31 Temmuz 2022 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (1 Ağustos 2022 - 7 Ağustos 2022)

 


1 Ağustos 2022 Ay Başak burcunda hareket ederken haftaya başlıyoruz. Günün en önemli açısı saat 02:36 da Güneş Jüpiter arasında gerçekleşecek iyicil açı olacaktır. Aynı zamanda sabah saatlerinde Mars'ın Kuzey Ay düğümü ile kavuşumu olacaktır. Öğleden sonra ise Merkür ve Neptün arasında 150° lik açı oluşacaktır. Gelecekle ilgili kararlar alınabilir. Beklenmedik hayal kırıklıkları yaşanabilir. Sosyal çevrenizde sıkıntılar yaşanabilir. Ayağınızı yere sağlam basmaya çalışınız. Uzun zamandır yapmak istediğiniz ve ertelediğiniz işleri halledebilirsiniz. 

2 Ağustos 2022 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerinde Ay Terazi burcuna geçiş yapacaktır. Gecenin ilk saatlerinde Mars ve Uranüs kavuşum yapacaktır. Sabah saatlerinde Venüs Ay Düğümlerine olumlu açı yapacaktır. Öğleden sonra yine Venüs ve Uranüs arasında olumlu açı oluşacaktır. Akşam saatlerine doğru Merkür ve Plüton arasında uranüsyen bir açı oluşacaktır. Beklenmedik ve ani çıkabilecek kavga ve tartışmalardan uzak durulması gereken bir gün. Öfke patlamaları yaşanabilir. Ağzınızdan çıkan kelimelere dikkat etmeniz gereken bir gün yaşayabilirsiniz. Sürpriz evlilik teklifleri gelebilir. İlişkisi olmayanlar yeni bir ilişkiye yelken açabilir. 

3 Ağustos 2022 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecektir. Venüs ve Mars arasında iyicil bir açı meydana gelecektir. Maddi ve manevi konularda olumlu adımlar atabileceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Beklenmedik seyahatler gündeminize gelebilir. Gelecek ile ilgili kararlar alabilirsiniz. Akşam saatlerinde duygularınızı ifade etmekte zorlanabilirsiniz. 

4 Ağustos 2022 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecektir. Öğleden sonra Ay Akrep burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Merkür Başak burcuna geçiş yapacaktır. Seyahate çıkabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Maddi konularda net kararlar vermekte zorlanabilirsiniz. Gün içinde duygusal açıdan zorlanabileceğiniz olaylarla karşılaşabilirsiniz. 

5 Ağustos 2022 Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Venüs ve Satürn arasında gerçekleşecektir. İkili ilişkilerde beklenmedik problemlerle karşılaşabilirsiniz. Yakın çevreniz, akrabalarınız ya da kardeşlerinizle problemler yaşayabilirsiniz. İş ortamında ikili ilişkilerde gerginlikler yaşanabilir. 

6 Ağustos 2022 Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecektir. Akşam saatlerinde Ay Yay burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gün içinde ailevi problemlerinizle ilgilenebilirsiniz. Kendinizi işe vermekte zorlanabilirsiniz. Anlaşmalar ve sözleşmelerle ilgili fırsatlar yakalayabilirsiniz. 

7 Ağustos 2022 Ay Yay burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açıları Venüs ve Neptün arasında gerçekleşecek iyicil açı ile Mars ve Satürn arasında gerçekleşecek kare açı gökyüzüne hakim olacaktır. Gün içerisinde iletişiminize dikkat etmelisiniz. Yanlış anlaşılmalar olabilir. Mars ve Satürn arasında gerçekleşecek kare açısı gerginliklere, kavgalara sebebiyet verebilir. Gün içinde yapacağınız girişimlerde çeşitli engeller ve gecikmeler yaşayabilirsiniz. Kemik kırılmaları ve kazalara açık olunacaktır. Dikkatli ve temkinli olmakta yarar var.

Koç

Pazartesi günü yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri günü gelmiş sigortalar, finansal konular, ödemeler gündeme gelebilir. Kronik rahatsızlıklar tetiklenebilir. Pazar günleri manevi duygularınız ön plana çıkabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yurt dışında yaşayan tanıdıklarınızla görüşebilirsiniz. Eşinizin ailesi ile zaman geçirebilirsiniz.

Boğa

Pazartesi günü sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Salı ve Çarşamba, günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Perşembe, Cuma ve cumartesi günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. Pazar günleri ödemeler ve finansal konular gündeminize gelebilir. Partnerinizden sağladığınız gelirleriniz varsa bununla ilgili konular gündeme gelebilir. Hayatınız da değiştirmek istediğiniz bir şey varsa bununla ilgili konular gündeme gelebilir.

İkizler

Pazartesi günü ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Pazar günleri ikili ilişkiler gündeme gelebilir. Sözleşmeler ile ilgili konular gündeminize gelebilir. 

Yengeç

Pazartesi günü yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Salı ve Çarşamba, günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe, Cuma ve cumartesi günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Pazar günleri günlük rutin işlerinizle uğraşabilirsiniz. Evcil hayvanları olanlar onların bakımı ile ilgilenebilir. Sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz.

Aslan

Pazartesi günü finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu, seyahatler gündeminize gelebilir.  Perşembe, cuma ve cumartesi günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Pazar günleri partneriniz ve varsa çocuklarınız ile eğlenceli güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Hobilerinizle ve sanatla uğraşabilirsiniz.

Başak

Pazartesi günü fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Salı ve Çarşamba, günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerler gündeme gelebilir. Perşembe, Cuma ve cumartesi günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu, seyahatler gündeminize gelebilir. Pazar günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Aile bireylerinizle daha çok zaman geçirebilirsiniz. 

Terazi

Pazartesi günü yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Salı ve Çarşamba, günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları gündeminize gelebilir. İmajınız da değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Perşembe, Cuma ve cumartesi günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerler gündeme gelebilir. Pazar günleri yakın çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. İletişimle ilgili yoğunluk yaşayabilirsiniz.

Akrep

Pazartesi günü sosyal olmak isteyebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili tedavi edici bir süreye girebilirsiniz. Perşembe, Cuma ve cumartesi günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları gündeminize gelebilir. İmajınız da değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Pazar günleri finansal konular gündeminize gelebilir. Bütçe planlaması yapabilirsiniz.

Yay

Pazartesi günü kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba, günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Perşembe, Cuma ve cumartesi günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz. Pazar günleri fiziksel sağlığınızla ve dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Ben merkezci davranabilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi günü yurtdışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Salı ve Çarşamba, günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Yeni bir proje başlatabilirsiniz. Bazılarınız iş değişikliği yapabilir. Terfi konuları gündeme gelebilir. Perşembe, Cuma ve cumartesi günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Pazar günleri sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yoga ve meditasyon yapabilirsiniz. İç dünyanıza yönelebilirsiniz.

Kova

Pazartesi günü değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Perşembe, Cuma ve cumartesi günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Yeni bir proje başlatabilirsiniz. Bazılarınız iş değişikliği yapabilir. Terfi konuları gündeme gelebilir. Pazar günleri sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Grup olarak planlar yapabilirsiniz. 

Balık

Pazartesi günü ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Kronik rahatsızlığı olanlar bu rahatsızlıkları ile ilgili yeni bir tedavi sürecine girebilirler. Hal olmamış miras konuları varsa bunlar gündeminize gelebilir. Ödemeler, kredi ve sigortalarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Perşembe, Cuma ve cumartesi günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Pazar işinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Kariyerinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder