25 Eylül 2022 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (26 Eylül 2022 - 2 Ekim 2022)

 


26 Eylül 2022 Yeni haftaya Ay Terazi burcunda hareket ederken başlıyoruz. Gece saat 00:54 de 2°48' Terazi burcunda Yeni ay gerçekleşecektir. Anın yükseleni Yengeç Burcu olacaktır. İletişim sorunları ve buna bağlı problemlerin çok fazla hissedileceği bir dönem yaşanacak. Özellikle hizmet alanlarında aksamalar, sağlıkla ilgili problemler görülebilir. Özellikle bağırsak ve sindirim sistemi, safra kesesi ve pankreas problemleri nüksedebilir. Tabiat olayları, yer sarsıntıları, toprak kayması ve sel gibi olaylar yaşanabilir. Trafik kazalarında artış yaşanabilir. Ekonomi ile ilgili zamlar ve artışlar ve sarsıcı olaylar gündeme gelebilir. 

27 Eylül 2022 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Retro Merkür ile Plüton arasında gerçekleşecek üçgen açı olacaktır. İşinizle ilgili sorumluluklarınızı gözden geçireceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Beklenmedik konular gündeme gelebilir. Çalışma ortamında üstlerinizle ilgili iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 

28 Eylül 2022 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gecenin ilerleyen saatlerinde Ay Akrep burcunda hareket etmeye başlayacaktır. İkili ilişkilerle ilgili sorunlar yaşanabilir. Günün en önemli açısı Mars ve Satürn arasında gerçekleşecek olumlu açı olacaktır. Sosyal çevrenizdeki kişilerle iletişiminiz artabilir. İş toplantılarına katılabilirsiniz. 

29 Eylül 2022 Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecektir. İkili ilişkilerde sorunlar ve sıkıntılar yaşanabilir. İş sözleşmelerinde ve ortaklıklarda maddi problemler ve tartışmalar yaşanabilir. Rutin günlük işlerinizde ertelediğiniz işlerinizi yapabilirsiniz.

30 Eylül 2022 Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerine doğru Ay Yay burcuna geçiş yapacaktır. İkili ilişkiler, sözleşmeler ve ortak yapılacak işler için uygun bir gün olacaktır. Partnerinizle keyifli bir gün geçirebilirsiniz. İş ortamınızda değişikli yapabilirsiniz. Ödemelerinizi halledebilirsiniz.

1 Ekim 2022 Ay Yay burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Venüs ve Jüpiter arasında gerçekleşecek olumsuz açı olacaktır. Ekonomik kaynaklarda azalma, beklenmedik harcamalar karşınıza çıkabilir. Sağlık problemleriniz varsa bununla ilgili kontrollerinizi yapabilirsiniz. 

2 Ekim 2022 Ay Yay burcunda hareket etmeye devam edecektir. Öğle saatlerinde Ay Oğlak burcuna geçiş yapacaktır. Gün içinde kendinizi ifade etmekte zorluk yaşayabilirsiniz. İletişim problemleri ve tartışmalar olabilir. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Sakin bir gün geçirmek varsa problemlerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. 

KOÇ
Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkiler, aşk hayatınız, iş ortaklarınızla olan ilişkilerinizle ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri maddi konular, ödemeler ve kredi ile ilgili konular ön planda olacaktır. Sağlığınızla ilgilenebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri arası eğitim konuları ile ilgili haberler alabilirsiniz. Yurtdışı ile bağlantılı görüşmeler yapabilirsiniz. Pazar günü kariyer ile ilgili konular gündeminizde olacaktır. İşinizle ilgili konular, toplantılar, sözleşmeleri gözden geçirebilirsiniz. 

BOĞA

Pazartesi ve salı günleri yoğun iş temposu içine girebilirsiniz. Sağlık ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Kronik bir sağlık probleminiz varsa kontrollerinizi yaptırmayı unutmayınız. Çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkilerinizde gelişmeler olabilir. Ortaklıklarla ilgili verilmesi gereken bir karar karşınıza çıkabilir. Süren bir dava varsa bu sonuçlanabilir. Cuma ve cumartesi günleri arası maddi kaynaklarla ilgili konular gündeminizde olacaktır. Ödemelerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Pazar günü maneviyatla ilgili konular gündeminize gelebilir. Eşinizin ailesi ile ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Yurtdışı ile ilgili konular burada bulunan tanıdıklarınızla iletişim kurabilirsiniz. Eğitim ve seyahat konuları gündeme gelebilir.

İKİZLER 

Pazartesi ve salı günleri aşk, sosyal hayat, hobiler, yatırımlar, çocuklar gündeminizde olacaktır. Takıntılar oluşabilir. Çarşamba ve perşembe günleri çalışma hayatınız rutin işlerinizle alakalı konularda bir düzenleme yapabilirsiniz. Sağlık konuları ile ilgili konularınız ön plana çıkabilir. Diyete başlamak isteyenler bu konuda karar alabilirsiniz. Evcil hayvanları olanlar küçük dostlarınızın bakımları gündeme gelebilir. Cuma ve cumartesi günleri arasında ikili ilişkileriniz gündemde olacak. Aşk ilişkilerinde ve iş ile ilgili ortaklıklarda uyumlu iletişimi yakalayabilirsiniz. Pazar günü maddi konular ve ödemeler ile ilgili planlar yapabilirsiniz.

YENGEÇ 

Pazartesi ve salı günleri aile, yuva konuları gündeminizde olacaktır. Aile içi konular, sağlık konuları, gayri menkulünüzü ilgilendiren sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri aşk hayatınızda bir problem varsa bununla ilgili kararlar alınabilir. Çocuklarla ilgili konularda kararlar alınabilir. Bir hobiye başlama ya da bitirme kararı alınabilir. Cuma ve cumartesi günleri yoğun iş temposu, kariyerle ilgili konular, sağlık konuları, evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Pazar günü ikili ilişkiler gündeminiz de olacaktır. Partnerinizle vakit geçirmek isteyeceksiniz yeni kararlar alabilirsiniz.

ASLAN 

Pazartesi ve salı günleri kararlar ve planlar vereceğiniz bir gün olabilir. Kardeşler ve yakın çevrenizle ilgili iletişim yoğun olabilir. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Ticari konular ile ilgili konularda problemler yaşayabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri aile, yuva, yaşam alanınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Cuma ve cumartesi günleri aşk, çocuklar, hobiler bu konular gündeminize gelebilir. Pazar günü rutin işlerinizde artma olabilir. Sağlık konuları gündeminizde olabilir. Diş ve kemiklerle ilgili hassasiyetiniz olabilir. Evcil hayvan edinebilirsiniz. 

BAŞAK 

Pazartesi ve salı günleri maddi kaynaklarınız ve manevi değerlerinizle ilgili konular gündeminize gelecektir. Çarşamba ve perşembe günleri yakın çevreniz ve kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde, Eğitim konuları, seyahat ve ticaret ile konuları gündeme getirecektir. Cuma ve cumartesi günleri aile içi maneviyatla ilgili konular gündeme gelebilir. Pazar günü aşk ilişkileri, çocuklar için daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Bazılarınız sanatsal faaliyetler yapabilir. 

TERAZİ

Pazartesi ve salı günleri duygularınızı ifade etmek, dış görünüşünüzle ilgilenmek gibi konular gündeminize gelecektir. Kronik sağlık problemleriniz varsa bu rahatsızlıklar nüksedebilir. Çarşamba ve perşembe günleri maddi konular gündeminizde olacaktır. Kariyerle ilgili konular, mal mülk alış ve satışı ile ilgili konular gündeme gelebilir. Cuma ve cumartesi günleri zihinsel faaliyetlerin artacağı, eğitim, ticaret, yakın akraba ve kardeşler ile ilgili konular gündeme gelebilir. Pazar günü aile içi ilişkiler, sevmek sevilmek, şefkat duyguları ön plana çıkacaktır. Ev işleriyle ilgilenebilirsiniz.

AKREP 

Pazartesi ve salı günleri duygularınızı paylaşmadığınız, içinize kapandığınız, bazı konuları büyüttüğünüz bir gün olabilir. Çarşamba ve perşembe günleri kendinizle ilgili konularda bir netleşme yaşayabilirsiniz. Bir kararı ya da bir planı netleştirebilirsiniz. İkili ilişkilerle ilgili kararlar verebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Pazar günleri yakın çevrenizle olan ilişkileriniz, ticaret, Alışveriş gibi konular gündeme gelebilir. Aracınızla ilgili konular gündeme gelebilir. İletişim ve eğitim konuları gündemde olabilir. 

YAY

Pazartesi ve salı günleri sosyal çevreniz, iş arkadaşlarınız, üyesi olduğunuz gruplar varsa bunlarla ilgili konular gündeme gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri iç dünyanıza yöneldiğiniz, takıntıların gelişebileceği bir süreç olabilir. Sağlık konuları ön planda olacaktır. Cuma ve cumartesi günleri duygularınızı rahat ifade edebildiğiniz, ikili ilişkilerin ön planda olduğu, dış görünüşünüzle ilgili değişiklik yapabileceğiniz bir süreç olabilir. Pazar günü maddi kaynaklar, gelirler ve ödemelerle ilgili konular gündeminize gelebilir. 

OĞLAK

Pazartesi ve salı günleri kariyer, işiniz ile ilgili konular gündeminize gelecektir. İş yerinde ilişkide olduğunuz iş arkadaşlarınız patronlarınız ile problemler çıkabilir. Çarşamba ve perşembe günleri sosyal çevrenizle olan ilişkileriniz, gruplar ve iş arkadaşlarınızla ilgili konularda bir netlik bir karar verme durumunuz ortaya çıkabilir. Cuma ve cumartesi günleri içinize kapanabilir, meditasyon, dua etmek gibi çalışmalar gündeminize gelebilir. Sağlık konuları gündeminize gelebilir. Pazar günü kendinizle, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde duygularınızı rahatlıkla ifade edebileceğiniz bir zaman dilimi olacaktır. 

KOVA 

Pazartesi ve salı günleri eğitim, yurtdışı seyahat ve iletişim konuları, ticaret, hukuksal davalar gibi konular gündeminize gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri kariyerinizle ilgili bir karar aşamasında olabilirsiniz bu netleşecektir. Yapmakta olduğunuz bir iş bir proje tamamlanacaktır. İş yerinizde ikili ilişkiler gündeme gelebilir. Cuma ve cumartesi günleri sosyal çevreniz, iş arkadaşlarınız, sosyal gruplarınız bu konular gündeminize gelebilir. Pazar günü iç dünyanıza yönelebilir ve içsel yolculuğunuzla huzurlu bir hafta sonu geçirmek isteyebilirsiniz. 

BALIK
Pazartesi ve salı günleri maddi kaynaklar ve ödemeler gündemde olabilir. Sağlık konuları rutin kontroller ön planda olabilir. Çarşamba ve perşembe günleri  eğitim, yurtdışı, hukuksal davalar, ticaret, seyahat gibi konuları gündeme getirecektir. Cuma ve cumartesi günleri arasında kariyer, işinizle alakalı konuları ön plana çıkaracaktır. İş arkadaşlarınız ve patronlarınızla ilişkileriniz yine gündemde olacak konular arasında olacaktır. Pazar günü sosyal olmak, arkadaşlarınız ve gruplarla görüşmek isteyebilirsiniz. Onlardan gelecek haberler gündeminizde olabilir. 
 

18 Eylül 2022 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (19 Eylül 2022 - 25 Eylül 2022)

 


19 Eylül 2022 Ay Yengeç burcunda hareket ederken yeni haftaya başlıyoruz. Günün önemli açıları Retro Merkür ve Retro Jüpiter karşıtlığı ile Güneş ve Plüton arasındaki trine açı olacaktır. Gün içinde iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Çalışmalarınızın meyvesini toplayabilirsiniz. Aile bireylerinde sağlık problemi görülebilir. 

20 Eylül 2022 Ay Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gecenin son saatinde Ay Aslan burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açıları Venüs ile Uranüs arasında gerçekleşecek olumlu açı ile yine Venüs ve Satürn arasında gerçekleşecek uranüsyen açı olacaktır. Yoğun bir çalışma temposu içerisine girebilirsiniz. Beklenmedik sosyal faaliyetlere, toplantılara katılabilirsiniz. 

21 Eylül 2022 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecektir. Aile içi iletişimin yoğun olacağı bir gün geçirebilirsiniz. Pozitif enerjilerin hakim olacağı bir gün geçirebilirsiniz. Partneri olanlar beklenmedik konular gündeme gelebilir.

22 Eylül 2022 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecektir. Çocuğu olanlar çocuklarının sosyal çevreleri ile olan ilişkileriyle yakından ilgilenebilir. Çocuklarda sağlık problemleri görülebilir. Gün içinde zihin karışıklığı yaşanabilir. 

23 Eylül 2022 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecektir. Öğleden sonra Ay Başak burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açısı Güneş ve Retro Merkür kavuşumu olacaktır. Bugün görülen rüyalar haberci niteliğinde olabilir. Yoğun çalışma ortamı içerisinde bol iletişim içerisinde olduğunuz bir gün yaşayabilirsiniz. Eski günlerde yaşadıklarınız gözünüzde canlanabilir. Uzun zamandır görmediğiniz kişiler karşınıza çıkabilir. İş yerinizde, iş arkadaşlarınızın olduğu bir ortamda duygusal patlama yaşayabilirsiniz. 

24 Eylül 2022 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Venüs ve Neptün arasında gerçekleşecek karşıtlık olacaktır. Alacağınız ekonomik kararlarda zorlanabilirsiniz. Sağlıkla ilgili hassasiyetler oluşabilir. Alacağınız ödemeler varsa bunlarda gecikmeler yaşayabilirsiniz. 

25 Eylül 2022 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecektir. İletişim yoğunluğu yaşayabilirsiniz. Günlük rutin işleriniz artabilir. Duygusal takıntılar gelişebilir. 

Koç

Pazartesi ve Salı günleri duygusal olabilirsiniz. Ailevi konular gündeminize gelebilir. Aile bireylerinizle yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri sosyal olabilir, aşk ilişkileriyle ilgili konular gündemde olabilir. Çocuklarla zaman geçirebilir, onların sorunları ile ilgilenebilirsiniz.  Sanatsal faaliyetlerle ilgilenebilirsiniz. Bir kısmınız yatırımla ilgili konulara öncelik verebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri günlük rutin işleriniz artabilir. İş yoğunluğunda sağlığınızı ihmal etmeyiniz. Detay gerektiren işlerinizi yapabilirsiniz.

 Boğa

Pazartesi ve Salı günleri zihniniz yoğun olacak. Yakın çevrenizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. İletişim yoğunluğu yaşayabilirsiniz. Kısa seyahatler gündeminize gelebilir. Aracınızın bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Aile içi konularda zaman zaman sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri sosyal hayatınız, aşk hayatınız varsa çocuklarınızla ilgili konularda keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

İkizler

Pazartesi ve Salı günleri finansal konular gündeminizde olabilir. Harcamalarınızla ilgili konuları gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Maddi ve manevi değerlerinizi sorgulama ihtiyacı hissedebilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri yakın çevrenizle olan iletişiminiz, planlar ve kararlar ön plana çıkabilir. Eğitim ile ilgili konular gündeme gelebilir. İletişim yoğunluğu yaşayabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri ailevi konular, aileden gelecek haberler olabilir. Evinizi dekore edebilirsiniz.

Yengeç 

Pazartesi ve Salı günleri duygusal ve şefkatli olabilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Geçmiş konulara ilgi duyabilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri finansal konularla ilgilenebilirsiniz. Ödemeler ve ticaret ile konular gündeme gelebilir. Duygusal harcamalardan kaçının. Cumartesi ve Pazar günleri iletişim konuları ön plana çıkabilir. Karar almak ve bunu hayata geçirmek gibi girişimler içerisine girebilirsiniz. Yakın çevrenizle olan iletişiminizde artma yaşayabilirsiniz. Aracınızın bakımı ile ilgilenebilirsiniz.

Aslan

Pazartesi ve Salı günleri biraz takıntılı olabilirsiniz. Sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Biraz yalnız kalmak inzivaya çekilme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir süreç olacaktır. Fiziksel görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri finansal konular ve bunların planlanması gündeminize gelebilir. Harcamalarınızı daha detaylı bir şekilde planlamak isteyebilirsiniz.

Başak

Pazartesi ve Salı günleri sosyal çevrenizle yoğunluğunuz artabilir. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Üye olduğunuz bir dernek varsa bunun faaliyetlerine katılabilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri iç dünyanıza dönebilir içinize kapanabilirsiniz. Duygusal açıdan zaman zaman zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri kendiniz daha rahat ifade edebileceğiniz bir süreç olacaktır. Fiziksel görünüşünüzle ilgilenebileceğiniz bir süreç olacaktır.

Terazi

Pazartesi ve Salı günleri kariyerinizle ilgili konular gündeme gelecektir. İşlerinizle ilgili sıkıntılar gündeme gelebilir. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri sosyal çevrenizle ve iş arkadaşlarınızla olan iletişimde artma olacaktır. Ortak çalışmalar yapabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri iç dünyanıza dönebilirsiniz. Zaman zaman duygusal takıntılar yaşayabilirsiniz. Meditasyon ve yoga çalışmalarına katılabilirsiniz.

Akrep

Pazartesi ve Salı günleri alışveriş, eğitim ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Beklenmedik seyahatlere çıkabilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri yoğun iş temposuna gireceğiniz bu günler yeni projelerle uğraşmak gibi konular gündeminize gelebilir. İşinizde zaman zaman sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri sosyal çevrenizle olan iletişiminiz artabilir. Grup çalışmaları gündeme gelebilir.

Yay

Pazartesi ve Salı günleri finansal konular gündeme gelebilir. Ödemeler ve vergiler ile ilgilenebilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri eğitim konuları gündeme gelebilir. Uluslararası ticaret konuları gündemde olacaktır. Cumartesi ve Pazar günleri kariyeriniz, işinizle ilgili konularda yoğunluk olabilir. Çalışmalarınız artabilir.

Oğlak

Pazartesi ve Salı günleri ikili ilişkiler gündeme gelecektir. Ortak yaptığınız işler varsa bunlarla ilgili konularda sıkıntılar çıkabilir. Partnerinizle tartışmalar yaşayabilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri finansal konular, krediler, ödemeler ve miras gibi konular gündeminize gelebilir. Sağlıkla ilgili konular gündem gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri eğitim ve kişisel gelişimle ilgili konular gündeme gelebilir. Ticaret konuları gündeme gelebilir.

Kova

Pazartesi ve Salı günleri rutin günlük işleriniz gündeme gelecektir. Günlük işlerinizde artma olabilir. İşleriniz de sorunlar yaşayabilirsiniz. Kronik rahatsızlıklarınız nüksedebilir. Kemik ve kas ağrıları yaşayabilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri ikili ilişkilerde ego çatışmaları olabilir. İkili ilişkiler ve iş ortakları ile iletişimin artacağı yeni sözleşmelerin gündeme gelebileceği bir süreç olacaktır. Cumartesi ve Pazar günleri finansal konularla ilgili konular gündeme gelecektir. Ödemeler ve krediler gündeme gelebilir.

Balık

Pazartesi ve Salı günleri aşk ilişkileri, çocuklarla ilişkiler gündeme gelebilir. Sanatsal faaliyetlerle ilgilenebilirsiniz. Yatırım ile ilgili konuları takip edebilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri günlük rutin işlerle ilgilenilebilir. Hizmet alınan kişilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Sağlık konusunda hassasiyetler yaşanabilir. Cumartesi ve Pazar günleri ikili ilişkilerde iletişim artar. Yenilenecek sözleşmeler gündeme gelebilir.

 

12 Eylül 2022 Pazartesi

Haftalık Burç Yorumları (12 Eylül 2022 - 18 Eylül 2022)

 


12 Eylül 2022 Ay Koç burcunda hareket ederken yeni haftaya başlıyoruz. Sabahın ilk saatleri ile birlikte kendinizi enerjik hissedebilirsiniz. Yatırım ve ekonomi odak noktanız olabilir. Ani yatırım kararları vermekten kaçınınız. Akşam saatlerine doğru günün en önemli açısı gerçekleşecektir. Güneş ve Satürn arasında gerçekleşecek 150'lik uranüsyen açı dikkatli olmamız konusunda uyarı yapmaktadır. Ani yaşanabilecek kazalara ve kemik kırılmalarına karşı dikkatli olunmalıdır. Hava olayları yaşanabilir. Sosyal çevreniz veya iş ortamında sıkıntılar yaşanabilir.

13 Eylül 2022 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatleri ile birlikte çalıştığınız ortamla ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Kendinizi yanlış ifade edebilirsiniz. Öğleden sonra Ay Boğa burcuna geçiş yapacaktır. Saat 14:40 dan itibaren Ay boşlukta olacaktır. Bu saatten itibaren gün boyunca iş başlangıcı yapmayınız. Yarım kalmış işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Dinlenebilirsiniz. Huzurlu ve rahat bir ortamda kalmaya özen gösteriniz.

14 Eylül 2022 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sosyal çevrenizdeki kişilerle beklenmedik tartışmalar yaşayabilirsiniz. Evli çiftler iletişim problemleri yüzünden tartışma veya kavga gibi problemler yaşayabilir. 

15 Eylül 2022 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gün bitmeden Ay İkizler burcuna geçiş yapacaktır. Sosyal çevre, iş ortamı gibi alanlarda problemler çıkabilir. Kredi çekmek ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. 

16 Eylül 2022 Ay İkizler burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Venüs ve Mars arasında gerçekleşecektir. Maddi ve manevi değerlerle ilgili problemler, tartışmalar ve gerginlikler yaşanabilir. Trafik kazalarına karşı dikkatli olunmalıdır.

17 Eylül 2022 Ay İkizler burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açıları Güneş ve Neptün arasında gerçekleşecektir. iletişim problemleri nedeniyle eğitim, seyahat gibi konularda problemler yaşanabilir. İş ve kariyer alanında beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Karar verilmesi gereken noktalarda problemlerle karşılaşabilirsiniz. 

18 Eylül 2022 Ay İkizler burcunda hareket etmeye devam edecektir. Öğleden sonra Ay Yengeç burcuna geçiş yapacaktır. İletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde Mars ve Chiron olumlu açı yapacaktır. Biraz olsun yaşanacak problemlerin etkisini hafifletecektir. 

Koç

Pazartesi günü ben ve biz olmak gibi ilişkilerde değer duygusu ön planda olacaktır. Sosyal çevrenizdeki kişilerle yoğun iletişim içerisine girebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Gelirleriniz ve giderlerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz.  Perşembe, cuma ve cumartesi günleri yakın akrabalarınız ve kardeşiniz varsa bunlarla iletişiminiz artabilir. Yazılı, sözlü iletişim, medya ,haberleşme konuları gündeme gelebilir. Seyahat etme isteği açığa çıkabilir. Pazar günü aile içi iletişim, evinizle ilgili konular, ev değişikliği gibi konular gündeminize gelebilir. 

Boğa

Pazartesi günü kendi iç dünyanızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Ayrıca gizli düşmanlarınız varsa bunlar açığa çıkabilir. Meditasyon, kişisel gelişim gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri kendinizle ilgilenmek, fiziksel görünüşünüz de değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Diyete başlamak isteyebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri maddi ve manevi konular gündeminize gelebilir. Finansal konularda kararlar alabilirsiniz. Pazar günü yakın çevrenizle ilgili konular gündeminize gelebilir. İletişim ve seyahat konuları ile ilgili kararlar alabilirsiniz. Sevdiklerinizi görmek isteyebilirsiniz.

İkizler

Pazartesi günü sosyal çevrenizle olan iletişimizde artma olacaktır. İçinde olduğunuz bir sosyal grup varsa bu gruplardan haberler alabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri sağlıkla ilgili konular gündeminizde olabilir. Kendi iç dünyanızın gelişmesi için meditasyon yapabilir, kişisel gelişim ve astroloji gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri dış görünüşünüz, kişisel bakımınız, sağlığınız gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Pazar günü kendinize bir bütçe yapmak isteyebilirsiniz. Gelirlerinizi ve giderlerinizi planlayabilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi günü iş yoğunluğunuz artabilir. Mesai arkadaşlarınızla ortak çalışmalar yapabilirsiniz. Maddi kazançlar gündeminizde olabilir. Salı ve çarşamba günleri sosyal çevrenizle olan iletişiminizde artma yaşayabilirsiniz. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri yalnız kalmak isteyebilirsiniz. İç dünyanıza yönelebilirsiniz. Meditasyon yapabilirsiniz. Sağlık konularına dikkat etmeniz gerekebilir. Pazar günü sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Beslenme ve yeme içme konuları gündeme gelebilir. Mide hassasiyeti yaşayabilirsiniz.

Aslan

Pazartesi günü eğitim konuları gündeminize gelebilir. Seyahat etmek isteyebilirsiniz. Yurt dışı ile iletişiminiz de artma olabilir. Salı ve çarşamba günleri kariyerinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri sosyal çevrenizle olan iletişim daha çok artabilir. Eski dostlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Pazar günü kişisel gelişim konularıyla, sağlığınızla, iç dünyanızla yakından ilgilenebilirsiniz. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz.

Başak

Pazartesi günü krediler, ödemeler gündeminize gelebilir. Eğitim, hukuk gibi konular gündeminize gelebilir. Manevi yönden içsel huzuru artırmak için çalışmalar yapabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri eğitim ile ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Manevi konulara yönelebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri kariyerinizle ilgili konularda çalışmalar yapabilirsiniz. Bu konularda eğitim alabilirsiniz. Pazar günü sosyal olmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla ve sosyal çevrenizle görüşmeleriniz artabilir. 

Terazi

Pazartesi günü ikili ilişkiler ve sözleşmelerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Ödemeler ve kredi gibi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Salı ve Çarşamba günleri yapmanız gereken ödemeler, faturalar ve vergiler gündeminize gelebilir. Miras konusu gündeminize gelebilir. Kronik rahatsızlıklarınızla ilgili kontrollerinizi yaptırmayı ihmal etmeyiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri yurt dışı tanıdıklarınızla olan iletişiminiz artabilir. Yurt dışı ticaret işleri ile uğraşanlar sorunlarla karşılaşabilir. Pazar günü işinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Aile büyüklerinizi ziyaret etmek isteyebilirsiniz.

Akrep

Pazartesi günü partnerinizle olan ilişkiniz ön plana gelebilir. Rutin işlerinizle ilgilenmek zorunda kalacağınız bir gün olacaktır. Kendinizi aşırı yormayınız. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkilerde ben yerine biz demek en iyisi olacaktır. Ortaklılarla ilgili problemler ortaya çıkabilir. Biten sözleşmeleriniz varsa bunları yenilemek gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri kredi, ödeme ve borçlarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Ayrıca miras ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Pazar günü evli olanlar eşinizin ailesi ile ilgilenebilirsiniz. Yurtdışında yaşayan akrabalarınızla görüşmeler yapabilirsiniz.

Yay

Pazartesi günü yatırımlarınız, aşk ilişkiniz, çocuğunuz varsa çocuklarınız ile ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Ara ara gergin hissedebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri sağlığınızla ilgili konuları gündeme getirebilir. Evcil hayvanınız varsa onun sağlığı ile ilgilenmek isteyebilirsiniz. Rutin işlerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Çarşamba günü iş yoğunluğunuz artabilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri ikili ilişkiler de iletişim artabilir. Sözleşmeler gündeme gelebilir. Avukatlık işleriniz varsa avukatınızla iletişim içerisine girebilirsiniz. Pazar günü sağlık konuları ile ilgilenebilirsiniz. Ödemeleriniz gündeme gelebilir. Sizden saklanılmış olan konuları öğrenebilirsiniz. 

Oğlak

Pazartesi günü aile içinizi ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Çocuğu olanlar çocuklarıyla yakından ilgilenebilir. Salı ve çarşamba günleri yatırım ve borsa konularına yönelebilirsiniz. Bir ilişkisi olanlar partnerleri ile ilgili sorunlar yaşayabilirler. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri kendinizi rutin işlerinizin içinde bulabilirsiniz. İşlerinizi planlayabilirsiniz. Pazar günü ikili ilişkiler gündemde olacak. Eşinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. 

Kova

Pazartesi günü yakın çevrenizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Kardeşleriniz varsa onlarla ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri aile içi iletişim konuları, ev ile ilgili dekorasyon konuları gündeme gelebilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri yatırım konuları gündeminize gelebilir. Çocuğu olanlar çocukları ile ve partnerleri ile ilgilenmek durumunda kalabilir. Pazar günü rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Genel sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evcil hayvanlarınız varsa bununla ilgilenmek isteyebilirsiniz. 

Balık

Pazartesi günü finansal konular gündeminizde olacaktır. Gelirleriniz ve harcamalarınızla ilgili planlar yapabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri yakın çevreniz, kardeş, akraba ile ilişkileriniz, eğitim konuları, seyahat etmek, ticaret konuları gündeminize gelebilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri aile içi iletişiminiz artabilir. Eviniz ile ilgilenmek isteyebilirsiniz. Pazar günleri partneriniz, varsa çocuklarınız ile ilgilenebilirsiniz. Sanatsal faaliyetler, bir hobinizle ilgilenebilirsiniz. Yatırım ile ilgili planlar yapabilirsiniz. 

5 Eylül 2022 Pazartesi

Haftalık Burç Yorumları (5 Eylül 2022 - 11 Eylül 2022)

 


5 Eylül 2022 Yeni haftaya Ay Yay burcunda hareket ederken başlıyoruz. Sabah saatlerinde Ay Oğlak burcuna geçiş yapacaktır. Güne pozitif bir başlangıç yapabilirsiniz. Kendinizi rahat ifade edebilirsiniz. Maddi ve manevi değerlerle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Öğleden sonra iş yoğunluğunuz artabilir. İş ortamınızda problemler ve sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. İkili ilişkilerle ilgili ani kararlar alınabilir.

 

6 Eylül 2022 Ay Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Seyahate çıkmak gibi planlarınız varsa bugün seyahat için olumlu bir gün olacaktır. Maddi kazançları artırmak için eğitim almak isteyebilirsiniz. Çalışma ortamınızda düzenlemeler yapabilirsiniz.

 

7 Eylül 2022 Ay Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerinde Ay Kova burcuna geçiş yapacaktır. Maddi konularla ilgili bir değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Eğitimle ilgili harcamalar gündeme gelebilir. Maddi kaynaklarınızı güçlendirmek için ortak iş girişimlerinde bulunabilirsiniz.

 

8 Eylül 2022 Ay Kova burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerinde ani duygu değişimleri yaşayabilirsiniz. Öğle saatlerinden itibaren çalışma ortamında yaşanabilecek beklenmeyen fikir ayrılıkları olabilir. İletişim sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz. Aracı olanlar araçlarıyla ilgili sıkıntılar karşınıza çıkabilir. Trafik kazalarına karşı dikkatli olunmalıdır. Yakın çevreniz, kardeşleriniz, komşularınızla sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

 

9 Eylül 2022 Ay Kova burcunda hareket etmeye devam edecektir. Öğle saatlerine doğru Ay Balık burcuna geçiş yapacaktır. Evli olan çiftler eşlerinin aileleri ile ilgili sorunlarla uğraşmak zorunda kalabilir. Harcamalar artabilir. İşinizle ilgili bir anlaşma ya da bir görüşmede gecikmeler veya aksaklıklar yaşayabilirsiniz.

 

10 Eylül 2022 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecektir. Saat 12:59 da 17°41’ derece Balık burcunda bir dolunay meydana gelecektir. Anın yükselen burcu Yay burcu olacaktır. Dolunay anında Merkür durağan pozisyonda olacaktır. İletişimle ilgili sorunlar ön plana çıkacaktır. Bu durum evliliklerde, ortaklıklarda, hukuksal davalarda sorunlara neden olabilir. Ayrıca yakın çevre, kardeşler, sosyal medya, seyahat gibi konularla ilgili aksilikler ve sorunlar karşınıza çıkabilir. Aldanma, aldatılma ve yanlış kararlar alınabilir dikkatli ve temkinli olunmalıdır. Saklı kalmış bilgiler gün yüzüne çıkabilir.

 

11 Eylül 2022 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecektir. Öğle saatlerinde Ay Koç burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Aile içi sürprizler karşınıza çıkabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Çalışma ortamınızda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

 

Koç

Pazartesi ve salı günleri kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Yoğun çalışma temposu ile birlikte yeni kararlar alabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri sosyal çevrenizle iletişiminizde aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Sosyal çevrenizle toplantılara katılabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri hastane işleriniz varsa bunu halledebilirsiniz. İç dünyanıza çekilebilir meditasyon ve yoga çalışmaları yapabilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu öğrenebilirsiniz. Pazar günü ben ve biz olmak gibi ilişkilerde değer duygusu ön planda olacaktır. Sosyal çevrenizdeki kişilerle yoğun iletişim içerisine girebilirsiniz. 

 

Boğa

Pazartesi ve Salı günleri eğitim konuları ön planda olabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Eşinizin ailesi ile ilgili konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yoğun iş temposu içerisine girebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilirsiniz. Pazar günü kendi iç dünyanızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Ayrıca gizli düşmanlarınız varsa bunlar açığa çıkabilir. Meditasyon, kişisel gelişim gibi konularla ilgilenebilirsiniz.

 

İkizler

Pazartesi ve salı günleri ödemeler, krediler gibi maddi konularla ilgilenebilirsiniz. Alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar, miras konuları karşınıza çıkabilir. Çarşamba ve perşembe günleri eğitim, seyahat konularıyla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Kendinizi ifade etmekte sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. İş yoğunluğunuz artabilir. Pazar günü günleri sosyal çevrenizle olan iletişimizde artma olacaktır. İçinde olduğunuz bir sosyal grup varsa bu gruplardan haberler alabilirsiniz.

 

Yengeç

Pazartesi ve Salı günleri ikili ilişkide olduğunuz insanlarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri ödemeleriniz varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz.  Yine başkalarından gelir elde ediyorsanız bu konular gündeminize gelebilir. Hayatınızda değişiklik yapmak istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili kararlar alabilirsiniz. Sizden gizlenene konular varsa bunlar ortaya çıkabilir. Cuma ve cumartesi günleri eğitimle, seyahat veya ticaret konuları ortaya çıkabilir. Yurtdışı ile bağlantısı olan kişilerle iletişime geçebilirsiniz. Pazar günü iş yoğunluğunuz artabilir. Maddi kazançlar gündeminizde olabilir.

 

Aslan 

Pazartesi ve salı günleri günlük çalışmalarınız artabilir. Sorumluluklarınız sizi yorabilir. Çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkiler ve bitmiş olan sözleşmelerin yenilenmesi gibi konular karşınıza çıkabilir. Cuma ve cumartesi günleri ödemeler ve finansal konularla ilgilenebilirsiniz. Başkalarından gelecek maddi kaynaklar gündeminize gelebilir. Banka kredileri, sigortalar, vergi gibi ödemelerle uğraşaşabilirsiniz. Pazar günü eğitim konuları gündeminize gelebilir. Seyahat etmek isteyebilirsiniz. Yurt dışı ile iletişiminiz de artma olabilir.

 

Başak

Pazartesi ve salı günleri aşk ilişkiniz veya etrafınızdaki çocuklarla ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri günlük işleriniz artabilir. Sağlık konularıyla ilgilenebilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa dostunuzun veteriner kontrolüne gidebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Pazar günü günleri krediler, ödemeler gibi finansal konulara dair planlamalarınızı yapabilirsiniz. Eğitim, hukuk gibi konular gündeminize gelebilir. Manevi yönden içsel huzuru artırmak için çalışmalar yapabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Ticari bir girişime girebilirsiniz. Manevi konulara yönelebilirsiniz. 

 

Terazi

Pazartesi ve salı günleri aile içi konularla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri hobiler, aşk ilişkileri gündeminize gelebilir. Yatırım konuları ile ilgilenebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri günlük rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Pazar günü ikili ilişkiler ve sözleşmelerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz.

 

Akrep

Pazartesi ve salı günleri yakın çevrenizle olan iletişiminiz ve eğitimlerle ilgili konular gündeme gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri aile içi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizde yaptırmanız gereken bir tadilat işiniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgilenebilirsiniz. Eğlenmek için faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Aşk ve flört ilişkileri gündeminize gelebilir. Çocuğu olanlar çocukları ile ilgilenebilir. Pazar günü partnerinizle olan ilişkiniz ön plana gelebilir. Rutin işlerinizle ilgilenmek zorunda kalacağınız bir gün olacaktır. Kendinizi aşırı yormayınız.

 

Yay

Pazartesi ve salı günleri maddi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Harcamalarınız artabilir.  Çarşamba ve perşembe günleri yakın çevreniz, akraba ve kardeşlerinizle ilgili haberler alabilirsiniz. İletişim odaklı bir gün geçirebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri aileyi ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Evinizde bir tadilat yapacaksanız bununla ilgilenebilirsiniz. Pazar günü yatırımlarınız, aşk ilişkiniz, çocuğunuz varsa çocuklarınız ile ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

 

Oğlak

Pazartesi ve salı günleri fiziksel dış görünüşünüzle ilgili konular gündeminize gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri finansal kaynaklarınız ile ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri yakın çevrenizle olan ilişkileriniz yoğunlaşabilir. Sosyal medya ve iletişim konuları ön plana çıkabilir. Pazar günü aile içinizi ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Çocuğu olanlar çocuklarıyla yakından ilgilenebilir.

 

Kova

Pazartesi ve salı günleri iç dünyanıza yönelebilir meditasyon yapabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Ben merkezci olup fark edilmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla yakından ilgilenebilirsiniz. Sağlıklı beslenmek isteyebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri finansal konularınız gündeme gelebilir. Kazançlarınızı artırmak için yeni arayışlar içerisine girebilirsiniz. Pazar günü yakın çevreniz ve kardeşleriniz varsa onlarla ilgilenebilirsiniz. 

 

Balık

Pazartesi ve salı günleri sosyal çevrenizle iletişiminiz artabilir. Arkadaşlarınızla hoş vakitler geçirebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri sağlığınızla yakından ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Hastane ile ilgili işleriniz varsa bunları halledebilirsiniz. İç dünyanıza yönelebilir, meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri fiziksel sağlığınızla ilgilenebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. İkili ilişkilerde ben merkezci olabilirsiniz ve kendinizi ön plana çıkartmak için her işte öne atılabilirsiniz. İnsanlara yapabildiklerinizi kanıtlamak isteyebilirsiniz. Pazar günü finansal konular gündeminizde olacaktır. Gelirleriniz ve harcamalarınızla ilgili planlar yapabilirsiniz.