4 Temmuz 2022 Pazartesi

Haftalık Burç Yorumları (4 Temmuz 2022 - 10 Temmuz 2022)

 


4 Temmuz 2022 Haftanın ilk günü Ay Başak burcunda hareket edecek. Aile büyüklerinize gitmek için seyahat planları yapabilirsiniz. İkili ilişkilerde duygularınızı beklenmedik bir şekilde büyütebilirsiniz. İşinizde, kariyerinizde kendinizi rahatlıkla ifade edebileceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Manevi olarak içinize kapanabilirsiniz. Maddi ve manevi değerlerle ilgili inançlarınızı sorgulayabilirsiniz. 

5 Temmuz 2022 Ay Başak burcunda ilerlemeye devam edecektir. Hayatınızla ilgili güzel kararlar alabileceğiniz enerjiler gökyüzüne hakim olacak. İşinizde kazançlarınız artabilir. Sözleşmeler ve anlaşmalar yapabilirsiniz. Bugünden itibaren etkisini hissedeceğimiz yılda bir kez gerçekleşen Güneş Sirius (Şira ) kavuşumunun enerjisi yeryüzünde olacaktır. 5-6-7 Temmuz günleri çok özel enerjileri içerisinde barındıracaktır. Bu özel günlerde vicdanınızı sorgulayın ve gelecek için dualar edin. Gökyüzünde dua kapılarının açılacağı günler yaşayacağız. Hayatınıza yenilikleri çağırın.

6 Temmuz 2022 Ay Terazi burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Saat 14:03 itibariyle Güneş ve Sirius Sabit yıldızı kavuşacak yani aynı hizada olacaktır. Sirius Kuran'da Necm suresinin 49. ayetinde geçen Şira yıldızıdır. Bugün dua edebilirsiniz. Bir iş başlangıcı yapabilirsiniz. Her ne yaparsanız sizin için güzel sonuçlar getirecektir. 

7 Temmuz 2022 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gün genelinde gergin, yorgun olabilirsiniz. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde beklenmedik sorunlar oluşabilir. 

8 Temmuz 2022 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerine doğru Ay Akrep burcuna geçiş yapacaktır. Maddi ve manevi değerlerle ilgili ikili ilişkilerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Aile içi harcamalarınızı planlamakta zorlanabilirsiniz. Günün en önemli açısı Güneş Chiron karesi olacaktır. İşinizde patronlarla gerginlikler yaşayabilirsiniz. 

9 Temmuz 2022 Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Merkür Jüpiter karesi olacaktır. Yanlış anlaşılmalar, yanlış algılamalar ve olayları büyütme durumu ortaya çıkabilir. İkili ilişkilerde sözlü gerginlikler yaşanabilir. Gün içerisinde beklenmedik harcamalar yapabilirsiniz. 

10 Temmuz 2022 Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecektir. Öğle saatlerine yaklaşırken Ay Yay burcunda hareket etmeye devam edecektir. Seyahate çıkabilirsiniz. Trafikte dikkatli olunmalıdır. Aile içi tartışmalar, sevilmeme duygusu hissedilebilir gerginliklerden uzak durmanız gerekebilir. Harcamalarınızı abartmamalısınız. Maddi sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

Koç

Pazartesi ve salı günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Günlük rutin işlerinizi bitirmek isteyebilirsiniz. Uzun zamandır ertelediğiniz işlere zaman ayırabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkilerinize daha çok zaman ayırabilirsiniz. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. Cuma ve cumartesi günleri günü gelmiş sigortalar, finansal konular, ödemeler varsa bunları halledebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklar tetiklenebilir. Pazar günü manevi duygularınız ön plana çıkabilir. Seyahat konuları gündeminize gelebilir. Yurtdışında yaşayan tanıdıklarınızla görüşebilirsiniz. Eşinizin ailesi ile zaman geçirebilirsiniz.

Boğa

Pazartesi ve salı günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. Pazar günü ödemeler ve finansal konularla ilgilenebilirsiniz. Partnerinizden sağladığınız gelirleriniz varsa bununla ilgili konular gündeme gelebilir. Hayatınız da değiştirmek istediğiniz bir şey varsa bununla ilgili adımlar atabilirsiniz. 

İkizler

Pazartesi ve salı günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizin işleriyle ilgilenebilirsiniz.  Çarşamba ve perşembe günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarınızla zaman geçirebilirsiniz. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa bakımı ile  ilgilenebilirsiniz. Pazar günü ikili görüşmeleriniz artabilir. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Sözleşmeler ile ilgili konular gündeminize gelebilir. 

Yengeç

Pazartesi ve salı günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgilenebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla zaman geçirebilirsiniz. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Pazar günü günlük rutin işlerinizle uğraşabilirsiniz. Evcil hayvanları olanlar onların bakımı ile ilgilenebilir. Sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz.

Aslan

Pazartesi ve salı günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçenizle ilgili planlama yapabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu, seyahat planlamaları yapabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgilenebilirsiniz. Pazar günü partneriniz ve varsa çocuklarınız ile eğlenceli güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Hobilerinizle ve sanatla uğraşabilirsiniz.

Başak

Pazartesi ve salı günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçenizi planlayabilirsiniz. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerleri masaya yatırabilir, geleceğiniz ile ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu, seyahatler gündeminize gelebilir. Pazar günleri ailevi konular ön plana gelecektir. Aile bireylerinizle daha çok zaman geçirebilirsiniz. 

Terazi

Pazartesi ve salı günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları ilginizi çekebilir. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgilenebilirsiniz. Pazar günlü yakın çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. İletişimle ilgili yoğunluk yaşayabilirsiniz.

Akrep

Pazartesi ve salı günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili tedavi edici bir süreye girebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları gündeminize gelebilir. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Pazar günü finansal konularla ilgilenebilirsiniz. Bütçe planlaması yapabilirsiniz.

Yay

Pazartesi ve salı günleri kariyerinizi ilgilendiren konularla zaman geçirebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle iyileşmeye başlayabilirsiniz. Pazar günü fiziksel sağlığınızla ve dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Ben merkezci davranabilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi ve salı günleri yurtdışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri kariyerinizle ilgili konular ilginizi çekebilir. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Ya da yeni bir proje başlatabilirsiniz. Bazılarınız iş değişikliği yapabilir. Terfi konuları konuşulabilir. Cuma ve cumartesi günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Pazar günü sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yoga ve meditasyon yapabilirsiniz. İç dünyanıza yönelebilirsiniz.

Kova

Pazartesi ve salı günleri değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri yurtdışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri kariyerinizle ilgili konular dikkatinizi çekebilir. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Ya da yeni bir proje başlatabilirsiniz. Bazılarınız iş değişikliği yapabilir. Pazar günü sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Grup olarak planlar yapabilirsiniz. 

Balık

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkilerinize daha çok zaman ayırabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Kronik rahatsızlığı olanlar bu rahatsızlıkları ile ilgili yeni bir tedavi sürecine girebilirler. Tamamlanmamış miras konuları varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Ödemeler, kredi ve sigortalarla ilgili konular önceliğinizi oluşturabilir. Cuma ve cumartesi günleri yurtdışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Pazar günü işinizle ilgili konuları gözden geçirebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder