12 Eylül 2022 Pazartesi

Haftalık Burç Yorumları (12 Eylül 2022 - 18 Eylül 2022)

 


12 Eylül 2022 Ay Koç burcunda hareket ederken yeni haftaya başlıyoruz. Sabahın ilk saatleri ile birlikte kendinizi enerjik hissedebilirsiniz. Yatırım ve ekonomi odak noktanız olabilir. Ani yatırım kararları vermekten kaçınınız. Akşam saatlerine doğru günün en önemli açısı gerçekleşecektir. Güneş ve Satürn arasında gerçekleşecek 150'lik uranüsyen açı dikkatli olmamız konusunda uyarı yapmaktadır. Ani yaşanabilecek kazalara ve kemik kırılmalarına karşı dikkatli olunmalıdır. Hava olayları yaşanabilir. Sosyal çevreniz veya iş ortamında sıkıntılar yaşanabilir.

13 Eylül 2022 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatleri ile birlikte çalıştığınız ortamla ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Kendinizi yanlış ifade edebilirsiniz. Öğleden sonra Ay Boğa burcuna geçiş yapacaktır. Saat 14:40 dan itibaren Ay boşlukta olacaktır. Bu saatten itibaren gün boyunca iş başlangıcı yapmayınız. Yarım kalmış işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Dinlenebilirsiniz. Huzurlu ve rahat bir ortamda kalmaya özen gösteriniz.

14 Eylül 2022 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sosyal çevrenizdeki kişilerle beklenmedik tartışmalar yaşayabilirsiniz. Evli çiftler iletişim problemleri yüzünden tartışma veya kavga gibi problemler yaşayabilir. 

15 Eylül 2022 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gün bitmeden Ay İkizler burcuna geçiş yapacaktır. Sosyal çevre, iş ortamı gibi alanlarda problemler çıkabilir. Kredi çekmek ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. 

16 Eylül 2022 Ay İkizler burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Venüs ve Mars arasında gerçekleşecektir. Maddi ve manevi değerlerle ilgili problemler, tartışmalar ve gerginlikler yaşanabilir. Trafik kazalarına karşı dikkatli olunmalıdır.

17 Eylül 2022 Ay İkizler burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açıları Güneş ve Neptün arasında gerçekleşecektir. iletişim problemleri nedeniyle eğitim, seyahat gibi konularda problemler yaşanabilir. İş ve kariyer alanında beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Karar verilmesi gereken noktalarda problemlerle karşılaşabilirsiniz. 

18 Eylül 2022 Ay İkizler burcunda hareket etmeye devam edecektir. Öğleden sonra Ay Yengeç burcuna geçiş yapacaktır. İletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde Mars ve Chiron olumlu açı yapacaktır. Biraz olsun yaşanacak problemlerin etkisini hafifletecektir. 

Koç

Pazartesi günü ben ve biz olmak gibi ilişkilerde değer duygusu ön planda olacaktır. Sosyal çevrenizdeki kişilerle yoğun iletişim içerisine girebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Gelirleriniz ve giderlerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz.  Perşembe, cuma ve cumartesi günleri yakın akrabalarınız ve kardeşiniz varsa bunlarla iletişiminiz artabilir. Yazılı, sözlü iletişim, medya ,haberleşme konuları gündeme gelebilir. Seyahat etme isteği açığa çıkabilir. Pazar günü aile içi iletişim, evinizle ilgili konular, ev değişikliği gibi konular gündeminize gelebilir. 

Boğa

Pazartesi günü kendi iç dünyanızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Ayrıca gizli düşmanlarınız varsa bunlar açığa çıkabilir. Meditasyon, kişisel gelişim gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri kendinizle ilgilenmek, fiziksel görünüşünüz de değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Diyete başlamak isteyebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri maddi ve manevi konular gündeminize gelebilir. Finansal konularda kararlar alabilirsiniz. Pazar günü yakın çevrenizle ilgili konular gündeminize gelebilir. İletişim ve seyahat konuları ile ilgili kararlar alabilirsiniz. Sevdiklerinizi görmek isteyebilirsiniz.

İkizler

Pazartesi günü sosyal çevrenizle olan iletişimizde artma olacaktır. İçinde olduğunuz bir sosyal grup varsa bu gruplardan haberler alabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri sağlıkla ilgili konular gündeminizde olabilir. Kendi iç dünyanızın gelişmesi için meditasyon yapabilir, kişisel gelişim ve astroloji gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri dış görünüşünüz, kişisel bakımınız, sağlığınız gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Pazar günü kendinize bir bütçe yapmak isteyebilirsiniz. Gelirlerinizi ve giderlerinizi planlayabilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi günü iş yoğunluğunuz artabilir. Mesai arkadaşlarınızla ortak çalışmalar yapabilirsiniz. Maddi kazançlar gündeminizde olabilir. Salı ve çarşamba günleri sosyal çevrenizle olan iletişiminizde artma yaşayabilirsiniz. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri yalnız kalmak isteyebilirsiniz. İç dünyanıza yönelebilirsiniz. Meditasyon yapabilirsiniz. Sağlık konularına dikkat etmeniz gerekebilir. Pazar günü sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Beslenme ve yeme içme konuları gündeme gelebilir. Mide hassasiyeti yaşayabilirsiniz.

Aslan

Pazartesi günü eğitim konuları gündeminize gelebilir. Seyahat etmek isteyebilirsiniz. Yurt dışı ile iletişiminiz de artma olabilir. Salı ve çarşamba günleri kariyerinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri sosyal çevrenizle olan iletişim daha çok artabilir. Eski dostlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Pazar günü kişisel gelişim konularıyla, sağlığınızla, iç dünyanızla yakından ilgilenebilirsiniz. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz.

Başak

Pazartesi günü krediler, ödemeler gündeminize gelebilir. Eğitim, hukuk gibi konular gündeminize gelebilir. Manevi yönden içsel huzuru artırmak için çalışmalar yapabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri eğitim ile ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Manevi konulara yönelebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri kariyerinizle ilgili konularda çalışmalar yapabilirsiniz. Bu konularda eğitim alabilirsiniz. Pazar günü sosyal olmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla ve sosyal çevrenizle görüşmeleriniz artabilir. 

Terazi

Pazartesi günü ikili ilişkiler ve sözleşmelerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Ödemeler ve kredi gibi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Salı ve Çarşamba günleri yapmanız gereken ödemeler, faturalar ve vergiler gündeminize gelebilir. Miras konusu gündeminize gelebilir. Kronik rahatsızlıklarınızla ilgili kontrollerinizi yaptırmayı ihmal etmeyiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri yurt dışı tanıdıklarınızla olan iletişiminiz artabilir. Yurt dışı ticaret işleri ile uğraşanlar sorunlarla karşılaşabilir. Pazar günü işinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Aile büyüklerinizi ziyaret etmek isteyebilirsiniz.

Akrep

Pazartesi günü partnerinizle olan ilişkiniz ön plana gelebilir. Rutin işlerinizle ilgilenmek zorunda kalacağınız bir gün olacaktır. Kendinizi aşırı yormayınız. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkilerde ben yerine biz demek en iyisi olacaktır. Ortaklılarla ilgili problemler ortaya çıkabilir. Biten sözleşmeleriniz varsa bunları yenilemek gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri kredi, ödeme ve borçlarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Ayrıca miras ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Pazar günü evli olanlar eşinizin ailesi ile ilgilenebilirsiniz. Yurtdışında yaşayan akrabalarınızla görüşmeler yapabilirsiniz.

Yay

Pazartesi günü yatırımlarınız, aşk ilişkiniz, çocuğunuz varsa çocuklarınız ile ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Ara ara gergin hissedebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri sağlığınızla ilgili konuları gündeme getirebilir. Evcil hayvanınız varsa onun sağlığı ile ilgilenmek isteyebilirsiniz. Rutin işlerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Çarşamba günü iş yoğunluğunuz artabilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri ikili ilişkiler de iletişim artabilir. Sözleşmeler gündeme gelebilir. Avukatlık işleriniz varsa avukatınızla iletişim içerisine girebilirsiniz. Pazar günü sağlık konuları ile ilgilenebilirsiniz. Ödemeleriniz gündeme gelebilir. Sizden saklanılmış olan konuları öğrenebilirsiniz. 

Oğlak

Pazartesi günü aile içinizi ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Çocuğu olanlar çocuklarıyla yakından ilgilenebilir. Salı ve çarşamba günleri yatırım ve borsa konularına yönelebilirsiniz. Bir ilişkisi olanlar partnerleri ile ilgili sorunlar yaşayabilirler. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri kendinizi rutin işlerinizin içinde bulabilirsiniz. İşlerinizi planlayabilirsiniz. Pazar günü ikili ilişkiler gündemde olacak. Eşinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. 

Kova

Pazartesi günü yakın çevrenizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Kardeşleriniz varsa onlarla ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri aile içi iletişim konuları, ev ile ilgili dekorasyon konuları gündeme gelebilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri yatırım konuları gündeminize gelebilir. Çocuğu olanlar çocukları ile ve partnerleri ile ilgilenmek durumunda kalabilir. Pazar günü rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Genel sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evcil hayvanlarınız varsa bununla ilgilenmek isteyebilirsiniz. 

Balık

Pazartesi günü finansal konular gündeminizde olacaktır. Gelirleriniz ve harcamalarınızla ilgili planlar yapabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri yakın çevreniz, kardeş, akraba ile ilişkileriniz, eğitim konuları, seyahat etmek, ticaret konuları gündeminize gelebilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri aile içi iletişiminiz artabilir. Eviniz ile ilgilenmek isteyebilirsiniz. Pazar günleri partneriniz, varsa çocuklarınız ile ilgilenebilirsiniz. Sanatsal faaliyetler, bir hobinizle ilgilenebilirsiniz. Yatırım ile ilgili planlar yapabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder