğunluğunuz artabilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri ikili ilişkiler de iletişim artabilir. Sözleşmeler gündeme gelebilir. Avukatlık işleriniz varsa avukatınızla iletişim içerisine girebilirsiniz. Pazar günü sağlık konuları ile ilgilenebilirsiniz. Ödemeleriniz gündeme gelebilir. Sizden saklanılmış olan konuları öğrenebilirsiniz. 

Oğlak

Pazartesi günü aile içinizi ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Çocuğu olanlar çocuklarıyla yakından ilgilenebilir. Salı ve çarşamba günleri yatırım ve borsa konularına yönelebilirsiniz. Bir ilişkisi olanlar partnerleri ile ilgili sorunlar yaşayabilirler. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri kendinizi rutin işlerinizin içinde bulabilirsiniz. İşlerinizi planlayabilirsiniz. Pazar günü ikili ilişkiler gündemde olacak. Eşinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. 

Kova

Pazartesi günü yakın çevrenizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Kardeşleriniz varsa onlarla ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri aile içi iletişim konuları, ev ile ilgili dekorasyon konuları gündeme gelebilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri yatırım konuları gündeminize gelebilir. Çocuğu olanlar çocukları ile ve partnerleri ile ilgilenmek durumunda kalabilir. Pazar günü rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Genel sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evcil hayvanlarınız varsa bununla ilgilenmek isteyebilirsiniz. 

Balık

Pazartesi günü finansal konular gündeminizde olacaktır. Gelirleriniz ve harcamalarınızla ilgili planlar yapabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri yakın çevreniz, kardeş, akraba ile ilişkileriniz, eğitim konuları, seyahat etmek, ticaret konuları gündeminize gelebilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri aile içi iletişiminiz artabilir. Eviniz ile ilgilenmek isteyebilirsiniz. Pazar günleri partneriniz, varsa çocuklarınız ile ilgilenebilirsiniz. Sanatsal faaliyetler, bir hobinizle ilgilenebilirsiniz. Yatırım ile ilgili planlar yapabilirsiniz. 

8 Ocak 2022 Cumartesi

Plüton

 

Yönettiği Burç : Akrep
Zarar Gördüğü Burç : Boğa
Güçlü Olduğu Burç : ----
Düşük Olduğu Burç :----
Tüm zodyak çevresini 248 yılda dolaşır. Her burçta ortalama 21 yıl kalır. Olağandışı yörüngesi nedeniyle, bir burçta kalma süresi 11 ila 30 yıl arasında değişir.
Arketipi: Büyücü, şaman .
Anahtar Sözcükler: Dönüşüm, ıslah etmek, ölmek, yeniden doğmak, yok etmek (yıkım), ölüm, güç, derin analiz, dayanılmaz istek.
Prensibi: Sondajlama; eleme ve dönüştürme.
Fiziksel Bağlantıları: Cinsel organlar, yenilenme yeteneği.
Temsil Ettiği Dürtü: Tamamen yeniden doğma dürtüsü; deneyimin çekirdeğine sızma dürtüsü.
Temsil Ettiği İhtiyaç: Kendini arıtma ihtiyacı; acı çekerek eskiyi bırakma ihtiyacı.
Olumlu İfadesi: Zihni ve irade gücünü kişinin kendi dönüşümüne odaklaması; en derin arzuları ve takıntılarıyla yüzleşme ve onları çaba ve yoğun deney imler kanalıyla değiştirme cesaretine sahip olmak. Güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerlerin ve yapıların üstesinden gelme ve onları dönüştürme kapasitesi.
Olumsuz İfadesi: Bilinçdışı şiddetli arzuların takıntılı ifadesi; başkalarını kendi ihtiyaçları doğrultusunda zorlamak, manipüle etmek; insanın kendisiyle yüzleşme acısından kaçmak için insafsız yollar kullanması; gücü delice sevmek. Megalomani , şiddet, dogmacılık, katılık, anlamsızlık ve saçmalık duygusu, 'sonuç' yöntemi mazur gösterir düşüncesi.

Neptün

 

Yönettiği Burç : Balık
Zarar Gördüğü Burç : Başak
Güçlü Olduğu Burç : Yengeç
Düşük Olduğu Burç : Oğlak
Zodyak'ın çevresini 165 yılda dolaşır.
Her burçta ortalama 14 yıl kalır.
Arketipi: Mistik, hayalperest, vizyon sahibi, kurban, inançları uğruna şehit olan .
Anahtar Sözcükler: Duyarlılık, spiritüellik, ilüzyon, müzik, hayal gücü, idealizm , rüyalar, aldatma/aldanma, fedakarlık (feda etme, kurban olma), uyuşturucular, alkol , belirsizlik, karışıklık.
Prensibi: Aşkın özgürlük; birleşme; ego-benlikten kurtulmak. Mantığı devre dışı bırakarak sezgisel davranmayı öğrenmek. Dar kalıplar içinde insanın sadece kendisi ile ilgili olanı bırakıp kendisini kapsayan bütünü ve enginliği sezmeye başlaması.
Fiziksel Bağlantıları: Beyin epifızi.
Temsil Ettiği Dürtü: Kendi sınırlarından ve maddi dünyanın sınırlarından kaçma dürtüsü.
Temsil Ettiği İhtiyaç: Yaşamla "bir"liği deneyimleme, bütünle tamamen kaynaşma ihtiyacı.
Olumlu İfadesi: Bütüne uyum; deneyimin ruhsal boyutunun farkındalığı ; tamamen saran şefkat; bir ideali yaşamak. Yaratıcılık, belirsizlik, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.
Olumsuz İfadesi: Kendine zararlı kaçışlar; en derin ihtiyaçlarından ve sorumluluktan kaçış; dürtülerle yüzleşmeyi ve kendini bir şeye adamayı reddetmek. Aşırı hassasiyet,
alınganlık, yan çizme, kendini ve başkalarını aldatmak, kolay aldanmak, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, kaçamak davranmak, ordan oraya sürüklenmek, uygulanabilir olmamak, unutkanlık, nedensiz korkular, endişeler, isteri, kuruntular. Gerilimli etkilerde hayal kırıklıklarını temsil eder.

Uranüs

 


Yönettiği Burç : Kova
Zarar Gördüğü Burç : Aslan
Güçlü Olduğu Burç : Akrep
Düşük Olduğu Burç : Boğa
Tüm zodyak çevresini yaklaşık 84 yılda döner.
Her burçta ortalama 7 yıl kalır.
Arketipi: Dahi, devrimci, özgürlük kahramanı .
Anahtar Sözcükler: Ani değişim, isyan, teknoloji, bağımsızlık, özgünlük, eksantriklik, özgürlük.
Prensibi: Bireysel özgürlük; ego-benliğin özgürlüğü.
Fiziksel Bağlantıları: Sinir sistemi, tansiyon, gerilimin boşaltılması, ritim.
Temsil Ettiği Dürtü: Orijinallik, gelenekten bağımsızlık ve farklılaşma dürtüsü .
Temsil Ettiği İhtiyaç: Kısıtlamasız ifade, değişim ve heyecan ihtiyacı.
Olumlu İfadesi: Gerçeğe uyum; özgürlük; kaşiflik; deneylemeye yönelim; özgürlüğe saygı. Aile, arkadaşlar ve toplumun hayallerini kendi gerçek bireyliğimizden ayırabilme.
Olumsuz İfadesi: (Sürü içgüdüsüne boyun eğme eğilimi.) İnatçılık; huzursuz sabırsızlık; sürekli heyecan ve amaçsız değişim ihtiyacı ; isyan; aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik, başkalarının duygularına duyarsızlık, başkalarından öğrenememe, sırf öyle olmak için eksantriklik.

Satürn

 


Yönettiği burç : Oğlak ve Kova
Zarar Gördüğü Burç : Yengeç
Güçlü Olduğu Burç : Terazi
Düşük Olduğu Burç : Koç
Zodyak' ın çevresini 29 yılda dolaşır.
Her burçta ortalama 2 yıl kalır.
Arketipi: Yaşlı, bilge adam, insanlardan uzak yaşamayı seven münzevi
Anahtar SözcüklerUzun süre güdülen amaç; çaba sorumluluk, disiplin, sınırlar, şartlar (koşullar), kısıtlamalar, yapı kurma (şekil verme), tedbir, gecikme, engelleme ,korku , ihtiyarlık, baba.
Prensibi: Yaşamda kendini gerçekleştirme için iç dünyaya uygun bir dış dünya yapılandırma (oluşturma).
Fiziksel Bağlantıları: İskelet, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulaklar.
Temsil Ettiği Dürtü: Kendi yapısını ve bütünlüğünü savunma dürtüsü; somut başarı kanalıyla güvenlik dürtüsü
Temsil Ettiği İhtiyaç: Sosyal onay ihtiyacı; kendi kaynaklarına ve emeğine güvenme ihtiyacı.
Olumlu İfadesi: Disiplinli çaba; görev ve sorumluluk kabul etmek; sabır; organizasyon; güvenilirlik. Kendine güven, öz disiplin, ciddiyet, derinlik, sağduyu, temkinlilik, azimlilik, kesinlik, dakiklik, derin düşünmek, tasarlamak, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik, ayık ve kendine hakim olmak, sadık olmak, iç gözlem, bilinçlilik, tutumlu olmak, dayanıklılık, analitik ve metodik olmak, adım adım ilerlemek.
Olumsuz İfadesi: Aşırı kendine yeterli olmaya çalışarak veya inançsızlıkla kendini kısıtlamak; katılık; soğukluk; savunmaya geçmek; felç eden korku , karamsarlık veya yasaklar. Güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesveselilik, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansürlemek, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, dar kafalılık, kendini baskılamak, aşırı maddeci olmak, cimrilik, yetersizlik, titizlik, kötü niyetlilik.

Mars

 


Yönettiği Burç : Koç ve Akrep
Zarar Gördüğü Burç : Boğa - Terazi
Güçlü Olduğu Burç : Oğlak
Düşük Olduğu Burç : Yengeç
Zodyak'ın çevresini 687 günde döner.
Her burçta ortalama 2 ay kalır.
Arketipi: Kahraman ve fatih.
Anahtar Sözcükler: İnisiyatif, saldırganlık, cesaret, istek, enerji, ani öfke, dürtüsellik, hareket, zorlama.
Prensibi: Arzu, hareket isteği, inisiyatif, fiziksel enerji, güdü (istek, enerji ve hareket)
Fiziksel Bağlantıları: Adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, bedenin ısı ayarlama sistemi , erkek cinsel organları.
Temsil Ettiği Dürtü: Kendini ortaya koyma ve saldırma dürtüsü; kararlı hareket etme dürtüsü. İradenin acilen, bilinçli bir şekilde cesaretle kullanılması; fiziksel, psikolojik ve ruhsal bir varlık olarak hayatta kalma çabası; atılganlık ve kendini ortaya koymanın doğru taktikle kullanılması.
Temsil Ettiği İhtiyaç: Arzularına ulaşma ihtiyacı; fiziksel ve cinsel heyecan ihtiyacı.
Olumlu İfadesi: Cesaretin geliştirilmesi, inisiyatif, bir amaca yöneltilmiş irade gücü. Dedektiflik, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, spontanlık, girişimcilik. Fazla iddialılığın terbiye edilmesi.
Olumsuz İfadesi: Sabırsızlık, bildiğini okumak, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar ve zorlayıcı olmak. Saldırganlık, zalimlik, sadistlik, kabalık, dürtüsellik, düşüncesizlik, ben-merkezcilik, sonucu düşünmemek, kavgacılık, işbirliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter

 


Yönettiği Burç : Yay ve Balık
Zarar Gördüğü Burç : İkizler ve Başak
Güçlü Olduğu Burç : Yengeç
Düşük Olduğu Burç : Oğlak
Zodyak'ın çevresini 12 yılda döner.
Her burçta ortalama 1 yıl kalır.
Arketipi: Yüksek düzeyde din adamı , misyoner, adalet insanı.
Anahtar Sözcükler: Genişleme, iyimserlik, adalet, inanç, din, yüksek öğrenime, uzun yolculuklar, hukuk, başarı, refah, cömert, savurgan, abartılı, ziyankar.
Prensibi: Açılma; yayılma; iyi niyet.
Fiziksel Bağlantıları: Karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikimi.
Temsil Ettiği Dürtü: Geleceğe doğru açılmak, genişlemek, gelecek için yeni potansiyelleri ve olasılıkları gözünde canlandırmak ve onları yakalamak.
Temsil Ettiği İhtiyaç : Yaşama ve kendine inanç ve güven ihtiyacı; kendini geliştirme ihtiyacı.
Olumlu İfadesi: İnanç, yüksek güce veya büyük plana güvenmek, iyi niyete açıklık; iyimserlik, kendi ilerleme ihtiyacına açıklık, sağduyu, cömertlik, ödüller, zenginlik, bereket, tolerans, ahlak, adalet, idealizm.
Olumsuz İfadesi: Aşırı güven, tembellik, enerjiyi dağıtmak, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak veya fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm, savurganlık.

Venüs

 

Yönettiği Burç : Boğa ve Terazi
Zarar Gördüğü Burç : Koç - Akrep
Güçlü Olduğu Burç : Balık
Düşük Olduğu Burç : Başak
Zodyak'ın çevresini 225 günde döner.
Her burçta ortalama 25 gün kalır.
Arketipi: Esin perisi, sevgili, güzel.
Anahtar Sözcükler: Sevgi, sanatsal yetenek, şefkat, uyum, güzellik, değerler, çekicilik, ilişki, barış.
Prensibi: Duygularla renklenen beğeniler; değerler; kendinden verme ve başkalarından alma yoluyla enerji alışverişi; paylaşma.
Fiziksel Bağlantıları: Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrek, iç cinsel organlar, ter bezleri ve erotik bölgeler.
Temsil Ettiği Dürtü: Sosyallik ve sevgi dürtüsü; duygu gösterme dürtüsü; zevk dürtüsü.
Temsil Ettiği İhtiyaç: Birisine yakın olma ihtiyacı; rahatlık ve uyum hissetme ihtiyacı; duygularını aktarma ihtiyacı.
Olumlu İfadesi: Sevgi; başkalarıyla alıp verme; paylaşma; ruh cömertliği. Destekleyici duygusal bağlar ağını kalıcı hale getirmek. Dinlenme ve toparlanma olanağının farkına varmak; dostlukları güçlendirmek. Başka bir insandan yardım görme olanağını anlamak.
Olumsuz İfadesi: Kendi isteklerine düşkünlük; açgözlülük, duygusal talepler; duyguları kısıtlamak. Üşengeçlik, manipülasyon, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlüğü kronikleştirmek.

Merkür


 Yönettiği Burç : İkizler ve Başak

Zarar Gördüğü Burç : Yay ve Balık
Güçlü Olduğu Burç : Başak, Kova
Düşük Olduğu Burç : Aslan, Balık
Zodyak'ın çevresini 87 günde döner.
Her burçta ortalama 16-20 gün kalır.
Arketipi: Tüccar, denizci, izci.
Anahtar Sözcükler: Mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık, iletişim.
Prensibi: İletişim; bilinçli akıl(rasyonel, mantıklı).
Fiziksel Bağlantıları: Solunum sistemi, sinir sistemi, konuşma merkezi.
Temsil Ettiği Dürtü: Konuşma veya hünerle algılarını ve zekasını ifade dürtüsü.
Temsil Ettiği İhtiyaç: Başkalarıyla bağlantı kurma ihtiyacı; öğrenme ihtiyacı. Zihnin yeni olasılıklara açılması; zekanın ve mantığın aktif kullanımı; öğrenme isteğimizin uyarılması.
Olumlu İfadesi: Aklın ve hünerin yaratıcı kullanımı; yüksek ideallere hizmet eden mantık ve ayırt etme gücü; nesnel anlayış ve net sözel ifade ile anlaşmaya varabilme.
Olumsuz İfadesi: Aklın ve hünerin yanlış kullanılması; mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık; dik kafalı ve tek yönlü "iletişim" becerisi. Kurnazlık, taklitçilik, hilekarlık, yüzeysellik ve samimiyetsizlik.

Ay

 


Yönettiği Burç : Yengeç
Zarar Gördüğü Burç : Oğlak
Güçlü Olduğu Burç : Boğa
Düşük Olduğu Burç : Akrep
Zodyak'ın çevresini 27 günde döner.
Her burçta ortalama 2-2,5 gün kalır.
Arketipi: Anne, çocuk.
Anahtar Sözcükler: Duygular, tepkiler, anne, kadın, bellek, beslemek, yetiştirmek, değişkenlik.
Prensibi: Reaksiyon; bilinçsiz eğilimler; kendi hakkında duygular (öz-imaj); koşullanmış tepkiler.
Fiziksel Bağlantıları: Mide/karın, rahim, lenf sistemi, memeler, sıvı dolaşımı, otonom sinir sistemi.
Temsil Ettiği Dürtü: İçsel desteği hissetme dürtüsü; ailevi ve duygusal güvence dürtüsü
Temsil Ettiği İhtiyaç: Duygusal sükunet ve ait olma ihtiyacı; kendisi hakkında iyi hissetme ihtiyacı. Bütünlenmemiş, bastırılmış veya yanlış anlaşılmış duyguların bilinçte ifade edilme ihtiyacı.
Olumlu İfadesi: Duyarlılık; gönül huzuru; uyum sağlayan; akıcı benlik duygusu.
Olumsuz İfadesi: Aşırı duyarlılık; güvensizlik; kusurlu, engelleyici benlik duygusu.

Güneş


 Yönettiği Burç : Aslan

Zarar Gördüğü Burç : Kova
Güçlü Olduğu Burç : Koç
Düşük Olduğu Burç : Terazi
Zodyak'taki turu bir yıldır.
Her burçta yaklaşık 1 ay kalır.
Arketipi: Kahraman, baba, kral.
Anahtar Sözcükler: Ego, irade, istek, canlılık, yaşama gücü, otorite, yaratıcılık, gurur, varoluş, bilinçli yönümüz.
Prensibi: Canlılık; bireylik duygusu; yaratıcı enerji; parlayan iç benlik(ruhun uyumu);benliği oluşturma ve kendimizin farkında olma derecemiz, kimliği bilinçli şekilde hissetme.
Fiziksel Bağlantıları: Kalp, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğu.
Temsil Ettiği Dürtü: Olma, yaratma ve bir amacı gerçekleştirme dürtüsü.
Temsil Ettiği İhtiyaç : Görülme ve kendini ifade ihtiyacı.
Olumlu İfadesi: Ruhun ışın ve ısı yayması; benlikten akan yaratıcılık ve sevgi. Cömertlik, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven organize etmek ve yönetmek, bireylik, erkeklik.
Olumsuz ifadesi: Gurur, kibir, aşırı önemli özel olma arzusu. Ben-merkezcilik, egoistlik , işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenmek, yıkıcılık, saldırganlık veya ürkeklik, baskınlık.

1 Ocak 2022 Cumartesi

Haftalık Burç Yorumları (3 Ocak - 9 Ocak 2022)





3 Ocak 2022 Yeni bir yılın ilk haftasına Ay Oğlak burcunda hareket ederken başlıyoruz. İlk açı Ay Neptün arasında gerçekleşecek sextile açı olacaktır. Haberci dediğimiz rüyalarda artış görülebilir. Kendinizi, hayata bakış açınızı değiştirmek isteyebilirsiniz. Bugün gerçekleşecek Ay Plüton arasındaki kavuşum açısı duygularınızı, hayata bakış açınızı değiştirebilir. Geçmiş aşklar aklınıza gelebilir. Duygusallaşabilirsiniz. Kemik, kas ve diş ağrısı yaşanabilir. 
4 Ocak 2022 Ay Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün ilk saatlerinde Kova burcuna geçiş yapacaktır. Gün genelinde ikili ilişkiler gündemde olacaktır. Beklenmedik olaylar haberler ve sorumluluklar karşınıza çıkabilir. 
5 Ocak 2022 Ay Kova burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün ilk saatlerinde duygularınızla hareket etmek isteyebilirsiniz. Günün en önemli açısı Retro Venüs ve Neptün arasında gerçekleşecek olumlu açı gökyüzüne hakim olacaktır. Eski tanıdığınız ve uzun zamandır görüşmediğiniz kişiler karşınıza çıkabilir. Baldır ve bacak ağrısı yaşanabilir. 
6 Ocak 2022 Ay Kova burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabaha doğru Ay Balık burcunda hareket etmeye başlayacak. Sosyal çevrenizdeki kişilerle sorunlar çıkabilir. Vergi, fatura gibi ödemeler gündeminize gelebilir. Ay Jüpiter kavuşumu gökyüzünde enerjisini hissettireceği bir gün duygularınızda aşırılıklar, fanatizm gibi duygular içerisine girebilirsiniz. 
7 Ocak 2022 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecektir. İkili ilişkilerde, evliliklerde gergin bir gün yaşayabilirsiniz. Boşanma kararları gündeme gelebilir. Gün genelinde gergin bir ruh hali içerisinde olabilirsiniz. Dinlenmek isteyebilirsiniz. Maddi olarak zorlanabileceğiniz bir zaman dilimi yaşayabilirsiniz. Bacak ve ayaklarda hassasiyet yaşanabilir. 
8 Ocak 2022 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün ilerleyen saatlerinde Ay Koç burcunda ilerlemeye başlayacak. İkili ilişkiler ve sosyal çevrenizle daha çok zaman geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde kariyerinizi ilgilendiren kararlar alabilirsiniz. 
9 Ocak 2022 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Maddi ve manevi olarak zorlanabilirsiniz. İşinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gün genelinde gergin hissedebilirsiniz. Alınganlık ve ani sinirlenmeleriniz olabilir. Çevrenizdeki insanları özellikle evliyseniz eşinizi kırabilirsiniz. Daha sakin olmaya çalışın. Baş ağrısı, kulak ağrısı yaşanabilir. 

Koç

Pazartesi günü kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Yoğun çalışma temposu ile birlikte alacağınız kararlar gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri sosyal çevrenizle iletişiminizde aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Sosyal çevrenizle toplantılara katılabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilirsiniz. Perşembe, Cuma ve cumartesi günleri hastane işleriniz varsa bunu halledebilirsiniz. İç dünyanıza çekilebilir meditasyon ve yoga çalışmaları yapabilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu öğrenebilirsiniz. Pazar günü ben ve biz olmak gibi ilişkilerde değer duygusu ön planda olacaktır. Sosyal çevrenizdeki kişilerle yoğun iletişim içerisine girebilirsiniz. 

Boğa

Pazartesi günü eğitim konuları ön planda olabilir. Seyahatler gündeminize gelebilir. Eşinizin ailesi ile ilgili konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yoğun iş temposu içerisine girebilirsiniz. Perşembe, Cuma ve cumartesi günleri sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilirsiniz. Pazar günü kendi iç dünyanızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Ayrıca gizli düşmanlarınız varsa bunlar açığa çıkabilir. Meditasyon, kişisel gelişim gibi konularla ilgilenebilirsiniz.

İkizler

Pazartesi günü ödemeler, krediler gündeme gelebilir. Alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri eğitim, seyahat konuları gündeminize gelebilir. Kendinizi ifade etmekte sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Perşembe, Cuma ve cumartesi günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. İş yoğunluğunuz artabilir. Pazar günü günleri sosyal çevrenizle olan iletişimizde artma olacaktır. İçinde olduğunuz bir sosyal grup varsa bu gruplardan haberler alabilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi günü ikili ilişkiler ile ilgili konular gündeme gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri ödemeler gündeminize gelebilir. Yine başkalarından gelir elde ediyorsanız bu konular gündeminize gelebilir. Hayatınızda değişiklik yapmak istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili kararlar alabilirsiniz. Sizden gizlenene konular varsa bunlar ortaya çıkabilir. Perşembe, Cuma ve cumartesi günleri eğitimle, seyahat veya ticaret konuları ortaya çıkabilir. Yurtdışı ile bağlantısı olan kişilerle iletişime geçebilirsiniz. Pazar günü iş yoğunluğunuz artabilir. Maddi kazançlar gündeminizde olabilir.

Aslan 

Pazartesi günü günlük çalışmalarınız artabilir. Sorumluluklarınız sizi yorabilir. Salı ve Çarşamba günleri ikili ilişkiler ve bitmiş olan sözleşmelerin yenilenmesi gibi konular gündeminize gelebilir. Perşembe, Cuma ve cumartesi günleri ödemeler ve finansal konular gündeme gelebilir. Başkalarından gelecek maddi kaynaklar gündeminize gelebilir. Banka kredileri, sigortalar, vergi gibi ödemelerde gündeme gelebilir. Pazar günü eğitim konuları gündeminize gelebilir. Seyahat etmek isteyebilirsiniz. Yurt dışı ile iletişiminiz de artma olabilir.

Başak

Pazartesi günleri aşk ilişkiniz, etrafınızdaki çocuklar, hobilerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri günlük işlerle alakalı konular gündeminize gelebilir. Sağlık konulara gündeme gelebilir. Evcil hayvanınız varsa dostunuzun veteriner kontrolüne gidebilirsiniz. Perşembe, Cuma ve cumartesi günleri ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Pazar günü günleri krediler, ödemeler gündeminize gelebilir. Eğitim, hukuk gibi konular gündeminize gelebilir. Manevi yönden içsel huzuru artırmak için çalışmalar yapabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Ticari bir girişime girebilirsiniz. Manevi konulara yönelebilirsiniz. 

Terazi

Pazartesi günü aile içi konular gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri hobiler, aşk ilişkileri gündeminize gelebilir. Yatırım konuları ile ilgilenebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz. Perşembe, Cuma ve cumartesi günleri günlük rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Pazar günü ikili ilişkiler ve sözleşmelerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Ödemeler ve kredi gibi konular da haftanın ilk gününde sizi meşgul edecek konular arasında olabilir.

Akrep

Pazartesi günü yakın çevrenizle olan iletişiminiz ve eğitimlerle ilgili konular gündeme gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri aile içi konular gündemde olacaktır.  Aile içi ilişkiler ve evinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Evinizde yaptırmanız gereken bir tadilat işiniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Perşembe, Cuma ve cumartesi günleri sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgilenebilirsiniz. Eğlenmek için faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Aşk ve flört ilişkileri gündeminize gelebilir. Çocuğu olanlar çocukları ile ilgilenebilir. Pazar günü partnerinizle olan ilişkiniz ön plana gelebilir. Rutin işlerinizle ilgilenmek zorunda kalacağınız bir gün olacaktır. Kendinizi aşırı yormayınız.

Yay

Pazartesi günü maddi konular gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri yakın çevreniz, akraba ve kardeşlerinizle ilgili haberler alabilirsiniz. İletişim odaklı bir gün geçirebilirsiniz. Perşembe, Cuma ve cumartesi günleri aileyi ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Evinizde bir tadilat yapacaksanız bu gündeme gelebilir. Pazar günü yatırımlarınız, aşk ilişkiniz, çocuğunuz varsa çocuklarınız ile ilgili konularla haftaya başlayacaksınız. Ara ara gergin hissedebilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi günü fiziksel dış görünüşünüzle ilgili konular gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri finansal kaynaklarınız ile ilgili planlamalarınız gündeminize gelebilir. Perşembe, Cuma ve cumartesi günleri yakın çevrenizle olan ilişkileriniz yoğunlaşabilir. Sosyal medya ve iletişim konuları ön plana çıkabilir. Pazar günü aile içinizi ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Çocuğu olanlar çocuklarıyla yakından ilgilenebilir.

Kova

Pazartesi günü iç dünyanıza yönelebilir meditasyon yapabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Ben merkezci olup fark edilmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla yakından ilgilenebilirsiniz. Sağlıklı beslenmek isteyebilirsiniz. Perşembe, Cuma ve cumartesi günleri finansal konularınız gündeme gelebilir. Kazançlarınızı artırmak için yeni arayışlar içerisine girebilirsiniz. Pazar günü yakın çevrenizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Kardeşleriniz varsa onlarla ilgilenebilirsiniz. 

Balık

Pazartesi günü sosyal çevrenizle iletişiminiz artabilir. Arkadaşlarınızla hoş vakitler geçirebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri sağlığınızla yakından ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Hastane ile ilgili işleriniz varsa bunları halledebilirsiniz. İç dünyanıza yönelebilir, meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Perşembe, Cuma ve cumartesi günleri fiziksel sağlığınızla ilgilenebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. İkili ilişkilerde ben merkezci olabilirsiniz ve kendinizi ön plana çıkartmak için her işte öne atılabilirsiniz. İnsanlara yapabildiklerinizi kanıtlamak isteyebilirsiniz. Pazar günü finansal konular gündeminizde olacaktır. Gelirleriniz ve harcamalarınızla ilgili planlar yapabilirsiniz.