13 Mart 2022 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (14 Mart - 20 Mart 2022)


14 Mart 2022 Haftaya Ay Aslan burcunda hareket ederken başlayacağız. Sabah saatlerinden itibaren kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Çalışmak istemeyebilirsiniz. Gün içerisinde ani kararlar alabilirsiniz. Maddi ve manevi olarak sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Beklenmedik duygusal patlamalarınız olabilir. 

15 Mart 2022 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecek. Sabah saatlerinden itibaren yaşadıklarınızı, duygularınızı abartabilirsiniz. İkili ilişkilerde duygusal davranabilirsiniz. Aldanma ve aldatılmalara karşı dikkatli olunmalıdır. Duygularınızla hareket edebilir hayatınızla ilgili ani kararlar alabilirsiniz. 

16 Mart 2022 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay Başak burcuna geçiş yapacaktır. Sabah saatlerinde ani öfke krizleri yaşanabilir. Tartışmalardan uzak durulmalıdır. Kırıcı ve yıkıcı olunabilir. Çocuklarda ateşli rahatsızlıklar görülebilir. 

17 Mart 2022 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecek. Maddi ve manevi konularla ilgili kararlar alınabilir. Özgürce düşüncelerinizi ifade etmekten çekinmeyeceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Yeni sorumlukların altına girebilirsiniz. Evli olan çiftlerin birlikte alacakları ani kararları tekrar gözden geçirmelerini tavsiye ederim. 

18 Mart 2022 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecek. Öğleden sonra Ay Terazi burcuna geçiş yapacak. Günün en önemli açısı saat 10:17 itibariyle 27° 40' Başak burcunda gerçekleşecek dolunay olacaktır. Anın yükseleni İkizler burcu olacaktır. Dolunayın etkisi ile hayatınıza düzen verebilirsiniz. Yapmanız gereken işlerinizi planlayabilir ve işlerinizi düzene sokabilirsiniz. Özellikle iş ve kariyer konusunda bir düzenlemeye gidebilirsiniz. Sosyal çevrenizde, arkadaş gruplarınızda bulunan kişilerle olan ilişkilerinizi tekrar gözden geçirebilirsiniz. Hazır bahar yaklaşırken kullanmadığınız ne varsa bunları gözden geçirip toparlayıp ihtiyacı olanlara verebilirsiniz. Atılacakları atabilirsiniz. Neptün dolunaya karşıtlık yapmaktadır. Önünüzü görmekte zorlanabilirsiniz. Aldanma ve aldatılmalara karşı temkinli olunmalıdır. Takıntılar gelişebilir, detaycı olabilirsiniz. Medikal Astroloji ile dolunayı incelediğimizde sağlık açısından bağırsaklar, bağışıklık sistemi, karaciğer, pankreas ve ayaklarda hassasiyetler gelişebilir. Zehirlenmelere karşı dikkatli olunmalıdır. Sanatçılar, eğlence mekanları ile ilgili yeni kararlar gelebilir. Sosyal medya, ticaret, yayıncılık ve ilköğretim kurumlarını ilgilendiren konularda yeni kararlar alınabilir. Tarım sektöründe sıkıntılar oluşabilir. Denizler ve sular ile ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. 

19 Mart 2022 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Venüs ve Uranüs arasında gerçekleşecek sert açı olacaktır. Maddi ve manevi değerlerde sıkıntılar görülebilir. Maddi kaynakların kullanımı ile ilgili zorlanmalar yaşanabilir. Beklenmedik ödemeler karşınıza çıkabilir. Ani kararlar verebilirsiniz. 

20 Mart 2022 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecek. Akşam saatlerinde Ay Akrep burcuna geçiş yapacaktır. İkili ilişkilerde, ortak yapılan işlerde; maddi ve manevi olarak beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Maddi konularda sert hareketler gündeme gelebilir. 

Koç

Pazartesi ve salı günleri partneriniz veya çocuklarınızla olan ilişkileriniz gündeme gelebilir. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri iş temponuz artabilir. Bu günlerde sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Evcil hayvanınız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Partnerinizle olan ilişkiniz, biz diyebilmeniz için gerekli konular gündeme gelebilir. Pazar günü ödemelerin planlanması gündeminize gelebilir. Değiştirmek istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. 

Boğa

Pazartesi ve salı günleri ailevi konular gündeminize gelebilir. Ailenizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizde tadilat etmeniz gereken yer varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Bazılarınız yatırımları ile ilgili konulara ağırlık verirken bazılarınız sanatsal faaliyetlerle ilgilenebilir. Cuma ve Cumartesi günleri rutin günlük işlerinizle ilgilenebilirsiniz. İşleriniz yoğunlaşabilir. Yoğun koşuşturma içerisinde sağlığınızı ihmal etmemenizi öneririm. Pazar günü ikili görüşmeleriniz artabilir. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Ortak yaptığınız işler barsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. 

İkizler

Pazartesi ve salı günleri iletişim, seyahat, alışveriş ve eğitim ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Arabanız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Eviniz ile ilgili konular gündeme gelebilir. Cuma ve Cumartesi günleri hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Yatırım konuları ile ilgilenebilirsiniz. Partnerinizle varsa çocuklarınızla daha yakından ilgilenebilirsiniz. Keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Pazar günü günlük işleriniz artabilir. Hizmet konuları gündeme gelebilir. Evcil hayvanlarınızla ilgilenebilirsiniz. 

Yengeç

Pazartesi ve salı günleri finansal konular, maddi ve manevi değerler gündeme gelebilir. Kazançlar ve ödemeleri planlayabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri yoğun iletişim içerisine girebilirsiniz. Seyahat ve eğitim planlamaları gündeme gelebilir. Aracınız varsa bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Eviniz ile ilgili konular gündeme gelebilir. Evinizi düzenleyebilirsiniz. Pazar günü partnerinizle varsa çocuklarınızla keyifli eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. 

Aslan

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkilerde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ve sağlığınızla yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri finansal konular, maddi ve manevi değerler gündeme gelebilir. Kazançlar ve ödemeleri planlayabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızı artıracak girişimlerle ilgilenebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz. Yoğun iletişim odaklı, sosyal medya da daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Seyahat ve eğitim planlamaları gündeme gelebilir. Aracınız varsa bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Pazar günü ailevi konular gündeminize gelebilir. Ailenizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizde tadilat etmeniz gereken yer varsa bununla ilgilenebilirsiniz.

Başak

Pazartesi ve salı günleri sağlık kontrollerinizle ilgilenebilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu fark edebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri dış görünüşünüzü değiştirebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Fiziksel sağlığınız ve dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri maddi ve manevi değerleriniz gündeme gelebilir. Bütçeniz ile ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Pazar günü iletişim, seyahat, alışveriş ve eğitim ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Arabanız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. Yakın çevreniz, kardeşlerinizle iletişim içinde olabilirsiniz birlikte bugünü geçirebilirsiniz. 

Terazi

Pazartesi ve salı günleri sosyal olabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Toplantılara ve sosyal projelere katılabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri sağlık kontrollerinizle ilgilenebilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu fark edebilirsiniz. Yalnız kalmak ve iç dünyanıza yönelmek isteyebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri dış görünüşünüzü değiştirebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Fiziksel sağlığınız ve dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Pazar günü  maddi ve manevi değerleriniz gündeme gelebilir. Bütçeniz ile ilgili planlamalar yapabilirsiniz.

Akrep

Pazartesi ve salı günleri kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. İşinizde yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri sosyal olabilirsiniz. Toplantılara ve sosyal projelere katılabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri sağlık kontrollerinizle ilgilenebilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu fark edebilirsiniz. Yalnız kalmak ve iç dünyanıza yönelmek isteyebilirsiniz. Pazar günü dış görünüşünüzü değiştirebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Fiziksel sağlığınız ve dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. 

Yay

Pazartesi ve salı günleri yurtdışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konular gündeme gelebilir. Eğitim konuları gündeme gelebilir. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. İşinizde yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Yeni iş projelerine başlayabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri sosyal olabilirsiniz. Toplantılara ve sosyal projelere katılabilirsiniz. Pazar günü meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Yalnız kalmak ve iç dünyanıza yönelmek isteyebilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi ve salı günleri krediler, sigortalar ve ödemelerin planlanması gündeminize gelebilir. Değiştirmek istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Miras konuları gündeme gelebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri yurtdışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konular gündeme gelebilir. Eğitim konuları gündeme gelebilir. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. İşinizde yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Yeni iş projelerine başlayabilirsiniz. Pazar günü sevdiklerinizle sosyal etkinliklere katılabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. 

Kova

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Partnerinizle olan ilişkiniz, biz diyebilmeniz için gerekli konular gündeme gelebilir. Bitmiş sözleşmeler gündeminize gelebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri krediler, sigortalar ve ödemelerin planlanması gündeminize gelebilir. Değiştirmek istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Miras konuları gündeme gelebilir. Cuma ve Cumartesi günleri  yurtdışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konular gündeme gelebilir. Eğitim konuları gündeme gelebilir. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Pazar günü kariyerinizle ilgilenebilirsiniz. Yeni projeler planlayabilirsiniz. 

Balık

Pazartesi ve salı günleri iş temponuz artabilir. Bu günlerde sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Evcil hayvanınız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Partnerinizle olan ilişkiniz, biz diyebilmeniz için gerekli konular gündeme gelebilir. Bitmiş sözleşmeler gündeminize gelebilir. Cuma ve Cumartesi günleri krediler, sigortalar ve ödemelerin planlanması gündeminize gelebilir. Değiştirmek istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Miras konuları gündeme gelebilir. Pazar günü yurtdışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konular gündeme gelebilir. Eğitim konuları gündeme gelebilir. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder