20 Mart 2022 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (21 Mart 2022 - 27 Mart 2022)


21 Mart 2022 Yeni haftaya Ay Akrep burcunda hareket ederken başlayacağız. Kuşkularınızın ve kıskançlığınızın tavan yapacağı, olayların derinine indiğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Günün en önemli açıları Merkür Jüpiter kavuşumu ve Mars ve Chiron arasındaki sextile açısı olacaktır. Bugün haberci rüyalar görebilirsiniz. Duygu ve düşüncelerinizi gerçekleştirme imkanı bulabilirsiniz. Öğleden sonra ani duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Beklenmedik kararlar alabilirsiniz. Kendinizi maddi ve manevi olarak kısıtlanmış hissedebilirsiniz. 

22 Mart 2022 Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gece Ay Yay burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açısı Mars ve Uranüs arasında gerçekleşecek olan kare açı olacaktır. Bu sert açı teknolojik aletlerde arızalara sebebiyet verebilir. Yangın ve patlama gibi olaylarla karşılaşılabilir. Beklenmedik kavgalar ve çatışmalar çıkabilir. İkili ilişkilerde gerginlikler ve geçmişte yaşanan husumetler tekrar gündeme getirilebilir. Bazılarınız geçmişe özlem duyabilirsiniz. 

23 Mart 2022 Ay Yay burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Merkür Neptün kavuşumu olacaktır. İçinizden net fikirler gelebilir. Yaratıcı bir zihin ön plana çıkabilir. Sezgileriniz artabilir. Ani duygusal anlar yaşanabilir. 

24 Mart 2022 Ay Yay burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Merkür'ün Ay düğümlerine yapmış olduğu olumlu açı olacaktır. Gün içinde ikili ilişkilerde uyum yaşarken ortak işlerle ilgili kararlar verebilirsiniz. Aldanma ve aldatılmalara karşı dikkatli olunmalıdır. Alışveriş de dalgınlıklar görülebilir. Gelecekle ilgili kararlar alınabilir. 
25 Mart 2022 Ay yay burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gecenin ilerleyen saatlerinde ay oğlak burcuna geçiş yapacaktır. Duygusal olarak yorgun hissedebilirsiniz. Kırıcı davranışlara maruz kalabilirsiniz. 

26 Mart 2022 Ay Oğlak burcunda hareketine devam edecektir. Günün en önemli açısı Merkür ve Plüton arasındaki olumlu açı olacaktır. Gelecekle ilgili planlar yapabilirsiniz. Geleceğinizi destekleyecek yeni kararlar doğrultusunda hareket edebilirsiniz. 

27 Mart 2022 Ay Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Duygularınızı ve isteklerinizi rahat ifade edebileceğiniz bir süreç yaşayabilirsiniz. Düşüncelerinizi hayata geçirmek için çevrenizden destek alabileceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Gün içinde Merkür Koç burcuna geçiş yapacak. 11 Nisan 2022 tarihine kadar Koç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Merkür Koç burcunda hızlı düşünmenizi, hızlı karar vermenizi, hızlı konuşmanızı sağlar. Diğer taraftan konuşma diliniz sert, eleştiri odaklı, rekabetçi, bazen fevri ve kırıcı olabilir. 
  • KoçKoç

Koç

Pazartesi ve Salı günü alacaklarınız ve ödemelerinizle ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıkları olanlar rutin kontrollerine gidebilir. Ertelenmiş miras konuları gündeme gelebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri seyahat, eğitim gibi konular gündeminize gelebilir. Yurtdışı ile bağlantılı konular gündeme gelebilir. Varsa eşinizin ailesi ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Bir davanız varsa bununla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İşinizde bir görev aldıysanız bununla ilgili sonuçları alabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günü işinizle ilgili yoğun çalışmalar yaşayabilirsiniz. Bitirmeniz gereken işlerinizi bitirebilirsiniz. Pazar günü sosyal olmak isteyeceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınız ve dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz. 

Boğa

Pazartesi ve Salı günleri ikili ilişkiler, sözleşmeler, ortak yapılan işler gündeminize gelebilir. Gizli kalmış konular açığa çıkabilir. Çarşamba ve Perşembe günleri alacaklarınız ve ödemelerinizle ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıkları olanlar rutin kontrollerine gidebilir. Ertelenmiş miras konuları gündeme gelebilir. Seyahat, eğitim gibi konular gündeminize gelebilir. Yurtdışı ile bağlantılı konular gündeme gelebilir. Varsa eşinizin ailesi ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Bir davanız varsa bununla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi kişisel gelişim konularıyla ilgilenebilirsiniz. Bir seyahat gündeminize gelebilir. Pazar günü sosyal statünüzle ilgili konular gündeminize gelebilir. Kariyerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz.

İkizler

Pazartesi ve Salı günleri günlük rutin işlerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa bunların bakımları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sağlık konuları gündeminize meşgul edebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri ikili ilişkiler ve sözleşmelerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Cuma ve Cumartesi alacaklarınız ve ödemelerinizle ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıkları olanlar rutin kontrollerine gidebilir. Ertelenmiş miras konuları gündeme gelebilir. Pazar günü eğitimler, seyahat, yurtdışı ticaret ve akraba ilişkileri planınızda varsa yurtdışı seyahatleri gündeminize gelebilir. Eşiniz varsa eşinizin aile ise ilgili konular ve seyahatler gündeminize gelebilir. 

Yengeç

Pazartesi ve Salı günleri aşk ilişkiniz, hobileriniz, yatırımlarınız ve varsa çocuklarınızla ilgili konular gündemde olabilir. Çarşamba ve Perşembe günleri günlük rutin işlerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa bunların bakımları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sağlık konuları gündeminize gelebilir. Cuma ve Cumartesi günleri ortak yapılan bir işi bitirebilirsiniz. İkili ilişkilerde ilişki farklı bir boyuta dönüşebilir. Pazar günü alacaklar ve ödemeler planlanabilir. Kronik sağlık sorunları nüksedebilir. Değiştirmek istediğiniz bir şey varsa bununla ilgilenebilirsiniz. 

Aslan

Pazartesi ve Salı günleri ailenizi ve yuvanızı ilgilendiren konular gündeminize gelebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri çevrenizdeki çocuklar ile ilgili konular gündeme gelebilir. Sanatsal faaliyetler, yatırımlarınız ve aşk ilişkiniz ile yakından ilgilenebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günlük rutin işlerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa bunların bakımları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sağlık konuları gündeminize gelebilir. Tedavi olduğunuz bir sağlıksal sorununuz varsa bununla ilgili tedavi tamamlanabilir. Pazar günü ikili ilişkilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Günü gelmiş yenilenmesi gereken sözleşmeler gündeminizi meşgul edebilir. 

Başak

Pazartesi ve Salı günleri iletişimle ilgili konular gündeme gelebilir. Toplantılar, sosyal medya ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri eviniz ve aile ile ilgili konular gündeme gelebilir. Cuma ve Cumartesi günleri çevrenizdeki çocuklar ile ilgili konular gündeme gelebilir. Sanatsal faaliyetler, yatırımlarınız ve aşk ilişkiniz ile yakından ilgilenebilirsiniz. Pazar günü günlük rutin işlerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa bunların bakımları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sağlık konuları gündeminize gelebilir. 

Terazi

Pazartesi ve Salı günleri değer duygularınız ve maddi konular gündeminize gelebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri iletişim konuları, sosyal medya, seyahat, alışverişler gibi konular gündeminize gelebilir. Cuma ve Cumartesi günleri evinizle ilgili ve ailenizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir ev alma yolundaysanız ya da aile kurmak gibi konular gündeminizde ise bu konular ile ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Pazar günü çevrenizdeki çocuklar ile ilgili konular gündeme gelebilir. Sanatsal faaliyetler, yatırımlarınız ve aşk ilişkiniz ile yakından ilgilenebilirsiniz. 

Akrep

Pazartesi ve salı günleri dış görünüşünüz, fiziksel sağlığınızla yakından ilgilenebilirsiniz. Kendinizi ön plana çıkartmak göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri değer duygularınız ve maddi konularla ilgili konular gündeminize gelebilir. Finansal durumunuzla ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri iletişim konuları, sosyal medya, seyahat, alışverişler gibi konular gündeminize gelebilir. Yakın akrabalar ve kardeşler ile ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Pazar günü yuvanız ve ailenizle ilgilenebilirsiniz. Aile bireylerinizle zaman geçirebilirsiniz. 

Yay

Pazartesi ve Salı günleri hastane işleriniz varsa bunları halledebilirsiniz. Meditasyon ve şifa çalışmaları yapabilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bu açığa çıkabilir. Çarşamba ve Perşembe günleri dış görünüşünüz, fiziksel sağlığınızla yakından ilgilenebilirsiniz. Kendinizi ön plana çıkartmak göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri finansal olarak bir alacağınız varsa bunu alabilirsiniz. Finansal durumunuzla ilgili konular netleşebilir. Pazar günü yakın çevreniz ve kardeşlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sosyal medya ve iletişim konuları gündeminize gelebilir. Seyahat edebilirsiniz. Eğitim ve kurs gibi konular gündeminizi meşgul edebilir. 

Oğlak

Pazartesi ve Salı günü sosyal çevrenizle daha çok zaman geçirebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri hastane ile ilgili konularınız varsa bunları halledebilirsiniz. Meditasyon ve Şifa çalışmaları yapabilirsiniz. Bir düşmanınız varsa bunun farkına varabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Uzun zamandır diyete başlamak istiyorsunuz fakat karar alamıyorsanız dolunaydan bir gün sonra başlayabilirsiniz. Pazar günü finansal kaynaklarınızla ilgili planlamalar yapabilirsiniz. 

Kova 

Pazartesi ve Salı günleri işinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Yoğun çalışma ortamına girebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri sosyal veya iş çevrenizle toplantılara katılabilirsiniz. Sosyal olacağınız yoğun bir hafta yaşayabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri iç dünyanıza yönelmek isteyebilirsiniz. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Meditasyon, astroloji ve şifa konularıyla ilgilenebilirsiniz. Sağlık ve hastane ile ilgili konular gündeme gelebilir. Pazar günü kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili problemleriniz varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz.

Balık

Pazartesi ve Salı günleri  seyahat, eğitim gibi konular gündeminize gelebilir. Yurtdışı ile bağlantılı konular gündeme gelebilir. Varsa eşinizin ailesi ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Bir davanız varsa bununla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri işiniz ve kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. İş yerinde çalıştığınız kişiler ve patronunuzla iletişiminiz ile ilgili konular gündeme gelebilir. Cuma ve Cumartesi günleri sosyal çevrenizle olan ilişkilerinizi tekrar gözden geçirebilirsiniz. Sosyal çevrenizi değiştirmek isteyebilirsiniz. Sosyal sorumluluk projesinde görev alıyorsanız bununla ilgili bir tamamlanma yaşayabilirsiniz. Pazar günü yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Sağlık sorunları varsa bununla ilgili hastane konuları gündeme gelebilir. Meditasyon ve şifa çalışmaları yapabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder