11 Aralık 2022 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (12 Aralık 2022 - 18 Aralık 2022)

 


12 Aralık 2022 Yeni haftaya ay Aslan burcunda hareket ederken başlıyoruz. Günün en önemli açısı Güneş ve Satürn arasında gerçekleşecek iyicil açı olacaktır. Gün içinde beklemediğiniz sorumluluklar karşınıza çıkabilir. Sağlıkla ilgili harcamalarınız olabilir. İş toplantılarına katılabilirsiniz. 

13 Aralık 2022 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecektir. İş toplantılarınız olabilir. İşinizle alakalı gerginlikler yaşayabilirsiniz. Sabah saatlerinde ödemelerinizle ilgili sıkıntılar oluşabilir. Bankadan kredi çekecekseniz problemler karşınıza çıkabilir. 

14 Aralık 2022 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecektir. Saat 10:46 ile 11:46 arasında ay boşlukta olacaktır. Bu saat aralığında yeni bir işe başlamanızı önermem. Var olan işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Saat 11:46 itibariyle Ay Başak burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Günün en önemli açısı saat 20:10 da Güneş ve Neptün arasında gerçekleşecek sert açı olacaktır. Kandırılmalara, aldatılmalara açık olunacak bir zaman dilimi olacaktır. Dolandırıcılara karşı dikkatli olunmalıdır. 

15 Aralık 2022 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı sabah saatlerinde Merkür ve Chiron arasında gerçekleşecek sert açı olacaktır. Özellikle çalışma ortamında kendinizi yanlış ifade edebilirsiniz. Konuşmalarınız yanlış anlaşılabilir. Tartışmalar yaşanabilir. Trafikte yaşanabilecek problemlere karşı dikkatli olunmalıdır. Öğleden sonra sosyal çevrenizle iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Ani iş seyahatleri gündeminize gelebilir. 

16 Aralık 2022 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı saat 06:11 Merkür ve Mars arasında gerçekleşecek uranüsyen açı olacaktır. Beklenmedik haberler, tartışmalar ve kavgalar yaşanabilir. Trafik kazalarında artış yaşanabilir. İlk ve orta dereceli okullarda çocukların sağlık sorunlarında artış yaşanabilir. Ay saat 22:13 ile 22:50 arasında boşlukta olacaktır. Saat 22:50 itibariyle Ay Terazi burcuna geçiş yapacaktır. 

17 Aralık 2022 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecektir. Boğaz ağrıları, diş ve kemik ağrıları yaşanabilir. Günlük rutin işlerinizle ilgili sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Maddi ve manevi sıkıntılar yaşanabilir. Aile içi gerginlikler oluşabilir.

18 Aralık 2022 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gecenin ilk dakikalarında Merkür ve Uranüs arasında olumlu açı gerçekleşecektir. İşinizle alakalı sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Aile büyüklerinizle alakalı sürpriz gelişmeler görülebilir. Ailenizde veya evinizde beklenmedik konular karşınıza çıkabilir. 

Koç

Pazartesi ve salı günleri sosyal olabilirsiniz. Kendinize ve partnerinizle olan ilişkinize zaman ayırabilirsiniz. Çocuklarınız varsa onlarla keyifli zamanlar yaşayabilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerle ilgilenebilirsiniz. Bir kısmınız yatırımla ilgili konulara öncelik verebilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri iş yoğunluğunuz artabilir. İş yoğunluğunda sağlığınızı ihmal etmeyiniz. Cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkiler ve aşk hayatınızla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Boğa

Pazartesi ve salı günleri ailenizle ilgilenebilirsiniz. Aile içi konularda zaman zaman sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Evinizle ilgili bir tadilat varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri sosyal hayatınız, aşk hayatınız varsa çocuklarınızla ilgili konularda keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa bunun bakımıyla ilgilenebilirsiniz. 

İkizler

Pazartesi ve salı günleri yakın çevrenizle olan iletişiminiz artabilir. Seyahat edebilirsiniz. Bir eğitime katılabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri ailevi konular, aileden gelecek haberlere yoğunlaşabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sosyal olabilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Çocuklarınız varsa onlarla keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Yengeç 

Pazartesi ve salı günleri finansal konularla ilgilenebilirsiniz. Ödemeler ve ticaret ile konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Duygusal harcamalardan kaçının. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri yoğun haberleşme trafiği yaşayabilirsiniz. Karar almak ve bunu hayata geçirmek gibi girişimler içerisine girebilirsiniz. Yakın çevrenizle olan iletişiminizde artma yaşayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ailenizi de ilgilendiren konularla ilgili kararlar alabilirsiniz. Aile içi planlar yapabilirsiniz. Evinizin iç dekorasyonunda değişiklikler yapabilirsiniz. Evinizi düzenleyebilirsiniz. 

Aslan

Pazartesi ve salı günleri kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir süreç olacaktır. Fiziksel görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri finansal konular ve bunların planlanmasıyla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yakın çevrenizle iletişimin artacağı bir gün olacaktır. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. 

Başak

Pazartesi ve salı günleri iç dünyanıza dönebilir içinize kapanabilirsiniz. Duygusal açıdan zaman zaman zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri kendiniz daha rahat ifade edebileceğiniz bir süreç olacaktır. Fiziksel görünüşünüzle ilgilenebileceğiniz bir süreç olacaktır. Cumartesi ve pazar günleri finansal planlamalar yapabilirsiniz. Gelir gider dengesi planı yapabilirsiniz. 

Terazi

Pazartesi ve salı günleri sosyal çevrenizle ve iş arkadaşlarınızla olan iletişimde artma olacaktır. Ortak çalışmalar yapabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri iç dünyanıza dönebilirsiniz. Zaman zaman duygusal takıntılar yaşayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri fiziksel dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. İştahınız artabilir. 

Akrep

Pazartesi ve salı günleri yoğun iş temposuna gireceğiniz bu günler yeni projelerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri sosyal çevrenizle olan iletişiminiz artabilir. Grup çalışmalarına katılabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri iç dünyanıza yönelebilirsiniz. Zaman zaman duygusal takıntılar yaşayabilirsiniz. 

Yay

Pazartesi ve salı günleri yeni bir eğitime katılabilirsiniz. Uluslararası bir işiniz varsa iş yoğunluğunuz artabilir. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri kariyeriniz, işinizle ilgili konularda yoğunluk olabilir. Çalışmalarınız artabilir. Cumartesi ve pazar günleri sosyal çevrenizdeki insanlarla iletişiminiz artabilir. 

Oğlak

Pazartesi ve salı günleri finansal konular, krediler, ödemeler ve miras gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri eğitim ve kişisel gelişimle ilgili konulara ilgi duyabilirsiniz. Alışveriş işlerinizi halledebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri işinizle ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. 

Kova

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkilerde ego çatışmaları olabilir. İkili ilişkiler ve iş ortakları ile iletişimin artacağı yeni sözleşmelerin gündeme gelebileceği bir süreç olacaktır. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri finansal konularla ilgilenebilirsiniz. Ödemeler ve krediler gibi bankacılık işlerinize zaman ayırabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri kişisel gelişim konuları ile ilgilenebilir ve eğitim almaya karar verebilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı kişilerle görüşmeler yapabilirsiniz. Seyahate çıkabilirsiniz. 

Balık

Pazartesi ve salı günleri günlük rutin işlerle ilgilenilebilir. Hizmet alınan kişilerle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Sağlık konusunda hassasiyetler yaşanabilir. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri ikili ilişkilerde iletişim artar. Yenilenecek sözleşmeler varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri finansal konular, ödemeler, sigorta ve krediler gibi konularda bütçe planlaması yapabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder