26 Mart 2022 Cumartesi

Haftalık Burç Yorumları (28 Mart 2022 - 03 Nisan 2022)

 


28 Mart 2022 haftaya Ay Kova burcunda hareket ederken başlıyoruz. Günün en önemli açıları Venüs ve juno arasında gerçekleşecek kavuşum açısı ayrıca Venüs ve Satürn arasında gerçekleşecek kavuşum açısı olacaktır. Gün içerisinde aile içi alınacak kararlar gündeme gelebilir. İkili ilişkilerde duygusal değişimler yaşanabilir. Aile içi ilişkilerde problemler yaşanabilir. Maddi ve manevi kısıtlanmalar, problemler gündeme gelebilir. 

29 Mart 2022 Ay Kova burcunda hareket etmeye devam edecek. Öğle saatlerine doğru Ay Balık burcunda hareket etmeye başlayacak. Gün genelinde önemli işlere adım atmaktan kaçınınız. Günlük rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Gün içinde evli bireyler eşleri ile ilgili problemler yaşayabilir. Birbirlerine karşı soğuk ve mesafeli davranışlar sergileyebilirsiniz.

30 Mart 2022 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecektir. Ay Jüpiter kavuşumu gökyüzünde enerjisini hissettirecek. Duygularınızı abartabilirsiniz. Manevi duygular ön plana çıkabilir. Güzel enerjilerin gökyüzüne hakim olacağı bugün inançlarınız doğrultusunda dilek dileyebilir, dua okuyabilirsiniz. 

31 Mart 2022 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecektir. Öğle saatlerinde Ay Koç burcunda hareket etmeye başlayacak. Gün içerisinde aşırı hayalci olabilirsiniz. Aldanma ve aldatılmalar yaşanabilir. Sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz. Duygusal dalgalanmalar yaşanabilir. Zaman zaman fevri davranışlarda bulunulabilir ya da karşılaşılabilir. 

1 Nisan 2022 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı saat 09:24 de gerçekleşecek olan Koç burcunda bir yeni ay olacaktır. Anın yükseleni ikizler burcu olacak. Koç burcunda gerçekleşecek olan yeni ay chiron ve Merkür  kavuşumlu olacaktır. Hem yaralı hem de şifalı bir yeni ay olacaktır. Bu yeni ayla birlikte söylenecek sözler, alınacak kararlar önemli olacaktır. Merkür'ün temsil ettiği her türlü iletişim konusunda dikkatli olmakta yarar var. Doğum haritalarınızın aldığı etkiye göre bazılarınız yıllardır yaralı olduğunuz konularda şifa bulurken bazılarınız ise yaralanan taraf olabilirsiniz. 

2 Nisan 2022 Ay  Koç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün sonlarına doğru Ay Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak. Ani ve hızlı kararlar alabilirsiniz. Bir eğitim almak isteyebilirsiniz. Yurtdışı seyahat kararları çıkabilir. Hukuksal davalar için acele edilebilir. Konuşmalarınıza özellikle dikkat etmeniz gereken bir gün. Kavga ve tartışmalardan uzak durunuz. 

3 Nisan 2022 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Güneş Merkür kavuşumu olacaktır. Güneş Merkür'ün kalbinde dediğimiz bu zaman dilimi 2 Nisan 2022 saat 23:30 da başlayıp 3 Nisan 2022 saat 08:30'a kadar sürecek. Bu zaman diliminde olmasını istediğiniz bir dileğiniz varsa bunun için niyet edebilirsiniz. 

Koç

Pazartesi günü sosyal çevrenizle toplantılara katılabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri hastane işleriniz varsa bunu halledebilirsiniz. İç dünyanıza çekilebilir meditasyon ve yoga çalışmaları yapabilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu öğrenebilirsiniz. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri kendinizi ön planda tutmak her işte kendinizi göstermek isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ben merkezci davranışlar sergileyebilirsiniz. Pazar günü finansal kaynaklarınız, bütçeniz ile ilgili planlamalar ve kontroller yapabilirsiniz. Maddi ve manevi konular gündeminize gelebilir. 

Boğa

Pazartesi günü yoğun iş temposu içerisine girebilirsiniz. İşinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilirsiniz. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Hastane randevunuz varsa bunları halledebilirsiniz. Meditasyon ve Yoga çalışmalarınızı yapabilirsiniz. Pazar günü dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kişisel bakımlarınızı yapabilirsiniz. İlişkilerinizde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Ben merkezci davranışlar sergileyebilirsiniz.

İkizler

Pazartesi günü eğitimle ilgili konular, seyahat, ticaret gibi konular gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. İş yoğunluğunuz artabilir. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri sosyal çevrenizle bir araya gelebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilirsiniz. Sosyal olacağınız 3 gün yaşayabilirsiniz. Pazar günü iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon gibi çalışmalar için uygun bir gün olacaktır. 

Yengeç

Pazartesi günü finansal konular ve ödemeler gündeminize gelebilir. Hayatınızda değişiklik yapmak istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili kararlar alabilirsiniz. Sizden gizlenene konular varsa bunlar ortaya çıkabilir. Salı v Çarşamba günleri eğitimle, seyahat veya ticaret konuları ortaya çıkabilir. Yurtdışı ile bağlantısı olan kişilerle iletişime geçebilirsiniz. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri iş yoğunluğunuz artabilir. Yeni bir iş için girişimde bulunabilirsiniz. Pazar günü sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınız ve dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz.

Aslan

Pazartesi günü ikili ilişkiler ve bitmiş olan sözleşmelerin yenilenmesi gibi konular gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri ödemeler ve finansal konular gündeme gelebilir. Başkalarından gelecek maddi kaynaklar gündeminize gelebilir. Banka kredileri, sigortalar, vergi gibi ödemelerde gündeme gelebilir. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri eğitim, seyahat, ticaret ve yurtdışı ile bağlantılı konular gündeme gelebilir. Bu günlerde inançlarınızla çelişen konular karşınıza çıkabilir. Pazar günü işlerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kariyerinizde yeni hedefler belirleyebilirsiniz. 

Başak

Pazartesi günü günlük rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sağlık konulara gündeme gelebilir. Evcil hayvanınız varsa dostunuzun veteriner kontrolüne gidebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri krediler, sigortalar ve ödemelerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Kronik rahatsızlıklarınızla ilgilenebilirsiniz. Miras konuları gündeme gelebilir. Eşinizin gelirleri ile ilgili konular gündeme gelebilir. Pazar günü eğitim, seyahat ve yurtdışı bağlantılı konular gündeme gelebilir. Eşiniz varsa ailesini ziyaret edebilirsiniz. 

Terazi

Pazartesi günü ikili ilişkilerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yatırım konuları ile ilgilenebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri günlük rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri ortaklıklarınızla, eşinizle ilişkileriniz yoğunluk kazanabilir. İlişkilerinizle daha yakından ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Bitmiş sözleşmeleriniz varsa bunları yenileyebilirsiniz. Pazar günü kronik sağlığınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Ödemelerinizi planlayabilirsiniz. 

Akrep

Pazartesi günü aile içi ilişkiler ve evinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Evinizde yaptırmanız gereken bir tadilat işiniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgilenebilirsiniz. Eğlenmek için faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Aşk ve flört ilişkileri gündeminize gelebilir. Çocuğu olanlar çocukları ile ilgilenebilir. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri rutin günlük yapmanız gereken işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili hassasiyetleriniz olabilir. Baş ağrısı görülebilir. Pazar günü ikili ilişkilerinizle ilgilenebilirsiniz. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz.

Yay

Pazartesi günü yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz. İletişim odaklı bir gün geçirebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri aileyi ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Evinizde bir tadilat yapacaksanız bu gündeme gelebilir. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri partnerinizle beraber eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Finansal yatırımlarınız gündeme gelebilir. Sanatsal faaliyetlerle uğraşabilirsiniz. Pazar günü günlük rutin işlerinizle uğraşabilirsiniz. Yeni bir haftaya başlamadan önce yapmanız gereken işleri bitirebilirsiniz. Sağlık konusunda hassas olabilirsiniz. Boğaz ağrısı görülebilir. 

Oğlak

Pazartesi günü finansal konular gündeminize gelebilir. Bütçenizi planlayabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri yakın çevrenizle olan ilişkileriniz yoğunlaşabilir. Sosyal medya ve iletişim konuları ön plana çıkabilir. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri aileyi ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Aile içi iletişim atabilir. Evinizle ilgili yapılacak bir değişiklik ve tadilat gündeme gelebilir. Pazar günü aşk ilişkileri gündeme gelebilir. Eğlenmek isteyebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Çocuğu olanlar çocuklarıyla daha çok zaman geçirebilirler.

Kova

Pazartesi günü ben merkezci olup fark edilmek isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla yakından ilgilenebilirsiniz. Sağlıklı beslenmek isteyebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri finansal konularınız gündeme gelebilir. Kazançlarınızı artırmak için yeni arayışlar içerisine girebilirsiniz. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz. Medya ve iletişimle ilgili konular gündeminize gelebilir. Eğitim ve seyahat ile ilgili konular ön plana çıkabilir. Aracı olanlar araçlarıyla ilgilenebilir. Pazar günü aile içi ilişkiler ve yuvanızı ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Evinizde yapmak istediğiniz değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. 

Balık

Pazartesi günü hastane ile ilgili işleriniz varsa bunları halledebilirsiniz. İç dünyanıza yönelebilir, meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günü fiziksel sağlığınızla ilgilenebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. İkili ilişkilerde ben merkezci olabilirsiniz ve kendinizi ön plana çıkartmak için her işte öne atılabilirsiniz. İnsanlara yapabildiklerinizi kanıtlamak isteyebilirsiniz. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri finansal konular ortaya çıkabilir. Bütçe planlaması yapabilirsiniz. Ödemeler gündeminize gelebilir. Yatırımlarınızla ilgilenebilirsiniz. Pazar günü yakın çevrenizle, kardeşlerinizle ilgilenebilir. Onlarla daha çok zaman geçirebilirsiniz. Sosyal medya da iletişim odaklı olabilirsiniz. Aldığınız bir eğitimle ilgilenebilirsiniz.

20 Mart 2022 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (21 Mart 2022 - 27 Mart 2022)


21 Mart 2022 Yeni haftaya Ay Akrep burcunda hareket ederken başlayacağız. Kuşkularınızın ve kıskançlığınızın tavan yapacağı, olayların derinine indiğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Günün en önemli açıları Merkür Jüpiter kavuşumu ve Mars ve Chiron arasındaki sextile açısı olacaktır. Bugün haberci rüyalar görebilirsiniz. Duygu ve düşüncelerinizi gerçekleştirme imkanı bulabilirsiniz. Öğleden sonra ani duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Beklenmedik kararlar alabilirsiniz. Kendinizi maddi ve manevi olarak kısıtlanmış hissedebilirsiniz. 

22 Mart 2022 Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gece Ay Yay burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açısı Mars ve Uranüs arasında gerçekleşecek olan kare açı olacaktır. Bu sert açı teknolojik aletlerde arızalara sebebiyet verebilir. Yangın ve patlama gibi olaylarla karşılaşılabilir. Beklenmedik kavgalar ve çatışmalar çıkabilir. İkili ilişkilerde gerginlikler ve geçmişte yaşanan husumetler tekrar gündeme getirilebilir. Bazılarınız geçmişe özlem duyabilirsiniz. 

23 Mart 2022 Ay Yay burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Merkür Neptün kavuşumu olacaktır. İçinizden net fikirler gelebilir. Yaratıcı bir zihin ön plana çıkabilir. Sezgileriniz artabilir. Ani duygusal anlar yaşanabilir. 

24 Mart 2022 Ay Yay burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Merkür'ün Ay düğümlerine yapmış olduğu olumlu açı olacaktır. Gün içinde ikili ilişkilerde uyum yaşarken ortak işlerle ilgili kararlar verebilirsiniz. Aldanma ve aldatılmalara karşı dikkatli olunmalıdır. Alışveriş de dalgınlıklar görülebilir. Gelecekle ilgili kararlar alınabilir. 
25 Mart 2022 Ay yay burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gecenin ilerleyen saatlerinde ay oğlak burcuna geçiş yapacaktır. Duygusal olarak yorgun hissedebilirsiniz. Kırıcı davranışlara maruz kalabilirsiniz. 

26 Mart 2022 Ay Oğlak burcunda hareketine devam edecektir. Günün en önemli açısı Merkür ve Plüton arasındaki olumlu açı olacaktır. Gelecekle ilgili planlar yapabilirsiniz. Geleceğinizi destekleyecek yeni kararlar doğrultusunda hareket edebilirsiniz. 

27 Mart 2022 Ay Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Duygularınızı ve isteklerinizi rahat ifade edebileceğiniz bir süreç yaşayabilirsiniz. Düşüncelerinizi hayata geçirmek için çevrenizden destek alabileceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Gün içinde Merkür Koç burcuna geçiş yapacak. 11 Nisan 2022 tarihine kadar Koç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Merkür Koç burcunda hızlı düşünmenizi, hızlı karar vermenizi, hızlı konuşmanızı sağlar. Diğer taraftan konuşma diliniz sert, eleştiri odaklı, rekabetçi, bazen fevri ve kırıcı olabilir. 
  • KoçKoç

Koç

Pazartesi ve Salı günü alacaklarınız ve ödemelerinizle ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıkları olanlar rutin kontrollerine gidebilir. Ertelenmiş miras konuları gündeme gelebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri seyahat, eğitim gibi konular gündeminize gelebilir. Yurtdışı ile bağlantılı konular gündeme gelebilir. Varsa eşinizin ailesi ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Bir davanız varsa bununla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İşinizde bir görev aldıysanız bununla ilgili sonuçları alabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günü işinizle ilgili yoğun çalışmalar yaşayabilirsiniz. Bitirmeniz gereken işlerinizi bitirebilirsiniz. Pazar günü sosyal olmak isteyeceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınız ve dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz. 

Boğa

Pazartesi ve Salı günleri ikili ilişkiler, sözleşmeler, ortak yapılan işler gündeminize gelebilir. Gizli kalmış konular açığa çıkabilir. Çarşamba ve Perşembe günleri alacaklarınız ve ödemelerinizle ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıkları olanlar rutin kontrollerine gidebilir. Ertelenmiş miras konuları gündeme gelebilir. Seyahat, eğitim gibi konular gündeminize gelebilir. Yurtdışı ile bağlantılı konular gündeme gelebilir. Varsa eşinizin ailesi ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Bir davanız varsa bununla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi kişisel gelişim konularıyla ilgilenebilirsiniz. Bir seyahat gündeminize gelebilir. Pazar günü sosyal statünüzle ilgili konular gündeminize gelebilir. Kariyerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz.

İkizler

Pazartesi ve Salı günleri günlük rutin işlerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa bunların bakımları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sağlık konuları gündeminize meşgul edebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri ikili ilişkiler ve sözleşmelerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Cuma ve Cumartesi alacaklarınız ve ödemelerinizle ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıkları olanlar rutin kontrollerine gidebilir. Ertelenmiş miras konuları gündeme gelebilir. Pazar günü eğitimler, seyahat, yurtdışı ticaret ve akraba ilişkileri planınızda varsa yurtdışı seyahatleri gündeminize gelebilir. Eşiniz varsa eşinizin aile ise ilgili konular ve seyahatler gündeminize gelebilir. 

Yengeç

Pazartesi ve Salı günleri aşk ilişkiniz, hobileriniz, yatırımlarınız ve varsa çocuklarınızla ilgili konular gündemde olabilir. Çarşamba ve Perşembe günleri günlük rutin işlerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa bunların bakımları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sağlık konuları gündeminize gelebilir. Cuma ve Cumartesi günleri ortak yapılan bir işi bitirebilirsiniz. İkili ilişkilerde ilişki farklı bir boyuta dönüşebilir. Pazar günü alacaklar ve ödemeler planlanabilir. Kronik sağlık sorunları nüksedebilir. Değiştirmek istediğiniz bir şey varsa bununla ilgilenebilirsiniz. 

Aslan

Pazartesi ve Salı günleri ailenizi ve yuvanızı ilgilendiren konular gündeminize gelebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri çevrenizdeki çocuklar ile ilgili konular gündeme gelebilir. Sanatsal faaliyetler, yatırımlarınız ve aşk ilişkiniz ile yakından ilgilenebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günlük rutin işlerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa bunların bakımları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sağlık konuları gündeminize gelebilir. Tedavi olduğunuz bir sağlıksal sorununuz varsa bununla ilgili tedavi tamamlanabilir. Pazar günü ikili ilişkilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Günü gelmiş yenilenmesi gereken sözleşmeler gündeminizi meşgul edebilir. 

Başak

Pazartesi ve Salı günleri iletişimle ilgili konular gündeme gelebilir. Toplantılar, sosyal medya ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri eviniz ve aile ile ilgili konular gündeme gelebilir. Cuma ve Cumartesi günleri çevrenizdeki çocuklar ile ilgili konular gündeme gelebilir. Sanatsal faaliyetler, yatırımlarınız ve aşk ilişkiniz ile yakından ilgilenebilirsiniz. Pazar günü günlük rutin işlerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa bunların bakımları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sağlık konuları gündeminize gelebilir. 

Terazi

Pazartesi ve Salı günleri değer duygularınız ve maddi konular gündeminize gelebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri iletişim konuları, sosyal medya, seyahat, alışverişler gibi konular gündeminize gelebilir. Cuma ve Cumartesi günleri evinizle ilgili ve ailenizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir ev alma yolundaysanız ya da aile kurmak gibi konular gündeminizde ise bu konular ile ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Pazar günü çevrenizdeki çocuklar ile ilgili konular gündeme gelebilir. Sanatsal faaliyetler, yatırımlarınız ve aşk ilişkiniz ile yakından ilgilenebilirsiniz. 

Akrep

Pazartesi ve salı günleri dış görünüşünüz, fiziksel sağlığınızla yakından ilgilenebilirsiniz. Kendinizi ön plana çıkartmak göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri değer duygularınız ve maddi konularla ilgili konular gündeminize gelebilir. Finansal durumunuzla ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri iletişim konuları, sosyal medya, seyahat, alışverişler gibi konular gündeminize gelebilir. Yakın akrabalar ve kardeşler ile ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Pazar günü yuvanız ve ailenizle ilgilenebilirsiniz. Aile bireylerinizle zaman geçirebilirsiniz. 

Yay

Pazartesi ve Salı günleri hastane işleriniz varsa bunları halledebilirsiniz. Meditasyon ve şifa çalışmaları yapabilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bu açığa çıkabilir. Çarşamba ve Perşembe günleri dış görünüşünüz, fiziksel sağlığınızla yakından ilgilenebilirsiniz. Kendinizi ön plana çıkartmak göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri finansal olarak bir alacağınız varsa bunu alabilirsiniz. Finansal durumunuzla ilgili konular netleşebilir. Pazar günü yakın çevreniz ve kardeşlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sosyal medya ve iletişim konuları gündeminize gelebilir. Seyahat edebilirsiniz. Eğitim ve kurs gibi konular gündeminizi meşgul edebilir. 

Oğlak

Pazartesi ve Salı günü sosyal çevrenizle daha çok zaman geçirebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri hastane ile ilgili konularınız varsa bunları halledebilirsiniz. Meditasyon ve Şifa çalışmaları yapabilirsiniz. Bir düşmanınız varsa bunun farkına varabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Uzun zamandır diyete başlamak istiyorsunuz fakat karar alamıyorsanız dolunaydan bir gün sonra başlayabilirsiniz. Pazar günü finansal kaynaklarınızla ilgili planlamalar yapabilirsiniz. 

Kova 

Pazartesi ve Salı günleri işinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Yoğun çalışma ortamına girebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri sosyal veya iş çevrenizle toplantılara katılabilirsiniz. Sosyal olacağınız yoğun bir hafta yaşayabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri iç dünyanıza yönelmek isteyebilirsiniz. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Meditasyon, astroloji ve şifa konularıyla ilgilenebilirsiniz. Sağlık ve hastane ile ilgili konular gündeme gelebilir. Pazar günü kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili problemleriniz varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz.

Balık

Pazartesi ve Salı günleri  seyahat, eğitim gibi konular gündeminize gelebilir. Yurtdışı ile bağlantılı konular gündeme gelebilir. Varsa eşinizin ailesi ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Bir davanız varsa bununla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri işiniz ve kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. İş yerinde çalıştığınız kişiler ve patronunuzla iletişiminiz ile ilgili konular gündeme gelebilir. Cuma ve Cumartesi günleri sosyal çevrenizle olan ilişkilerinizi tekrar gözden geçirebilirsiniz. Sosyal çevrenizi değiştirmek isteyebilirsiniz. Sosyal sorumluluk projesinde görev alıyorsanız bununla ilgili bir tamamlanma yaşayabilirsiniz. Pazar günü yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Sağlık sorunları varsa bununla ilgili hastane konuları gündeme gelebilir. Meditasyon ve şifa çalışmaları yapabilirsiniz. 

17 Mart 2022 Perşembe

Başak Dolunayı (18 Mart 2022)

 


18 Mart 2022 günün en önemli açısı saat 10:17 itibariyle 27° 40' Başak burcunda gerçekleşecek dolunay olacaktır. Anın yükseleni İkizler burcu olacaktır. Dolunayın etkisi ile hayatınıza düzen verebilirsiniz. Yapmanız gereken işlerinizi planlayabilir ve işlerinizi düzene sokabilirsiniz. Özellikle iş ve kariyer konusunda bir düzenlemeye gidebilirsiniz. Sosyal çevrenizde, arkadaş gruplarınız da bulunan kişilerle olan ilişkilerinizi tekrar gözden geçirebilirsiniz. Hazır bahar yaklaşırken kullanmadığınız ne varsa bunları gözden geçirip toparlayıp ihtiyacı olanlara verebilirsiniz. Atılacakları atabilirsiniz. Neptün dolunaya karşıtlık yapmaktadır. Önünüzü görmekte zorlanabilirsiniz. Aldanma ve aldatılmalara karşı temkinli olunmalıdır. Takıntılar gelişebilir, detaycı olabilirsiniz. Medikal Astroloji ile dolunayı incelediğimizde sağlık açısından bağırsaklar, bağışıklık sistemi, karaciğer, pankreas ve ayaklarda hassasiyetler gelişebilir. Zehirlenmelere karşı dikkatli olunmalıdır. Sanatçılar, eğlence mekanları ile ilgili yeni kararlar gelebilir. Sosyal medya, ticaret, yayıncılık ve ilköğretim kurumlarını ilgilendiren konularda yeni kararlar alınabilir. Tarım sektöründe sıkıntılar oluşabilir. Denizler ve sular ile ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. 

13 Mart 2022 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (14 Mart - 20 Mart 2022)


14 Mart 2022 Haftaya Ay Aslan burcunda hareket ederken başlayacağız. Sabah saatlerinden itibaren kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Çalışmak istemeyebilirsiniz. Gün içerisinde ani kararlar alabilirsiniz. Maddi ve manevi olarak sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Beklenmedik duygusal patlamalarınız olabilir. 

15 Mart 2022 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecek. Sabah saatlerinden itibaren yaşadıklarınızı, duygularınızı abartabilirsiniz. İkili ilişkilerde duygusal davranabilirsiniz. Aldanma ve aldatılmalara karşı dikkatli olunmalıdır. Duygularınızla hareket edebilir hayatınızla ilgili ani kararlar alabilirsiniz. 

16 Mart 2022 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay Başak burcuna geçiş yapacaktır. Sabah saatlerinde ani öfke krizleri yaşanabilir. Tartışmalardan uzak durulmalıdır. Kırıcı ve yıkıcı olunabilir. Çocuklarda ateşli rahatsızlıklar görülebilir. 

17 Mart 2022 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecek. Maddi ve manevi konularla ilgili kararlar alınabilir. Özgürce düşüncelerinizi ifade etmekten çekinmeyeceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Yeni sorumlukların altına girebilirsiniz. Evli olan çiftlerin birlikte alacakları ani kararları tekrar gözden geçirmelerini tavsiye ederim. 

18 Mart 2022 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecek. Öğleden sonra Ay Terazi burcuna geçiş yapacak. Günün en önemli açısı saat 10:17 itibariyle 27° 40' Başak burcunda gerçekleşecek dolunay olacaktır. Anın yükseleni İkizler burcu olacaktır. Dolunayın etkisi ile hayatınıza düzen verebilirsiniz. Yapmanız gereken işlerinizi planlayabilir ve işlerinizi düzene sokabilirsiniz. Özellikle iş ve kariyer konusunda bir düzenlemeye gidebilirsiniz. Sosyal çevrenizde, arkadaş gruplarınızda bulunan kişilerle olan ilişkilerinizi tekrar gözden geçirebilirsiniz. Hazır bahar yaklaşırken kullanmadığınız ne varsa bunları gözden geçirip toparlayıp ihtiyacı olanlara verebilirsiniz. Atılacakları atabilirsiniz. Neptün dolunaya karşıtlık yapmaktadır. Önünüzü görmekte zorlanabilirsiniz. Aldanma ve aldatılmalara karşı temkinli olunmalıdır. Takıntılar gelişebilir, detaycı olabilirsiniz. Medikal Astroloji ile dolunayı incelediğimizde sağlık açısından bağırsaklar, bağışıklık sistemi, karaciğer, pankreas ve ayaklarda hassasiyetler gelişebilir. Zehirlenmelere karşı dikkatli olunmalıdır. Sanatçılar, eğlence mekanları ile ilgili yeni kararlar gelebilir. Sosyal medya, ticaret, yayıncılık ve ilköğretim kurumlarını ilgilendiren konularda yeni kararlar alınabilir. Tarım sektöründe sıkıntılar oluşabilir. Denizler ve sular ile ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. 

19 Mart 2022 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Venüs ve Uranüs arasında gerçekleşecek sert açı olacaktır. Maddi ve manevi değerlerde sıkıntılar görülebilir. Maddi kaynakların kullanımı ile ilgili zorlanmalar yaşanabilir. Beklenmedik ödemeler karşınıza çıkabilir. Ani kararlar verebilirsiniz. 

20 Mart 2022 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecek. Akşam saatlerinde Ay Akrep burcuna geçiş yapacaktır. İkili ilişkilerde, ortak yapılan işlerde; maddi ve manevi olarak beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Maddi konularda sert hareketler gündeme gelebilir. 

Koç

Pazartesi ve salı günleri partneriniz veya çocuklarınızla olan ilişkileriniz gündeme gelebilir. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri iş temponuz artabilir. Bu günlerde sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Evcil hayvanınız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Partnerinizle olan ilişkiniz, biz diyebilmeniz için gerekli konular gündeme gelebilir. Pazar günü ödemelerin planlanması gündeminize gelebilir. Değiştirmek istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. 

Boğa

Pazartesi ve salı günleri ailevi konular gündeminize gelebilir. Ailenizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizde tadilat etmeniz gereken yer varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Bazılarınız yatırımları ile ilgili konulara ağırlık verirken bazılarınız sanatsal faaliyetlerle ilgilenebilir. Cuma ve Cumartesi günleri rutin günlük işlerinizle ilgilenebilirsiniz. İşleriniz yoğunlaşabilir. Yoğun koşuşturma içerisinde sağlığınızı ihmal etmemenizi öneririm. Pazar günü ikili görüşmeleriniz artabilir. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Ortak yaptığınız işler barsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. 

İkizler

Pazartesi ve salı günleri iletişim, seyahat, alışveriş ve eğitim ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Arabanız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Eviniz ile ilgili konular gündeme gelebilir. Cuma ve Cumartesi günleri hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Yatırım konuları ile ilgilenebilirsiniz. Partnerinizle varsa çocuklarınızla daha yakından ilgilenebilirsiniz. Keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Pazar günü günlük işleriniz artabilir. Hizmet konuları gündeme gelebilir. Evcil hayvanlarınızla ilgilenebilirsiniz. 

Yengeç

Pazartesi ve salı günleri finansal konular, maddi ve manevi değerler gündeme gelebilir. Kazançlar ve ödemeleri planlayabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri yoğun iletişim içerisine girebilirsiniz. Seyahat ve eğitim planlamaları gündeme gelebilir. Aracınız varsa bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Eviniz ile ilgili konular gündeme gelebilir. Evinizi düzenleyebilirsiniz. Pazar günü partnerinizle varsa çocuklarınızla keyifli eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. 

Aslan

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkilerde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ve sağlığınızla yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri finansal konular, maddi ve manevi değerler gündeme gelebilir. Kazançlar ve ödemeleri planlayabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızı artıracak girişimlerle ilgilenebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz. Yoğun iletişim odaklı, sosyal medya da daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Seyahat ve eğitim planlamaları gündeme gelebilir. Aracınız varsa bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Pazar günü ailevi konular gündeminize gelebilir. Ailenizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizde tadilat etmeniz gereken yer varsa bununla ilgilenebilirsiniz.

Başak

Pazartesi ve salı günleri sağlık kontrollerinizle ilgilenebilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu fark edebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri dış görünüşünüzü değiştirebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Fiziksel sağlığınız ve dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri maddi ve manevi değerleriniz gündeme gelebilir. Bütçeniz ile ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Pazar günü iletişim, seyahat, alışveriş ve eğitim ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Arabanız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. Yakın çevreniz, kardeşlerinizle iletişim içinde olabilirsiniz birlikte bugünü geçirebilirsiniz. 

Terazi

Pazartesi ve salı günleri sosyal olabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Toplantılara ve sosyal projelere katılabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri sağlık kontrollerinizle ilgilenebilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu fark edebilirsiniz. Yalnız kalmak ve iç dünyanıza yönelmek isteyebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri dış görünüşünüzü değiştirebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Fiziksel sağlığınız ve dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Pazar günü  maddi ve manevi değerleriniz gündeme gelebilir. Bütçeniz ile ilgili planlamalar yapabilirsiniz.

Akrep

Pazartesi ve salı günleri kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. İşinizde yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri sosyal olabilirsiniz. Toplantılara ve sosyal projelere katılabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri sağlık kontrollerinizle ilgilenebilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu fark edebilirsiniz. Yalnız kalmak ve iç dünyanıza yönelmek isteyebilirsiniz. Pazar günü dış görünüşünüzü değiştirebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Fiziksel sağlığınız ve dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. 

Yay

Pazartesi ve salı günleri yurtdışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konular gündeme gelebilir. Eğitim konuları gündeme gelebilir. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. İşinizde yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Yeni iş projelerine başlayabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri sosyal olabilirsiniz. Toplantılara ve sosyal projelere katılabilirsiniz. Pazar günü meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Yalnız kalmak ve iç dünyanıza yönelmek isteyebilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi ve salı günleri krediler, sigortalar ve ödemelerin planlanması gündeminize gelebilir. Değiştirmek istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Miras konuları gündeme gelebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri yurtdışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konular gündeme gelebilir. Eğitim konuları gündeme gelebilir. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. İşinizde yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Yeni iş projelerine başlayabilirsiniz. Pazar günü sevdiklerinizle sosyal etkinliklere katılabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. 

Kova

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Partnerinizle olan ilişkiniz, biz diyebilmeniz için gerekli konular gündeme gelebilir. Bitmiş sözleşmeler gündeminize gelebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri krediler, sigortalar ve ödemelerin planlanması gündeminize gelebilir. Değiştirmek istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Miras konuları gündeme gelebilir. Cuma ve Cumartesi günleri  yurtdışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konular gündeme gelebilir. Eğitim konuları gündeme gelebilir. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Pazar günü kariyerinizle ilgilenebilirsiniz. Yeni projeler planlayabilirsiniz. 

Balık

Pazartesi ve salı günleri iş temponuz artabilir. Bu günlerde sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Evcil hayvanınız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Partnerinizle olan ilişkiniz, biz diyebilmeniz için gerekli konular gündeme gelebilir. Bitmiş sözleşmeler gündeminize gelebilir. Cuma ve Cumartesi günleri krediler, sigortalar ve ödemelerin planlanması gündeminize gelebilir. Değiştirmek istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Miras konuları gündeme gelebilir. Pazar günü yurtdışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konular gündeme gelebilir. Eğitim konuları gündeme gelebilir. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz.