28 Haziran 2022 Salı

YENGEÇ YENİ AYI (29 HAZİRAN 2022)


 

29 Haziran 2022 saat 05.51 de 7 °22' Yengeç burcunda yeniay gerçekleşecektir. Anın yükselen burcu yengeç burcu olacaktır. Bu yeni ay Lilith kavuşumlu olacaktır. Lilith bilinçaltımızdaki ruhumuzun en derinlerinde barındırdığımız gerçek karanlık tarafımızı, masum maskemizin ardında gizlediğimiz, vahşi, savaşçı gücümüzü ve gerçek cinsel potansiyelimizi simgeler. 

YENİ AY'IN ETKİLERİ NELER OLACAK?

Yeni ay ile birlikte gizli düşmanlıklar açığa çıkacaktır. Saklanılan ne varsa ortaya dökülecektir. Yeni ay anına Jüpiter kare açı yapacaktır. Olayları büyütme eğilimi içerisine girebilirsiniz. Özellikle yeni ay haritasında Mars ve Plüton arasında bulunan sert açı saldırılara karşı uyarı niteliğindedir. Kavgalardan ve tartışmalardan uzak kalmayı unutmayınız. Hassas, alıngan, yardımsever ve korumacı bir tutum içerisinde olacağız.

MUNDANE ASTROLOJİSİNE GÖRE ÜLKEMİZE ETKİLERİ NELER OLACAKTIR?

Türkiye'nin yükseleni Yengeç burcudur. Halkın güvenlik, barınma ve beslenme gibi konularla ilgili talepleri ön plana çıkabilir. Gizli düşmanlar ve gizlenmiş anlaşmalar ortaya çıkabilir. Ekonomik konular gündemde olmaya devam edecektir. Kriminal olaylar, yangınlar ve patlamalar yaşanabilir. Gıda krizini tetikleyen bir yeni ay olacaktır. Sel ve taşkınlar, doğa olayları artabilir. 

SAĞLIK ASTROLOJİSİNE GÖRE ETKİLERİ NELER OLACAKTIR?

Mide ve bağırsak şikayetlerde artma yaşanabilir. Zehirlenmelere karşı dikkatli olunmalıdır. Göğüs bölgesi rahatsızlıkları görülebilir. Diyafram ve karaciğer de hassasiyetler oluşabilir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder