19 Haziran 2022 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (20 Haziran 2022 - 26 Haziran 2022)


20 Haziran 2022 Yeni haftaya Ay Balık burcunda hareket ederken başlayacağız. Bugün yılda bir kez gerçekleşen Büyük Betelgeuse günü! Güneş ve Betelgeuse sabit yıldızı gökyüzünde aynı hizada yani kavuşumda olacak. Betelgeuse sabit yıldızı; Hz Fatima'nın elinin bereketini temsil eder. Dua edin, dilek dileyin. Borcunuz varsa küçük bir miktar ödeme yapın. Günün bereketi ile borçlarınızı daha kolay kapatacaksınız. Çevrenizdeki insanlara ve canlılara yardım edin. İyilik yapın iyilik bulun. Gün boyu pozitif enerjiler gökyüzüne hakim olacak. Merkür ve Jüpiter arasında gerçekleşecek olumlu açı alacağınız kararlarda size şans getirecektir. 

21 Haziran 2022 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerinde Ay Koç burcuna geçiş yapacaktır. Sabah saatlerinde kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Günün en önemli açısı Venüs Plüton arasında gerçekleşecek olumlu açı olacaktır. Özellikle aile içi maddi ve manevi değerler konusunda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. 

22 Haziran 2022 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Yakın çevrenizdeki kişilerle birlikte olmak isteyebilirsiniz. Seyahat etmek, alışverişe çıkmak, sosyal ve iletişim halinde olabilirsiniz. Maddi ve manevi değerlerinizi sorgulayabilirsiniz. Ruhunuzun derinliklerinde sakladığınız ne varsa gün yüzüne çıkabilir. 

23 Haziran 2022 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Öğleden sonra Ay Boğa burcuna geçiş yapacaktır. Yakın çevrenizde göz önünde olacaksınız. Gün içerisinde duygusal patlamalar yaşayabilirsiniz. Duygularınızı değiştirecek olaylarla karşılaşabilirsiniz. 

24 Haziran 2022 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gün genelinde ay boşlukta olacaktır. Yeni başlangıçlar için uygun değildir. Günlük rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz. 

25 Haziran 2022 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecektir. Aile içi yaşadığınız problemler varsa bunları çözümleyebilirsiniz. Duygularınızı gizleyebilirsiniz. Çevrenizdeki kişilere karşı mesafeli ve soğuk davranışlar sergileyebilirsiniz. 

26 Haziran 2022 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gecenin ilk saatlerinde Ay İkizler burcuna geçiş yapacaktır. Aile içi iletişiminiz artacaktır. Sevginizi rahat yansıtabileceksiniz. Ailenizle birlikte manevi duygularınızın artacağı bir gün geçirebilirsiniz. 

Koç

Pazartesi günü sağlığınızla ilgilenebilirsiniz. Hastane işleriniz varsa bunları yapabilirsiniz. Salı ve çarşamba  günleri dış görünüşünüzle ilgili değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön plana çıkabilirsiniz. Sağlığınızda hassasiyetler oluşabilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri finansal kaynaklarınızla ilgili kazançlar ve ödemelerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. İştahınız artabilir.  Pazar günü yakın çevrenizdeki kişilerle olan ilişkileriniz gündeme gelebilir. Sosyal medyada fazla zaman geçirebilirsiniz.

Boğa

Pazartesi günü sosyal çevrenizle olan ilişkileriniz artacaktır. Toplantılara katılabilirsiniz. Toplumsal faaliyetler de bulunan derneklerin faaliyetlerine katılabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri sağlığınızla ilgilenebilirsiniz. Hastane de kontrolleriniz varsa bunları aksatmamanızı öneririm. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri dış görünüşünüzde değişiklik yapabilirsiniz. İkili ilişkilerde kendinizi ön planda tutmak isteyebilirsiniz. Pazar günü finansal konularla ilgilenebilir, bütçenizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz.

İkizler

Pazartesi günü yoğun iş temposu içerisine girebilirsiniz. Yeni girişimler yapabilirsiniz. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri sosyal çevrenizdeki insanlarla etkinliklere ve faaliyetlere katılabilirsiniz. İş toplantıları gündeme gelebilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri sağlığınızla yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Haftanın yorgunluğunu atmak için yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Pazar günü fiziksel sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. İmajınızda değişiklik yapabilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi günü eğitim, seyahatler, ticaret gibi konular gündeminize gelebilir. Yurtdışında yaşayan tanıdığınız insanlarla iletişiminiz artabilir. İnandığınız konuları sorgulayabileceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri kariyeriniz, işinizle ilgili projeleri ilgilendiren konularla uğraşabilirsiniz. Uzun zamandır ilgilendiğiniz bir işi bitirebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri sosyal çevrenizle daha çok zaman geçirebilirsiniz. Toplum yararı için faaliyet gösteren dernek ve grupların etkinliklerine katılabilirsiniz. Pazar günü sağlığınızla ilgilenebilirsiniz. Spora başlayabilirsiniz. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Gizlide kalmış konulara merak duyabilirsiniz.

Aslan

Pazartesi günü ödemeler, kredi konuları, vergilerle ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri yurtdışında yaşayan tanıdığınız insanlarla iletişiminiz artabilir. İnandığınız konuları sorgulayabileceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri kariyeriniz, işinizle ilgili projeleri ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Uzun zamandır ilgilendiğiniz bir işi bitirebilirsiniz. Nihai sonuç alabilirsiniz. Pazar günü sosyal çevrenizle daha çok zaman geçirebilirsiniz. Toplum yararı için faaliyet gösteren dernek ve grupların etkinliklerine katılabilirsiniz.

Başak

Pazartesi günü ikili ilişkilerle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Ortaklık kurduğunuz bir işiniz varsa bununla ilgili gündemleriniz olacaktır. Süresi bitmiş sözleşmeleri yenileyebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ödemeler, kredi konuları, vergiler gündeme gelebilir. Alacaklı olduğunuz finansal kaynaklarla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri yurtdışında yaşayan tanıdığınız insanlarla iletişiminiz artabilir. İnandığınız konuları sorgulayabileceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Pazar günü kariyeriniz, işinizle ilgili projeleri ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Uzun zamandır ilgilendiğiniz bir işi bitirebilirsiniz. Nihai sonuç alabilirsiniz.

Terazi

Pazartesi günleri kronik rahatsızlığınız varsa nüksedebilir. Evcil hayvanınız varsa dostunuzun sağlık konuları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Rutin günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkilerle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Ortaklarınız varsa bunlarla yaptığınız işinizle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Süresi bitmiş sözleşmelerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri ödemeler, kredi konuları, vergilerle uğraşabilirsiniz. Pazar günü eğitim, seyahatler, ticaret gibi konularla zaman geçirebilirsiniz. Yurtdışında yaşayan tanıdığınız insanlarla iletişiminiz artabilir. İnandığınız konuları sorgulayabilirsiniz.

Akrep

Pazartesi günü yatırımlarınız varsa bunlarla ilgili kararlar alabilirsiniz. Çocuklarınız varsa onlarla daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Sorunları varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerle uğraşabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri kronik bir rahatsızlığınız varsa nüksedebilir. Evcil hayvanınız varsa dostunuzun sağlık konuları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Rutin günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri ikili ilişkilerle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Ortaklarınız varsa bunlarla ilgili konular gündeme gelebilir. Süresi bitmiş sözleşmeleri yenileyebilirsiniz. Pazar günü ödemeler, kredi konuları, vergiler gündeme gelebilir.

Yay

Pazartesi günleri ailenizle yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizle ilgili tadilat, dekorasyon değişiklikleri ya da taşınma gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Çocuklarınız varsa onlarla daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Sorunları varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerle uğraşabilirsiniz. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri sağlık konuları gündeme gelebilir. Evcil hayvanınız varsa dostunuzun sağlık konuları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Rutin günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Pazar günü İkili ilişkilerle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Ortaklarınız varsa bunlarla ilgili ilişkilerinizi gözden geçirmek isteyebilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi günü yoğun iletişim içerisine girebilirsiniz. Medyayı yakından takip edebilirsiniz. Kısa seyahatlere çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ailenizle yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizle ilgili tadilat, dekorasyon değişiklikleri ya da taşınma gibi konular gündeminize gelebilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri yatırımlarınız varsa bunlarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Çocuklarınız varsa onlarla daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Sorunları varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerle uğraşabilirsiniz. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Pazar günü evcil hayvanınız varsa dostunuzun sağlık konuları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Rutin günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Size hizmet eden insanlar ile hizmet ettiğiniz kişilerle ilgili konular gündeme gelebilir.

Kova

Pazartesi günü bütçe hesaplaması ve planlaması yapabilirsiniz. Maddi ve manevi değer konuları gündeminize gelebilir. Güvenliğiniz ve konforunuz için düzenlemeler yapabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri yoğun iletişim içerisine girebilirsiniz. Medyayı yakından takip edebilirsiniz. Kısa seyahatlere çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri ailenizle yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizle ilgili tadilat, dekorasyon değişiklikleri ya da taşınma gibi konular gündeminize gelebilirPazar günü yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Çocuklarınız varsa onlarla daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Sorunları varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerle uğraşabilirsiniz. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz.

Balık

Pazartesi günü dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Ben – sen konuları ikili ilişkilerinize yansıyabilir. Salı ve çarşamba bütçe hesaplaması ve planlaması yapabilirsiniz. Maddi ve manevi değer konuları gündeminize gelebilir. Güvenlik konuları ilgi odağınız olabilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri yoğun iletişim içerisine girebilirsiniz. Medyayı yakından takip edebilirsiniz. Kısa seyahatlere çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Pazar günü ailenizle yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizle ilgili tadilat, dekorasyon değişiklikleri ya da taşınma gibi konular gündeminize gelebilir.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder