28 Haziran 2022 Salı

YENGEÇ YENİ AYI (29 HAZİRAN 2022)


 

29 Haziran 2022 saat 05.51 de 7 °22' Yengeç burcunda yeniay gerçekleşecektir. Anın yükselen burcu yengeç burcu olacaktır. Bu yeni ay Lilith kavuşumlu olacaktır. Lilith bilinçaltımızdaki ruhumuzun en derinlerinde barındırdığımız gerçek karanlık tarafımızı, masum maskemizin ardında gizlediğimiz, vahşi, savaşçı gücümüzü ve gerçek cinsel potansiyelimizi simgeler. 

YENİ AY'IN ETKİLERİ NELER OLACAK?

Yeni ay ile birlikte gizli düşmanlıklar açığa çıkacaktır. Saklanılan ne varsa ortaya dökülecektir. Yeni ay anına Jüpiter kare açı yapacaktır. Olayları büyütme eğilimi içerisine girebilirsiniz. Özellikle yeni ay haritasında Mars ve Plüton arasında bulunan sert açı saldırılara karşı uyarı niteliğindedir. Kavgalardan ve tartışmalardan uzak kalmayı unutmayınız. Hassas, alıngan, yardımsever ve korumacı bir tutum içerisinde olacağız.

MUNDANE ASTROLOJİSİNE GÖRE ÜLKEMİZE ETKİLERİ NELER OLACAKTIR?

Türkiye'nin yükseleni Yengeç burcudur. Halkın güvenlik, barınma ve beslenme gibi konularla ilgili talepleri ön plana çıkabilir. Gizli düşmanlar ve gizlenmiş anlaşmalar ortaya çıkabilir. Ekonomik konular gündemde olmaya devam edecektir. Kriminal olaylar, yangınlar ve patlamalar yaşanabilir. Gıda krizini tetikleyen bir yeni ay olacaktır. Sel ve taşkınlar, doğa olayları artabilir. 

SAĞLIK ASTROLOJİSİNE GÖRE ETKİLERİ NELER OLACAKTIR?

Mide ve bağırsak şikayetlerde artma yaşanabilir. Zehirlenmelere karşı dikkatli olunmalıdır. Göğüs bölgesi rahatsızlıkları görülebilir. Diyafram ve karaciğer de hassasiyetler oluşabilir. 

25 Haziran 2022 Cumartesi

Haftalık Burç Yorumları (27 Haziran 2022 - 3 Temmuz 2022)

 


27 Haziran 2022 Yeni haftaya Ay İkizler burcunda ilerlerken başlıyoruz. İletişim odaklı olabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Yoğun iş temposu içinde ailenizle, yuvanızla ilgili konularda güzel haberler alabilirsiniz. Yakın çevre ve akrabalarınızla ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Eller ve sinir sisteminde hassasiyetler görülebilir. 

28 Haziran 2022 Ay İkizler burcunda hareket etmeye devam edecektir. Öğleden sonra Ay Yengeç burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Günün en önemli açısı Mars ve Retro Satürn arasında gerçekleşecektir. Aile içi maddi konular gündeme gelebilir. İkili ilişkilerde, ortak yapılacak işlerde beklenmedik harcamalar yapabilirsiniz. Trafikte dikkatli olunmalıdır. 

29 Haziran 2022 Ay Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli olayı 7 °22' Yengeç burcunda gerçekleşecek Yeni ay olacaktır. Yengeç yeni ayında anın yükselen burcu yengeç burcu olacaktır. Yeni ay ile birlikte gizli düşmanlıklar açığa çıkacaktır. Saklanılan ne varsa ortaya dökülecektir. Yeni ay anına Jüpiter kar açı yapacaktır. Olayları büyütme eğilimi içerisine girebilirsiniz. Özellikle yeni ay haritasında Mars ve Plüton arasında bulunan sert açı saldırılara karşı uyarı niteliğindedir. Kavgalardan ve tartışmalardan uzak kalmayı unutmayınız. Hassas, alıngan, yardımsever ve korumacı bir tutum içerisinde olacağız.

30 Haziran 2022 Ay Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecektir. İkili ilişkiler ve aşk konusunda beklenmedik sürprizler karşınıza çıkabilir. İşinizle alakalı sıkıntılar karşınıza çıkabilir. Ödemelerle ilgili sıkışmalar yaşanabilir. Kredi ve sigorta gibi konularda problemler yaşayabilirsiniz. 

1 Temmuz 2022 Ay Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gecenin ilerleyen saatlerinde Ay Aslan burcuna geçiş yapacaktır. Duygularınızı rahatlıkla ifade edebileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Egodan uzak durmalısınız.  Kredi, sigorta veya miras konuları ile ilgilenebilirsiniz. Ödemelerinizi yapabilirsiniz. 

2 Temmuz 2022 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açılar Sabah saatlerinde Mars ve Plüton arasında gerçekleşecek sert açı güne damgasını vururken, iletişim gezegeni Merkür de Retro Satürn ile iyicil açı yaparken Neptün ile arasında sert açılar olacaktır. Gün içinde maddi ve manevi sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Aile içi gerginlikler ve tartışmalardan uzak durunuz. Ortak yapılacak işlerle ilgili veya imza atılacak sözleşmelerle ilgili dikkatli olunmalıdır. Kronik kalp rahatsızlığı olanlar doktor kontrollerinizi aksatmayınız.

3 Temmuz 2022 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecektir. Öğleden sonra Ay Başak burcunda hareket etmeye başlayacak. Ödemelerinizle ilgili planlama yapabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde güzel anlar yaşayabilirsiniz. Seyahatler gündeminize gelebilir. Akraba ziyaretlerine gidebilirsiniz. Evinizi düzenleyebilirsiniz. 

Koç

Pazartesi günü yakın çevrenizle olan ilişkiler gündeminize gelebilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Sosyal medya ve iletişim konuları artabilir. Salı, çarşamba ve perşembe günleri aile içi ilişkiler ve eviniz ile ilgili konular gündeme gelebilir. Aile içi yeni kararlar alınabilir. Evinizle ilgilenebilirsiniz. Yeni eşyalar alabilirsiniz ya da yeni bir eve taşınabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri kreatif yönünüz ortaya çıkabilir. Hobilerinizle zaman geçirebilirsiniz. Çocuklarla keyifli zaman geçirebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgilenebilirsiniz. Pazar günü günlük rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Bu günlerde sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Evcil hayvanınız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. 

Boğa

Pazartesi günü finansal kaynaklarınızın planlanmasını yapabilirsiniz. Harcamalar ve bütçe planlaması gündeme gelebilir. Salı, çarşamba ve perşembe günleri yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz. Yakın çevrenizle olan iletişiminiz fazlalaşabilir. Seyahat edebilirsiniz. Sosyal medya da geçirdiğiniz zaman artabilir. Cuma ve cumartesi günleri ailenizle vakit geçirebilirsiniz. Evinizle ilgilenebilirsiniz. Ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizde tadilat etmeniz gereken yer varsa bununla uğraşabilirsiniz. Pazar günü çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Bazılarınız yatırımları ile ilgili konulara ağırlık verirken bazılarınız sanatsal faaliyetlerle ilgilenebilir. 

İkizler

Pazartesi günü fiziksel sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Ben merkezci hareket edebilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri finansal kaynaklarınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Harcamalarınızı ve bütçenizi gözden geçirebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri yakın çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. İletişiminiz artabilir. Seyahat edebilirsiniz. Arabanız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Pazar günü ailevi konular gündeme gelebilir. Eviniz ile ilgili konular gündeme gelebilir. 

Yengeç

Pazartesi günü hastane işleriniz varsa bunları yapabilirsiniz. İç dünyanıza çekilebilirsiniz. Meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kendinizi ön plana çıkartabilirsiniz. İmajınızda değişiklik yapabilirsiniz. Estetik ve güzellikle ilgili konular gündem gelebilir. Cuma ve cumartesi günleri finansal konular, harcamalar ve bütçe planlaması gündeminize gelebilir. Değer duygularınız ön plana çıkabilir. Pazar günü yoğun iletişim içerisine girebilirsiniz. Seyahat ve eğitim planlamaları gündeme gelebilir. Aracınız varsa bakımı ile ilgilenebilirsiniz. 

Aslan

Pazartesi günü sosyal çevrenizle daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri hastane ile ilgili işleriniz varsa bunları halledebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza dönüp meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Kişisel gelişiminizle ilgili konulara yönelebilirsiniz. Sağlıklı beslenmeyi hayatınıza katabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri kişisel bakımınızla ilgilenebilirsiniz. İlişkilerde ben diyebilirsiniz. Kendinizi ön plana çıkartabilirsiniz. Dış görünüşünüzle ve sağlığınızla yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Pazar günü finansal konular, maddi ve manevi değerler gündeme gelebilir. Kazançlar ve ödemeleri planlayabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızı artıracak girişimlerle ilgilenebilirsiniz. 

Başak

Pazartesi günü kariyeriniz ve işinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Salı, çarşamba ve perşembe günleri sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. Toplantılara ve sosyal çalışmalara katılabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Sağlık kontrollerinizle ilgilenebilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu fark edebilirsiniz. Pazar günü dış görünüşünüzü değiştirebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Fiziksel sağlığınız ve dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. 

Terazi

Pazartesi günü seyahat, eğitim ve yurt dışı bağlantılı konular gündeminize gelebilir. İnançlarınızla alakalı konularda araştırma yapabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri kariyer konuları aktifleşecektir. Yeni bir iş veya bir proje başlatabilirsiniz. İşinizle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri arkadaş gruplarınızla sosyal olabileceğiniz bir gün sizi beklemektedir. Sosyal olabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Toplantılara ve sosyal projelere katılabilirsiniz. Pazar günü sağlık kontrollerinizle ilgilenebilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu fark edebilirsiniz. Yalnız kalmak ve iç dünyanıza yönelmek isteyebilirsiniz. 

Akrep

Pazartesi günü başkalarından alacağınız paralar veya miras varsa bunlarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Ödemeleriniz vergi, kredi, sigorta, faturalarınız gibi borçlarınızla ilgilenebilirsiniz. Kronik sağlık sorununuz varsa kontrole gidebilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri inançlarınız ve değerleriniz ile ilgili konular gündeme gelebilir. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri kariyerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. İşiniz, patronunuz, iş arkadaşlarınız veya iş yeriniz ile ilgili konular gündeminize gelebilir. İşinizde yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Pazar günü sosyal olabilirsiniz. Toplantılara ve sosyal projelere katılabilirsiniz. 

Yay

Pazartesi günü ikili ilişkilerle ilgili konular daha çok ön plana çıkabilir. Ortak yapılacak işler gündeme gelebilir. Salı, çarşamba ve perşembe günleri kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklarınız nüksedebilir. Miras ve alacaklı olduğunuz gelirlerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Cuma ve cumartesi günü kişisel gelişim ile ilgili konular, seyahatler gündeminize gelebilir. Tatile çıkabilirsiniz. Yurtdışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konular gündeme gelebilir. Eğitim konuları gündeme gelebilir. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Pazar günü kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. İşinizle ilgili yoğun bir gün geçirebilirsiniz. 

Oğlak 

Pazartesi günü rutin yaptığınız günlük işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sağlık konularında hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkileriniz gündeme gelebilir. Biten sözleşmeleriniz varsa bunları yenileyebilirsiniz. Avukatlarınızla yapmanız gereken görüşmeleriniz varsa bunlar gündeminize gelebilir. Yeni ortak bir iş anlaşması yapabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri ödemeleriniz, kredi, sigorta gibi konuları gözden geçirebilirsiniz. Değiştirmek istediğiniz bir yer varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Krediler, sigortalar ve ödemelerin planlanması gündeminize gelebilir. Değiştirmek istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Miras konuları gündeme gelebilir. Pazar günü yurtdışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konular gündeme gelebilir. Eğitim konuları gündeme gelebilir. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. 

Kova

Pazartesi günü sanatsal etkinliklere katılabilirsiniz. Yatırım konuları ile ilgilenebilirsiniz. Çocuklar veya partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri rutin günlük işlerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Evinize evcil bir hayvan alabilirsiniz. Rutin işleriniz artabilir. Başkalarına hizmet ettiğiniz konulara bir yenisini ekleyebilirsiniz. Yeni iş girişimleri yapabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Sosyal olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Bitmiş sözleşmeler gündeminize gelebilir. Pazar günü krediler, sigortalar ve ödemelerin planlanması gündeminize gelebilir. Değiştirmek istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Miras konuları gündeme gelebilir. 

Balık 

Pazartesi günü ailevi konular gündeme gelebilir. Evinizde bir değişiklik yapacaksanız bunlarla ilgilenebilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri yatırımlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Yeni bir hobiye başlangıç yapabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri rutin işlerinizi düzenleyebilirsiniz. Çalışma ortamınızın düzenlenmesi gibi konularıyla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkta hassasiyetleriniz olabilir. Evcil hayvanlarınızla ilgilenebilirsiniz. İş temponuz artabilir. Bu günlerde sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Pazar günü partnerinizle olan ilişkinizde, biz diyebilmeniz için gerekli konular karşınıza çıkabilir. 

19 Haziran 2022 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (20 Haziran 2022 - 26 Haziran 2022)


20 Haziran 2022 Yeni haftaya Ay Balık burcunda hareket ederken başlayacağız. Bugün yılda bir kez gerçekleşen Büyük Betelgeuse günü! Güneş ve Betelgeuse sabit yıldızı gökyüzünde aynı hizada yani kavuşumda olacak. Betelgeuse sabit yıldızı; Hz Fatima'nın elinin bereketini temsil eder. Dua edin, dilek dileyin. Borcunuz varsa küçük bir miktar ödeme yapın. Günün bereketi ile borçlarınızı daha kolay kapatacaksınız. Çevrenizdeki insanlara ve canlılara yardım edin. İyilik yapın iyilik bulun. Gün boyu pozitif enerjiler gökyüzüne hakim olacak. Merkür ve Jüpiter arasında gerçekleşecek olumlu açı alacağınız kararlarda size şans getirecektir. 

21 Haziran 2022 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerinde Ay Koç burcuna geçiş yapacaktır. Sabah saatlerinde kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Günün en önemli açısı Venüs Plüton arasında gerçekleşecek olumlu açı olacaktır. Özellikle aile içi maddi ve manevi değerler konusunda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. 

22 Haziran 2022 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Yakın çevrenizdeki kişilerle birlikte olmak isteyebilirsiniz. Seyahat etmek, alışverişe çıkmak, sosyal ve iletişim halinde olabilirsiniz. Maddi ve manevi değerlerinizi sorgulayabilirsiniz. Ruhunuzun derinliklerinde sakladığınız ne varsa gün yüzüne çıkabilir. 

23 Haziran 2022 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Öğleden sonra Ay Boğa burcuna geçiş yapacaktır. Yakın çevrenizde göz önünde olacaksınız. Gün içerisinde duygusal patlamalar yaşayabilirsiniz. Duygularınızı değiştirecek olaylarla karşılaşabilirsiniz. 

24 Haziran 2022 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gün genelinde ay boşlukta olacaktır. Yeni başlangıçlar için uygun değildir. Günlük rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz. 

25 Haziran 2022 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecektir. Aile içi yaşadığınız problemler varsa bunları çözümleyebilirsiniz. Duygularınızı gizleyebilirsiniz. Çevrenizdeki kişilere karşı mesafeli ve soğuk davranışlar sergileyebilirsiniz. 

26 Haziran 2022 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gecenin ilk saatlerinde Ay İkizler burcuna geçiş yapacaktır. Aile içi iletişiminiz artacaktır. Sevginizi rahat yansıtabileceksiniz. Ailenizle birlikte manevi duygularınızın artacağı bir gün geçirebilirsiniz. 

Koç

Pazartesi günü sağlığınızla ilgilenebilirsiniz. Hastane işleriniz varsa bunları yapabilirsiniz. Salı ve çarşamba  günleri dış görünüşünüzle ilgili değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön plana çıkabilirsiniz. Sağlığınızda hassasiyetler oluşabilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri finansal kaynaklarınızla ilgili kazançlar ve ödemelerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. İştahınız artabilir.  Pazar günü yakın çevrenizdeki kişilerle olan ilişkileriniz gündeme gelebilir. Sosyal medyada fazla zaman geçirebilirsiniz.

Boğa

Pazartesi günü sosyal çevrenizle olan ilişkileriniz artacaktır. Toplantılara katılabilirsiniz. Toplumsal faaliyetler de bulunan derneklerin faaliyetlerine katılabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri sağlığınızla ilgilenebilirsiniz. Hastane de kontrolleriniz varsa bunları aksatmamanızı öneririm. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri dış görünüşünüzde değişiklik yapabilirsiniz. İkili ilişkilerde kendinizi ön planda tutmak isteyebilirsiniz. Pazar günü finansal konularla ilgilenebilir, bütçenizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz.

İkizler

Pazartesi günü yoğun iş temposu içerisine girebilirsiniz. Yeni girişimler yapabilirsiniz. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri sosyal çevrenizdeki insanlarla etkinliklere ve faaliyetlere katılabilirsiniz. İş toplantıları gündeme gelebilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri sağlığınızla yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Haftanın yorgunluğunu atmak için yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Pazar günü fiziksel sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. İmajınızda değişiklik yapabilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi günü eğitim, seyahatler, ticaret gibi konular gündeminize gelebilir. Yurtdışında yaşayan tanıdığınız insanlarla iletişiminiz artabilir. İnandığınız konuları sorgulayabileceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri kariyeriniz, işinizle ilgili projeleri ilgilendiren konularla uğraşabilirsiniz. Uzun zamandır ilgilendiğiniz bir işi bitirebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri sosyal çevrenizle daha çok zaman geçirebilirsiniz. Toplum yararı için faaliyet gösteren dernek ve grupların etkinliklerine katılabilirsiniz. Pazar günü sağlığınızla ilgilenebilirsiniz. Spora başlayabilirsiniz. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Gizlide kalmış konulara merak duyabilirsiniz.

Aslan

Pazartesi günü ödemeler, kredi konuları, vergilerle ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri yurtdışında yaşayan tanıdığınız insanlarla iletişiminiz artabilir. İnandığınız konuları sorgulayabileceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri kariyeriniz, işinizle ilgili projeleri ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Uzun zamandır ilgilendiğiniz bir işi bitirebilirsiniz. Nihai sonuç alabilirsiniz. Pazar günü sosyal çevrenizle daha çok zaman geçirebilirsiniz. Toplum yararı için faaliyet gösteren dernek ve grupların etkinliklerine katılabilirsiniz.

Başak

Pazartesi günü ikili ilişkilerle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Ortaklık kurduğunuz bir işiniz varsa bununla ilgili gündemleriniz olacaktır. Süresi bitmiş sözleşmeleri yenileyebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ödemeler, kredi konuları, vergiler gündeme gelebilir. Alacaklı olduğunuz finansal kaynaklarla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri yurtdışında yaşayan tanıdığınız insanlarla iletişiminiz artabilir. İnandığınız konuları sorgulayabileceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Pazar günü kariyeriniz, işinizle ilgili projeleri ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Uzun zamandır ilgilendiğiniz bir işi bitirebilirsiniz. Nihai sonuç alabilirsiniz.

Terazi

Pazartesi günleri kronik rahatsızlığınız varsa nüksedebilir. Evcil hayvanınız varsa dostunuzun sağlık konuları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Rutin günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkilerle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Ortaklarınız varsa bunlarla yaptığınız işinizle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Süresi bitmiş sözleşmelerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri ödemeler, kredi konuları, vergilerle uğraşabilirsiniz. Pazar günü eğitim, seyahatler, ticaret gibi konularla zaman geçirebilirsiniz. Yurtdışında yaşayan tanıdığınız insanlarla iletişiminiz artabilir. İnandığınız konuları sorgulayabilirsiniz.

Akrep

Pazartesi günü yatırımlarınız varsa bunlarla ilgili kararlar alabilirsiniz. Çocuklarınız varsa onlarla daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Sorunları varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerle uğraşabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri kronik bir rahatsızlığınız varsa nüksedebilir. Evcil hayvanınız varsa dostunuzun sağlık konuları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Rutin günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri ikili ilişkilerle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Ortaklarınız varsa bunlarla ilgili konular gündeme gelebilir. Süresi bitmiş sözleşmeleri yenileyebilirsiniz. Pazar günü ödemeler, kredi konuları, vergiler gündeme gelebilir.

Yay

Pazartesi günleri ailenizle yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizle ilgili tadilat, dekorasyon değişiklikleri ya da taşınma gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Çocuklarınız varsa onlarla daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Sorunları varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerle uğraşabilirsiniz. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri sağlık konuları gündeme gelebilir. Evcil hayvanınız varsa dostunuzun sağlık konuları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Rutin günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Pazar günü İkili ilişkilerle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Ortaklarınız varsa bunlarla ilgili ilişkilerinizi gözden geçirmek isteyebilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi günü yoğun iletişim içerisine girebilirsiniz. Medyayı yakından takip edebilirsiniz. Kısa seyahatlere çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ailenizle yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizle ilgili tadilat, dekorasyon değişiklikleri ya da taşınma gibi konular gündeminize gelebilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri yatırımlarınız varsa bunlarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Çocuklarınız varsa onlarla daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Sorunları varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerle uğraşabilirsiniz. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Pazar günü evcil hayvanınız varsa dostunuzun sağlık konuları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Rutin günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Size hizmet eden insanlar ile hizmet ettiğiniz kişilerle ilgili konular gündeme gelebilir.

Kova

Pazartesi günü bütçe hesaplaması ve planlaması yapabilirsiniz. Maddi ve manevi değer konuları gündeminize gelebilir. Güvenliğiniz ve konforunuz için düzenlemeler yapabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri yoğun iletişim içerisine girebilirsiniz. Medyayı yakından takip edebilirsiniz. Kısa seyahatlere çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri ailenizle yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizle ilgili tadilat, dekorasyon değişiklikleri ya da taşınma gibi konular gündeminize gelebilirPazar günü yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Çocuklarınız varsa onlarla daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Sorunları varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerle uğraşabilirsiniz. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz.

Balık

Pazartesi günü dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Ben – sen konuları ikili ilişkilerinize yansıyabilir. Salı ve çarşamba bütçe hesaplaması ve planlaması yapabilirsiniz. Maddi ve manevi değer konuları gündeminize gelebilir. Güvenlik konuları ilgi odağınız olabilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri yoğun iletişim içerisine girebilirsiniz. Medyayı yakından takip edebilirsiniz. Kısa seyahatlere çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Pazar günü ailenizle yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizle ilgili tadilat, dekorasyon değişiklikleri ya da taşınma gibi konular gündeminize gelebilir.

 

11 Haziran 2022 Cumartesi

Haftalık Burç Yorumları ( 13 Haziran 2022 - 19 Haziran 2022)


 13 Haziran 2022 Yeni haftaya Ay Akrep burcunda hareket ederken başlıyoruz. Gecenin ilk saatlerinde Ay Yay burcuna geçiş yapacak. Gün içinde gizli saklı konuları araştırmak isteyebilirsiniz. ikili ilişkilerde konuşmalarınız da iğneleyici ve kırıcı olabilirsiniz. Duygularınızı abartabilirsiniz. 

14 Haziran 2022 Ay Yay burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gün içinde saat 14:51 de 23°25' Yay burcunda dolunay meydana gelecektir. Anın yükselen burcu Terazi burcu olacaktır. Eğitimler, seyahatler ve iletişim ön plana çıkacaktır. Hukuksal konularla ilgili süreçleriniz varsa bunlarla ilgili konularda dikkatli olunmalıdır. İkili ilişkilerle ilgili sorunlar ön plana çıkabilir. Alerji, zehirlenme vakaları görülebilir. 

15 Haziran 2022 Ay Yay burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gecenin ilerleyen saatlerinde Ay Oğlak burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Günün en önemli açısı Mars ve Chiron kavuşumu olacaktır. Özellikle ikili ilişkilerinizle, ailenizle tartışmalardan ve kavgalardan uzak durmanız gereken bir gün yaşayabilirsiniz. 

16 Haziran 2022 Ay Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Maddi ve manevi sıkıntılar ortaya çıkabilir. Bu sıkıntılara bağlı olarak sevdiklerinizle problemler yaşayabilirsiniz. Günün önemli açılarından birincisi sabah saatlerinde Güneş ve Retro Satürn arasında trine açı gerçekleşecektir. İletişim, eğitim ve seyahatle ilgili konular ikili iletişimleriniz de ön plana çıkacaktır. Günün önemli ikinci açısı saat 16:41 de Güneş ve Neptün arasında kare açı gerçekleşecektir. Gün içerisinde aldanma ve aldatılmalara karşı dikkatli olunmalıdır. Yanlış kararlar alabilirsiniz. Dikkatli ve temkinli olunmalıdır. 

17 Haziran 2022 Ay Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gecenin ilk saatlerinde Ay Kova burcuna geçiş yapacaktır. Gün içerisinde güzel enerjiler gökyüzüne hakim olacak. Bekarlar için sürpriz evlilik teklifleri gelebilir. Evli olanlar için sürpriz haberler alabilirsiniz. 

18 Haziran 2022 Ay Kova burcunda hareket etmeye başlayacaktır. İletişim, medya, eğitim ve seyahat ile ilgili gündeminiz olabilir. Kardeşleriniz ve yakın çevrenizle iletişimizin artacağı ve zaman zaman duygusal çıkışlarınızın olacağı bir gün geçirebilirsiniz. Beklenmedik duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Sevgi, aşk ve manevi değerleri yansıtmak ve duygularınızı ifade etmekte sıkıntılar oluşabilir. Akşam saatlerinde gökyüzünün etkisiyle birlikte daha sakin ve uyumlu bir zaman dilimi geçirebilirsiniz.

19 Haziran 2022 Ay Kova burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gecenin ilk saatleri ile birlikte Ay Balık burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Sert enerjilerin hakim olduğu bir gün yaşanacak. Yaşanacak olaylar zor ve tehlikeli olabilir. İkili ilişkilerde yaşanacak problemlerde özellikle sakin olunmalıdır. Kavgalar büyütülmelidir. Sözlerinize ve hareketlerinize dikkat etmeniz gerekir. Doğa olayları yaşanabilir. Beklenmedik olaylar, değişim ve dönüşümlerle karşılaşabilirsiniz.

Koç

Pazartesi ve salı günleri manevi duygularınız ön plana çıkabilir. Seyahat konuları gündeminize gelebilir. Yurtdışında yaşayan tanıdıklarınızla görüşebilirsiniz. Eşinizin ailesi ile zaman geçirebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri işinizle ilgili konuları gözden geçirebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri sosyal ortamlara girebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Sosyal aktivitelere katılabilirsiniz. Ailenizle sosyal olabilirsiniz. Birlikte aktivite yapabilirsiniz. Pazar günü sağlıkla ile ilgili konularınız gündeme gelebilir. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz.

Boğa

Pazartesi ve Salı günleri ödemeler ve finansal konular gündeminize gelebilir. Partnerinizden sağladığınız gelirleriniz varsa bununla ilgili konular gündeme gelebilir. Hayatınız da değiştirmek istediğiniz bir şey varsa bununla ilgili konular gündeme gelebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri manevi duygularınız ön plana çıkabilir. Seyahat konuları gündeminize gelebilir. Yurtdışında yaşayan tanıdıklarınızla görüşebilirsiniz. Eşinizin ailesi ile zaman geçirebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri kariyerinizde başlattığınız bir işi tamamlayabilirsiniz. İşinizle ilgili projelerinizi bitirebilirsiniz. İşinizden ayrılabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili değişimler yapabilirsiniz. Aile büyüklerinizle ilgilenebilirsiniz. Pazar günü sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sivil toplum kuruluşları gibi toplulukların faaliyetlerine katılabilirsiniz. 

İkizler 

Pazartesi ve Salı günleri ikili ilişkiler gündeme gelebilir. Sözleşmeler ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri ödemeler, partnerinizden gelen gelirler ve alacaklı olduğunuz gelirler ile ilgili konular gündeme gelebilir. Cuma ve Cumartesi günleri manevi duygularınız ön plana çıkabilir. Yurtdışında yaşayan tanıdıklarınızla görüşebilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. Eşiniz varsa eşinizin ailesi ile zaman geçirebilirsiniz. Kişisel gelişim konuları gündeminize gelebilir. Pazar günü işleriniz ve kariyerinizle ilgilenebilirsiniz. Yeni iş girişimleri yapabilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi ve salı günleri günlük rutin işlerinizle uğraşabilirsiniz. Evcil hayvanları olanlar onların bakımı ile ilgilenebilir. Sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Ortak yapılan işler ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Cuma ve Cumartesi günleri hayatınızda yeni bir sayfa açmak için gitmesi gereken ne varsa bunlar hayatınızdan çıkabilir. Alacaklarınız ve ödemeler ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Harcamalarınızla ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Sağlığınızda hassasiyet yaşayabilirsiniz. Pazar günü eğitim konuları ve seyahatler gündeminize gelebilir.

Aslan

Pazartesi ve Salı günleri partneriniz ve varsa çocuklarınız ile eğlenceli güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Hobilerinizle ve sanatla uğraşabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri günlük rutin işlerinizle ilgili yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili hassasiyet yaşayabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri ikili ilişkiler ile ilgili konular gündeme gelebilir. Ortak yapılan işler gündeme gelebilir. Pazar günü ödemeler, süresi bitmiş sigortalarla ilgilenebilirsiniz. Başkalarından alacaklı olduğunuz finansal konular gündeme gelebilir. 

Başak

Pazartesi ve Salı günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Aile bireylerinizle daha çok zaman geçirebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri partnerinizle ve varsa çocuklarınızla eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Yatırım konuları gündeme gelebilir. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri rutin işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili sıkıntılarınız varsa bununla ilgili tedavi süreci bitebilir. Evcil hayvanlarınızın sağlık problemleri ile ilgilenebilirsiniz. Pazar günü ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Yeni sözleşmeler yapılabilir, bazılarınız evlenebilir.

Terazi

Pazartesi ve Salı günleri yakın çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. İletişimle ilgili yoğunluk yaşayabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Aile içi aktiviteler de bulunabilirsiniz. Evinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri çocuklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Aşk ilişkilerinde partnerinizle olan ilişkinizde bazılarınız ilişkisini farklı boyuta taşırken bazılarınız bitirebilirsiniz. Yatırımlarla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Pazar günü  günlük rutin işleriniz fazlalaşabilir. Sağlık konuları gündeme gelebilir. Evcil hayvanı olanlar onların sağlık konuları ile ilgilenebilir. 

Akrep

Pazartesi ve Salı günleri finansal konular gündeminize gelebilir. Bütçe planlaması yapabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz. İletişim yoğunluğu yaşayabilirsiniz. Seyahate çıkabilirsiniz. Aracınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri ailevi konular gündeminize gelebilir. Aile içi gündem de olan bir konu bitebilir. Ailenizle daha çok zaman geçirebilirsiniz. Evinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Pazar günü yatırımlarınızla alakalı konular gündeme gelebilir. Partnerinizle varsa çocuklarınızla keyifli zaman geçirebilirsiniz. 

Yay 

Pazartesi ve Salı günleri fiziksel sağlığınızla ve dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Ben merkezci davranabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri maddi ve manevi değerler gündeminize gelebilir. Bütçe planlaması yapabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri yakın çevrenizle iletişim konuları gündeme gelebilir. Yakın çevrenizden görüştüğünüz kişilerle yollarınızı ayırabilirsiniz. Seyahat konusu gündeminize girebilir ve seyahate çıkabilirsiniz. Sosyal medya ve iletişim konuları ön planda olabilir. Pazar günü aile içi konular gündeme gelebilir. Evinizin dekorasyonu yada temizliği gibi konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi ve Salı günleri sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yoga ve meditasyon yapabilirsiniz. İç dünyanıza yönelebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri fiziksel görünüşünüz ve fiziksel sağlığınız ile yakından ilgilenebilirsiniz. Kendinizi ikili ilişkilerde ön planda tutmak isteyebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konularda tamamlanma yaşanabilir. Finansal konularda bütçe hesabı yapabilirsiniz. Harcamalarınızı ve kazançlarınızı değerlendirebilirsiniz. Size değer veren kişileri görüp değer vermeyenlerle yolunuzu ayırabilirsiniz. Pazar günü eğitim, seyahat ve alışveriş konuları gündeminize gelebilir. Sosyal medya ve iletişim konuları yoğunlaşabilir. 

Kova 

Pazartesi ve Salı günleri sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Grup olarak planlar yapabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Cuma ve Cumartesi günleri fiziksel sağlığınızı ilgilendiren olumsuz koşulları bırakabilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgili değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde kendinizi ön planda tutmak isteyebilirsiniz. Kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgili değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Pazar günü finansal konularınız, gelirleriniz ve sahip olduğunuz değerlerle ilgili konular gündeme gelebilir. Bütçe planlaması yapabilirsiniz. 

Balık

Pazartesi ve Salı günleri işinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Kariyerinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri sosyal çevrenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri içinize kapanabilirsiniz. Meditasyon ve yoga çalışmaları yapmak isteyebilirsiniz. İç dünyanızdaki gizlide kalmış taraflarınızı ortaya çıkartabilirsiniz. Pazar günü fiziksel dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. İkili ilişkilerde kendinizi ön planda tutmak isteyebilirsiniz. 

5 Haziran 2022 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (6 Haziran 2022 - 12 Haziran 2022)

 


6 Haziran 2022 Haftaya Ay Aslan burcunda hareket ederken başlıyoruz. Sabahın ilk ışıkları ile birlikte Ay Başak burcuna geçiş yapacaktır. Günün enerjisi ile birlikte uzun zamandır ötelediğiniz işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Gün içerisinde ödemeleriniz varsa bunları halledebilirsiniz. Kredi çekmek ya da sigorta yaptırmak gibi işleriniz varsa bunlarla ilgili sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Günün en önemli açısı Güneş ve Chiron arasında gerçekleşecek sextile yani olumlu açı olacaktır. Sizi üzen, kalbinizin derinliklerinde size ah çektiren acınızı hafifletecek bir olay yaşayabilirsiniz. 

7 Haziran 2022 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Yakın çevreniz, akrabanız veya komşunuzla tartışma yaşayabilirsiniz. İletişim sıkıntısı nedeniyle tartışmalar kavgalara dönüşebilir dikkatli olmanızda yarar var. Akşam saatlerine doğru duygularınızı ifade etmekte zorluk yaşayabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamdan çıkmak ve yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Kendinizi gergin ve sıkılmış duygu durumu içerisinde bulabilirsiniz. 

8 Haziran 2022 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Akşam saatlerinde Ay Terazi burcuna geçiş yapacaktır. Eğitim konuları, seyahatler ve ticaret gibi konulara karşı ilginiz artabilir. Bütçenize uygun bir tatil planlayabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle iletişim problemleri yaşayabilir ve hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. 

9 Haziran 2022 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gün içerisinde yakın çevreniz, kardeşleriniz, akrabalarınız ile tartışmalar yaşayabilirsiniz. Söylenen sözler yanlış anlaşılabilir ve abartılabilir. Genel çevrenizden kaynaklı problemler aile içinde gerginliklere de sebebiyet verebilir. Bazı çiftler evliliklerindeki problemleri çözemeyip ayrılık kararı alabilir. 

10 Haziran 2022 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gecenin son  saatlerinde Ay Akrep burcuna geçiş yapacaktır. Aile içi beklenmedik kararlar alınabilir. Ani olarak şehir dışına çıkmanız gerekebilir. Gün içinde kendinize olan öz güveniniz artabilir. Bütçenizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Çocuğu olanlar için çocuğunuzun okulu, eğitimi ile ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Sosyal medyada konuşmalarınıza dikkat etmenizi gerektirecek durumlara karşı temkinli olunuz. Hukuksal davalar, mahkemeler ile ilgili bir gündeminiz varsa bunlarla ilgili beklemediğiniz gelişmeler yaşanabilir. 

11 Haziran 2022 Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gecenin ilk dakikalarında gökyüzünde Merkür ve Plüton arasında trine dediğimiz olumlu açı gerçekleşecektir. Aşk ilişkilerinizde kendinizi ve duygularınızı rahatlıkla ifade edebildiğiniz bir zaman dilimi olacaktır. Sözleriniz yapıcı olacaktır. Zihniniz dönüşme ve dönüştürme enerjisi içerisinde yaratıcı sanatsal yanlarınızı kullanabilirsiniz. Aile içi ikili ilişkilerde sevgi ve aşk konuları ön planda olurken maddi olarak ailenizden destek alabilirsiniz. İşinizle ilgili bir seyahate çıkabilirsiniz. Beklenmedik bir iş toplantısına katılmanız gerekebilir. Bazılarınız işinizle ilgili eğitimlere başlayabilirsiniz. 

12 Haziran 2022 Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gecenin ilk saatlerinde günün en önemli açısı Venüs Uranüs kavuşumu gerçekleşecektir. Doğum haritası destekleyen kişiler evlilik teklifi alabilirsiniz. Yeni başlangıçlar için evet diyebilirsiniz. Haritası destekleyenlerin bazıları ekonomik kaynakları ile ilgili maddi değişimlerle karşılaşabilir. Bazılarınız para kazanırken bazılarınız kaybedebilir. Gün içerisinde maddi ve manevi konularla ilgili beklenmedik değişiklikler yaşanabilir. Yeni zamlar gelebilir. Ekonomi piyasasında beklenmedik hareketler görülebilir. Bazı kişiler işleri ile ilgili konularda ön göremedikleri değişiklikler yaşayabilir. Sosyal ortamlarda sıkıntılar, gerginlikler ve kısıtlamalar görülebilir. Ani duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişiler tarafından incinebilirsiniz. 

Koç

Pazartesi günü partneriniz veya çocuklarınızla olan ilişkileriniz gündeme gelebilir. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgilenebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri iş temponuz artabilir. Bu günlerde sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Evcil hayvanınız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri ikili ilişkilerde, partnerinizle olan ilişkinizde, biz diyebilmeniz için gerekli konular gündeme gelebilir. Cumartesi ve Pazar günü ödemelerin planlamasını yapabilirsiniz. Değiştirmek istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili çalışmalara başlayabilirsiniz.  

Boğa

Pazartesi günü ailevi konular gündeminize gelebilir. Ailenizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizde tadilat etmeniz gereken yer varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri çocuklarla ilgili konularla karşılaşabilirsiniz. Bazılarınız yatırımları ile ilgili konulara ağırlık verirken bazılarınız sanatsal faaliyetlere yönelebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri işleriniz yoğunlaşabilir. Yoğun koşuşturma içerisinde sağlığınızı ihmal etmemenizi öneririm. Cumartesi ve Pazar günü ikili görüşmeleriniz artabilir. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Ortak yaptığınız işler varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. 

İkizler

Pazartesi günü iletişim, seyahat, alışveriş ve eğitim ile ilgili konular gün içerisinde aktiflik kazanacaktır. Arabanız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Yakın akrabalarınızla görüşebilirsiniz. Sosyal medyada zaman geçirebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri ailenizi ilgilendiren konularla meşgul olabilirsiniz. Evinizde tadilat ya da dekorasyon değişiklikleri yapabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri hobilerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Yatırım konuları ilginizi çekebilir. Partnerinizle varsa çocuklarınızla daha yakından ilgilenebilirsiniz. Keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günü günlük işleriniz artabilir. Hizmet konuları gündeme gelebilir. Evcil hayvanlarınızla ilgilenebilirsiniz. 

Yengeç

Pazartesi günü finansal konular, maddi ve manevi değerler gündeme gelebilir. Kazançlar ve ödemeleri planlayabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri yoğun iletişim içerisine girebilirsiniz. Seyahat ve eğitim planlamaları yapabilirsiniz. Aracınız varsa bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri ailenizi ilgilendiren konular ön plana çıkabilir. Evinizi düzenleyebilir dekorasyon değişiklikleri yapabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günü partnerinizle varsa çocuklarınızla keyifli eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. 

Aslan

Pazartesi günü ikili ilişkilerde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ve sağlığınızla yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri finansal konular, maddi ve manevi değerlerinizi korumak için kazancınızı ve ödemelerinizi planlayabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızı artırmak için iş fikirleri edinebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz. Yoğun iletişim odaklı, sosyal medya da daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Seyahat ve eğitim planlamaları gündeme gelebilir. Aracınız varsa bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günü ailenizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizde tadilat etmeniz gereken yer varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Temizlik ve düzenleme ile uğraşabilirsiniz.

Başak

Pazartesi günü sağlık kontrollerinizle ilgilenebilirsiniz. Meditasyon ve yoga çalışmalarına katılabilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu fark edebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri dış görünüşünüzü değiştirebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Fiziksel sağlığınız ve dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri maddi ve manevi değerleriniz gündeme gelebilir. Bütçeniz ile ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günü iletişim, seyahat, alışveriş ve eğitim ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Arabanız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. Yakın çevreniz, kardeşlerinizle iletişim içinde olabilirsiniz birlikte gününüzü geçirebilirsiniz. 

Terazi

Pazartesi günü sosyal olabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Toplantılara ve sosyal projelere katılabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri sağlık kontrollerinizle ilgilenebilirsiniz. Meditasyon ve yoga çalışmalarına katılabilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu fark edebilirsiniz. Yalnız kalmak ve iç dünyanıza yönelmek isteyebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri dış görünüşünüzü değiştirebilirsiniz. Diyete ve spora başlayabilirsiniz. Fiziksel sağlığınız ve dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günü  maddi ve manevi değerleriniz ile ilgili planlamalar yapabilirsiniz. 

Akrep

Pazartesi günü kariyerinizle ilgili konular ön plana çıkabilir. İşinizde yoğun bir gün geçirebilirsiniz. iş toplantılarına katılabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri sosyal olabilirsiniz. Toplantılara ve sosyal projelerle dolu dolu bir gün geçirebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri sağlık kontrollerinizle ilgilenebilirsiniz. Meditasyon ve yoga çalışmaları yapabilirsiniz. Doğayla iç içe olabilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu fark edebilirsiniz. Yalnız kalmak ve iç dünyanıza yönelmek isteyebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günü dış görünüşünüzü değiştirebilirsiniz. Sağlıklı beslenme ve spora başlayabilirsiniz. Fiziksel sağlığınız ve dış görünüşünüzle ilgili kişisel bakımınızla ilgilenebilirsiniz.

Yay

Pazartesi günü yurtdışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konuları ön plana çıkabilir. Bir yurt dışı seyahatine çıkabilirsiniz. Çocuklarınızın okul aktiviteleri ile ilgili konulara zaman ayırmanız gerekebilir. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. İşinizde yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Yeni iş projelerine başlayabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri sosyal olabilirsiniz. Toplantılara ve sosyal projelere katılabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günü meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Yalnız kalmak ve iç dünyanıza yönelmek isteyebilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi günü krediler, sigortalar ve ödemelerin planlanması gündeminize gelebilir. Değiştirmek istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Çözümlenmemiş bir miras varsa bunula ilgili paylaşım ve intikal konularıyla uğraşabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri yurtdışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konular fazlalaşabilir. İş seyahatine çıkabilirsiniz. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri işinizde yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Yeni iş projelerine başlayabilirsiniz. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günü sevdiklerinizle sosyal etkinliklere katılabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. 

Kova

Pazartesi günü ikili ilişkilerde sabrınız sınanabilir.  Partnerinizle olan ilişkiniz, biz diyebilmeniz için gerekli konular gündeme gelebilir. Bitmiş sözleşmeler gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba  günleri krediler, sigortalar ve ödemelerin planlanması gündeminize gelebilir. Değiştirmek istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Miras konuları ile uğraşabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri  yurtdışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konular ön plana gelecektir. Yurtdışı iş seyahatleri ve yüksek öğretim ile ilgili konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günü kariyerinizle ilgilenebilirsiniz. Yeni projeler planlayabilirsiniz. 

Balık

Pazartesi günü iş temponuz artabilir. Bu günlerde sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Evcil hayvanınız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri ikili ilişkilerde ilişkiye yaklaşım tarzınız gündeminize gelebilir. Partnerinizle olan ilişkiniz, biz diyebilmeniz için gerekli kararlar alınabilir. Bitmiş sözleşmeleri yenileyebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri krediler, sigortalar ve ödemelerin planlanması ve ödemelerin tamamlanması gereken bir zaman dilimi. Değiştirmek istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Miras konuları gündeme gelebilir. Cumartesi ve Pazar günü yurtdışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konularda yoğunluk yaşayabilirsiniz.  Eğitim konuları ile ilgilenebilirsiniz. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz.