31 Temmuz 2022 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (1 Ağustos 2022 - 7 Ağustos 2022)

 


1 Ağustos 2022 Ay Başak burcunda hareket ederken haftaya başlıyoruz. Günün en önemli açısı saat 02:36 da Güneş Jüpiter arasında gerçekleşecek iyicil açı olacaktır. Aynı zamanda sabah saatlerinde Mars'ın Kuzey Ay düğümü ile kavuşumu olacaktır. Öğleden sonra ise Merkür ve Neptün arasında 150° lik açı oluşacaktır. Gelecekle ilgili kararlar alınabilir. Beklenmedik hayal kırıklıkları yaşanabilir. Sosyal çevrenizde sıkıntılar yaşanabilir. Ayağınızı yere sağlam basmaya çalışınız. Uzun zamandır yapmak istediğiniz ve ertelediğiniz işleri halledebilirsiniz. 

2 Ağustos 2022 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerinde Ay Terazi burcuna geçiş yapacaktır. Gecenin ilk saatlerinde Mars ve Uranüs kavuşum yapacaktır. Sabah saatlerinde Venüs Ay Düğümlerine olumlu açı yapacaktır. Öğleden sonra yine Venüs ve Uranüs arasında olumlu açı oluşacaktır. Akşam saatlerine doğru Merkür ve Plüton arasında uranüsyen bir açı oluşacaktır. Beklenmedik ve ani çıkabilecek kavga ve tartışmalardan uzak durulması gereken bir gün. Öfke patlamaları yaşanabilir. Ağzınızdan çıkan kelimelere dikkat etmeniz gereken bir gün yaşayabilirsiniz. Sürpriz evlilik teklifleri gelebilir. İlişkisi olmayanlar yeni bir ilişkiye yelken açabilir. 

3 Ağustos 2022 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecektir. Venüs ve Mars arasında iyicil bir açı meydana gelecektir. Maddi ve manevi konularda olumlu adımlar atabileceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Beklenmedik seyahatler gündeminize gelebilir. Gelecek ile ilgili kararlar alabilirsiniz. Akşam saatlerinde duygularınızı ifade etmekte zorlanabilirsiniz. 

4 Ağustos 2022 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecektir. Öğleden sonra Ay Akrep burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Merkür Başak burcuna geçiş yapacaktır. Seyahate çıkabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Maddi konularda net kararlar vermekte zorlanabilirsiniz. Gün içinde duygusal açıdan zorlanabileceğiniz olaylarla karşılaşabilirsiniz. 

5 Ağustos 2022 Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Venüs ve Satürn arasında gerçekleşecektir. İkili ilişkilerde beklenmedik problemlerle karşılaşabilirsiniz. Yakın çevreniz, akrabalarınız ya da kardeşlerinizle problemler yaşayabilirsiniz. İş ortamında ikili ilişkilerde gerginlikler yaşanabilir. 

6 Ağustos 2022 Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecektir. Akşam saatlerinde Ay Yay burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gün içinde ailevi problemlerinizle ilgilenebilirsiniz. Kendinizi işe vermekte zorlanabilirsiniz. Anlaşmalar ve sözleşmelerle ilgili fırsatlar yakalayabilirsiniz. 

7 Ağustos 2022 Ay Yay burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açıları Venüs ve Neptün arasında gerçekleşecek iyicil açı ile Mars ve Satürn arasında gerçekleşecek kare açı gökyüzüne hakim olacaktır. Gün içerisinde iletişiminize dikkat etmelisiniz. Yanlış anlaşılmalar olabilir. Mars ve Satürn arasında gerçekleşecek kare açısı gerginliklere, kavgalara sebebiyet verebilir. Gün içinde yapacağınız girişimlerde çeşitli engeller ve gecikmeler yaşayabilirsiniz. Kemik kırılmaları ve kazalara açık olunacaktır. Dikkatli ve temkinli olmakta yarar var.

Koç

Pazartesi günü yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri günü gelmiş sigortalar, finansal konular, ödemeler gündeme gelebilir. Kronik rahatsızlıklar tetiklenebilir. Pazar günleri manevi duygularınız ön plana çıkabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yurt dışında yaşayan tanıdıklarınızla görüşebilirsiniz. Eşinizin ailesi ile zaman geçirebilirsiniz.

Boğa

Pazartesi günü sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Salı ve Çarşamba, günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Perşembe, Cuma ve cumartesi günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. Pazar günleri ödemeler ve finansal konular gündeminize gelebilir. Partnerinizden sağladığınız gelirleriniz varsa bununla ilgili konular gündeme gelebilir. Hayatınız da değiştirmek istediğiniz bir şey varsa bununla ilgili konular gündeme gelebilir.

İkizler

Pazartesi günü ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Pazar günleri ikili ilişkiler gündeme gelebilir. Sözleşmeler ile ilgili konular gündeminize gelebilir. 

Yengeç

Pazartesi günü yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Salı ve Çarşamba, günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe, Cuma ve cumartesi günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Pazar günleri günlük rutin işlerinizle uğraşabilirsiniz. Evcil hayvanları olanlar onların bakımı ile ilgilenebilir. Sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz.

Aslan

Pazartesi günü finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu, seyahatler gündeminize gelebilir.  Perşembe, cuma ve cumartesi günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Pazar günleri partneriniz ve varsa çocuklarınız ile eğlenceli güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Hobilerinizle ve sanatla uğraşabilirsiniz.

Başak

Pazartesi günü fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Salı ve Çarşamba, günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerler gündeme gelebilir. Perşembe, Cuma ve cumartesi günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu, seyahatler gündeminize gelebilir. Pazar günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Aile bireylerinizle daha çok zaman geçirebilirsiniz. 

Terazi

Pazartesi günü yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Salı ve Çarşamba, günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları gündeminize gelebilir. İmajınız da değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Perşembe, Cuma ve cumartesi günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerler gündeme gelebilir. Pazar günleri yakın çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. İletişimle ilgili yoğunluk yaşayabilirsiniz.

Akrep

Pazartesi günü sosyal olmak isteyebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili tedavi edici bir süreye girebilirsiniz. Perşembe, Cuma ve cumartesi günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları gündeminize gelebilir. İmajınız da değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Pazar günleri finansal konular gündeminize gelebilir. Bütçe planlaması yapabilirsiniz.

Yay

Pazartesi günü kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba, günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Perşembe, Cuma ve cumartesi günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz. Pazar günleri fiziksel sağlığınızla ve dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Ben merkezci davranabilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi günü yurtdışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Salı ve Çarşamba, günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Yeni bir proje başlatabilirsiniz. Bazılarınız iş değişikliği yapabilir. Terfi konuları gündeme gelebilir. Perşembe, Cuma ve cumartesi günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Pazar günleri sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yoga ve meditasyon yapabilirsiniz. İç dünyanıza yönelebilirsiniz.

Kova

Pazartesi günü değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Perşembe, Cuma ve cumartesi günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Yeni bir proje başlatabilirsiniz. Bazılarınız iş değişikliği yapabilir. Terfi konuları gündeme gelebilir. Pazar günleri sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Grup olarak planlar yapabilirsiniz. 

Balık

Pazartesi günü ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Kronik rahatsızlığı olanlar bu rahatsızlıkları ile ilgili yeni bir tedavi sürecine girebilirler. Hal olmamış miras konuları varsa bunlar gündeminize gelebilir. Ödemeler, kredi ve sigortalarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Perşembe, Cuma ve cumartesi günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Pazar işinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Kariyerinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. 

24 Temmuz 2022 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (25 Temmuz 2022 - 31 Temmuz 2022)


 25 Temmuz 2022 Yeni haftaya Ay İkizler burcunda hareket ederken başlıyoruz. Akşam saatlerinde Ay Yengeç burcuna geçiş yapacaktır. Karşılıklı iletişimde empati kurmak önemli olacaktır. Tartışma ve kavga çıkabilecek olaylar gün içerisinde karşınıza çıkabilir. Günün en önemli açısı Venüs ve Jüpiter arasında gerçekleşecektir. İş arkadaşlarınız, ortaklarınız veya patronunuzla sıkıntılar yaşayabilirsin. Maddi sorunlar gündeme gelebilir. Aile içi gerginlikler karşısında sakin kalmaya çalışınız. Bugün Ay Betelgeuse kavuşum günü! Saat 14:49 ile 20:24 arasında bereket ve şifa için dua edebilirsiniz. Bir borcunuz varsa küçük bir miktarda olsa ödeme yapın. 

26 Temmuz 2022 Ay Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açıları Merkür ve Mars ile arasında meydana gelecek sert açı ile Uranüs ve Ay düğümlerinin yapmış olduğu açı etkisini gösterecektir. İkili ilişkilerde tartışmalar, kavgalar yaşanabilir. Alacak verecek kavgaları, miras tartışmaları, ödemelerde beklenmedik sıkıntılar gelişebilir. Yanlış yapılan harcamalar bu dönemde problem oluşturabilir. Günün en önemli kavuşumlarından birisi saat 23:18 ile 05:02 arasında gerçekleşecek Ay Sirius kavuşumu olacaktır. Bu zaman aralığında dua edebilir, meditasyon yapabilir, dilek dileyebilirsiniz. 

27 Temmuz 2022 Ay Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Kariyer ile ilgili yaşanan sorunlar, geciken ödemelerle ilgili problemleri çözümleyebileceğiniz fırsatlar karşınıza çıkabilir. Günün en önemli açısı Merkür ve Chiron arasında gerçekleşen olumlu açı olacaktır. Sosyal çevrenizdeki kişilerle olan ilişkilerinizi düzeltme ve geliştirme fırsatı yakalayabilirsiniz. İletişim problemleri yaşadığınız konuları düzeltme fırsatı karşınıza çıkabilir. Saat 23:38 itibariyle Jüpiter "S" (durağan) pozisyonda olacaktır. 29 Temmuz 2022 saat 23:38 kadar bu pozisyonda kalacaktır. Bu zaman diliminde iyilik yaparsanız hayatınıza iyilikleri çekersiniz. Jüpiter bu zaman diliminden sonra Koç burcunda retro hareketine başlayacaktır.

28 Temmuz 2022 Ay Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerinde Ay Aslan burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Günün en önemli açısı saat 20:55 de gerçekleşecek 5°38' Aslan burcunda yeni ay gerçekleşecektir. Anın yükselen burcu Kova burcu olacaktır. Yeni aydan en çok etkilenecek burçlar Aslan, Kova, Akrep ve Boğa burçları olacaktır. Doğum haritasında bu burçların ilk 10 derecesinde gezegenleri olanlar etki aldıkları alanlarda sıkıntılar yaşayabilir. Yeni ay anında Uranüs; Kuzey Ay düğümü ve Mars ile kavuşum halinde olacaktır. Beklenmedik ani olaylar karşınıza çıkabilir. Hızlı düşünüp hızlı karar vermeniz ve uygulamaya koymanız gereken konular karşınıza çıkabilir. Çalışma ve günlük rutin hayatımızla ilgili sıkıntılar, sağlıkla ilgili problemler, evcil hayvanlarınızla ilgili gündemleriniz olabilir. Doğum haritasında güzel etkiler alanların karşısına fırsatlar çıkacaktır. Maddi kaynaklarınızla ilgili, iş hayatınızla ilgili problemler yaşanabilir. 

29 Temmuz 2022 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sosyal çevrenizle veya çalışma arkadaşlarınızla gerginlikler yaşayabilirsiniz. Gece saatlerinde Merkür Uranüs karesi kesinleşecektir. Beklenmedik tartışmalar yaşayabilirsiniz. Beklenmedik haberler alabilirsiniz. Tartışma, kavga gibi durumlardan uzak durulmalıdır. Küçük bir tartışma büyüyebilir. Bugün saat 00:30 ile 31 Temmuz 2022 saat 00:30 kadar Venüs ile Sirius kavuşumu gerçekleşecektir. Bazılarınızda yeni bir aşk başlangıcı olabilir. Bazılarınıza ise parasal konularda fırsatlar karşınıza çıkabilir. Aşk ve parasal konularla ilgili başlangıçlar için güzel bir zaman dilimi yaşayacağız. 

30 Temmuz 2022 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gece saatlerinde Ay Başak burcuna geçiş yapacaktır. Gün içinde sosyal çevrenizle eğlenceli zamanlar yaşayabilirsiniz. Doğum haritanızda aldığınız etkilere göre bazılarınız beklenmedik sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Bazılarınız ise hiç beklemediğiniz bir anda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Gün genelinde egosal sorunlarla yüzleşebiliriz.

31 Temmuz 2022 Ay Başak burcunda ilerlemeye devam edecektir. Sabah saatlerinde Merkür ve Satürn arasında gerçekleşecek karşıtlık açı iletişimde problemler, sıkıntılar, istediğimizi söyleyememe bir kısıtlanma getirebilir. Gün içinde beklenmedik duygusal çıkışlar yapabilirsiniz. İkili ilişkilerde fevri olabilirsiniz. Psikolojik takıntılar yaşanabilir. Akşam saatlerinde Venüs ve Chiron arasında sert bir açı gerçekleşecektir. Sevgi, aşk, manevi duygularla ve maddi konularla ilgili sorunlar yaşanabilir. Bu konularla ilgili duygusal yaralanmalar alınabilir. 

Koç

Pazartesi günü yakın çevrenizle olan ilişkilerde iletişim  Seyahate çıkabilirsiniz. Sosyal medya ve iletişim konuları artabilir. Salı ve çarşamba günleri aile içi ilişkiler ve eviniz ile ilgili konular gündeme gelebilir. Aile içi yeni kararlar alınabilir. Evinizle ilgilenebilirsiniz. Yeni eşyalar alabilirsiniz ya da yeni bir eve taşınabilirsiniz. Perşembe günü kreatif yönünüz ortaya çıkabilir. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Çocuklarla keyifli zaman geçirebilirsiniz. Cuma günü partnerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri iş temponuz artabilir. Bu günlerde sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Evcil hayvanınız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. 

Boğa

Pazartesi günü finansal kaynaklarınızın planlanmasını yapabilirsiniz. Harcamalar ve bütçe planlaması yapabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz. Yakın çevrenizle olan iletişiminiz fazlalaşabilir. Seyahat edebilirsiniz. Sosyal medya da geçirdiğiniz zaman artabilir. Perşembe günü ailenizle vakit geçirebilirsiniz. Evinizle ilgilenebilirsiniz. Cuma günü ailevi konular gündeminize gelebilir. Ailenizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizde tadilat etmeniz gereken yer varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri çocuklarla vakit geçirebilirsiniz. Bazılarınız yatırımları ile ilgili konulara ağırlık verirken bazılarınız sanatsal faaliyetlerle ilgilenebilir. 

İkizler

Pazartesi günü fiziksel sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Ben merkezci hareket edebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri finansal kaynaklarınızla ilgili kararlar alabilirsiniz. Harcamalarınızı ve bütçenizi gözden geçirebilirsiniz. Perşembe günü yakın çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. İletişiminiz artabilir. Seyahat edebilirsiniz. Cuma günü iletişim, seyahat, alışveriş ve eğitim ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Arabanız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ailenizle yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizde bir tadilat ya da uzun zamandır düzenlemediğiniz bir yeri elden geçirebilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi günü hastane işleriniz varsa bunları yapabilirsiniz. İç dünyanıza çekilebilirsiniz. Meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kendinizi ön plana çıkartabilirsiniz. İmajınız da değişiklik yapabilirsiniz. Estetik ve güzellikle ilgili konular gündem gelebilir. Perşembe günü finansal konular, harcamalar ve bütçe planlaması konuları ilginizi çekebilir. Değer duygularınız ön plana çıkabilir. Cuma günü finansal konular, maddi ve manevi değerler gündeme gelebilir. Kazançlar ve ödemeleri planlayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yoğun iletişim içerisine girebilirsiniz. Seyahat ve eğitim planlamaları gündeme gelebilir. Aracınız varsa bakımı ile ilgilenebilirsiniz. 

Aslan

Pazartesi günü sosyal çevrenizle daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri hastane ile ilgili işleriniz varsa bunları halledebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza dönüp meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Kişisel gelişiminizle ilgili konulara yönelebilirsiniz. Sağlıklı beslenmeyi hayatınıza katabilirsiniz. Perşembe günü kişisel bakımınızla ilgilenebilirsiniz. İlişkilerde ben diyebilirsiniz. Kendinizi ön plana çıkartabilirsiniz. Cuma günü ikili ilişkilerde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ve sağlığınızla yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri finansal konular, maddi ve manevi değerler gündeme gelebilir. Kazançlar ve ödemeleri planlayabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızı artıracak girişimlerle ilgilenebilirsiniz. 

Başak

Pazartesi günü kariyeriniz ve işinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Salı ve çarşamba günleri sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. Toplantılara ve sosyal çalışmalara katılabilirsiniz. Perşembe günü iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Cuma günü sağlık kontrollerinizle ilgilenebilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu fark edebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri dış görünüşünüzü değiştirebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Fiziksel sağlığınız ve dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. 

Terazi

Pazartesi günü günleri seyahat, eğitim ve yurt dışı bağlantılı konular gündeminize gelebilir. İnançlarınızla alakalı konularda araştırma yapabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri kariyer konuları aktifleşecektir. Yeni bir iş veya bir proje başlatabilirsiniz. İşinizle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. Perşembe günü arkadaş gruplarınızla sosyal olabileceğiniz bir gün sizi beklemektedir. Cuma günü sosyal olabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Toplantılara ve sosyal projelere katılabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sağlık kontrollerinizle ilgilenebilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu fark edebilirsiniz. Yalnız kalmak ve iç dünyanıza yönelmek isteyebilirsiniz. 

Akrep

Pazartesi günü başkalarından alacağınız paralar veya miras varsa bunlarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Ödemeleriniz vergi, kredi, sigorta, faturalarınız gibi borçlarınızla ilgilenebilirsiniz. Kronik sağlık sorununuz varsa kontrole gidebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri inançlarınız ve değerleriniz ile ilgili konular gündeme gelebilir. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Perşembe günü kariyerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. İşiniz, patronunuz, iş arkadaşlarınız veya iş yeriniz ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Cuma günü kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. İşinizde yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sosyal olabilirsiniz. Toplantılara ve sosyal projelere katılabilirsiniz. 

Yay

Pazartesi günü ikili ilişkilerle ilgili konular daha çok ön plana çıkabilir. Ortak yapılacak işler gündeme gelebilir. Salı ve çarşamba günleri kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklarınızla ilgili hassasiyetler görülebilir. Miras ve alacaklı olduğunuz gelirlerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Perşembe günü kişisel gelişim ile ilgili konular, seyahatler gündeminize gelebilir. Tatile çıkabilirsiniz. Cuma günü yurt dışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konular gündeme gelebilir. Eğitim konuları gündeme gelebilir. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. İşinizle ilgili yoğun bir gün geçirebilirsiniz. 

Oğlak 

Pazartesi günü rutin yaptığınız günlük işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sağlık konularında hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri ikili ilişkileriniz gündeme gelebilir. Biten sözleşmeleriniz varsa bunları yenileyebilirsiniz. Avukatlarınızla yapmanız gereken görüşmeleriniz varsa bunlar gündeminize gelebilir. Yeni ortak bir iş anlaşması yapabilirsiniz. Perşembe günü ödemeleriniz, kredi, sigorta gibi konuları gözden geçirebilirsiniz. Değiştirmek istediğiniz bir yer varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Cuma günü krediler, sigortalar ve ödemelerin planlanması gündeminize gelebilir. Değiştirmek istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Miras konuları gündeme gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri yurt dışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konular gündeme gelebilir. Eğitim konuları gündeme gelebilir. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. 

Kova

Pazartesi günü sanatsal etkinliklere katılabilirsiniz. Yatırım konuları ile ilgilenebilirsiniz. Çocuklar veya partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri rutin günlük işlerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Evinize evcil bir hayvan alabilirsiniz. Rutin işleriniz artabilir. Başkalarına hizmet ettiğiniz konulara bir yenisini ekleyebilirsiniz. Yeni iş girişimleri yapabilirsiniz. Perşembe günü ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Sosyal olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Cuma günü ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Partnerinizle olan ilişkiniz, biz diyebilmeniz için gerekli konular gündeme gelebilir. Bitmiş sözleşmeler gündeminize gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri krediler, sigortalar ve ödemelerin planlanması gündeminize gelebilir. Değiştirmek istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Miras konuları gündeme gelebilir. 

Balık 

Pazartesi günü ailevi konular gündeme gelebilir. Evinizde bir değişiklik yapacaksanız bunlarla ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri yatırımlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Yeni bir hobiye başlangıç yapabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Perşembe günü rutin işlerinizi düzenleyebilirsiniz. Çalışma ortamınızın düzenlenmesi gibi konularıyla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkta hassasiyetleriniz olabilir. Evcil hayvanlarınızla ilgilenebilirsiniz. Cuma günü iş temponuz artabilir. Bu günlerde sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Evcil hayvanınız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkiler gözden geçirebilirsiniz. Partnerinizle olan ilişkiniz, biz diyebilmeniz için gerekli konular karşınıza çıkabilir. 

17 Temmuz 2022 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (18 Temmuz 2022 - 24 Temmuz 2022)


 

18 Temmuz 2022 Yeni haftaya Ay Balık burcunda hareket ederken başlıyoruz. Öğleden sonra Ay Koç burcuna geçiş yapacaktır. Günün önemli açıları Güneş ve Neptün arasında gerçekleşen iyicil açı ile Merkür ve Plüton arasında gerçekleşen karşıt açı olacaktır. Gün içinde fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Günün genelinde konuşmalarınıza dikkat etmeli kavga ve tartışmalardan uzak durmalısınız. Yıkıcı söylemlerle karşılaşabilirsiniz. 

19 Temmuz 2022 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gün içinde duygularınızı aşırı abartabilirsiniz. Karşılaştığınız olaylar duygusal olarak yaralayabilir. Meditasyon ve şifa çalışmaları yapabilirsiniz.

20 Temmuz 2022 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gece saatlerinde Ay Boğa burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Günün en önemli açısı Güneş ve Plüton karşıtlığı olacaktır. Değişimler karşısında zorlanabilirsiniz. Duygusal olarak yorgun hissedebilirsiniz. Trafik kazaları haberleri alınabilir. 

21 Temmuz 2022 Ay Boğa burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Gün içinde enerjik hissedebilirsiniz. Gerginliklerden ve tartışmalardan uzak durunuz. Güvenlik alanınızı korumak isteyebilirsiniz. 

22 Temmuz 2022 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecektir. İkili ilişkilerin sınanacağı bir gün geçirebilirsiniz. Yeni bir ilişkiye başlanılabilir. Mevcut ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz. Ortak yapılan işlerle ilgili gelişmeler yaşanabilir. 

23 Temmuz 2022 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerinde Ay İkizler burcunda hareket etmeye başlayacaktır. İkili gideceğiniz seyahatlere çıkabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı iş yapanlar güzel fırsatlar yakalayabilir. 

24 Temmuz 2022 Ay ikizler burcunda hareket etmeye devam edecektir. İkili ilişkilerinizde eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Geçmişten getirdiğiniz takıntılarınızı çözümleme fırsatı yakalayabilirsiniz. 

Koç

Pazartesi günü sağlığınızla yakından ilgilenebilirsiniz. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri toplum içinde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Yeteneklerinizi ön plana çıkartabilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri maddi ve manevi değer konuları gündeme gelebilir. Finansal kaynaklarınızı artırmak için kararlar alabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri yakın çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Sosyal medya da daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Kısa seyahatler gündeminize gelebilir.

Boğa

Pazartesi günü sosyal çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Aktif olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri sağlığınızla ilgili kontrolleriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri toplum içinde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Yeteneklerinizi ön plana çıkartabilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri maddi ve manevi değer konuları gündeme gelebilir. Finansal kaynaklarınızı artırmak için kararlar alabilirsiniz.

İkizler

Pazartesi günü iş temponuz artabilir. Toplantılara katılabilirsiniz. İşinizle ilgili yeni kararlar alabilir, yeni projeler başlatabilirsiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konular gündemde olacaktır. Salı ve Çarşamba günleri sosyal çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Aktif olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri sağlığınızla ilgili kontrolleriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri toplum içinde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Yeteneklerinizi ön plana çıkartabilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi günü eğitim konuları gündeme gelebilir. Yurt dışında yaşayan iletişim de olduğunuz kişilerle olan ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Eşiniz varsa eşinizin ailesini ziyarete gidebilirsiniz. Seyahate çıkabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri iş temponuz artabilir. Toplantılara katılabilirsiniz. İşinizle ilgili yeni kararlar alabilir, yeni projeler başlatabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri sosyal çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Aktif olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri sağlığınızla ilgili hassasiyetleriniz oluşabilir. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz.

Aslan

Pazartesi günü sigortalar ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Başkalarından alacaklı olduğunuz maddi kaynaklar gündeme gelebilir. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili kontrollere gidebilirsiniz. Ayak sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri yeni bir eğitime katılabilirsiniz. Yurt dışında yaşayan iletişim de olduğunuz kişilerle olan ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz. Eşiniz varsa eşinizin ailesi ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Seyahate çıkabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri iş temponuz artabilir. Toplantılara katılabilirsiniz. İşinizle ilgili yeni kararlar alabilir, yeni projeler başlatabilirsiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sosyal çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Aktif olacağınız bir gün geçirebilirsiniz.

Başak

Pazartesi günü ikili ilişkilerde beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Günü gelmiş sözleşmeler karşınıza çıkabilir. Ortaklıklarınız varsa bunlarla olan ikili ilişkinizde beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Salı ve Çarşamba günleri sigortalar, ödemelerinizle ilgilenebilirsiniz. Başkalarından alacaklı olduğunuz maddi kaynaklar gündeme gelebilir. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili kontrollere gidebilirsiniz. Ayak sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri kişisel eğitiminizle alakalı konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yurt dışında yaşayan iletişim de olduğunuz kişilerle olan ilişkileriniz gündeme gelebilir. Eşiniz varsa eşinizin ailesi ile ilgilenebilirsiniz. Seyahate çıkabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri iş temponuz artabilir. Toplantılara katılabilirsiniz. İşinizle ilgili yeni kararlar alabilir, yeni projeler başlatabilirsiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda yeni kararlar alabilirsiniz. 

Terazi

Pazartesi günü günlük rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa genel sağlık bakımları ile ilgilenebilirsiniz. Ayaklarınız da ağrı gibi rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri ikili ilişkilerde beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yenilenmesi gereken sözleşmelerle ilgilenebilirsiniz. Ortaklıklarınız varsa bunlarla olan ikili ilişkinizde beklenmedik gelişmeler olabilir.  Perşembe ve Cuma günleri sigortalar ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Başkalarından alacaklı olduğunuz maddi kaynaklar ile ilgili gelişmeler yaşanabilir. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili kontrollere gidebilirsiniz. Ayak sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri eğitim konuları gündeme gelebilir. Yurt dışında yaşayan iletişim de olduğunuz kişilerle olan ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Eşiniz varsa eşinizin ailesi ile ilgilenebilirsiniz. 

Akrep

Pazartesi günü partnerinizle güzel bir zaman geçirebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocukları ile güzel keyifli zaman geçirebilir. Sanat faaliyetlerine katılabilirsiniz. Hobileriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir hobi edinebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri günlük rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa genel sağlık bakımları ile ilgilenebilirsiniz. Ayaklarınız da ağrı ve hassasiyet  yaşayabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri ikili ilişkilerde beklenmedik gelişmeler olabilir. Günü gelmiş sözleşmeler karşınıza çıkabilir. Ortaklıklarınız varsa bunlarla olan ikili ilişkinizde beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Cumartesi ve Pazar günleri sigortalar, ödemeler gündeminize gelebilir. Başkalarından alacaklı olduğunuz maddi kaynaklar, miras gibi konularla uğraşabilirsiniz. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili kontrollere gidebilirsiniz. Ayak sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz.

Yay

Pazartesi günü ailevi konular gündeme gelebilir. Evinizde yaptıracağınız bir tadilat varsa bu gündeme gelebilir. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Ev alımı ya da satışı ile ilgili konular karşınıza çıkabilir. Salı ve Çarşamba günleri partnerinizle güzel bir zaman geçirebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocukları ile güzel keyifli zaman geçirebilir. Sanat faaliyetlerine katılabilirsiniz. Hobileriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir hobi edinebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri günlük rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa genel sağlık bakımları ile ilgilenebilirsiniz. Ayaklarınız da ağrı ve hassasiyet yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri ikili ilişkilerde beklenmedik sürprizler yaşayabilirsiniz. Süresi bitmiş sözleşmeler karşınıza çıkabilir bunları yenilemek isteyebilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi günü iletişiminiz artabilir. Yakın çevrenizden kişilerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Bunlarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sosyal medya da daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Aracınız varsa bakımı ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri ailenizi ilgilendiren konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Evinizde yaptıracağınız bir tadilat varsa bununla uğraşabilirsiniz. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Ev alımı ya da satışı ile ilgili gündeminiz oluşabilir. Perşembe ve Cuma günleri partnerinizle güzel bir zaman geçirebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocukları ile güzel keyifli zaman geçirebilir. Sanat faaliyetlerine katılabilirsiniz. Hobileriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir hobi edinebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri günlük rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa genel sağlık bakımları ile ilgilenebilirsiniz. Ayaklarınız da ağrı gibi rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir.

Kova

Pazartesi günü maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündeme gelebilir. Bütçenizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Kendinizi güvende hissetmek isteyebilirsiniz. Finansal kaynaklarınızı artırmak için planlar yapabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri iletişim konuları gündeme gelebilir. Yakın çevrenizden kişilerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Bunlarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sosyal medya da daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Aracınız varsa bakımı ile ilgilenmek isteyebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Evinizde yaptıracağınız bir tadilat varsa bu gündeme gelebilir. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Ev taşınması ile ilgili konular gündeme gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri partnerinizle güzel bir zaman geçirebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocukları ile güzel keyifli zaman geçirebilir. Sanat faaliyetlerine katılabilirsiniz. Hobileriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir hobi edinebilirsiniz.

Balık

Pazartesi günü kendinizi ikili ilişkilerde ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüz de değişiklik yapabilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Diyete başlayabilir, spor yapabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündeme gelebilir. Bütçenizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Kendinizi güvende hissetmek isteyebilirsiniz. Finansal kaynaklarınızı artırmak için planlar yapabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri iletişim konuları gündeme gelebilir. Yakın çevrenizden kişilerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Bunlarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sosyal medya da daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Aracınız varsa bakımı ile ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Evinizde yaptıracağınız bir tadilat varsa bu gündeme gelebilir. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Ev alımı ya da satışı ile ilgili konular gündeme gelebilir.

 

11 Temmuz 2022 Pazartesi

Haftalık Burç Yorumları (11 Temmuz 2022 - 17 Temmuz 2022)

 


11 Temmuz 2022 Haftaya Ay Yay burcunda hareket ederken başlıyoruz. Gün içerisinde aile büyüklerinizle beklenmedik seyahatler gerçekleştirebilirsiniz. Sürpriz eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde eşler arasında tartışmalar yaşanabilir. 

12 Temmuz 2022 Ay Yay burcunda hareket etmeye devam edecektir. Öğle saatlerinde Ay Oğlak burcuna geçiş yapacaktır. Aile içinde maddi ve manevi sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Aile büyüklerinize yardım etmek isteyebilirsiniz. Maddi kazançlarınızı artırmak için planlamalar yapabilirsiniz. 

13 Temmuz 2022 Ay Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli olayı saat 21:37'de Oğlak burcunda gerçekleşecek dolunay olacaktır. Anın yükseleni Kova burcu olacaktır. Sağlıkla ilgili konular ve günlük rutin işlerle ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. Hamile olanların hamilelikleriyle ilgili sorunlar oluşabilir. Maddi konularda problemler yaşanabilir. Yakın çevrenizle ilgili beklenmedik sürpriz seyahatler, davetler olabilir. 

14 Temmuz 2022 Ay Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerinde Ay Kova burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açıları gece saatlerinde kesinleşecek Merkür ve Uranüs arasındaki olumu açı ile sabah saatlerinde gerçekleşecek olan Venüs ve Neptün arasındaki sert açı olacaktır. Gün içerisinde aklınıza borsadan para kazanmak gibi fikirler gelebilir. Sosyal çevrenizdeki arkadaşlarınız size bu konuda değişik fikirler verebilir. Ailenizle maddi ve manevi değerlerle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Aldanmış ve aldatılmış gibi hissedebilirsiniz. Maddi konular, iş ve kariyerinizle ilgili sıkıntılarınızı içinizde çok büyütebilirsiniz. 

15 Temmuz 2022 Ay Kova burcunda hareket etmeye devam edecektir. Bugün iç sesinizi dinlemek için çok uygun bir gün olacaktır. Meditasyon, reiki, okült, psikoloji gibi konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Ruhunuzdaki yaraları sarabilirsiniz. 

16 Temmuz 2022 Ay Kova burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerinde Ay Balık burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açıları saat 01:51 de Venüs ve Plüton arasında sert açı gerçekleşecek. Aile bireylerinizle sosyal hayatınız arasında sıkıntılar ve problemler yaşayabilirsiniz. Saat 14:34 de Güneş ve Satürn arasında sert açı oluşacaktır. Aile büyüklerinizin sağlık problemleri görülebilir. Merkür ve Satürn arasında sert açı saat 18:55 itibariyle kesinleşecek. Sağlıkla ilgili haberler alabilirsiniz. Saat 22:37 itibariyle günün son önemli açısı Güneş ve Merkür kavuşumu olacaktır. Hızlı ve yeni kararlar alabilirsiniz. Yeni bir birliktelik, belki bir bebek haberi alabilirsiniz. 

17 Temmuz 2022 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecektir. Olumlu gezegen enerjileri gökyüzüne hakim olacaktır. Günün en önemli açısı saat 10:52 Merkür ve Neptün arasında olumlu açı gerçekleşecektir. Uzun zamandır kurduğunuz bir hayalinizi gerçekleştirme fırsatı karşınıza çıkabilir. 

Koç

Pazartesi günü manevi duygularınız ön plana çıkabilir. Seyahat konuları gündeminize gelebilir. Yurt dışında yaşayan tanıdıklarınızla görüşebilirsiniz. Eşinizin ailesi ile zaman geçirebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri işinizle ilgili konuları gözden geçirebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri sosyal ortamlara girebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Sosyal aktivitelere katılabilirsiniz. Ailenizle sosyal olabilirsiniz. Birlikte aktivite yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sağlıkla ile ilgili konularınız gündeme gelebilir. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz.

Boğa

Pazartesi günü ödemeler ve finansal konular gündeminize gelebilir. Partnerinizden sağladığınız gelirleriniz varsa bununla ilgili konular gündeme gelebilir. Hayatınız da değiştirmek istediğiniz bir şey varsa bununla ilgili konular gündeme gelebilir. Salı ve çarşamba günleri manevi duygularınız ön plana çıkabilir. Seyahat konuları gündeminize gelebilir. Yurt dışında yaşayan tanıdıklarınızla görüşebilirsiniz. Eşinizin ailesi ile zaman geçirebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri kariyerinizde başlattığınız bir işi tamamlayabilirsiniz. İşinizle ilgili projelerinizi bitirebilirsiniz. İşinizden ayrılabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili değişimler yapabilirsiniz. Aile büyüklerinizle ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sivil toplum kuruluşları gibi toplulukların faaliyetlerine katılabilirsiniz. 

İkizler 

Pazartesi günü ikili ilişkiler gündeme gelebilir. Sözleşmeler ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Salı ve çarşamba günleri ödemeler, partnerinizden gelen gelirler ve alacaklı olduğunuz gelirler ile ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe ve cuma günleri manevi duygularınız ön plana çıkabilir. Yurt dışında yaşayan tanıdıklarınızla görüşebilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. Eşiniz varsa eşinizin ailesi ile zaman geçirebilirsiniz. Kişisel gelişim konuları gündeminize gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri işleriniz ve kariyerinizle ilgilenebilirsiniz. Yeni iş girişimleri yapabilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi günü günlük rutin işlerinizle uğraşabilirsiniz. Evcil hayvanları olanlar onların bakımı ile ilgilenebilir. Sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Ortak yapılan işler ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Perşembe ve cuma günleri hayatınızda yeni bir sayfa açmak için gitmesi gereken ne varsa bunlar hayatınızdan çıkabilir. Alacaklarınız ve ödemeler ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Harcamalarınızla ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Sağlığınızda hassasiyet yaşayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri eğitim konuları ve seyahatler gündeminize gelebilir.

Aslan

Pazartesi günü partneriniz ve varsa çocuklarınız ile eğlenceli güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Hobilerinizle ve sanatla uğraşabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri günlük rutin işlerinizle ilgili yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili hassasiyet yaşayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri ikili ilişkiler ile ilgili konular gündeme gelebilir. Ortak yapılan işler gündeme gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri ödemeler, süresi bitmiş sigortalarla ilgilenebilirsiniz. Başkalarından alacaklı olduğunuz finansal konular gündeme gelebilir. 

Başak

Pazartesi günü ailevi konular gündeme gelebilir. Aile bireylerinizle daha çok zaman geçirebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri partnerinizle ve varsa çocuklarınızla eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Yatırım konuları gündeme gelebilir. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri rutin işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili sıkıntılarınız varsa bununla ilgili tedavi süreci bitebilir. Evcil hayvanlarınızın sağlık problemleri ile ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Yeni sözleşmeler yapılabilir.

Terazi

Pazartesi günü yakın çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. İletişimle ilgili yoğunluk yaşayabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Aile içi aktiviteler de bulunabilirsiniz. Evinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri çocuklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Aşk ilişkilerinde partnerinizle olan ilişkinizde bazılarınız ilişkisini farklı boyuta taşırken bazılarınız bitirebilirsiniz. Yatırımlarla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Cumartesi ve Pazar günleri  günlük rutin işleriniz fazlalaşabilir. Sağlık konuları gündeme gelebilir. Evcil hayvanı olanlar onların sağlık konuları ile ilgilenebilir. 

Akrep

Pazartesi günü finansal konular gündeminize gelebilir. Bütçe planlaması yapabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz. İletişim yoğunluğu yaşayabilirsiniz. Seyahate çıkabilirsiniz. Aracınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri ailevi konular gündeminize gelebilir. Aile içi gündem de olan bir konu bitebilir. Ailenizle daha çok zaman geçirebilirsiniz. Evinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri yatırımlarınızla alakalı konular gündeme gelebilir. Partnerinizle varsa çocuklarınızla keyifli zaman geçirebilirsiniz. 

Yay 

Pazartesi günü fiziksel sağlığınızla ve dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Ben merkezci davranabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri maddi ve manevi değerler gündeminize gelebilir. Bütçe planlaması yapabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri yakın çevrenizle iletişim konuları gündeme gelebilir. Yakın çevrenizden görüştüğünüz kişilerle yollarınızı ayırabilirsiniz. Seyahat konusu gündeminize girebilir ve seyahate çıkabilirsiniz. Sosyal medya ve iletişim konuları ön planda olabilir. Cumartesi ve Pazar günleri aile içi konular gündeme gelebilir. Evinizin dekorasyonu yada temizliği gibi konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi günü sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yoga ve meditasyon yapabilirsiniz. İç dünyanıza yönelebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri fiziksel görünüşünüz ve fiziksel sağlığınız ile yakından ilgilenebilirsiniz. Kendinizi ikili ilişkilerde ön planda tutmak isteyebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konularda tamamlanma yaşanabilir. Finansal konularda bütçe hesabı yapabilirsiniz. Harcamalarınızı ve kazançlarınızı değerlendirebilirsiniz. Size değer veren kişileri görüp değer vermeyenlerle yolunuzu ayırabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri eğitim, seyahat ve alışveriş konuları gündeminize gelebilir. Sosyal medya ve iletişim konuları yoğunlaşabilir. 

Kova 

Pazartesi günü sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Grup olarak planlar yapabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri fiziksel sağlığınızı ilgilendiren olumsuz koşulları bırakabilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgili değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde kendinizi ön planda tutmak isteyebilirsiniz. Kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgili değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri finansal konularınız, gelirleriniz ve sahip olduğunuz değerlerle ilgili konular gündeme gelebilir. Bütçe planlaması yapabilirsiniz. 

Balık

Pazartesi günü işinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Kariyerinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri sosyal çevrenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri içinize kapanabilirsiniz. Meditasyon ve yoga çalışmaları yapmak isteyebilirsiniz. İç dünyanızdaki gizlide kalmış taraflarınızı ortaya çıkartabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri fiziksel dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. İkili ilişkilerde kendinizi ön planda tutmak isteyebilirsiniz. 

4 Temmuz 2022 Pazartesi

Haftalık Burç Yorumları (4 Temmuz 2022 - 10 Temmuz 2022)

 


4 Temmuz 2022 Haftanın ilk günü Ay Başak burcunda hareket edecek. Aile büyüklerinize gitmek için seyahat planları yapabilirsiniz. İkili ilişkilerde duygularınızı beklenmedik bir şekilde büyütebilirsiniz. İşinizde, kariyerinizde kendinizi rahatlıkla ifade edebileceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Manevi olarak içinize kapanabilirsiniz. Maddi ve manevi değerlerle ilgili inançlarınızı sorgulayabilirsiniz. 

5 Temmuz 2022 Ay Başak burcunda ilerlemeye devam edecektir. Hayatınızla ilgili güzel kararlar alabileceğiniz enerjiler gökyüzüne hakim olacak. İşinizde kazançlarınız artabilir. Sözleşmeler ve anlaşmalar yapabilirsiniz. Bugünden itibaren etkisini hissedeceğimiz yılda bir kez gerçekleşen Güneş Sirius (Şira ) kavuşumunun enerjisi yeryüzünde olacaktır. 5-6-7 Temmuz günleri çok özel enerjileri içerisinde barındıracaktır. Bu özel günlerde vicdanınızı sorgulayın ve gelecek için dualar edin. Gökyüzünde dua kapılarının açılacağı günler yaşayacağız. Hayatınıza yenilikleri çağırın.

6 Temmuz 2022 Ay Terazi burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Saat 14:03 itibariyle Güneş ve Sirius Sabit yıldızı kavuşacak yani aynı hizada olacaktır. Sirius Kuran'da Necm suresinin 49. ayetinde geçen Şira yıldızıdır. Bugün dua edebilirsiniz. Bir iş başlangıcı yapabilirsiniz. Her ne yaparsanız sizin için güzel sonuçlar getirecektir. 

7 Temmuz 2022 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gün genelinde gergin, yorgun olabilirsiniz. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde beklenmedik sorunlar oluşabilir. 

8 Temmuz 2022 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerine doğru Ay Akrep burcuna geçiş yapacaktır. Maddi ve manevi değerlerle ilgili ikili ilişkilerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Aile içi harcamalarınızı planlamakta zorlanabilirsiniz. Günün en önemli açısı Güneş Chiron karesi olacaktır. İşinizde patronlarla gerginlikler yaşayabilirsiniz. 

9 Temmuz 2022 Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Merkür Jüpiter karesi olacaktır. Yanlış anlaşılmalar, yanlış algılamalar ve olayları büyütme durumu ortaya çıkabilir. İkili ilişkilerde sözlü gerginlikler yaşanabilir. Gün içerisinde beklenmedik harcamalar yapabilirsiniz. 

10 Temmuz 2022 Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecektir. Öğle saatlerine yaklaşırken Ay Yay burcunda hareket etmeye devam edecektir. Seyahate çıkabilirsiniz. Trafikte dikkatli olunmalıdır. Aile içi tartışmalar, sevilmeme duygusu hissedilebilir gerginliklerden uzak durmanız gerekebilir. Harcamalarınızı abartmamalısınız. Maddi sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

Koç

Pazartesi ve salı günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Günlük rutin işlerinizi bitirmek isteyebilirsiniz. Uzun zamandır ertelediğiniz işlere zaman ayırabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkilerinize daha çok zaman ayırabilirsiniz. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. Cuma ve cumartesi günleri günü gelmiş sigortalar, finansal konular, ödemeler varsa bunları halledebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklar tetiklenebilir. Pazar günü manevi duygularınız ön plana çıkabilir. Seyahat konuları gündeminize gelebilir. Yurtdışında yaşayan tanıdıklarınızla görüşebilirsiniz. Eşinizin ailesi ile zaman geçirebilirsiniz.

Boğa

Pazartesi ve salı günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. Pazar günü ödemeler ve finansal konularla ilgilenebilirsiniz. Partnerinizden sağladığınız gelirleriniz varsa bununla ilgili konular gündeme gelebilir. Hayatınız da değiştirmek istediğiniz bir şey varsa bununla ilgili adımlar atabilirsiniz. 

İkizler

Pazartesi ve salı günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizin işleriyle ilgilenebilirsiniz.  Çarşamba ve perşembe günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarınızla zaman geçirebilirsiniz. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa bakımı ile  ilgilenebilirsiniz. Pazar günü ikili görüşmeleriniz artabilir. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Sözleşmeler ile ilgili konular gündeminize gelebilir. 

Yengeç

Pazartesi ve salı günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgilenebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla zaman geçirebilirsiniz. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Pazar günü günlük rutin işlerinizle uğraşabilirsiniz. Evcil hayvanları olanlar onların bakımı ile ilgilenebilir. Sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz.

Aslan

Pazartesi ve salı günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçenizle ilgili planlama yapabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu, seyahat planlamaları yapabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgilenebilirsiniz. Pazar günü partneriniz ve varsa çocuklarınız ile eğlenceli güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Hobilerinizle ve sanatla uğraşabilirsiniz.

Başak

Pazartesi ve salı günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçenizi planlayabilirsiniz. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerleri masaya yatırabilir, geleceğiniz ile ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu, seyahatler gündeminize gelebilir. Pazar günleri ailevi konular ön plana gelecektir. Aile bireylerinizle daha çok zaman geçirebilirsiniz. 

Terazi

Pazartesi ve salı günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları ilginizi çekebilir. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgilenebilirsiniz. Pazar günlü yakın çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. İletişimle ilgili yoğunluk yaşayabilirsiniz.

Akrep

Pazartesi ve salı günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili tedavi edici bir süreye girebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları gündeminize gelebilir. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Pazar günü finansal konularla ilgilenebilirsiniz. Bütçe planlaması yapabilirsiniz.

Yay

Pazartesi ve salı günleri kariyerinizi ilgilendiren konularla zaman geçirebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle iyileşmeye başlayabilirsiniz. Pazar günü fiziksel sağlığınızla ve dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Ben merkezci davranabilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi ve salı günleri yurtdışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri kariyerinizle ilgili konular ilginizi çekebilir. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Ya da yeni bir proje başlatabilirsiniz. Bazılarınız iş değişikliği yapabilir. Terfi konuları konuşulabilir. Cuma ve cumartesi günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Pazar günü sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yoga ve meditasyon yapabilirsiniz. İç dünyanıza yönelebilirsiniz.

Kova

Pazartesi ve salı günleri değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri yurtdışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri kariyerinizle ilgili konular dikkatinizi çekebilir. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Ya da yeni bir proje başlatabilirsiniz. Bazılarınız iş değişikliği yapabilir. Pazar günü sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Grup olarak planlar yapabilirsiniz. 

Balık

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkilerinize daha çok zaman ayırabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Kronik rahatsızlığı olanlar bu rahatsızlıkları ile ilgili yeni bir tedavi sürecine girebilirler. Tamamlanmamış miras konuları varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Ödemeler, kredi ve sigortalarla ilgili konular önceliğinizi oluşturabilir. Cuma ve cumartesi günleri yurtdışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Pazar günü işinizle ilgili konuları gözden geçirebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili kararlar alabilirsiniz.