15 Ocak 2022 Cumartesi

Haftalık Burç Yorumları (17 Ocak - 23 Ocak 2022)


 17 Ocak 2022 Yeni haftaya Ay Yengeç burcunda hareket ederken başlıyoruz. Şefkat, merhamet ve sevgi duygularına önem verilmesi gereken bir gün yaşanacak. Merkür ve Venüs retrosu içerisinde olduğumuz bu hafta konuşmalarınıza dikkat etmeli, kalp kırmaktan uzak durmaya çalışın. İkili ilişkilerde özellikle evliliklerde empati kurmak, işlerde yardımcı olmak, tartışmaları büyütmeden konuşarak sorunları halletmek bugün yaşanacak gökyüzü kombinasyonu açısından önemli. Ani fevri hareketlerden, beklenmedik ters tepkilerden kaçınılması gereken bir gün yaşanabilir. Çocuklarda ani ateşlenme ve hastalık riski oluşabilir. 

18 Ocak 2022 Ay Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay Aslan burcuna geçiş yapacak. Günün en önemli olayı Yengeç burcunda gerçekleşecek dolunay olacaktır. Saat 02:48 de gerçekleşecek olan dolunay Yengeç burcunda olup, yükselen burç Akrep burcu olacaktır. Ev, yuva temaları ön planda olacaktır. Plütonik bir dolunay yaşayacağız. Plüto güneş kavuşumunun yılın en tehlikeli günleri içerisinde olduğumuzu unutmamalıyız. Kavga, şiddet, hızlı gelişebilecek krizlerden uzak durulmalıdır. Plütonun olduğu yerde hiç bir şey eskisi gibi olmaz. 

19 Ocak 2022 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecek. Ani duygu değişimleri yaşanabilir. Sosyal çevrenizdeki kişilerle maddi ve manevi olarak problemler yaşayabilirsiniz. Partnerinizle, varsa çocuklarınızla ilgili sıkıntılar yaşayabilirsiniz. 

20 Ocak 2022 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecek. Akşam saatlerinde Ay Başak burcunda hareket etmeye başlayacak. Eşinizin veya çocuğunuzun sağlığı ile yakından ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ani beklenmedik olaylar gündeme gelebilir. İkili ilişkilerde problemler yaşayabilirsiniz. 

21 Ocak 2022 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecek. Yoğun iş yükünün olduğu bir gün geçirebilirsiniz. Yorgunluk ve buna bağlı olarak sağlıkla ilgili sıkıntılar oluşabilir. İkili ilişkilerle ilgili problemler gündeminize gelebilir. Çocuklarla ilgili sıkıntılar gündeme gelebilir. Gün içinde çevrenize karşı duygusuz, soğuk davranışlar içerisine girebilirsiniz. 

22 Ocak 2022 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecek. İkili ilişkilerde, ortaklıklarda sözleşmelerde aldatılmalara karşı dikkatli ve temkinli olunuz. Akşam saatlerinde kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Tartışmalardan uzak durunuz. 

23 Ocak 2022 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecek. Gecenin ilk saatlerinde Ay Terazi burcuna geçiş yapacak. İkili ilişkilerde kendinizi ön plana çıkarmak isteyebilirsiniz. Günlük rutin işlerinizde yoğunluk oluşabilir. İlgi alanınız sanatsal faaliyetlere, partnerinizle veya çocuklarla geçireceğiniz zamana kayabilir. Maddi ve manevi değerlerle ilgili aile içinde sıkıntılar gündeminize gelebilir. 

Koç

Pazartesi günü duygusal olabilirsiniz. Salı günü gerçekleşecek dolunay sizin 4. evinizde gerçekleşecektir. Ailevi konular gündeminize gelebilir. Salı, Çarşamba ve perşembe günleri sosyal olabileceğiniz, aşk ilişkileriyle ilgili konular gündemde olabilir. Çocuklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Sanatsal faaliyetlerle ilgilenebilirsiniz. Bir kısmınız yatırımla ilgili konulara öncelik verebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri iş yoğunluğunuz artabilir. İş yoğunluğunda sağlığınızı ihmal etmeyiniz. Pazar günü ikili ilişkiler ve aşk hayatınızla ilgili sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

Boğa

Pazartesi günü zihniniz yoğun olacak. Salı günü gerçekleşecek dolunay sizin 3. evinizde gerçekleşecektir. Yakın çevrenizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Salı, çarşamba ve perşembe günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Aile içi konularda zaman zaman sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri sosyal hayatınız, aşk hayatınız varsa çocuklarınızla ilgili konularda keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Pazar günü rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz.

İkizler

Pazartesi günü finansal konular gündeminizde olabilir. Salı günü gerçekleşecek dolunay sizin 2. evinizde gerçekleşecektir. Maddi ve manevi değerlerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Salı, çarşamba ve perşembe günleri yakın çevrenizle olan iletişiminiz, planlar ve kararlar gündeme gelebilir. Eğitim ile ilgili konular gündeme gelebilir. Cuma ve cumartesi günleri ailevi konular, aileden gelecek haberler gündeminize gelebilir. Pazar günü sosyal olabilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Çocuklarınız varsa onlarla keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Yengeç 

Pazartesi günü duygusal olabilirsiniz. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Salı günü gerçekleşecek dolunay sizin 1. evinizde gerçekleşecektir. İkili ilişkilerde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsin. İkili ilişkilerde sorunlar yaşayabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri finansal konular gündeminize gelebilir. Ödemeler ve ticaret ile konular gündeme gelebilir. Duygusal harcamalardan kaçının. Cuma ve  cumartesi günleri iletişim konuları gündeme gelebilir. Karar almak ve bunu hayata geçirmek gibi girişimler içerisine girebilirsiniz. Yakın çevrenizle olan iletişiminizde artma yaşayabilirsiniz. Pazar günü ailevi konular gündeme gelebilir. Aile içi planlar yapabilirsiniz.

Aslan

Pazartesi günü biraz takıntılı olabilirsiniz. Salı günü gerçekleşecek dolunay sizin 12. evinizde gerçekleşecektir. Sağlığınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Mide ile ilgili şikayetlerinizde artma yaşayabilirsiniz. İç dünyanıza çekilmek ve yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir süreç olacaktır. Fiziksel görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri finansal konular ve bunların planlanması gündeminize gelebilir. Pazar günü yakın çevrenizle iletişimin artacağı bir gün olacaktır. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. 

Başak

Pazartesi günü sosyal çevrenizle yoğunluğunuz artabilir. Salı günü gerçekleşecek dolunay sizin 11. evinizde gerçekleşecektir. Sosyal çevrenizde değer verdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi tekrar gözden geçirmek isteyebilirsiniz.  Salı, çarşamba ve perşembe günleri iç dünyanıza dönebilir içinize kapanabilirsiniz. Duygusal açıdan zaman zaman zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri kendiniz daha rahat ifade edebileceğiniz bir süreç olacaktır. Fiziksel görünüşünüzle ilgilenebileceğiniz bir süreç olacaktır. Pazar günü finansal planlamalar yapabilirsiniz. Gelir gider dengesi planı yapabilirsiniz. 

Terazi

Pazartesi günü kariyerinizle ilgili konular gündeme gelecektir. Salı günü gerçekleşecek dolunay sizin 10. evinizde gerçekleşecektir. Kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Aile büyüklerinizin sağlık sorunları gündeme gelebilir.  Salı, çarşamba ve perşembe günleri sosyal çevrenizle ve iş arkadaşlarınızla olan iletişimde artma olacaktır. Ortak çalışmalar yapabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri iç dünyanıza dönebilirsiniz. Zaman zaman duygusal takıntılar yaşayabilirsiniz. Pazar günü fiziksel dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. İştahınız artabilir. 

Akrep

Pazartesi günü alışveriş, eğitim ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Salı günü gerçekleşecek dolunay sizin 9. evinizde gerçekleşecektir. Araştırma yapmak, eğitim almak, gizlide kalmış konularla ilgili araştırmalar gündeminize gelebilir. Aldığınız bir eğitimi tamamlayabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri yoğun iş temposuna gireceğiniz bu günler yeni projelerle uğraşmak gibi konular gündeminize gelebilir. Cuma ve cumartesi günleri sosyal çevrenizle olan iletişiminiz artabilir. Grup çalışmaları gündeme gelebilir. Pazar günü iç dünyanıza yönelebilirsiniz. Zaman zaman duygusal takıntılar yaşayabilirsiniz. 

Yay

Pazartesi günü finansal konular gündeme gelebilir. Salı günü gerçekleşecek dolunay sizin 8. evinizde gerçekleşecektir. Mide ve bağırsak sistemi ile ilgili rahatsızlıklarınız varsa nüksedebilir. Hayatınızda değiştirmeniz gereken konular gündeminize gelebilir. Salı, çarşamba ve perşembe günleri eğitim konuları gündeme gelebilir. İnançlarınızla ilgili konular gündemde olacaktır. Cuma ve cumartesi günleri kariyeriniz, işinizle ilgili konularda yoğunluk olabilir. Çalışmalarınız artabilir. Pazar günü sosyal çevrenizdeki insanlarla iletişiminiz artabilir. 

Oğlak

Pazartesi günü ikili ilişkiler gündeme gelecektir. Salı günü gerçekleşecek dolunay sizin 7. evinizde gerçekleşecektir. İkili ilişkilerde bitişler yaşanabilir. Salı, çarşamba ve perşembe günleri finansal konular, krediler, ödemeler ve miras gibi konular gündeminize gelebilir. Sağlıkla ilgili konular gündem gelebilir. Cuma ve cumartesi günleri eğitim ve kişisel gelişimle ilgili konular gündeme gelebilir. Ticaret konuları gündeme gelebilir. Pazar günü işinizle ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili yeni projeler gündeminize gelebilir. 

Kova

Pazartesi günü rutin günlük işleriniz gündeme gelecektir. Salı günü gerçekleşecek dolunay sizin 6. evinizde gerçekleşecektir. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Mide hassasiyetiniz oluşabilir. Evcil hayvanınız varsa sağlık konuları gündeme gelebilir. Salı, çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkilerde ego çatışmaları olabilir. İkili ilişkiler ve iş ortakları ile iletişimin artacağı yeni sözleşmelerin gündeme gelebileceği bir süreç olacaktır. Cuma ve cumartesi günleri finansal konularla ilgili konular gündeme gelecektir. Ödemeler ve krediler gündeme gelebilir. Pazar günü kişisel gelişim konuları ile ilgilenmek ve eğitim almak gündeminize gelebilir. Yurtdışı bağlantılı kişilerle görüşmeler yapabilirsiniz. Seyahatler gündeminize gelebilir. 

Balık

Pazartesi günü aşk ilişkileri, çocuklarla ilişkiler gündeme gelebilir. Salı günü gerçekleşecek dolunay sizin 5. evinizde gerçekleşecektir. Partnerinizle olan ilişkinizde sıkıntılar oluşabilir. Çocuğu olanlar çocuklarıyla daha yakından ilgilenmek durumunda kalabilir. Salı, çarşamba ve perşembe günleri günlük rutin işlerle ilgilenilebilir. Hizmet alınan kişilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Sağlık konusunda hassasiyetler yaşanabilir. Cuma ve cumartesi günleri ikili ilişkilerde iletişim artar. Yenilenecek sözleşmeler gündeme gelebilir. Pazar günü finansal konular, ödemeler, sigorta ve krediler gibi konular gündeminize gelebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder