18 Eylül 2022 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (19 Eylül 2022 - 25 Eylül 2022)

 


19 Eylül 2022 Ay Yengeç burcunda hareket ederken yeni haftaya başlıyoruz. Günün önemli açıları Retro Merkür ve Retro Jüpiter karşıtlığı ile Güneş ve Plüton arasındaki trine açı olacaktır. Gün içinde iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Çalışmalarınızın meyvesini toplayabilirsiniz. Aile bireylerinde sağlık problemi görülebilir. 

20 Eylül 2022 Ay Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gecenin son saatinde Ay Aslan burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açıları Venüs ile Uranüs arasında gerçekleşecek olumlu açı ile yine Venüs ve Satürn arasında gerçekleşecek uranüsyen açı olacaktır. Yoğun bir çalışma temposu içerisine girebilirsiniz. Beklenmedik sosyal faaliyetlere, toplantılara katılabilirsiniz. 

21 Eylül 2022 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecektir. Aile içi iletişimin yoğun olacağı bir gün geçirebilirsiniz. Pozitif enerjilerin hakim olacağı bir gün geçirebilirsiniz. Partneri olanlar beklenmedik konular gündeme gelebilir.

22 Eylül 2022 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecektir. Çocuğu olanlar çocuklarının sosyal çevreleri ile olan ilişkileriyle yakından ilgilenebilir. Çocuklarda sağlık problemleri görülebilir. Gün içinde zihin karışıklığı yaşanabilir. 

23 Eylül 2022 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecektir. Öğleden sonra Ay Başak burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açısı Güneş ve Retro Merkür kavuşumu olacaktır. Bugün görülen rüyalar haberci niteliğinde olabilir. Yoğun çalışma ortamı içerisinde bol iletişim içerisinde olduğunuz bir gün yaşayabilirsiniz. Eski günlerde yaşadıklarınız gözünüzde canlanabilir. Uzun zamandır görmediğiniz kişiler karşınıza çıkabilir. İş yerinizde, iş arkadaşlarınızın olduğu bir ortamda duygusal patlama yaşayabilirsiniz. 

24 Eylül 2022 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Venüs ve Neptün arasında gerçekleşecek karşıtlık olacaktır. Alacağınız ekonomik kararlarda zorlanabilirsiniz. Sağlıkla ilgili hassasiyetler oluşabilir. Alacağınız ödemeler varsa bunlarda gecikmeler yaşayabilirsiniz. 

25 Eylül 2022 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecektir. İletişim yoğunluğu yaşayabilirsiniz. Günlük rutin işleriniz artabilir. Duygusal takıntılar gelişebilir. 

Koç

Pazartesi ve Salı günleri duygusal olabilirsiniz. Ailevi konular gündeminize gelebilir. Aile bireylerinizle yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri sosyal olabilir, aşk ilişkileriyle ilgili konular gündemde olabilir. Çocuklarla zaman geçirebilir, onların sorunları ile ilgilenebilirsiniz.  Sanatsal faaliyetlerle ilgilenebilirsiniz. Bir kısmınız yatırımla ilgili konulara öncelik verebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri günlük rutin işleriniz artabilir. İş yoğunluğunda sağlığınızı ihmal etmeyiniz. Detay gerektiren işlerinizi yapabilirsiniz.

 Boğa

Pazartesi ve Salı günleri zihniniz yoğun olacak. Yakın çevrenizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. İletişim yoğunluğu yaşayabilirsiniz. Kısa seyahatler gündeminize gelebilir. Aracınızın bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Aile içi konularda zaman zaman sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri sosyal hayatınız, aşk hayatınız varsa çocuklarınızla ilgili konularda keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

İkizler

Pazartesi ve Salı günleri finansal konular gündeminizde olabilir. Harcamalarınızla ilgili konuları gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Maddi ve manevi değerlerinizi sorgulama ihtiyacı hissedebilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri yakın çevrenizle olan iletişiminiz, planlar ve kararlar ön plana çıkabilir. Eğitim ile ilgili konular gündeme gelebilir. İletişim yoğunluğu yaşayabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri ailevi konular, aileden gelecek haberler olabilir. Evinizi dekore edebilirsiniz.

Yengeç 

Pazartesi ve Salı günleri duygusal ve şefkatli olabilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Geçmiş konulara ilgi duyabilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri finansal konularla ilgilenebilirsiniz. Ödemeler ve ticaret ile konular gündeme gelebilir. Duygusal harcamalardan kaçının. Cumartesi ve Pazar günleri iletişim konuları ön plana çıkabilir. Karar almak ve bunu hayata geçirmek gibi girişimler içerisine girebilirsiniz. Yakın çevrenizle olan iletişiminizde artma yaşayabilirsiniz. Aracınızın bakımı ile ilgilenebilirsiniz.

Aslan

Pazartesi ve Salı günleri biraz takıntılı olabilirsiniz. Sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Biraz yalnız kalmak inzivaya çekilme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir süreç olacaktır. Fiziksel görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri finansal konular ve bunların planlanması gündeminize gelebilir. Harcamalarınızı daha detaylı bir şekilde planlamak isteyebilirsiniz.

Başak

Pazartesi ve Salı günleri sosyal çevrenizle yoğunluğunuz artabilir. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Üye olduğunuz bir dernek varsa bunun faaliyetlerine katılabilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri iç dünyanıza dönebilir içinize kapanabilirsiniz. Duygusal açıdan zaman zaman zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri kendiniz daha rahat ifade edebileceğiniz bir süreç olacaktır. Fiziksel görünüşünüzle ilgilenebileceğiniz bir süreç olacaktır.

Terazi

Pazartesi ve Salı günleri kariyerinizle ilgili konular gündeme gelecektir. İşlerinizle ilgili sıkıntılar gündeme gelebilir. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri sosyal çevrenizle ve iş arkadaşlarınızla olan iletişimde artma olacaktır. Ortak çalışmalar yapabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri iç dünyanıza dönebilirsiniz. Zaman zaman duygusal takıntılar yaşayabilirsiniz. Meditasyon ve yoga çalışmalarına katılabilirsiniz.

Akrep

Pazartesi ve Salı günleri alışveriş, eğitim ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Beklenmedik seyahatlere çıkabilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri yoğun iş temposuna gireceğiniz bu günler yeni projelerle uğraşmak gibi konular gündeminize gelebilir. İşinizde zaman zaman sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri sosyal çevrenizle olan iletişiminiz artabilir. Grup çalışmaları gündeme gelebilir.

Yay

Pazartesi ve Salı günleri finansal konular gündeme gelebilir. Ödemeler ve vergiler ile ilgilenebilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri eğitim konuları gündeme gelebilir. Uluslararası ticaret konuları gündemde olacaktır. Cumartesi ve Pazar günleri kariyeriniz, işinizle ilgili konularda yoğunluk olabilir. Çalışmalarınız artabilir.

Oğlak

Pazartesi ve Salı günleri ikili ilişkiler gündeme gelecektir. Ortak yaptığınız işler varsa bunlarla ilgili konularda sıkıntılar çıkabilir. Partnerinizle tartışmalar yaşayabilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri finansal konular, krediler, ödemeler ve miras gibi konular gündeminize gelebilir. Sağlıkla ilgili konular gündem gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri eğitim ve kişisel gelişimle ilgili konular gündeme gelebilir. Ticaret konuları gündeme gelebilir.

Kova

Pazartesi ve Salı günleri rutin günlük işleriniz gündeme gelecektir. Günlük işlerinizde artma olabilir. İşleriniz de sorunlar yaşayabilirsiniz. Kronik rahatsızlıklarınız nüksedebilir. Kemik ve kas ağrıları yaşayabilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri ikili ilişkilerde ego çatışmaları olabilir. İkili ilişkiler ve iş ortakları ile iletişimin artacağı yeni sözleşmelerin gündeme gelebileceği bir süreç olacaktır. Cumartesi ve Pazar günleri finansal konularla ilgili konular gündeme gelecektir. Ödemeler ve krediler gündeme gelebilir.

Balık

Pazartesi ve Salı günleri aşk ilişkileri, çocuklarla ilişkiler gündeme gelebilir. Sanatsal faaliyetlerle ilgilenebilirsiniz. Yatırım ile ilgili konuları takip edebilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri günlük rutin işlerle ilgilenilebilir. Hizmet alınan kişilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Sağlık konusunda hassasiyetler yaşanabilir. Cumartesi ve Pazar günleri ikili ilişkilerde iletişim artar. Yenilenecek sözleşmeler gündeme gelebilir.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder