25 Aralık 2022 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (26 Aralık 2022 - 1 Ocak 2023)

 


26 Aralık 2022 Yeni haftaya ay Kova burcunda hareket ederken başlıyoruz. Eğitimle ilgili sıkıntılar gelişebilir. Seyahat etmek isteyenler sorunlarla karşılaşıp seyahat tarihlerini ertelemek durumunda kalabilir. Yurt dışı ile bağlantısı olanlar problemlerle karşılaşabilir. 

27 Aralık 2022 Ay Kova burcunda hareket etmeye devam edecek. Saat 10:34 'e kadar ay boşlukta hareket edecektir. Bu saate kadar yeni bir iş başlatılmamalıdır. Saat 10:34 itibariyle ay Balık burcuna geçiş yapacaktır. Gün içinde ortak yapılan işlerde olumlu gelişmeler yaşanabilir. 

28 Aralık 2022 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerinde gergin ve sinirli hissedebilirsiniz. Öğle saatlerinde Merkür durağan pozisyona geçecektir. İletişim sorunları yaşanabilir. Elektrik ve elektrikli eşyalarda sorunlar çıkabilir. Günün en önemli açısı Venüs ve Neptün arasında gerçekleşecek olumlu açı olacaktır. Maddi kaynaklarınızla alakalı gelişmeler yaşanabilir. İş yerinizde fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. 

29 Aralık 2022 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerinde işinizle alakalı kredi başvuruları ile ilgili olumlu haberler alınabilir. Saat 9:20 - 13:36 arasında ay boşlukta olacaktır. Saat 12:33 itibariyle Merkür Retro hareketine başlayacaktır.  Saat 13:36 itibariyle ay koç burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açısı akşam saatlerinde gerçekleşecektir. Maddi ve manevi değerlerle ilgili kararlar alabilirsiniz. Unuttuğunuz bir ödeme gündeme gelebilir. 

30 Aralık 2022 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gün içerisinde özellikle ikili ilişkilerde sorunlar yaşayabilirsiniz. Kendinizi ifade etmekte problemler yaşayabilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki kişilerin sağlık problemlerini duyabilirsiniz. 

31 Aralık 2022 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Güneş ve Mars arasında olacaktır. Ani gelişecek sağlık sorunları yaşanabilir. İkili ilişkilerde problemler veşiddet olayları görülebilir. Kavga ve tartışmalardan uzak durmayı unutmayınız. Yılın son günü sosyal çevrenizdeki kişilerle problemler yaşayabilirsiniz. Maddi ve manevi yönden zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Saat 20:09 itibariyle Ay Boğa burcunda hareket etmeye başlayacaktır. 

1 Ocak 2023 Hepimizin yeni yılı kutlu olsun. Ay Boğa burcunda hareket ederken yeni bir yıla merhaba diyeceğiz. Günün en önemli açısı sabah saatlerinde Venüs ve Plüton arasında gerçekleşecektir. Maddi ve manevi konularda değişim ve dönüşümler hakim olacaktır. İkili ilişkilerde güzel keyifli bir gün geçirilebilir. 

Koç

Pazartesi günü sosyal çevrenizle toplantılara katılabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri hastane işleriniz varsa bunu halledebilirsiniz. İç dünyanıza çekilebilir meditasyon ve yoga çalışmaları yapabilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu öğrenebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri kendinizi ön planda tutmak her işte kendinizi göstermek isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ben merkezci davranışlar sergileyebilirsiniz. Pazar günü finansal kaynaklarınız, bütçeniz ile ilgili planlamalar ve kontroller yapabilirsiniz. Maddi ve manevi konular ilginizi çekebilir. 

Boğa

Pazartesi günü yoğun iş temposu içerisine girebilirsiniz. İşinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri sağlıkla ilgili konularda ilgilenebilirsiniz. Hastane randevunuz varsa bunları halledebilirsiniz. Meditasyon ve Yoga çalışmalarınızı yapabilirsiniz. Pazar günü dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kişisel bakımınızı yapabilirsiniz. İlişkilerinizde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Ben merkezci davranışlar sergileyebilirsiniz.

İkizler

Pazartesi günü eğitimle ilgili konular, seyahat, ticaret gibi konular zamanınızı alabilir. Bunlarla ilgili sıkıntılar üzerine uğraşabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri kariyerinizle ilgilenebilirsiniz. İş yoğunluğunuz artabilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri sosyal çevrenizle bir araya gelebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilirsiniz. Pazar günü iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon gibi çalışmalar için uygun bir gün olacaktır. 

Yengeç

Pazartesi günü finansal konular ve ödemeler ile ilgilenebilirsiniz. Hayatınızda değişiklik yapmak istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili kararlar alabilirsiniz. Sizden gizlenen konular varsa bunlar ortaya çıkabilir. Salı ve çarşamba günleri eğitimle, seyahat veya ticaret konuları ortaya çıkabilir. Yurt dışı ile bağlantısı olan kişilerle iletişime geçebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri iş yoğunluğunuz artabilir. Yeni bir iş için girişimde bulunabilirsiniz. Pazar günü sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınız ve dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz.

Aslan

Pazartesi günü ikili ilişkiler ve bitmiş olan sözleşmelerin yenilenmesi gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ödemelerinizi yapabilirsiniz. Başkalarından gelecek maddi kaynaklarınız varsa bunları alabilirsiniz. Banka kredileri, sigortalar, vergi gibi ödemelerinizi ya da yeni anlaşmalar yapabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri eğitim, seyahat, ticaret ve yurt dışı ile bağlantılı konularla ilgilenebilirsiniz. Bu günlerde inançlarınızla çelişen konular karşınıza çıkabilir. Pazar günü işlerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kariyerinizde yeni hedefler belirleyebilirsiniz. 

Başak

Pazartesi günü günlük rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa dostunuzun veteriner kontrolüne gidebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili problemler varsa bunlar karşınıza çıkabilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri krediler, sigortalar ve ödemelerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Kronik rahatsızlığınız varsa hassasiyet oluşturabilir. Miras konularınız varsa bununla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Pazar günü eğitim, seyahat ve yurt dışı bağlantılı konularla ilgilenebilirsiniz. Bir kursa katılabilirsiniz. Eşiniz varsa ailesini ziyaret edebilirsiniz. 

Terazi

Pazartesi günü ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili problemler varsa bunlar karşınıza çıkabilir. Salı ve çarşamba günleri krediler, sigortalar ve ödemelerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Kronik rahatsızlıklarınız rahatsız edebilir. Miras konularınız varsa bununla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri eğitim, seyahat ve yurt dışı bağlantılı konularla ilgilenebilirsiniz. Bir kursa katılabilirsiniz. Eşiniz varsa ailesini ziyaret edebilirsiniz. Pazar günü kronik sağlığınızla ilgili hassasiyetler oluşabilir. İlaçlarınızı ve kontrollerinizi ihmal etmeyiniz. Ödemelerinizi planlayabilirsiniz. 

Akrep

Pazartesi günü krediler, sigortalar ve ödemelerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Kronik rahatsızlıklarınız ortaya çıkabilir. Miras konularınız varsa bununla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Salı, çarşamba günleri eğitim, seyahat ve yurt dışı bağlantılı konularla ilgilenebilirsiniz. Bir kursa katılabilirsiniz. Eşiniz varsa ailesini ziyaret edebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri kronik sağlığınızla ilgili hassasiyetler oluşabilir. İlaçlarınızı ve kontrollerinizi ihmal etmeyiniz. Ödemelerinizi planlayabilirsiniz.  Pazar günü ikili ilişkilerinizle ilgilenebilirsiniz. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz.

Yay

Pazartesi günü eğitim, seyahat ve yurt dışı bağlantılı konularla ilgilenebilirsiniz. Bir kursa katılabilirsiniz. Eşiniz varsa ailesini ziyaret edebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri kronik sağlığınızla ilgili hassasiyetler oluşabilir. İlaçlarınızı ve kontrollerinizi ihmal etmeyiniz. Ödemelerinizi planlayabilirsiniz.  Perşembe, cuma ve cumartesi günleri ikili ilişkilerinizle ilgilenebilirsiniz. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Pazar günü günlük rutin işlerinizle uğraşabilirsiniz. Sağlık konusunda hassas olabilirsiniz. Boğaz ağrısı görülebilir. 

Oğlak

Pazartesi günü kronik sağlığınızla ilgili hassasiyetler oluşabilir. İlaçlarınızı ve kontrollerinizi ihmal etmeyiniz. Ödemelerinizi planlayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkilerinizle ilgilenebilirsiniz. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri günlük rutin işlerinizle uğraşabilirsiniz. Yapmanız gereken işleri bitirebilirsiniz. Sağlık konusunda hassas olabilirsiniz. Boğaz ağrısı görülebilir. Pazar günü aşk ilişkileri gündeme gelebilir. Eğlenmek isteyebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Çocuğu olanlar çocuklarıyla daha çok zaman geçirebilirler.

Kova

Pazartesi günü ikili ilişkilerinizle ilgilenebilirsiniz. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri günlük rutin işlerinizle uğraşabilirsiniz. Yapmanız gereken işleri bitirebilirsiniz. Sağlık konusunda hassas olabilirsiniz. Boğaz ağrısı görülebilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri aşk ilişkileri gündeme gelebilir. Eğlenmek isteyebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Çocuğu olanlar çocuklarıyla daha çok zaman geçirebilirler. Pazar günü aile içi ilişkiler ve yuvanızı ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Evinizde yapmak istediğiniz değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. 

Balık

Pazartesi günü günlük rutin işlerinizle uğraşabilirsiniz. Yapmanız gereken işleri bitirebilirsiniz. Sağlık konusunda hassas olabilirsiniz. Boğaz ağrısı görülebilir. Salı ve çarşamba günleri aşk ilişkileri gündeme gelebilir. Eğlenmek isteyebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Çocuğu olanlar çocuklarıyla daha çok zaman geçirebilirler. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri aile içi ilişkiler ve yuvanızı ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Evinizde yapmak istediğiniz değişikliklerle ilgilenebilirsiniz.  Pazar günü yakın çevrenizle, kardeşlerinizle ilgilenebilir. Onlarla daha çok zaman geçirebilirsiniz. Sosyal medya da iletişim odaklı olabilirsiniz. Aldığınız bir eğitimle ilgili çalışabilirsiniz.

18 Aralık 2022 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (19 Aralık 2022 - 25 Aralık 2022)


 

19 Aralık 2022 Yeni haftaya Ay Terazi burcunda hareket ederken başlayacağız. Saat 06:17 ile 06:31 arasında Ay boşlukta hareket edecektir. Bu dakikalar içerisinde yeni kararlar almaktan ve yeni bir başlangıç yapmaktan kaçınınız. Ay saat 06:31itibariyle Akrep burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Günün en önemli ilk açısı Venüs ve Chiron arasında gerçekleşecek kare açı olacaktır. Günün önemli ikinci açısı Venüs ve Mars arasında gerçekleşecek uranüsyen açı olacaktır. Maddi ve manevi değerlerimizle ilgili problemler yaşanabilir. İkili ilişkilerde kavgalar ve ayrılıklar görülebilir. 

20 Aralık 2022 Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Mars ve Chiron arasında gerçekleşecek olumlu açı olacaktır. Sağlığınızla ilgili hassasiyetler, kronik rahatsızlıklar nüksedebilir. Öğleden sonra ikili ilişkilerde problemler yaşanabilir. Ortak yapılan işlerde sıkıntılar çıkabilir. 

21 Aralık 2022 Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecektir. Yurt dışında tanıdıklarınız varsa iletişiminiz artabilir. Eğitim konuları öne çıkabilir. Kişisel gelişiminiz için bir eğitim programına katılım sağlayabilirsiniz. Sevdiklerinizin sağlıklarıyla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Saat 05:44 ile 10:12 arasında ay boşlukta hareket edecektir. Bu saatlerde yeni başlangıçlardan uzak durunuz. Saat 10:12 itibariyle Ay Yay burcunda hareket etmeye başlayacaktır. 

22 Aralık 2022 Ay Yay burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Güneş ve Jüpiter arasında kare açı gerçekleşecektir. Sağlık sorunları ortaya çıkabilir. Olayları büyütebilirsiniz. Günün ikinci açısı Venüs ve Uranüs arasında gerçekleşecek olumlu açı olacaktır. Kişisel gelişim çalışmalarına katılabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ay saat 23:15 de boşlukta hareket etmeye başlayacaktır. 

23 Aralık 2022 Ay Yay burcunda hareket etmeye devam edecektir. Ay saat 10:49'a kadar boşlukta olacaktır. Saat 10:49 itibariyle Ay Oğlak burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Günün en önemli açısı saat 13:16 itibariyle 1°32' Oğlak burcunda gerçekleşecek Yeni ay olacaktır. Anın yükseleni Koç burcu olacaktır. Yurt dışı ile bağlantılı konular ön plana çıkabilir. Maddi konularda kararlar alırken ve harcamalar yaparken yanlış adımlar atmaktan kaçınınız. Kardeş ve yakın akraba ilişkilerinde iletişim problemleri yaşanabilir. Psikolojik sıkıntılar yaşanabilir. Tartışma ve kavgalardan uzak durulmalıdır. Sağlık sektörü ile ilgili yeni gündemler ve gelişmeler yaşanabilir.

24 Aralık 2022 Ay Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sosyal çevrenizdeki insanlarla aranıza mesafe koymanız gereken durumlar yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerde sinirlerinizi bozacak tartışmalardan ve kavgalardan uzak durunuz. Maddi konularınız, kredi ve ödemelerle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

25 Aralık 2022 Ay Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Merkür ve Neptün arasında gerçekleşecek olumlu açı olacaktır. Aile büyüklerinizden güzel haberler alabilirsiniz. Ödemelerinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Saat 06:10 ile 10:14 arasında ay boşlukta hareket edecektir. Bu saat aralığında yeni bir işe başlamayınız. Saat 10:14itibariyle Ay Kova burcuna geçiş yapacaktır. 

Koç

Pazartesi ve salı günleri ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Çarşamba ve perşembe günleri seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz. Hukuksal davalarınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler olabilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri kariyeriniz ve işinizle ilgilenebilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz.

Boğa

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konular da gelişmeler yaşanabilir. Çarşamba ve perşembe günleri ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz. Hukuksal davalarınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler olabilir. Yurtdışı ile ilgili konularınız varsa bunlarla ilgili konular tamamlanabilir. 

İkizler

Pazartesi ve salı günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Günlük rutin işleriniz artabilir. Sağlıkla ilgili hassasiyetleriniz oluşabilir. Çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konular da gelişmeler yaşanabilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Hayatınızdan çıkması gereken insanlardan ayrılabilirsiniz. 

Yengeç

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgili konuları duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Günlük rutin işleriniz artabilir. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konular da gelişmeler yaşanabilir. İkili ilişkilerinizde tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Bazı ilişkileriniz bitebilir. 

Aslan

Pazartesi ve salı günleri ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Çarşamba ve perşembe günleri  ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgili konuları duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Günlük rutin işleriniz artabilir. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Günlük işlerinizle ilgili konuları tamamlayabilirsiniz.

Başak

Pazartesi ve salı günleri iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgili konuları duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. 

Terazi

Pazartesi ve salı günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olurken, finansal planlamalar yapabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Ailenizle zaman geçirebilirsiniz.

Akrep

Pazartesi ve salı günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Çarşamba ve perşembe günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olurken, finansal planlamalar yapabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz.

Yay

Pazartesi ve salı günleri hastane kontrollerinize gidebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olurken, finansal planlamalar yapabilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi ve salı günleri sosyal yoğunluğunuz artabilir. Toplantılara katılabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri hastane kontrollerinize gidebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir.

Kova

Pazartesi ve salı günleri kariyerinizle ve işinizle ilgilenebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri sosyal yoğunluğunuz artabilir. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri hastane kontrollerinize gidebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült konularla ilgilenebilirsiniz.

Balık

Pazartesi ve salı günleri seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz. Hukuksal davalarınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler olabilir. Çarşamba ve perşembe günleri  kariyerinizle ve işinizle ilgilenebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Yoğun iş temposu yaşayabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri sosyal yoğunluğunuz artabilir. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

11 Aralık 2022 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (12 Aralık 2022 - 18 Aralık 2022)

 


12 Aralık 2022 Yeni haftaya ay Aslan burcunda hareket ederken başlıyoruz. Günün en önemli açısı Güneş ve Satürn arasında gerçekleşecek iyicil açı olacaktır. Gün içinde beklemediğiniz sorumluluklar karşınıza çıkabilir. Sağlıkla ilgili harcamalarınız olabilir. İş toplantılarına katılabilirsiniz. 

13 Aralık 2022 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecektir. İş toplantılarınız olabilir. İşinizle alakalı gerginlikler yaşayabilirsiniz. Sabah saatlerinde ödemelerinizle ilgili sıkıntılar oluşabilir. Bankadan kredi çekecekseniz problemler karşınıza çıkabilir. 

14 Aralık 2022 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecektir. Saat 10:46 ile 11:46 arasında ay boşlukta olacaktır. Bu saat aralığında yeni bir işe başlamanızı önermem. Var olan işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Saat 11:46 itibariyle Ay Başak burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Günün en önemli açısı saat 20:10 da Güneş ve Neptün arasında gerçekleşecek sert açı olacaktır. Kandırılmalara, aldatılmalara açık olunacak bir zaman dilimi olacaktır. Dolandırıcılara karşı dikkatli olunmalıdır. 

15 Aralık 2022 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı sabah saatlerinde Merkür ve Chiron arasında gerçekleşecek sert açı olacaktır. Özellikle çalışma ortamında kendinizi yanlış ifade edebilirsiniz. Konuşmalarınız yanlış anlaşılabilir. Tartışmalar yaşanabilir. Trafikte yaşanabilecek problemlere karşı dikkatli olunmalıdır. Öğleden sonra sosyal çevrenizle iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Ani iş seyahatleri gündeminize gelebilir. 

16 Aralık 2022 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı saat 06:11 Merkür ve Mars arasında gerçekleşecek uranüsyen açı olacaktır. Beklenmedik haberler, tartışmalar ve kavgalar yaşanabilir. Trafik kazalarında artış yaşanabilir. İlk ve orta dereceli okullarda çocukların sağlık sorunlarında artış yaşanabilir. Ay saat 22:13 ile 22:50 arasında boşlukta olacaktır. Saat 22:50 itibariyle Ay Terazi burcuna geçiş yapacaktır. 

17 Aralık 2022 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecektir. Boğaz ağrıları, diş ve kemik ağrıları yaşanabilir. Günlük rutin işlerinizle ilgili sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Maddi ve manevi sıkıntılar yaşanabilir. Aile içi gerginlikler oluşabilir.

18 Aralık 2022 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gecenin ilk dakikalarında Merkür ve Uranüs arasında olumlu açı gerçekleşecektir. İşinizle alakalı sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Aile büyüklerinizle alakalı sürpriz gelişmeler görülebilir. Ailenizde veya evinizde beklenmedik konular karşınıza çıkabilir. 

Koç

Pazartesi ve salı günleri sosyal olabilirsiniz. Kendinize ve partnerinizle olan ilişkinize zaman ayırabilirsiniz. Çocuklarınız varsa onlarla keyifli zamanlar yaşayabilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerle ilgilenebilirsiniz. Bir kısmınız yatırımla ilgili konulara öncelik verebilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri iş yoğunluğunuz artabilir. İş yoğunluğunda sağlığınızı ihmal etmeyiniz. Cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkiler ve aşk hayatınızla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Boğa

Pazartesi ve salı günleri ailenizle ilgilenebilirsiniz. Aile içi konularda zaman zaman sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Evinizle ilgili bir tadilat varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri sosyal hayatınız, aşk hayatınız varsa çocuklarınızla ilgili konularda keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa bunun bakımıyla ilgilenebilirsiniz. 

İkizler

Pazartesi ve salı günleri yakın çevrenizle olan iletişiminiz artabilir. Seyahat edebilirsiniz. Bir eğitime katılabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri ailevi konular, aileden gelecek haberlere yoğunlaşabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sosyal olabilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Çocuklarınız varsa onlarla keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Yengeç 

Pazartesi ve salı günleri finansal konularla ilgilenebilirsiniz. Ödemeler ve ticaret ile konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Duygusal harcamalardan kaçının. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri yoğun haberleşme trafiği yaşayabilirsiniz. Karar almak ve bunu hayata geçirmek gibi girişimler içerisine girebilirsiniz. Yakın çevrenizle olan iletişiminizde artma yaşayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ailenizi de ilgilendiren konularla ilgili kararlar alabilirsiniz. Aile içi planlar yapabilirsiniz. Evinizin iç dekorasyonunda değişiklikler yapabilirsiniz. Evinizi düzenleyebilirsiniz. 

Aslan

Pazartesi ve salı günleri kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir süreç olacaktır. Fiziksel görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri finansal konular ve bunların planlanmasıyla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yakın çevrenizle iletişimin artacağı bir gün olacaktır. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. 

Başak

Pazartesi ve salı günleri iç dünyanıza dönebilir içinize kapanabilirsiniz. Duygusal açıdan zaman zaman zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri kendiniz daha rahat ifade edebileceğiniz bir süreç olacaktır. Fiziksel görünüşünüzle ilgilenebileceğiniz bir süreç olacaktır. Cumartesi ve pazar günleri finansal planlamalar yapabilirsiniz. Gelir gider dengesi planı yapabilirsiniz. 

Terazi

Pazartesi ve salı günleri sosyal çevrenizle ve iş arkadaşlarınızla olan iletişimde artma olacaktır. Ortak çalışmalar yapabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri iç dünyanıza dönebilirsiniz. Zaman zaman duygusal takıntılar yaşayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri fiziksel dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. İştahınız artabilir. 

Akrep

Pazartesi ve salı günleri yoğun iş temposuna gireceğiniz bu günler yeni projelerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri sosyal çevrenizle olan iletişiminiz artabilir. Grup çalışmalarına katılabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri iç dünyanıza yönelebilirsiniz. Zaman zaman duygusal takıntılar yaşayabilirsiniz. 

Yay

Pazartesi ve salı günleri yeni bir eğitime katılabilirsiniz. Uluslararası bir işiniz varsa iş yoğunluğunuz artabilir. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri kariyeriniz, işinizle ilgili konularda yoğunluk olabilir. Çalışmalarınız artabilir. Cumartesi ve pazar günleri sosyal çevrenizdeki insanlarla iletişiminiz artabilir. 

Oğlak

Pazartesi ve salı günleri finansal konular, krediler, ödemeler ve miras gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri eğitim ve kişisel gelişimle ilgili konulara ilgi duyabilirsiniz. Alışveriş işlerinizi halledebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri işinizle ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. 

Kova

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkilerde ego çatışmaları olabilir. İkili ilişkiler ve iş ortakları ile iletişimin artacağı yeni sözleşmelerin gündeme gelebileceği bir süreç olacaktır. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri finansal konularla ilgilenebilirsiniz. Ödemeler ve krediler gibi bankacılık işlerinize zaman ayırabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri kişisel gelişim konuları ile ilgilenebilir ve eğitim almaya karar verebilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı kişilerle görüşmeler yapabilirsiniz. Seyahate çıkabilirsiniz. 

Balık

Pazartesi ve salı günleri günlük rutin işlerle ilgilenilebilir. Hizmet alınan kişilerle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Sağlık konusunda hassasiyetler yaşanabilir. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri ikili ilişkilerde iletişim artar. Yenilenecek sözleşmeler varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri finansal konular, ödemeler, sigorta ve krediler gibi konularda bütçe planlaması yapabilirsiniz. 

4 Aralık 2022 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (5 Aralık 2022 - 11 Aralık 2022)


 

5 Aralık 2022 Yeni haftaya Ay Boğa burcunda hareket ederken başlayacağız. Günün ilk günü ödemeler, harcamalar ve kazançlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Beklenmedik para girişleri yaşanabilir. Beklenmedik ani kararlar alınabilir. Neptün Balık burcunda ileri hareketine başlıyor.

6 Aralık 2022 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Merkür ve Jüpiter arasında kesinleşecek sert açı olacaktır. İletişimde yanlış anlaşılmalar ve söylenenleri büyütme eğilimi görülebilir. Özellikle çalışanlar ve patronlar arasında gerginlikler yaşanabilir. Gün içinde duygusal dalgalanmalar ve gerginlikler görülebilir. 

7 Aralık 2022 Ay ikizler burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Hareketli, ani karar alan bir tavır sergileyebilirsiniz. Eşler arasında gerginlikler ve tartışmalar yanabilir. İletişim problemleri akşam saatlerinde daha pozitif ve anlaşılır bir düzeyde olacaktır. Merkür Oğlak burcuna geçiş yapıyor.

8 Aralık 2022 Ay ikizler burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli anı saat 07:18 de ikizler burcunda dolunay gerçekleşecektir. Anın yükseleni yay burcu olacaktır. Dolunay sert etkilere sahip olacaktır. Neptün ve retro durumundaki Mars'tan almış olduğu açıların etkisiyle özellikle ikili ilişkilerde zorluklar ve problemler çıkartabilir. Yanlış bilgilendirmeler, yanlış dedikodular ve duyumlar yüzünden kavgalar yaşanabilir. Ortak yapılan ticari işlerinizde problemler yaşanabilir. Ortaklar arasında anlaşmazlıklar görülebilir. Anlaşmalar ve sözleşmelerle ilgili iptal kararları ortaya çıkabilir. Dolandırıcılıklara karşı dikkat edilmelidir. 

9 Aralık 2022 Ay ikizler burcunda hareket etmeye devam edecektir. Ay Saat 09:13 ile 10:49 kadar boşlukta olacaktır. Saat 10:49 da yengeç burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açısı Venüs ve Jüpiter arasında gerçekleşecek kare açı olacaktır. Gerek kariyerinizle ilgili gerekse finansal konularda aşırı harcamalar yaşanabilir. Aile içi iletişim problemleri görülebilir. 

10 Aralık 2022 Ay Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Aile içi tartışmalardan uzak durulmalıdır. Kendinizi ifade etmekte zorlanabileceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Venüs Oğlak burcuna geçiş yapacaktır. Ay saat 12:51 - 18:32 arasında Sirius ile kavuşum açısında olacaktır. Bu saatte yeni bir işe başlayabilirsiniz. Dua ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz. 

11 Aralık 2022 Ay Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Çocuğunuz varsa sağlık sorunları ile ilgilenebilirsiniz. Doktor kontrolüne gidebilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki kişilerden uzak durabilirsiniz. Ay saat 21:49 ile 23:09 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Bu saatler arasında yeni bir işe başlamanızı önermem. Saat 23:09 itibariyle Ay Aslan burcuna geçiş yapacaktır. 

Koç

Pazartesi ve salı günleri finansal konularla ilgilenebilirsiniz. Bütçeniz ile ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Ödemeleriniz varsa bunları ödeyebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri yakın çevrenizle iletişiminiz artabilir. Seyahat edebilirsiniz. Aile içi maddi ve miras konuları ile ilgilenebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri beklenmedik harcamalar, yatırımlarla ilgili sıkıntılar görülebilir. Aile içi ilişkiler sağlamlaştırılabilir. Eviniz ile ilgili bir tadilat veya dekorasyon düzenleme yapabilirsiniz.

Boğa

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkilerde kendinizi ön planda tutmak isteyebilirsiniz. Aile içi iletişim konuları ve kariyerinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri finansal kaynaklarınızla ilgilenebilirsiniz. Maddi ve manevi değerleriniz, ödemeleriniz, alacaklarınızla ilgili konularla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri yakın çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerin sağlık sorunları ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. 

İkizler

Pazartesi ve salı günleri sağlığınızla ilgili kontrollere gidebilirsiniz. Meditasyon ve yoga çalışmaları yapabilirsiniz. Yakın çevrenizle olan ilişkilerde ve iletişim ile ilgili konularda problemler yaşayabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri fiziksel sağlığınız ve dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde baskın karakter olmak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerin sağlık problemleri ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri finansal bütçenizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Borçlarınız veya yatırımlarınızla ilgilenebilirsiniz. 

Yengeç

Pazartesi ve salı günleri sosyal çevrenizle olan ilişkilerde iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Sosyal çevrenizden kişilerin sağlık problemlerini duyabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri meditasyon çalışmaları yapabilir iç sesinizi dinleyebilirsiniz. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri fiziksel dış görünüşünüzle alakalı takıntılar yaşayabilirsiniz. Kendinizle daha çok ilgilenmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ben diyerek kendi fikirlerinizin kabul görmesi için yeteneklerinizi ortaya koyabilirsiniz. 

Aslan 

Pazartesi ve salı günleri toplum önündeki statünüzü yükseltmek için çalışmalar yapabilirsiniz. İşinizle ilgili bitirilmesi gereken konulara eğilebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri sosyal çevrenizdeki kişilerle iletişim konularında gerginlikler yaşayabilirsiniz. Sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarına katılabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri hastane kontrollerinize gidebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza yönelebilirsiniz. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. İç dünyanızın gizli kalmış yönlerini açığa çıkartabilirsiniz. Psikolojik hassasiyetler olabilir. 

Başak

Pazartesi ve salı günleri kişisel eğitim, ticaret, yurt dışı ile bağlantılı konular, seyahatler ile ilgili planlar yapabilirsiniz. Ayrıca eşiniz varsa onun ailesini ziyaret edebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri işinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Yeni bir iş projesine başlamak veya işinizde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Bazılarınız çalışma arkadaşları veya patronunuzla problemler yaşayabilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri sosyal çevrenizle etkinlikler, toplantılar yapabilirsiniz. Yardım kuruluşlarının faaliyetlerine destek olabilirsiniz. Kişisel haritalarınıza göre değişmekle beraber bazılarınız sosyal çevrenizdeki kişilerle problemler yaşayabilir. 

Terazi

Pazartesi ve salı günleri finansal konular, başkalarından gelen gelirler ile ilgili konularda bütçe hesaplaması yapabilirsiniz. Ödemeler, sigortalar, vergi ve kredi konularınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri kişisel gelişim ile ilgili konular ve eğitiminizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. Ticaret ile ilgili konular bazen sıkıntılar ortaya çıkabilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri işinizle ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. İş arkadaşlarınızla aranızda problemler çıkabilir. Kariyerinizle ilgili kararlar alabilirsiniz.

Akrep

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkiler, ortak yapılan işler ve ortaklıklarla ilgili konularda sıkıntılar yaşanabilir. Bunlarla olan ilişkinizi tekrar gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Süresi bitmiş sözleşmeleri yenileyebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri ödemeler, sigortalar, kredi gibi konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Kronik bir rahatsızlığınız varsa hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Çözümlenmemiş miras konuları varsa bununla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri seyahate çıkabilirsiniz. Ticaretle uğraşanlar ithalat ve ihraç işlerinizde aksamalar yaşayabilirsiniz. Kişisel gelişiminizle ilgili eğitimler alabilirsiniz. 

Yay

Pazartesi ve salı günleri günlük rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Zaman zaman aksamalar ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konulara dikkat etmelisiniz. Evcil hayvanınız varsa bunların bakımına ve sağlıkları ile ilgili konulara zaman ayırabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkilerinizle alakalı sorunlar ortaya çıkabilir. Ortak yaptığınız işler varsa bunlarla ilgili konularda problemler yaşayabilirsiniz. İnsanlarla aranızda iletişim problemleri olabilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ödemeler, sigortalar, krediler gibi ödeme yükümlülüğünüz olan borçlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Başkalarından alacaklı olduğunuz para varsa bunu alabilirsiniz. Kronik bir rahatsızlığınız varsa hassasiyetler oluşabilir. 

Oğlak

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkiler, partneriniz varsa çocuklarınız ile ilgilenebilirsiniz. Yatırım konuları ile ilgilenebilirsiniz. Bazılarınız tatile çıkabilir. Eğlenceli keyifli zaman geçirebilirsiniz. Yeni hobiler edinebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri günlük rutin işlerinizde bir yoğunluk olabilir. Sağlığınızda hassasiyetler gelişebilir. Özellikle kulaklar başta olmak üzere sinir sistemini etkileyen hassasiyetler görülebilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Daha çok çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkilerle ilgili konularda zaman zaman gerginlikler yaşanabilir. Ortak yapılan işlerde sorunlar yaşanabilir. Yenilenme zamanı gelmiş olan sözleşmeleri gözden geçirebilirsiniz.

Kova

Pazartesi ve salı günleri ailenizi ilgilendiren konularla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Evinizle ilgili bir problem varsa bunu çözümleyebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkileriniz, çocuklar, hobileriniz, yatırımlarınız gibi konular gündeminizi meşgul edebilir. Bunlarla ilgili problemler varsa bunları çözümlemeye çalışabilirsiniz. Eğlenceli keyifli zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri günlük rutin işlerinizde bir yoğunluk yaşayabilirsiniz. Çok çalışmanız gerekebilir. Kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Sağlığınızda hassasiyet oluşabilir. Evcil bir hayvanınız varsa onun bakımı ile ilgilenebilirsiniz.

Balık

Pazartesi ve salı günleri yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz. Kısa seyahatlere çıkabilirsiniz. Aracınızın bakımını yaptırabilirsiniz. Çocuğunuz varsa okula ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Sosyal medya ve iletişim konularında yoğunluk yaşayabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri ailenizi ilgilendiren işlerle ilgilenebilirsiniz. Bazılarınız taşınabilir, bazılarınız evinin tadilat konuları ile ilgilenebilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri partneriniz varsa çocuklarınız ile ilgili konular daha bir ön plana çıkabilir. Sanatsal faaliyetlere katılabilir, hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Yatırım konuları ile ilgilenebilirsiniz.